Google Translate

joi, 9 mai 2013

Ghimpele.ro. De la Ministerul Apărării, la Cotroceni, via Elena Udrea: Președinția e consiliată de un discipol al luptei împotriva presei.

Luminita Kohalmi, centru (roz).
 
În urmă cu câteva zile, pe 3 mai – Ziua Libertăţii Presei – Traian Băsescu a lansat un mesaj public de solidaritate cu breasla jurnalistilor, delimitându-se de recenta decizie a CCR privind reintroducerea calomniei şi insultei în Codul Penal.
 
Cu toate acestea, deşi declaraţiile Preşedintelui se plasează în limitele decenţei democratice, coroborând informaţiile obţinute în ultimii ani observăm că la Cotroceni se construieşte – cu rigoare militară, după cum vom demonstra – o ampla strategie de luptă împotriva libertăţii presei.
Totul pornind, desigur, de la necesitatea protejării „interesului naţional”.
 
După ce Traian Băsescu şi-a asumat oficial lupta împotriva investigaţiilor de presă, lansând Strategia Naţională de Apărare care cataloghează demersurile jurnalistice drept „vulnerabilităţi” ale siguranţei naţionale, echipei prezidenţiale i s-a alăturat un personaj deosebit de controversat:
Luminiţa Doina Szabo Kohalmi.
La departamentul Siguranţă naţională, evident.
 
Apărare şi dezvoltare, spre dezvoltarea apărării
Consilier personal cu competenţe în problematica siguranţei naţionale – dar şi cu o suspectă apetenţă pentru re-specializare continuă -, Luminiţa Kohalmi şi-a început urcuşul politic dintr-o functie deloc instituţională, respectiv asociată (în SC Oxygene SRL din Alba Iulia) a soţiei fostului ministru al Apărării Naţionale, liberalul Teodor Atanasiu. În 2005, chemată la minister în calitate de consilier de imagine, doamna Kohalmi a devenit rapid singurul civil care a ocupat vreodată funcţia de director al Direcţiei de Relaţii Publice din MapN. Într-un final, colaborarea cu Atanasiu a avut un final contondent, dar Kohalmi i-a supravieţuit în minister liberalului şi sub Frunzăverde, Meleşcanu, Stănişoară sau Gabriel Oprea. Atuul adaptabilităţii.
 
Abia în mai 2010, Luminiţa Kohalmi părăseşte Apărarea pentru a prelua funcţia de consilier personal al ministrului Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea. Ei bine, această perioadă interesantă a activităţii sale ministeriale se află în strânsă legătură cu proiectul (eşuat) Romania Online. „Site-ul de 15 milioane de euro”, aşa cum a fost denumit de presa epocii. Şi, pentru ca un proiect de anvergură nu vine niciodată singur, tot în 2010, prin soţul său (Iosif Szabo Kohalmi), doamna consilier personal preia de la Romtelecom o staţiune de patru stele administrată anterior de MApN (o simplă coincidenţă, desigur). Previzibil, sub managementul privat al familiei Kohalmi, staţiunea devine deopotrivă profitabilă şi invizibilă în declaraţiile de avere.
 
În fond, o simplă extensie a doamnei Udrea, venirea la minister a lui Cristian Petrescu nu afectează  traiectul profesional al Luminiţei Kohalmi, dar implică şi sarcini suplimentare, de partid. Deşi angajată a ministerului, nu a politicianului democrat-liberal, o regăsim pe Kohalmi în cohorta personală a Elenei Udrea, atunci când aceasta se deplaseză în teritoriu sau peste hotare.
 
Elena Udrea si consiliera Luminita Kohalmi
 
Învestirea Guvernului Ponta (I) a implicat şi despărţirea Luminiţei Kohalmi de Executiv şi, asemeni altor acoliţi PDL, migrarea naturală către ultimul bastion prezidenţial:
 Palatul Cotroceni.
 
Consiliera consilierului şi teoretizarea luptei împotriva presei
 
În prezent, Kohalmi ocupă funcţia de consilier personal la cabinetul Consilierului Prezidenţial pentru probleme de securitate naţională Iulian Fota. Şi, simultan, ocupă (abuziv, cum altfel?!) şi o locuinţă RA-APPS. Funcţia – cutremurător de importantă prin domeniul vizat – solicită şi certe competenţe specifice pe care Facultatea de Fizică (absolvită la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj) nu i le-ar fi putut conferi.
 
Deci, iată motivul pentru care – angrenată deja în chestiunile serioase ale apărarii naţionale – doamna Kohalmi şi-a desăvârşit studiile în 2008, obţinând titlul de doctor al Universităţii Naţionale de Apărare «Carol I» cu o teză în domeniul Securitate şi apărare/Comunicare strategică.
Teza de doctorat – şi acum închidem arcul peste trecutul profesional al distinsei doamne consilier şi revenim la strategia Cotroceniului – a fost elaborată sub atenta îndrumare a prof. univ. dr. gl. bg. (r) Lucian Culda. Cunoscut în lumea militară drept unul dintre teoreticienii «ameninţărilor atipice», generalul Culda a publicat o serie de studii referitoare la pericolul reprezentat de presă direct (prin «dezinformare şi manipulare»; vă sună cunoscut, nu?) sau indirect (prin preluarea şi accentuarea, ca vectori de comunicare, a «ameninţărilor atipice»).
 
Spre exemplu, în studiul „Posibilităţi de scientizare a concepţiilor de securitate“ publicat in Noua Revistă Română, nr. 1-2/1997, generalul Culda – parintele academic al doamnei Kohalmi în ştiinţele militare -, referindu-se la ameninţările atipice, îi indică pe lucrătorii din mass media drept vectorii cei mai obişnuiţi ai acestor ameninţări şi îi ironizează pentru că se fac vinovaţi de accentuarea respectivelor ameninţări.
 
Mult mai tranşant, în lucrarea Agresiune şi apărare psihologică, generalul abordează ca tematică una dintre acuzaţiile preferate ale preşedintelui Băsescu împotriva mass-media, respectiv manipularea şi, în subsidiar, formele adiacente ale acesteia: dezinformarea, dezorientarea, denigrarea şi confuzia.

,,Procedurile de dezinformare şi manipulare au devenit atât de subtile şi de eficace, încâta gresiunile ascunse pot fi preferate.’’ susţine Lucian Culda în Agresiune şi apărare psihologică.
Conform generalului Culda – şi vom regăsi aceste idei, într-o formă incipientă, mult involuată ştiinţific, şi în Strategia Naţională de Apărare (SNAp) a CSAT – există o multitudine de factori care au favorizat evoluţia fenomenului negativ al dezinformării, iar unul din cei mai importanţi este mass media. În lucrările sale, arată astfel cum presa scrisă şi cea televizată reprezintă mediul prielnic pentru diversele „tehnici de manipulare şi dezinformare”, prin «ştirile lipsite de obiectivitate» sau «emisiunile cu caracter confuz», acestea fiind considerate doar câteva dintre instrumente de manipulare a cetăţenilor utilizate de mass media.
 
În oglindă, un extras din  SNAp, capitolul Vulnerabilităţi, pare a rezuma învăţăturile profesorului-general:

«Principalele vulnerablitati ale Romaniei sunt (…) fenomenul campaniilor de presa la comanda cu scopul de a denigra institutii ale statului, prin raspandirea de informatii false despre activitatea acestora; presiunile exercitate de trusturile de presa asupra deciziei politice in vederea obtinerii de avantaje de natura politica sau in relatia cu institutiile statului.»
 
Iată tezele ştiinţifice sub auspiciile cărora, la Cotroceni, în departamentul Siguranţă Naţională, un consilier îşi desfăşoara activitatea, punând în aplicare cunoştinţele teoretice dobândite sub îndrumarea generalului Culda, teoretician al ideii de „presă, ca ameninţare atipică”. Şi, nu în ultimul rând, iată cum, din nou, realitatea se prezintă sensibil diferită faţă de premizele discursului public din 3 mai, despre libertatea presei.
 
 
========================================
==============================
==================

50 de comentarii:

  1. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, stii, la 9...frectie sa ne faci la oua.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata la toanta lumea!
    Io vreau sa fiu „ consiliera” lui PMT in relatia Noo cu Zoo, in relatia Zoo cu APV-P. il propun pe MaiMucea.

    RăspundețiȘtergere
  3. O fii buna la futut pe birouri de au tinut-o atatia ministrii pe langa ei?
    Comunicati concluziile, ca poate ne dam o tura si noi cu ea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uoai carlane, umbla cu grija la stocul de ,,iiii,, , ca odata se termina, pupa-ne-ai bucili!

      Ștergere
  4. Buna dimineata frumosilor! Nu l-ati vazut cumva pe sotiorul meu Cezarel sa ma scarpine la floci nitel?

    RăspundețiȘtergere
  5. Busuioc sa-ti pui la puta, de vrei frectii de maimuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi animale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De vreti material de o..laba pe fuga asa a..priviti in dreapta pe Armya!!

      Ștergere
  7. CEZARIKA MUEI LIMBRIKA HAI LA JOK, SA TI-O PUNEM, SA TI-O PUNEM DREPT LA CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cezarica ,cezarica sugatorul de putzica [de berbec] , violatorul de caprine si ovine are blogul lui ,dar cum nu-l acceseaza nimeni sta si suge puli toata ziua pe alte bloguri.De fapt nici el nu stie ce este:asin,bardou,oaia Doly ca daca a supt la masculi in loc de femele...saracu'.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cezarica cap de pula[bleaga] este purtatorul de mesaje ,pe aceste bloguri numai ca mesajele ce contin organe sexuale le transporta in gura.Ii place,nebunului.De fapt este o vorba:sa ne kkm in gura postasului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi si noi sa i-o dam intre biuzele alea tzuguiate de babuin batrin. Daca sta odata capra sa i-o plantez, il iert de 10 pacate.

      Ștergere
  10. Anunţul pe care premierul Victor Ponta l-a făcut aseară: Venitul va fi MAJORAT în două tranşe, iar ALOCAŢIA va fi mărită.
    ===================
    Venitul minim garantat va fi majorat în medie cu 8,5% din luna iulie şi cu 4,5% de la 1 ianuarie 2014, efortul bugetar pentru aplicarea acestei creşteri şi pentru majorarea alocaţiei de susţinere a familiei fiind estimată pentru al doilea semestru din 2013 la circa 200 milioane lei

    Alocaţia pentru susţinerea familiei va fi majorată într-o singur tranşă.

    Suma necesară majorării ajutoarelor sociale va fi asigurată din taxarea producătorii de energie pentru veniturile suplimentare obţinute de aceştia în urma liberalizării preţurilor.

    "Va avea loc un proces de liberalizare graduală a preţurilor în sectorul energetic, iar cea mai eficientă metodă de protejare a consumatorului vulnerabil este această majorare a sprijinului social", a declarat agenţiei MEDIAFAX ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

    El a arătat că Guvernul a discutat deja pe această temă cu Fondul Monetar Internaţional.

    Premierul Victor Ponta a anunţat anterior că Guvernul va majora cuantumul ajutoarelor sociale, începând cu 1 iulie, pentru a compensa creşterea preţurilor la energie.

    El a precizat că suma venitului minim garantat va creşte în medie cu 13%, în două tranşe, iar alocaţia de susţinere a familiei va fi majorată în medie cu 30%.

    În luna februarie, Ministerul Muncii, Familiei a pus în dezbatere publică un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care propune reglementarea măsurilor speciale destinate beneficiarilor de ajutor social şi de alocaţie pentru susţinerea familiei pentru acoperirea cheltuielilor suplimentare determinate de eliminarea tarifului social la energie electrică şi creşterea preţului la energie electrică şi gaze naturale.

    RăspundețiȘtergere
  11. tigri2 spunea...

    @Cezar Muscoi of Balegar
    Cica la cei ce au fost prin teatrele de operatii si au primit medalii ,o sa le dea niste procente la pensie.Lui cezarel ce o sa-i dea ca are si el "diploma de muls ..berbecii".Mai baiete tu te crezi smecher,daca toata viatza te-ai "invartit' si ai umblat cu intriga si shoptiriciul acuma crezi ca poti insela si pacali in continuare,te dai Flit si alti anonimi,ba ai incercat sa induci ca Flit ar fi Mos Alecu de m-am ciondanit cu bietul om ,apoi ai incercat sa urci in acceleratul Timisoara -Iasi[343?] sa te duci la fatuca aia[pedofilulue],nu ti-a mers.Ai incercat cu bloaga si ai avut dever pana s-a prins lumea cat esti de cinic apoi te-au parasit,acuma iti pui ceasul sa sune pe la 3 dimineatza sa intri pe toate blogurile si sa scrii tot felul de magarii,stii cum esti ca unul care are o taverna mohorata si de necaz ca nu-i trece nimeni pragul se duce si se imbata ca porcul prin restaurante de lux.Ai fost un chibitz toata viatza si incerci sa te bagi in seama nu realizezi ca esti un coate goale,un romanas [oltean] rupt in fund.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezare, te lasi regulat de tigri2? Vai de puta ta...Ti-o trage motanelul din orice pozitie.

      Ștergere
  12. Nu ma ,acest Cezarel ce suge la berbecel precum la oaie,un miel se crede cpt.
    Picard.Cand calarea la oi si la capre[in toamna] ca sa aiba ce vinde de Paste pe la sarbi,se credea mare sef de tarla si naviga[virtual] prin spatiul dintre grajd si balegar.

    RăspundețiȘtergere
  13. ...precum preputzul intre pizda si cur[flintic].

    RăspundețiȘtergere
  14. Marile orase sau zone au avut"branduri"odioase precum:"strangulatorul din londra","vampirul din carpati","canibalul din Bruxeles"...Timisoara de ce n-ar avea ;"sugatorul de berbeci",violatorul de capre" sau artisti de Hollyfoot precum cezarica putza mica care a jucat in filmul:"Pentru un pumn de baliga".

    RăspundețiȘtergere
  15. Gheo spunea...
    ...ha, ha,ha, "cezar" ...dom-le esti ... "sucar rau de tot" !...
    Nu baga in seama....pricajitii astia!!

    RăspundețiȘtergere
  16. UITE SI COLOANA a V a (cap de pula)Maghiaro-Hortista !Cum se ling ei in cur pe nespalate !Apa calda la ei ..nu s-a inventat!!
    mai 2013, 09:39
    Ildi H. spunea...
    nu sucar..sugar de timisoara

    10 mai 2013, 11:20
    tigri2 spunea...
    @Ildi
    Nem sugar de Timisoara ci sugar de berbeci.

    10 mai 2013, 11:33

    RăspundețiȘtergere
  17. Mei, totusi cine e zoofilul si cine e pedofilul? Czar maimuca, ori motanelul kkcios? Ori viceversa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un lucru ii clar: Tigri 2 Cuncoi - ii NECROFILUL!

      Ștergere
  18. Pai daca cezar se da si la capre si la copii,cum ai vrea sa-i zica pedozoofil?

    RăspundețiȘtergere
  19. @Necrofilul de Urziceni

    =Marile orase sau zone au avut"branduri"odioase precum:"strangulatorul din londra","vampirul din carpati","canibalul din Bruxeles"...Timisoara de ce n-ar avea ;"sugatorul de berbeci",violatorul de capre" sau artisti de Hollyfoot precum cezarica putza mica care a jucat in filmul:"Pentru un pumn de baliga".=

    RăspundețiȘtergere
  20. Buei PMT, desteapta-te ca-i amiaza si poate-ti face javra-n casa fro kkreaza! Ai plecat cumva la boraci pe jos? Esti cumva globetrotter?

    RăspundețiȘtergere
  21. tigri2 spunea...

    @All
    Va urmaresc de vreo cateva zile cum va lamentati pe marginea viitoarei legi a pensiilor militare,pa mai oameni buni,desteptilor,stiutzilor de pe Dambovita,Dogy[hail]spunea de salrii si penzii NATO,uite ca avem si noi,armele tehnice au pensii de 1-2-3 mii de euroi,chiar si maistri militari si subofiterii de ce?Simplu;domnul Oprea a vrut sa preintampine scaderea drastica a pensiilor celor care au iesit la pensie inainte de termen [practic sacrificati pentru intrarea RO in NATO] si a micsorat stagiul de cotizare la 20.Buuun! Acuma vine surprizele..de acest articol au beneficiat si cei [neindreptatiti sa beneficieze] acei care au avut stagii complete de cotizare si chiar opeste ca au stat in armata pana i-a scos pe catafalc.Acuma or sa vina niste idioti care o sa faca in asa fel ca cei care au fost sacrificati sa fie ANIHILATI iar voi ganditoracilor veniti cu tot felul de ezplicatii care mai de care mai idioate,iar daca cineva incearca sa va deschida ochii sau sa va contrazica ,gata sariti ca gaina la muci si-l faceti harcea -parcea --o cata intelighentie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK! MAI INTAI LA NARETA SI DOP'AIA LA ROZETA!

      Ștergere
  22. CEZAR spunea...
    Nu prea se inghesuie Jem"hadarii la acest post !!Oare de ceee??

    10 mai 2013, 09:26
    CEZAR spunea...
    Imi voi permite eu sa trag o concluzie !
    Se pare ca rezultatul actiunii este in stransa corelatie cu refrenul unei simpatice cantarete portugheze -Sabrina ! Adica : PULA...PULA..PULAAAAA (cei care nu stiti ..portugheza stati blanzi si nu mai faceti pe moralistii..IPOCRITI!!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAREL CEL BERBECEL, SA NE SUJI BRINZA DE PE COAI NITEL!
      PS. SI SA NE PUPI PE MEL. ALA KEL.

      Ștergere
  23. Tigri2 von kk de Hurziceni,
    Dimineata bei un ceai,
    Belesti pula si mai stai...
    Dai mancare la gaini,
    Belesti pula la vecini...
    La pranz mai mananci o ceapa,
    Belesti pula si bei apa...
    Urci pe casa, bati 3 cuie,
    Te dai jos si-o iei la muie...
    Seara mananci 2 nuci,
    Mai intai o iei la buci,
    Belesti pula si te culci...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-am zis verde barabula
      Sa-ti iau tot neamul la pula
      De la al cu tzatza-n gura
      Pan'la al cu barba sura.
      Iar cand oi veni la anul
      Ma-ta sa-mi suga ciocanul
      Si voi toti ce ramanetz
      Sa-mi suflati in facaletz.

      Ștergere
  24. NECROFILULE --se dezintegreaza partidul lu DDDD ! Sariti ..sariti ..sariti adica ..PULA..PULA..PULAAAAAA ..20 de mii de euroi in laba ta paroasa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le dam muie la toti politihotii astia,iar tie ,ca esti un fin observatoor sa-ti varam un nap in cur,pizda in loc de caciula si in gura asta pula.

      Ștergere
  25. FOTO- hIEROINA lu ChasCavalu!!

    Senatorii, sătui de Cristiana Anghel: "E o pată neagră pe biografia actualului Legislativ

    RăspundețiȘtergere


  26. http://www.youtube.com/watch?v=aDfn74MoIA8

    RăspundețiȘtergere
  27. Ai di pula me', iar e seara !

    La multi ani, de ziua pularhiei !

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna-buna, prima poza !

    Putem optserva, de egsemplu, cum colonelu' de pix Petresco ot Obositoru'Militarilor are haina de-o coloare si izmenele de alta coloare !

    No, ca-i bine ! Sireacu colunelu', in loc sa-si faca echipament militar exemplar, de sef, o cheltuit banii pe saleam, palizer si barabulii, pentru familie ! Izmenele le are de la promotie, numa ca le-o scos vipusca comunista, iar vestonul de cand ierea maior batran, cu oleaca de burtica !

    RăspundețiȘtergere
  29. 10 MAI.

    VIITORUL REGE AL ROMANIEI PRINTUL NICOLAE TRIMITE UN MESAJ DE FELICITARE POPORULUI ROMAN !



    Printul Nicolae varul Printului Charles este singurul mostenitor

    al tronului confor legii salice.

    El trimete prin intermediul meu un mesaj armatei si poporui Roman





    Dragi concetateni .....

    Romania ete o tara comunista!!! Dupa douazeci de ani de la revolutie, puterea economica si politica este in mana mafiei comuniste. Este nevoie de o rasturnare politica si sociala de proportii. .Revolutia monarhica nu este a revansei. Toti membrii societatii trebue sa beneficieze de aceleasi drepturi si datorii. Numai in aceste conditii se poate vorbi de neutralitate politica si un rege al tuturor.

    ” Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor, as accepta sa vin in Romania. Sint pregatit sa fac acest pas important.

    M-as implica in reconstructia tarii pentru a face din Romania un stat puternic, care sa se bucure de incredere pe plan international”

    Asa sa ne ajute dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  30. PRINTUL NICOLAE NOUL REGE AL ROMANIEI VA SCHIMBA IMAGINEA ROMANIEI IN LUME ....SCRIE PRINTUL CHARLES !

    Stimate domn Robert Horvath Deva
    Ideia instaurarii monarhiei prin Printul Niculae este valoroasa si merita analizata
    cu toata atentie. Este evident ca va fi sprijinita de toate curtile regale.
    Varul meu Nicolae a-mi este foarte apropiat. Este un tanar educat ,inteligent si onorabil. Face eforturi laudabile sa invete romaneste si sa fie pregatit pentru aceasta misiune atat de importanta.
    Am avut discutii indelungate pe aceasta tema cu el.
    Situatia din Romania poate fi inbunatatita spre binele general. Romanii, care a-mi sunt atat de apropiati merita tot binele.
    Dar totul depinde de alegerea si vointa natiei.
    Va multumesc pentru vorbele calde.
    Printul Charles

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madăr facăr bozgoroi imputit ! Fac iu in ză muie !
      Sa ti-l bagi pe print in cur, pana-ti da pe-o nara fum !

      Iar viitorul rege imi va da o muie, pe necacatelea ! Plus o limba-n pizda babei, ca sa se simptă onorat !

      Fa-ti un hara kiri, de control, si baga-i un sepucu si lu frac-tu Borno Ciorbo !

      Ștergere
  31. Bei PMT, prin ce boscheti ai dormit azi, ca nu-ti simtiram parfumul de canalizare?

    RăspundețiȘtergere
  32. Impreuna cu Cur de Leu ! In gara la Birtolomeu ii lingea catelu la nas!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Luminita Kohalmi, centru (roz).

    Nu-s ce roz, da-n poza rozatoarea are o pozitie nefireasca a... palmei mainii drepte. Era ,,stingace,,?!

    Si nu stim, fotografia este la plecarea spre gratar sau la intoarcerea dela crisma. Pina si cretul ala care seamana cu DOGaru arata mai bine decit descheiatii (la slit nu stiu) aialalti.
    Ce cacat de armata, ce cacat de stat!

    RăspundețiȘtergere
  34. Pulă dimineata.
    daaa,daaaa, sa-mi sugi.... de ziua taa
    la madama bozgoroaica mana e ca mana da' ce fofoloanca gogoloashca si grasuta i se vede prin pantalonii care i-au intrat intre "biuze".ca d'aia e sefa ba!D'aia......si ce solduri! aoleuuuu!!

    PS daca avea si niste toarte pe solduri era numai bine de atacat pe la spate.macar ai de ce sa te tii
    Don C

    RăspundețiȘtergere
  35. Io cre'_ca cretu care seamana cu dogaru e chiar dogy in persoana.Ia'n mariti si voi poza ca io parca asa vad prin benoacle(veche poza,mai putin buhait dogy)

    RăspundețiȘtergere
  36. Asta este! Astia suntem cu astia defilam :)

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri