Google Translate

vineri, 24 mai 2013

Masoneria, a luat cu asalt si Justitia. Daca e de bine ori de rau, garantat, nu vom sti niciodata!

 
CSM DA LIBER LA MASONERIE.
 Comisia nr.2 a Consiliului a stabilit ca judecatorii si procurorii pot face parte din organizatii masonice. In 2007, Inspectia Judiciara a decis ca nu exista nicio incompatibilitate intre calitatea de magistrat si apartenenta la o loja masonica: “Un judecator sau procuror cunoscut/declarat ca mason nu este prezumat a nu decide in mod impartial cu privire la un caz, atunci cand parte in proces este un alt mason” (Documente)
 
 
De parca nu ar exista alte probleme importante ale sistemului care trebuie rezolvate, CSM a dorit sa clarifice daca judecatorii si procurorii pot sa faca parte din organizatii masonice. Un aspect care insa s-a mai aflat pe agenda CSM in urma cu cativa ani si care a fost transat la acea data.

 
 
Subiectul privind apartenenta magistratilor la masonerie a fost dezbatut recent de Comisia nr.2
Eficientizarea activitatii CSM si a institutiilor coordonate, parteneriatul cu institutiile interne si societatea civila, comisie formata din judecatorii Adrian Bordea (foto), Mircea Aron, Mona Lisa Neagoe si procurorii Bogdan Gabor si Gheorghe Muscalu. 
Comisia nr.2 a luat in discutie in data de 16 aprilie 2013 nota Directiei legislatie, documentare si contencios (DLDC) a Consiliului Superior al Magistraturii privind posibilitatea judecatorilor si procurorilor de a face parte dintr-o organizatie masonica.
Cu un singur vot impotriva, membrii Comisiei si-au insusit punctul de vedere al Directiei legislatie, documentare si contencios, in sensul ca judecatorii si procurorii pot sa faca parte dintr-o organizatie masonica.
 
 
In 2007, Inspectia Judiciara a CSM a stabilit ca judecatorii si procurorii pot fi masoni: “Consideram ca apartenenta unui judecator sau procuror la francmasonerie nu incalca criteriile de mentinere in magistratura”
 
Nu este pentru prima data cand in CSM se discuta problema apartenentei magistratilor la lojele masonice. Subiectul a mai fost dezbatut o data, in urma cu aproximativ sase ani. In 2007, in urma unui articol aparut in publicatia “Indiscret”, Inspectia Judiciara a CSM a stabalit ca apartenenta la o organizatie masonica nu este incompatibila cu calitatea de judecator sau procuror. De asemenea, la acea data Inspectia Judiciara a CSM a hotarat si ca unui judecator mason nu ii este interzis sa judece un alt mason, asa cum nici unui procurori nu ii este interzis sa cerceteze un alt mason.
 
 
Iata nota Inspectiei Judiciare din 2007:
 
Judecatorilor si procurorilor le este insa permis sa fie membri ai societatilor stiintifice sau academice, precum si ai oricaror persoane de drept privat, fara scop patrimonial. In raport de aceasta prevedere legala, edictata in mod expres prin Legea 303/2004, la art.11 (3), consideram ca apartenenta la o organizatie masona nu este incompatibila de plano cu calitatea de judecator sau procuror in functie. Problema supusa analizei de autorii sesizarii este circumscrisa situatiei in care un judecator/procuror care este cunoscut/declarat ca fiind mason poate sa judece impartial o cauza in care parte este un alt mason. (…) 
 
Asadar, lipsa de impartialitate a unui tribunal nu se examineaza in abstract, ci in fiecare caz in parte, pentru a se putea decide daca natura si intensitatea legaturii in discutie este in masura sa denote partinirea judecatorului. In raport de aspectele mentionate se poate concluziona ca un judecator sau procuror cunoscut/declarat ca mason nu este prezumat a nu decide in mod impartial cu privire la un caz, atunci cand parte in proces este un alt mason, fiind necesar a se demonstra ca din acest motiv i-ar putea fi afectata capacitatea de a judeca conform propriei constiinte si a probelor de la dosar. 
 
 
De asemenea, avand in vedere obiectul, scopul si activitatile asociatiei francmasonice, constituita in Romania ca persoana juridica de drept privat, neguvernamentala, apolitica si fara scop patrimonial si dispozitiile art. 11 alin. 3 din Legea nr.303/2004, conform carora judecatorii si procurorii pot fi membri ai societatilor stiintifice sau academice, precum si ai oricaror persoane de drept privat, fara scop patrimonial, consideram ca apartenenta unui judecator sau procuror la francmasonerie nu incalca criteriile de mentinere in magistratura”.
 
  Punctul de vedere al Inspectiei Judiciare a fost insusit ulterior de Plenul CSM.
 
 
 
==========================================
===================================================
=============================================================
 
DEMASCAREA MASONERIEI - ANTONIE IORGOVAN
 
 
============================
===================
 
Documentarul despre MASONERIE care a grabit disparitia profesorului IORGOVAN
 
 
===========================
==============
 
Cei mai importanti membri ai masonilor si-au dat intalnire la Bucuresti!....
 
 
=====================================
==========================
============

58 de comentarii:

  1. Harta masoneriei.
    31 Oct, 2011.

    Între cele opt viitore regiuni, de departe cele mai multe loje se află în Bucureşti, unde existau la momentul de referinţă 161 de asociaţii secrete.

    Pe locul al doilea este Regiunea Sud Est, cu 33 de loje la momentul acela, 20 existând numai în Constanţa, câte patru la Brăila şi Galaţi, câte două la Tulcea şi la Vrancea şi una la Buzău.

    Regiunea Centrală vine abia pe locul al treilea, având 30 de asociaţii înfiinţate în şase judeţe, după cum urmează: zece la Braşov, şapte la Sibiu, cinci în Mureş, patru la Alba şi câte două la Covasna şi Harghita.

    În Regiunea Nord Est numărul lojelor masonice era de 24, acestea fiind răspândite în Iaşi (11), Vaslui (5), Neamţ (3), Bacău (3), Suceava (1) şi Botoşani (1). În Vest sunt 23 de loje, respectiv 14 în Timiş, patru în Hunedoara, trei în Caraş Severin şi două la Arad.

    Regiunile Sud Vest Oltenia şi Sud Muntenia îşi dispută următoarele locuri, cu 19 şi respectiv 18 asociaţii, după cum urmează: câte cinci în Mehedinţi şi Olt, câte patru în Vâlcea şi Dolj şi una în Gorj - pentru

    Regiunea Sud Vest, şi şase la Argeş, cinci în Prahova, câte două în Călăraşi şi Ialomiţa şi câte una în Dâmboviţa, Giurgiu şi Teleorman - pentru Regiunea Sud Muntenia.

    Pe ultimul loc se află Regiunea Nord Vest, cu 16 loje, anume cinci în Maramureş, patru în Cluj, trei în Bistriţa Năsăud, două în Sălaj şi câte una în Bihor şi Satu Mare. Aşa cum am precizat anterior, de la întocmirea topului neoficial, în Constanţa s-a mai înfiinţat o lojă, fiind vorba despre Asociaţia Respectabilă Steaua Dobrogei Orient Constanţa, autorizată de Judecătoria Constanţa pe data de 5 august.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai noroc si-o labageala la toti!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Neata Buna la ZOO + 9! Cezar masonul la ora 9 sa ma suga la oua!

    RăspundețiȘtergere
  4. Francmasoneria. Ce este, secrete, istorie.
    Pro sau contra Francmasoneriei.
    =============
    http://calatorpenet.blogspot.ro/2011/06/francmasoneria-ce-este-secrete-istorie.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Buei rapanilor, pai si noi cei din clubul ZOO + 9 suntem ca o masonerie! Ba, mai ai dreaq, ca Motanelul kkcios, Cezar maimuca si Curdeleu, mari maistri, nu gasiti voi in masoneria aia originala.

    RăspundețiȘtergere
  6. mos alecu spunea...
    @Iliescu 23 mai 2013, 22:22 :
    Vedeti cum se aduna cei 30% din populime ?
    Deja a aparut prostovanul de sergent bula (boul din clasa a II-a), Cezar care se c..a pe gura : ca stie el ca au mai fost regiuni in Romanica ...
    Boule din clasa a II-a , acele regiuni nu erau "cu autonomie largita" pina la inclusiv realizarea de legaturi cu alte tari ...
    In cazul regiunilor care se vor infiinta , acestea vor avea relatii directe cu tarile UE si cu UE in ansamblu ... Care UE va avea grija sa "supradezvolte" macar una dintre regiuni , regiune care-si va declara independenta ... bla , bla , bla ...

    Pasii planificati sint marunti , dar prin insumare vor da efectul dorit ...aparitia de noi state ...
    Cehoslovacia , Iugoslavia , Kosovo ...

    24 mai 2013, 09:55
    maiag spunea...
    cezarica esti oltean
    prostovan si bolovan,singur te ai desconspirat,esti nascut la BOBAITYA;SALCIA;IYVERNA_
    hai nene da din casa

    24 mai 2013, 09:58

    RăspundețiȘtergere
  7. Ministerul Apărării are bani pentru pensii. SRI şi MAI mai caută
    22 Mai 2013

    Guvernul şi-a dat avizul favorbail pentru acest proiect de lege cerând aplicarea sa de la 1 ianuarie 2014, ne-a explicat preşedintele Comisie de muncă din Senat, Liviu Pop. Acesta spune că în documentul adoptat de către Senat se precizează că măsura de majorare a pensiilor ar urma să fie aplicată din luna următoare intrării în vigoare a legii.
    Cu un amendament. “Am avut discuţii cu reprezentanţii caselor de pensii delegaţi pentru fiecare dintre cele trei structuri de stat ai căror pensionari au fost afectaţi de reducerile de pensii în 2010. Este vorba de pensionarii din Ministerul Apărării Naţionale, SRI şi Ministerul Afacerilor Interne. Cei de la MapN ne-au prezentat, deja, o situaţie detaliată arătând că au fost afectaţi de tăieri un număr de 9.300 de foşti angajaţi. Ne-au confirmat, de asemenea, că au identificat resursele bugetare necesare revenirii pensiilor la nivelul anului 2010. În schimb cei de la SRI şi MAI ne-au cerut timp pentru identificarea reurselor bugetare. Dacă cei de la SRI şi MAE nu vor identifica resurse bugetare proprii, atunci vom reveni cu un amendament asupra legii şi vom accepta ca măririle tuturor pensiilor să se facă aşa cum a dorit guvernul de la 1 ianuarie 2014”.
    Liviu Pop ne-a preciazat că efortul bugetar pentru mărirea pensiilor celor din MapN este de 5 milioane de lei pe lună.

    http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/ministerul-apararii-are-bani-pentru-pensii-sri-si-mai-mai-cauta-302652.html

    5.000.000 : 9300 = 537,63 lei/persoana lunar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, sa-i caute in kizda mamii lor in escrocheriile si hotiile pe care le-au facut toate gruparile mafiote romanesti denumite pompos "partide politice", care au distrus tara de 23 ani incoace!

      PS. Cu ocazia acestei postari, vreau sa-l salut si Cezar maimucles caprinus, prietenul cel mai bun al Motanului kkcios. Si cum as putea sa-l salut altfel, decit urindu-i ceea ce aici a postat cineva mai demult:
      "Cezarica hop, hop, hop, sa ti-o trag mereu la cioc!"

      Ștergere
    2. Nu bani cauta ei ci motive ca sa ne dea o pula.

      Ștergere
    3. O PULA ..O PULA ..O PULA OH DAAAA...rasuna valea!!!

      Ștergere
    4. E BINE DACA ARE! SA CUMPERE AVIOANE ....ECHIPAMENT MODERN PT> OSTASI ETC!!

      Ștergere
  8. ATENTIE, pentru cei interesati:
    ==============
    Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.
    ===================
    http://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=17092
    ===================

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR spunea...
      MOS PPPPARTAG zice...,,,,
      ,,,Baietii care au sarcina destructurarii tarii stiu (din sondaje si de la servicii) ....
      Mosule tu te auzi CAT DE DOBITOC ESTI?? Deci la noi ,,serviciile ' actioneaza pentru destramarea Tarii ! Ca sa nu mai vorbim de ,,baietii destepti"- care se presupune ca ar fi guvernul - coalitia USL si implicit Parlamentul......
      Tocmai acum cand avem un guvern 100% romanesc ......mare bou esti nene !
      Si apoi - cite opreste cetatenii aqcestei tari sa se prezinte la vot si sa voteze NU 100% ?
      Iarta-l Doamne (pe Mos PPPARTAG -ca nu stie4 ce spune!!)

      24 mai 2013, 12:46

      Ștergere

    2. Unknown spunea...
      mosule, ca intotdeauna bati campii ca un bou frumos ce esti.
      Nu scrie niciunde ca este interzis ca la urne sa se prezinte mai mult de 30% dintre alegatori.
      "vointa populara" nu este impiedicata de nimeni sa se prezinte in proportie de 100% si sa voteze impotriva divizarii Romaniei in mai multe "statulete".
      Cei 20-30% cvorum pot sa voteze impotriva regionalizarii.
      Dar tu cu gandirea rudimentara de contabil nu ai cum sa intelegi lucrurile astea singur, de aceea ti-am dat o mana de ajutor.
      Nu trebuie sa imi multumesti ca te-am luminat!

      24 mai 2013, 10:18

      Ștergere
    3. Număr de înregistrare Senat: L121/2013
      =====================
      Prima cameră: Senat
      Tip inițiativă: Propunere legislativă
      Inițiatori: Dobriţoiu Corneliu - senator PNL; Oprea Gabriel - senator UNPR; Benga Ioan - deputat PSD; Calimente Mihăiţă - deputat PNL; Cozmanciuc Corneliu-Mugurel - deputat PNL; Emacu Gheorghe - deputat UNPR; Mocioalcă Ion - deputat PSD; Pocora Cristina-Ancuţa - deputat PNL; Răducanu Ion - deputat UNPR; Scutaru Adrian George - deputat PNL; Stroe Ionuţ-Marian - deputat PNL; Stroe Radu - deputat PNL; Vlase Petru Gabriel - deputat PSD; Weber Mihai - deputat PSD

      Ștergere
  9. tigri2 spunea...
    @Mosule
    Si care-i problema?Sa se divizeze in cnezate si voievodate,in statulete ca si asa "baietii destepti"o au impartita,poporul tot prost o duce,cu ce ne "incalzeste" pe noi?Poate o s-o ducem mai bine,oricum zonele care muncesc cinstit si cu sarguinta- nu Oltenia,nu Baraganul ,nu o mare parte din Moldova;o sa o duca mult mai bine si nu se va cultiva lenea,coruptia si minciuna.>>DESTRAMAREAAAAA!!!!
    24 mai 2013, 12:35

    CEZAR spunea...
    MOS PPPPARTAG zice...,,,,
    ,,,Baietii care au sarcina destructurarii tarii stiu (din sondaje si de la servicii) ....
    Mosule tu te auzi CAT DE DOBITOC ESTI?? Deci la noi ,,serviciile ' actioneaza pentru destramarea Tarii ! Ca sa nu mai vorbim de ,,baietii destepti"- care se presupune ca ar fi guvernul - coalitia USL si implicit Parlamentul......
    Tocmai acum cand avem un guvern 100% romanesc ......mare bou esti nene !
    Si apoi - cite opreste cetatenii aqcestei tari sa se prezinte la vot si sa voteze NU 100% ?
    Iarta-l Doamne (pe Mos PPPARTAG -ca nu stie4 ce spune!!)
    24 mai 2013, 12:46

    CEZAR spunea...
    @/retardatul de MuYag- am ascuns vreodata cum ca sunt Oltean??!!
    24 mai 2013, 12:49

    tigri2 spunea...
    Unde sunt marii"baroni locali",tocmai in zonele cel mai sarace.Ce-a facut porcovanul de iliescu dupa lovitura de stat,zice ,excrocul,le dam 'actiuni"la fraieri si lasa-i sa-si aleaga ca dupa aiai falimentam si distrugem tot,apoi le dam pamant ,tot la fraieri ca asa o sa distrugem si agricultura,iar bogatiile solului si subsolului le luam noi [smecherii de la putere]sau le vindem pe"ochi frumosi"la altii.ia multimea ,majoritatea populatiei a ramas cu degetele impletite sau au fost nevoiti sa plece din tara,iar smecherii[hotii,POLITIHOTII] au acumulat tot asa ca pe noi ce ne incalzeste ca descopera gaze,petrol,surse de energie ca noi tot mai rau o ducem si nu ne alegem cu nimic,nici macar o bonificatie ca la araboi.Ii mai aud pe unii ca se bucura ca vine ploaia si o sa avem malai si grane,cine o sa aiba?Ca ploua ca nu ploua noi mancam tot mai scump pe zi ce trece.Dacqa se va alege praful de tara cu ce incalzeste sau "raceste "poporul???Raspunde Mosule ca tu...le stii...
    24 mai 2013, 13:03

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bailes Felix says:

      Domnilor,sa nu ne imbatam cu “apa chioara,,Senatul a votat acest proiect de lege,dar sa vedem cand v-a ajunge si in Camera Deputatilor…camera decizionala?!!!Interesul nostru al pierdantilor este sa se voteze cat mai repede,si sa primim drepturile de pensie pe care le-am avut in decembrie 2010,dar pana acolo drumul este ff lung.Deocamdata ,consider ca pontistii ne-au dat doar o aspirina..la vrajeala …sa nu iesim in strada si sa activam si alte sindicate nemultumite de prestatia guvernului lor de ..mincinosi..!!!Vom vedea cum vor decurge lucrurile ,si vom actiona tot asa cum vor stabili ei.Daca pana la sfarsitul acestei luni(mai),nu vor aproba acest proiect de lege,eu personal am puterea de a influenta cam 1000 de persoane sa nu participe la referendumul Constitutiei.

      Ștergere
    2. De La Logistica says:

      Urmeaza reactia presei dedicata luptei impotriva drepturilor pensionarilor militari . A inceput cu tuciuriul se la B1Tv, cel facut colonel de catre domnul Oprea si acum sufera ca la trimis in front domnul Dobritoiu. Tuciuriul , vede armata ca pe ” o multitudine de alcolici , securisti , etc , care preseaza puterea politica cu… ( nu am mai retinut , am vomitat) “.

      Ștergere
  10. Blogger tigri2 spunea...
    @Mosule
    Ai baut ceai din tampaxuri expirate si cred ca ai facut toxiinfectie,de ce te urinezi contra vantului,ce ai cu noi daca vrem regiunalizarea tarii,tie o sa-ti punem o cusca undeva in varful muntelui ca sa nu-ti mai ajunga nimeni la nas,ca si asa ti s-au lipit pamparsii de catzeii de usturoi si fac cainii coada la curul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baconski...,,“PDL nu are proiect politic alternativ, nu are guvern din umbră, nu are prezidențiabil, nu are valori de dreapta asumate. Este un partid în derută”, a explicat, vineri, Teodor Baconschi situația actuală din PDL, pentru site-ul ziare.com.
      Ai au zit Corleoane si alti ..pedelaci??? Tu-va in gat!!

      Ștergere
  11. Pula comentarii.............

    RăspundețiȘtergere
  12. Neata Buna la ZOO + 9! Cezare, fix, acu la 9 sa ma suji la oua!
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    In alta ordine de idei, voi ati vazut ca valoarea clubului ZOO + 9 a crescut de la 200, la 473 de USD? Muei suntem bogati si o sa ajungem si mai si...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Pentru Cezar maimuca/berbecul: Muei koaie fripte, nu mai adu aciulea, de pe Infom si de bloaga alui Pulus, tote kkturile de comentarii? Ai inteles muei goozarule?

      Ștergere
  13. Buna dimineata la toanta populimea!

    RăspundețiȘtergere
  14. ...buna sa-ti fie pula-n gura...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, vedem ca de felul tau esti bou de la 1 ianuarie si pin' la Anul Nou...

      Ștergere
    2. 12,10.
      Ai fost APV-ist??

      Ștergere
    3. @19:24
      nu, am fost scriitor pupa-m-ai in cur de zor!

      Ștergere
    4. 19,53
      Esti prost!Si nesimtit pe deasupra.

      Ștergere
  15. BUHAIUL ALA DE ISI SPUNE TIGRI ESTE UN GOBOR. UMFLATUL EMITE DIN PUTZA GINDIRII LUI DENUMITE CREIER NUMAI DOBITOCISME. TZIGANE TIGRI2 LA MUNCA PADUCHE NU LA INTINS MINA. TE-AU DAT AFARA DIN ARMATA CA AI FOST MATURATOR DE PISTA LA ALEXENI LA 42 ANI SI ACUMA MAI VREI PENSIE MILITARA? SA-TI DEA DE CAP-IST!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buey comentatori de doi lei jigariti,
    Se vede ca v-ati pierdut ... "busolile"!
    Ha, ha, ha... ce-mi plac glumele mele!

    RăspundețiȘtergere
  17. @anonim15.17
    Nu toata lumea are carte ca tine,noi cand am vrut sa invatam n-am avut cu ce scrie ca ne-a supt ma-ta pixul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GABURE DU-TE PE BLOGULPRIETENULUI TAU CEZAR, CA A POSTAT FOTOGRAFII CU TINE DIN COPILARIE SI PINA AI IESIT LA PENSIE DE LA STADIONUL UNIREA URZICENI UNDE ERAI MATURATOR.

      Ștergere
  18. Mai cap, de pula,eu nu sunt si nu am fost microbist...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,nuuu..tu ESTI un MICROB!

      Ștergere
    2. Sa te trag pe cosor mai rahat cu perje.Sa-ti iau neamu-n pula mai coaie de arici.

      Ștergere
    3. TIGANUL DIN URZICENI, VINZATORUL DE BOMBOANE AGRICOLE PE STADION CU PSEUDONUMELE DE TIGRI2, A FOST OUAT INTR-O CARUTA CU COVILTIR CA INDIENII AIA NESPALATI DE ACU 150 ANI. AR TREBUI SA-SI IA BULENDRELE SI SA PLECE ACOLO LA EL IN PUNJAB.

      Ștergere
  19. Sa-mi bag pula ! Nu mai tine!
    NEACSU sa mearga sa-i care geanta cu potol lu hIEROINA!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Muai aricilor, ati iesit la iarba verde? Da' chiar nu mai aveati nimic de mincat prin frigider?!

    RăspundețiȘtergere
  21. Uoai, aveti probleme cu incheieturile de chiar nu puteti clampani trei, patru cuvinte? Vreti exemple?

    RăspundețiȘtergere
  22. Da, ii clara treaba, iar ati bagat Viagra(compensata 100%) si nu va puteti apropia de tastatura, sa va fac... ceva fietura!

    RăspundețiȘtergere
  23. CONGRESUL UDMR = KGB
    INFILTRAREA RUSEASCA SUB ACOPERIRE MAGHIARA
    S.O.S


    Reteaua rusa UDMR……..publicata pe blogul meu demonstraza cum Primul Ministru Ponta permite, in cunostinta de cauza, ca propriul lui consilier Frunda ,sa aiba astfel acces direct la secrete de stat si a influentat decizii politice in favoarea Rusiei impotriva tarii sale. In termeni legali, Art 155 Cod Penal, aceasta fapta se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi. Dezvaluirile pe care urmeaza sa le public in continuarer arata ca primul ministru al Romaniei s-a aflat in relatii profesionale cu un sef al spionajului maghiar in Romania. Mai mult: experti ai serviciilor secrete americane de la cel mai inalt nivel confirma acum, in lucrari de specialitate pe care le voi prezenta , informatiile tinute secret in Romania ca urmare a ordinelor date de oamenii fostului KGB. Ponta urmeaca traditia Basescu,
    La numirea în postul de procuror general al României a Laurei Codruta Kovesi se stia ca sotul acesteia – Eduard Kovesi – fusese racolat de spionajul maghiar.

    Codrut Seres si Zolt racolati de de serviciul bulgar de fapt rusesc.

    Ministrii romani au fost racolati de KGB prin serviciul bulgar. Aşa că nu e întamplator că apar spioni ca Stancev, care racolează în acte de spionaj miniştri, ca şi Zsolt sau Codruţ Seres în 2006. Bulgaria este veriga slaba în UE si NATO, iar agenţii bulgari, de fapt ruşi, penetrează structurile de stat ale României.
    Din anii 70 funcţiona celebra unitate anti-KGB 0110, cu sediul într-o vila burgheză de pe strada Londra din Bucureşti. Această unitate se ocupa şi de înfiltrarea agenţilor STASI si AVO pe teritoriul României. Cu „ajutorul” agentului de influenţă sovietic Ion Iliescu celebra unitate a fost desfiinţată în zilele revoluţiei decembriste. Ion Iliescu a putut liniştit să instrumenteze asasinarea lui Ceauşescu, ca o răzbunare, permiţând penetrarea serviciilor si structurilor statului cu agenţii Moscovei. Unitatea anti-KGB a fost reînfiinţată în 1994, dar a început să fie sabotată de conducerea de la Bucuresti în 1998, când i s-a interizis sa se mai ocupe şi de agenţii revizionismului maghiar din Transilvania, mulţi din ei făcând jocul Moscovei pe filiera clasica occidentală.
    ———————————————————————–



    RăspundețiȘtergere
  24. UDMR RETEA RUSEASCA SUB ACOPERIRE MAGHIARA

    2

    Serviciul secret american…

    Datele şi informaţiile deţinute de Serviciile Secrete US dovedesc penetrarea de catre Serviciile de Informaţii Rrusesti a structurilor de decizie româneşti, la toate nivelurile prin UDMR . De altfel, informaţii şi date despre activitatea Serviciilor de Informaţii (de spionaj) maghiare îndreptate împotriva intereselor politice, economice şi militare romanesti s-au deţinut cu mult înainte de 1990 şi toate aveau ca punct de pornire Consulatul ungar din Cluj. In cursul anului 1988, Ceauşescu, pus în faţa unor probe indubitabile, a ordonat desfiinţarea oficinei de spionaj respective.Dupa 1990, acţiunile spionajului maghiar au fost reluate cu şi mai mare forţă şi, favorizate de inacţiunea Serviciilor Speciale româneşti, determinată de complicitatea factorului politic, au reuşit să penetreze structurile de decizie ale Statului Român, atât la nivel de Guvern, cât şi la nivel de Preşedinţie. S-a ajuns ca seful organizatoei G. Frunda sa fie nimit consilier principal al lui Ponta ( premierul actual al Romaniei )

    De atunci, cu toate că acţiunile au luat amploare o dată cu cooptarea la guvernare a UDMR în Guvernul Ponta ( pe usa din spate N.A. ), orice date, informaţii, acţiuni ale spionajului rusesc sunt trecute sub tăcere de către factorii politici, ceea ce a facilitat desfăşurarea de forţe ostile în toate domeniile de activitate şi de decizie ale Statului Român.

    In timpul guvernarii USL la nivelul unităţii româneşti de contraspionaj economic, începe să fie de notorietate acţiunile cadrelor de spionaj rusesti via UDMR care acţioneaza pe faţă pentru culegerea de informaţii cu caracter economic care să-i ajute să obţină evidente avantaje materiale pentru ţara lor de origine, mai ales în domeniul privatizărilor.

    Un alt punct sensibil îl reprezintă Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor, a cărui misiune este asigurarea condiţiilor de trecere la societatea informaţională, care presupune implementarea coerentă şi generalizată de sisteme informatice integrate. Faptul că organizaţiile, oricare ar fi ele, depind de reţelele de comunicaţii electronice şi de sistemele si serviciile informatice face ca acestea să fie mult mai vulnerabile la ameninţările de securitate, astfel că sunt evidente importanţa şi sensibilitatea acestui domeniu în ecuaţia siguranţei naţionale. Cu toate acestea, prin algoritm politic, el a fost atribuit UDMR-ului…..in guvernarea anterioara

    RăspundețiȘtergere
  25. RAPORT AMERICAN DECLASIFICAT:
    FRUNDA AGENT RUS ….UDMR o veche celula a serviciului sovietic actualizat la conditiile actuale.
    Referitor la carierele politice realizate de agenţii serviciilor speciale ale Ungariei în guvernele României, este de remarcat mărturia ….. director al Departamentului Contraspionaj…………………
    prezenţa la vârf în guvernul român a unui agent maghiar,Frindo carelucreaza şi cu ruşii…….
    Spionajul ungar este de cele mai multe ori, conform istoriei si expertilor nostrii, doar un “front” pentru spionajul rusesc (seful serviciilor de informatii maghiare a absolvit “Scoala KGB”), UDMR este de fapt o veche celula a serviciului sovietic actualizat la conitiile actuale. Acesta a fost recrutat de spionajul Ungariei in 1988 si si-a continuat activitatea pe aceasta linie si ca agent al rusilor.
    …….Apoi a urmat prima confirmare oficiala a afirmatiilor noastre: Secretele UM 0110 (III). Revista oficiala a veteranilor SRI confirma infiltrarea Budapestei la nivel inalt in Executivul de la Bucuresti: agentul de influenta G.F .
    Expertul serviciilor de informatii romanesti furnizeaza si o lista neagra a 20 de agenti sovietici in UDMR pe care o publicam mai jos ……..

    Securitate file

    A controversy was sparked in summer 2006, when files kept by the Securitate (Communist Romania’s secret police) on Frunda and 28 other politicians UDMR including the UDMR’s Markó and Attila Verestóy, were declassified by the Romanian Intelligence Service.
    ……………….

    RăspundețiȘtergere
  26. Gyorgy Frunda a avut angajament de informator semnat cu fosta Securitate, ne-a declarat, fostul sef al Securitatii din judetul Mures, Gheorghe Maries.( Securitate …serviciul secret Ceausescu ) Potrivit lui Maries, Gyorgy Frunda fusese recrutat sa dea informatii despre reprezentantii minoritatii maghiare, mai ales despre intelectuali. Desi grave aceste afirmatii par o diversiune. Frunda fiind prezentat ca un informator oarecare si nu un sef de retea . ( ruseaaca Nota aut )
    Reteaua NKVD Iliescu sa format in jurul lui MARCO BELA……….Înainte de 1989, Bela Marko a fost unul dintre redactorii de bază ai revistei „Igaz Szo“, revistă a filialei scriitorilor comunişti maghiari din România, care apărea la Tg. Mureş. A luat un premiu al Uniunii Scriitorilor comunisti în 1980.
    Lista agentilor Rusi din Romania …………….sectiunea maghiara a fost confirmata de Confirma lista lui Nocholson ( Agent sef CIA -Bucuresti arestat ca spion rus N.A)
    Nicholson was station chief in Bucharest, Romania,
    Nicholson was arrested at Washington Dulles International Airport was leaving to meet with Russian agents in Switzerland. He pleaded guilty in March to espionage. The 16-year CIA man told investigators he received $300,000 from the Russians. He cooperated with investigators .
    In finalul materialului din intr-o nota de subsol, se mai afirma: Frunda …….member of russian intelligence service, a fact which is well documented”
    Inchei citatul.
    Am trimis autoritatilor informatii confidentiale. Concluzionez. Daca romanii nu vor sau nu pot sa faca nimic….o vor face altii.
    Robert Horvath Deva
    In premiera absoluta din New York

    RăspundețiȘtergere
  27. UN MARTOR OCULAR ....LUCRATOR AL AMBASADEI ROMANIEI LA VIENA ..
    DESVALUE CRIMA LUI DAN VOICULESCU INTR-O SCRISOARE CUTREMURATOARE ADRESATA
    JURNALSTULUI ROBERT HORVATH .
    1
    Stimate domnule Robert Horvath
    A sosit pentru mine momentul adevarului. Destinul a facut sa asist la o crima premeditata . Am fost martor si confident al ultimelor zile in viata
    a celui ce a fost Marin Ceausescu. Stia ca al vor ucide dar avea speranta sa fie salvat. Vorbea mereu de un contract semnat de el cu americanii.....
    Mi-a desvaluit despre ultima convorbire avuta cu Nicolae Ceausescu in care a trimis un mesaj al CIA .I-a pus pe masa presedintelui un fel de ultimatum . Renunta la conducere pana nu este prea tarziu.

    Marin Ceausescu nu sa sinucis ci a fost ucis !
    Stiu tot si a sosit momentul sa spun adevarul. Nu a fost usor sa i-au o decizie. Imediat pe 22 decembrie Marin Ceausescu a fost arestat in apartamentul lui de la etajul V al Agentiei de catre ceilalti membri ai misiunii. I-au luat actele si l-au incuiat pe dinafara.

    Va urma Urmariti Robert Horvath Deva Blog

    RăspundețiȘtergere
  28. Neata Buna la ZOO + 9! Cezare, iti ordon ca la ora 9 sa-mi faci un masaj la oua!

    RăspundețiȘtergere
  29. Nica di futut..nic...gata plec la stana lu Cetzarusu ,poate da si mie o caprita !
    Motanelul kkcios se lauda ca-i ..VIP la stana lu Cesarel...ia cica numai virgine(Iedute)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i foot si yeu pe amindoi golanii istia, muma cu darabi de sula cit mineca cojocului!

      Ștergere
  30. Blogger constantin giurgea spunea...

    @tigri2 26 mai 10.45
    Daca dupa numai un singur mesaj ti-ai dat seama ca sunt infatuat, poti ocupa lejer un post de psiho sau psihi. In ceea ce il priveste pe Alecu, il consider un tip ce incearca, FARA FOLOS, INSA, SA VA DESCHIDA CAPUL CE V-A RAMAS BLOCAT INTR-UN BOSTAN DE HALLOWEEN si sa va indrume catre ganduri si fapte mai bune. N-are cu cine, saracu' !
    Nu s-a iscat o aversiune intre noi, poate intre partea ta dreapta si cea stanga, sau intre cea de jos si cea de sus a corpului tau. Nu incerca sa procedezi cu mine asa cum procedezi cu alti postaci de serviciu, pentru ca sunt imun. 85 % dintre militari ?! Ma faci sa rad ! Ori nu ai mai fost de mult timp pe la asociatie, ori unul din conducerea ei s-a laudat. Numarul membrilor ANCMRR a scazut drastic, intereseaza-te ! Iar atunci cand au fost mai multi, au facut ce am scris eu.
    Nu am interese personale, ci, dimpotriva, le aveam generale. Daca ai sa cauti prin arhiva, poate te ajuta chiar Lupus, ai sa vezi ca am intervenit, cred ca de vreo trei ori, incercand sa-mi impartasesc din experienta negativa pe care am trait-o in relatiile cu ciracii lui oprea. Nu m-a bagat nimeni in seama pe blog, pentru ca voi erati ocupati sa va "gratulati" cu epitete ce ar face sa roseasca pe toti lucratorii de la salubritate.
    Supozitiile tale ca as preamari o factiune, absolut nefondate, cel putin din postarea mea anterioara, sunt doar rodul mintii tale intunecate de pixelii ecranului. Ai nevasta, ai copii, ai ginere, parinti, cumetri, cumnati, cuscri, ai nepoti ? Daca da, sa nu-mi reprosezi ca ma leg de familia ta, ci pur si simplu vreau sa te intreb daca vreunul dintre ei ti-a citit vreodata postarile...
    Prietenii tai ce spun cand vad ce postezi ? Te lauda ? Daca da, ii meriti...
    Oricum, in incheiere, pentru ca, deja, prietenii m-au sfatuit sa nu ma bag in troaca ta (iti dai seama ca ai inceput sa oripilezi oamenii ?), singura mea recomandare pentru tine este sa te retragi in codru si de acolo, sa faci pe haiducul virtual !
    Bafta !
    PS: ai absolvit LM-ul si ai fost ofiter, aviator ? Doamne, cum ai lasat sa se intample asa ceva ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, MOTANELULUI VON KK DE URZICENI SA I-O DAU LA CIOK, CIOK, CIOK!

      Ștergere

  31. Blogger constantin giurgea spunea...

    @Cezar 26 mai 10.59
    Ce am scris pentru Tigri2, este perfect valabil si pentru tine.
    Hai, pa !

    RăspundețiȘtergere

  32. CEZAR spunea...
    ....pe bune?
    Se pare ca ai SUPT si tu ceva din tata SSCMD (Din cotizatiile platite de fraieri!) si acum incerci sa gasesti JUSTIFICAREA preamarind actiunile adunaturii.....
    Pana una alta singurul merit concret si palpabil (pe langa faptul ca ne-ati facut de ras pe toate posturile Tv si nu numai vorbind in numele TUTUROR rezervistilor )este ca cei care primisera HG 1019 sunt infractori si dau inapoi ! Normal era sa actionati pentru ca toti cei cu juramant militar sa primeasca !
    Asa ca - HAI PA TU!!...ca miroase a kk !!

    26 mai 2013, 11:54
    CEZAR spunea...
    PS .Ma adresez distinsului domn C.Giurgea ,desigur

    26 mai 2013, 11:55
    tigri2 spunea...
    Distins pe dracu',un biet kknar.

    26 mai 2013, 12:09
    avianyc spunea...
    ANCMRR doarme in bocanci si se mai trezeste asa din luna in luna trintind cite un comunicat care nu foloseste nimanui.
    SCMD = minciuni si dezinformari in scopul promovarii propriilor interese. De ce nu spun ca pensiile se micsoreaza actualmente din cauza initiativei lor de taiere a HGS 1019.
    Cea mai mare rusine posibila , dupa ce l-au denigrat din rasputeri pe fostul ministru Oprea acum se gudura cu laude care mai de care pe linga el doar doar o sa-i ajute sa-si realizeze propriile interese.
    Inca o mare realizare smcd-ista este initiativa de taiere a acelor grade onorifice. Bine ,bine,dar cu gradele onorifice acordate lui Gheoghe Hagi ce or fi avut. O fi fost si cel mai iubit dintre romani UNPR-ist ? Mare rusine.
    Atit ANCMRR cit si SCMD nu lupta decit pentru propriile interese.
    De exemplu,mirsavia cu grupele de munca este data uitarii de ambele tabere. Si mai sunt inca multe,ho,ho,ho. Cind este de tras ceva privilegii pentru sefi atunci vorbesc aceeasi limba.
    Hai, sictir

    26 mai 2013, 12:12
    CEZAR spunea...
    @/ avianyc ... ai detaliat ..perfect ! Mie mi-a fost SCARBA !!

    RăspundețiȘtergere
  33. Muei, nu-i nimeni viu aciulea?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, PMT. Inoata ca un spermatozoide in Atlantic printre rechinii albi.

      Ștergere
  34. eu..mai misc ..daaa n-am ce futii!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri