Google Translate

vineri, 21 iunie 2013

Din nou despre pensiile militarilor in rezerva. Să dea Dumnezeu să fie bine! UPGRADE. MAMA GENERALULUI A SĂRUTAT TRICOLORUL Ion Petrescu

 

C O M U N I C A T Nr.19 din 21.06.2013

Stimaţi camarazi – membrii ai ANCMRR „Alexandru Ioan Cuza”
Aşa cum, în ultimul timp, v-am obişnuit cu veşti bune atât pe voi dar şi pe toţi pensionarii militari din întregul sistem de apărare ordine publică şi siguranţă naţională vă comunicăm că aşteptarea noastră, a tuturor a fost încununată cu primirea delegaţiei Biroului Permanent Central la sediul Guvernului României

 Ieri 20.06.2013 la invitaţia Viceprim-ministrului Dl Gabriel OPREA, grupul BPC/ANCMRR format din : Gl.(r) dr.Mihai ILIESCU, Gl.Lt.(r) Victor DUMITRESCU, Gl.Mr.(r) ing. Vasile DOMNU, Gl.Bg.(r) dr.Gheorghe CREŢU şi Gl.Bg.(r) Victor CONSTANDA a participat la o întâlnire informală cu reprezentanţii Guvernului : Dl. viceprim-ministru Gabriel OPREA, Dl. Radu STROE – ministrul de interne, Dl. gl.lt. Ilie BOTOŞ- secretar de stat la cabinetul viceprim-ministrului.

 Tematica întâlnirii a constituit-o Legea aprobată în Parlament în ziua de 18.06.a.c referitoare la stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

S-a reiterat aportul domnului vice-primministru Gabriel OPREA cu sprijinul nemijlocit al ministrului apărării – dl. Mircea DUŞA, ministrului de interne – dl Radu STROE, al şefului SRI – dl George MAIOR care s-au bucurat de sprijinul şi înţelegerea Dl. Prim-Ministru Victor PONTA, acesta promovând PARLAMENTULUI un punct de vedere favorabil iniţiativei legislative la propunerea Viceprim-ministrului şi a grupului de parlamentari compus din 14 senatori şi deputaţi ai USL. În partea finală a discuţiilor, întâlnirea a fost onorată de prezenţa Dl. Prim-Ministru Victor PONTA care a arătat eforturile făcute de Guvern prin cele trei Case sectoriale de pensii pentru aplicarea Legii începând cu 01 octombrie 2013, urmând ca în Bugetul pentru 2014 să identifice sursele pentru susţinerea financiară a pensiilor în continuare.

 În context, s-a subliniat că această lege este un prim pas în elaborarea unei legi a pensiilor militare de stat – în următoarea sesiune parlamentară, aşa cum militarii trebuie să se bucure de răsplata muncii depuse sub jurământ de credinţă faţă de ţară şi neam cum de fapt se întâmplă în toate ţările Europene şi ale NATO.

 În context, Dl. Prim-Ministru şi toţi ceilalţi reprezentanţi ai Guvernului au apreciat probitatea morală, civică şi profesională ce-i caracterizează pe rezerviştii militari şi care cu prioritate trebuie folosiţi în Administraţia de Stat aşa cum se întâmplă în majoritatea statelor moderne şi puternice din punct de vedere economic, iar în viitoarea lege a pensiilor militare de stat trebuie să se prevadă cumulul pensiei cu salariul ce-l poate obţine pensionarul şi în domeniul bugetar de stat.

 S-a recomandat că în acest scop reprezentanţii tuturor structurilor asociative trebuie să-şi unească eforturile pentru susţinerea unui punct de vedere comun în favoarea tuturor pensionarilor militari din întregul sistem de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

Urmează ca Legea reparatorie, recent aprobată în parlament, să fie promulgată de Preşedintele României, Comandantul Forţelor Armate şi toţi cei prezenţi şi-au exprimat încrederea că nu vor exista motive ca aceasta să nu intre în vigoare.

 Întâlnirea a constituit un prilej minunat să ne exprimăm direct mulţumirile şi recunoştinţa în numele tuturor pensionarilor militari şi familiilor lor faţă de Dl. Prim-Ministru Victor PONTA, Viceprim-ministru şi tuturor reprezentanţilor Guvernului.

 Totodată, s-a subliniat efectul benefic al acestei Legi care conduce deja la diminuarea aspectelor inflamatorii, la înlăturarea nemulţumirilor şi discriminărilor din interiorul segmentului socio-profesional cel reprezintă rezervistul (pensionarul) militar.

 Stimaţi camarazi,
Reiterăm şi de această dată că poziţia adoptată de ANCMRR – calea legală, a dialogului prin intervenţii motivate şi discuţii concrete cu factorii de decizie, este calea spre soluţionarea tuturor problemelor cu care ne confruntăm, a împlinirii dezideratelor asumate.
Să ne bucurăm împreună şi pentru această realizare deosebită, care exprimă direct respectul Guvernului față de armata ţării, activă şi de rezervă .
Să acţionăm în continuare pentru întărirea spiritului de corp şi afirmarea virtuţilor cuprinse în deviza ANCMRR „PATRIE, ONOARE, DEMNITATE”
* *
*
La această întâlnire a participat şi delegaţia SCMD care a împărtăşit aceleaşi aprecieri faţă de problematica pensionarilor militari din întregul sistem de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.
PREŞEDINTELE A.N.C.M.R.R.
General (r) Prof.univ.dr.Mihai ILIESCU

http://ancmrr.ro/c-o-m-u-n-i-c-a-t-nr-19-din-21-06-2013/

 

joi, 20 iunie 2013



C O M U N I C A T

Comisia de dialog a SCMD primita de responsabilii pe domeniul de aparare, siguranta si ordine publica ai Guvernului

Astazi, 20 iunie a.c., la sediul Guvernului, Comisia de dialog a CD al SCMD a fost invitata sa participe la o discutie cu domnii: viceprim-ministru Gabriel Oprea, care a exprimat si pozitia domnului Mircea Dusa (ministrul Apararii Nationale, aflat in misiune), Radu Stroeministru de Interne si domnul secretar de stat, gl. Ilie Botos.

La cea de-a doua parte a discutiilor a participat si domnul prim-ministru Victor Ponta.

Delegatia CD al SCMD a fost formata din membrii BO Central, col.(r) Mircea Dogaru – presedintele SCMD, gl. fl. aer.(r) Iosif Balan – secretar general interimar, col. (r) Valeriu Pricina – vicepresedinte media si purtator de cuvant si domnii vicepresedinti gl.mr. (r) Constantin Nastase – coordonatorul Departamentului financiar-contabil si col. (r) Marian Tudor – coordonator al filialelor din Bucuresti si Ilfov.

La discutii a participat si o delegatie a ANCMRR condusa de domnul gl. (r) Mihai Iliescu.

Delegatia SCMD a adus multumiri membrilor prezenti ai Guvernului pentru modul in care au sprijinit actul de dreptate promis si facut fata de rezervisti prin promovarea in Parlament a PLX 164/2013. Totodata delegatia SCMD a ridicat urmatoarele probleme:

1.     Necesitatea ca Legea sa fie promulgata pana la sfarsitul acestei luni deoarece, in contextual actual al noilor decizii de revizuire, incepand cu data de 15 iulie si pana la sfarsitul anului, majoritatea rezervistilor nu numai ca nu vor ridica un leu din pensia lunara dar va trebui sa aduca de acasa sume considerabile pentru a acoperi impunerea pe 30 de luni din urma. In acest context, s-a adresat respectuasa rugaminte catre premierul Romaniei de a supune atentiei domnului  Presedinte, ca promulgarea in regim de urgenta a noii legi este o necesitate;

2.     Problema adoptarii in urgenta a PLX 109/2012, de restituire, pentru toti pensionarii Romaniei, a dreptului constitutional nelimitat la munca, problema care devine stringenta in contextual actualei Legi reparatorii, pentru ca administratia romaneasca si nu numai sa poata beneficia nerestrictionat de experienta specialistilor militari si civili din varii domenii, asa cum se procedeaza in toate statele membre UE si NATO;

3.     Urgentarea procedurilor de promovare a Legii pensiilor militare de stat, in masura sa redea nu numai celor iesiti in rezerva inainte de 01 ianuarie 2011, cat si, mai ales, celor trecuti in rezerva de atunci incoace, drepturile inerente profesiei de militar/politist, in conformitate cu legislatia statelor membre UE si NATO.;

4.     Solutii privind posibilitatea de reincadrare in Ministerul de Interne, atat a cadrelor tinere epurate in 2011 – inceputul lui 2012 din MI, cat si a profesinistilor din M.Ap.N. angajati pe baza de contract si disponibilizati la 45 de ani fara drepturi;

 

Delegatia SCMD, si-a manifestat cu aceasta ocazie dorinta de a coopera, in interesul comun al militarilor/politistilor, nu numai cu ANCMRR ci si cu celelalte asociatii, uniuni ale militarilor/politistilor, activi sau in rezerva, din toate componentele sistemului national de aparare.

Transmitand inca odata multumirile noastre membrilor prezenti ai Guvernului, atat delegatia SCMD cat si cea a ANCMRR, au reprimit din partea domnului premier Victor Ponta, a domnului viceprim-ministru Gabriel Oprea (in nume personal si in numele domnului ministru Mircea Dusa), a domnului ministru Radu Stroe,  asigurarea ca se va face tot ceea ce este omeneste si legal posibil din partea domniilor lor, ca atat militarilor cat si altor categorii socio-profesionale nedreptatite, sa li se faca toate reparatiile promise.

        Presedintele SCMD
Col.(r) dr. Mircea DOGARU
Publicat de

http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2013/06/co-m-u-n-i-c-t-comisiade-dialog-scmd.html
===========================================
============================
===============
 
 
Generalul Mihail Eugen Popescu, fost şef al Statului Major General a încetat din viaţă pe 20 iunie 2013. Mihail Popescu avea 65 de ani şi a decedat în urma unui infarct. Generalul Mihail Popescu s-a născut la data de 1 aprilie 1948 în satul Cârlogani, judeţul Olt.
Dumnezeu să-l odihnească!
Admin & Colegii
==============
================================
======================================================================
 

23 iunie 2013
Trei ex-miniştri ai apărării, Ioan Mircea Paşcu, Gheorghe Tinca şi Niculae Spiroiu au onorat, cu prezenţa lor, ceremonia de înhumare a celui mai îndrăgit lider militar post-decembrist.
Actualul ministru al apărării naţionale? Nu.

Toţi ex-şefii Statului Major General, după decembrie 1989 – cu excepţia lui Dumitru Cioflină, aflat departe de lumea camarazilor săi…- au participat la eveniment: Vasile Ionel (29.12.1989-2.5.1991), Constantin Degeratu (22.1.1997-15.2.2000), Mircea Chelaru (15.02-31.10.2000), Eugen Bădălan (25.10.2004-13.09.2006), Gheorghe Marin (13.09.2006-28.10.2010).

Era prezent şi a rostit cuvântul de adio, generalul-maior dr. Ştefan Dănilă, care conduce Statul Major General din 28 decembrie 2010 şi anul viiitor ar trebui să predea ştafeta unui înstelat din Forţele Terestre Române, cea mai numeroasă categorie de forţe din Armata României.

În interiorul mausoleului, lângă catafalc, mama, soţia, fata, ginerele şi fratele celui care a fost generalul Mihail-Eugeniu Popescu au avut decenţa să primească pe fiecare dintre cei care au venit să salute, pentru ultima dată, pe militarul care le-a marcat existenţa.

Ulterior, pe platoul din faţa mausoleului s-au succedat gărzi de onoare formate din generali şi amirali ale celor trei categorii de forţe armate, în ordinea inversă importanţei lor numerice: Forţele Navale, Forţele Aeriene, Forţele Terestre.

Pildă de spirit de corp a fost garda compusă din şefii postdecembrişti ai Statului Major General:
- Vasile Ionel, trist, cu ochii parcă spre o altă lume,
- Constantin Degeratu, puternic marcat de pierderea camaradului său, el fiind primul dintre generali care a luat poziţia de drepţi şi a salutat, la despărţire, secunde în şir, pe cel plecat dintre noi,
- Mircea Chelaru, dinamic, ar fi vrut să ia cuvântul pentru a vorbi despre programatica decimare a celor ce au condus armata ţării,
- Eugen Bădălan, slăbit, la propriu, cu ochii înrouraţi de durere,
- Gheorghe Marin, stăpân pe el, atent ca totul să fie ca la carte,
- Ştefan Dănilă, tăcut.

Conform tradiţiei recent instituite, după ce sicriul cu corpul neînsufleţit a fost introdus în locul de veci, soţia celui mai popular general postdecembrist a primit Tricolorul.
Pe acesta scria, cu litere de aur: generalul Mihail-Eugeniu Popescu.
Aşa cum se cuvenea, drapelul a fost înmânat de generalul-maior dr. Ştefan Dănilă.

A urmat clipa imprevizibilă…

Mama generalului Popescu a preluat Tricolorul, de la soţia fiului ei şi l-a sărutat.
Gest fără precedent, în ceremonialurile militare postdecembriste.

În mod paradoxal, prin moartea sa, generalul Popescu a adunat pe cei care l-au iubit şi pe unii dintre cei care s-au temut de el, sau chiar i-au făcut rău.

Generalul Marin Stafie a făcut remarca că nu au fost evidenţiate, în biografia amintită la ceremonial, faptul că Mihail-Eugeniu Popescu a fost de două ori şef de promoţie.
Important este că a fost recunoscut, prin ceremonialul descris mai sus, drept… şeful spiritual al promoţiei postdecembriste a liderilor SMG.

Nu puţini generali, colonei, bărbaţi într-adevăr de stat, au plecat cu ochii în lacrimi, de la sicriul generalului.

Şi asta ar trebui să dea gândit, tuturor celor care au înjosit, scuipat, umilit, călcat în picioare armata ţării.
Le vine rândul…
http://www.ionpetrescu.ro/2013/06/23/mama-generalului-a-sarutat-tricolorul/
===========================================================
======================================
========================

47 de comentarii:

  1. Ai naibii potlogari: si unii si altii pupa unde au scuipat si aduc osanale odiosului carierist si lingau Oprea!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. IN MEMORIAM. Cititi si aici:
    Generalul Mihail Popescu! Sa fie Generalul de care avem imperios nevoie? UPDATE. A murit Generalul! Sa-l odihneasca Dumnezeu!
    http://mhblogonline.blogspot.ro/2010/09/generalul-mihail-popescu-sa-fie.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Agentia ( ANCMRR) tass transmite
    In cursul zilei de iei, trei avioane rusesti care imprastiau ingrasaminte pe un teren agricol la granita ruso- chineza au fost atacate de o companie de tancuri chinezesti,. Avioanele au raspuns provocarii si au distrus 3 tancuri.
    Agentia china noua (SCMD)transmite:
    In cursul zilei de ieri cateva tractoare chinezesti care arau la granita cu Rusia, au fost atacate de o escadrila de avioane de vantoate bombardament rusesti . Tractoarele au raspuns provocarii ;i au doborat un avion .
    AGERPRESS (guvernul) transmite: In cursul zilei de ieri, la granita ruso-chineza a avut loc un colocviu pe teme agricole.

    Bref: Cei doi sefi se intrec, care sa se laude mai mult, dupa ce au stat si au frecat manganu 3 ani. Daca nu era vizita la Calafat unii continuau sa trimita scrisori de multumire , altii sa iasa in strada si sa se lege cu lanturi spre deliciul trecatorilor care ar fi spus : "uite de aia ne plac noua militarii militarii, cand nu ii baga DNA-ul in lpuscarie, se leaga singuri cu lanturi"!

    De aia imi e mie greata !

    RăspundețiȘtergere
  4. Test anti-mpotriva retroactivitatii.

    Ne-o da huoOpea inapoi!
    Cu Diusa si cu micul coabitator( coabitatore?!) inca nu am nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Na, din cauza de caldura mare nu am liniste.

    Comisia de revizuire a constitutiei a remediat partea in baza carea Zegrean a lasat pensiile de serviciu doar..., alora..., cum le zice..., aa...??

    RăspundețiȘtergere
  6. Dormitati in sezlonguri la umbra brusturilor?

    RăspundețiȘtergere
  7. Cica ar fi fo ,,DOUASPREZECE,, cetitori online. Da-mi amintesc de vremea cind, desi era doar un post TV, hardugia era bagata intr-un ,,acvariu'', sa nu schimbe careva chianal-ul!
    Butonati ceva, nu stati ca macacul pe craca!

    RăspundețiȘtergere
  8. la Timisoara la palmieri... unde sunt 7 palmieri in paza unui politai 24ore din 24 pe 3 schimburi.Si-a venit si ploaia....

    RăspundețiȘtergere
  9. @Vasile(cel Mare)
    Nu se poate ,,slabi'' codul de sigurencia, ca multi melitare are chiori molto deja si no nemereste chiptogramili celia.

    RăspundețiȘtergere
  10. Na, deja-i ca la biserica!
    Toti sfintii pe toti peretii!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ieou crez ca treaba-i belita.
    Sefu-al mare a primit homvertyzare dela comesia de supravegere-a bloagelor si ,,arimatoarelor,,!

    Sefu, transmite in clar mesajul, ca am mai citit amenintari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am revenit la vechile setari!
      ==========
      Prefer sa va fie voua mai usor!
      Oricum, va multumesc pentru ingrijorare!
      Lupta pe "aici/cu securitatea asta", se duce doar ... unu la unu!
      Incerc sa-i fac fata! Am pregatit un ditamai .... maturoi!
      Iar de ma vor invinge... vom schimba tactica!
      ZOO-land + Noo, au resurse nebanuite!

      Ștergere
  12. Ieou zic ca tot mai bun ii streomelegul invirtosat.
    Da cu animalu' nu-i ca cu nebunu'!

    RăspundețiȘtergere

  13. Ca veni vorba despre popi, al caror merit este recunoscut in projectul constitutiunii.
    Cind a fost cu castrarea pensiilor, ciciriul(Zegrean parca) a dat-o dupa prun ca in
    CONSTITUTIE
    nu zice nimic despre
    pensiile de serviciu
    ale militarilor, si governul, ajutat vinjos de huoOprea si alti tolomaci au facut ,,crantz''.
    Au ramas cu ele intregi(pensiile adica) doar ai lui Lentila.

    Da' voi nu va luati dupa mintea mea, am zis si eu din ce-am auzit prin discoteci si pe la terase, ca acolo livrez marfa.
    21 iunie 2013, 18:56

    RăspundețiȘtergere

  14. Intiia putere in stat

    http://www.dcnews.ro/2013/06/biserica-ortodoxa-a-interzis-accesul-guvernantilor-la-impartasanie/

    RăspundețiȘtergere
  15. Is mort de oboseala ca acu fro 1ora venii de la munca, da' nu m-am abtine sa nu va cetesc gugumaniile. Bey, degeaba cetiti dac nu puneti si voi ceva aciulea in Cartea de Onoare a Zoo + 9!
    Hai NB!

    PS:
    Bey Czare bey, de sula sa ma iei la ora 3, da' nu uita ca la 2, impreuna cu Kakaciosu si Curdeleu, sa ma-nbeliti la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  16. ,, Stimati camarazi,
    Cu mahnire va aducem la cunostinta decesul generalului (r) MIHAIL POPESCU,
    fost Sef al Statului Major General.
    Corpul neinsufletit va fi depus, sambata, 22 iunie 2013, la Cercul Militar National.
    Ceremonia de inmormantare va avea loc duminica, 23 iunie 2013, orele 13.00, la Capela Militara din Cimitirul Ghencea 1 Militar.

    DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE!''

    Sper ca nu asteptati sa venim iarasi din toata tara doar pentru ca voi, nonprovincialii, suferiti de ravagiile caniculei.
    Dar parca si iarna aveati calduri!

    RăspundețiȘtergere
  17. Neatza Buna la Zoo + 9! Cezare merci ca ma-nbelishi la oaua! Bey, vezi ca azi ie ziua lui Moshu si nu uita sa-i saruti caltaboshu!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  19. Zlaba miscarea! Si nici nu se facu de-aniaza...Cred ca astia: Czar, Curdeleu si Motanelul cacacios sunt la biserica la cerseala, nu la dat de pomana. Are Tigri2 un traistoi pina la calcaie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai pula ,eu n-am traistoi am desaga,voi aveti papornitza.

      Ștergere
  20. roarmy
    ,,La discutia informala a ministrului Apararii Nationale cu invitatii la serbarea de sfarsit de an scolar la Colegiul Militar Liceal "Dimitrie Cantemir", ministrul a facut cateva marturisiri. Probabil a facut aceleasi declaratii si la presa.


    Pana la sfarsitul anului va incheia reformele in armata:

    1. Legea functionarii Ministerului Apararii Nationale

    2. Noul statut al cadrelor militare (actuala Lege 80)

    3. Legea pensiilor militare...,,

    RăspundețiȘtergere
  21. Legea 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, republicata 2010

    Art. 71
    (1) La incetarea mandatului, ca urmare a expirarii termenului acestuia sau a imposibilitatii exercitarii sale din motive de sanatate, judecatorii Curtii Constitutionale beneficiaza de o suma egala cu indemnizatia neta pe 6 luni de activitate.
    (2) Judecatorii Curtii Constitutionale, la data pensionarii sau recalcularii pensiilor anterior stabilite, beneficiaza de pensie de serviciu egala cu 80% din indemnizatia lor bruta lunara. Pensia astfel stabilita se actualizeaza in raport cu indemnizatia judecatorilor Curtii Constitutionale si se impoziteaza potrivit legii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu? Giudecatorii astia hoti, betivi si analfabeti dovediti, cu lefuri astronomice, au pensie de serviciu. Pacat ca nu e transmisibila si urmasilor astora, futu-i in gura de rahati! Uitati-va numai la ala cu ochelari din fund de sticla de sifon, Zegrean sau cum zgura mamii lui i-o mai zice; leafa, leafa, indemnizatie de handicapat...Si mai e si-al-laltu, mosneagul ala agramat care nici macar nu-i stare sa faca acordul intre subiect si predicat...

      Ștergere
    2. Am pus in rama, spre vesnica amintire: 2) Judecatorii Curtii Constitutionale, la data pensionarii sau recalcularii pensiilor anterior stabilite, beneficiaza de pensie de serviciu egala cu 80% din indemnizatia lor bruta lunara. Pensia astfel stabilita se actualizeaza in raport cu indemnizatia judecatorilor Curtii Constitutionale si se impoziteaza potrivit legii.

      Ștergere
  22. Bey fusei pe ArMuy-as lui Czar maimuca. Liniste si pace. Bey Czar, pune si tu ceva acolo. Macar "vremea in urmatoarele 48 ore".

    RăspundețiȘtergere
  23. Bulă la angajare.
    Bula completeaza o fisa personala pentru angajare. La data nasterii trece 15 august.
    - In ce an? intreaba functionara de la oficiul fortelor de munca.
    - In fiecare an!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu-i Bula e Tigri2 c-un coi calare pe maturoi!

      Ștergere
  24. Gresit mai labare,calare pe muma-ta !

    RăspundețiȘtergere
  25. La o casă de la ţară locuiau 2 soţi şi cei trei fii ai lor. Într-o dimineaţă soţia se trezeşte şi când se uită pe geam vede singura vacă a familiei moartă pe câmp. Înebunită de gândul că nu mai are cu ce să îşi hrănească familia, se spânzură. La scurt timp intră soţul în cameră şi o găseşte moartă. Într-un moment de disiperare, scoate o puşcă dintr-un dulap şi îşi trage un glonte în cap. Fiul cel mare vine de la muncă şi găsind vaca şi părinţii morţi se hotărăşte să se înece în râu. Dar când ajunge acolo găseşte o sirenă: -Ştiu ce s-a întâmplat şi ce vrei să faci. Pot să îi înviez pe toţi dar trebuie să faci sex cu mine de 5 ori la rând. Dar dacă nu mă satisfaci, te înec. Băiatul acceptă dar după 4 partide nu mai poate. Când fiul mijlociu descoperă ce s-a întâmplat acasă, se duce şi el să se înece. La râu găseşte sirena, care îî spuse că dacă face sex cu ea de 10 ori la rând, totul va reveni la normal. După 7 partide sălbatice, băiatul moare înecat de sirena nimfomană. Se trezeşte şi băiatul cel mic: vaca moartă, părinţii morţi, fraţii săi i-ai de unde nu-s aşa că se duce şi el să se înece. La râu aceeaşi sirenă: -Dacă faci sex cu mine de 15 ori la rând voi face totul să revină la normal. -Cum? Doar de 15 ori? Mai bine de 20 de ori. -Hmmm, mai bine de 25 zise sirena. -Lasă, de 30 de ori e cel mai bine, zise el super excitat. -Ok . Dacă faci sex de 30 de ori cu mine totul va reveni la normal. Stă puţin băiatul şi se gândeşte apoi o întrebă pe sirena: – Ia stai oleacă . De unde ştiu eu (asta-i 2s-uncoi!)că după 30 de partide nu mori şi tu cum a murit vaca?

    RăspundețiȘtergere
  26. Vai linjai vaca in pizda ca prooooost mai esti ,habar nu ai sa spui un banc,incearca s-o satisfaci pe muma-ta,ca aia ii omoara pe toti,e tare rau in cur.

    RăspundețiȘtergere
  27. Vasile Gheorghea postat pe România, ridică-te din genunchi!
    M-au învins:
    Deșteaptă-te romane, ți-o cere UE cu-al său mândru stegar FMI.

    Eroii politicii de azi coboară cu patriotism Romania în groapă sub noul imn național, "Ne cere FMI și UE"!
    Ne iau dreptul să ne pronunțăm prin referendum în cazul Regionalizării, dar vor sa facă două referendumuri pe Constituție și pe bășcălia mincioasă a lui Băsescu.
    Mi-am pierdut încrederea, de la Ponta încoace. Coabitarea Băsecu - Ponta a pus capac, iar trepăduși precum Dragnea cu regionalizarea, Fenechiu cu CFR Marfă, alții cu Chevron, cu Roșia Montană etc ... Prăpăd! Ne-au explicat: ne cere FMI si UE.
    Miercurea trecută a fost prima oară când mi-a fost scârbă să mă uit la emisiunea lui Gâdea și am schimbat postul când înșirau rufe la uscat Ponta, Antonescu și Daniel Constantin, iar Gâdea îi tămâia pe toți trei.
    Nu voi mai merge la nici un vot, am terminat, m-au învins. Nu vreau să își bată joc de mine până și cei în care a mcrezut. Dacă tot pierd, vreau să rămân în picioare.

    RăspundețiȘtergere
  28. MOTANIKA VIORIKA ZIS TIGRIKA PULA MIKA RAPANIKA HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK! CA TU ESTI ADEPTUL URII, OUAT DE MUMA PADURII!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RECTIFIC TIGRU DE RAHAT:
      "CA TU ESTI ADEPTUL URII, SA TE FOOT IN CERUL GURII PUPA-M-AI IN VIRFUL SULII!"

      Ștergere
  29. Cercetătorii avertizează că roşiile ţuguiate sunt periculoase.

    Probabil ai observat în ultimii ani, apariția roșiilor țuguiate, românești, pe tarabele din piață. Foarte multă lume le cumpără, ba mai mult, unele persoane cumpără doar acest tip de roșii, cu moț, deoarece sunt siguri că sunt românești și au încredere în agricultura autohtonă.



    Cercetătorii avertizează că roşiile ţuguiate sunt periculoase / FOTO: fitness-nutritie.ro


    Într-adevăr, sunt mai gustoase decât cele importate, dar din păcate nu și mai sănătoase, scrie fitness-nutritie.ro

    Nu te-ai întrebat niciodată de ce au acel moț? Ei bine, este o malformație apărută în urma utilizării în exces a următoarelor substanțe:
    •Ethrel – stimulent de coacere (ilegal în România)
    •2.4-D – stimulent și pesticid de tip hormonal

    “Orice exces duce la acumulare în plantă, în fructe și implicit la efecte toxice asupra organismului consumatorului”, declară Floarea Burniche, cercetător Stația de Cercetare Experimentală Buzău.

    “Stimulenții pentru fructificare, pe bază de 2.4-D, un erbicid care stimulează legarea florilor, produc un mucron (țugui) la vârful fructului. Există și un hibrid bulgăresc, prekos, care prezintă, prin caracterul său de hibrid, un mic mucron, de circa 3 mm. Însă, când 2.4-D este aplicat necorespunzător, acel țugui este mai mare, foarte bine evidențiat, având dimensiunea de 4 mm. – 6 mm. Prin folosirea excesivă a acestui stimulent, fructele pot avea aspect de gogoşar, iar atunci când se taie se observă că pericardul este desprins de partea interioară“, a explicat Marcel Costache, director general la Institutul de Legumicultură și Floricultură Vidra (ILFV).

    RăspundețiȘtergere
  30. La mine partea ,,tuguiata,, nu-i malformatie, este rosie rosie si n-am putut gusta din ,,dinsa,,.
    Despre gust, consistenta si dependenta intrebati-l pe 2s-uncoi.

    RăspundețiȘtergere
  31. Mai "tzugui"vezi ca partea tzuguiata la tine este burdihanul iar obiectul de facut pipi s-a cam atrofiat,cred ca si ma-ta s-a cam scarbit de el,te cam pisi ca femeile,tragi de caricatura de matz doar-doar il vei lungi putin dar ioc,s-a dus pulii de suflet,nu te mai amagi mai homosexualule,baga curu la bataie poate asa o sa ai si tu satisfactie.

    RăspundețiȘtergere
  32. SPUNE-NE CE GUST ARE!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. 'Mna seara! Bei, unde-i babuinele de Cezar? Am un mesaj pentru el de la Rimaru si-i musai sa i-l inminez.
    PS. Tu-l in coor pe PMT! A plecat boracu tocmai la mama dracu si-a uitat sa mai vina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din surse sigure, PMT a ramas in US. S-a ajuns, nu mai scrie pe bloguri. O cunoscatoare.

      Ștergere
  34. Ba, Mosh Kaliku suje-mi-ar lindiku, iar se ia de onorabilii membri ai ZOO-9! Moshulika, moshulika sa ne puchi in borticika!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri