Google Translate

sâmbătă, 8 iunie 2013

Biet roman! Dincolo de plata aiuritoare a nu se mai stie cate TAXE, se gasesc destui care sa te fure, sa-ti umfle FACTURILE DE PLATA doar ca asa vor ei (le convine)! Romani, treziti-va! Romani, dati de pamant cu hotii si impostorii! UPGRADE



DESPRE CUM ROMANU E FURAT NU DOAR LA CANTAR CI SI LA ...CONTOR ! !
Potrivit unui raport al Institutului Naţional de Standardizare şi Metrologie (INSM), făcut public în anul trecut, în urma unei cercetări efectuate pe parcursul a trei ani, timp în care a fost verificat un eșantion de 1.000 de contoare de energia electrică, s-a stabilit că peste 74% din contoarele supuse expertizei nu corespund caracteristicilor metrologice. Studiul s-a raportat doar la contoarele de inducție monofazate, adică cele cu disc, și care au făcut obiectul unor reclamații și sesizări ale consumatorilor casnici. În urma analizei efectuate, au fost informate atât Autoritatea Națională de Reglemantare în Energie (ANRE), cât şi Ministerul Economiei despre rezultatele obţinute. În ceea ce privește acuitatea preciziei contoarelor statice monofazate, adică cele digitale, INSM nu a făcut, cele puțin până acum, vreun asemenea studiu cu toate că cele mai multe reclamații au venit din zonele unde distribuitorii de energie electrică impun contorizarea cu acest tip de instrument. În majoritatea lor contoarele cu disc sunt de fabricație slovacă sau grecească, iar cele digitale sunt făcute și în România la fabrica AEM Timișoara, unde probabil INSM nu are curaj să se bage.

Sistemul digital şi ... mersul în gol

Încercând să afle poziția oficială în cazul verificărilor contoarelor statice monofazate (digitale), reporterii DEZVĂLUIRI au contactat responsabilii INSM pe acest subiect. Studiul de caz supus discuției celor de la INSM s-a bazat pe un exemplu real, cel al unui consumator casnic care, cu toate că într-o perioadă de timp determinată nu a consumat energie electrică, contoarul său a înregistrat un consum uluitor. Cei de la INSM au delegat un inginer din secția ‘’Măsurări electrice curent alternativ’’, care a lămurit misterul contoarelor digitale care înregistrează consum chiar dacă nu se consumă nimic. Acesta a răspuns repede și clar : acest gen de contoare au defect încă din fabricație a modului de control al “ mersului în gol’’, acest lucru conducând la înregistrarea unor consumuri suplimentare chiar dacă în realitate nu există un consum evident. Tot cei de la INSM au declarat că există mai multe tipuri de contoare digitale, unele dintre acestea având o memorie specială care poate fi accesată, în cazul în care contorul respectiv este suspectat că înregistrează eronat, și în baza căreia se poate afla cu precizie ce anume a determinat proasta funcționare a aparatului de măsură, sau ce anume a contribuit la proasta funcționare a acestuia ( lovituri, variații mari de temperatură, umezeală în exces etc). În schimb, acest gen de contoare, cele cu memorie internă, nu prea sunt pe placul distribuitorilor de energie electrică, deoarece cu acestea nu se prea poate fura. Ele sunt montate, dar numai clienților speciali!!!

Buletinul de verificare metrologică - obligatoriu din punct de vedere legal

Ce nu știe multă lume este că pentru fiecare contoar, fie el digital sau cu disc, cei care vin să-l monteze, adică angajații ENEL sau Electrica sau de unde or fi ei, trebuie să prezinte clientului în mod obligatoriu “ Buletinul de verificare metrologică’’. Acest lucru nu prea este știut de populație, fapt care este pe placul distribuitorilor de energie electrică. Dar dacă se solicită în mod expres acest lucru de către client a acestui document, angajații acestor firme trebuie să se execute imediat. Dacă în schimb, după o perioadă de funcționare, de luni de zile să spunem, clientul solicită o verificare metrologică, aceasta se face contra cost. Lista prețurilor practicate de Direcțiile Regionale de Metrologie a fost publicată în urma Hotărârii de Guvern nr.712/ 2009. Așadar, conform acestei liste de prețuri, un contor de inducție (cu disc) poate fi verificat metrologic, la Direcția Regională de Metrologie Constanța, la un preț cuprins între 2,95 (pentru fiecare valoare de tensiune sublimentară) și 33,9 euro per aparat, asta în funcție de caracteristicile fiecăruia (clasă și valoare de tensiune suplimentară). Pentru contoarele statice monofazate (digitale) prețurile de verificare metrologică sunt cuprinse între 2,33 euro (pentru fiecare valoare de tensiune sublimentară) și 26,01 euro per aparat. De asemenea, în cazul în care verificarea scoate în evidență faptul că aparatul este bun, costurile sunt suportate de clientul reclamant și pot ajunge la sume de peste trei sute de lei.
Conform dezvaluirilor reporterilor de la DEZVALUIRI.RO că cei de la ENEL nu verifică metrologic contoarele montate clienților, cu toate că așa ar fi normal. ENEL o face doar dacă există clienți care solicită expres acest lucru, restul care nu ‘’se prind de fază’’ rămănând pe post de proști și vaci de muls. Numărul mare de contoare existent la abonați, ar face imposibilă testarea acestora, asta în contextul în care pentru fiecare aparat în sine, timpul de staționare în standul de verificare metrologică este cuprins între o oră și o oră jumătate. Iar pentru asta ENEL ar trebui să scoată din buzunar sume importante de bani, așa că preferă să distribuie clienților contoare de-a valma chiar dacă acestea indică consumuri eronate în dezavantajul consumatorilor și în avantajul net al ENEL.



 Cum verifici un contor acasă?

Fiecare consumator poate verifica în condiţii casnice dacă contorul său este sau nu defect. Din nefericire această soluție este valabilă doar pentru cei care încă mai dețin în case contoare de inducție monofazate, adică cele cu disc ( și nu au fost prostiți de ENEL să le schimbe cu cele digitale). Pentru aceasta trebuie să deconecteze toate electrocasnicele, astfel ca nimic să nu fie în priză, după care să observe dacă după 15-20 de minute contorul încă se mai învârte. Dacă acesta merge în gol, înseamnă că există un temei de îngrijorare. Pentru a fi siguri că totul este bine, după ce aţi deconectat totul şi contorul s-a oprit, aprindeți câteva becuri obişnuite, notați indicele contorului iniţial şi apoi verificați indicele după un interval de timp de fix o oră. Dacă suma de kilowaţi a becurilor este egală cu cifra arătată la contor, atunci contorul este bun, dacă însă contorul arată o cifră de două-trei ori mai mare, atunci ar trebui să chemaţi solicitați schimbarea lui cu alt contor la care să vi se prezinte ‘’Buletinul de verificare metrologică’’. Furnizorul de energie electrică este obligat să demonteze contorul defect şi să îl trimită la controlul metrologic, unde în prezenţa consumatorului reclamant şi a furnizorului se fac verificările.

SURSA http://www.dezvaluiri.ro/investigatii/ancheta/491686-enel-monteaza-deliberat-consumatorilor-casnici-contoare-neverificate-metrologic.html

 

 PS Asadar, smecheria distribuitorului, un ochi inchis a intelegere din partea institutiilor statului pe care le platim tot noi si binecunoscuta ignoranta a noastra fac , totusi, casa buna, se pare...
La acestea se adaugă (nu scrie în contract),
● Regulamentul de funcţionare al serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, aprobat de Consiliul Local al Municipiului — o particularizare, cum ar veni, a Ordinului 88 (v. mai sus).

Să le luăm pe rând. În Legea 51/2006, expresia „ape pluviale/meteorice” apare de 3 ori: 1) la art. 1, alin. 2,c, în care se face e enumerare generală a serviciilor; 2) la art. 13, alin. 2,c, unde se stipulează că A.N.R.S.C. este autoritatea care reglementează serviciile şi utilităţile publice; şi 3) la art. 42. alin. 3, unde evacuarea apelor pluviale figurează pe o listă a serviciilor pentru care se încheie contract pe termen nedeterminat. Aşadar, nimic despre modul de facturare. Vorbesc de apa de ploaie. Mai departe.
În Legea 241/2006, expresia „ape pluviale/meteorice” figurează de 5 ori: de 3 ori la art. 3, care defineşte termenii tehnici, o dată la art. 5, alin. 1, unde se stabilesc cerinţele generale ale sistemului de evacuare a apelor; şi la art. 15, alin. 1,j, care se referă la obligaţiile administraţiilor publice locale faţă de operatori. Nicio referire la modul de facturare.
Ordinul 29/N/1993, după cum se poate constata şi din titlu, nu are nimic de-a face cu apele pluviale/meteorice. Mai departe.
Legea 458/2000 (de fapt, pe 2002), nici atât: e vorba de calitatea apei potabile.
La fel şi Hotărârea 188/2002 — se referă la calitatea apelor uzate susceptibile de a fi deversate în mediul acvatic. Nu mai rămâne decât Ordinul 88/2007. Întâi şi-ntâi, din textul acestui ordin reiese fără dubiu că autorităţilor administraţiei publice locale li se dă mână liberă să stabilească modul de funcţionare a operatorilor publici pentru servicii de alimentare cu apă şi canalizare, inclusiv privitor la tarifare. Astfel, -„La elaborarea şi aprobarea regulamentelor serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare (subl. mea), autorităţile administraţiei publice locale vor respecta următoarele principii: (…) tarifarea echitabilă (subl. mea); (…) transparenţa şi responsabilitatea publică, incluzând consultarea cu patronatele, sindicatele, utilizatorii şi cu asociaţiile reprezentative ale acestora; (…)” (art. 3)
Expresia „ape pluviale/meteorice” figurează în numeroase locuri în cuprinsul Ordinului. Astfel, la art. 215 se precizează:
„(1) Cantitatea de apă meteorică preluată de reţeaua de canalizare se determină prin înmulţirea cantităţii specifice de apă meteorică, comunicată de A.N.M. pentru luna anterioară emiterii facturii, cu suprafeţele totale ale incintelor construite şi neconstruite, declarate de fiecare utilizator şi cu coeficienţii de scurgere recomandaţi de SR 1846-1:2006.
(2) În cadrul contractelor de furnizare se vor putea utiliza formule de calcul analitic, aplicabile fiecărui utilizator (subl. mea), sau norme specifice locale, pe categorii de utilizatori (subl. mea), determinate tot analitic, pe baza prevederilor alineatului (1).
Indiferent de varianta aleasă, în documentele menţionate se va evidenţia formula de determinare folosită.”

Ei bine, aici suntem într-adevăr la obiect, cum s-ar zice. Recunoaştem şi locuţiunea întâlnită în termenii contractuali, „incintele construite şi neconstruite”. Deci sursa de „inspiraţie”, iat-o, devine clară. Să observăm însă un element esenţial: nicăieri în Ordinul 29/N/1993 nu se stipulează că toţi utilizatorii trebuie supuşi taxării. Dimpotrivă, cum lesne se poate observa, Ordinul face referire la norme „aplicabile fiecărui utilizator” sau la „categorii de utilizatori”. Singurul responsabil de absurditatea taxării apei de ploaie este Regulamentul de funcţionare al serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, cap. VI, art. 215, aprobat de Consiliul local al Municipiului ,aşa cum se afirmă negru pe alb în scrisoarea de care aminteam mai sus. Regulamentul nu face nicio departajare între utilizatori. De ce? Am un singur răspuns: din lene. Ba nu, de fapt mai multe: şi pentru că aşa mai pică un ban pentru societate; şi în definitiv pentru că îi doare în cot de principiul echităţii taxării, prevăzut de lege.
“De unde apar diferentele de apa? O explicatie in premiera in Romania! Fura sau nu fura furnizorul? Episodul 1″ pentru a descoperi motivul pentru care platim diferente enorme de apa in fiecare luna. Relatam in articolul anterior cum am constatat ca apometrul furnizorului indica un consum mai mare cu 30% decat apometrul nostru care este “ADMIS” metrologic. Aceasta a fost prima dovada ca apometrul furnizorului are o problema! De data aceasta asociatia noastra a facut un mic experiment pentru a obtine o noua dovada. Am calculat eroarea apometrului general apartinand furnizorului de apa prin masurarea efectiva a volumului de apa trecut prin apometru. Pentru acest lucru s-a deconectat reteaua interioara si s-a umplut cu apa un rezervor de aproximativ 70 de litri la un debit normal.

http://www.ap349br.bestbigdeal.com/wp-content/uploads/2012/08/Copy-of-IMG212-300x225.jpg
Index inaintea testului : 26903.8831

http://www.ap349br.bestbigdeal.com/wp-content/uploads/2012/08/Copy-of-IMG214-300x225.jpg
Index la sfarsitul testului : 26903.9668

In urma verificarii s-a masurat volumul de apa inregistrat de apometrul furnizorului:
V = 26903.9668-26903.8831 = 0.0837 mc = 83.7 litri
Apa a fost cantarita cu ajutorul unui cantar electronic si a fost gasit un volum de 70.685 litri. Densitatea apei la temperatura de 4º C 1kg/litru.
La un simplu calcul reiese ca apometrul furnizorului inregistreaza mai mult cu 18.41% ceea ce reprezinta cu mult peste eroarea admisa de lege de ±2% la un debit normal.
(83.7-70.685)*100/70.685 = 18.41%
Deci inca o data, prin micul nostru experiment, am dovedit ca apometrele montate de furnizor au o “problema”. Vom continua seria de dezvaluiri si in curand vom furniza o noua proba de data asta zdrobitoare dupa care furnizorul de utilitati ar trebui sa-si dea cu firma in cap sau sa se mute in Papua Noua Guinee pentru ca vine tavalugul peste ei.
acum 12 ore · Oradea, Bihor
Multumesc, Domnule Tudor Alexandru !

==============================
=======================================
=======================================================


LIBER LA PAMANT ROMANESC
 
Va fi liber la pământ românesc din 2014!
Străinii vor putea cumpăra oricând şi oricum hectarele României. Şi în prezent pot cumpăra, dar trebuie să aibă domiciliul în România sau să înfiinţeze o firmă pe tărâm românesc. Agricultorii se tem că astfel România se va vinde la hectar, mai ales că, odată cu criza, ţăranii nu mai au bani să îşi muncească pământul.
======================
===============
 

 
==================================
=========================================
======================================================

10 IUNIE, ZIUA PARASUTISTILOR MILITARI

LA MULTI ANI
tuturor celor care slujesc aceasta arma, tuturor celor care o poarta in suflet!
 La multi ani, tuturor parasutistilor militari!
Admin
==============
=============================
====================================================================


 
 
Hasta la vista, baby!  
===========================
=========================================
==================================================================

86 de comentarii:

  1. Vai de curu nost'!
    Un popor de lasi, incalecat de ~ 10.000 de hoti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da muei, vai de curul vostru!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tara de kkt, cu oameni de kkt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Tara este de vina, prietene!
      Pacatul, vina este ca-i locuita de niste imbecili!

      Ștergere
    2. Iiiiimmmbecili sssssuuunt aaaastia cccccaaaare sssssccriu mmmmmaaaagariii pppee aaaaiiici!!!

      Ștergere
  4. Mei, treceam cu troleibuciul si i-am vazut la parada aia a bulangiilor pe Czar si pe tigri2. Dansau din buric si dadeau din cur ca cadinele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveau stremeleac, ori cautatu stremeleacu?
      STREMELEAC, dex ZOO-land: madularu scarbavnicul, madularu invartosat!

      Ștergere
  5. Cand se duce luna la culcare*
    Sa ne pupi direct intre picioare!
    Sa ne pupi pe din dos
    S-apoi si pe mandru os,
    Sa ne pupi de culcare
    Pe flocii dintre picioare.
    Si ti-om da ,asea duios..
    Niste lapte din Ga*OZ...
    Cand se duce luna la culcare*
    Sa ne pupi direct intre picioare!
    Sa ne pupi ..delikat ,
    Sa nu te infunzi cu kkt!
    S-apoi ,sa ne-o sugi
    Aspru si vartos !*
    Si maduvioara tu sa ne-o scoti ..
    Precum Grivei la..os !!
    Veronica & Eminovici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ho ba Eminovici pupa-ne-ai in karici!!! Mai bine parodiaza ceva dupa Coshbuci de cosor sa ne-apuci si sa ne stergi de muci.

      Ștergere
    2. Nnnnoi nu ppppparodiem ! Nnnnnoi aaaam ddddedicat vvvversurile uuuunuuuui ssssugator ffffor eeeeever!!

      Ștergere
    3. De mai ma plagiezi,jar mananci, si tu si calul BuciFalus.

      Ștergere
  6. Germania tocmai ne-a lovit în punctul cel mai vulnerabil!
    Se rupe prietenia Merkel-Băsescu?
    ================
    După ce britanicii au făcut o campanie împotriva imigranţilor români, şi Germania dă semne că se întoarce împotriva lor. Cu toate că, nu demult, Germania lăuda efectele benefice ale muncitorilor din ţara noastră asupra economiei sale, ministrul de Interne de la Berlin a dat un avertisment românilor care lucrează ilegal în ţara lui Merkel, informează Der Spiegel.

    "Dacă munciţi aici ilegal, indiferent cum, vă rugăm să vă întoarceţi de unde aţi venit!", a avertizat Hans-Peter Friedrich, oficialul german, în atenţia celor care fraudează serviciile sociale, spunând că vor fi expulzaţi.

    Declaraţia ministrului de interne a venit în contextul numeroaselor plângeri privind românii şi bulgarii care vin în Germania, obţin o licenţă pentru afaceri, iar după câteva luni apelează la serviciile sociale pe motiv că afacerea nu a avut succes.

    Anterior, eforturile României de a intra în spaţiul Schengen au fost contrate de statul german, care s-a opus aderării.

    RăspundețiȘtergere
  7. Obama, în faţa celui mai mare scandal.
    PRISM, programul-fantomă prin care SUA are acces direct la emailurile şi la conturile de pe internet, inclusiv în România.
    ====================
    Una dintre cel mai bine conspirate agenţii secrete din SUA, National Security Agency (NSA), derulează de aproape 6 ani un program secret denumit PRISM, prin care a căpătat treptat acces direct la serverele celor mai mari 9 reţele sociale şi servicii de email şi date din lume, printre care Facebook, Yahoo, Google sau Apple, conform unei prezentări secrete de 41 de pagini, dezvăluită vineri de The Guardian şi The Washington Post.

    Astfel, clienţii acestor servicii de pe internet pot fi spionaţi. Reprezentanţii NSA au recunoscut programul, dar au explicat că totul se face legal, cu mandat de la judecător, şi că operaţiunea nu îi vizează pe americani, ci doar pe cetăţenii străini. Cu toate acestea, americanii sunt la fel de spionaţi ca şi străinii, arată documentul.



    Dezvăluirea a provocat reacţii dure atât în SUA, cât şi peste Ocean, după ce a devenit clar că autorităţile americane spionează sistematic şi extins internetul, însă preşedintele Barack Obama a luat apărarea programului PRISM, explicând că există sisteme de control legale care nu permit abuzurile, ci doar prevenirea atacurilor teroriste.

    Scandalul interceptărilor pe internet a venit la doar o zi după ce presa a dezvăluit că tot NSA a obţinut în instanţă dreptul de a cere uneia dintre cele mai mari companii de telefonie şi telecomunicaţii din SUA - Verizon, toate listingurile telefonice zilnice. Astfel, compania este obligată să dea NSA toate datele de localizare şi apelare ale oricărui abonat, mai puţin conţinutul convorbirilor telefonice.

    În România, peste 10 milioane de oameni ar putea fi, teoretic, spionaţi de americani, dacă prezintă suspiciuni în legătură cu terorismul sau cu alte activităţi care ating securitatea naţională a SUA. Companiile care colaborează cu programul PRISM deţin milioane de conturi ale românilor.

    Documentul secret, datat aprilie 2013, arată că programul PRISM a început în 2007, sub mandatul preşedintelui american George W. Bush, primul partener care a permis accesul la servere fiind Microsoft. Au urmat pe rând Yahoo în 2008, Google, Facebook şi PalTalk în 2009, YouTube în 2010, Skype şi AOL în 2011 şi Apple în 2012. Prezentarea NSA arată că există tratative cu Dropbox pentru includerea în program.

    Toate aceste companii au negat vineri orice implicare într-un astfel de program, susţinând că respectă viaţa privată a clienţilor şi că colaborează cu autorităţile americane strict în limitele legii, fără să le permită accesul direct la datele de pe servere. Mai mult, ei susţin că dacă aşa ceva există, înseamnă că se derulează fără ştiinţa companiilor.

    Programul PRISM permite supravegherea profundă şi în timp real a comunicaţiilor electronice şi a informaţiilor stocate pe internet. Este vorba despre emailuri, chat inclusiv cu voce şi video, video, foto, date, VoIP, transferuri de fişiere, conferinţe video, notificări cu privire la logarea la un serviciu, detalii private din reţelele sociale.

    Legea americană, modificată sub mandatul lui Barack Obama (Foreign Intelligence Surveillance Act – FISA), permite NSA şi altor agenţii secrete să spioneze persoane care nu sunt cetăţeni americani sau pe americanii ale căror comunicaţii includ persoane din afara SUA. PRISM se bazează pe prevederile acestei legi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Blogger CEZAR spunea...

    ...e clar !Asta-i....multumesc ! O Dumineca placuta !

    8 iunie 2013, 14:50
    ----------------------------------------------
    Mei bulangiule, tu stii cum se srie "Dumineca"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 8 iunie 2013, 13:33
      CEZAR spunea...cam asa!
      @/Unknown ...Te rog lumineaza-ma si pe mine .....de ce-si ard neuronii astia care nu e ..maidanezi , cu acest subiect?
      Sa fie din cauza de.... demnitate si onoare - adicalea, nu ar prea mai vrea sa dea banii incasati ilegal.....sau este ceva ce transcede puterea mea de intelegere ....adicalea ,daca tot se vor lua banii inapoi ,sa-i rambursese ..Oprea sau niste amarasteni de functionari (cu grade militare desigur) de la CSP ?

      Ștergere
    2. Buei, uitati-va la "Marsul diversitatii" din Bucuresti, sa-i vedeti pe Czar maimuca si Motanelul kkcios! Bei, e carnaval mare acolo. Primul e deghizat in sula, iar a doilea in fofoloanca.

      Ștergere
  9. Muistilor,trebo sa vina omul tocmai din Oradea ca sa ve destepte!
    Voi stati cu ochii beliti la marsul indecisilor si cu stremeleagul sub voi, iar hotii ne fura pana si apa!!Halal APV-P.!!Nici la Zoo nu mai sunteti buni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, tot respectul pentru analiza prezentata de "omul din Oradea", dar io nu stau cu ochii beliti. Io stau cu mataringa belita. Asta din cauza lui Cezar maimuca, care de vreo saptamina mi-a luat sula drept banana si koaili drept portocale...A dreq maimuca.

      Ștergere
  10. anonim 18.34
    Stay linistit loaza ,ca pe prosti nu-i supravegheaza,ce sa-ti fure?Dobitocia?

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa te caci de ...ras cu roarmy!!

    From: Contele Dracula
    To: "roarmy230@yahoogroups.com"
    Sent: Thursday, June 6, 2013 4:10:52 PM
    Subject: [roarmy230] Conditii de munca HGS 1019 clarificari necesare pareri opinii [4 Attachments]

    Stimati camarazi,
    Astazi m-au chemat la CMJ pentru clarificari privind fisa personala. Se pare ca mi-a venit randul sa-mi ia banii pentru conditiile de munca În anexa nr. 1 la HG nr. 1294/2001, modificata si completata prin HG nr. S-1019/2010. O intrebare‌ considerand ca datele au fost identificate corect, pana la urma, s-au aplicat aceste prevederi gresit pentru toti rezervistii sau doar pentru unii? Mai bine spus, exista rezervisti pentru care aceste conditii se mentin si este vorba de cei care au trecut in rezerva dupa anul 2001 sau nu au fost legal aplicate nici macar pentru acestia?
    In attachment am pus legislatia de care stiu privind acest aspect si din pacate nu am gasit acele prevederi care sa favorizeze pe unii sau pe altii sau pe niciunii.
    Va adresez rugamintea, puteti sa explicati ce s-a intamplat, despre ce este vorba, ce este legal si ce nu este legal?
    Spre exemplu, eu am primit o decizie de revizuire in ian 2012 in care erau prevazute vechiile conditii si o a doua decizie de revizuire, in feb 2012 prin care acestea se modificau conform anexei 1 din HG nr. S-1019/2010. Precizez ca am trecut in rezerva in 2006.
    Poate cineva sa ma lamureasca? Sunt convins ca si alti rezervisti au trecut, trec si vor trece prin acelasi process de revizuirea fiselor de venit asa ca intrebarea mea sper sa fie de interes general.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Din episodul "Sa ridem de gugumani":
    "Blogger tigri2 spunea...

    @avianyc
    Te rog sa-mi spui de unde emite "Flit"? TM sau B.Atat,multumesc!

    8 iunie 2013, 21:12
    -------------------------------------
    Blogger avianyc spunea...

    Nu stiu,dar incearca sa tragi la DRONA cu mos Flit si-o sa-ti dai seama.

    8 iunie 2013, 21:16
    -----------------------------------------
    Blogger CEZAR spunea...

    T 2- AvianuK zice....,, sa tragi la DRONA cu mos Flit ???!!!
    Nu iti este clar??!!

    8 iunie 2013, 21:25
    -----------------------------------
    Blogger tigri2 spunea...

    @cezar
    Mi-ar fi clar daca la noi,la romani n-ar functiona zicala"hotul striga ,hotii".

    8 iunie 2013, 21:33
    -----------------------------------------
    Blogger tigri2 spunea...

    @Lupus
    Demasca-l pe misel.

    8 iunie 2013, 21:34
    Blogger CEZAR spunea...

    Bine (vai de capul tau prost) fa cerere la Lupus sa-l demaste ! Eu mi-am dat ACCEPTUL!!

    8 iunie 2013, 21:43"

    RăspundețiȘtergere
  13. NB la ZOO + 9! Cezare, muica pe la 2 sa ma inbelesti la oua!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi ...animale!

    RăspundețiȘtergere
  15. Si motanul cacacios care-a luat-o ieri in dos?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti, buey, toti!
      A dat boala lu'Calache-n ei!
      * Calache era bunicul lui Vadim zis si "medicamenteee!!!"

      Ștergere
  16. Neata Buna la Zoo + 9!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce e baa, vi s-a oprit contorul cumva? Ati vrea voi...Ete ca la Czar, ala de gaze functioneaza non-stop. Trage maimuca bashinoasa la vinturi si se-nvirte rotorul, de zici ca-i turbina de motor cu reactie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa-mi trag o...bisexuala pe -ula ! Ba ce mi-a placut la manifestatie...!!
    Stati blanzi cu ..Pamantul* ! Ramane tot aici chiar daca-l cumpara japonezul!
    Singura ,nenorocire " ii ca s-ar putea sa-l CULTIVE si nu mai avem BALARII pe unde sa facem cate un sext in natura si apoi sa aruncam ..prezervativul plin plin..!!

    RăspundețiȘtergere
  19. opic List < Prev Topic | Next Topic >
    Clarificari de la CMJ Conditii de munca HGS 1019 clarificari necesare pareri opinii < Prev Next >
    Posted By:
    iondracula
    Fri Jun 7, 2013 10:41 am |
    Options

    Sa te caci de ras cu ..Roarmy ! Iar au vrut sa dea teapa la juma dintre pensionari si iarasi au luat-o in bucuI...

    Am fost astazi la CMJ si am inteles ce s-a intamplat. Deci‌ In momentul in care pensiile noastre s-au transformat in puncte si s-au utilizat 20 de ani la calculul punctajului, activii s-au gandit sa-si mareasca pensia prin schimbarea anexei 1 din HG 1294/2001 si implicit obtinerea unor firfirei la calculul punctajului. Astfel s-a adoptat HGS 1091/2010. In cuprinsul acestui act nu se specifica aplicabilitatea acesteia numai pentru militarii activi dar tot atat de adevarat ca acest lucru este specificat in HG 1294/2001. Numai ca intre timp cei care erau activi in 2001 au devenit pensionari si au primit conditiile din anexa 1, conditii care s-au modificat prin HGS 1091/2010. Daca s-ar fi specificat ca ultimele conditii se aplica numai pentru cei activi ar fi fost clara situatia. Cum insa HG 1294/2001 nu s-a abrogat, a ramas in vigoare, s-a modificat doar anexa 1 si nici nu s-a facut o referire speciala cu privire la pensionarii trecuti in rezerva pana in 2011, a existat bunavointa unora din conducerea MApN de a le aplica tuturor celor iesiti la pensie dupa anul 2001. Intrucat nu s-a aplicat si celorlalti pensionari, MApN a fost reclamat la DNA de catre un pensionar care s-a suparat ca el nu a facut obiectul masurii respective iar in urma controlului unei comisii, pur si simplu, s-a decis ca toti banii primiti de catre cei care au beneficiat sa fie luati inapoi si sa se emita noi decizii de revizuire. La toata aceasta poveste nu se putea invoca o prevedere legala clara si de aceea juristul sef al MApN a fost obligat de DNA sa formuleze un punct de vedere cu privire la neretroactivitatea legii.. bla‌ bla‌ asa cum se vede mai jos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Topic List < Prev Topic | Next Topic >
      Răspuns: Răspuns: [roarmy230] Re: atentie < Prev Next >
      Posted By:
      doboseru_petru
      Thu Jun 6, 2013 8:44 pm |
      Options



      Dl. "Colonel inginer" Banceanu Vasile din Birlad este plin de energie...de pe timpul cind a "activat" la Jandarmi ...
      Acum este si " ca consilier militar" al Dnei Simona Ela Fica de la
      http://www.exploziv-news.ro/redactia.html
      Acest domn scrie si pe garduri...
      Noaptea scrie si ziua citeste...sau invers!
      N' are ce (mai) face...singur.
      Acum (e) si "Agent secret"...

      P. Doboseru-Vaslui

      Ștergere
    2. SA ITI DAU MUIE, TIE ASTUIA DE TOT VII CU KKTURI COPIATE DE LA ALTII. CRED CA ESTI CEZAR TIGANUL.

      Ștergere
  20. Buna dimineata,expiratilor!
    Ati fo la beserica azi?

    RăspundețiȘtergere
  21. Muei PMT, sa-ti orarul fuselor, mai pula bleaga!

    ss
    SPANU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SSSa mmmi-o ssssugi!

      Ștergere
    2. Essssti ssssassssait?!!Vezi ca iti va crapa si limba-n doua,ca la vipere,ca venin ai.

      Ștergere
  22. Bububueie, cicind ti-oi fufufute una...

    RăspundețiȘtergere

  23. Rusia a testat “ucigaşul” scutului american antirachetă /Crişan Andreescu / 09 Jun 2013 12:55

    Dmitri Rogozin a declarat că Rusia a testat o rachetă balistică, supranumită și “ucigașul scutului american antirachetă”. Oficialul rus a avertizat Washingtonul că niciun element de apărare antirachetă american nu poate fi capabil să neutralizeze racheta Moscovei.

    Rusia a testat “ucigaşul” scutului american antirachetăSistemul antibalistic al SUA nu va fi în măsură să contracareze noua rachetă balistică intercontinentală, testată cu succes de Rusia la 6 iunie, a declarat vicepremierul rus Dmitri Rogozin, vorbind despre arme de înaltă precizie şi influenţa crescândă a reţelelor sociale.

    ”Am urmărit îndeaproape evenimentele produse cu o seară înainte (testul noii rachete). Experimentul a fost un succes; am testat o rachetă balistică intercontinentală pe care eu, personal, o numesc ,ucigaşul, scutului antirachetă’, a declarat vineri Rogozin. El a avertizat că mijloacele de apărare antirachetă americane – nici cele din prezent, nici cele din viitor – nu vor fi capabile să neutralizeze racheta rusă, înainte ca aceasta să penetreze sistemul american.

    Rusia va continua să-şi crească arsenalul militar pentru “a-şi putea asigura o libertate deplină de acţiune în cazul unei eventuale agresiuni”, a mai spus oficialul rus, indicând că întărirea Rusiei în plan militar, precum şi dezvoltarea capacităţilor ei de luptă aerospaţiale vor contribui în acelaşi timp la menţinerea unui echilibru de forţe în lume.

    RăspundețiȘtergere
  24. Chivuțele politicii, cu fofoloanca la vedere.
    Publicat pe 6 iunie 2013.
    by lucian-avramescu
    ==================
    Am asistat, în copilărie, nimerindu-mă în ziua aia într-un cartier locuit exclusiv de țigani, toți sau aproape toți botezați sau cununați de bunicul meu, deci între finii mei, minunații și gălăgioșii mei fini, să asist la o scenă care mi-a cutremurat pudorile și mi-a îmbogățit peisajul anatomic pe care-l știam aproximativ. Veniseră niște oficiali care cereau legitimări și invocau paragrafe de lege. Cererea a fost întâmpinată cu înjurături, țigăncile bătrâne, ieșite în șosea, au blestemat scurt și au țipat solo, cu dezvoltare corală. Când toate chivuțele au intrat în priză s-a petrecut ceea ce m-a cutremurat. O femeie, lată în șale, s-a desfăcut din fuste, a dat peste cap reziduuri textile și, crăcănându-se generos i-a prezentat tovarășului de la primărie o grămadă de câlți pitiți între șoldurile ei groase. O alta, trăgându-și peste cap bogăția de pliuri, s-a aplecat cu dosul spre reprezentantul legii, arătând – m-am nimerit din nefericire pe linia de atac – vânăta ei găoază și un cur cât un vagon de cale ferată. Acest gen de protest este interpretat azi eroic. Se poate aduna sub titlul – Cum se opuneau țiganii regimului comunist! Mie mi-a rămas în minte doar imaginea descurajării adversarilor prezentându-le coșul flocos dintre craci. Spre ghinionul meu, splendidele creole tinere au rămas departe de protest.

    Bogăția de amănunte păroase a acelei scene mi-a explicat, când am început să dezleg tehnicile de supraviețuire a speciilor, de ce sconcsul slobozește de sub coadă putoarea lui de bășină udă și de ce fac caca unii oameni în poarta adversarilor, încercând să-i insulte cu un escrement și să-i descurajeze olfactiv.

    Scena evocată, zguduind candorile mele de puști (din fericire, viața a reparat frumos imaginile care mă puteau lecui de multe, recompensându-mă generos!) se repetă azi în scena bătăliilor politice. Butonez niște ecrane și găsesc, fără să caut prea mult, în persoana putred de bogată a unui samsar care se dă victimă, om de presă (fotbalistul e înlocuit de ”omul de fotbal”, ziaristul de ”omul de presă”) turnându-și și bălăcărindu-și un fost patron care l-a făcut om. Mai apoi, prin sforțare proprie, a devenit neom. Ei bine, neomul ăsta își prezenta voluptuos curul și se desfăcea larg, ca o chivuță, spurcându-i pe cei care l-au ajutat. El omora ultima brumă de omenie care ar fi putut supraviețui, rezidual, în persoana lui compusă din prea puține reflexe umane.

    Nu știu de ce, dar văzându-l câteva clipe, până când am apucat să mă apăr cu butonul televizorului, am avut imaginea țigăncilor babe din copilăria mea care-și alungau dușmanii punându-și fustele în creștet. Politica face azi felație în direct marilor conducători, își pune pizda pe ecran și bese sonar, umplându-ne pe mulți de silă și – nu știu pe câți, nădăjduiesc că mai puțini – de încântare. Am văzut atâta pornografie în emisiunile politice din aceste zile și m-am simțit, ca ins, atât de împroșcat încât simt nevoia să mă igienizez înjurând.

    P.S. Utilizarea unor cuvinte pe care le aud copiii din zori, de sub fereastra casei, în tramvai și de pe schela de vis-a-vis, atât de frecvente în limbajul stradal încât e fariseic să ne facem că nu le auzim, e o premieră pentru mine. Subiectul le cere. Nu aduc insulte și noutăți de vulgaritate, așa cum întâmplările evocate sunt trăite de cei mai mulți dintre noi. Le-am acceptat în viața de zi cu zi. Nu le înghit în politică. Acum Traian Băsescu vorbește despre cum iubește el câinii și, în fața a vreo trei inși, încearcă reprostirea poporului prezentându-se ca o chivuță bătrână care și-a tras chiloții la loc și și-a repotrivit fustele.
    http://ampress.ro/editoriale/chivutele-politicii-cu-fofoloanca-la-vedere/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oaileiii.... chiar asa limbaj?
      Buey, si niste dobitoci ne criticau pe noi, paciulea...
      Buey dobitocilor, acuma ce dreak mai ziceti?
      Avea dreptate un prea-cinstit si onorabil de p'aicea:
      Aice e cultura, baaaa! Cultura de prima clasa!
      Molto cultura si fara fitze!

      Ștergere
    2. Sa te PHISI H2SO4...de ras cu Rarmy
      Topic List < Prev Topic | Next Topic >
      Re: [roarmy230] ELM il cauta pe ACARUL PAUN! < Prev Next >
      Posted By:
      iujica
      Fri Jun 7, 2013 11:26 am |
      Options



      Sunteti un pic cam dur.
      Din text nu rezulta asa ceva, ci doar ca vrea sa determine in ce masura aceste amendamente pot amana adoptarea legii si care ar fi caile de urgentare a adoptarii.
      In opinia mea, este o pierdere de vreme.
      Categoric nu amendamentele sunt motivul real al tergiversarii, cum nu prea cred eu in luarea in considerare a acestora la votul final.
      Daca tot este o lege tranzitorie si sunt promsiuni ca noua lege a pensiilor militare va reaseza sistemul pe principii normale (simpla supozitie; de promisiuni sunt satul), toata nebunia asta generata de depunerea amendamentelor are rol de grenada fumigena.
      Daca CD al SCMD vrea sa analizeze fumul scos de aceasta fumigena, in loc se dea fuga dincolo de perdeaua de fum, este dreptul sau exclusiv. Insa tare ma tem ca atunci cand se va risipi fumul, va fi .. extrem de uimit.
      Ionel Ujica.

      Ștergere
  25. Mai anonimul permanent -sa-mi borasc pula in narile tale,alea paroase si pline de muci uscati si care colacaie de limbrici si oxiuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muie,nu sudui azi, sa e Sfanta Duminica!
      Lasa pe muine.

      Ștergere
  26. @17:56
    Muei gabure din Hurziceni, nu esti tu cumva anonimul permanent? Muei lingurare, sa-ti bagam in ritul ala de garoi batrin, darbi de sula cit mineca cojocului. Esti mare prostan, da-ti-am mooie timp de-un an...

    RăspundețiȘtergere
  27. Nervos, nervos Mos Kaliku. Ete ce zice aciulea:
    " Blogger mos alecu spunea...

    Imi propusesem ca eu sa "nu mai vorbeste" cu toti idiotii ... dar trebuie sa fac o mica derogare ...
    Derogarea este punctuala ... numai pentru a-l baga in 'zda ma-sii pe prostovanul de sergent bula (pentru "incepatorii" pe acest blog ... este vorba despre cel ce-si zice Cezar) .
    Boul crede ca eu SINT OBLIGAT sa stau toata ziua cu ochii in monitor , ca sa vad ce comenteaza idioti ca el ..."
    ------------------------
    Asa da, brava mosule, sa traiesti! Arde-l me maimuca direct la buca. Te facem administratore la ZOO in sectorul Maimuci, sa le-o tragi la booci!

    RăspundețiȘtergere
  28. La mulți ani PARAȘUTIȘTILOR MILITARI de ziua lor 10 Iunie !
    -----------------------------------------------------
    La mulți ani PARAȘUTELOR CEZAR & TIGRI2 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA MULTI ANI SI MULT RESPECT PARASUTISTILOR MILITARI!

      Ștergere
    2. La multi ani si cat mai multe salturi in siguranta.

      Ștergere
  29. Ba ce-i fute maimuca cu pula indoita! Sa ne traiesti..!!

    mos alecu spunea...
    Pentru corectitudine ...
    Contributia la fondurile de pensii obligatorii administrate privat este NUMAI din partea de CONTRIBUTIE PERSONALA . Contributia angajatorilor ramine (in intregime si in continuare) la sistemul public de pensii .
    Scaderea procentului din contributiile personale la numai 4,5% se va realiza abia in 2016 .

    Ca urmare scaderea fondului de pensii din sistemul public nu va fi cea prezentata (va fi mult mai mica) . Scaderea nu va fi de 57% ci de vreo 19% .

    Trebuie avut in vedere si faptul ca pensiile din sistemul public (punctajele) vor fi calculate in functie de contributia ramasa la fondul de pensii publice ... deci vor fi mai mici ...
    Ca urmare ... vor fi mai putini bani la fondul de pensii publice (din cauza participarii la fondurile obligatorii administrate privat) , dar si pensiile vor fi mai mici ... "dupa buget , coane Fanica !"...
    Tot ca urmare ... ramin valabile cele prezentate de mine referitor la "disparitia" inexplicabila a banilor din contributiile pentru pensii ... nu din cauza de micsorare contributiilor ...

    Bineinteles ca pensiile acelea ... mai mici ... vor fi "pensiile finale" , pentru ca fondurile administrate privat vor disparea "ca magarul in ceata" cu tot cu banii acumulati ...

    9 iunie 2013, 18:58
    CEZAR spunea...
    ...oalei ..iar ma injura ,,inamicul"..iarasi ii de foarte bine ! Insemneaza ca i-am expediat una ciocan de foc ,,drept in buza ,desi era ceata densa !
    Pentru completarile ulterioare ..sincere multumiri !
    @Gourcha ..ai cuvantul!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei, maimukles trebuie sa ne mai zuga morcovul pentru Vitamina A, ca sa i se mai intareasca mataringa!

      Ștergere
    2. Bey,tu iesti ala cu caprili?Bey,du-te de-l mulge pi Stelicî șî mai vorvim muine,pe limpezeală.

      Ștergere
    3. Da, sigur ai Cezar maimuca, capraru din Capra cu 3 iezi. Asta toata armata a facut-o la gogonele, GAZ cu caprili si Capra cu 3 iezi in garnizoana TM.

      Ștergere
  30. tigri2 spunea...

    @Mosule
    Si eu te injur din cand in cand ca sa te mentii in forma si pentru ca te banuiesc a fi "flit" de aceea il injur si pe serjentul caprar prost, Cezar zoofilul ca din doi poate il ating pe cel ce se da flit kkt.In rest ce sa zic ,nu accepti decat L164 care pentru tine reprezinta Biblia,Coranul sau alte carti sfinte si pentru asta vii cu tot felul de franturi de articole sa aburesti populimea.

    9 iunie 2013, 21:10
    ------------------------------------------------
    Muei Tigrisor, io cred ca Cezar e ala care se tot dedubleaza in Flit. Doar stii cite "pseudonume" si-a luat maimuta: sniper one, TREX, DAX, Taunele, Gargaunele....
    Io zic ca-i Cezar, al de paste si suge la caprele lui Danila.

    RăspundețiȘtergere
  31. Blogger tigri2 spunea...
    @Mos Alecu ;Karadeniz
    Vad ca fiecare isi sustine cauza personala,cu privire la legea dupa care ar trebui stabilita pensia si este normal,omenesc sa fie asa.Dar eu as vrea sa ridic un studiu de caz cu privire la salariul de merit:
    -inainte de 2001 acest SM nu conta la pensie de aceea nici nu exista un interes anume pentru el iar la aviatie era si urmatorul impediment,cam greu sa ai trei ani consecutivi de FB de ce?
    1.In cazul unui accident sau catastrofa aeriana[ceeace se intampla cam des],cam toata comanda avea "BINE"
    2.In cazul neindeplinirii planului pregatirii de lupta[in zbor]-se intampla din lipsa de carburanti[volens-nolens] aveai "Bine"

    3.Daca faceai vreo boacana in misiuni de zbor[si numai cel ce nu munceste nu greseste] iar te lingeai pe bot...
    Apoi stiind ca doar 15% aveau dreptul la SM ziceam hai treaca de la noi ,sa -l ia cei ce nu au prime orare de zbor ca si asa au venituri mici:plutonierii de subunitate,adjutantii de escadrila,etc.
    In legatura cu anii de serviciu:un pilot avea dreptul sa iasa la pensie dupa 20,22,si 24 de ani[in functie de categoria de aeronava] sau la varsta de maxim 50-52 de ani,asa ca mare vechime nu aveai cum sa aduni.plus ca dupa anumita varsta te cam lasa:inima,ochii,reflexele, si te opreste de la zbor,practic te stoarce ca pe o lamaie,de nu mai esti bun de nimic,asta nu o spun eu ci este recunoscuta.Pentru asta se acorda sporuri la grupele de munca.Acuma vin si eu cu o intrebare:-mie ,ca pilot,mi s-a acordat un spor de 50% si intreb de ce acelasi spor s-a acordat si celor care au lucrat in ateliere,hangare asistenta tehnica,care este deosebirea [de grupa si de risc] intre un pilot,scafandru,marinar,etc si un terestru???

    9 iunie 2013, 20:13

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. Blogger tigri2 spunea...
    @avianyc
    Personal,nu ma mira nimic,inainte cand era CAATul hotarariel le luau birocratii si in numele personalului navigant si drepturi isi arogau numai lor,dupa ce s-a facut comandamentul aviatiei tot asa,ba si in cadrul navigantilor erau unii aroganti care imparteau aviatia in doua se spunea ;aviatia si elicopterele ,ba era gen Opruta care ne ura pe fata si ne considera ca fiind piloti "inferiori"ba ne atingea si la anumite drepturi.Eram odata la curs un curs de comanda la Bacau si ne-a dat o lucrare despre pompa de combustibil a MIGului 21{parca NS-40},noi elicopteristii am ridicat problema ca nu am studiat-o si a spus:cine nu o scrie va fi oprit de la zbor de catre mine[noiembrie 1983].Cu toate ca elicopterele noastre erau dotate cu motoare reactive noi eram "in aceiasi oala cu cei cu motoare clasice"etc.

    9 iunie 2013, 20:48

    RăspundețiȘtergere
  34. Blogger tigri2 spunea...
    @Mosule
    Cand iti spun ca ai ochelari de cal sau vrei sa vezi numai intr-o directie,eu spuneam ca cei 50% spor ii au si pilotii si terestrii numai ca pilotii nu rezista peste 50 de ani pe cand ceilalti rezista pana ii scoate sub patrafir si atunci care-i spilul,inseamna ca noi am fost fraieriti,putem sa obtinem aceleasi drepturi stand cu curul pe un scaun cald si sigur si cu parul negru pana la 70 de ani,dar de ce in tarile adevarate pilotii,scafandri,parasutistii au niste drepturi si in RRRomanica nu?

    9 iunie 2013, 21:53

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motane, betivii si cartoforii ca tine, normal ca nu rezista pina la 50 ani.

      Ștergere
  35. Blogger tigri2 spunea...
    ...'te-n dinti de parsiv batran!!!Mai traiesti mult?Mai lasa-i si pe altii nu le manca din fondul de pensii pana la varsta matusalemica.

    9 iunie 2013, 21:56

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu-ti zgura ma-ti de dobitoc, de ce te iei de mosneag?

      Ștergere
    2. Mai sugacilor,tu si mos pula,el este pasivul si tu activul sau va faceti laba reciproc?

      Ștergere
  36. tigri2 spunea...
    Doamne ,ce gandire de idiot:"daca ati fi invatat si voi carte ati fi putut lustrui un scaun>>adica ce vrei sa spui mai Mos KKt ca noi n-am invatat carte,mai retardatul natiei,tu ai invatat carte ,te crezi destept,iar un pilot ar fi prost,esti dus ducete-ai cu scanduri de vanzare [patru-pardesiu de scanduri].

    9 iunie 2013, 22:09

    RăspundețiȘtergere
  37. Blogger tigri2 spunea...

    @avianyc
    Sunt convins peste 80% ca "flit"ar fi Mos pampers,deoarece Violatore di Caprio nu este prin zona,iar mosul este parsivut rau.Dar promit ca daca il descopar ,fac pe dracu-n patru si scap armata de povara unei pensii.Ca Bucurestiul este la doi pasi ,in 35 de minute sunt acolo.

    9 iunie 2013, 22:04

    RăspundețiȘtergere
  38. Contractul cu firma americană Bechtel privind construcţia autostrăzii Transilvania a fost reziliat.
    ===========
    După 11 ani de la semnarea contractului cu Bechtel, statul român rămâne cu 52 de kilometri de autostradă în funcţiune, 1,4 miliarde de euro deja plătite, dar şi penalităţi de 37,2 milioane de euro, ca urmare a rezilierii.

    Proiectul care ne-a făcut ţara de ruşine ne-a sărăcit şi ne-a alungat ultima speranţă într-o şosea adevărată care să ne lege de Occident.

    Au fost 10 ani în care compania Bechtel s-a făcut că muncește, iar noi, că suntem serioși. Acum, americanii se pregătesc să plece, lăsând în urmă un şantier în paragină, o autostradă care trebuie reparată şi o sămânţă de scandal în ţară.

    România rămâne în istorie cu încă un record trist: a compromis cel mai mare proiect de infrastructură din Estul Europei, din cauza intereselor proprii sau de grup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intereselor de grup, a haitelor de politicieni care au distrus de 23 de ani tara. Iar noi, niste dobitoci ca le-am permis. Nici daca ar fi trecut un nou razboi mondial peste Romania si nu s-ar fi produs atitea pagube cit au furat "alesii neamului"...

      Ștergere
  39. Hai, NB la ZOO + 9! Czare, la 2 sa ma-nbelesti la oua!
    PS. Vezi ca motanul de acuza de sperjur si vrea sa te foota-n kur!

    RăspundețiȘtergere
  40. Neata Buna la ZOO + 9! Cezare merci ca m-ai inbelit la oua!
    Bai maimuta fii atent cu sperjurul, ca tigrul cu sule vrea sa-ti umple coorul!

    RăspundețiȘtergere


  41. tigri2 spunea...
    @avianyc
    Da,imputitul fara budigai apare tot timpul cu 2-5 minute inaintea 'flitului".Astia sunt oamenii fara caracter care toata viatzas-au ploconit in fatza sefilor doar pentru favoruri fiind apreciati ca ar fi cei mai merituosi dar in schimb isi tratau cu dispret colegii si subordonatii calcand"pe cadavre' pentru interesul lor meschin,tot acestia erau si vesnicii informatori ai CIstului ,acest
    supus'pandind orice partz al colegului pentru a-l raporta si a hamai bucuros din codita paduchioasa.
    10 iunie 2013, 07:30

    tigri2 spunea...
    Javra,sa stay ascuns ca daca dau de tine te arunc si de pe catafalc,asta daca nu vei fi ars la "Cenusa".
    10 iunie 2013, 07:32

    tigri2 spunea...
    ...te-oi gajbi eu cumva pe aleile Bucurestiului si o sa aiba o cina cu oase toti cainii comunitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne, mare prostovan ipochimenul asta!!! Pe asta nu stiu cum l-as incadra. La ZOO, ori la 9?

      Ștergere
    2. Buey, multe prostii spune omu' la necaz...!

      Ștergere
  42. Flit spunea...
    ll&ou
    Sa nu vii cu mina goala la capitala. Te astept cu un butoi si cu un cal ,,fromos,,!

    10 iunie 2013, 08:33

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, feriti-va de sconcsul asta din Urziceni. Nu vedeti ca improasca numai cu mascari si porcarii? Asta a fost sigur profesor de lucru manual, bucal si anal la tiristii turci ce opreau in parcarile din Urziceni.

      Ștergere
    2. Sa te fut in gura mos kkt .

      Ștergere
  43. Mai kkt cu ochi lua-ti-as neamurile dragi in pula.Tu te crezi mare actor mai dobitocule?Cand esti cu pampersi ,cand esti anonimul scarbos de pe acest blog,cand esti flit da-v-as muie instant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Huop, huop, huop!
      Mirtanele, rahatele
      Sa ti-o dam la ciok, ciok, ciok!

      Ștergere
  44. Retardatule tu provoci toate scandalurile pe bloguri deoarece esti un bosorog nesuferit care te crezi destept cu toate ca esti un neica nimeni cu pretentii,apoi sub "acoperire'incepi sa-i musti de pula si sa le-o sugi,vita batrana si imputzita.Acuma tu de ce scrii pe peretele de closet,'te-n dinti de nespalat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, MOS (K)ARICI TI-O DA LA CIOK!, CIOK, CIOK!
      AI DA CLANTZA LUI VIUREL, BAGA-NE-AM MADULARUL IN EL!

      Ștergere
  45. Oaileiii.... cei la gura pacatosilor!

    RăspundețiȘtergere
  46. Sa remarcam ;cour de leut mentine blogul ,,mai curat ,mai uscat""....

    RăspundețiȘtergere
  47. Sa te PHISI H2SO4 ...de ras cu Roarmy

    ges
    Message # Search: Advanced
    Messages Help
    Topic List < Prev Topic | Next Topic >
    Re: [roarmy230] Clarificari de la CMJ Conditii de munca HGS 1019 clarificari necesare pareri opinii << First < Prev Next > Last >>
    Posted By:
    iondracula
    Fri Jun 7, 2013 11:26 am |
    Options




    Mi se pare corect punctul de vedere al dlui Ujica. Asta e... sa ne pregatim sa dam banii inapoi din ianuarie 2012 si pana cand se emite noua decizie. Speram ca macar prin noua lege sa avem castig de cauza dar Dzeu stie cand se va adopta si aceasta in ritmul in care se lucreaza si mai ales SE DORESTE!
    Altminteri este absurd ca pentru un participant la misiunea din Afganistan si trecut in rezerva pana in 2011 sa existe conditii grele si nu speciale pentru un activ care va ineplini aceiasi misiune. Este doar un exemplu... sunt sute altele cred.
    Daca sunt alte pareri, am fi bucurosi sa le cunoastem.
    Cu stima,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @CEZARICA = PETRICA = PULIKA
      SA NE KKAM IN RITUL TAU DE PORKOVAN CAP-IST = GAZ-IST!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri