Google Translate

miercuri, 29 mai 2013

Hopaaa.... "Ieșiți din UE!" Este sfatul dat României, de un laureat al Premiului Nobel. Iata, un nou indemn spre reflectie si decizii corecte! UPGRADE. REZERVIŞTII, LA CEAS ANIVERSAR


Sfatul unui laureat al Premiului Nobel dat României:
Ieșiți din UE.
 
Sir James Mirrlees, laureat al Premiului Nobel pentru Economie, a spus că România este într-o încurcărură destul de mare și singura salvare este să iasă din Uniunea Europeană.
El a mai spus că “rădăcinile sunt clătinate”, iar măsurile impuse de Germania reflectă dorința de reducere a cheltuielilor fiscale, fără a avea în vedere probleme precum șomajul. 
 
”Rădăcinile voastre sunt clătinate, iar acestea nu se pot repara, nu poți repara sursa de putere. Aceste condiții impuse de Germania reflectă dorința de reducere a cheltuielilor fiscale ale țărilor și de reducere cât mai mult posibil a șanselor de default, fără să își facă griji de alte probleme, precum șomajul. Oamenii nu văd cu ochi buni rezultatele și văd că acum este mai rău decat era inainte. Ceva trebuie făcut, însă nu acum”, a spus Sir James Mirrlees, potrivit caleaeuropeana.ro.
 
Laureatul Premiului Nobel pentru Economie vede salvarea într-o măsură radicală: Te poți gândi cum să schimbi lucrurile, dar e greu să oferi un sfat, sunteți într-o încurcătură destul de serioasă. Răspunsul radical ar fi ieșirea din UE”.
 
Sir James Mirrlees a adăugat: ”Cred că este soluția care ar reduce  șocul cel mai bine.(…) Așa că acesta este varianta mai bună de ajustare a costului forței de muncă. Se va devaloriza mai mult decât prin tăierile date de Guvern, iar așa nu mai trebuie tăiate salariile pentru funcționarii publici. Așa sunteti și capabili să vă extindeti și să creșteti ocuparea forței de muncă. Dar îmi este greu să mă gandesc la alte soluții cât timp sunteți în “jacheta strâmtă” a sistemului euro”.
 

 
 
====================================
==============================================
============================================================

REZERVIŞTII, LA CEAS ANIVERSAR
==================================================

Vineri, 31 Mai 2013 19:03
Ziua Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Retragere si in Rezerva a fost marcata, astazi, si la Drobeta Turnu Severin. Fostii lucratori ai Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti s-au intalnit, in aceasta dimineata, pentru a marca evenimentul.
 


======================
===============================
==================


 
La Multi Ani cu sanatate, stimati colegi!
Admin, Romania Megalitica
=============================
============================================
================================================================
 

103 comentarii:

  1. Are dreptate englezoiul!
    Hai NB la ZOO + 9! Cezare pe la 2 vin' si ma-nveleste pe oua.

    RăspundețiȘtergere
  2. ATENTIE: Guvernantii iar au mai descoperit ceva. Olaaaa.... De-ar fi prima data!!! Topul celor mai mari salarii din companiile de stat.
    Vezi lista Guvernului.
    =====================
    Guvernul a dat publicităţii, miercuri, lista cu cele mai mari salarii din cadrul companiilor de stat, care, în marea majoritate sunt falimentare. Cel mai mare salariul este al unui manager de la CN Căi Ferate CFR SA, de 66.600 de lei lunar. Pe locul 2 se află salariul directorului general de la Poşta Română, cu 64.000 de lei lunar.

    Topul celor mai mari salarii din companiile de stat. Vezi lista GuvernuluiManagerii companiilor CFR Infrastructură, Poşta Română, Electrica, Nuclearelectrica, Cuprumin şi Tarom au cele mai mari indemnizaţii lunare, potrivit datelor furnizate miercuri de Guvern.

    Astfel, directorul CN Căi Ferate CFR SA avea o îndemnizaţie brută de 66.600 lei, aproximativ 14.583 de euro, al Poştei Române de 14.280 de euro. Directorul general executiv al Tarom era remunerat cu 10.000 de euro, la egalitate cu al Cuprumin şi Nuclearelectrica, iar managerul Electrica cu 11.111 de euro.

    Conducerea Monetăriei Statului şi a Imprimeriei, subordonate Băncii Naţionale a României, are cele mai mici salarii – de 2.500 de euro. Lista continuă cu veniturile uriaşe de la Loteria Română (4.523 de euro), Imprimeria Română (8.535 de euro), Transelectrica (4.333 de euro), Transgaz (6.111 de euro) – acestea fiind în subordinea Ministerului Finanţelor Publice.

    Managerii companiilor care ţin de Ministerul Economiei primesc în total 82.882 de euro lunar. Este vorba de conducerea Conversim (2.944 de euro), CN a Uraniului (4.000 de euro), Iprochim (2.973 de euro), Complexul Energetic Oltenia (6.468 de euro), Electrica Furnizare (8.888 de euro), SN a Huilei (3.333 de euro), Electrocentrale Grup (2.722 de euro), Electrica (11.111), Romgaz (4.332 de euro), Nuclearlectrica şi Cuprumin – câte 10.000 de euro, IAR (3.100 de euro), SN a Sării (3.333 de euro), Electrica Distribuţie Muntenia Nord SA (5.341 de euro), Complexul Energetic Hunedoara (4.333 de euro).

    Acestora li se adaugă managerii companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor, în număr de 15, cu remuneraţii totale de 98.487 de euro. Astfel, conducerea Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos Galaţi este remunerată cu 4.000 de euro, a Romatsa – cu 9.728 de euro, a Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa – cu 5.000 de euro, a Metrorex – cu 3.500 de euro.

    Remuneraţiile tuturor managerilor companiilor de stat care depăşesc 2.500 de euro însumează 231.227 de euro pe lună, potrivit datelor făcute publice de Biroul de presă al Guvernului.

    Directorii Transelectrica şi Electrica sunt plătiţi cu circa 50.000 de lei lunar, urmaţi îndeaproape de managerii de la Nuclearelectrica, Cuprumin şi Tarom, fiecare dintre aceştia primind 45.000 lei pentru fiecare lună de muncă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. joi, 25 aprilie 2013.
      ====================
      O tara plina de retardati. De ani si ani de zile, ne miram de salariile uriase ale unor bugetari. Socant insa, de fiecare data se mira si Prim ministrii, membrii guvernelor!

      http://mhblogonline.blogspot.ro/2013/04/o-tara-plina-de-retardati-de-ani-si-ani.html

      ==================
      Ponta, mic copil!
      In loc sa ia masuri, sa termine dracului o data pentru totdeauna dezmatul pe bani publici al unora, el se tot mira. Luna de luna....

      Ștergere
  3. ... si credeti ca se uita cineva in gura lui sir?... Au mai fost "guristi" ce au prezis si dat sfaturi legat de apocalipsa, incalzirea globala, colapsul euro, mositul fetelor mari futute in grup... da degeaba.
    In UE si zona Euro au intrat doat tiganii ca noi suntem pe veci in buda Europei.
    Hai noroc si o zi dupa cum vreti voi!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. In Tara lui Papura Voda: Strategia lui Ponta pentru limitarea salariilor compensatorii.
    -------------
    Salariile compensatorii de sute de mii de euro pe care urmează să le primească foştii comisari de la Supravegherea Asigurărilor şi CNVM l-au pus pe gânduri pe Victor Ponta. Acesta a declarat, într-o intervenție telefonică la RTV, că în situația de față Guvernul nu are decât o singură soluție: impozitarera acestora cum a făcut și cu samsarii imobiliari.

    Strategia lui Ponta pentru limitarea salariilor compensatorii.
    ============
    Rămași șomeri de lux, foștii salariați de la Supravegherea Asigurărilor şi CNVM, urmează să primească sute de mii de euro salarii compensatorii, sume pe care majoritatea populației nu reușește să le câștige într-o viață, și asta din cauză că mandatul a fost încheiat înainte de termen.

    Daniel Tudor, fostul preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, va primi de la statul român 19 salarii compensatorii, în valoare totală de 811.000 de euro, informează România TV. Plata se va face ca urmare a contopirii mai multor instituţii financiare de control în cadrul nou înfiinţatei Autortităţi de Supraveghere Financiară.

    Fosta şefă de la Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare, Carmen Negoiţă, primeşte 9 lefuri compensatorii ce însumează 160.000 €. De remarcat este faptul că Daniel Tudor nu rămâne şomer, devenind vicepreşedinte la ASF. Tot în cadrul ASF va activa în continuare şi Marian Sârbu, fostul şef de la Comisia de Supraveghere a Pensiilor Pivate, fără să fie însă vorba de o funcţie executivă.

    Plata salariilor compensatorii nu se va face din bugetul propriu-zis al statului, ci din fondurile ASF care provind din cotizaţiile firmelor ce acţionează în aceste domenii.

    Ce spune premierul

    Într-o intervenție telefonică la România TV, prfemierul Victor Ponta a declarat, referindu-se la aceste salarii compensatorii, că la “aceste salarii s-a ajuns printr-o hoție legală. Și-au aprobat singuri în contractul de muncă, că este vorba de anii 2010-2011, s-au numit în funcții și și-au aprobat singuri aceste prevederi contractuale și acuma, dacă nu le dăm acele salarii compensatorii pe care tot ei și le-au stabilit, se duc în instanță și la primul termen câștigă, că spun, că domnule este un contract și trebuie să vă onorați contractul.

    Aici există o singură soluție, și anume impozitarea cum am focut la cesionarii de la drepturile de proprietate, la samsari, unde am pus un impozit de 85 la sută. La fel putem să spunem și pentru salariile compensatorii. Nu vorbesc despre amărâții de la Oltchim sau de Mechel. Vorbesc despre salarii compensatorii peste suma de… punem un impozit suplimentar. Asta este singura soluție, altfel dacă nu dăm toate aceste compensații absolut rușinoase, inacceptabile, ne dau în judecată și câștigă”, a declarat Victor Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Neatza Buna la ZOO + 9!
    Cezare, pe la 2 vin' de-mi face o clizma cu deshtu' ala al tau si ma suje la oua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar dupe ce-mi suji -ULA plina de KK dupe un secst la busi cu vecina!!!

      Ștergere
    2. Frunza verde si-o lalea, Cezarica cap de bibilica sa ne kkm pe sula ta!

      Ștergere
    3. ..pai avea kk di la vicina ! Crezi ca nu era suficient pt . a-l sugi cu spor ala di la 08.52 ??

      Ștergere
    4. HOP, HOP, HOP, CEZARE, CEZARE, SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK!!!

      Ștergere
  6. NEATZA SI HOP, HOP, HOP, MOTANULUI KKRAU DIN URZICENI SA I-O DAU LA CIOK, CIOK, CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  7. TIGANUL CEZAR AKA DAX,ARE PROBLEME PSIHICE GRAVE.
    PAI NU ASTA VOR PENSIONARII MILITARII,REINTREGIREA PENSIILOR MILITARE?
    NOI NU SUNTEM TARFE CA TINE,SA NE FOOTEM IN COOR,PENTRU 100 DE LEI PRIMITI IN PLUS LA PENSIE.

    RăspundețiȘtergere
  8. Muistilor,mai schimbati-va stilul, s-au saturat pana si centuristele de voi!APV-P., limitati mai sunteti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cacazarica sa ne pupi in gaurica. Aia mica uai!!!

      Ștergere
  9. PHHH ! M-am trezit cu un potential di a futii ,...cand colo nica..nica.. iar o violez pi sora lu Stanga pana o conving!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Blogger CEZAR spunea...

    Daca din cei 10% imi gasiti unul fara IC sau SM sau avansare promovare in ultimul an il mananc ..FRIPT!!
    ++++++++++++++++++++++++++++++++
    Muei Czar Maimucea care duce crucea, muei si daca nu-i asa cum zici tu, O maninci fripta, ori ti-o dau fiarta/oparita dupa ce am tinut-o fro 2 zile in izmene la soare?

    RăspundețiȘtergere
  11. Confruntare de idei are loc la locul de ..origine!! Daca nu-ti place suge pixul!!Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, o faci pe-a prostanul, asta daca nu oi fi chiar asa - mai mult ca sigur esti-si s-ar putea sa umblam la originea aia a ta...HI, HI, HI!!! Fii atent ca te pindeste prietenul ala al tau de pe infom, LUTE care de te prinde...

      Ștergere
    2. IO is pretenar cu ..Marcu si cu ..ANTON!!

      Ștergere
    3. My name is ..DAX ! Vreau sa denunt publik* cenzura care se practica pe INFOMONDO-MILITAR ! Nu am cantat dupa cum vor COMUNISTOIZII de acolo si m-au cenzurat ! Drept urmare in fiecare zi ,de dimineata fac KK pe blogul CENZUROIULUI!! Dax

      Ștergere
    4. Muie,daca tu esti DAX, eu sunt Alien,sau Alienatul ca tot un dreak,doar suntem de la Noo, nu?

      Ștergere
    5. Tu ..poate IO sigur nu!!

      Ștergere
    6. Lasa,bre,nu esti tu mai cu mot!!!Vezi ce crede lumea despre tine,nu ce crezi tu !Oleaca de bolunzeala,tot ai si tu..

      Ștergere
    7. Nu-i important ..,,ce crede lumea " care-i naroada si interesata ci ce cred EU!

      Ștergere
  12. CZAR-DAX SA MA PUPI IN TAMPAX!

    RăspundețiȘtergere
  13. Unde mama dreak sunteti cu tontii?Muistii dreak...

    RăspundețiȘtergere
  14. Uai ce ploua! Cezar linje-ma pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce vijelii si ce ploi..
    Tigrul ala cu un..
    Da-ne-ar pielea inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Azi se pare ca-i ziua lui T2 ! ,,La multi ani cu sanatate "! Sniper one*

    RăspundețiȘtergere
  17. Da, da am auzit ca azi e ziua motanului kkcios. De ziua lui, sa-l footem in qur sa faca niste pui...Zaibar one
    PS. Si de ziua aluia din Urziceni, maimuta Cezar sa-mi beleasca puta, sau de isi spune "Sniper one", sa-mi sufle cu tarie in burlan.

    RăspundețiȘtergere
  18. Blogger Gourkha spunea...

    @Plano L. Te uiti dupa alt proces care nu mai are nicio valoare pentru mine.

    Citeste aici, definitiva https://picasaweb.google.com/105283747294929281964/SentintaProcesIndividualL119HG7452010RecalculareFondSiRecurs#slideshow/5875539130026026882

    Mai exact ceea ce e scris cu verde aici https://picasaweb.google.com/105283747294929281964/SentintaProcesIndividualL119HG7452010RecalculareFondSiRecurs#5875539146710674482.

    Definitiva timbrata e aici https://picasaweb.google.com/105283747294929281964/SentintaProcesIndividualL119HG7452010RecalculareFondSiRecurs#5875539239978295442.

    DUPA CUM OBSERVI, IN PROCESUL PRECEDENT MI-AM REDOBANDIT DEFINITV DREPTUL LA PENSIE MILITARA! ACUM POATE ITI PICA FISA CA AL 2-LEA PROCES ESTE INUTIL SI PENTRU MINE SI PENTRU STAT, INDIFERENT DACA CONTINUA SAU NU, INDIFERENT DE VERDICT. AL 2-LEA PROCES NU POATE SA IMI ANULEZE SENTINTA DEFINITIVA DIN PRIMUL PROCES, DECI AM RAMAS CU PENSIE DUPA L. 164 PE VIATA PRIN DECIZIE JUDECATOREASCA DEFINITIVA SI IREVOCABILA.

    Ce ai mai furat-o! Te-ai prins macar ca in primul proces nu mi s-au anulat niste simple decizii, ci insasi L. 119 din moment ce instanta obliga repunerea in plata a pensiei de serviciu dupa L. 164? Daca instanta mi-a abrogat L. 119, nu e clar ca orice act legislativ precum OUG 1/2011 care completeaza L. 119 este nul pentru mine?

    Chiar nu-ti pica fisa? Sau credeai ca mi s-a dat pensia militara inapoi asa din pleasna?! Al 2-lea proces, indiferent de verdict nu poate schimba sentinta din primul proces! Intelegi acum de ce s-a intrerupt totul? Ceilalti in tara au castigat doar pe HG 735, insa nicio instanta nu le-a anulat si L. 119 ca noua. Cap ai, minte lula!

    PS: Gresisem link-ul la slide! Sa nu-ti mananci unghiile prea tare!

    30 mai 2013, 21:10

    RăspundețiȘtergere
  19. NB la ZOO + 9! Cezare, pe la 2 cind rasare luna noua, sa vii sa ma saruti pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna dimineata!
    Muei,ceala ce n-are ce f..vaz ca l-ati incoltit pe LupulA-lb.Numai s-aveti „potential” suficient.

    RăspundețiȘtergere
  21. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare azi fa-mi ZVITA la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  22. Desteptarea, labagiilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Neata! Sa-i dam lui Cezar o mooiutza ca sa i se taie greatza. Buey, daca noi, prin clubul ZOO&9, ne-am creat deja un binemeritat renume, ete ca mai sunt unii care cred ca ne pot concura:
    "
    Blogger Ildi H. spunea...

    va cacati pe voi cu blogul asta....ciudatilor !"
    ++++++++++++++++++++++++++++++++
    Desigur ca "blogul asta" apartine concurentei...Ce sa-i faci? Unii e nascuti sa fie escroci, iar altii e nascuti sa fie fraieri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,unii e nascuti pentru ..succesuri!Czar s-a nascut decedat.

      Ștergere
  24. A vinit civa di futut ? Nuuu! Atunci ..culcarea!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna-i ziua stimati pacienti si dragi... animale!

    Iaca-i bine, jafurile s-au raspindit si in orasele mici. Ieri mi-au spart un gem la masina sa fure o cutie de carton cu niste tigari. Numai ca tigarile erau in portbagaj, iar faptuitorul are acum servetele umede pentru vreo trei, patru luni. Cred ca data viitoare, ca sa nu mai aiba dileme, imi va lua cutia direct din maini. Sa-l fut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand circula masini prin orasele ..mici ?? Poate ai vrut sa spui moped!!!!Bine a facut !!

      Ștergere
    2. Muei,asea ie in tara lui Dorele,unde presa da pe goarna numele politistilor care ii altoiesc pe huligani,iar numele infractorilor si chipul lor, sunt banate.Asta e!!

      Ștergere
    3. Da-l in pula ca facea contrabanda cu tigari ! Doar il cunosc !

      Ștergere
  26. Nu-ti bate joc de necazul omului ,nesimtitule!!(ma gandeam la geamul masinii nu la servetele,da-le dreak)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bueiii Birtolomache, te-ai trezit din hibernarea de primavara? Brava buei boshcngiule, tine-o tat asea!

      Ștergere
    2. COUR di LEUT - vezi ca tanty UDREA ii pusa pa faras de catre Adriana!!

      Ștergere
    3. Lasa-l ca a adormit..halcooolicul dreak!!

      Ștergere
  27. Uai ce ploua!!! Cezar, pupa-ma pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  28. Bosorogilor,hodorogilor,Czare spune ca azi e ziua voastra!Ramolitilor,ati si uitat!!!!*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia dorm* in cizme !

      Ștergere
    2. Au racit, le curge nasu, fac pisu des, si cate si mai cate!

      Ștergere
  29. HOP, HOP, HOP, MAIMUCEI CEZAR SA I-O PLANTEZ LA CIOK! SA-I DAU IN KOOR DE BRINCI, IN GIT DE GILCI, IN OCHI DE ALBEATA SI-N NARI DE MATREATA.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ce zicere profunda de la mooistul centurist din Urziceni:

    "Blogger tigri2 spunea...

    ...nu de alta dar s-ar putea ca regulile de aur ale aviatiei scrise cu sange de catre noi comunistii ,timp de decanii sa le stergeti voi armata NATO in cateva clipe luate intre doua fumuri de iarba si sa le aruncati la gropile ecologice.In aviatie se greseste doar o singura data si INFATUAREA este cel mai mare dusman al pilotului.

    31 mai 2013, 14:15"
    +++++++++++++++++++++++++++++++
    La munca bai putoare, ca maninci pensie de la 42 ani! Cioban la stina lui Zarzarica cap de pasarica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. From: Sorin Rabaea
      To: "roarmy230@yahoogroups.com"
      Sent: Thursday, May 30, 2013 4:51 PM
      Subject: Re: [roarmy230] proiectul legii privind pensiile militare de stat


      Pe 04 iunie a.c. PL-x 164/2013 apare pe ordinea de zi la Comisia juridica, de disciplina si imunitati. In rest, ..., liniste pe toata linia (doar bunii nostri colegi stau prin avanposturi!)

      Ștergere
  31. Lasa-l mai, dupa ce a trecut peste ,,genuni'' cu stilpul atirnind, a ramas constipat de nu poti sa-i scoti batul din cur.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ezact cum a trecut ma-ta din pula-n pula...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motanele kkcios sa ti-o dam si prin fata si prin dos.

      Ștergere
    2. 23,14Iar esti singur si trist ?Ti-au plecat rudele de gen feminin la cules de castraveti cu curul sau la puli cu gura?

      Ștergere
  33. Caldarare, iar ai bagat botul in mitilic? Sa fii ,,steril'' cind speli moartele?
    Pe limba steril, la creier senil!

    RăspundețiȘtergere
  34. Lasati-l buei in pace pe motanel, ca-i rupt
    De cite sule de la turcaleti el azi a supt.
    Dar ce sa spunem, face si-el un ban
    Ca doar e marele mirtan.

    RăspundețiȘtergere
  35. Neata Buna la ZOO + 9! Cezare pe la 2 vin' de ma linje la oua!

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a placut asta : ,,Steagul patriotic""

      Ștergere
    2. Min 1,29 ...sa ne aducem un aport.... demobilizare si....steagul patriotic.....hi,hi,hi, soldatu Jvek !

      Ștergere
    3. Vicepreședinta PDL Sulfina Barbu a admis miercuri, într-un interviu filmat pentru „Adevărul Live” că „este posibil” ca pe lista celor care ar urma să fie propuși luni pentru excluderea din partid să se regăsească și Elena Udrea. „Este posibil. Nu știu să vă spun exact în momentul acesta. Dar nu cred că este normal să fii într-un partid și să privești așa,......se aude COUR di LEUT???

      Ștergere
    4. din putul gandirii dobritoiului
      Imi pare rau ca trebuie sa va temperez putin elanul atat dumneavoastra domnule redactor cat si poetului. dar 31 mai nu este semnificativa pentru rezervistii militari . Imi justific afirmatia prin simple date istorice,reale, nu falsificate. Ma intreb si va intreb: ce eveniment ISTORIC REAL a stat la baza stabilirii acestei zile ca zi a rezervistului? MARII GENERALI DOCTORI- ADEVARATI CONDUCATORI AI OSTILOR SARMALAGIILOR- oprea,ontanu si iliescu obisnuiti cu falsurile,minciunile si potlogariile de tot felul, au transformat ziua de infiintare a ANCMRR in ziua REZERVISTULUI. Cum pot sta alaturi de acesti impostori rezervistii din MI,SRI,SIE,SPP,SCMD si FMR? Nu credeti oare dragi camarazi ca trebuie sa nu mai toleram impostura? Oare nu ne-au facut destul rau? Cei mai penibili ministrii ai apararii -oprea si dobritoiu- impreuna cu cozile lor de topor din structurile asociative ne-au dezbinat total, ne-au umilit, iar lupta lor surda pentru ciloanul din fruntea armatei au scris cea mai neagra pagina dupa epurarea ce a urmat celui de al doilea razboi mondial. Oare apararea onoarei si demnitatii noastre o lasam in seama sarmalagiilor si fasolarilor lui ontanu si a tucalarilor lui felix?
      CRED SI SPER CA A VENIT VREMEA CA ADEVARATII MILITARI SA SE UNEASCA, SA-SI APERE DEMNIUTATEA SI ONOAREA NU PRIN SARMALE,FASOLE SAU MITINGURI SAU PROTOCOALE ELECTORALE SAU LIMBAJ SUBURBAN. MANIPULATORII,DEZBINATORII,TUCALARII SI BOSCHETARII TREBUIESC IZOLATI.

      Ștergere
    5. Bravo, neicusorule (Anonim 1 iunie 2013, 12:34)!
      Bum-bum, pe ei si mama lor!

      Ștergere
  37. LA MULTI ANI,necoptilor!Imaturilor!APV-P.!

    RăspundețiȘtergere
  38. Uai ce ploua!!! Cezare, tu vezi de oua. Vezi nici cucul sa nu mi se raceasca, ca altfel sigur tu, maimuca o sa il beleasca!

    RăspundețiȘtergere
  39. Ce-ai muei, ti-au ramas chilotii largi?

    RăspundețiȘtergere
  40. Si pula ala de puta mica nu mai misca nica, nica, de cind ii in America.

    RăspundețiȘtergere
  41. Ia-uzi, suntem ultimii in clasamentul igienei orale! Si asta dupa ce am luat-o-n dinti din cele mai vechi timpuri pina azi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,Czarul nostru le are pe astea, cu ..oralul.Perversilor,nu va ganditi la bolonsaguri..adica le are pe alea-alea..cu vorbitul.

      Ștergere
    2. Da, maiMucul le are si cu oralul si cu bucalul! La bucal il intrece numai rapanul negru din Hurziceni.

      Ștergere
  42. Lupusor fricos
    @ Desi esti relativ inteligent faci pe prostul.
    Miza este Voiculescu pe care amicul nostru comun Ponta al arunca la gunoi . Mai precis la puscarie.
    Corabia se afunda. Ciutacu a plecat la timp....

    ATENTIUNE !
    Urmareste minut cu minut firul unei crime odioase....sau
    cum Dan Voiculescu i-a pus personal streangul de gat lui Marin Ceausescu.
    Ultimele ore sunt descrise de un martor ocular .


    NOAPTE CRIMEI FARA PEDEAPSA
    5
    Marin Ceausescu a fost ucis exact la miezul noptii . L-au gasit spanzurat
    la ora 8 .41 minute dimineata. Nu voi uita niciodata aceasta noapte.
    Toata lumea crede ca a fost lichidat pentru a i se lua conturile . Absolut fals.
    Echipa lui Dan Voiculescu la " sinucis " sa nu vorbeasca si sa se stearga urmele.
    Conturile sau mai precis ...carnetul de conturi a fost obtinut prin bataie si amanintari in ziua de 27 Decembrie.
    A avut o nesansa teribila. I-am anuntat pe americani care au incercat sa-l salveze. Echipa CIA venita a dat nas in nas cu echipa serviciului extern care a-si facuse treaba si era pe fuga.
    Nu fac niciun secret . Echipa de 4 oameni cuprindea pe Dan Voiculescu si Melescanu actualul director al SIE. In noaptea respectiva am fost in "camera
    de ascultare" singur si am inregistrat totul. Absolut totul.
    Banda este acum in posesia dumneavoatra. Insist sa fie predata fara intarziere serviciului american. Repet fara intarziere. Nu pastrati nimic asupra duneavostra.........................................................................................................................
    Imediat dupa revolutie s-a format din "specialistii" o organizatie FSN. Acestia l-au arestat pe Marin in apartamentul lui de la etajul 5. Seful era " administratorul "
    cladirii de fapt un sef de departament ,sub acoperire.
    Crima a fost organizata perfect dupa un plan minutios probabil repetat de multe ori inainte. Generalul a disparut din cladire chiar in aceaiasi noapte primind dela Dan Voiculescu o suma considerabila de dolari.
    Individul a reaparut in Romania. L-am intalnit pe strada dupa 8 ani. L-a inceput s-a facut ca nu ma cunoaste. Lucreaza acum la compania lui Voiculescu alaturi de altii........

    RăspundețiȘtergere
  43. Asa RH+ ..baga mare!! WCictoria finala ii aproape!!

    RăspundețiȘtergere
  44. "..............
    PS: Insist si va rog ca acest rezultat al mentalului meu lucrativ sa nu faca obiectul mistocarelii ieftine a unor postangii de pe "plano10", mai ales ca. din replicile lor, am inteles ca nu au facut parte dintre cei afectati negativ de revizuirea pensiilor.
    Inteleg si admir ironia elevata (nicidecum mistocareala), dar numai aceea ai carei autori isi asuma o identitate! Citind blogul lui Lupus, nu am remarcat ironia fina, specifica celor dotati la "mansarda", ci doar mistouri ieftine, marcate de insalubru.
    Ati priceput rostul ziselor mele, domnilor "avianyc" si "tigri2"? Imi pare lipsit de onoare autorul anonim al variilor opinii postate oriunde si in oricare retea de socializare! Ma mai doare ca asemenea specimene umane pot fi catalogate, cu usurinta, rebuturi ale lui "homo sapiens". Nu stiu cum se face ca acestea au iesit in lumea reala (or fi evadat?) pe acceasi poarta, presupun ca dupa mine, a unei institutii militare de prestigiu, formatoare de profesionisti si de caractere, prin intermediul unor dascali de exceptie .

    Multumesc pt intelegere,
    Dan Buzescu (Boboc - 1974)
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Da, omul asta are dreptate! Multi prostovani pe lumea asta...Cei 2 sunt numai niste escremente...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta incerca sa se dea erudit da' pute pamantul sub el de prost ce e.
      Cica, "afectati negativ" de parca poti sa fii afectat pozitiv.
      Eu zic sa ii pupe putin in pula si pe avianyc si pe tigri2 poate mai invata ceva ca la "institutii militare de prestigiu,...." nu a prins mare lucru.

      Ștergere
  45. Blogger Gourkha spunea...

    @tigri2&avyanc&Retards Co.

    Suntei fosti derbedeu ajunsi la indicatia PCR, accidental in armata! Cand e sa vorbiti de o specializare, o misiune concreta, ceva palpabil, raspunsul vostru la unison e o ... pauza mare!

    Bine ca activii si politicienii cu cap, cu ocazia noii legi a pensiilor militare, s-au gandit sa dea posibilitatea de optiune, sa scape astfel de toti colhoznicii ca voi, adunati de pe ogoare si din uzine si facuti militari la norma!

    Nota: Stii ce e nasol cu voi? Intretineti inca mitul ca unde s-a terminat logica, incepe armata! De aceea a ajuns armata in halul in care ajuns! Toate fufele si aurolacii din mass media v-au luat pe voi ca etalon ... de prostie militara!

    Alta nota: Pentru cel care isi spune avyanc. Complete: 14°41'43"S/15°0'1"E si
    31°2'43.03"N46°14'20.59"E
    Plus 2 scurte misiuni la schimbare de detasamente la vest de noi. Dar tu? Nimic ca si tigri2&Retards Co.

    Bai, tata! Reveniti-va! Din cauza unora ca voi, armata romana e batjocorita in ultimul hal! In loc sa sariti de cur in sus ca militarii romani sunt singurii prosti care desi declarati salariati unitari, au salarii calculate la 24 de ore si nu la 8 ore, voi ii dati cu contributia!

    In loc sa sariti de cur in sus ca militarii romani, desi declarati salariati si pensionari unitari, sunt singurii prosti carora nu li se aplica Codul Muncii, voi o dati cu contributia!

    In loc sa sariti de cur in sus ca militarii romani, desi declarati pensionari unitari,nu li se permite sa contribuie decat din propria leafa, voi o dati cu contributia!

    In loc sa sariti de cur in sus ca soldatii si gradatii profesionisti romani sunt singurii militarii ai NATO, la care statul le da un sut in dos la 45 de ani, in loc de o pensie militara, voi o dati cu contributia!

    Sunteti de toata coma si va asigur cu sinceritate ca m-am consultat cu multi militari in privinta ideilor voastre atipice spectrului militar!

    Despre voi, cu contributivitatea, explicatia e una singura: fosti laba**i de la nenaviganti care v-ati tras venituri colosale in baza L. 138/1999 a salarizarii pentru frecat menta pe langa niste aerodromuri. Povestea e deja arhicunoscuta!

    Pentru cativa laba**i de genul vostru, armata nu sta in loc! Veti primi sutul meritat si cu asta basta! In mod cert!

    1 iunie 2013, 23:24

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna dimineata in ZOO-land, Noo si celor care inca mai sunteti p'aciulea!

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna dimineata,celor care au iesit printre primii pe poarta!
    Celorlalti, muificare la max.

    RăspundețiȘtergere
  48. Neata Buna la Zoo + 9! Cezare, pe la 2 sa-mi invirti cocosehelul de pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  49. ,,Saracuta" LENUTA cate probleme EXISTENTIALE are !!
    --- In roarmy230@yahoogroups.com, Cobuz Lenuta wrote:
    >
    > Criv,Â
    > Paradoxul este ca am militat pentru abrogarea acestui Cap. IV din 329 din noi. 2009, cand NU ERAM AFECTATA. In paralel, am luptat pentru cuantumul din dec. 2010. Acum, cand, se pare, ne vom recapata cuantumul din dec. 2010, la care (in cazul meu) se adauga si o perioada buna in viata civila, va trebui ... sa renunt la pensia pentru care am luptat cca 4 ani. Incerc sa nu innebunesc, trebuie sa iau o decizie si nu pot, ca eu imi platesc facturile cu bani, nu cu onoare si glorie. Ce sa faaaaaaaaaac?
    >

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfatul meu: "Sa stai linistititaaaaaaaaaa....!"
      Mai zgubilitico, pe mine nu ma pacalesti!
      La nivelul tau de informare sti foarte bine INTENTIA celor care au promovat proiectul de LEGE: nimeni sa nu piarda! In traducere exacta, fiecare va ramane in cuantumul cel mai mare, cel mai favorabil pensionarului: cel de acum sau cel din dec 2010. Fatuca insa, are o problema ... existentiala: ii place sa faca pe victima! Cu si fara rost! Mamaaaaa......! Prea multa adrenalina... strica la... caputz!

      Ștergere
    2. Se pare ca nu prea ai inteles problema EXISTENTIALA a fatucii !
      Nu prea sunt sanse de cumul pensie +salariu bugetat !
      Si cum Lenuta probabil are promisiuni de vreo functie de frecat menta prin parlament ...sau alta ..ce sa faca ? Renunta la pensie pentru salariu sau renuta la salariu -moca si ramane cu penzia fie ea si cu cuantumul 2010? Ca ea taaare le-ar vrea pe ambele ,pentru ca nu-i asa- a luptat si ..meritaaaa !

      Ștergere
  50. ________________________________
    > From: vecerdea cristinel criv_cartoon@...
    > To: "roarmy230@yahoogroups.com" roarmy230@yahoogroups.com
    > Sent: Thursday, May 30, 2013 10:15 PM
    > Subject: Re: [roarmy230] punct de vedere
    >
    > Se pare ca Dumnezeu nu doarme ! Domnul Criv ce-o fi facut prin Armata ..altceva decat caricaturi??!!
    >
    > Â
    > ..Elena! crezi ca-mi mai arde de caricaturi? Daca nu trece legea cu cumulul...ma 'loveste" cartusul in fatza...
    > AMR...pana in iarna...!?
    >
    >

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. From: Cobuz Lenuta
      To: "roarmy230@yahoogroups.com"
      Sent: Thursday, May 30, 2013 8:52 PM
      Subject: Re: [roarmy230] punct de vedere



      CRIV, te rog mult o caricatura .... in pozitia "in genunchi" nerezemat, cu cascheta in mana intinsa
      From: vecerdea cristinel
      To: "roarmy230@yahoogroups.com"
      Sent: Thursday, May 30, 2013 5:16 PM
      Subject: Re: [roarmy230] punct de vedere


      ..singura solutie e sa ne impuste pe toti..si scapam si noi si EI. Prea am ajuns sa ne ploconim in fatza politicienilor. Suntem in pozitia "in genunchi" nerezemat, cu cascheta in mana intinsa...Unde ne este onoarea si demnitatea?....

      Ștergere
    2. ..Cred ca o caricatura in ..patru labe ar fi mai nimerita!!!!!

      Ștergere
    3. Si un mod de a ...LUCRA (cica fac loby!!)
      Da-i drumul si catre altii, caci suntem oarecum in intarziere!
      Reamintesc ca termenul-limita pt depunere amendamente este 04.06.2013.
      Multumesc!

      De la: Henke Gabriel
      Către: "roarmy230@yahoogroups.com"
      Trimis: Joi, 30 Mai 2013 23:55:26
      Subiect: Re: [roarmy230] prop. de amendamente la PLx-1ďťż64/2013/Cam. Deput.


      Cand dam START la trimiteri spre deputatii.???
      Eu deja am scris numele si adresa unui deputat,
      fiu de colonel, prieten si nasul meu ( colonelul evident ...)!

      From: Dan Buzescu
      To: "roarmy230@yahoogroups.com"
      Sent: Thursday, May 30, 2013 10:33 PM
      Subject: [roarmy230] prop. de amendamente la PLx-1ďťż64/2013/Cam. Deput.


      Acesta-i mesajul promis, pe care va rog, dupa ce radiati "etajul acesta", completati cu nume si prenume si-l modificati unde credeti de cuvinta, sa-l expediati deputatilor din comisiile de aparare si de munca, incl. deputatilor votati in circumsciptia voastra electorala si nu numai!
      Va multumesc si va urez izbanda!
      Dan Buzescu.






      STIMATE DOMNULE PARLAMENTAR (nume si prenume),

      In urma cu aproape trei ani, s-a declansat impotriva noastra un adevarat razboi mediatic cu scopul desfiintarii pensiilor militare de stat.
      Astfel premierul Boc, care constitutional avea obligatia apararii onoarei armatei, inclusiv a componentei esentiale a capacitatii de lupta a acesteia, a "decretat" ca ofiterii armatei romane, aflati in rezerva sau in retragere, beneficiaza de "pensii nesimtite",
      Acest razboi mediatic s-a finalizat cu adoptarea Legii 119/2010, act normativ prin care pensile militare de stat au fost desfiintate. Aceasta lege a fost adoptata cu nescotirea Avizului Consiliului Legislativ, care a atras atentia ca niciun stat membru NATO nu a luat o asemenea decizie cu mari implicatii financiare si morale.
      De asemenea, s-a nesocotit faptul ca adoptarea Legii 164/2001, cea a pensiilor militare de stat, a fost una din actiunile menite sa contribuie la intrarea Romaniei in NATO.
      Scopul declarat pentru adoptarea acestei legi a fost reducerera cheltuielilor din sistemul bugetar; rezultatul il cunoasteti, in loc de economii, cheltuielile din bugetul asigurarilor sociale au crescut.
      In baza acestui scop declarat, atat Curtea Constitutionala a Romaniei, cat si CEDO, fara sa cunoasca la acea vreme si rezultatul, au statuat ca scopul este legitim. Acum, cand procesul de recalculare/revizuire s-a incheiat. avem dovada ca scopul declarat a fost unul fals si ca rezultatul real obtinut a fost afectarea capacitatii de lupta a armatei, prin umilirea si dezonorarea cadrelor in rezerva si inocularea unui sentiment de nesiguranta in randul cadrelor militare active.
      Prin impunerea principiului contributivitatii si a unei metodologii de calcul a pensiilor militare pe baza veniturilor realizate de militari in intreaga lor cariera, fara sa existe vreo reglementare anterioara care sa prevada conservarea si centralizarea acestor date, asa cum era in sistemul public de pensii, s-a ajuns in situatia, de-

      Ștergere
    4. Se observa cata minciuna si dezinformare...
      Ca deobicei se VORBESTE IN NUMELE TUTUROR REZERVISTILOR ! DE fapt ei reprezinta o minoritate de 8-10%
      Nu vorbesc sub nicio forma de cei carora pensiile le-a crescut!
      Parsiv ataca faptul ca A CRESCUT BUGETUL DE PENSII ! Se prezuma ca daca le da lor CUANTUMUL din 2010 VA SCADEA BUGETUL??!!
      Nu vorbesc de ADEVARATELE CAUZE CARE AU DUS la SCADEREA PENSIEI PENTRU EI
      VECHIME REDUSA (15 ani)
      SOLDA UMFLATA PE ULTIMA LUNA cu IC+SM etc!
      Jegosi au fost jegosi vor fi chiar si cu cuantumul din 2010 !

      Ștergere
  51. @ANUS 10:37 ALIAS CEZARICA CAPSULICA!
    HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  52. @CEZAR MAIMUTA
    EU CRED CA TU ESTI BOLNAV PSIHIC,AVORTONULE.
    PAI S-A SPUS CLAR CA SE REVINE PE LEGEA 164(SUB ALT NUME,EVIDENT),ECONOMII SE FAC, ACTIVII,VOR PENSII MILITARE, IAR JEGOSII FARA DEMINITATE CA TINE,CARE SE FOOT IN CUR PENTRU 178 DE LEI IN PLUS O SA PRIMEASCA MOOOIE.
    ASA CA,NU MAI ESTE NIMICA DE COMENTAT PE TEMA ASTA, LEGEA 164 REVINE.
    NU TU DECIZI, CI MILITARII ACTIVI.
    AI LUAT MOOE 10 ANI,O SA MAI PRIMESTI MOOIE,PANA LA SFARSITUL VIETII.
    UN TRADATOR CA TINE,CARE ARE APROAPE 70 DE ANI,SA AIBA UN ASEMENEA LIMBAJ,ESTE CULMEA.
    AR TREBUI CUMVA,SA INSISTE CINEVA PE LA MAPN,CA LUI CURLEONE,TIGRI TIGANUL,MAIMUTA CEZAR SI PULANO10 AKA PULUS SA LI SE TAIE PENSIA CU 90%.
    ASTA MERITATI SI ASTA O SA PRIMITI.
    RABDARE.

    RăspundețiȘtergere
  53. Mna ziua! Bey, Czar Maimukles mai posteaza ceva inafara de cururi goale pe bloaga aia a lui arMUY-as da?

    RăspundețiȘtergere
  54. 1 iunie 2013, 23:24
    avianyc spunea...
    @Gourkha

    Sincere felicitari pentru analiza ”pertinenta si la obiect” expusa .
    Poate cindva cind o sa ai tigla bine asezata o sa mai reflectezi la unele aspecte.
    In mod sigur acum ai scris dupa inlaturarea buruienilor din gradina din pozitia ”delirum accentuatus” .

    2 iunie 2013, 08:41
    CEZAR spunea...
    @/ Bai Gourcha -...si te-am rugat sa publici ..un cupon KAKY!
    Ai incheia orice discutie ! Asa esti doar un ...motocel ,fost consumator de resurse in asa zisele ,,theatre ", unde cea mai ,,avansata" forma de lupta exersata (in lipsa unui inamic desigur)era grupa (3-4 militari) In scotocirea unui drum prafuit dupa ce a fost asigurat de amerloci si in mod obligatoriu dupa ce a trecut un localnic cu ..capriliii!!

    2 iunie 2013, 10:08
    Don Corleone spunea...
    Hai ca pana la urma gourkha(cel cu magarul si samarul) incepe sa devina simpatic.Corespunde perfect la cel putin doua principii de baza.
    1-prostul trebuie sa fie fudul(parafrazand zicala de baza)
    2-prostul trebuie sa fie perseverent in prostie(daca n-ar fi ar da deja primele semne de inteligenta)

    Felicitari Gourkha la aceste doua(cel putin doua) "printipuri" ai calificativul FB

    2 iunie 2013, 10:18
    Don Corleone spunea...
    @gourkha
    Cand ajungi sa devii"ciuca batailor" ar cam fi cazul sa iei un calmant si o pauza
    PS Cred ca vom reveni si la discutia cu traficul de marocani in italia sub masca agentiei de turism.....au aparut date noi

    2 iunie 2013, 10:22

    RăspundețiȘtergere
  55. < Sa ne ,,MAI RADEM" cu Roarmy ....!!!

    Prev Topic | Next Topic >
    Re: [roarmy230] prop. de amendamente la PLx-ďťż1ďťż64/2013/Cam. Deput. < Prev Next >
    Posted By:
    lintoiu_ion
    Fri May 31, 2013 4:28 am |
    Options



    Consider ca, mai ales acolo unde persoanele se cunosc cu politicienii, importante sunt adendamentele pe care trebuie sa le sustina, deci in general putina vorbarie.Deasemeni trebuie identificati politicienii dispusi sa le sustina in plen.

    Asa ,asa ...e bun si cate un curcan ,o litra de vin acru sau palinca - daca nu a mai ramas nimic din cotizatii...muerile pot folosi acolo unde mai merge si ce au ele mai bun de la natuira......asa se face ade3varatu LOBY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai puLIKA de TM, de cite ori ti-am zis sa nu mai aduci aciulea tot felul de kkturi? Bai cap de musca verde, termina ca altfel de bat si te foot ca SINGER masina de cusut!

      Ștergere
    2. Blogger Gourkha spunea...

      @CEZAR. Stai prost cu capu'! Nu trebuie un cupon, ci 2, altfel nu poti faci comparatie.

      Cu titlul afisat la misto de Plano L., ar fi culmea sa ii dau si un cupon de pensie. Sa apara ce? Un nou articol prin care frustratii ca tine si ca Plano L. sa incrimineze Justitia care in loc sa tina cont de vechimea in comunism, a dat oamenilor inapoi dreptul castigat la pensie de serviciu?

      @ALL. Pentru cei care nu stiu ce e cu ciudatii de pe acest blog cum ar fi Don Corleoane,care ataca pensiile militare si pe cei care au apucat sa intre in NATO! Treaba e simpla: respectivii isi posteaza fantasmagoriile din ... Sectia Psihiatrie a SMC ... Don Corleoane e tinut de obicei in camasa de forta, dar azi iar a scapat la scris tampenii! Iar o sa il bata gardienii in cap, noroc ca nu simte nimic....

      Ștergere
    3. CEZAR spunea...
      @/ Bai Gourcha -...si te-am rugat sa publici ..un cupon KAKY!
      Ai incheia orice discutie ! Asa esti doar un ...motocel ,fost consumator de resurse in asa zisele ,,theatre ", unde cea mai ,,avansata" forma de lupta exersata (in lipsa unui inamic desigur)era grupa (3-4 militari) In scotocirea unui drum prafuit dupa ce a fost asigurat de amerloci si in mod obligatoriu dupa ce a trecut un localnic cu ..capriliii!!

      2 iunie 2013, 10:08
      Don Corleone spunea...
      Hai ca pana la urma gourkha(cel cu magarul si samarul) incepe sa devina simpatic.Corespunde perfect la cel putin doua principii de baza.
      1-prostul trebuie sa fie fudul(parafrazand zicala de baza)
      2-prostul trebuie sa fie perseverent in prostie(daca n-ar fi ar da deja primele semne de inteligenta)

      Felicitari Gourkha la aceste doua(cel putin doua) "printipuri" ai calificativul FB

      2 iunie 2013, 10:18
      Don Corleone spunea...
      @gourkha
      Cand ajungi sa devii"ciuca batailor" ar cam fi cazul sa iei un calmant si o pauza
      PS Cred ca vom reveni si la discutia cu traficul de marocani in italia sub masca agentiei de turism.....au aparut date noi

      2 iunie 2013, 10:22

      imic....

      2 iunie 2013, 14:24
      CEZAR spunea...
      Binneee ,,Motocel-NATO " ai si tu dreptate odata ! Deci pune 2(doua) sa facem comparatie : portocaliu si Kaky
      PROSTOVANE - Noi am intrat in NATO inaintea ta ! Prin munca noastra ai ajuns si tu sa te plimbi ca o mobila prin tari straine fara absolut nici un scop ! Doar consumator de resurse !!!In lei si in dolari sau euro!!

      Ștergere
  56. Daca nu-ti plac ..sterge-le!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri