Google Translate

marți, 21 mai 2013

Descoperire REVOLUŢIONARĂ, ascunsă de companiile farmaceutice. Un DOCUMENTAR video exceptional, despre vitamina care UCIDE cancerul

 
Vitamina B17 (Amigdalina),
un leac pentru cancer, blocat de magnaţii din industria farmaceutică.
 
Cancerul şi-ar putea găsi leacul în consumarea unor alimente care conţin amigdalină. Vitamina B17 nu doar că previne apariţia bolii, ci chiar ajută la tratarea pacienţilor suferinzi. Cu toate acestea, industria farmaceutică, direct interesată să-şi vândă produsele, continuă să nege calităţile vindecătoare ale amigdalinei.
 
 
Un documentar realizat în urmă cu aproape 40 de ani prezintă o ipoteză uluitoare, potrivit căreia cancerul ar putea fi tratat extrem de uşor, cu ajutorul vitaminei B17. Conform dezvăluirilor prezentate în material, crunta boală, pe care nimeni şi nimic nu reuşeşte să o combată de zeci de ani, nu ar reprezenta decât “o boală a deficienţei”, ce apare la persoanele al căror organism suferă de o lipsă a amigdalinei (vitamina B17). Deşi o asemena descoperire ar duce la salvarea a milioane de vieţi anual, realizatorii filmului susţin că asociaţiile medicale şi companiile farmaceutice ţin secret acest lucru şi resping cu orice preţ promovarea acestui leac, care le-ar atrage, practic, falimentul.
 
Pentru a dovedi această ipoteză, documentarul realizat de către americanul G. Edward Griffin, în 1974, prezintă mai multe cazuri de persoane bolnave de cancer care s-au vindecat după ce au urmat un tratament cu amigdalină, precum şi mărturii ale unor medici care au folosit această metodă pentru tratarea bolnavilor.
 
Cancerul_invins-Povestea_vitaminei_B17_Documentar - YouTube
 

 
Companiile farmaceutice au blocat “elixirul”
Instituţiile medicale şi farmaceutice au numit filmul drept o fraudă şi o şarlatanie, dar, în ciuda acestui fapt, medicii au continuat să utilizeze noul “elixir”, dovedind utilitatea medicamentului. S-a trecut imediat la intimidarea curanţilor, s-au confiscat filme şi cărţi ce promovau noul leac şi chiar au fost arestate persoanele care organizau manifestaţii publice pentru promovarea miraculosului medicament. Acest tip de tratament a fost astfel abandonat de către majoritatea medicilor. Cu toate acestea, deşi în multe locuri este considerată o metodă neconvenţională, vindecarea cancerului cu vitamina B17 este posibilă în prezent în clinici din ţări precum Marea Britanie, Germania, Mexic sau Elveţia.
 
Descoperire veche de 5000 de ani
Potrivit documentarului, cancerul apare la persoanele cu deficit de amigdalină (vitamina B17), fiind asemănător, din acest punct de vedere, bolilor precum scorbutul (deficit de vitamia C), sau pellagra (deficit de vitamina B3). Vitamina B17 este o vitamină mai puţin cunoscută la ora actuală, însă ea a fost descoperită cu mai bine de 5000 de ani în urmă, fiind folosită de către egipteni şi de către locuitorii Chinei Antice, care au numit-o amigdalină deoarece era extrasă din migdalele amare. Elixirurile făcute pe baza amigdalinei erau consumate în special pentru menţinerea sănătăţii, fiind cunoscute efectele detoxifiante ale acesteia. Amigdalina a fost folosită ulterior de greci şi romani în scopuri terapeutice, iar în zilele noastre, unele triburi de indieni îşi prepară diverse băuturi din sâmburi de fructe care conţin amigdalină. Ca structură chimică, vitamina B17 este o combinaţie a două molecule de glucoză, una de benzaldehidă şi una de acid cianhidric, iar în reţetele medicale amigdalina e cunoscută sub numele de nitrilozidă. Vitamina poate fi folosită şi în scop terapeutic, nu doar profilactic.
 
 
Cum poate ajuta vitamina B17
Potrivit medicilor, carenţa de vitamină B17 poate cauza depresie şi insomnie, anorexie, oboseală şi uscarea pielii. De asemenea, excesul de vitamina B17 poate duce la intoxicaţii. Astfel, se recomandă folosirea acesteia în doze optime, de 50-100 de mg pe zi în cazul copiilor, 50-200 mg pentru adulţi şi între 1 şi 2 grame zilnic în cazul bolnavilor de cancer. În natură, vitamina B17 se găseşte în sâmburii de caise, cireşe, migdale, piersici, prune, în seminţele merelor, perelor şi gutuilor, în legume precum mazărea, fasolea, conopida, varza, broccoli, spanac, ceapă sau vinete. De asemenea, vitamina mai poate fi găsită în stare naturală în cereale, în scoarţa de mălin sau în frunze de gutui, prun, cais, cireş, vişin sau piersic. Sâmburii de caise conţin cea mai mare cantitate de amigdalină. Doza recomandată este de doar 8-9 sâmburi pe zi, deoarece, în cantitate mai mare pot deveni toxici pentru organism. Pe de altă parte, consumul de antibiotice, alcoolul şi cafeaua, reduc foarte mult acţiunile amigdalinei în organism.
| Codex Alimentarius
 
==============================
=============================================
===========================================================
 
Iată şi alte informaţii despre această vitamină virtual necunoscută.

"Vitamina B17 - Amigdalina, Laetrile.
 
După ani de cercetari, in 1950, biochimistul dr. Ernest Krebs a izolat o noua vitamina pe care a denumit-o B17 - cunoscuta şi sub numele de amigdalina (sau laetrile).
 
Amigdalina era cunoscută cu mii de ani în urmă, în China şi Egiptul antic, fiind extrasă din migdale amare (de unde vine şi denumirea). Un papirus egiptean, vechi de peste 5000 de ani, menţionează utilizarea "aqua amigdalorum" în tratamentul unor tumori ale pielii. Grecii şi romanii s-au folosit, la rândul lor, de proprietăţile terapeutice ale amigdalinei. De asemenea, numeroase triburi de indieni (Navajo, Karakorum etc) consumă frecvent băuturi preparate din sâmburi de fructe, bogate în amigdalină, în rândul acestora neînregistrându-se nici un caz de cancer.
 

 Samburii de caise sunt cea mai bogata sursa naturala de vitamina B17. In general, seminţele fructelor (mai puţin citricele) conţin aceasta substanţă, care le confera un gust amarui, specific. Conform studiilor dr. Krebs, consumul zilnic a 7-10 samburi de caise previne apariţia cancerului.
 
Se face din ce in ce mai auzita opinia conform careia cancerul ar fi o boală cauzata de o deficienţa nutriţionala. Nu ar fi vorba despre o bacterie, un virus sau o toxina misterioasa, ci pur şi simplu despre absenţa unei substanţe pe care omul modern a eliminat-o din dieta sa: vitamina B17.
Tratamentul, considerat în prezent neconvenţional, constă în injectarea intravenoasă a unor doze de amigdalină timp de două-trei săptămâni, urmat de doze orale, pentru menţinere.

 Această metodă nu este acceptată de medicina ortodoxă, care reclamă lipsa unor dovezi concrete legate de proprietăţile vitaminei B17 de prevenire şi vindecare a cancerului. Însăşi încadrarea amigdalinei ca vitamină este contestată.
 
 
 
Adepţii terapiei neconvenţionale (pro-amigdalină) declară că există dovezi în sprijinul tratamentului cu amigdalină, dar că ele nu sunt luate în considerare, din motive financiar-politice: companiile farmaceutice multinaţionale nu sunt interesate de promovarea acestui tratament, ele neavând nici un drept (brevet, patent) asupra vitaminei B17.
 
Cert este, că în prezent numărul oamenilor care trăiesc din cancer este mult mai mare decât cei care mor din această cauză. Tratarea cancerului cu modul convenţional, în ciuda statisticilor de vindecare extrem de scăzute, este o afacere profitabilă, de ordinea miliardelor de dolari.
Tratamentul cancerului cu vitamina B17 este ilegal în SUA - pacienţii suferinzi de cancer care-şi pun speranţe în această metodă trebuind să urmeze tratamentul specific la clinici din alte ţări: Australia, Germania, Belgia, Anglia, Grecia, Israel, Italia, Mexic, Peru, Spania, Elveţia etc."
 
 

"Și totuși, cum poate Vitamina B17 lupta împotriva cancerului?
Autorul cărţii “O lume fără cancer”, G. Edward Griffin explică acest fenomen. Molecula Vitaminei B17 este compusă din două componente, o aldehidă benzoică (benzaldehida) și o cianură. Dacă despre aldehida benzoică, probabil, puţini au auzit, despre cianură cred că majoritatea au citit măcar câte ceva. Privite aparte cele două substanţe sunt foarte toxice, în componenţa Vitaminei B17 devin însă inofensive. Astfel de exemple în natură se întâlnesc destul de des. De exemplu clorul (Cl) este toxic în formă pură, dar este inofensiv în sarea de bucătărie (NaCl).
 
Până în prezent se cunoaște numai o singură substanţă ce poate dezbina Vitamina B17 în cele două componente ale sale. Aceasta substanţă este o enzimă și se numeşte Beta-Glucosidase. Conform lui Griffin în majoritatea celulelor corpului (excepţie făcând organe ca splina, ficatul și glandele endocrine) această enzimă se găsește în cantităţi foarte mici, dar abundă în celulele și ţesuturile cancerigene.  Ca consecinţă Vitamina B17 este foarte efectiv descompusă în componentele sale anume în regiunile afectate de cancer și cu mult mai neefectiv în restul corpului. Astfel ţesuturile cancerigene au un conţinut foarte mare de cianură și aldehidă benzoică în vecinătatea lor. Și ce fac? Exact! Mor!
 
Deci conform acestei teorii, Vitamina B17 este, de fapt, miracolul căutat de medicină de sute de ani: o posibilitate de a distruge celulele cancerigene fără a dăuna țesuturilor sănătoase. Acestea din urmă conţin totuși o cantitate mică de  Beta-Glucosidase, ceea ce ar însemna că Vitamina B17 poate distruge latent și ţesuturile neafectate de cancer, mai ales organele amintite mai sus (splina, ficatul și glandele endocrine), care conţin cantităţi importante de Beta-Glucosidase.
 
De ce totuși celulele sănătoase splina, ficatul si glandele endocrine nu sunt atacate de Vitamina B17 + Beta-Glucosidase? Fiindcă, conform aceluiași Griffin, în celulele sănătoase se află o cantitate mare a unei alte enzime cu denumirea de Rhodanese, care are proprietatea de a neutraliza cianura și aldehida benzoică și a le transforma din substanţe nocive in substanţe necesare celulelor. Această enzimă “protectoare” se află în cantităţi foarte mici în ţesuturile cancerigene, deci ele nu pot fi protejate.
 
 
Conclusionând putem afirma că, pe de o parte, trophoblastul stă la baza vieţii, fiind necesar și indispensabil în primele săptămâni ale unei sarcini.  Pe de altă parte, nu trebuie să iasă de sub control, fiindcă riscă să se transforme în ceea ce numim noi “cancer”. Pancreasul are funcţia de a regla trophoblastul prin intermediul enzimelor pe care le generează. Dacă totuși pancreasul nu se poate isprăvi cu această funcţie, există o a doua redută, care se numeşte Vitamina B17. Această vitamină este compusa din două componente care, privite aparte, sunt foarte toxice, dar în componenţa Vitaminei B17 devenind inofensive.
 
 
Ţesuturile cancerigene, trophoblastul, conţin o cantitate mare de Beta-Glucosidase care desface Vitamina B17 în componentele sale iniţiale și astfel intoxicându-le. Celulele sănătoase, pe de altă parte, conţin de asemenea Beta-Glucosidase, dar in cantităţi mult mai mici. Plus la aceasta, ele mai conţin o altă enzimă, Rhodanese, care are funcţia de a neutraliza substanțele toxice generate la descompunerea Vitaminei B17. Rhodanese însă se află in ţesuturile cancerigene în cantităţi mici, efectul toxic al componentelor Vitaminei B17 neputând fi stopat."
 
=====================================
===========================================
========================================================
Va fi o vara extrem, extrem de fierbinte!
Beti apa plata si consumati foarte multe fructe!
Va doresc tuturor, multa sanatate!
Admin, Romania Megalitica
 
 
 
=========================
================================
=============================================
 
 
 
 
 
LA MULTI ANI ,
TUTUROR CE POARTA NUMELE DE
CONSTANTIN SI ELENA!
Admin
============================
=======================================
=========================================================

15 comentarii:

  1. Buna dimineata!
    Don Admin,este ca si palinca din pruna mea curata contine B17?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA,
      Bauta cu masura "mica", este un foarte vechi si folositor MEDICAMENT.
      Buna dimineata tuturor!
      La Multi Ani, Elena!
      La Multi Ani, Constantin!

      Ștergere
  2. Ma, si zama de pula ii buna, administrata bucal... Ia treceti la tratament!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oari văru DănIlă,cel cu caprili,pi undi umblî?Să hie sî cu țapul Stelică ca sî-l adăpăm pi Cezar cî i s-or uscat biuzili di atata cîntat.În strună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,Dăn-Ilă,hai cî te-am uimit mai ceva ca pi tizul tău,Cezar-MaiMukles!Nu ti supara pi mini,da io am fost seCURist tătă veața.No,hai la paci șî la mulți ani!

      Ștergere
  4. Muistilor,nu va inscrieti niciunul la o vitamina B17?sau sunteti tonti Costici-Mitici si alte neamuri?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare rau dar articolul asta nu va face 100 de postari "in veci"betivanii de pe blog nu sunt interesati.Asadar trebuie schimbata apa la pesti.....si inca repede:):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahalera,si daca le scriu eu, si tot vor fi!Numa ase, ca sa crepi de ciuda!

      Ștergere

  6. Don Corleone15 mai 2013, 19:02
    La revedere baieti!Imi pare rau ca ne despartim,dar asta-i viata.Am incercat sa va inteleg,am incercat sa glumesc,am incercat sa-mi spun parerile asa dupa puterile mele,mai bine sau mai rau.Imi pare rau pt. cei pe care i-am dezamagit dar in acelasi timp mi-e greu sa va mai suport limbajul de genul:
    doar un mic exemplu din sutele de alte exemple care mai sunt.Am sa incerc sa ma las de dependenta numita Mhblog.Va doresc multa sanatate si sa auzim numai de bine!!

    Anonim15 mai 2013, 12:11
    ...
    PS Nu ca as fi fost eu "usa de biserica" dar nici in halul asta nu pot sa ma cobor.Nu e necesar sa raspunda nici un anonim....oricum nu voi mai accesa ca sa citesc "minunatiile"

    ...
    Anonim15 mai 2013, 19:54
    Sa chiorasti tu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Merg pe gard, de drum ma tin, niciun latra nu ma caine...

    RăspundețiȘtergere
  8. Sara bunâ băi băieț- cii cari mai puteț! Acuma di Sf. Constantin șî Ileana, văd câ cam tăț aț tras la musteațâ șî unora le-o căzut blana. Pînâ șî Cezărel văd câ-i lipsâ la apel. Șî tocmai vinisîm special pintru iel sâ-i dau niști carni di niel, cii drept cam chel. Câ l-o jumulit ursu di blanâ șî saracu pi lumea aiasta n-o mai vrut sâ șadâ. Băi băitanilor șî i-am mai adus lu Cezar Maimuca, un caș mari cît nuca, da-i sănătos c-o fost făcut numa din lapti di cel gros, di la Stelicâ țapu din dos. Șî chiar di mai are cîte-o câcârează, asta o sâ-i facâ maimuțîi mintea mai treazâ. Uăi, am oleacâ di treabâ șî mai vorbim...ni mai întâlnim...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri