Google Translate

sâmbătă, 15 iunie 2013

Cristian Bușoi este noul președinte al CNSAS. Dar... Cine este Cristian Bușoi ? UPGRADE. PRM, decapitat?!


Cristian Bușoi a fost numit, vineri, în funcția de președinte al Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate. În vârstă de 35 de ani, Bușoi este politician tânăr, care deţine un titlu de doctor în Sănătate Publică şi Management Sanitar, potrivit Adevărul.
 
 
Cristian Silviu Buşoi s-a născut la 1 martie 1978, în Drobeta Turnu Severin. A absolvit:
 
 
- Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii „Carol Davila“ din Bucureşti;
- Colegiul Român de Apărare;
- Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti;
 
 
A fost autorizat ca notar public în 2010, an în care a obținut și titlul de Doctor în Sănătate Publică şi Management Sanitar, din partea Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.
 
 
Activitate politică însemnată
Pe lângă cercetare, Cristian Buşoi se poate lăuda și cu o bogată activitate politică. Primii paşi în politică i-a făcut între anii 1996 şi 1998, perioadă în care a activat ca preşedinte fondator al Organizaţiei Tineretului Naţional Liberal Mehedinţi, ocupând ulterior un loc în Biroul Permanent Judeţean al Tineretului National Liberal.
 
 
În anul 2000 este ales preşedinte al Organizaţiei Tineretului Naţional Liberal Timişoara, iar în anul 2001, preşedinte naţional al Cluburilor Studenţeşti Liberale. În perioada octombrie 2002 – mai 2004 a fost consilier al vicepreşedintelui PNL Călin Popescu-Tăriceanu, iar în anul 2004, candidează şi câştigă un fotoliu de deputat.
 
 
Din 2007 Cristian Bușoi este europarlamentar, funcție recâștigată la alegerile din 2009, dar la care va trebui să renunțe odată cu numirea în fruntea CNAS, în caz contrar aflându-se în incompatibilitate.


Admin & Co
==========================
=========================================
=====================================================

 UPGRADE. PRM, decapitat?!


 Cronica execuţiei lui Vadim Tudor; „Pe noi se dărâma campania, iar pe Vadim îl durea în pix, era la Capatos” 

Delegaţi din 24 de filiale ale PRM, nemulţumiţi de maniera în care Corneliu Vadim Tudor a condus partidul, s-au strâns sâmbătă la Palatul Parlamentului, într-o plenară extraordinară, şi l-au “decapitat” pe cel supranumit “tribunul”. Însă preşedintele înlăturat nu a renunţat la luptă, şi le-a arătat rebelilor că PRM înseamnă, de fapt, Corneliu Vadim Tudor.


=====================================
===================================================
===================================================================

42 de comentarii:

  1. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, merci ca m-ai inbelit la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ete ce zice unul, desteptul sulii pe undeva pe o bloaga:
    "Blogger avianyc spunea...

    Odata declansata aceasta revizuire trebuie continuata pentru a se face lumina in modul de calcul a pensiilor. Numai dupa ce se termina revizuirea se va sti cite pensii au crescut ,cite au scazut.
    Probabil cu situatia la zi vor face alocarea bugetara pentru 2014 si vor da drumul la legea reparatorie sau posibil la o noua lege a pensiilor.

    15 iunie 2013, 08:54"
    ________________________________
    Pai bai jumara, tu si alti ciupalaci, n-ati aflat ca unora nu le-au putut fi identificate toate veniturile? Nu ti-a zis si Oprea "la inceputuri", ca "procesul de revizuire" daca s-ar face corect, in masura posibilitatilor, ar putea dura si 20 ani, daca nu si mai bine? Ce facem, ne jucam tot timpul "de-a uite pensia, nu e pensia"? O lege facuta prost de niste dobitoci, promulgata de alt dobitoc si cu norme de kkt, nu are aplicabilitate!!! Macar de-ar fi fost corecti-cei care au adunat datele si le-au transmis CSP, ca acolo unde erau dubii, sa se aplice Anexa 1 din OUG1...Asa, au bagat din burta tot felul de date, aiurea, iar alora de le-a scazut pensia, ulterior li s-au aplicat alte kkturi: HGS-ul. In conditiile astea, toti sunt pasibili si vor fi de RRRRRRR...Revizuire.

    RăspundețiȘtergere
  3. "The Sun: România are cele mai sexy femei soldat din lume

    Poate că armata română nu dispune de forţa celor mai mari puteri militare din lume, dar are o armă secretă care este cea mai bună la nivel global - cele mai sexy femei, relatează publicaţia The Sun, citată de Agerpres.
    România a ieşit pe primul loc într-un sondaj realizat de The Sun pentru a stabili un Top 20 al celor mai cele sexy femei soldat din lume, obţinând 2.656 de voturi, reprezentând o cotă de 17% din numărul total de voturi.
    Republica fictivă Wadiya, imaginată de cineastul Sacha Baron Cehon în filmul său "Dictatorul", a ieşit pe locul al doilea, cu 2.525 de voturi (16%). Pe poziţia a treia s-a clasat Rusia, cu 1.717 voturi (11%).
    The Sun notează că nici Marea Britanie nu stă foarte rău, clasându-se pe locul şapte, cu 1.129 voturi. Pe ultimele trei poziţii se situează Libia, Mexic şi Indonezia.
    La sondaj au participat 15.741 de persoane."
    http://www.cotidianul.ro/the-sun-romania-are-cele-mai-sexy-femei-soldat-din-lume-215838/

    RăspundețiȘtergere
  4. Buey, azi cica, Tigrublanadesamur ce se-aseamana cu-n cur e la Boboc. Aia de-acolea dau o chermeza si l-au chemat si pe el sa mature, dupa, prin sala de festivitati. ATENTIE LA BUZUNARE, ca gaburul, tot gabur ramine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimata redactie. Trimit atentiei dumneavoastra un film document.
    El va interesa pe toti militarii Romaniei. Filmul te face sa gandesti si
    sa actionezi. Este un film politic. Un film pentru oamenii de bine.
    Cu multumiri anticipate,

    DEVARTES FILM INTERNATIONAL
    New York – Tokyo
    prezinta
    IN GURA LUPILOR
    (In The Mouth of Wolves)
    un film document
    ROBERT HORVATH DEVA

    https://vimeo.com/68411388

    Cu participarea extraodinara a securitatii
    romane si a clasei politice care mentine
    in libertate de 23 de ani pe
    DAN VOICULESCU

    – dupa vizionare cititi materialul explicativ -
    Deschideti : Robert Horvath Deva blog
    http://devanewyork.blogspot.com/

    Ultima ora : Dupa prezentarea filmului la FBI a avut loc un protest al Ambasadei SUA adresat guvernului roman si la
 cateva ore Ambasadorul Japoniei s-a adresat presedintelui Basescu.

    https://vimeo.com/68411388
    
Rezultatul ….o sedinta extraordinara a guvernului Ponta
Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, pe baza unei propuneri din partea MAE, numirea in functia de consul general al Romaniei la New York a lui Claudiu Lucaci, directorul Stirilor TVR,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimata redactie si io ai trimit lui Robort Horvath un documentar, pentru luare aminte:
      https://video.com/68411555//sexpedouaroticurh

      Ștergere
  6. 14 iunie 2013, 12:04
    doru secuiu spunea...
    Până acest impostor Dogaru care nu este militar, nu v-a fi debarcat de la conducerea scmd, nu vom avea nici un câștig de cauză ! El raportează permanent matrozului.

    15 iunie 2013, 10:30
    doru secuiu spunea...
    Până nu îl trimitem la plimbare pe acest M.Dogaru care nu este militar, a fost făcut de tata socru, nu de vreo școală militară sau competență în domeniu ! Până atunci nu vom avea nici un fel de sucese pentru că el se duce foarte des la prietenul lui matrozul și ne vinde. Nu vă întrebați de ce și el și V.Pricină mereu arată că se ciartă că au păreri diferite, este pentru manipularea noastră. În ultimul timp sau dat un pic în stambă au început să-l pupe în c.. ăe oprea pe pădurarul de dușa și bineînțeles pe trădătorul ponta. În țara asta nu se mai poate face nimic având în față TRĂDĂTORI și cârpe precum zgonea care este mai slugă decât cățelușa alma anastase ori p.........a udrea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Plenara Extraordinară a PRM l-a dat jos pe Corneliu Vadim Tudor din fruntea partidului; Vadim: "Este o făcătură condusă de Viorel Hrebenciuc"
    ___________________-
    Bei Tigri2, de fapt tu azi ai fost la plenara, nu la Boboc! Macar ti-au dat PRM-istii fro fonctie inafara de vinzator de belete?

    RăspundețiȘtergere
  8. "Criminalul de război Miklos Horthy, comemorat duminică în Covasna
    • publicat la: 15 June 2013

    Cotidianul covăsnean de limba maghiară ”Haromszek” a anunțat ieri pe pagina sa de internet faptul că în localitatea covăsneană Boroșneul Mic va avea loc comemorarea lui Miklós Horthy, amiral austro-ungar și guvernatorul Ungariei de la 1 martie 1920 până la 15 octombrie 1944.

    Duminică, 16 iunie a.c., va avea loc o slujbă de comemorare a amiralului Miklós Horthy cu prilejul zilei de naștere a acestuia,potrivit bogdandiaconu.ro.

    Nu stim dacă au fost invitate si puţinele victime scăpate ca prin urechile acului sau urmaşii celor celor răpuşi in masacrele de la Ip,Moisei,Trăsnea,Ianculeşti şi alte localităţi,nu puţine."

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei kkciosule, ai maturat dupa banchet sala de mese? Muei, io crez ca ai visat azi noapte, ai cazut din paie si te-ai trezit la crunta realitate. Auzi la el...Chiar vrea sa-l credem. Rahatelul.

      Ștergere
    2. ...si vati dat si cu trotineta nene kakaciosule!!

      Ștergere
    3. Blogger tigri2 spunea...

      Mitingul de aviatie de la Boboc desfasurat ieri 15 iunie 2013 a fost o reusita.Ne-au dat lacrimile de fericire intalnindu-e ca intr-o mare familie:fosti piloti,tehnici si parasutisti ,toti ,bunici cu parul alb impreuna cu copii si nepotii lor,alaturi de pilotii actualei generatii,tineri,frumosi ,vanjosi,amintindu-ne de frumosii ani ai tineretii.Am fost primiti cu caldura,respect si consideratie.Ne-am bucurat privirile cu demonstratii aerie de inalta clasa,zboruri cu motoparapanta,aparate de zbor induividual,parasutism ,balon.Copii au fost incantati de expozitia de armament,au urcat in cabinele aeronavelor romanesti,au facut poze,iar noi,am depanat amin tiri frumoase ...am fost in sanul unei familii adevarate ,legate de un fir invizibil ,visul de aur al omenirii-zborul,cu dragoste ,bucurii,satisfactii si impliniri,sunt fericit!

      16 iunie 2013, 15:39

      Ștergere
  10. Plenara Consiliului National al PRM, intrunita la Palatul Parlamentului, a votat revocarea lui Corneliu Vadim Tudor din functia de presedinte al PRM. Totodata, au mai fost revocate si celelalte organisme de conducere ale partidului. In cadrul plenarei, s-au dezbatut si analizat cauzele care au condus la decaderea PRM, conform pesurse.ro.

    Nemultmitii, care spun ca reprezinta 24 de organizatii judetene, i-au reprosat fondatorului PRM că a îngropat partidul. Printre cei aflati la sedinţa, termenul de "vadimist" a fost folosit ca insulta.

    Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, prezent si el la lucrari, pare a avea mari sanse sa preia sefia partidului. Acesta a pledat, in sala, pentru suspendarea conducerii, dar nu şi a lui Vadim Tudor, pentru ca presedintele partidului nu poate fi demis decât de Congres. Plenara Extraordinara a Cosiliului National al PRM a votat, in final, suspendarea intregii conduceri.

    La aflarea vestii, Corneliu Vadim Tudor a declarat ca pucistii ar putea sa infiinteze cel mult Partidul Bordelurilor si a acuzat-o pe Ancuta Carcu, secretar executiv al PRM, ca "a prestat la benzinariile din Ploiesti".

    Vadim Tudor, care a făcut si el o sedinta cu sustinatorii sai, nu recunoaste valabilitatea sedintei de astazi, care nu a fost convocata de Biroul Politic al PRM, asa cum este statutar. Acesta a mai ameninţat că va desfiinţa partidul, mai ales că marca PRM e inregistrata la OSIM pe numele lui.

    Tribunul a declarat ca in spatele demersului de astazi se afla vicepresedintele PSD Viorel Hrebenciuc. "Este o facatura publica marca Viorel Hrebenciuc. Derbedeul de Hrebenciuc, cum vrea sa inhate echipa Steaua vrea să inhate si PRM", a spus acesta. Presedintele PRM a sustinut ca Hrebenciuc ar fi dispus să platească exact 2.200.000 de euro pentru spargerea PRM, dintre care ar fi dat deja "200.000 de euro pentru îichirierea salii la Palatul Parlamentului, si urmează sa mai livreze 2.000.000 pentru reorganizarea filialelor in teritoriu, după chipul şi asemănarea PSD".

    "Un om ca mine, care are alaturi de el atâția ofiteri activi si in rezerva (ai serviciilor - n.r.) afla lucruri ca asta", a mai comentat europarlamentarul.

    El a explicat presupusa interventie a lui Hrebenciuc prin faptul ca referendumul pe tema Constitutiei, din toamna, va fi un esec, moment in care "PSD, care acum are 21%, va ajunge la 10%".

    Europarlamentarul a mai spus ca sedinta de la Palatul Parlamentului este nestatutara. "Nimeni nu ma poate inlocui pe mine. Pot vota si demiterea reginei Angliei si sa-l pună pe regele Cioaba”, a comentat el.

    Desi numele lui Gheorghe Funar este vehiculat ca posibil succesor, Vadim Tudor nu s-a aratat îngrijorat. "E Funar acolo, mi-a zis despre ce este vorba", a spus el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scandal în PRM: CV Tudor, înlocuit de la șefia partidului
      ==============
      Scandal fără recedent în cadrul plenarei Consiliului Național al PRM, de sâmbătă, după ce liderii de filiale l-au înlăturat pe Corneliu Vadim Tudor de la șefia partidului, reproșându-i rezultatele slabe din alegeri. Fondatorul Partidului România Mare a reacționat imediat, acuzând că acțiunea “este o făcătură penibilă a mafiei PSD, făcută prin Viorel Hrebenciuc” cu ajutorul lui Codrin Ștefănescu.

      Scandal în PRM: CV Tudor, înlocuit de la șefia partiduluiMai mulţi reprezentanţi ai organizaţiilor PRM din ţară s-au întâlnit, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, într-o şedinţă, şi au votat pentru schimbarea actualei conduceri, scrie România TV.

      Imediat, Corneliu Vadim Tudor a reacționat, susținând că nu poate fi exclus din partid, întrucât este fondatorul PRM, iar marca PRM este înscrisă la OSIM pe numele său. În plus, CV Tudor a spus că votul este unul fără valoare, iar toți cei care au votat pentru excluderea sa vor fi dați afară.

      “Este o făcătură penibilă a mafiei PSD condusă de Viorel Hrebenciuc, care pune la bătaie circa 2.200.000 de euro pentru spargerea PRM. Vă puteţi imagina că un om ca mine care are atâţia ofiţeri activi în rezervă în jurul său află repede. Am aflat încă de când eram la Strasburg. Prima tranşă de bani a fost dată acum, 200.000 de uero pentru închirierea sălii la Palatul Parlamentului, şi urmează să mai livreze 2.000.000 pentru reorganizarea filialelor în teritoriu, după chipul şi asemănarea PSD”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.

      Ștergere
    2. Da-l in kizda ma-sii de circar de 2 bani! Un rapan si asta, ca toti "politicienii" de kkt, care s-au perindat din 89 incoace la conducerea tarii. Sa vedeti ce mosie are umflatul la Butimanu linga Bucuresti...Pe locul fostului CAP. Mi-e sila. Imi vine sa borasc cind aud de astia. Cezare, ferea mai la dreapta sa nu cumva sa te stropesc!
      PS. Bai, da unde-i maimucus caprinus, ca azi nu-i simtii putoarea pe bloage? L-or fi saltat hingherii de la ZOO, ori are si el plenara la UNPR?

      Ștergere
  11. Traditia mitingurilor aviatice
    organizate pe aerodromul Boboc
    continua si anul acesta cu un spectacol aerian

    dedicat Centenarului Aeronauticii Militare Romane.

    In data de 15 iunie 2013, incepand cu ora 10.00,

    RăspundețiȘtergere
  12. De ce va intrebati unde-i cetzarushul ?
    Sta ascuns si-si linge pula ...
    I-au revizuit astia pensia in minus , si acum isi da palme ca cit cacat a mincat degeaba pentru sustinerea contributiei ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, futu-ti pizda lu muma-ta!

      Ștergere
    2. Boracul" - zice ca-i foarte bine ! Pentru titulatura de ,,comandant" uite ca-mi veni ,,conditiuni speciale"! Si cum am destula ..titulatura...cre ca-mi mai creste si se si intareste!Boracul!!

      Ștergere
  13. ,,14 iunie 2013, 23:39

    tigri2 spunea...
    @Dan Buzescu
    Va urez o noapte buna,ma duc la somn ca maine sunt prezent la mitingul aviatiei de la Boboc

    cu ocazia comemorarii a 100 de ani de la moartea lui Aurel Vlaicu,

    pionerul aviatiei mondiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai motanele, parca mitingul de la Boboc e legat de primul zbor al lui Vlaicu in iunie 1910 si nu de moartea acesatuia din septembrie 1913. Ia vezi de mai cerceteaza, ca vaz ca le-n cur ci...

      Da' cu ocazia asta ai servit si tu o maslina de caprina si o telemea de oaie adunata cu tiriplishca de la Cezar de pe koaie?

      Ștergere
  14. Bre,labagiilor,pe nnepotul mmeu Cezarila nu-l vazurati?Il caoitai si acasa dar e strorurili trasi,intuneric de sa-ti bagi degetele in ochi.Bre,cca daca-l vedeti, sa-i spuneti ca trebo sa vina sa-l mulga pi Stelica,tapu-lu Danila,ca caprili le-am muls eeeeooo...na,ca iar ma apuca tremuriciul numai la gandul cel pacatos.

    RăspundețiȘtergere
  15. Muei, vorba unui distins antevorbitor, cre ca maimuta a belit puta. I-o fi venit la blestemele lui ANDU, pensia revizuita pe (-). Sa-l vedem acum ce-o sa mai zica boracul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,, Boracul" - zice ca-i foarte bine ! Pentru titulatura de ,,comandant" uite ca-mi veni ,,conditiuni speciale"! Si cum am destula ..titulatura...cre ca-mi mai creste si se si intareste!Boracul!!

      Ștergere
  16. NB la ZOO + 9! Czare, pe la 2 ia-l si pe Tigri2 si ma inbeliti la oaua.

    RăspundețiȘtergere
  17. @ CEZAR MAIMUTA
    TIRFA MASCULINA, TI-AU REVIZUIT-O PRIETENII TAI PE MINUS, NU-I ASA? MULTUMESTE-TE CA NU TI-AU LUAT-O DE TOT SI TIE SI CURLEONULUI SI TIGANULUI DE TIGRI2.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mei, hai la masa (daca v-ati adus de-acasa)!
    Tigri2, vezi de maslina de caprina si brinza de oaie rasa de la Czar berbecul de pe coaie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma kak pi masa ta..!!

      Ștergere
    2. @Czar si Tigri2
      Sa va fie de bine!
      V-a placut brinza de oaie?
      Atunci radeti-mi-o toata de pe coaie!

      Ștergere
  19. Sa faci pishi cu H2So4 ..di ras cu Roarmy

    Message List #30015 of 30044 < Previous Next >
    Re: [roarmy230] Re: ACTIUNI DE PROTEST
    Posted By:
    henkegabriel
    Thu Jun 13, 2013 1:47 pm |
    Options



    Stimati colegi ! Actiunea propusa de SCMD-filiala Craiova, nu a avut loc marti 11 iunie. Atunci a fost postata pe site! Ea se propune intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat si ne asigura de participare si in ce mod! Acum ,...in ce priveste celelalte comentarii , n-am ce zice ! Cam asa e !Poanta are alte griji acum....
    Cu stima, Gabriel Henke

    From: ion.martin
    To: roarmy230@yahoogroups.com
    Sent: Thursday, June 13, 2013 4:06 PM
    Subject: [roarmy230] Re: ACTIUNI DE PROTEST



    In urma cu cativa ani, intr-o emisiune tv, Monica Lovinescu a fost intrebata: Cum este vazut Bucurestiul de la Paris? La care intrebare vine un raspuns naucitor de simplu si sec: Nu se vede!
    Acum, daca ne-am intreba retoric: "Cum va reactiona Ponta la actiunile/protestele/chinurile SCMD-ului?", raspunsul ar fi la fel de simplu si sec: "Nu va reactiona!".
    Ponta stie ca SCMD a incetat sa mai existe ca forta semnificativa (de "bagat in seama").
    In afara declaratiilor bombastice, a depunerilor de coroane si a unui dialog continuu cu mincinosii rotiti la putere ce a mai facut SCMD in ultimul timp? Ar fi o minune sa vedem un SCMD capabil sa organizeze o actiune coerenta si eficace, asa cum se vrea cea anuntata de olteni! Aveti dreptate: Bre! It's too late!

    Cu stima,
    Ion Martin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK!

      Ștergere
  20. Blogger tigri2 spunea...

    Mitingul de aviatie de la Boboc desfasurat ieri 15 iunie 2013 a fost o reusita.Ne-au dat lacrimile de fericire intalnindu-e ca intr-o mare familie:fosti piloti,tehnici si parasutisti ,toti ,bunici cu parul alb impreuna cu copii si nepotii lor,alaturi de pilotii actualei generatii,tineri,frumosi ,vanjosi,amintindu-ne de frumosii ani ai tineretii.Am fost primiti cu caldura,respect si consideratie.Ne-am bucurat privirile cu demonstratii aerie de inalta clasa,zboruri cu motoparapanta,aparate de zbor induividual,parasutism ,balon.Copii au fost incantati de expozitia de armament,au urcat in cabinele aeronavelor romanesti,au facut poze,iar noi,am depanat amin tiri frumoase ...am fost in sanul unei familii adevarate ,legate de un fir invizibil ,visul de aur al omenirii-zborul,cu dragoste ,bucurii,satisfactii si impliniri,sunt fericit!

    16 iunie 2013, 15:39
    _______________________________

    mei Tigru blana de samur ce arata ca un cur, dar cu matura nu te-ai dat prin sala de mese?
    "Vrabia malai viseaza si tiganul pomenire!"

    RăspundețiȘtergere
  21. Blogger tigri2 spunea...

    ..poate nici nu "te-as observa"daca nu ar persista ideea ca de vreo doi ani esti "Umbra neagra"care sub masca de "Flit" imi dai tarcoale si arunci cu noroi,fara sa te fi jignit vreodata ,doar asa de placerea de a produce suferinta-cinismul mosneagului otzarat care
    "musca" pe oricine si din orice pozitie.

    16 iunie 2013, 16:47
    _______________________
    Hi, hi, hi!!! Mare prostanaca mitzu asta cacacioas...Numai Czar il mai intrece uneori.
    PS. Motanele, dar de unde stii ca ma metamorfozez uneori in FLIT?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri