Google Translate

marți, 4 iunie 2013

Despre sistemul de pensii, primitul ordinelor de la Bruxelles, Franta, UE si datul peste nas! UPGRADE. Un pensionar 'nesimtit', fara dosar de pensie?!


Nu doar Romania primeste ordine de la Bruxelles, se intampla si la case mai mari. Franta, de pilda. Reactia este insa pe masura: Comisia Europeana nu ne poate dicta ce trebuie sa facem! Francois Hollande a ridicat tonul – s-a saturat sa i se spuna
ce sa faca.     
 
Comisarul UE pentru Afaceri Economice si Monetare, finlandezul Olli Rehn, s-a declarat, chipurile, “uimit” de atitudinea presedintelui Frantei vizavi de Comisia Europeana. “In urma cu cateva zile, presedintele Frantei cerea crearea unui guvern economic european si o mai buna coordonare in materie de politici economice; acum, el critica Bruxellesul pentru recomandari prea directe… Este un mic paradox in aceasta atitudine. Eu credeam ca domnul Hollande chiar se angajase sa reformeze economia tarii sale”, a afirmat ironic Rehn.
 
Vreti o pasuire? Umblati la sistemul de pensii, “recomanda” Comisia Europeana

Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa faca, a declarat miercuri presedintele Francois Hollande, dupa ce Bruxellesul a “recomandat” Parisul sa initieze reforma pensiilor anul acesta.
 
Comisia Europeana nu ne poate dicta ce trebuie sa facem. A comunicat pur si simplu ca Franta trebuie sa isi stabilizeze situatia bugetara. In privinta reformelor structurale, in special a reformei pensiilor, doar noi putem stabili care va fi calea cea buna pentru atingerea obiectivului”, a declarat seful statului francez.
 
Comisia Europeana a indemnat miercuri Franta sa initieze reforma sistemului de pensii si a pietei muncii, in schimbul acordarii unui termen de doi ani pentru aducerea deficitului public sub nivelul de 3%.
 
 
===========================================
==================================
======================

UPGRADE.
Un pensionar 'nesimtit', fara dosar de pensie?!

Poza lui Pacepa, publicată în 2010 de revista  American Spectator.

Mihai Pacepa, somat de Casa Sectoriala de Pensii a MAI sa se identifice, daca mai vrea pensie.
 "Instituţia plătitoare a pensiei lui Pacepa după reabilitarea judecătorească a fostului condamnat la moarte pentru trădare de ţară s-a trezit din buimăceala politico-judiciară în care a fost indusă, odată cu repunerea acestuia în drepturile de pensionar militar al statului român.
La cererea plătitorului pensiei să se producă dovada existenţei în viaţă a pensionarului Ion Mihai Pacepa nu s-a primit vreun răspuns.

 Pe cale de consecinţă, plata pensiei va fi sistată.
Mai mult, dubiile iniţiale în legătură cu comiterea unui şir de falsuri pentru repunerea lui Pacepa în drepturi încep să se adeverească.

Cine sunt adevăraţii autori ai fraudei şi cine va restitui pensia plătită inexistentului Pacepa?"
 Potrivit legii, Casa de Pensii care trebuia să plătească drepturile de pensie ale generalului defector este Casa Sectorială a MAI., pentru că acesta a fost trecut în rezervă dintr-o unitate a fostului MAI.
 Avocatul Dancu, cel care a l-a reprezentat pe Pacepa în litigiile cu statul român, are de lucru în perioada următoare.

 Ziaristul cineast maghearo-americano-nipon, Robert Horvath, se lăuda pe acest blog că i-a luat un interviu lui Pacepa. Poate depune mărturie dacă bărbatul din poză este Pacepa.

Sursa:
 
==============================
============================================
===============================================================

17 comentarii:

  1. Buna ziua la ZOO + 9! Cezare, ce faci neica, vii diseara pe la noua sa ma invelesti la oua?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caldura mare,mon cher!

      Ștergere
    2. Te-nvelim,te-nvelim..dupa care te belim.Te belim asea frumos, si pe fata si pe dos..

      Ștergere
  2. Te pishy pe tini di ras!!
    Sa ne radem cu ..Roarmy

    Topic List < Prev Topic | Next Topic >
    Re: [roarmy230] Explicatii si apel la normalitate; [1 Attachment] < Prev Next >
    Posted By:
    Sat Jun 1, 2013 8:52 pm |
    Options



    Domnule,
    Imi permit o reflectie la "reflexiile" (sic!) dumneavoastra:v-a dat Dumnezeu gandul cel bun sa ne lasati sa mai gandim si noi (naivii, imbecilii, egoistii etc...) la ce este de facut in chestiunile de interes general! Totusi ramane intrebarea: cine va credeti de v-ati permis sa tratati cu condescendenta (CONDESCENDÉNȚĂ s. f. (Peior.) Aer de superioritate, infatuare, semeție.) atatia oameni de buna credinta care, de ani de zile, anonimi sau vizibili pe roarmy230, si-au exprimat liber opiniile si optiunile actionale? Credeti ca mai intereseaza pe cineva acoperirile dumneavoastra in "argumente, logica si probe"?
    Sper ca demersurile dumneavoastra de parasire a acestui grup de dialog sa fie incununate de succes!
    Adio!
    V.Bolohan

    RăspundețiȘtergere
  3. "Corectitudinea politică este o doctrină cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care sustine ca este posibil să apuci o bucată de căcat de partea curată".

    RăspundețiȘtergere
  4. Thanks for the auspicious writeup. It actually was a amusement account it.
    Glance complicated to more added agreeable from you!
    By the way, how can we keep in touch?

    my website; xxx-fuck.net

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. You keep in touch with Cezar the monkey from Timisoara, or with Motanelul kkcios from Urziceni.

      Ștergere
  5. Blogger tigri2 spunea...

    @Cezar
    Vacarul tot vacar ramane chiar daca isi spune coyboy-precum faci tu "violatorule de capre".Adica dobitocul ala ne spurCA CA la usa cortului si tu-l pupi in DOS fiindca ar fi "dashtept' ca stie frantzuza,mare idiot esti sugatorule la berbeci.Pai si eu stiu:maghiara,rusa,germana,engleza si ceva romanes,pe mine nu vii sa ma pupi?

    Blogger tigri2 spunea...

    @Mulgatorul de berbeci cu buza Cezar
    Adevarul ca n-am citit toata polologhia idiotului,doar pe la sfarsit am mai sesizat ceva la "BASTOS'asta,cu mintea lui de bibilica beata se cam ia de engleji,vezi doamne daca el stie franceza a imprumutat si din ura seculara a francezilor pentru engleji.De fapt si tu ti-ai imprumutat numele:COYBOY.

    Blogger tigri2 spunea...
    "Ja le Cezar pa mardiali saranda dui,di caraule durduli ando capri"

    Blogger tigri2 spunea...

    @Only Caesar
    Parafrazand urmatoarea poezie patriotica ,a zilelor noastre:
    Tainuiti in geana noptii
    Ea-l intreaba pe baiat:
    Ce sa fac?Imi scot chilotii?
    Sau guma de mestecat?
    ...ar suna cam asa:
    Tainuiti in umbra stanei
    Capra-i zice lui Cezar:
    Sa arunc iarba din gura?
    Ori sa ridic coada,iar?

    4 iunie 2013, 20:30

    RăspundețiȘtergere
  6. Traducerea ,aproximativa:"Du-te Cezare in drumul tau cu ai tai 32[de paduchi] ca te-ai dus de la closte la capre[adica pana acuma a futut gaini si acuma a trecut la capre].

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Tigri 2 -i-ai zis-o *!

      Ștergere
    2. CEZAR spunea...
      Mult timp am presupus ca..esti un mare prost !! ACUM M_AM CONVIINS!!

      4
      4 iunie 2013, 20:01
      CEZAR spunea...
      ...tu stii doar ..tiganeste boule!!

      4 iunie 2013, 20:01

      Ștergere
  7. Sa te chisi H2So4 de ras !!

    Topic List < Prev Topic | Next Topic >
    rugaminte < Prev Next >
    Posted By:
    Mon Jun 3, 2013 8:22 pm |
    Options



    Stimati camarazi,
    Doresc sa va fac unele precizari referitoare la "pasii' pe care ii are de urmat PLx 164/2013 si asta deoarece azi am avut o zi de cosmar, cu tot felul de telefoane, care de care mai de neinteles pentru mine. Si pe diverse tonuri, si cu diverse scenarii etc.
    S-a depus la Senat ca prima camera sesizata. Prima camera sesizata ARE TIMP LIMITAT pentru actiunile sale (comisii, amendamente, plen, amanari etc). Dupa expirarea acestui termen, ar fi trecut prin adoptare tacita, in forma in care a fost depusa. Nu a fost cazul cu PLX 164/2013 (fost 121), care a urmat procedura normala.
    La CD, care e decizionala, s-a stabilit cine face raportul (munca si aparare), de la cine se ia aviz (eaglitate de sanse, juridica etc). S-a stabilit si un termen pentru raport, s-au derulat si se deruleaza activitatile in comisii.
    Multi dintre dumneavoastra ati trimis amendamente la unii dintre cei care vor trebui sa-si dea avizul sau sa faca raportul.
    Va rog sa tineti cont de faptul ca, spre deosebire de prima camera sesizata, camera decizionala NU ARE TERMEN.
    La comisia raportoare se aduna avizele, se depun amendamente, se dezbat, se face un raport final. In privinta amendamentelor, e posibil ca unele sa fie respinse in comisie, iar unele sa treaca si sa fie inserate in raportul final care va fi inaintat la plen. Faptul ca se discuta in comisie unele amendamente nu inseamna ca legea va trece ... dupa vacanta parlamentara. Dezbaterile se lungesc doar in situatia in care sunt multe luari de cuvant, discutii contradictorii etc. Daca deputatul care le-a depus nu poate ajunge sa si le sustina, ele se supun la vot si "se intampla" una din cele 2 variante de mai sus. Deasemenea, e posbil ca cel care a depus amendamente sa si le retraga DACA situatia obiectiva o impune (similar cazul doamnei Anghel in Senat). In plen, nu se mai reiau amendamentele decat daca sunt respinse la comisie si cel care le-a formulat doreste neaparata sa si le sustina. Aceasta poate fi un motiv de retrimitere la comisii.
    DAR, ATENTIE! Nimeni nu agranteaza cat timp sta o lege pana ii vine randul sa intre la plen sau ca, odata ajunsa in plen, nu se poate intoarce la comisii. Motivele sunt multe si diverse. Va rog sa analizati, cu titlu de exemplu, PLx 109/2012. A fost simplu, nu are niciun amendament, are raport de respingere si a fost trimisa de la plen din nou catre comisia raportoare. La comisie nu s-a depus, pana acum, nimic in plus fata de ce era inainte de a fi trimisa la primul plen.
    Si atunci, de unde isteria asta, ca ... nu stiu ce urmeaza sa se intample maine cu PLx 164? Ne certam in grup, pe roarmy, pe Plano10 si paote prin alte locuri, apoi ne certam 2 cate 2, fiecare vrea ALTCEVA si nu sunt 2 care sa vrea la fel! Apoi trecem la telefoane... Nu pricep ce s-a intamplat! Eu zic sa ne rugam la Domnul sa ajungem sanatosi pana maine si om vedea ce-o mai fi.
    Noapte buna tuturor.
    Elena

    Ce se mai zbuciuma fatuca si mai si chiuleste de la ...servici!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Topic List < Prev Topic | Next Topic >
      Re: [roarmy230] INFORMARE < Prev Next >
      Posted By:
      srabaea
      Mon Jun 3, 2013 1:41 pm |
      Options



      Macar a dat mandat de reprezentare in parlament, la comisii, pentru un "combatant" de-al nostru (fara gen!).
      Ref. depunerea initiala a proiectului la CD, eu am alta parere: habar nu au de "proceduri", de altfel nici nu-i intereseaza, si nu cred ca au facut-o cu rea intentie (eventual din prostie sau pentru ca li se rupe!).
      La scmd nu se urmareste cu aceiasi "infrigurare" evolutia proiectului asa cum o face majoritatea dintre noi. De altfel cine s-o mai faca si pentru ce? Sindicatul este demult intr-o evidenta "disolutie"; de altfel cred ca pe la sediul central au mai ramas doar cativa "entuziasti", in rest "hamul si prastia"! S-a subtiat banul, s-a diluat spritul, benzina din rezervor etc.
      Hai sa mai avem putintica rabdare; oricum ceva mai bun nu avem a face!?
      Eu sap in continuare la transeele comisiilor ... si "lustruiesc" constiintele ultimilor parlamentari care ne sustin (inca) din onestitate.

      SR
      Asta-i ala care spera sa treaca de 100milioane sau il confundez!!??

      Ștergere
    2. From: Contele Dracula
      To: "roarmy230@yahoogroups.com"
      Sent: Monday, June 3, 2013 4:18:38 PM
      Subject: [roarmy230] Prouiectul pentru noua Lege a pensiilor militare dezbateri propuneri amendamente [1 Attachment]

      Am onoarea,

      Am primit astazi varianta Dusa a proiectului pentru noua lege a pensiilor militare (este in attachment), care ar fi si ultima. Eu am spicuit mai jos cateva articole care privesc atat pe pensionarii care n-au mai lucrat in alt sistem cat si cei care au facut-o. De asemenea, priveste si pe cei aflati in situatie de cumul dar si pe cei care doresc sa se angajeze in sistemul public.
      Ideea este ca daca dvs aveti de facut amendamente, puteti sa mi le trimiteti iar eu la randul meu, le voi trimite unor persoane care doresc sa le inainteze celor in drept.
      La fel de bine puteti sa va spuneti opinia vizavi de continut si daca virgula considerati ca proiectul acesta satisface cerintele tuturor. Cred ca este un subiect care trebuie discutat cat mai repede si nu este rau sa va faceti auziti.
      Cu stima,

      Ștergere
  8. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri