Google Translate

duminică, 16 iunie 2013

Breaking News . ACCIDENT DE MUNCĂ LA CARACAL. DECLARAȚIE. Upgrade.Vacanta in Romania. Mamaia, "Ibiza Romaniei". Radu Mazare, un manager de exceptie!

 
Declarație la un accident de muncă din Caracal
Declarație la un accident de muncă din Caracal
 
Vă scriu în răspuns la cererea dvs. de a vă da amănunte suplimentare în Secţiunea 3 a Raportului de Accident de Muncă unde am completat ca drept cauză “slaba planificare” ca fiind cauza accidentului meu. Aţi cerut în mod expres explicaţii amănunţite cu privire la accident şi sper că detaliile care urmează vor fi suficient de clarificatoare.

 Eu sunt zidar de meserie. În ziua accidentului lucram singur pe acoperişul unei clădiri înalte de 6 etaje.

 
 După ce mi-am terminat treaba, am realizat că mi-au rămas cărămizi nefolosite, care, cântărite mai târziu, au fost găsite a cântări aproximativ 270kg.

 
 Decât să car cărămizile jos în braţe, în mai multe etape, am considerat că e mai bine să le cobor toate odată într-un butoi, folosind scripetele instalat în acest scop în spatele clădirii.

 
 Am asigurat frânghia la nivelul solului, am urcat pe acoperiş, am împins butoiul în afara clădirii şi am încărcat cărămizile. După aceea am coborât de pe acoperiş să dezleg frânghia, ținând-o foarte strâns că să asigur o coborâre lentă a cărămizilor. Veţi observa în Secţiunea 11 a Raportului de Accident de Muncă întocmit că eu am o greutate de 72 kg. 

 
Datorită surprizei pe care am avut-o când am fost literalmente SMULS de la sol într-un mod complet neaşteptat, mi-am pierdut prezenţa de spirit şi am uitat să dau drumul la frânghie. Cred că nu este nevoie să va mai spun, am început o ascensiune rapidă către acoperiş. În apropierea etajului 3, m-am întâlnit cu butoiul încărcat cu cărămizi care acum se îndrepta vertiginos către sol, întâlnire în urma căreia m-am ales cu capul spart, zgârieturi minore şi o claviculă fracturată.

 
 Datorită impactului, ascensiunea mea a încetinit pentru o secundă după care a continuat rapid către nivelul acoperişului, neoprindu-mă decât atunci când degetele mâinii drepte au înţepenit în scripete până la nivelul celei de-a 3-a falange. Din fericire, între timp mi-am recăpătat prezenţa de spirit şi am fost în stare să mă ţin strâns de frânghie în ciuda faptului că începusem să am dureri. Aproape simultan, oricum, butoiul cu cărămizi a lovit solul şi ca urmare a impactului, fundul butoiului a cedat. Acum, sărăcit de greutatea cărămizilor, butoiul cântărea doar 27 kg. Mă refer din nou la greutatea mea; cum probabil v-aţi imaginat deja, am început o coborâre rapidă.

 
În vecinătatea etajului 3, am întâlnit butoiul care acum urca; ca urmare a întâlnirii m-am ales cu fracturi la glezne şi cu mai multe tăieturi şi zgârieturi la picioare şi în general.

 
 Aici, norocul meu a început să se schimbe uşor. Întâlnind butoiul, a fost bine că mi-a încetinit uşor căderea doar în măsură să-mi limiteze rănile, când, am căzut pe grămada de cărămizi şi din fericire, am scăpat doar cu 3 vertebre fisurate.

 
 Îmi pare rău să vă spun, aşa cum stăteam întins pe grămada de cărămizi, cu dureri atroce, incapabil să mă mişc, din nou mi-am pierdut prezenţa de spirit şi am scăpat frânghia din mâini. Aşa cum stăteam întins, pe spate, am putut să văd cum butoiul gol şi-a început călătoria în jos, către mine, care explică cele 2 fracturi la picioare.

 
 Sper din tot sufletul că acest raport răspunde la toate întrebările dvs.
 
 
 

 

Se mai zice ca:
===================

 
 
 
 
===============================
===========================================
==============================================================
 
Vacanta in Romania 2. Cum a incalcat Mazare legile pentru a transforma Mamaia in "Ibiza Romaniei", singura statiune profitabila pe litoral
 
 
Cea mai usoara alegere o au tinerii care vor sa isi piarda noptile pe ringul de dans iar ziua sa leneveasca pe plaje colorate cu animatoare, cocktailuri si muzica. Vorbim de Mamaia, unde incepe sa prinda o reteta a succesului.

Investitii de milioane de euro sunt si in sudul litoralului, tot acolo gasim insa lipsuri si necoordonare intre hotelieri si autoritati.
Acum zece ani, nordul si sudul litoralului porneau din acelasi punct. Mamaia era o statiune gri care in timp s-a dezvoltat cu strategia unei afaceri de succes. De o parte a mesei au stat autoritatile care inca de la inceput au venit cu conditii stricte iar de partea cealalta proprietarii de hoteluri si restaurante. Prima regula, impusa prin decizia consiliului local Constanta, a fost schimbarea culorii hotelurilor.

"A trebuit sa-i oblig si sa-i fortez ca sa le vopseasca si sa le ilumineze, a fost scandal, opozitie politica - Mazare ii obliga pe astia, nu se poate asa ceva, saracii patroni.
- I-ati amenintat cu amenzi?
- Le-am si dat, am dat hotarare de consiliu, a trebuit sa fac fel de fel aranjamente pentru ca nu aveam majoritate in consiliul local, sa voteze. Am mai cumparat un consilier, l-am mai convins pe altul, l-am mai momit pe altul, i-am explicat altuia ca asa este bine si asa i-am convins"
, povesteste Radu Mazare.

A fost un inceput chiar daca patronii au fost obligati sa faca aceste lucruri. Cu forta, dar si cu incalcarea legii a fost facut si parcul acvatic din Mamaia .

Radu Mazare

"Venea sezonul, trebuia sa-I dam drumul, noi si privatul care bagase in perioada aia 5 milioane de euro numai in constructie, fara teren. Vrei sa stii ce-am facut? Le-am dat autorizatia fara autorizatia de mediu. Daca ar fi fost acum, sigur eram cu DNA-ul pe cap, ancheta si asa mai departe. Vezi telegondola de deasupra? Aceeasi problema, cu mediul, ca nu se poate, tobogane, plimba apa, ce-ar putea sa polueze?
- Acum ati mai risca sa dati autorizatie de mediu?
- Nu, nu"


Cum in Mamaia nu era suficient spatiu pentru dezvoltarea unor resorturi hoteliere care sa se adreseze familiilor, planul a fost ca statiunea sa devina o Ibiza de Romania.

In vreme ce nordul litoralului se dezvolta de la an la an, statiunile din sud se tot deteriorau. Sase statiuni: Neptun, Olimp, Venus, Jupiter, Saturn si Cap Aurora aduna cele mai multe locuri de cazare de pe tot litoralul, 60 de mii la numar .

Aceste statiuni sunt in subordinea primariei Mangalia, la a carei conducere, in ultimii 10 ani, s-au schimbat trei primari. Niciunul nu a reusit sa gaseasca inca o strategie concreta pentru salvarea lor.

De un an in functie, noul primar Cristian Radu, economist de meserie are o idee despre ce s-ar putea face insa nu un plan coerent.

Nu a reusit sa se impuna in fata hotelierilor pentru ca inca nu ii cunoaste personal pe toti. A incercat sa ii adune pe toti la un loc ca sa puna la punct un plan de atac insa, doar cativa au si raspuns invitatiei.

hotel Venus

"Cand am inceput gandirea pentru sezonul 2013 am incercat o gandire cu patronatele nu au venit toti si suntem singuri cu aceasta problema. In primul rand, la primaria Mangalia nu functiona un department de turism. Ei, acum functioneaza."

Edilul a inceput cu mici decizii: o hotarare data prin Consiliul Local prin care sa puna la punct situatia vanzatorilor ambulanti. dar si a iluminatului public si lipsa indicatoarelor.

"Regulamentul este gata si anul acesta. Nu o sa mai vedeti acele tarabe, interesul nostru este sa punem in valoare adevaratii investitori.
- Vreti sa-i obligati sa puna indicatoare?
- Da, le-am impus. Normal ca omul trebuie sa stie, nu cauta nu bajbaie, stai putin, care e hotelul, unde il gasesc"


Insa in ce tip de statiuni s-ar putea transforma nu se stie.

"Cum v-ati gandit?
- Este o gandire, inca nu am definitivat-o. Ne gandim sa facem o serie de terase cu vedere la mare, acum prindem un proiect de reabilitrare a falezelor.
- Deci nu v-ati gandit daca o statiune va fi pentru copii, altele doar pentru lux?
- Ne vom gandi impreuna cu patronatele"


Idei ar putea lua chiar de la hotelierii care au investit in zona si au incercat izolat sa puna afaceri pe picioare.

Statiunea Venus ar putea deveni o statiunea de lux. Cel putin asta incearca acum dministratorii unui hotel care au investit peste sase milioane de euro.

"Turistii cu bani care vor sa vina sa se relaxeze in liniste, care nu prefera discoteci sau alte cluburi, alte genuri de distractie, se pot relaxa. Gasesc o oaza de liniste. Noi am creat conditii extraordinare", spune Octavian Serban, administrator hotel de cinci stele Venus.

Statiunea Jupiter poate atrage turismul de familie, o varianta propusa de cativa hoterlieri de aici care au pus o asfel de afacere pe picioare. S-au unit si au format un complex special amenajat pentru turistii care vin cu copii.

"Daca Mamaia s-a orientat spre un anumit segment de clientele si a dezvoltat ceea ce si-a dorit, Costinestiul si Vama au caracteristicile lor , Eforiile sunt axate pe balneo pentru ca au sursa acolo Atunci am zis credem ca elementul pe care trebuie sa ni-l alegem din piata este familia cu copii", spune Ciprian Constantinescu - managerul de proiect.

Cu o buna coordonare intre patronii din zona, Jupiter ar avea sanse mai mari daca ar deveni o statiune all inclusive, pe modelul vecinilor bulgari. Un proprietar de hotel merge pe aceasta idee iar acum nu duce lipsa de clienti.

"Cum v-a mers?
- Au fost si sceptici in primii ani, in primul rand din cauza asta am avut mai putini turisti in primul an, declarat all-inclusive insa vazand ca oferta este ok, i-am fidelizat.
- Sa inteleg ca ati fost pe cont propriu ca sa nu muriti de foame. - Da, cam asa, da. Am vrut sa incerc si varianta asta"'


In vreme ce acesti hotelieri se lupta singuri sa supravietuiasca, in Mamaia proprietarii au facut front comun cu autoritiatile si si-au dat seama ca numai asa pot dezvolta statiunea si atrage cat mai multi turisti. Primarul ii cunoaste personal pe toti investitorii din zona, si nu sunt putini.

"- Va stiu oamenii de teama?
- Da, dar stii de ce, ca am intotdeauna argumente. Cina are contraargumente si are dreptate, renuntam",
spune Mazare.

Tot prin hotararea consiliului local, autoritatle au impus ca cei proprietarii cluburi si plaje sa investeasca in industria de promovare, de exmplu care alegorice obligatorii pentru toata lumea.

litoral

Pe langa hoteluri, in Mamaia, un capitol important in strategia a fost atragerea investitorilor pentru cluburi si restaurante. Primarul Mazare explica strategia de lobby:

"Tu stii cum e cu investitorii astia? Trebuie sa stai cu ei seara la mese, trebuie sa stai la sprit, trebuie sa ai un limbaj comun, trebuie sa-i duci sa se distreze pentru ca in lumea asta sunt foarte multe locuri in care poti sa bagi banii", spune Radu Mazare.

Iar afacerea Mamaia este profitabila. Pare un loc mai sigur pentru afaceri in turism, si asta se vede in milioanele de dolari investite doar in ultimii doi ani in statiune. Patronul unui lant de restaurante isi aminteste cum si-a deschis prima terasa in Mamaia, in urma cu 7 ani. Acum investeste jumatate de milion de euro intr-un restaurant in nordul statiunii.

O mare dilema pe litoralul romanesc este prelungirea sezonului. Asa au aparut apartamentele de vacanta. Solutia a venit tot prin masuri la limita legii, care si-au demonstrate ulterior eficienta.

"Tot ce era reglementare urbanistica si reguli urbanistice aici erau date la maximum p+1, la malul lacului. Cand am spus ca eu vreau blocuri unde oamenii sa-si cumpere apartamente de vacanta au tipat nu se poate asa ceva, ce e ala apartament in statiuni si acum este plin.
- Cum le-ati schimbat?
- Cu forta!'


In statiunile din Sud lipseste inca strategia. Fara colaborare si coordonare intre investitori si autoritatile locale, apar hoteluri de lux printre ruine.

In sud autoritatile nu au gasit inca parghiile prin care sa ii constranga pe proprietarii dezinteresati, sa se mobilizeze. Fara o lege in acest sens, masurile locale nu dau rezultate.

hoteluri litoral

"Nu avem o lege a turismului, prima problema acuta grava, de fapt cronica. A fost atat de permisiva aceasta lege incat acesti domni, doamne, si-au permis sa faca niste achizitii pe care sa le lase, sa le abandoneze" spune Ciprian Constantinescu, manager complex hotelier.

Modelul din Mamaia, unde exista un parteneriat public privat construit ce e drept in timp, in care are loc o negociere permanenta ar putea fi copiat si in statiunile din sud.

"Primarul Constantei este din 2000. Eu am un an de zile, poate peste 2, 3, 4 ani pot sa intru si in restaurant sa le impun aceste lucruri dar deocamdata vreau sa vad la exterior cum arata dupa care voi intra si in restaurant si in hotel si o sa le recomand anumite lucruri", spune primarul Mangaliei.

Avem statiuni cu un potential urias. Turismul de litoral civilizat nu trebuie sa se rezume doar la Mamaia si cateva hoteluri disparate din sud. Cat trebuie sa fie constrangere si cat negociere, ce reguli trebuie aplicate, sunt aspecte care nu se regasesc intr-o viziune nationala privind litoralul de la noi. Acolo unde nu exista insa nici strategie locala, oferta turistica se reinventeaza an de an, cu multe lipsuri…
VIDEO
===============================
 



Sursa: Pro TV
=======================================
========================================================
=====================================================================

40 de comentarii:

  1. Asa ceva nu poate fi adevarat!!!!
    Mor,NU MAI POT DE RAS!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ala cu caramizile iera sigur Cezar maimukles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Muei, bine ca nu posta RH-ul p'aciulea prostiile lui, ca vazui la "2 Maidanezi" e la loc de cinste in ale spionajului. Inclin sa cred ca la capitolul "9", pe bloaga aia am fost surclasati la punctaj... Insa ceea ce avem noi tare, tare de tot, la care nu putem fi invinsi e "ZOO".
      Asa sa ne-ajute bunul Dumnezeu!

      Ștergere
  3. Ete ca-i dadu unu o muie motanelului kkcios:
    " Blogger iceparu spunea...

    @Tigri2,vezi ca iese cu noroi in poarta.Las-o jos ca macane cu licenta la MM.Daca nu esti prost nu face pe prostul.Chiar nu inteleg dece trebuie sa ai obraz de toval.Dece crezi ca tu esti mai cu mot decat MM de la alte arme?Cunosc MM de la aviatie ,oameni modesti si cu bun simt si daca vrei iti dau exemple.Eu nu fac parte din categoria celor ca spun la rahat dansul iar la om ma. In alta ordine de idei nu am auzit nici un general sau colonel pe aici sa se bata cu caramida in piept ca a facut si a dres el in armata.Armata rasplateste pregatirea profesionala prin functii si grade lucru de care se pare ca tu nu esti constient.Fii modest ,omule.

    16 iunie 2013, 18:49"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blogger iceparu spunea...

      @tigri 2;iar dai cu oistea in gard.Personal nu am nimic cu cei din aviatie si cu atat mai mult cu cei de la Boboc.Faptul ca ai iesit la pensie lt.comandor spune mult.Cunosc multe persoane care au activat la Boboc naviganti si nenaviganti cu care am colaborat in diferite activitati incat prostiile pe care le debiteaza un anonim ma lasa indiferent.Maior-pensionar?Atat te-a dus capul?Cred ca esti unicat la Boboc si tocmai din aceasta cauza vei fi identificat.

      16 iunie 2013, 21:43

      Ștergere
  4. Blogger tigri2 spunea...

    Lupus
    Nu stiu cum am eu "noroc" de alde "matze-fripte,coate goale" care se iau de mine precum scaiul de oaie,daca te prezinti zice ca te lauzi,daca spui ceva bun despre tine incepe invidia sau "capra vecinului",oare de ce vor unii numai sa-l vada rau pe colegul,prietenul sau vecinul lui,de3 ce nu se bucura cand aud de vreo realizare?Uite merg des prin Austria,Germania si Italia,am constatat ca pe nimeni nu intereseaza persoana celuilalt ,poti iesi imbracat cu un crac la pantalon,da ,se uita chioras tot vre-un romanas "rupt in fund'de-al nostru.Acuma ,la Boboc,am intalnit fosti colegi care s-au realizat,oameni de afaceri,avocati,notari,profesori universitari ,etc,dar acestea nu au constituit un impediment sa ne bucuram unul de prezenta celuilalt sau sa fim "cu nasul pe sus".Doamne ce rau a ajuns acest popor,poate viatza grea i-a inrait.

    16 iunie 2013, 22:06
    -_______________________
    Muei cacaciosule, tu chiar crezi ca poate fi cineva invidios pe tine la cit esti de TOLOMAC? Auzi la prostan: "am singe albastru". Muie CapSula, l-oi avea tu, dar sigur e de broscoi! Mai vrea si pensie dupa ce a belit sula si l-au dat aia afara pe alcoolist la 42 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tigri2,
      Tine-te tare. Vezi ca e multi paciulea care tine cu tine si urmarim atent. Curaj, nu te lasa la vrasmasi. Ei vor sa intimideze la tine!

      Ștergere
  5. Mai suge pula,tu n-ai rating pe blogul asta de cacat si dai toate interventiile mele de pe alte bloguri,pai mai dobitocule ,te-ai saturat de pizda ma-ti si acuma vrei sa sugi pulile altora?Afla ca este ultima data cand iti raspund mai rapciugosule si paduchiosule!!!Sa-ti iau neamul in pula de la al cu barba sura pan' la al cu tzatza-n gura,in special fimeile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey matracuco, scapat pe aratura!
      Lumineaza-ti fata buey, sa stim eczact cine graieste!

      Ștergere
  6. Aşea, aşea măi Tigri2, nu te lăsa prins de vrăşmaş. Mai antrenează-te şi beleşte morcovul la iepuraş. Ăla coconş, ce-a fugit peste imaş.

    RăspundețiȘtergere
  7. NB la ZOO + 9! Cezare, vezi la 2 sa ma-nbelesti la oaua.

    RăspundețiȘtergere

  8. ,,În vecinătatea etajului 3, am întâlnit butoiul care acum urca; ca urmare a întâlnirii m-am ales cu fracturi la glezne şi cu mai multe tăieturi şi zgârieturi la picioare şi în general..... Chiar si prostiile trebuie sa aiba o ..logica ! BUTOIUL putea doar sa ..coboare!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey berbecule....
      Logica ta... sufera.... acum, in faza asta, dupa "ruperea fundului" si "golirea de continut", butoiul, dupa legile fizicii.... urca!

      Ștergere
    2. Asta nu-i berbece-sula sa ne-o frece, e motan kkcios pupa-ne-ar in dos!

      Ștergere
    3. Esti varza la ..logica!!
      Deci butoiul plin -700kg. coboara in tinp ce idiotul de 72 kg. se tine de franghie !!??
      Da butoiul de pamant ..se goleste si ..incepe sa urce pentru ca ..idiotul se tine in continuare de franghie...bai sa fie ! Numai tu poti crede asta!!

      Ștergere
    4. Buey asta cu logica....
      Baaaa, futu-ti pizda lu muma-ta!!, vorba pretinului de mai sus!
      Baaaa, citeste berbecule ce scrie aici (mai sus, in declaratie), si cata dobitocule sa pricepi, ca deja m-am inervat:
      "Acum, sărăcit de greutatea cărămizilor, butoiul cântărea doar 27 kg. Mă refer din nou la greutatea mea ( 72 kg !!! NR ); cum probabil v-aţi imaginat deja, am început o coborâre rapidă." (!!!!!!!)

      Ștergere
    5. Baaa futu-ti pizda ma-tii ! Tu vezi ce zice ..idiotul...tre nivelul acoperişului, **neoprindu-mă decât atunci când degetele mâinii drepte au înţepenit în scripete până la nivelul celei de-a 3-a falange***. Din fericire, între timp mi-am recăpătat prezenţa de s...pai daca era intepenit in scripete cum pula mea era sa mai coboare ..de ce nu te faci S.Holmes ??

      Ștergere
    6. Astuia cu Logica:
      Mai handicapatule, citeste atent, rand cu rand si "rumega" dobitocule la ce citesti! Daca nici asa nu reusesti sa intelegi ce zice ala care da DECLARATIA,nu-mi ramane decat sa cred ca ori esti AUTORUL in persoana (incredibila coincidenta), ori vreunul (urmas)de unde s-a rasturnat carul/caruta cu prosti!

      Ștergere
    7. Mai ,,HandeL"prost ! Ce sa mai citesc ? Nu ti-am dat examplu ca asa ceva ..nu se poate / Doar in bibilica ta..tinuta la soare!!

      Ștergere
  9. Neatza Buna la ZOO + 9! Czare, muc mic merci ca m-ai inbelit la oua.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Una dintre figurile luminoase ale acestui popor
    Părintele Iustin Pârvu s-a stins din viaţă"
    http://www.cotidianul.ro/parintele-iustin-parvu-s-a-stins-din-viata-215963/

    +++++++++++++++++++++++++
    Cititi si "Scrisoare deschisă poporului român, transmisă de arhimandritul Iustin Pârvu"
    http://www.cotidianul.ro/scrisoare-deschisa-poporului-roman-transmisa-de-arhimandritul-iustin-parvu-210969/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA-N PACE!

      Ștergere
    2. Pe asta a scris-o col.(r)Marin Neacsu! Vedeti pe blogul lui postarea din decembrie 2012.

      Ștergere
  11. Bai frate, se duc artisti, somitati stiintifice si spirituale...Raminem cu sfertodocti gen Patapievici, Oprea (marele izmanar conducator de doctorate) s.a. Suntem pe fundul prapastiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LASA CA RAMINEM CU "ARTISTI' CA ROBORT HORVATH. ARE ASTA O "OPERA" IN EL...PINA SI AIA DE FILMEAZA CU TELEFONUL MOBIL SI POSTEAZA PE YOUTUBE SUNT MAI TARI.

      Ștergere
  12. CEZARILA, HAI LA MARE, HAI LA BAIE, SA MA SPELI NITEL PE COAIE!

    RăspundețiȘtergere
  13. Caracal- Caro Del Molto Prosto.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa faci PHISY H2S..di ras cu RoarmyO

      From: lintoiu ion
      To: "roarmy230@yahoogroups.com" ; "sindicatul-cadrelor-militare@googlegroups.com"
      Sent: Friday, June 14, 2013 9:39 AM
      Subject: [roarmy230] veste proasta



      Dragi camarazi,
      Va informez ca au inceput sa vina decizii de pensii revizuite , cu taierea grupelor de munca acordate dupa anul 2011, PENTRU CEI CU PENSIILE MAI MARI DECAT IN DECEMBRIE 2010!
      ACESTIA NU AU FOST CHEMATI LA CMJ, PROBABIL NU SUNT NICI PE PROCESUL VERBAL DE CARE VORBEAM noi .
      SUMELE SUNT DE 3-5 milioane!
      Mai multe informatii, de saptamana viitoare.
      ***Fac mentiunea ca subsemnatul nu este de acord cu preluarea informatiei si sursei pe blogul plano 10 lupus.

      Ștergere
  15. A murit gl dr ing Sandu-Ion Eftimie, cancer... Guvernul roman poate sa se bucure: inca un pensionar militar a fost obligat sa paraseasca sistemul! Opreea, Lupoaica si toti cei ce au fost si sunt la putere pot fi mandri, au gasit "solutia"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cat mai poate traii izmanarul 5-10 ani,dupa crapa si se duce direct in iad,acolo o sa plateasca pentru toate faradelegiile facute.
      o sa plateasca insutit.

      Ștergere
  16. Cancerul .l-a facut din cauza de pensie micsorata (daca i s-a micsorat)?
    Mare nesimtit poti sa fi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boschetare, invata sa scrii corect verbul ,,care este,,.
      Mai ai si pretentii!

      Ștergere
    2. cancerul sa iti fie si tie destinat...

      Ștergere
  17. Ma numesc Adina si sunt fiica domnului general maior in rezerva doctor inginer Sandu Ion-Eftimie. Nu poate cunoaste nimeni adevarata cauza a unei asemenea boli, insa pot sa va spun cat de mult a suferit si cat s-a consumat pentru faptul ca recompensa muncii lui de o viata a fost afectata intr-un mod atat de injust. Timp de luni de zile a tot adunat acte doveditoare, a depus contestatii si a facut zeci de drumuri la casa de pensii. Iar raspunsul pentru comentariul de mai sus este urmatorul: pe parcursul ultimilor ani, incepand cu 2010, pensia tatalui meu a avut diferite oscilatii (suferind la un moment dat o scadere semnificativa) in functie de modificarile noii legii a pensiilor si in functie de cele cateva recalculari prin care a trecut. Este adevarat ca valoarea ultimei pensii, dupa ultima recalculare conform noii si mult-contestatei legi a pensiilor, este mai mare decat valoarea initiala calculata dupa vechea lege a pensiilor militare, insa diferenta este doar de cateva sute de RON si se datoreaza exclusiv eforturilor tatalui meu de a aduna toate dovezile necesare pentru un calcul corect si cinstit al pensiei, la valoarea meritata, avand in vederea toata activitatea depusa timp de 38 de ani, dintre care 35 de ani dedicati Armatei Romane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adina,in primul rand te salut si iti sarut mana!
      Ma bucur si te felicit pentru interventia ta in apararea tatalui, a altor colegi ai domniei sale, militari de cariera. Ai DREPTATE in tot ce spui, mai putin luarea in serios a comentariului de mai sus (Anonim 17 iunie 2013, 20:59). Aici, sub ANONIMAT, posteaza si o "plevusca" de "stiutori" in a lovi tastatura, pentru a scoate cu greu doar cateva cvinte, care deseori nu au cap, nu au coada! Fara subiect si predicat, vreau sa spun! In rest, majoritatea comentatorilor sunt pusi pe glume si harjoana! Cu mult respect, Admin.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri