Google Translate

marți, 28 mai 2013

Monica Macovei revine! Procuroarea ceausisto-comunista, cu tehnici demult apuse, vrea sa dezinformeze si manipuleze Parlamentul UE. Monica Macovei, ziua si scandalul!

 
Am reuşit, cu graţie cum se pare că suntem blestemaţi de o soartă ingrată şi potrivnică, să provocăm un scandal la Bruxelles. Audierea în şedinţa Comitetului de Control Bugetar din Parlamentul European a candidatului propus de Guvernul României pentru postul de membru al Curţii Europene de Conturi s-a transformat în altceva. L-am numit RO-scandal.
Numiţi-l dvs cum veţi şti mai bine.
 
 
Iată o foarte succintă succesiune a faptelor, parte dintr-o istorie care a repetat la indigo scandalul din septembrie anul trecut. Cel care a dus la respingerea, în acelaşi cadru, a candidatului român Leonard Orban, fost comisar european, fost consilier prezidenţial în echipa domnului Traian Băsescu, fost ministru pentru afaceri europene în guvernele Boc şi Ponta. Ca şi atunci, din clipa nominalizării (de data aceasta a domnului George Pufan, actualmente Secretar General al Curţii de Conturi a României), mai întâi a apărut contra-campania de zvonuri.
 
 
În cazul de faţă, pe baza unei scrisori anonime, semnată de “Personalul din Curtea de Conturi”, adică “grupul de oameni ai muncii” dintr-o epocă pe care o credeam definitiv apusă…scrisoare imediat tradusă şi distribuită membrilor Comisiei de control bugetar a Parlamentului European, alături de articole incriminatoare de presă. Plus, în plină şedinţă, de un mic material pregătit şi înmânat personal de doamna Monica Macovei pentru a demonstra lacunele existente în parcursul academic al candidatului român şi faptul că, la un punct al răspunsurilor sale la chestionarul scris, ar fi plagiat din documentele de regulament intern ale instituţiei în care lucrează. Am acest set de documente, precum şi cealaltă scrisoare, de data asta trimisă în seara dinantea votului de doamna Renate Weber, în care denunţă practica scrisorii anonime ca parte a memoriei comportamentale nefaste lăsate de regiumul comunist.
 
 
Nu-mi revine mie sarcina să judec şi să dau un verdict asupra validităţii mulţimii de acuzaţii susţinute de doamna Macovei. I-au răspuns dur colegii ei europarlamentari care i-au amintit, aşa cum a făcut-o raportoarea spaniolă Ayala Sender, că nu stă în practica normalităţii europene ca dezbaterile să fie bazate pe documente anonime ajunse cumva în cutia poştală a doamnei Macovei. 
 
Pot însă pune o întrebare: credeţi cumva că în acest secol, în acest mileniu, vom putea fi în stare să ne comportăm normal, adică să procedăm cum fac absolut toate celelalte state membre UE când au a-şi desemna personaje pentru posturi importante în ierarhia europeană? 
 
Ştiu că era imposibil ca europarlamentarii români să se fi întâlnit înainte de vot pentru a tranşa asupra unei poziţii comune în ce privea intersele României. Dar dacă, prin absurd, aşa ceva s-ar fi întâmplat, aceea ar fi fost ocazia ca doamna Macovei să scoată documentele respective, să le supună analizei colegilor săi europarlamentari români şi să obţină un vot final. Pozitiv sau negativ, dar definitiv şi prezentat ca atare pe mai departe. În caz că era negativ, fireşte că mesajul ar fi ajuns la Guvernul României care, normal, ar fi fost obligat imediat să efectueze o altă numire. Aşa era normal, aşa scrie în cărţi, aşa procedează ceilalţi. La noi nu se poate. La noi trebuie să se lase neapărat cu scandal, cu denunţuri, cu anonime, totul în piaţa publică, cu patosul unei auto-distrugeri extrem de eficace.
 
 
Care este miza reală? Mai multe. Toate la fel de interesante.
Prima este zona de lucru pe care este foarte posibil s-o ocupe românul nostru la Curtea Europeană de Conturi: transporturi şi energie, zona de infrastructuri critice unde sunt alocaţi cei mai mulţi dintre banii europeni pentru “marile proiecte”. A doua miză este poziţionarea grupurilor politice în vederea obţinerii de argumente electorale pentru marea campanie pentru europarlamentare. A treia miză, însă, ne trimite mai departe, spre procesul de alte nominalizări româneşti pentru posturi de rang foarte înalt din instituţiile europene. Toate urmează să treacă prin Parlamentul European şi acum se organiza testul de rezistenţă şi, implicit, presiunea inerentă asupra Guvernului României. Dacă memoria nu mă inşeală, următoarea nominalizare care urmează a fi discutată este cea a judecătorului român la CEDO. 
 
 
Şi staţi aşa că, vorba doamnei Macovei după audieri,
să nu creadă nimeni că lucrurile s-au terminat, urmează pe 13 iunie, la Strasbourg, votul în plen pentru candidatul validat ieri de Comisia Parlamentului European.Să ne aşteptăm deci la actul II al acestui RO-scandal trist şi urât, noroi de pe Dâmboviţa eternă, cu care tot vrem să ungem clanţele puterii de la Bruxelles. 
 
 
==================================
================================================
=========================================================

36 de comentarii:

  1. Imi place ultima fotografie.
    Astept cu interes fotografia cu ,,in buda''.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tigri2 el Koy, a zis Monica Maockovrei, ca pe mine Franz Iusuf de sula sa ma iei!

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,Să ne aşteptăm deci la actul II al acestui RO-scandal trist şi urât, noroi de pe Dâmboviţa eternă, cu care tot vrem

    să ungem clanţele puterii

    de la Bruxelles.''

    Ha, ha, ha! Vreau varianta ,,cine-a pus cacat pe clanta?''

    RăspundețiȘtergere
  4. Un „ membru” UDeMeReu, a zis ca ipochimena e frigida...poate doar scandalurile ii provoaca orgasme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma intereseaza frigiditatea ei. Cu erectii sau fara.
      ,,Vreau sa stiu''.... cine-a-nfipt zambila-n brinza!

      Ștergere
    2. Cum "cine-a-nfipt zambila-n brinza"? Cezar maimuca foote-l-as in rinza!

      Ștergere
    3. Si IO,si IO..in biuză!

      Ștergere
  5. Noapte buna,coiosilor!Bosorogii dreak!

    RăspundețiȘtergere
  6. acest personaj hidos, nu ar trebuia sa apara pe scena politica din romania, dar cum politicienii nostri sunt fostii securisti sau fii fostilor baieti de la secu, el loc si pentru mahmura de macovei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti dus rau....

      Ștergere
    2. Buey,
      sa videti ce mi-o zis unu' azi, cand ii povesti chestia asta cu Macavei. Zice omu': punem pariu ca va iesi la "numaratoare' si va ajunge din nou in Parlamentul UE ? Ei na.... Sa vezi dracia dracului! Chiar asa sa hie? Cine dreak o mai voteaza?

      Ștergere
  7. Uoai, ii oprit corentu'? Dac nu de ce nu bagati cu textu?
    Esteti timizi?

    RăspundețiȘtergere
  8. No, suteti loviti de noaptea mintii.
    Visati siecs, ca puta mica tabacita. Uoai, ala-i dus peste baltoca, cu retete de scos chirurgical vulva din capatina. Ieou cred ca operatia va reusi, iar ca bonus ca au reusit sa-i scoata vulva ii vor baga un penis. Drept ii ca nu stiu care-s preferintele echipei. Da' cred ca fiecare membru ii liber sa-si exprime libertate optiunii de a se ,,implementa''.

    RăspundețiȘtergere
  9. NOAPTEA CRIMEI
    MINUT CU MINUT CUM A FOST UCIS LA VIENA MARIN CEAUSESCU !
    UN MARTOR OCULAR SE HOTARESTE SA SPUNA ADEVARUL DESPRE CRIMA LUI DAN VOICULESCU. ACESTA REMITE JURNALISTULUI ROBERT HORVATH O BANDA INREGISTRATA, PROBA A CRIMEI ....CARE A FOST REMISA CATRE FBI.
    - scrisoarea este acompaniata de articole dn presa
    occidentala si materiale declasificate al dervicilor occidentale ...RH
    3
    "Eu ai aduceam mancarea. Comunicam pe servetele de hartie. Era convins ca
    americanii al vor salva. Era o intelegere concreta. Ceausescu aceptase ultimatimum american. Aceptase renuntarea la putere ....dar cerea timp. Este greu
    de spus daca era sincer sau incerca sa castige timp.
    Adaugase si el ceva conditii. Cea mai importanta se referea la ultimil cec .
    Deobicei CIA platea ....20% in contul Ceausescu , 10% Intermediarul Crescent ....adica Voiculescu. Restul trebuia sa intre in bugetul statului roman.
    Ceausescu . Ceausescu cerea pe langa introducerea pe lista pentru azil politic
    pe Elena remiterea ultimului cec in contul lui personal aflat intr-o banca elvetiana.
    Deasemenea cerea ca uriasele transporturi catre occident si Iran sa nu fie oprite
    sau facute publice.
    Americanii au aceptat dar a fost prea tarziu. Dupa cum veti vedea in continuare
    americanii s-au tinut de cuvant incercand sa-l salveze de la moarte pe Marin Ceausescu si acordand oficial azil politic prin Ambasada SUA la Bucuresti clanului
    Ceausescu."
    Tot occidentul stia de aceasta tranzactie.
    Iata ce spunea New York Times despre acest incredibil transfer de arme ascuns romanilor.
    Swiss Bank Deposits
    On the Romanian side, The Post said, the connection led ultimately to Marin Ceausescu, head of the Romanian trade mission in Vienna, who was found dead in Vienna shortly after the fall of his brother’s Government, and Lieut. Gen. Ilie Ceausescu, who remains in custody in Romania.
    This reportedly included deposits of substantial portions of the arms payments in a Swiss bank account and a promise to guarantee safe passage for the brothers if the deal became public.
    Among the weapons that The Post said the United States acquired through the transactions were the Shilka anti-aircraft system, mobile rocket launchers and radar systems.
    The operation was the most successful part of a much larger weapons-buying scheme in Eastern bloc countries, the article said.
    Va urma
    Urmariti Robert Horvath Deva Blog- articol complet



    RăspundețiȘtergere
  10. Erata
    "Deasemenea cerea ca uriasele transporturi de aur , catre occident si Iran sa nu fie oprite sau facute publice."

    RăspundețiȘtergere
  11. Bozgoru' americano-japonez ar trebui anchetat de Macoveasca, ca sa scoata de la el toate icrele si laptii cu ce stie el... Sa fie futut de masculo-femela aia si apoi el sa-i dea o muie fecalizata de impacare si ca sa fie tacamul complet sa-i futem pe amandoi inainte de ai arunca in WC.
    A dracului muiere e Macoveasca asta, dupa ce ca a fost procuroare comunist-securista (ia facut de ras pe securisti) acum mananca romani pe paine si uraste tara si neamul ei mai tare decat orice dusman...
    Muie eterna si vesnica pentru ea si cei de-o teapa cu ea!!!
    S'aveti o zi dupa sufletul si dorinta fiecaruia...

    RăspundețiȘtergere
  12. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezar mucul, motanelul kkcios si Munica Mucovei sa-mi dea pe la 2 cite 3 limbi pe oua.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tigri2 el Koy, a zis Monica Maockovrei, ca pe mine, Franz Iusuf, la ora 3 de pupaza sa ma iei si ouale sa-mi bei!

    RăspundețiȘtergere
  14. bat si fut ..ca masina de cusut ! Atentie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Muei, ve ca ti s-a-ncurcat ata-n suveica! Ileana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muie,i s-a-ncurcat mintea-n paianjeni!

      Ștergere
    2. care suveica la ..masina dee cusut ? ...priceputo !! ai curajul de-o proba??!!

      Ștergere
  16. ... mult se mai caca vaca asta de Macovei?
    Admin, niste cucuruz belit pentru sters la cur si gura!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Monika Makovei fumeia shnur, fara tzitze fara kur!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ba da se kaka asta nu gluma ! Cine sta de sase sa vada ce ese din ..doamna!!!
    PS. Elena UDREA ..propusa pentru excludere din PDL (se aude Cour de Leut)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curdeleu alias Birtolomeu a luat de la pdl-istii lui mooie la greu.

      Ștergere
  19. Buei, ia auziti si va cruciti:
    " Robert Horvath29 mai 2013, 03:26

    @ Ave Cezar. Felicitari sincere. Editoriale bine selectionate , curajoase si la ordinea zilei.
    Incepe sa devina cel mai bun blog militar !"
    +++++++++++++++++++++++++++++
    Buei Petrica P ce-si zice Cezar, cunoscut sub multele sale pseudonume, dar mai ales sub cele de Maimuta, Kurutz, KKreaza, buei, tu nu mai ai bun simtz? Mare berbece esti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i sugi pixul lu iubitul meu nnnnnepotel ! Te oftici ca-i apreciat de presa de...peste Ocean.....Japan si ci-o mai fi???

      Ștergere
    2. ..na ca de nevrozat ce sunt m-a reapucat bbbbbbilbaitul si cred ca vine si ..pppppaaaarchinsonul!!

      Ștergere
  20. Mai, voi la reedintele de vara nu aveti corent si de aia nu puteti intra on line!

    RăspundețiȘtergere
  21. @Cezar Muscoi of Balegar
    Cica la cei ce au fost prin teatrele de operatii si au primit medalii ,o sa le dea niste procente la pensie.Lui cezarel ce o sa-i dea ca are si el "diploma de muls ..berbecii".Mai baiete tu te crezi smecher,daca toata viatza te-ai "invartit' si ai umblat cu intriga si shoptiriciul acuma crezi ca poti insela si pacali in continuare,te dai Flit si alti anonimi,ba ai incercat sa induci ca Flit ar fi Mos Alecu de m-am ciondanit cu bietul om ,apoi ai incercat sa urci in acceleratul Timisoara -Iasi[343?] sa te duci la fatuca aia[pedofilulue],nu ti-a mers.Ai incercat cu bloaga si ai avut dever pana s-a prins lumea cat esti de cinic apoi te-au parasit,acuma iti pui ceasul sa sune pe la 3 dimineatza sa intri pe toate blogurile si sa scrii tot felul de magarii,stii cum esti ca unul care are o taverna mohorata si de necaz ca nu-i trece nimeni pragul se duce si se imbata ca porcul prin restaurante de lux.Ai fost un chibitz toata viatza si incerci sa te bagi in seama nu realizezi ca esti un coate goale,un romanas [oltean] rupt in fund.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ai di pula mea ce ..compozitie a facut T2 cun coi !
    PAcat ca-i veche pUTE A PESTE DE...CRAPATURA NESPALATA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,
      Fara PMT, randamentu' e de 33%!
      Moammm.... ce darap lipseste pana la 100%....
      Buey, numa' el stie a va da azimutu.... asta e....
      Inlocuitoru s-a dat lovit, face pe deranjatu' la burta...
      Grele zile, dar or trece ele!

      Ștergere
  23. Bai, lasa-ne ca avem treaba. Punem pari la fasole.
    Cum gindeati voi ca se face fasolea batuta?

    RăspundețiȘtergere
  24. buey maimutoi de TM, vrai ca tu si PulAnusu sa publicati ceva pe roarmuya v-as? buey Cezarica cap de pasarica, de-i suji drimba lui Ducipal, v-ajut sa va postati idioteniile chiar s-in Monitorul Oficial!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri