Google Translate

luni, 13 mai 2013

Palatul Cotroceni, ultimul bastion pentru care se vor da lupte grele. Cezar Preda: Nici Antonescu, nici Ponta nu vor ajunge să ocupe funcţia de preşedinte al României! Pe ce te bazezi, mon cher?

 
Vicepreşedintele PDL Cezar Preda spune că nici Crin Antonescu, nici Victor Ponta "nu vor ajunge să ocupe funcţia de preşedinte al României", deşi amândoi îşi doresc, susţinând însă că PDL "va juca un rol important" la alegerile din 2014 - va avea un candidat care va intra în turul al doilea.
 
"Nici Crin Antonescu şi nici Victor Ponta nu vor ajunge să ocupe funcţia de preşedinte al României, deşi îşi doresc amândoi asta. Unul e legitimat de congresele celor două partide, aceasta este domnul Antonescu, iar unul are tot anturajul care îi explică că e a opta minune a lumii şi trebuie să fie următorul preşedinte.
 
Nu va fi niciunul preşedinte, pentru că unul s-a descalificat şi pe Antonescu nu îl va alege nimeni pentru că ne-a arătat ce preşedinte jucător şi european este, iar domnul Ponta trebuie să ştie că dându-i peste mână lui Antonescu şi PNL-ului îşi dă singur peste mână, pentru că niciodată stânga nu va reuşi să ia în România mai mult de 40 la sută. El ca şi candidat la preşedinţia României nu va lua decât voturi de la PSD, de la restul nu va lua", a declarat, duminică, la Galaţi, Cezar Preda.
 
Preda a spus că, din punctul său de vedere, mult mai important este ce va face PDL, susţinând că nu trebuie ca persoana care ar urma să candideze la prezidenţiale din partea formaţiunii democrat-liberale să fie anunţată cu doi ani înainte de alegeri.
 
"S-a vorbit foarte mult despre candidat (n.r. - candidatul PDL la alegerile prezidenţiale). Am văzut că unii se tot învârt pe la televizor şi îşi doresc să fie candidaţii dreptei reunite. Să aştepte, nu se fac candidaţii aşa! Şi mai e o chestiune - eu nu îmi aduc aminte ca Traian Băsescu să fi fost candidat cu doi ani înainte la prezidentiale.
 
Vreţi să ne predăm un candidat domnului Voiculescu să fie analizat pe toate părţile timp de doi ani? Noi nu facem aşa ceva! Dacă PDL reuşeşte să îşi menţină trend-ul...avem deja 18 la sută şi ne cântă prohodul unii şi din interior şi din exterior luându-şi «la revedere» sau cine ştie ce mai făcând, iată că partidul are 18 procente şi va creşte pentru că ştim ce avem de făcut. Cred că PDL va juca cel mai important rol în alegerile din 2014, va avea candidat şi va intra cu acesta în turul doi pentru că vom obţine mai multe voturi decât PNL", a mai spus Cezar Preda, adăugând că niciun val de simpatie nu va mai lovi vreo formaţiune politică în următorii ani.
 
Cezar Preda s-a aflat, duminică, într-o vizită la Galaţi, unde a participat la o întâlnire cu reprezentanţii PDL din regiunea Sud-Est a ţării.
 
 
=================================
===================================================
==============================================================

156 de comentarii:

  1. CePreda asta, un suptinginer si un cioroi borit tu-l-as si pe el si pe aia din Trio Ra Ta Ta (Czar, Curlion &Motanul kkcios) in rit!

    RăspundețiȘtergere
  2. PAI TOT CE AU SPUS PADUCHEI PDLACI PANA ACUMA A FOST EXACT PE DOS.
    ASTA INSEAMNA CA 100% ANTONESCU O SA FIE URMATORUL PRESEDINTE.
    CUM AU SPUS PADUCHEI PDLACI PENSIILE SUB 3000 DE LEI NU SCAD,IAR 90% DINTRE PENSIILE TAIATE MASIV,AU FOST SUB 3000 DE LEI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect Nea ANDU! Dar ia zi? Te prinzi sa le dam o clantza astora 3, Curlonul, Cezar maimuta si Tigrului negru din Hurziceni?

      Ștergere
    2. O SA AIBA O SURPRIZA ACESTE 3 TARFE IN SCURT TIMP.
      NU ZIC NUMAI ATAT,O SA FIE RECALCULATE PENSIILE CELOR 3 TARFE.

      Ștergere
    3. Sa-mi sugeti _ULA NESPALATA !!!

      Ștergere
  3. Pizda-i blana de samur
    Asezata linga cur,
    Ce serveste drept caciula
    Pentru Cezarila prea cinstita pula!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, pretine!
      Ce dreak tot ai cu CEZAR, amicus nostru?
      Buey, ma doare pi mine, daramite pi el...

      Ștergere
    2. Pentru A LU CEZARILA prea cinstita pula!!(boule se pierde esenta problemei)

      Ștergere
  4. tembelule!
    cei 4 erau 3: Luca si Matei

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai anonimii pulii mele dintre 13.41-15.21 ce-ar fi sa-mi descarc matzul in ratul vostru si sa-mi tarasc coaiele in zona flinticului mamei voastre,mai avortonilor,mai pui de tarfe drogate si betzive,astazi mi-a venit Re RE Re plus 900 di lei [din urma ]si 75 di lei lunar,asa ca veniti sa va dau din pula branza ca oile este la munte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, CIOROIULUI DIN HURZICENI SA I-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK! SA NE PUPE IN LOCUL INTUNECOS MOTANELUL BALIGOS.

      Ștergere
  6. Zice-se ca Cezar Borila Ianosi era cu turma de capre la granita cu Hungaria iar dincolo era cu o alta turma de capre Mos Eleki .Cezar il intreaba :
    -no ce faci baci Elek?
    -d-apoi mulg caprele.
    -da tu Boratule ce faci?
    -no pai io le fut intai ca sa mulg direct branza.
    -vai ma da bistush esti,ma.

    RăspundețiȘtergere
  7. Intr-o duminica Cezarica cap de bibilica tragea de zor o vaca de funie si se intalneste cu Mos Elek care-l intreaba:
    -da undie dushi vaca h'aia ma Cezare
    -no pi o duc la bisearica
    -pi di she ma,vrei s-o spovedesti?
    -nu mai beshinosule o duc in turla bisearicii ca s-o mulg sa fac laptie praf.
    Da de unde ,prostu mergea sa se cunune cu vaca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ,,laptele praf "se folosea MILUTNOVICI - 8 (MI-8) Tractorul cu sfarleaza pe carel-ai condus o viata ! Se aruncau caprele din el ! T2Cun Coi zicea ca ..bombardeaza! Oricum alte arme nu avea...!!

      Ștergere
    2. @Cezar violatorul caprelor raioase
      Dotare armament MI-8;
      -4 rampe rachete UB16[64 rachete]
      -2 tunuri 37 mm
      -2 mitraliere 12,5 mm
      ...
      -pe rampele rachetelor se puteau monta 2 bombe de 500kg sau
      -4 bombe de 100kg sau250kg sau
      mixte
      -bombe[2] cu 32 rachete sol aer
      Existau si alte variante dar noi ,in ultimul timp pe astea le-am folosit.
      In cazuri deosebite ,cand se termina munitia aruncam cu puli in femei.
      Alta varianta de lupta :transport desant sau 24 parasutisti echip[ati si inarmati cu aruncare intre 1000 si 4000 m
      Transport 12 raniti pe targi
      transport tun cu 7 servanti
      Transport o masina de teren
      Schipat pentru zborul pe mare in caz deosebit se monta o instalatie pentru minare sau grenadiere a submarinelor
      Cercetare r4adioactiva cu aparatura specifica
      Transport materiale in cabina de marfa 1,8x5x2,5 pana la 4000kg[4 tone] sau transport incarcatura acrosata pana la 3 tone

      Si ce mai vrei

      Ștergere
    3. L-ai confundat..cu PUMA _SHOCAT!!

      Ștergere

    4. Elicopter robust şi versatil, MI-8 a fost utilizat pentru o gamă foarte largă de misiuni, în România operând două variante de MI-8, varianta T – destinată transportului de trupe şi materiale – şi varianta PS, utilizată în special pentru transport de personal şi VIP.
      Fiind primul elicopter cu motor reactiv ce a intrat în dotarea Aviaţiei Militare Române, elicopterul MI-8 a venit în România în decursul anului 1968, operând de pe trei aerodromuri militare, intrând în dotarea a patru unitati, şi anume Regimentul 94 Elicoptere de pe Alexeni, Escadrila 132 Elicoptere de pe Someşeni, Flotila 50 şi Regimentul 99 Transport Aerian, unităţi bazate pe aerodromul militar Otopeni.
      Trecerea piloţilor români pe noul tip de elicopter s-a realizat în anul 1968 în URSS, la Kremenciug, pentru ca anul următor, în cadrul Regimentului 94 Elicoptere de pe Alexeni să se înfiinţeze prima escadrilă de elicoptere MI-8, escadrilă comandată de către locotenent-colonelul Vasile Iuraşcu. În anii ce-au urmat, trecerea pilotilor pe elicopterul MI-8 se va executa în ţară, în cadrul escadrilei de pe Alexeni.
      Reducerile de tehnică şi personal din cadrul reorganizării structurale a unităţilor componente ale Statului Major al Forţelor Aeriene de la începutul anilor 2000 au dus la scoaterea din dotare a acestui extrem de versatil elicopter, în timp ce unităţile în a căror organică erau incluse au fost parte reorganizare (Regimentul 99 Aviaţie Transport a devenit Grupul 90 Transport Aerian, parte desfiinţate (Flotila 50, Regimentul 94 şi Escadrila 132 Elicoptere).
      La ora actuală, Muzeul Naţional al Aviaţiei Române din Bucureşti are în colecţia de aeronave trei exemplare de MI-8, având numerele de bord 03, 05 şi 709, în timp ce alte câteva sunt stocate în aer liber prin diverse poligoane din ţară, utilizate pentru antrenamentul trupelor terestre la îmbarcarea-debarcarea în/din elicopter.

      Ștergere
    5. Viteză ascensională: 9.2 m/s (1,810 ft/min)
      Armament
      Puma
      tunuri NR-23 calibrul 23mm în gondole (2 pe lateralele botului)
      PRND (proiectile reactive nedirijate) S-5K/M calibrul 57mm în lansatoare multiple UB-16-57 (4 puncte de acroșare)
      mitraliere DȘKM calibrul 12,7mm (2 montate in cadrul usilor glisante laterale, de obicei doar una pe partea dreaptă)
      rachete antitanc Malyutka ghidată prin fir (4 șine), utilizate doar la teste
      4 bombe de 50 sau 100 kg, utilizate doar la teste
      Puma SOCAT
      tun GIAT THL20 de calibrul 20 mm, turelat
      PRND (proiectile reactive nedirijate) S-5K/M calibrul 57mm în lansatoare multiple UB-16-57 (4 puncte de acroșare, uzual doar cele 2 spre interior)
      8 rachete antitanc Rafael Spike-ER (cele două puncte de acroșare dinspre exterior)
      tun GIAT NC 621 de 20mm în gondolă cu 180 de lovituri (cele două puncte de acroșare dinspre exterior), utilizate doar la teste
      Note
      5 Legături externe

      Ștergere
    6. Concluzie :T2CUN COI..a bombardat cu capre si a crescut productia de ..lapte praf!!! Subiect inchis!!

      Ștergere
  8. Bravos T2 CUN COI!! Exact cat te duce dovleacul ala cu probleme la sigurante

    RăspundețiȘtergere
  9. UITA-TE BINE CA ACUSICA VEI REVENI LA CUANTUMUL DIN 2010!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,boulene,ti-am mai spus sa circuli cu faza de intalnire prin localitate!!BOULE!

      Ștergere
    2. NU TE LASA ANDULE! CIRCULA ATIT CU FAZA LUNGA,CIT SI CU GIROFARUL SI SIRENA!!!!
      NI, NA! NI, NA!!!

      Ștergere
    3. NI..NA ...NI..NA..

      Ștergere
    4. IN PULA CA MI S_A ARS GIROFARUL !!

      Ștergere
    5. ATATA SANATATE SA AI,CUM EU SUNT ANONIMUL DE LA 16:18.
      ACUMA,TOTI CARE SCRIU CU LITERE MARI, AUTOMAT SUNT EU?
      EU NU AM MAI INTRAT AICI DE VREO 2 SAPTAMANI

      Ștergere
  10. "Unii spun de nu ma-nsel
    Ca pizdele ca CEZAR sunt la fel.
    Asta însa-i o prostie
    Neadmisa-n futarie,
    Fiindca pe acest pamînt,
    Fel de fel de pizde sunt..
    Si nu-ncape amagire,
    Ca-i mare deosebire.
    Poti confuzia s-o faci,
    Doar ca toate-s între craci,
    Dar ca floci si adâncime,
    Lindic, miros si grasime,
    Buze, totu-i diferit,
    Si le-mpart pân' la sfârsit
    Ultimele teorii,
    În trei mari categorii
    Cezar de pula sa ne tii!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezare,nu te lasa!da-le la flit,da-le la gioarse,arde-i,musca-i,impunge-i...FII VICTORIOS!

      Ștergere
    2. Asa Maimucea nu te lasa, ca altfel iti uflu biuza cu mataringa!

      Ștergere
  11. No, no...pe foale feciori, ca apa-i mica !

    Doamne feri, da' nu va lasati deloc ! No, no...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mica,mica apa,dar curata!
      Inca n-a balit tigrul negru in ea,nici Curul de Leu nu s-a spalat pe partile rusinoase.

      Ștergere
  12. Cel mai bine elicopterul se inarma cu brinza si peste. In anii constructiei capitaliste s-au reusit si variante mai sofisticate. Bineinteles cu sprijinul direct al unor experti din virful piramiZII pulei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect se dice "PIRAMIDEI lu' Barbu" ! Care, in final, o fo o PULA ! Asea ca ai dreptate !
      Important este faptul ca varful piramidului ierea plin de iecsperti !
      Dupe cum arata, treboia sa hie fro 90 de instelati, fro 800 si de coloneli, ceva mai multisori lenti-colunei, dupe care venea baza...

      In realitate, piramidu' lu' Barbu de la Derectia Cadre a Armatii, ierea deformata rau de tot ! Adica, ful la varf si jale la baza, unde ierea pulimea ! Si fututa si cu bani putini si cu cumul de fonctii ! De aia se "procesau" cate 10-15 demisii pe zi, din randurilii celor care s-au cocarjat facand studii militare- fro 4 prin leme si fro 4 prin academia de forte+scoala de aplicatie !
      Dar, in tara lu' Dorele, not problems, ca s-a inventat filiera "indirecta", apoi filiera corsicana !

      Seara civil, cocalar cu bacu' luat la profesionala agricola Snagov-sat, dimineata maiur-sef de birou !

      Sau, seara o zdreanta analfabeta, curva regimentului, de la popota cadre, iar dimineatza tau majur !

      Ce pula noastra !


      Ștergere
    2. Pese: si eote asea s-a umplut sistemu' de valoare, onoare si demnitate !

      Ștergere
  13. Ai di pula me' ! Baba Vanga ii printre noi !

    Musai trebo bagata la Hronicu' Semnalelor, macar o bucata/luna !

    Eote, agsact acusica UN AN :
    =================

    Anonim 13 mai 2012, 13:19

    De ce mi-ai sters comentariile?
    lasi comentariile tiganilor tradatori de izmanari,cu copii blestemati,gen corleone,tigrii,cezar stelian etc. si le stergi pe ale mele,rusine.

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Anonim 13 mai 2012, 13:58
    Asta-i ce mai buna dovada ca esti o.....nulitate !


    Anonim 13 mai 2012, 19:46
    asta ii cea mai buna dovada,ca tradatorii izmanari gen corleone,tigri etc.,vor trebui sa dea banii inapoi.
    banii inapoi,tiganilor de izmanari."
    ================

    Da eo cred ca nu mai apuca ! Sa-i dea inapoi !
    Creapa !

    RăspundețiȘtergere
  14. Noapte pulă, va doresc ! Si muie de 5 stele !

    Am iemotii ! Tre sa-mi vina o parte din analize !
    Bine ca am "trecut" egsamenu' la cap ! Sau, de cap, cum dreaq se dice !

    RăspundețiȘtergere
  15. @pmt-ul pulii
    ref ultim paragraf
    Baaa tu vorbesti de madam petcu? Pai aia fute 7 colonei la scmd-srl si un general acasa.asta e corsicana in pula mea....oaiii si ce-i mai merge limbarita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curdeleu nu are rost, ca tot esti prost si-adus pe lume intr-o zi de p(r)ost...

      Ștergere
  16. Oaileeei,Cezare,de coaie sa ma iei!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Uai PMT, l-ai cunoscut pe marineru tractorist BARbu, uai? Ci om distept, mai ales ci inainti di-a agiungi la piramida iera cu "inzestrarea" SMFN-ului si-o luat pintru fregati numa harpoani...Mari marinar, mari bolohan...

    RăspundețiȘtergere

  18. Pizda cea de fata mare,
    Dulce roza ca o floare
    Pe care Cezar i suge tare.
    Pizda de sublima soarta,
    Care-nvie pula moarta.
    Bulbucata, dragalasa,
    Rumena ca o cireasa,
    Cu lindicul ca o fraga,
    Sa-l tot lingi o noapte-ntreaga.
    Asta-i pizda cea aleasa,
    Este-a pulelor mireasa.
    Rumenele buzisoare,
    Parca-s niste aripioare
    Ce se strâng si se desfac,
    Când dezmiarda al pulii cap,
    Cap de tigri si harap.
    Buna pururea de-mpins,
    De sarutat si de lins.

    RăspundețiȘtergere
  19. GASITI IN CURAND RASPUNSUL
    INTERVIUL JURNALISTULUI ROBERT HORVATH CU MIHAI PACEPA
    continuare
    Robert Horvath :
    Cum vedeti Romania unde Dan Voiculescu care face doua crime si fura
    6 miliarde de dolari este lasat liber ?Liber sa conduca tara. Parere generala
    in occident. Vezi Le Monde ; Rasputinul de la Bucuresti.
    MIHAI PACEPA : Romania este condusa de securitate. La fel ca in Rusia
    lui Putin. În 1978,România avea doua servicii secrete majore: Securitatea si Directia de Informatii a Armatei (DIA), încadrate cu cca 16.000 ofiteri operativi. Acum România are sase servicii secrete majore: SRI, SIE, UM 0962, STS, SPP si DGIA, care au absorbit o buna parte a ofiterilor fostei Securitati si a fostei DIA, precum si conceptul lor operational importat din Uniunea Sovietica. Potrivit datelor din presa româna, aceste 6 fantome comuniste sunt acum încadrate cu 30.000 de ofiteri
    R.H Exista un puternic "departament arab " neatins. Prin el se fac vanzarile ilegale de arme si legaturile si terorismul arab .
    Pacepa : Fostul servici libian si actualul servici sirian a fost creiatia lui Ceausescu.
    Documentele gasite in Libia sunt o marturie. Cei care torturau erau buni vorbitori
    de romana. Americanii si Israelienii sunt pe faza.
    R.H. Crescent era unul din finantatorii actiunilor teroriste. Documentele serviciilor
    N.A.T.O vorbesc de recrutarea in favoarea lui Gadaffi a pilotilor romani.
    Actiune finantata ca si in alte timpuri de Dan Voiculescu. Arabii din S.i.E au asigurat spiritul logistic in timp ce " banii lui Ceausescu " au asigurat restul .
    Pacepa : Avalansa de servicii secrete din România de azi face o serioasa gaura în bugetul ei. Aceste servicii secrete continua sa aiba finantare secreta, ca si în anii când eram la conducerea lor, si sa consume în secret cantitati semnificative de bani ce pot fi folositi pentru îmbunatatirea asistentei medicale a populatiei, cresterea pensiilor si alte scopuri sociale.
    R.H . :De ce România a ramas stat politist dupa 20 de ani de la caderea comunismului?
    PACEPA : Inceputul la facut lovitura de stat sovietica menita sa inlocuiasca pe Ceausescu cu Iliescu. Declansarea unei revolte populare a facut posibila acest fapt. Noi de la conducerea securitatii eram deplin informati deplin cu scenariul pregatitt. În anii 1970, când am avut în subordine U.M. 0920/A, o unitate speciala a Departamentului de Informatii Externe (DIE) ce era însarcinata cu activitatea contrainformativa împotriva URSS, aceasta a depistat si înregistrat magnetic contactele secrete pe care Ion Ilici Iliescu, atunci secretar al CC al PCR pentru propaganda si agitatie, le-a avut cu un membru al unei delegatii "ideologice" sovietice în vizita la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei ALUP-a razbuzata, nu era printre astia, chilotii lui Gadafi si Motanelul vin kk de Hurziceni?

      Ștergere
  20. UOAI, CIN SI INTRU SI IEOU IN HERECTIE ...

    RăspundețiȘtergere
  21. ,,O pereche sta in cabinetul terapeutului.
    Terapeutul: Ce pot face pentru dvs?
    Barbatul: Sunteti asa de bun sa ne priviti in timp ce facem sex?
    Terapeutul se uita mirat la ei, dar aproba. Cind perechea a fost gata, terapeutul face remarca:
    Imi pare rau, dar nu am vazut nimic deosebit la Dvs.. si cere onorariul de 80 € pentru sedinta...
    In urmatoarele saptamini se repeta povestea, de doua ori pe saptamina vine perechea... sex... 80 de euro..
    Peste citeve saptamani intreaba terapeutul:
    Ma scuzati de intrebare, dar ce incercati dvs sa descoperiti?
    Barbatul: Nimic! Dar ea este casatorita, la ea nu putem. Eu sunt casatorit, nici la mine nu putem. In Holliday Inn vor 150 € pentru o zi, in Radisson 360 €, pe cind daca venim aici, avem un alibi, costa numai 80 € si mai primim de la asigurarea medicala 67,50 € inapoi..."

    Astia-s evrei scotieni?

    RăspundețiȘtergere
  22. Pizda de dama-ngrijita,
    E ca un muzeu gatita.
    Cu lindicul mare, ros
    Ca Tigri2 cel kkcios,
    Parca-i creasta de cocos,
    Cu tinuta martiala
    Cerând pulii de Cezar socoteala.
    Pizda cu semete buze
    Care nu admite scuze.
    Te suge ca pe un cornet,
    Strânge pula ca-n corset,
    Cum o suge Tigri2 incet,
    Iar cumva de-i mai solida,
    Ti-o transforma în omida.
    Asta pizda futi cu drag,
    Are coturi, are prag,
    Are tot ce-i trebuieste
    Celui care o cordeste.
    Cind Cezar ne-o beleste
    Futaiul e delicios,
    Si prin fata si prin dos
    Te slobozi de-ti iesi din fire,
    Si te-ai fute în nestire.

    RăspundețiȘtergere
  23. Baaa rapanilor, ia auziti:
    "Cezar Maimuca Ouata va reprezenta România la Eurovision 2013 de la Malmo, din Suedia, cu piesa "It’s my life"!" Baaa pitzigoi de TM, de ce nu ne-ai spus ca stii sa cinti si la cimpoi?

    RăspundețiȘtergere
  24. Daph! Va cinta. La solz.
    Numai ca mie inca nu mi s-au facut solzi acolo unde sufla el.

    RăspundețiȘtergere
  25. Neata Buna la ZOO + 9! Cezare, stii tu, la ora 9, muls melu si 2 limbi pe oua...

    RăspundețiȘtergere
  26. Gourkha spunea...

    @Unknown. "Dle Lupus, nu inteleg de ce tot timpul trebuie sa ne legam de o solda anume, ca e din ultimii 10, 20 100 de ani. Nu e mai corect si bine pentru toti sa se stabileasca functie de 12, 24, 36, etc cele mai favorabile solde din intrega cariera?"

    Te intreb eu! A cui cariera? A celor privilegiati de L. 138/1999 (MAISTRI MILITARI SI SUBOFITERI NENAVIGANTI)sau ACTUALA CARIERA unde nimeni nu poate avea sporuri mai mari de 30% decat solda?

    Si asa ajungem la "PRIVILEGII"! In L. 138/199, MM si subofiterii de la NENAVIGANTI, condusi de niste JURISTI indoielnici ca moralitate si tot tot de la NENAVIGANTI si-au tras SPORURI mai tari ca PILOTII! Adica: un pilot pe MIG zbura 7 minute pe an si avea si el saracu' o prima de 3%. Dar ... NENAVIGANTII de langa el, isi trageau 3% la fiecare zbor al unui pilot. 100 de piloti, 300%. Plus prima la fiecare zbor in parte si tot de 3%: de aterizare, de decolare, de incheiat la slit pilotii, de sters prafu' de pe fuselaj, de tuns iarba de langa aerodrom, de adus scara, de retras scara, de spalat pista ... etc.

    La Marina, cam la fel! Si aici au fost cativa lab*gii care o iesire pe mare nu aveau intr-un an, dar la sporuri erau primii!

    Si uite asa, cativa NENAVIGANTI au reusit sa spele creierele politicienilor cum ca contributivitatea e super! A fost super insa doar pentru cei cativa "PRIVILEGIATI" ai L. 138/1999.

    Dar, azi NU MAI EXISTA PADUCHI! Maxim 30% SPOR! Ca mergi in mars, aduci scara, stergi prafu', esti artilerist, tanchist sau aviator sau marinar - tot spor de maxim 30% se cheama! CEEA CE E ABSOLUT CORECT!

    Prin urmare, cu exceptia PRIVILEGIATILOR minoritari ai L. 138/1999, TOATA LUMEA E MULTUMITA cu PENSIA MILITARA!

    @Plano L. @ Co! Ati pierdut razboiul! Doar nu credeati ca sta armata in loc pentru cativa "cracanati" care ati tras armata pe p**a avand venituri NEMERITATE de "N" mai mari decat ale omogilor vostri din alte arme sau specialitati! Apropo de tiltlu! Este corect! Majoritatea stabileste regulile! Tu si cei ca tine ati fost "PRIVILEGIATI" care v-ati tras sporuri, prime etc. pe NEMERIT! SE STIE DEJA! ORIUNDE!

    PS: Eu tot PENSIE MILITARA AM! Luna a III-a!

    14 mai 2013, 00:41

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i fute ma da sa nu-i omoare,sa le ia tot si sa doarma in corturi.mama cu cata ura proletara infiereaza romanasul rupt in cur,ce bine-i pare cand vecinul sau colegul lui este la pamant,cred ca asta-i mai tare decat satisfactia unui numar pe nepishate.

      Ștergere
  27. Buna dimineata la tot poporul si staborul si mai ales lui Czar biuze reci si lui Tigri2 care-s in razboi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna dimineata,APV-P.,muisti,sugaci,cracanati,basinosi,puturosi,alte natii precum Negru de Hurziceni,Protocaliu de Tm.,MahMur de Bv.O zi buna,plina de muie la max va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa ne sugi - ULA NESPALATA ..la ..toti trei!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,tu numesti _ULA o putza mica-mica?

      Ștergere
    2. Mica-mica da tu o faci BIG_MARE ..la toti trei!!

      Ștergere
  30. REVENIRE - sariti baaa!!
    Sorin Minea, a explicat pentru De Ce News care este adevărata proveniență a micilor. Potrivit dlui. Minea, problema provenienței micilor este legată de interpretare. În opinia sa, rețeta originală a plecat din Turcia, iar românii au preluat-o și au personalizat-o, adăugându-i carne de porc și controversatul bicarbonat de sodiu.

    “Avem de-a face cu o problemă de interpretare. Micul este un produs în totalitate balcanic, ce are strămoși în Turcia. Strămoșul micului este kebab-ul turcesc. Ăla care se pune pe grătar. Noi i-am luat și le-am pus bicarbonat și carne de porc. Asta e diferența dintre micii balcanici și ai noștri. Ei îi fac din carne de vită și de oaie. Sniper one!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Una...ma acuza de ..lipsa de patriotism..hi..hi..hi..Sniper one!!

      Ștergere
  31. Snaipar uan, Cezar maimucul sa ne sufle in burlan. Sa ne suga cu intreg nesatzul, matzul. Matzul ala gros de la buric, o palma mai jos.

    RăspundețiȘtergere
  32. Mai exista între craci,
    Pizda-n care sa te caci.
    Mare, larga si latoasa,
    Ca Tigri2 de flocoasa,
    Muratura puturoasa,
    Cu-n lindic mot de curcan.
    Sta de straja barosan
    Între buzele-i rânjite
    Ce se freaca flescaite.
    Nu simti nici o gâdileala,
    Futi, dar fara socoteala
    Nu mai stii cum sa te-asezi,
    Nu mai poti sa încetezi,
    În zadar cauti strîmtoare,
    Ca-ti mai vine si putoare
    Si de buze si de cur,
    De se-nvîrte casa-n jur
    Si te-apuca ameteala,
    De se curma slobozeala
    Si scârbit de asa futai,
    Pula-ti vine sa ti-o tai
    Lui Cezar in gura s-o dai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare si cand o fu-ti pe curva de muma-ta tot asa se intampla?

      Ștergere
    2. Czar o scuipa un-doi
      Drept in gat lu T2CunCoi!!

      Ștergere
  33. @anonim 13.07
    Da mai ia un kkt in gura si taci mai baragladina dreacu' tu nu sesizezi cat de prost esti?Sa ma usurez in cana ta de baut apa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK!

      Ștergere
  34. Mai asta de-si spune Tigri2, mai ai palaria aia verde de padurar cu care te-ai fotografiat la Viena linga T34-ul ala? Motanele, da-i-o si lui Cezar sa faca o fotografie cu ea sa-si aduca aminte de vremea cind era comandant de batalion caprine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu era la Viana,era in orasul lui Mozart-Salzburg,iar tancul ala era intr-un sat unde erau doua muzee :muzeul crimei si al groazei si muzeul insectelor si a serpilor veninosi.Era plasat la marginea drumului,chestia e ca nu-l pazea nimeni iar in Austria nu prea au tzinder tziganii nostri ca n-ar mai fi ramas nici turela.

      Ștergere
  35. Ai di pula me', iar e marti !

    Stau sa ma gandesc cui sa predau atributiile si plicurile cu parolilii de ridicare graduala a capacitatii de dat-luat muie, pe perioada cat plec la boraci, tocmai la dreaqu-n praznic !

    Cred ca lu' Don Cur de Leu ot Birtolomeu Crasma, ca numa iel ar putea asigura continuitatea conducerii, fara sincope !

    Adeca, la 3 zile de mucificare non-stop, sigur isi revine cateva ore ! Am facut eo o statistica ! Plus ca are si aptitudini de comanda si stat major, nu ca izmanarii alde Cashcavete ot Craiova, care te saluta cu "Sa muiti bine" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey PMT,
      Aista trebe sa aibe neaparat un Sef de Stat Majore!
      Cand cade el, Generalul inlocuitor duce luptele pe mai departe!
      Crek ca ff bun pentru asta este Capo di tutti capi ot Moldavia,
      pretinu nost Danila, cel mult simpatizat si de Adminu cu bloaga!
      Am zis si IO, nu dat cu paru!

      Ștergere
    2. Baaa, lasati-l pe Danila ca-i in transhumanta tocmai pe Ceahlau. Mai bine-l pune Sef de SM pe Cezar maimuca ca auziti c-a fost comandant la GAZ, ori pe Motanelul kkcios ca ala fu sofer pe KRAZ si-acuma are ochiu ca ala de la aragaz.

      Ștergere
  36. TRECEREA LENTA DAR SIGURA DE LA SCAUNUL PREZIDENTIAL LA SCAUNUL ELECTRIC !
    Vanzarea flotei aeriene a Romaniei !
    Deschiderea dosarului de terorism Traian Basescu.
    http://stareanatiunii.com/video-basescu-bea-o-bere.html/comment-page-1#comment-96922

    CONSPIRATIE LA TOATE NIVELE STATULUI PENTRU SALVAREA
    CRIMINALULUI DAN VOICULESCU

    Presedentia Romaniei
    Traian Basescu
    Excelenta
    V-am deranjat acum doua saptamani cu un ultimatum oficial.
    Va ceream deschiderea unei anchete prezidentiale in legatura cu fostul general de securitate Dan Voiculescu . Pe langa activitatea de comert exterior acesta se ocupa de spionaj anti NATO. El activa in Cipru iar dumneata excelenta la Anvers.
    Cred ca este de datoria dumneavostra sa recuperiati 4-6 miliarde de dolari , asa numitii bani a lui Ceausescu. Bani apartin cetatenilor Romaniei.
    Avand la dispozitia mea o inregistrarezualel audio si doua materiale vizuale despre lichidarea fizica a lui Marin Ceausescu l-a Viena v-am rugat sa ordonati institutilor specializate sa i-a contact cu mine. Mentionez caracterul lor
    confidential. Cazul Voiculescu a fost prezentat pe scurt de subsemnatul la Romania TV. Motiv pentru care am fost dat in judecata.
    http://www.rtv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html
    Tacere completa. Se pare ca asistam la o conspiratie la toate nivelele statului roman. Zeciile memorii au ramas fara raspuns sau macar confirmare de primire.
    Ma intereseaza prea putin ca sunteti santajat . 10 Mai a trecut si veti suferi consecintele. Extrem de grave. Vom asista la la un transfer de la scaunul prezidential la cel electric. Sunt jurnalist de investigatie specializat in terorism si transport de arme deci va asigur ca stiu ce vorbesc. Cetatean SUA.
    Deocamdata va amintesc de vanzarea flotei aeriene prietenului dumneavoastra
    Victor Bout ….
    Mai aveti ceva timp de gandire dar in curand va fi prea tarziu.
    Cu toata sinceritatea posibila.
    Robert Horvath Deva
    Presedinte
    Devartes Film International New York -Tokyo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Hamstere, tu n-ai treaba? Hai du-te la Voiculescu + Basescu! Buei, parca esti o musca de aia de k..arne pe care tot incerci s-o dai afara si-a dreq nu vrea. Buei fii atent ca la viata mea am foot-ut multi muscoi de astia ca tine, dar cu un mic ajutor: ai tinea Cezar prietenul tau intre biuze!

      Ștergere
    2. PE EI RH+..tu-i in gura de ..mmonarhisti!!!Czar

      Ștergere
  37. ...Va-n dinti dupa ce va scoateti proteza.....hac!!,io acuma's n'concediu hac!
    da daca imi dati si IC+SM promit sa va fut pe indelete.....ca "o" sa muncim pana "va" ia dreak.mai bine rugati-va de Pula Mica Tibica sa nu plece la boraci ca inchide adminu' bloaga pulii si ramaneti fara muie
    cu respect(pe bune)
    DC
    PS.si in loc de muie o sa luati "strugurel" pe biuze,da' n-are acelasi gust sublim:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, Don Corleone!
      Ia dovedeste pulimii, ca esti un adevarat COMANDER!
      Alegeti singur echipa si treci la lupta.
      Fa si tu aliante, baga tare o strategie, ceva ambuscade etc.etc.
      Bum-bum, pe ei si mama lor! Oaileiii... sati pe-aproape!

      Ștergere
  38. Gata uai, m-am hotarat ! Don Cur diu Leu ot Birtolomeu Gara-crasma ramane la comanda, cat boracesc eo prin lume !
    Maine dau OZU.
    Aista si chiar de-i muci, in sant, da' nu paraseste comanda, bre !
    Sta cam prost el la tinuta, insa sigur o sa ia muie la capacitate maxima !

    RăspundețiȘtergere
  39. Cica de cand s-a data liber la casatoriile de acelasi sex Cezar cu Flit o fac in dublu mixt;isi sug pula reciproc si instantaneu.

    RăspundețiȘtergere
  40. Uai, cica azi, in sedinta Senatulu' Rromanesc, cu jde parlamentari "intrati" prin redistribuire, cica egsacteman cand se discuta ditamai "reparatoria" pentru aia de-or luat muie, prevazuta in programul de guvernare "dreptate pana la cap", o tras un ales al neamului o basina fasaita, asea de imputita, de-o treboit sa se intrerupa sedinta si sa se evacueze Casa Poporulu' !

    Uai, da iegsact la numarul curent 2spe de la ordinea de zi, unde ierea "reparatoria" ! Asea ca or trimis-o la rediscutii, peste o saptamana !

    Ce pula mea, da-o dreaq de armata !

    Chiar asea, nu se putea caca si senatoru' ala pe el, de exemplu, cand isi areanjeau alesii neamulu' bogetul de cheltuieli pentru senat!

    Armata a ajuns de bascalia ghiortanilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, si tot in asta zi, cand imi plimbam hoitul prin SeMeCe ca sa ma verifice doctorii la operatie, m-am intalnit cu niste apevistii puley, dintre care fro 2 iereau disperati, de cum curg deciziile de re-re-revizuire !

      Uai, iar unu' mai disperat ni-o spus ca, pur et simplu, s-o sters la cur cu scrisoarea izmanarului polonicar, prin care i se comunica cum i-a crescut lui penzia guvernu' boc (boc=cacat in limba turca)si, asa plina de cacat uscat si cu floci de cur, o returnat-o la Ministeru' Dezbinarii Nationale, intr-un plic A patru !

      Uai, ce oameni bre ! Ce oameni !
      Dupe cum arata sireacu, nu mai apuca "reparatoria" ! Nici dreptatea pana la un cap !

      Ștergere
    2. Muei,baga de sama ca protectorii animalelor fara stapan au pus-o de-o lege prin Tara Miticilor.Cica ai ce dau mancare la potai, iau muie de 5000 ori/ron.Asea ca nu te mai lauda ca hranesti bietele catele lehuze,risti sa iei muie for ever,mai ceva ca pe Mh, ..te-n dinti.

      Ștergere
    3. Uai PMT, tu ne minciunesti loaza-gaoaza! Tu ai fost la SMC pentru operatie de schimbare de sex cu flex, de al' de 125. Uai era mai grav de te prindeau medicii de la Antipa, ca aia sigur te trepanau si ce scobeau ei puneau linga pula lui Terente.

      Ștergere
    4. CU ASA GENERALI - NICI NU_I DE MIRARE!!

      Ștergere
  41. Ma amu shica o fost odat intr-o zi,o vint la cezar violatorul di capri,una Criatura Visatoari si io zis,ma Shezarica n-ai vre tu sa ma futi ase pi moldovinesti,se uita asta la ea ca prosta la pula si-i zashi,da cum fa,pi la spatutz?Nu ma natangule ,ase pi dijeaba.Ha ha ha .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motanele, motanel, noi te iubim si in semn de pretuire muie-ti dam putin.

      Ștergere
  42. In armata oltenii se bateau pe grade si fonctii cat mai mari,moldovenii erau carcotasi ,ei se adunau in clanuri si aveau trei pretentii:shi mult,shi bun,shi pi dijeaba.

    RăspundețiȘtergere
  43. Neata Buna la ZOO + 9! Moam' ce ploua! Cezare, la trecute fix 9, vin' si-l mulje pe Gogu melu kelu si da-mi 2 limbi pe oua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar dupe ce-mi sugi -ULA NESPALATA!!

      Ștergere
    2. Cezarila, handicapat ai fo, handicapat ramai ! Cum ti-a fo si cariera !
      Asea ai sa crepi ! ca o "ULA" !

      Ștergere
  44. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna dimineata la tonti!

    RăspundețiȘtergere
  46. at-am ep ituf, alupigus

    RăspundețiȘtergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba prostane, daca vrai muie de calitate iti dau eo ! Cu esenta de mort si aroma de hoit !

      Ștergere
  48. Se zice ca ma-sa lu'Flit,femeie de varsta a III-a inca "sare parleazu'",ehee vechea meserie nu se uita.

    RăspundețiȘtergere
  49. Da ma ,cica Flit asta umbla cu borcanasul la el cum vede pe unul urinandu-se ,ia cate o mostra s-o bea la cina,iar in weekend isi permite niste sange de la ciclul fetitzelor de 14 ani.

    RăspundețiȘtergere
  50. Sa-i toarne in mustata si pedelacului asta imputin de ni-l tine in poza

    RăspundețiȘtergere
  51. Ba este vreo crapatura p-aci ? Am chef sa dau ..o muie ..am si ceva potential ..azi!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io vin ..sunt gata ,doar ..un pic nespalata!!

      Ștergere
  52. 2cuncoi, pe-o gramada de gunoi, suge-o litra de puroi, de pe buca din buboi si cu ochii prin prejur cauta si un alt cur, unul mare, revarsat si la mijloc cu fecale.

    RăspundețiȘtergere
  53. Admin, schimba dracului apa ca s-a imputit rau de tot!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pune-o pe ma-ta sa-ti traga apa ! Ce tot tipi la admin, boratule !

      Ștergere
  54. HOP, HOP, HOP, MOTANELULUI KKCIOS SA I-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK! SA-I DAM MOOIE CU SLOBOZ DE LA CEZAR DIN GOOZ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "SA I-O DAM" lu ma-ta, la CIOC ! Ca suntem multi ! Peste 50 !

      Ștergere
    2. HOP, HOP, HOP PMT BORACUL-AUROLAKUL SA O IA LA CIOK, CIOK, CIOK ! PMT BAIETE, NOI SUNTEM 80, PUL SA NE-O FRECI!

      Ștergere
    3. Si "NOI" suntem 102, pe ma-ta, in muie, s-o umplem de coi ! Si-n nara de pula, pana-iese pe gura ! Hop ! Si hop, la ma-ta la cioc !

      Si-acusica refrena...

      HOP, HOP, HOP, lu' ma-ta la BOT !

      Ștergere
  55. totusi cred ca nesimtirea unora a depasit toate limitele de limbaj.Nu ati putea sa va mai abtineti,asa un pic macar?Zic si io....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De can' pizda ma-tii ai inceput si tu sa crezi ?
      Pune mana si fa treaba, ca lumea !
      Sa dea dreaq sa faci de ras bloaga, cat lipsesc eo !

      Ori borasti, ori borasti ! Din doua, una !

      Arata-ne, maiurule, de ce esti in stare ! Tu-ti raketa ma-tii de apevistu' !

      Ștergere
    2. Pese: pulii, bre ! Ca am tastat cu ochiu-nchis !

      Ștergere
    3. Uăi PMTule, uăi puleaşcâ pi Curdileu vrai tu să-l leşi înlocuitor la comandâ? Uăi di pula me!!! Pi ista ci văcsă caucioacile di la trăsurâ cu cremâ di gheti? Mai bini îl leş şăf pi Cezăricâ puţâ nicâ, maimuţa verdi din Zair, ori pi Mîrtanu cela câcăcios...

      Ștergere
    4. Czar zice - pas !(cu multumirile de rigoare)

      Ștergere
  56. PMT15 mai 2013, 18:29
    "SA I-O DAM" lu ma-ta, la CIOC ! Ca suntem multi ! Peste 50 !

    Asa-i DC ! Nesimtirea-i mare ! Ai dreptate!!

    RăspundețiȘtergere
  57. Ba pula de PMT cand ""treci ""Atlanticul sa ai grija sa te dai cu crema ANTI RECHIN !
    Daca ajungeti hrana la pesti ..o sa va manance cu ..GREATA !!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  58. HOP, HOP, HOP PMT BORACUL-AUROLAKUL SA O IA LA CIOK ! PMT BAIETE, NOI SUNTEM 80, PULA SA NE-O FRECI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma-ta sa ti-o frece, cand o hi mai rece !

      Si HOP, HOP, HOP, egsact la ma-ta in BOT !

      Ștergere
  59. Astazi am futut pe sora lu ..Stanga! N-ai pi cini bre ..n-ai pi cini!!

    RăspundețiȘtergere
  60. La revedere baieti!Imi pare rau ca ne despartim,dar asta-i viata.Am incercat sa va inteleg,am incercat sa glumesc,am incercat sa-mi spun parerile asa dupa puterile mele,mai bine sau mai rau.Imi pare rau pt. cei pe care i-am dezamagit dar in acelasi timp mi-e greu sa va mai suport limbajul de genul:
    doar un mic exemplu din sutele de alte exemple care mai sunt.Am sa incerc sa ma las de dependenta numita Mhblog.Va doresc multa sanatate si sa auzim numai de bine!!

    Anonim15 mai 2013, 12:11
    2cuncoi, pe-o gramada de gunoi, suge-o litra de puroi, de pe buca din buboi si cu ochii prin prejur cauta si un alt cur, unul mare, revarsat si la mijloc cu fecale.

    PS Nu ca as fi fost eu "usa de biserica" dar nici in halul asta nu pot sa ma cobor.Nu e necesar sa raspunda nici un anonim....oricum nu voi mai accesa ca sa citesc "minunatiile"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Curleoane, noi te iubim,
      Iar in semn de pretuire
      Pe la nas ti-o dam putin.
      Lasa Doruletz,nu fi suparat,
      Uite ca sa-ti treaca sufla-n facaletz!
      Ca doar esti baiat istetz
      Si-ai fost sef peste cotetz.

      Ștergere
    2. Bou' ista de betivan de Birtolomeu, cand o auzit ca-i de munca si-l las prin OZU, la comanda, s-o dat lovit la muie !

      'Te dreaq, alcooliculii !

      Ștergere
    3. Sa chiorasti tu?

      Ștergere
  61. OF..OF...nici medicii nu banuiau ce efecte catastrofale are ..aloooholul! Doamne feri si apara !

    RăspundețiȘtergere
  62. PMT15 mai 2013, 18:26
    De can' pizda ma-tii ai inceput si tu sa crezi ?
    Pune mana si fa treaba, ca lumea !
    Sa dea dreaq sa faci de ras bloaga, cat lipsesc eo !

    Ori borasti, ori borasti ! Din doua, una !

    Arata-ne, maiurule, de ce esti in stare ! Tu-ti raketa ma-tii de apevistu' !


    PMT15 mai 2013, 18:27

    RăspundețiȘtergere
  63. Ha, ha, ha! Ia auziti voi d'aciulea de la mandea.Cititi si va cruciti:

    "tigri2 spunea...

    @Unknown
    Subunitati de aviatie au alcatuitgrupe de zbor in cadrul MI si SRI acestora le-au fost calculate pensiile mult mai tarziu ,odata cu cele ale MIului,ei acesti aveau functii ff mari[un echipaj era alcatuit din PP si PS cu functii de col si lt.col[C-dor si Cpt,C-dor]echivalent Rg.,iar de zburat ,zburau de trei -patru ori mai multe ore ca noi,ei acesti au stat pana la varste matusalemice,avand functii mari si nedesfiintandu-se,si acuma au pensii de 8-10.000 di lei.Si eu am facut raport sa plec acolo dar si dupa rivolutiiiiluzia din '89 tot pe DOASRE s-a mers,eu avand "sange albastru"...

    15 mai 2013, 15:25"
    ---------------------------------------------------------------
    Bei motanik lindik de limbrik, vezi dac-ai beut (tu-te-n in gitlej sa te foot) prea mult albastru de metil? Acu linje-ne pe pistil!

    RăspundețiȘtergere
  64. Sa moara ma-ta mai prostovane ca-i asa,da-mi-ati amandoi cu limba in capul pulii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un motanik mik cit un lindik de limbrik facea baie la koaie intr-un ibrik. De sapun s-a-npiedikat si un koi si l-a minkat. Vai, vai ce pakat ca Tigri2 un koi si l-a papat!

      Ștergere
  65. Bei Coorleoane, bei baiatule, tu vorbesti serios? Bei, nu cumva te-au gabjit aia de la Garda de Mediu si-acu esti la dezalcoolizare? Ia zi buei Triviale, mai contam pe tine la mobilizare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OF..OF...nici medicii nu banuiau ce efecte catastrofale are ..aloooholul! Doamne feri si apara !

      Ștergere
    2. PMT15 mai 2013, 19:48
      Bou' ista de betivan de Birtolomeu, cand o auzit ca-i de munca si-l las prin OZU, la comanda, s-o dat lovit la muie !

      'Te dreaq, alcooliculii !

      Ștergere
    3. E Foarte bun ..Motanul KKcios de Hurziceni ! Io il votez!

      Ștergere
  66. @ lupus LUPUS PATRIOT SAU LAS VANZATOR DE TARA ?
    semnezi ? sau cenzurezi ?
    MILITARI AI ARMATEI ROMANE ! A SOSIT MOMENTUL CA ALATURI DE TOTI OAMENII
    DE BINE SA SALVATI ONOAREA ARMATEI ROMANE. ADEVARUL TREBUIE SPUS.
    MARESALUL ANTONESCU SI BUNATATEA ROMANILOR A SALVAT POPULATIA EVREIASCA
    DELA HOLOCAUST. RIDICATI-VA IMPOTRIVA CELEI MAI MARI MINCIUNI DIN ISTORIE.

    CONTRASEMNATI SCRISOAREA CATRE REGELE MIHAI !

    Cu acordul redactiei trimite-ti semnatura catre INFO MONDO MILITAR.
    http://militar.infomondo.ro/actualitate/romaneasca/armata-pe-mana-cui.html#comments

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o contrasemneze ma-ta, bozgoroi imputit !

      Si sa ma pupi in cur si-n pula, cu toata casa regala-mpreuna !

      Ștergere
    2. Las ca te prinde RH+ in Amerlocia la boracii tai ! Ti-o da in din ti...!

      Ștergere
  67. gheo spunea...
    Oare ... "ce tehnici juridice" i-ar mai fi trebuit legii 164, in afara catorva ... "completari" care sa multumeasca o majoritate destul de mare, sa "inlature smecheriile de pe ultimele sute de metri" care ar crea ..., incat nemultumitii, sa poata fi in numar cat mai mic si ... si "ignorati" sau rezolvati mult mai usor decat cu actualele reglementari .
    15 mai 2013, 10:53

    CEZAR spunea...
    @Gheo...daca pentru un costum CROIALA-i stramba , costumul nu va fi in veci bun !
    Asa si cu L-164 !
    15 mai 2013, 12:01

    Flit spunea...
    Cum te vad in buca goala ce iti trebuie croiala?
    15 mai 2013, 12:15

    CEZAR spunea...
    Flit - Doar tu sugi azi ..INDEXul!!
    15 mai 2013, 12:26

    Flit spunea...
    Da-te mai mai inapoi ca mirosi aprig a oi, iara degetul numit ti-este tare imputit.
    15 mai 2013, 12:30

    CEZAR spunea...
    Flit- Nu te mai agita ! Astazi esti ..alesul !!
    15 mai 2013, 13:11

    Flit spunea...
    Daca eu iti sunt ales,
    Brinza-n gura-o sa-ti indes
    Si ca semn ca te iubesc
    Intre fese te flituiesc!
    15 mai 2013, 13:28

    RăspundețiȘtergere
  68. Muei,nu va mai sfaditi ca dobitoacele!
    Io propun sa ma autointitulez regele maimutelor si celor de la Zoo,iar la Noo sa preia comanda Nea Bazil.Ca ajutor si mana dreapta folositoare la toate cele,il propun pe Cezar MaiMukles.Cu protectia animalurilor si a onorabililor de la Noo,il propunez pe Danila Sfarma Pietre ,iar rolul de mascota sa fie preluat de tapul Stelica .Am zis.

    RăspundețiȘtergere
  69. @ PMT Vanzator de neam si tata.
    MARESALUL ANTONESCU EROU INTRU ETERNITATE !
    Regele trebuie inpins sa spuna adevarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, da ci rau esti la suflet !

      De haia imi vine sa-ti "inping" o pula-n gura ! Bozgoroiule ! Tu-ti eternitatea ma-tii de revizionist revansard !

      Ștergere
  70. Valeu! Uoai poti sa zici ca-i la Posada. Nici nu stii de unde te paleste-n gura.

    RăspundețiȘtergere
  71. Va ofer rezolvarea corecta a zicerii de mai jos.

    Daca eu iti sunt ales,
    Brinza-n gura-o sa-ti indes
    Si ca semn ca te iubesc
    Intre fese te flituiesc!
    15 mai 2013, 13:28


    Daca eu iti sunt ales,
    Brinza-n gura-o sa-ti indes
    Si ca semn ca te iubesc
    Intre BUCI te flituiesc!

    RăspundețiȘtergere
  72. HOP, HOP, HOP, PMT IA-O LA CIOK.
    IA-O SI IN FREZA TU-TE-AS IN PROTEZA.
    PLECI LA AMERLOCI SUGEA-M-AI LA FLOCI?
    ORI PLECI LA RUSNACI DA-MI-AI LIMBI IN CRACI?
    VEZI DE FII CUMINTE CA TE FUT IN DINTE.

    RăspundețiȘtergere

  73. Blogger CEZAR spunea...

    Plesneste pipota in tine de oftica ! Uiti ca respectivii au muncit cu cel putin 10 ani mai mult decat tine!!
    Vezi sa nu ajungi la cuantumul din decembrie dupa cum doresc ..CU MULT RESPECT SI CONSIDERATIE ELITELE -ZIC EI ale armatei !!

    15 mai 2013, 18:53
    Blogger tigri2 spunea...

    Mai caprina,de ce sa ma oftic,eu ,chiar recunosc ca e meritul lor ca au stat pana la sfarsit in armata,si eu as fi stat,doar n-am plecat la LM de copil ca sa ies din armata la 42 de ani,dar daca astea au fost nevoile tarii,acuma ar fi corect ca si tara sa nu ne uite...

    15 mai 2013, 19:06
    Blogger tigri2 spunea...

    ...mai ales ca atunci ajunsesem si eu la randamentul maxim,iar daca o sa revina la cuantumul din decembrie o sa ma conformez,necazuri nu mai am asa ca o sa ma descurc onorabil,sanatate sa fie ca sholdovence sunt destule...

    15 mai 2013, 19:08
    Blogger CEZAR spunea...

    ...pai nu-ti da mai jagardea 1000 de euroi pe luna de-a moca ! Ce vrei- sa-ti puna si covor rosu sa-ti cante imnul cand te dai jos din pat..?

    15 mai 2013, 19:11
    Blogger CEZAR spunea...

    Si las-o mai usor cu ..,,nevoile tarii "! Ai sters-o si tu printre primii...voios si bucuros!!

    15 mai 2013, 19:14
    Blogger tigri2 spunea...

    Mai jagardea ,adica eu am desfiintat doua escadrile din trei?

    15 mai 2013, 20:35
    Blogger Flit spunea...

    Asa ciobane, da-i sconcsului in incisiv!

    15 mai 2013, 20:58

    RăspundețiȘtergere
  74. @Anonim 21.28
    Mai rahat du-te si o ridica pe ma-ta ca s-a inhaitat cu niste betivi acolo la tomberoane,vezi ca e si ma-sa lui Flit ce cu gura puli a belit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ma kak in gitlejul tau de mirtan kkcios cu bucati de pula cit mineca cojocului.

      Ștergere
    2. Da caca-te-n pizdocul ma-ti s-o saturi odata.Curva dreacu'.

      Ștergere
  75. Mey ce ploua cu stele!!! Cezarele la 9 fa-mi o frectie la oua.

    RăspundețiȘtergere
  76. ANDU says:
    Mai 16, 2013 at 2:42 am

    TIGANUL CEZAR AKA DAX,ARE PROBLEME PSIHICE GRAVE.
    PAI NU ASTA VOR PENSIONARII MILITARII,REINTREGIREA PENSIILOR MILITARE?
    NOI NU SUNTEM TARFE CA TINE,SA NE FOOTEM IN COOR,PENTRU 100 DE LEI PRIMITI IN PLUS LA PENSIE.
    Reply

    LoremIpsum says:
    Mai 16, 2013 at 8:45 am

    Da’ pentru 200 de lei merge?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. menelau says:

      Buna ziua.Toata pregatirea voastra ,de la LM la Doctorate trebuia sa slujeasca la apararea acestei tari.Ce se intampla cu tara de peste 20ani??? Va spu eu Este lasata de izbeliste,o hartanesc toti ceoflingarii romani si de pe aiurea.Fosta Yugoslavie arata mult mai bine dupa razboiul cu americanii decat noi.Brava ofiterime romana se vaita pe la toate portile ca a fost tradata ,dar oare cine a tradat primul.Cine a condus acesti subofiterii amarati sa se inpuste intre ei. Cati din subofiteri au avut piciorul in gips.Mai voua nu va e rusine??? Sunteti chiar asa de nesimtiti???Indicii aceia maritii si pensiile acelea voi le-ati facut.Pentru ce merite deosebite vreti voi pensii mari????Ce mama drak….lui ati aparat voi ? Pentru faptele voastre de vitejie nu meritati nici un leu. Ati mancat fasolea si macaroanele acestei tari de pomana,cand trebuia sa faceti ceva va-ti facut de fecale si acum latrati pe la televiziuni.

      Ștergere
  77. Pentru cei interesati, Luati aminte: Chiţoiu spune că s-au găsit bani pentru pensiile militarilor.
    ===========
    Ministrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu, a declarat, sâmbătă, că sumele de bani în plus necesare plăţii pensiilor militare au fost identificate în bugetele ministerelor de resort.

    Acesta a arătat că plata efectivă se va face de la 1 ianuarie 2014.

    "Acum o lună am înaintat un punct de vedere al Guvernului către Parlament în care am spus că avem sumele de bani în bugetele ministerelor de resort, de linie, astfel încât să poată fi plătite aceste pensii începând cu 1 ianuarie anul viitor", a spus Chiţoiu.

    În aprilie, premierul a declarat că în 2013 Guvernul nu are sursa de finanţare pentru rezolvarea problemei pensiilor militare, el arătând că ministerele Apărării şi de Interne caută ca din fondurile pe care le au deja la dispoziţie să facă o realocare pentru acestea.

    Guvernul a avizat favorabil proiectul legislativ privind plata pensiilor militare recalculate la nivelul din decembrie 2010, dar cu condiţia ca legea să fie aplicată din ianuarie 2014.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sefu nu ne intereseaza! Banii i-am donat pentru Catedrala Mintuirii Neamului...Macar s-avem parte de cele vesnice, daca de cele lumesti, nu.

      Ștergere
    2. menelau
      Buna ziua.Toata pregatirea voastra ,de la LM la Doctorate trebuia sa slujeasca la apararea acestei tari.Ce se intampla cu tara de peste 20ani??? Va spu eu Este lasata de izbeliste,o hartanesc toti ceoflingarii romani si de pe aiurea.Fosta Yugoslavie arata mult mai bine dupa razboiul cu americanii decat noi.Brava ofiterime romana se vaita pe la toate portile ca a fost tradata ,dar oare cine a tradat primul.Cine a condus acesti subofiterii amarati sa se inpuste intre ei. Cati din subofiteri au avut piciorul in gips.Mai voua nu va e rusine??? Sunteti chiar asa de nesimtiti???Indicii aceia maritii si pensiile acelea voi le-ati facut.Pentru ce merite deosebite vreti voi pensii mari????Ce mama drak….lui ati aparat voi ? Pentru faptele voastre de vitejie nu meritati nici un leu. Ati mancat fasolea si macaroanele acestei tari de pomana,cand trebuia sa faceti ceva va-ti facut de fecale si acum latrati pe la televiziuni.

      Ștergere
  78. Mai anonimul pulii,spune-i lu'curvistina de ma-ta si betivanul de tac-to sa-si educe idioturl si retardatulk ca daca nu ii dam si lui muie cum le dam si lor.Lua-v-as neamul femeies pe tzedea pulii de or sa zica bogdaproste.

    RăspundețiȘtergere
  79. Ați bolunzit di tăt cu capuletele!dați-vă dreaak de bolunzi,că nu mai e nimic de citit p-aciulea!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri