Google Translate

marți, 18 iunie 2013

Din nou in actualitate, pensiile militare. Un prea-controversat Proiect de Lege, adoptat in Camera Deputaţilor care este for decizional. Atentie, prieteni! Stiti sintagma “Orice spui poate fi folosit împotriva ta”? Ei bine, macar acum.... luati aminte! UPGRADE. Pensionarii rezervisti versus Milionarii Romaniei. Concluzia: care au avut noroc in viata?

 
Legea prin care pensiile militare revin la nivelul de dinainte de recalculare,
adoptată de deputaţi
 
Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 262 de voturi "pentru", 15 voturi "împotrivă" şi 22 de abţineri, proiectul de lege potrivit căruia, de la 1 octombrie 2013, pensiile militarilor recalculate în 2010 revin la nivelul de dinainte de recalculare.
 
Proiectul prevede că pensiile militarilor recalculate în 2010 ale căror cuantumuri sunt mai mici decât cele cuvenite pentru luna decembrie 2010, se vor plăti în cuantumul din decembrie 2010 începând de la 1 octombrie 2013.
 
Proiectul a fost iniţat de mai mulţi parlamentari PSD şi PNL, printre care Gabriel Oprea, Corneliu Dobritoiu, Gabriel Vlase, George Scutaru, Mihăiţă Calimente, Radu Stroe.
 
După vot, George Scutaru a precizat că adoptarea acestui proiect îndeplineşte unul dintre primele obiective ale USL, şi anume revenirea la pensiile militare la cuantumul din 2010. El a spus că Guvernul Boc a tăiat pensiile militarilor, şi acum, pentru 18 milioane de militari din MApN şi servicii, se face dreptate, USL îndeplinindu-şi astfel promisiunea electorală.

Deputatul PDL Gheorghe Tinel a spus că PDL s-a abţinut de la vot deoarece nu este convins că prin acest act normativ se face dreptate până la capăt. "Aţi venit pentru un angajament făcut grupului Dogaru", a spus Tinel Gheorghe.
 
În replică, deputatul minorităţilor Niculae Mircovici a precizat că şi lui îi va reveni pensia de la 1 octombrie şi nu face parte din echipa Dogaru.
 
Camera Deputaţilor este for decizional cu acest proiect.
===============================
========================================
==========================================================
 
 
Textul final al legii reparatorii, adoptat de Camera Deputatilor
  
Titlul legii
Lege privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională

Art.1.
(1) Pensiile recalculate sau revizuite, conform prevederilor Legii nr.119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor şi ale Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, aprobată prin Legea nr.165/2011, cu modificările şi completările ulterioare, ale căror cuantumuri sunt mai mici decât cele cuvenite pentru luna decembrie 2010, se plătesc în cuantumul cuvenit pentru luna decembrie 2010.

(2) Plata drepturilor băneşti prevăzute la alin.(1) se efectuează începând cu data de 1 octombrie 2013.

(3) În cazul în care beneficiarii pensiilor prevăzute la alin.(1) au realizat stagii de cotizare după data înscrierii la pensie, cuantumul aferent acestora se adaugă la cuantumul pensiei cuvenite pentru luna decembrie 2010 calculat conform alin.(1).



(4) Cuantumul pensiei cuvenite pentru luna decembrie 2010, prevăzut la alin.(1), se menţine în plată până când cuantumul pensiei rezultat din înmulţirea valorii punctului de pensie cu punctajul mediu anual acordat ca urmare a recalculării sau revizuirii, conform prevederilor Legii nr. 119/2010 şi Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 1/2011, este mai mare decât cuantumul cuvenit pentru luna decembrie 2010.

Art.2.
(1) În situaţia în care, ulterior stabilirii şi/sau plăţii drepturilor de pensie revizuite conform prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.1/2011, se constată diferenţe între sumele stabilite şi/sau plătite şi cele legal cuvenite, casa de pensii sectorială operează, din oficiu sau la solicitarea pensionarului, modificările ce se impun, prin decizie de revizuire.

(2) Sumele rezultate în urma aplicării prevederilor alin.(1) se plătesc în cadrul termenului general de prescripţie, calculat de la data constatării diferenţelor, iar cele de recuperat, prin derogare de la prevederile art.107 alin.(2) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, nu se recuperează, indiferent dacă au fost sau nu emise decizii în acest sens.

 
===========================
===========================================
=======================================================
 
 
Milionarii Romaniei au facut valuri la Snagov! Si-au lansat la apa barcile “americanesti” si au degustat pe mal vinuri frantuzesti
 
Daca in Dorobanti se face zilnic parada celor mai scumpe masini, iar milionarii isi etaleaza bolizii pe la cafenelele de lux, am aflat unde isi fac veacul in weekend si... cu ce se iau la intrecere.
Ei bine, lacul Snagov sclipeste de atata bogatie! Cele mai instarite personaje ale tarii si-a lansat la apa si-si tureaza printre ratze barcile motorizate, pe care au dat sume ametitoare. Vezi aici cine o are mai mare, mai frumoasa si mai scumpa!
 
Cand nu se rasfata prin te miri ce insule exotice, bogatasii cu sete de senzatii tari au unde sa-si potoleasca poftele. Pe langa lacul Snagov, la doar 30 de km distanta de Capitala s-a creat un colt de rai: "cartierul milionarilor". "Tinuta" celor mai scumpe proprietati e completata in zona cu accesorii de top: apele sunt tulburate, weekend de weekend, cu ambarcatiuni ultimul racnet.
 
Truica si-a expus bronzul de Caraibe pe Snagov
Mare amator al chefurilor selecte organizate in cele mai exclusiviste colturi ale lumii, Remus Truica nu rateaza nicio ocazie sa se rasfete.
La bustul gol si cu un bronz de Caraibe, milionarul Remus Truica a navigat de-a lungul si de-a latul Snagovului.
 
La bustul gol si cu un bronz de Caraibe, milionarul Remus Truica a navigat de-a lungul si de-a latul Snagovului.
 
Mai nou, fostul sef al cabinetului Nastase a mutat distractia din insulele Saint Martin, direct pe lacul Snagov. Iar daca acolo, in paradisul milionarilor, a fost in permanenta sulfetul petrecerii, desfatandu-se pe ritmuri orientale, printre cadane si sticle de sampanie fina, nici aici nu se lasa mai prejos. E adevarat, nu are la fel de multe domnisoare in preajma, insa luxul este si aici la el acasa.

Asadar, Remus Truica, o gasca de prieteni, la o terasa celebra si o ambarcatiune, proprietate personala, estimata la aproximativ 120.000 de euro, ancorata fix in fata mesei. Asa s-a relaxat omul de afaceri weekendul trecut, la marginea Capitalei. Sambata, la terasa, iar duminica, probabil toropit de canicula, Remus Truica a iesit in larg. La bustul gol si cu un bronz de Caraibe, milionarul a navigat de-a lungul si de-a latul Snagovului.
Boureanu a fost, pentru cateva ore, responsabil cu distractia pentru fetita lui si inca trei copii, la bordul unei ambarcatiuni care valoareaza peste 100.000 de euro.
 
Boureanu a fost, pentru cateva ore, responsabil cu distractia pentru fetita lui si inca trei copii, la bordul unei ambarcatiuni care valoareaza peste 100.000 de euro.
 
In zona s-a aflat si "cel mai tanar milionar din politica": Cristian Boureanu. Dupa o masa cu prietenii si, de aceasta data, fara sotia Valentina Pelinel, politicianul a fost, pentru cateva ore, un soi de animator responsabil cu distractia pentru fetita lui si inca trei copii. Si nu oricum, ci la bordul unei ambarcatiuni la fel de pretioase ca cea a afaceristului Remus Truica: peste 100.000 de euro.

Olaroiu senior si junior, la parada
Antrenorul de fotbal Cosmin Olaroiu tocmai ce a iesit campion in Emiratele Arabe.
Olaroiu a plutit pret de cateva ore intr-o barca estimata la 60.000 de euro
 
Olaroiu a plutit pret de cateva ore intr-o barca estimata la 60.000 de euro
Victoria i-a adus, din partea seicilor arabi, nu doar o gramada de plecaciuni, ci si un munte de bani. O parte din ei se duc acum pe apa Snagovului. Caci si barbatii din familia Olaroiu au participat weekendul trecut la parada ambarcatiunilor de pe lacul situat la o aruncatura de bat de Capitala.

Olaroiu a luat pulsul apei pe un skijet de 13.000 de euro
 
Olaroiu a luat pulsul apei pe un skijet de 13.000 de euro
Atat Cosmin, cat si fiul acestuia, Dani au avut parte de senzatii tari pe apa. Seniorul a plutit pret de cateva ore intr-o barca estimata la 60.000 de euro, dupa care a schimbat putin registrul si a luat mai indeaproape pulsul apei pe un skijet de "doar" 13.000.

Dani Olaroiu a facut insa senzatie pe un scuter de apa de ultima generatie, de aproape 18.000 de euro
 
Dani Olaroiu a facut insa senzatie pe un scuter de apa de ultima generatie, de aproape 18.000 de euro
Dani Olaroiu a facut insa senzatie pe un scuter de apa de ultima generatie, de aproape 18.000 de euro. Familia antrenorului nu este la prima distractie de acest gen. In trecut a participat si doamna Olaroiu.

 
Viorel Catarama si Adina Alberts au iesit la o plimbare romantica intr-o ambarcatiune "modesta", care costa in jur de 40.000 de euro.
 
Si pentru ca tot suntem la capitolul familii pe apa, Viorel Catarama si Adina Alberts sunt urmatorii pe lista.

Ei nu s-au aruncat insa la cheltuieli colosale, dupa standardele clasei din care fac parte. Cei doi au iesit la o plimbare romantica intr-o ambarcatiune "modesta", care costa in jur de 40.000 de euro.
 
Au trecut vremurile cand Iri si Nutu “taiau” Snagovul cu barca
 
Sa nu uitam nici de Irinel Columbeanu! Omul de afaceri are, probabil, una dintre cele mai frumoase proprietati din Snagov. Nici barca din dotare, botezata... inevitabil.... "Iri", nu e de lepadat.
S-au cam dus vremurile cand milionarul de la Izvorani facea valuri pe lacul Snagov, alaturi de Moni
 
S-au cam dus vremurile cand milionarul de la Izvorani facea valuri pe lacul Snagov, alaturi de Moni
Mai ales daca tinem cont ca pentru o asemenea investitie, Irinel a scos din buzunar aproximativ 80.000 de euro. Ce-i drept, s-au cam dus vremurile cand milionarul de la Izvorani facea valuri pe lacul Snagov. Acum, se mai afiseaza doar pe malul lacului, la celebra terasa unde se strange toata floarea cea vestita a Capitalei.

Imbracat la patru ace, cu costum si cravata, Iri si-a scos fetita la masa, insotiti ca de fiecare data si de bona.
 
Imbracat la patru ace, cu costum si cravata, Iri si-a scos fetita la masa, insotiti ca de fiecare data si de bona.
 
Dupa cum spuneam, n-a venit pe apa, la carma barcii, ci direct pe sosea, la volanul unui bolid de lux. Imbracat la patru ace, cu costum si cravata, milionarul si-a scos fetita la masa, insotiti ca de fiecare data si de bona.

Tot la categoria "foste prezentze" pe lacul Snagov, merita un loc de cinste si Nutu Camataru.
 
Vara trecuta, la doar cateva zile dupa eliberarea din inchisoare, Nutu Camataru si-a luat "liber"ca sa-si lanseze, pe luciul apei, bijuteria de salupa personalizata, care l-a costat aproximativ 40 000 de euro
 
Vara trecuta, la doar cateva zile dupa eliberarea din inchisoare, Camataru si-a luat "liber"ca sa-si lanseze, pe luciul apei, bijuteria de salupa personalizata, care l-a costat aproximativ 40 000 de euro. Cu un dragon imens de culoare galbena, pictat pe tribord, bolidul lui Nutu a involburat apele linistite ale lacului de la marginea Capitalei.

Putea sa lipseasca Versace?
In final, schimbam putin registrul si trecem de la mai marii milionari, la mai marii crai de Dorobanti. Iar daca viata de noapte din Bucuresti si fitele ar avea nevoie de un ambasador, acesta ar putea fi cu succes... Andrei Versace.
In weekend, dupa un ospat pe cinste la terasa, Versace si-a facut siesta pe barca, pe Snagov
 
In weekend, dupa un ospat pe cinste la terasa, Versace si-a facut siesta pe barca, pe Snagov
Baiat de bani gata, personaj nelipsit din cluburile din Capitala... si, mai nou, si de pe lacul Snagov, cel supanumit "spaima fitelor" s-a infiltrat si in "cartierul milionarilor". In weekend, dupa un ospat pe cinste la terasa, Andrei si-a facut siesta pe barca.

Alexandra Florescu
http://www.cancan.ro/multimedia/video/exclusiv/milionarii-romaniei-au-facut-valuri-la-snagov-si-au-lansat-la-apa-barcile-americanesti-si-au-degustat-pe-mal-vinuri-frantuzesti.html
==============
==========================================
=========================================================

63 de comentarii:

  1. De ce va intra Olanda în criză? ...
    ---------------------
    Nu pentru că bancherii sunt hoţi şi-i jupoaie pe cetăţeni prin credite şi guvernele prin taxe ci ...din cauza bicicliştilor !

    Biciclistul este un dezastru pentru economie. El nu-şi cumpără maşină, deci nu ia credit pentru bicicletă, nu cumpără benzină, nu cumpără
    cauciucuri de iarnă, nu apelează la auto service, nu plăteşte asigurare, nici rovinietă, nici taxa de poluare, nici amenzi, nu foloseşte parcarea cu plată, nu-şi dotează bicicleta cu tehnică audio de ultimă generaţie.

    În plus nu suferă de obezitate. Deci este sănătos! Oamenii sănătoşi nu sunt necesari pentru economie. Ei nu cumpară medicamente să
    înflorească farmaciile, nu plătesc analize, nu merg la medicii privaţi să-i ghiftuiască, una peste alta, nu cresc PIB-ul!....

    Trebuie stârpiţi de mici!
    Puiu Mirela

    RăspundețiȘtergere
  2. Si inca nu-i totul. Din cauza lor ne intra noua apa in casa pe la praguri. Ca daca nu faceau ei diguri si ecluze noi mai puteam dormi linistiti citeva sute de ani.
    Asa ca nu ne ramine decit sa cumparam Q7, ICS5, DUSTER si ARO pula! Ca sa nu ne udam adidasii Nike.

    Zuzu

    RăspundețiȘtergere
  3. Incendiu devastator în Bucureşti. Zeci de oameni sunt blocaţi într-o clădire în flăcări la ultimul etaj. Un pompier se apropie şi strigă
    - Sari, că te prind !
    O femeie îşi ia inima în dinţi şi sare… Pompierul o prinde şi scapă nevătămată. Imediat după ea, sare un bărbat. Pompierul îl prinde şi îl salvează. Următorul la rând era un ţigan… sare şi se zdrobeşte de asfalt. Pompierul se uită în sus şi strigă:
    - Băăă, nu mai aruncaţi cu d-ăştia arşi !

    RăspundețiȘtergere
  4. ca veni vorba de bancuri...

    Un popă merge cu taxiul. Mergând șoferul dă peste o groapă în asfalt și, enervat, strigă ”să-mi bag .. .,..”. Părintele tace.
    Mai merg o bucată de timp, povestea se repetă, șoferul iar ”să-mi bag . .. ..”.
    Părintele stă și rabdă.
    La a treia ieșire a șoferului, părintele nu mai rabdă și-i spune:
    ”Fiule, de ce înjuri așa urât, mai bine în loc de înjurături ai spune, „Slavă Domnului !”.
    Taximetristul se înroșește, se calmează și merge mai departe, dar hop și lovește cu roata într-o gură de canalizare neastupată, de sare roata de la mașină.
    Soferul ”Aaaaa… Slavă Domnului !”… Si, minune… roata vine înapoi și se instalează la locul ei !!!
    In acel moment, popa făcând ochii cât cepele: ”să-mi bag .. .. ..” !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. "Mna seara! Buei, ala arsu o fi fost Curdeleu? Nu cred, ca iel ie ca telemeaua de oaie razuita de la mine de pe koaie. Io crez ca ala "arsu" ie Tigri2, ca numa lui ai place sa se arda in cur, bulangiul...

    RăspundețiȘtergere
  6. ref la lege:
    eu zic ca e foarte bine si corect!!
    INTOTDEAUNA cuantumul mai avantajos trebuie sa se mentina.E un principiu de drept elementar.
    Cum a fost obtinut acest cuantum?...hopaaa aici e belea!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EXACT,PENTRU COORVELE CA TINE,IMPARTIREA LA 30 DE ANI,TREBUIE SA SE FACA DE URGENTA,DUPA O SA AI O PENSIE DE SUB 1000 DE LEI SI O SA MORI DE FOAME,CURLEONE.

      Ștergere
  7. Bei, sara bună! Oalei-Cezar de pulă să mă iei, ce mă doare găoziu de la lucru pe tractor. Bei, mi-ar prinde bine o clizmă şi-o frecţie de aia care ştii tu să faci cu deştu. Dar, revenind la subiect, tot un kkt şi cu legea pulii privind pensiile noastre. Bei, vor pierde tonti.
    1. Primii vor astepta ca la răbdarea magariului, ca prin indexări, peste ani buni să li se mai adauge ceva acolea la ce aveau în 2010;
    2. Ăşti-lalţi, chiar au belit pula, că Casa Nostra le va opera pensia pînă vor ajunge la cuantumul din 2010.
    Bei puleşcuţelor, de fapt suntem ca la începutul lui 2011 cînd s-a burzuluit APV-ul şi ăştia au mai amînat 1 an degringolada din sistemul de pensii militare.

    Ura, Ura, Ura că trăim în Romanika şi zilnic belim pula!!! Bei, nici pe vreamea fanarihoţilor nu era cum ie acu la noi. Romanika, ţară de kkt + oameni de kkt. Uitaţi-vă la aştia cu ceafa groasă, bulgăraşii, sau la turcaleţi. Bravo lor! Noi...pielea pulii!

    RăspundețiȘtergere
  8. CEL MAI SUSPECT LUCRU ESTE, CUM DE COMISIA DE MUNCA BRUSC S-A SUCIT SI A DAT AVIZ FAVORABIL.
    O CHICHITA DACA REUSESTE SA GASEASCA TONTA IN LEGEA INVENTATA DE IZMANAR,NE TREZIM CU CURLEONE,TIGRII TIGANUL SI CEZAR MAIMUTA IN PREINFARCT.
    CUM AR FI,CA GUVERNUL SA AIBA NEVOIE DE BANI SI SA SPUNA CA LEGEA INVENTATA DE IZMANAR ESTE ILEGALA(SI ESTE ) IAR PRIN REVENIREA LA LEGEA 164 SA SE RECUPEREZE TOTI BANII PRIMITI IN PLUS(FATZA DE 2010) DE PENSIONARI INTRE 2011 SI PANA ACUMA.
    CRED CA AR FACE INFARCT CURLEONE.
    ORICUM,DEJA CEZAR MAIMUTA SI TIGRI TIGANUL NU MAI COMENTEAZA NIMICA,PROBABIL SI-AU PRIMIT REVIZURIILE.
    ACUMA, URMEAZA CURLEONE.
    HA HA HA,AI LUAT O MOOIE.
    BANII INAPOI,HOTZULE (CURLEONE).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu a vorbit ..Ponta ! Inca nu a vorbit BASE..la promulgare !
      Este inceputul -sfarsitului pentru USL ! Vedeti ce scrie pe la toate tembeliziunile ! ,,Militarilor !!?? li se maresc pensiile ! " Cand vor mai afla ca de la 3000 se fac 5000 . 7000 , 9000 , 10000 de lei - jihadul ii aproape dupa cum zice idioata de ANDA!!
      Sper ca Ponta sa anunte ..supraimpozitarea a tot ce trece de de 2500 ! Doar asa se mai poate salva ceva !

      Ștergere
  9. NB la ZOO + 9! Czare, muc mic, nu fi suparat cu pensia, ca-ti mai dau eu ceva de ma-nbelesti la oua.

    RăspundețiȘtergere
  10. Admin, dragule, vezi ca ne-ai inmultit din condei de la 18 mii la 18 milioane... A dracului belitura de scriere ai daca dintr-un condei ai futut s'ai inmultit "populatiunea" de pensionari militari cu atatea "ordine de marime"!
    In rest e ok, dai de lucru la carcotasi, animale si nebuni... La comentat p'alaturi si la injurat, INAINTEEE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Di vina e altii, dar tu nu vezi, nu pricepi!
      Te repezi asa, ca berbecu in adminu'nost!

      Ștergere
    2. Inca nu a vorbit ..Ponta ! Inca nu a vorbit BASE..la promulgare !
      Este inceputul - sfarsitului pentru USL !!!! Vedeti ce scrie pe la toate tembeliziunile ! ,,Militarilor !!?? li se maresc pensiile ! " Cand vor mai afla ca de la 3000 se fac 5000 . 7000 , 9000 , 10000 de lei - jihadul ii aproape, dupa cum zice idioata de ANDA!!
      Sper ca Ponta sa anunte ..supraimpozitarea a tot ce trece de 2500 ! Doar asa se mai poate salva ceva !

      Ștergere
    3. Gourkha spunea...
      Mda! Fiind unul din putinii militari in rezerva cu ATESTAT, adica cu drept de pensie militara in baza Legii nr. 164, nu ma intereseaza nici legea-ţeapa numita in "zeflemea" ca fiind "reparatorie", nici Legea 119 care a desfiintat dreptul la pensie de serviciu al militarilor, nici Legea 263 care i-a bagat pe militari alaturi de CAP-isti, croitori si alti 8-oristi - desi militarii au lefuri calculate la 24 de ore, egale cu ale 8-oristilor.

      Asadar, pe 01.01.2014, rezervistii romani trecuti cu forta din sistemul de pensii de serviciu, in cel public, vor implini 3 ani de batjocura! Toate partidele au pus botul la doctrina basista, pentru acestea fiind nesemnificativ ca rezervistilor li s-a desfiintat cu forta, dreptul la pensie de serviciu!

      Asta este! Reusesc sa realizez fara mult efort ca militarii romani sunt luati de prosti nu doar de Basescu si handicapatii lui de fani, ci si de celelalte partide!

      Indivizi de teapa Ponta-Basescu, si-ar da seama imediat ca o astfel de lege reparatorie aplicate rudelor lor ar fi ţeapa pe fata, asa ca o aplica tot militarilor!

      Dupa tot ce s-a intamplat, urmatoarea miscare ar fi ca de la 01.01.2014, militarii sa fie trecuti tor cu forta din sistemul public in cel privat! Rezultatul? 175 000 de fosti militari cu drept de pensie in sistem privat si cuantum zero. Experimentul va fi un succes, asa cum succes a fost si trecerea cu forta din sistemul de pensii de serviciu, in cel privat!

      Ștergere
    4. indisciplinatu says:
      Iunie 19, 2013 at 2:00 am
      Ati reparat o PULA nu va mai “impaunati” cu aceste “realizari” marate.
      Banii,…unde sunt banii pe care ni i-ati luat cu japca, politicieni jeghwoshi ce sunteti???
      De ce nu dati banii din urma, fie si esalonat in 3-4-5 ani???…N-ati vrut sa recunoasteti prejudiciul pe care l-ati creat miilor de rezervisti aflati in aceasta penibila si umilitoare situatie, ascunzandu-va in spatele handicapatztylor de la CCR care au declarat constitutionale atat L119 cat si OUG nr.1??
      Acum, Oprea e “il salvatore de la patria” domnu’ col. Dogaru??
      Iar v-ati repezit sa sarutati inelul mainii care “v-a hranit” si va hraneste in fruntea SCMD???
      Rusinos moment.

      Reply
      angus says:
      Iunie 19, 2013 at 3:12 am
      de data asta,au facut o greseala enorma,tarfele astea de politicieni.
      au spus ca cei a caror pensii au fost caclulate cu hg 1019 inventata de izmanar,nu mai trebuie sa returneze banii.
      in momentul asta,cu toata justitia aservita, militarii chiar pot castiga in instanta.
      toate pensiile care au scazut,trebuie sa aiba aplicat hgs1019 intre ianuarie 2012 si septembrie 2013,ori la toti ori la niciunul.
      altii,nu numai ca au primit in perioada respectiva bani mai multi,dar acuma nici nu trebuie returnati.
      oricum,este devreme sa discutam despre asta,abia dupa ce o promulga chioru betiv,mai discutam.
      acuma,important este sa se promulge asa,iar politicenii sunt mancati,practic recunosc ca au furat.
      bine,o sa plateasca statul,nu politicienii,dar tot una-i.
      eu nu cred,ca chioru betiv o sa promulge legea asta.

      Reply
      Cornel says:
      Iunie 19, 2013 at 7:16 am
      Să si-o bage in CUR , hotii dracului. Revenrea la fosta lege, aia este reparatie, nu căcatul asta.Mai intâi trebuie tras la răspundere jegosul de OPREA și după aceea impotentii astia ce-si zic USL.

      Ștergere
  11. Oaileiii.....
    --------
    Citind mi-au venit în minte involuntar relatările lui Domozină și mi-o închipuiam de madam Caloian, această Domozină a sedințelor din Comisiile Camerei Deputaților, cu microfonul sub nas, transmițând ca și regretatul comentator sportiv cu totul altceva decât se petrecea în teren, dar așa cum voia publicul. Cam așa a transmis domnia sa și din cabina meciului de la Comisia de Buget pe legea 109. Acuma, a transmis la fel de deformat un adevăr care ca și în primul caz, iese la iveală spre rușinea ei și a celui care o cocoloșește și o scoate la înaintare crezând că proștii nu vor afla niciodată cum stă situația.

    Ca întotdeauna când e vorba de domnul Dogaru, adevărul se află la mijloc. Comunicatul începe cu informația –lipsită de interes sau de relevanță de altfel – că doamna Caloian ar fi asistat la o ședință a Comisiei de Muncă și ar fi repurtat o mare victorie. Dezinformare indusă. Doamna Caloian, chiar dacă a participat, ori a dormit ca în cea are dezbătea P X-L109acum câteva zile, ori a fost bibelou, că și așa se poartă toți cu ea de parcă ar fi de porțelan. Deci informația cu prezența doamnei Caloian este pur și simplu o încercare de a induce ideea că ar avea vre-un merit pentru trecerea prin comisie a proiectului de lege, fapt total neadevărat.

    De asemenea, tot prin inducție domnul Dogaru ne anunță: ” Ca rezultat al ultimelor negocieri cu factorii de raspundere, avizul comisiei este favorabil” Și aici se induce ideea că onor conducerea sindicatului ar fi negociat ceva cu cineva. Fals! Se comit două măgării aici, unul este inducerea acestei idei și al doilea este minciuna prin omisiune, pentru că domnul Dogaru știe cine a negociat, când și cu cine, dar nu spune, o pune așa în dungă, ca oamenii să creadă că el este artizanul marii victorii.

    Adevărul este că domnul Ponta a avut o discuție documentată pe baza unui material înaintat de Naon Mișu prin doamna Olguța Vasilescu, cea care s-a făcut purtătorul de cuvânt al rezerviștilor, cu ocazia inaugurării podului de la Calafat. Cu acea ocazie a fost informat cu problemele pe care le creează noile decizii de pensionare și cele de recuperare a diferențelor pentru cei cărora le-au scăzut iarăși pensiile. Nu vreau să comentez mai mult vizavi de cât de informat sau dezinformat era domnul Ponta cu privire la noile acțiuni ale Casei Sectoriale de Pensii a MApN, sub directa coordonare a domnilor Dușa și Oprea, cei cu care ”negociaseră” în martie domnii Dogaru și prietenii, dar după ce a înțeles aspectele și a fost asigurat că reprezintă realitatea, a spus că va lua măsuri imediate de urgentare a avizării legii și va introduce prin deputații PSD din comisii, amendamentele la care face referire domnul Dogaru. Ca urmare astăzi, proiectul de lege a trecut ce Comisia de Muncă Camerei deputaților, deși nu era trecută în program iar mâine există promisiunea că va fi discutată și votată în plen.

    Iată aici documentul înaintat domnului Ponta, care a făcut ca acesta să urnească bolovanul.

    De ce nu a prezentat domnul Dogaru acest document pe blogul sindicatului, iar domnul Rânciog nici măcar nu a dat link către această pagină din blogul filialei Dolj? .........
    http://neacsum.blogspot.ro/2013/06/manipularea-prin-neinformare-sindical.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+MarinNeacsu+(MARIN+NEACSU)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Față de domnul Dogaru care s.a grăbit să felicite toți ușierii de la birourile lui Dușa și Oprea ( mă mir că l-a pomenit pe Ponta printre cei felicitați), eu mulțumesc în primul rând lui Mișu Naon care nu s-a lăsat până nu a încercat și ultima variantă înainte de a ieși în stradă și doamnei Olguța Vasilescu care a intermediat transmitereea mesajului către Victor Ponta. În al doilea rând indiferent de motivul pentru care a amânat până acuma rezolvarea problemei trebuie adresate mulțumiri și premierului Ponta. Dar este încă dator și să nu uite că nu numai militarii ci și alte categorii așteaptă să se achite de promisiunile făcute în campanii. Mai e mult de lucru domnule Ponta. Domnul Dogaru spunea că acuma trebuie să ne concentrăm pe 109, și noua lege a pensiilor militare. Da, dar mai avem o Constituție de votat și aia se va vota înainte de noua lege a pensiilor. Și mai este și o regionalizare de discutat și Roșia Montana, și gazele de șist. Sau alea nu ne interesează, noi ne-am rezolvat pensiile pentru alea să se zbata altii ?Ca să nu mai spun de educație, sănătate, locuri de muncă. Probabil însă că astea sunt obiective care nu intră în sfera de interes a rezerviștilor?

      MANIPULAREA PRIN NEINFORMARE SINDICAL�, SAU LAUD�-M� GUR�!
      Publicat de Neacsu

      Ștergere
  12. Unul din foștii demnitari ai regimului comunist a murit și a fost deja incinerat.
    ............
    Publicat pe 19 iunie 2013
    ....................
    Unul din foștii demnitari ai regimului comunist, ajuns chiar vicepremier în anii 70, pe când se spune că se afla într-o relație de prietenie apropiată cu Nicu Ceaușescu, a murit în data 11 iunie și a fost incinerat fără să se afle în presă pe 14 iunie. Burtică avea 82 de ani și a îndeplinit numeroase funcții în timpul regimului comunist. Membru în conducerea centrală a PCR, Cornel Burtică a rămas în conștiința publică în calitatea sa de ministru al Comerțului Exterior, poziție din care, se zvonea în epocă, permitea intrarea în țară a unor produse socotite „de lux”, precum săpunurile și deodorantele Fa și țigările Kent. Prietenia apropiată cu Nicu Ceaușescu (despre care relatează Ion Mihai Pacepa în cartea sa „Orizonturi roșii”) a născut și zvonul, acreditat după revoluție de generalul DIE Nicolae Pleșiță, că Burtică i-ar fi dat „prințișorului” banii necesari pentru a juca la casinoul din Las Vegas, unde acesta ar fi pierdut un milion de dolari. Căzut în dizgrația cuplului dictatorial, Cornel Burtică și-a încheiat cariera în calitate de director al Uzinelor 1 Mai din Ploiești.
    Sergiu Bidilă, A.M.PRESS

    RăspundețiȘtergere
  13. iceparu spunea...
    Acest blog a scos in evidenta existenta unui numar de lepadaturi ale armatei romane.Ei nu au facut multi purici.Deranjati ca nu au reusit sa treaca de gradul de maior,dar laudarosi ca ar fi facut si dres ei prin sistemul militar,invidiosi pe comandantii lor pentru indemnizatie de comanda si salariu de merit nu au facut nimic pe aici decat sa-si dovedeasca calitatile de porcine.Mai mult ca sigur,acesti indivizi de joasa speta umana pe timpul activitatii militare au fost niste obedienti.Acum cand numai sunt constransi de regulamente sa acorde respect sefilor si comandantilor isi varsa tot amarul prostesc.Sa vedeti pana unde duce nesimtirea Unul se lauda ca se tragea de sireturi cu Caba.Altul il critica pe Alexandru ca i-a dat apartament in "tiganie".Alta secatura ii denumea pe cei din trupele tereste "hortopani"
    Ma asociez parerii ca Blogu'lui Lupus a adus deservicii corpului pensionarilor militari.
    Legea reparatorie adoptata in CD a fost un act de dreptate.Cadrele militare pensionate dupa 1995,au fost puse in situatia sa aleaga pensia,mutarea din garnizoana cu toate necazurile ei,acceptarea numirii intr-o functie inferioara gradului.Fiecare din acestia si-a facut niste calcule fara sa se gandeasca ca niste indivizi vor fi atat de meschini incat sa le ia niste drepturi castigate.
    Tirziu dar mi-am castigat niste drepturi dupa 28 de ani de ofiter si 32 de ani de armata.Sunt multumit ca in armata romana nu am facut degeaba umbra pamantului,ca fostii mei colaboratori si subordonati nu-mi intorc spatele cand ma intalnesc,ca civilii si acum mi se adreseaza cu gradul avut.
    Referitor la Blogu' lui Lupus :pentru mine este inexistent.
    19 iunie 2013, 09:33



    tigri2 spunea...
    @Iceparu
    Mai secatura,nu ti-e rusine sa vorbesti,in activitate ai fost o JAVRA[vorbesc fostii subordonati-ti se spunea mister Kent]nu dadea-i o invoire de 8 ore unui amarat de soldat fara pachetul de kent sau sticla de "saniutza".Mi-a spus unul ca a furat gaina de pe batatura ca sa-ti aduca ,la intoarcerea din permisie,"darul'.
    Tu vorbesti de onoare?Secatura.Cat priveste pe caba ,sa stii ca eram prieteni buni ,eu fiind din dej-vita cu pantofi ce esti.
    19 iunie 2013, 09:50

    RăspundețiȘtergere
  14. 19 iunie 2013, 09:50
    Mitica spunea...
    iceparu spunea...
    Referitor la Blogu' lui Lupus :pentru mine este inexistent.
    19 iunie 2013, 09:33

    Cu tot respectul domnule OFITER, de ce mai comentati aici? de ce nu schimbati ca la televizor, canalul?
    Sunt sigur, ca d-voastra sunteti printre cei cu ,,reparatoria''.
    In afara de faptul... ca eu cred ca 30-40% dintre cei 11,86% ,,reparati''.... sunt dintre cei care au activat prin armata intre 7-10 ani.
    Adica mai pe romaneste ... au fost facuti maiori, lt. colonei , la apelul de seara, dupa cum se spune.
    Mai o pila... o cunostinta. 119 le-a stirbit ,, pileala''.... acum li s-a ,,reperat''. In afara de faptul... cuantumului mai avantajos... pentru ei, nu vad alta onoare din partea mea.
    Am mai spus-o....nu puteai sa compari un pilot, cu un purtator de dosare.Dar asta este.
    In baza cuantumului mai avantajos... le dau dreptate.Asta trebuia sa prevada 119 si nu mai erau atatea balacareli. Sau poate nu? Sindicalistii gasesc tot timpul cate ceva!!!
    Deci.... cand aprindeti o lumanare si pentru d-l OPREA... pentru sanatate? Trebuie sa recunoasteti...ministrul care a facut ceva pentru noi. Reparati sau revizuiti..in bine! Ca daca nu era el... nu erati nici acum reparati!
    Recunoasteti??
    Acum nu mai este izmenarul, mafiotul..si cate si cate epitete!
    O zi buna tuturor!!

    RăspundețiȘtergere


  15. ,,Daca te amesteci in tarate te mananca porcii,,!

    RăspundețiȘtergere
  16. Esti din porumb, ori din griu?

    RăspundețiȘtergere
  17. DRAGA ANDULE/ANDA/ANGUS SAU CUM PULA MEA ITI MAI ZICI(CARCINOM NENOROCIT)......IA DE AICI.SIGUR O SA-TI PLACA SI E PE GUSTUL TAU.

    http://www.youtube.com/watch?v=_Vuz8oEpUBc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 7,4 MILIOANE DE OAMENI TIN POST NEGRU SA FACI CANCER,TIGANE.
      NU ITI FA PROBLEME O SA AI O SURPRIZA,PENSIA TA DE HANDICAPAT O SA ITI FIE TAIATA IN SCURT TIMP.
      BANII INAPOI,CURLEONE.
      CE CREZI CA AIA DE LA CASA DE PENSII STAU.
      O SA AI O PENSIE DE SUB 1000 DE LEI SI O SA MORI DE FOAME,JEGOSULE.

      Ștergere
  18. @mister kent(iceparu=creier inghetat)
    MOOOOOYE

    RăspundețiȘtergere
  19. Hai c-am pus-o! Guvernul a aprobat cumpararea a douasprezece avioane F-16 SH, care vor fi echipate cu motoare noi, avionica avansata si abtibilduri cu SALAM si GUTA. Avioanele vor avea o durata de expluatare de douazeci de ani!

    2014 + 3ani (reparatii,reclamatii,incantatii) + 20exploatare = 2037

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reparatiile si modernizarea se va face la Craiova?

      Ștergere
    2. desigur se "va face" ca "ie" doar doua

      Ștergere
    3. Ca de obicei, esti bou.
      Care-i substantivul, revizuitule?

      Ștergere
  20. Mei, mei, mei ....
    Draga mea familie, dragelor mioare, Rog scuzaţi-mi scrisul, că e cam răcoare Şi-mi tremură mâna. sufletul din mine. N-am nici masă, scaun. vă scriu stând pe vine. Pac-pac, cum vedeţi. zdrenţele mi-au tras-o! Simt că-s mic şi negru, din Burkina Faso; Văd, de după gratii, cum apune Soare, Războinicul Luminii, încet, dar sigur, moare. Stau ca mieluşel în celulă strâmtă, “Supărat îs Doamne”, un coleg îmi cântă; Şi vă scriu cu dor, versuri ce-s de jale, Plâng ca Paraziţii. “lacrimi şi fecale”. Plâng, că nu e drept. mare grozăvie. Nu-nţeleg. de ce mi se-ntâmplă mie? Hahalere care m-au încătuşat, Toate ştiu prea bine c-au făcut un blat. Apelez la veri, surori şi cumnaţi, Tot neamu` Becali, oi şi avocaţi. Faceţi ce îţ` face, că-i pe banii mei; Scoateţi-mă afară dintre derbedei! Iooo, Gigi Becali, sunt nevinovat, Că pe proştii ăia nu i-am sechestrat! Papagalii dracu`. hoţi de meserie; Ei în libertate. io fac puşcărie! Pân-o fi să ies, vă scriu în răvaş, Să-mi aduceţi slană, ceapă şi un caş, Că-ăştia bagă-n mine ceai şi marmeladă Şi nu vreau stamina ca în jos să-mi cadă. Rog să îmi aduceţi şi-un televizor, Că-s sătul de table şi privit în gol; La barbut îs AS, i-am făcut pe toţi. Chiar de-am în celulă cei mai trei din hoţi! Mai am o problemă, care mă cam doare, Îi vorba de cele zece dragi mioare. Să le-aveţi de grijă, nu uitaţi de ele, C-altfel ies de-acilea şi daţi de belele. Mergeţi şi la Athos, faceţi rugăciune, Zdrenţele cu Dracu, Dumnezeu cu mine. Pac-pac, asta-i tot, vă salută Jiji; Om cu steaua-n frunte. şi în fruntea ligii!
    Mei,mei,mei... bietul om!
    Cata durere!
    Ce pocinog!

    RăspundețiȘtergere
  21. Constitutia ..NU va fii validata la referendum!
    ,, Inceputul sfarsitului "pentru USL ..s-a declansat odata cu marirea peniilor militare de la 3000 la 5000...7000...10000..!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey dobitocule!
      Tu lasa-ti colegii in pace si beleste ochii la ce-a postat acum Admin!
      Vezi boule unde s-au dus banii??? La alde Truica si altii ca el, animalule! Astia trebe prinsi si dati de pamant, bagati la mititica si confiscat averile, facute prin praduiala si coruptie generalizata!
      Ce ai tu de-mpartit, dobitocule, cu pensionarii militari?

      Ștergere
    2. Dobitoc esti tu si cu tot neamul tau!
      Aia din poza ,,au muncit la privat " ! Din impozitele platite de ei - primesti si tu pensie ! Dobitocule!!

      Ștergere
    3. Oaileiii....
      Si unde zici ca-i "privata" asta?
      Oaileiii... ce dreptate are unu de paciulea:
      Baaaa, futu-ti pizda lu muma-ta!!! - dobitocule care esti!

      Ștergere
  22. @12:18
    bravos bobocule!Ai talent nu gluma.
    @anonim=kkt 12:30
    bailaiure fiiiii sii tiu mai ieconomic cu "i"
    unde peleu meu facusi scoala ofitarane?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi sugi pula! Am sa pun un ..cos plin sa-ti servesti dupa gust !Alcoholicule !!

      Ștergere
  23. CEZARIKA, MEI PULIKA HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK! SA TI-O DAM SI LA NARETA, SA TE SPARGEM LA ROZETA.
    SI DE VREI IA-TI SI AJUTOARE CA SA NE-O BELESTI MAI TARE. TIGRI2 SI CURLEONUL, SA MA PUPE-N CUR BUFONUL. BUFONUL CEL ALCOOLIST, AL CU FATA DE MUIST. NU-L UITA PE TIGRI2 AL CU SINGE DE GAROI, CE SE LAUDA CA-I DUCE DE PULA EL SA NE-APUCE.

    RăspundețiȘtergere
  24. sage List #30115 of 30132 < Previous Next >
    Re: [roarmy230] Re: Pl 164 s-a adoptat in Camera Deputatilor Varianta aprobata
    Posted By:
    iujica
    Wed Jun 19, 2013 6:44 am |
    Options



    Raspunsul la aceste intrebari este in textul legii si in oiectul ei.
    Legea opereaza strict pe modificarile rzulotate din aplicarea legii 119 si a OUG 1.
    Nu inteleg de ce amestecati in aceasta problema prevederile legii 263.
    Avem 2 sitautii distincte>
    1. Pensie stabilita in baza legii 164/2001 care a fost modificata de l. 119, respectiv oug 1
    2. Pensie stabilita in baza legii 164 care a fost modificata de l. 119, respectiv oug 1 SI COMPLETATA IN BAZA LEGII 263 PRIN ADAUGAREA VECHIMII ACUMULATE DUPA IESIREA LA PENSIE.
    Pentru pensiile de la punctul 2 legea adoptata are efect DOAR ASUPRA DREPTULUI DE PENSIE STABILIT IN BAZA VECHII LEGISLATII, punctajul suplimentar obtinut in baza legii 263 adunadu-se la cuantumul din decembrie 2010.
    Cititi cu atentie art. 1 alin (3) din lege.
    Am vazut ca sunt nedumeriri cu privire la continutul legii adoptate.
    Daca cititi raportul comisiilor aveti raspunsul. Au fost respinse toate amendamentele si s-a adus o singura modificare cu privire la data intrarii in vigoare a legii. Nu cred ca plenul a votat altceva decat forma propusa de comisii.
    Deci aveti forma adoptata de senat la care apare o singura modificare cu privire la data intrarii in igoare.
    In alta ordine de idei ati putut constata ca depunerea unor amendamente nu constituie o piedica pentru adoptarea unei leg. Aiz celor care s-au grait sa arunce cu piatra in cei care au dorit sa depuna amendamente.
    Din pacate scepticismul meu cu privire la sansele ca sa treaca macar un amendament s-a adeverit.
    Aceasta nu insemna ca amendamentele au fost inutile. Ele constituie un argument important pentru negocierea noii legi a pensiilor militare.


    From: Contele Dracula
    To: "roarmy230@yahoogroups.com"
    Sent: Wednesday, June 19, 2013 8:47:49 AM
    Subject: [roarmy230] Re: Pl 164 s-a adoptat in Camera Deputatilor Varianta aprobata

    Si totusi, revin cu o rugaminte tinand cont ca prevederile acestei legi sunt destul de sensibil....
    Poate cineva sa explice punctual ce se va intampla:

    1. pt cei care actualmente au doar pensie rezultata din sistemul militar
    2. pt cei care actualmente au pensie formata din drepturi din sistemul militar si drepturi nascute cnf Legii 263/2010 adica din sistemul public?

    Orice parere este bine primita si apreciata, deci nu trebuie sa aveti retineri. Acum sunteti mai destinsi si puteti analiza situatia cu calm si realism.
    Cu stima,


    RăspundețiȘtergere
  25. Din articolul de mai sus am inteles ca-l cheama Andrei.Andrei si mai cum?? ca doar n-o fi cine banuiesc eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da mei, il cheama Ardei de sula sa ma iei la ora 3!!

      Ștergere
  26. ..si sa mi-o freci pana se ..topesti si apoi s-o bei!! Noapte pe la 3!

    RăspundețiȘtergere
  27. roarmy grup de dialog
    - poate un coleg , aviator, sa ne spuna ce apare in fotografiile de mai jos.....

    Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto)

    Scris de : Z.V. 2013-06-19 04:29
    Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto) poza zilei Aspecte de la activităţile desfăşurate cu ocazia aniversării Centenarului Aeronauticii Militare şi în avanpremiera manifestărilor dedicate Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, ieri, la Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu” – Boboc.

    Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto) poza zilei Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto) poza zilei Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto) poza zilei
    Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto) poza zilei Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto) poza zilei Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto) poza zilei
    Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto) poza zilei Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto) poza zilei Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto) poza zilei
    Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto) poza zilei

    roarmy 230

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.ziuaveche.ro/multimedia/poza-zilei/centenarul-aeronauticii-militare-%E2%80%93-boboc-2013-galerie-foto-174149.html

      Ștergere
  28. Centenarul Aeronauticii Militare – Boboc 2013 (galerie foto)
    1 - astazi zburam noi, voi ati zburat si acum doua luni
    2 - noi vrem pamintul de sub pista
    3 - de la cel cu tita-n gura pin la cel cu barba sura(legea unica)
    4 - ultima sansa spre Congo
    5 - cercul care se inchide
    6 - jurasic parc
    7 - soim alergat de berze
    8 - cimitirul elefantilor asteapta marfa
    9 - varianta la blogul lui pul~ache
    10- unde-au dus astia avioanele?!

    RăspundețiȘtergere
  29. In loc de viatie

    https://www.youtube.com/watch?v=kmlGZkGMKMg

    RăspundețiȘtergere

  30. Ce FOMISTI FRATE!!
    Messages
    Message # Search: Advanced
    Messages Help
    Message List #30119 of 30142 < Previous Next >
    Re: Ce s-a votat?Cum s-a votat ?
    Posted By:
    wdeplano
    Wed Jun 19, 2013 7:34 am |
    Options



    Nu se adauga.
    Indexarea cu 4%, ca si urmatoarele indexari, se adauga la cuantumul revizuit...
    pana cand acesta il ajunge pe cel din 2010.

    --- In roarmy230@yahoogroups.com, hotaranu ion wrote:
    >
    > La cuantumul din 2010 se adauga si suma rezultata din corelarea pensiei cu
    inflatia, suma pa care au primit-o toti pensionarii incepand cu 01.01.2013?
    >
    >
    >
    >
    > ________________________________
    >

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASA-I TIGANE,O SA AIBA GRIJA CASA DE PENSII CA PENSIA TA SA NU DEPASEASCA 1000 DE LEI,VREI CONTRIBUTIE O SA PRIMESTI O MOOIE URIASE.
      STELIPUULEA A LUAT MOOIE,ACUMA URMATI VOI CEI 3 MAIDANEZI.
      INCEPEM CU CURLEONE:
      1600 DE LEI INAINTE DE REVIZUIRE 1778 DUPA REVIZUIRE.
      IN URMATOARELE 3 LUNI O SA II VINA INCA O REVIZUIRE,DELA 1778 LA 1254.
      CURLEONE TU ESTI PRIMU,TE-AU FUTUT IN COOR,PENTRU 178 DE LEI,ACUMA O SA PLATESTI,URMEAZA CEZAR MAIMUTA SI TIGRI TIGANUL.
      CE CREDETI CA ARMATA NU SE RAZBUNA PE VOI?
      SE RAZBUNA,NU-I PROBLEMA.
      VA DA O MOOIE DE O SA PLANGETI PANA LA SFARSITUL VIETII.

      Ștergere
  31. Pentru restabilirea drepturilor de pensie procedati dupa modelul urmator:

    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=1H2dbqAb0r0&feature=endscreen

    RăspundețiȘtergere
  32. Bai Czare, bai pula de cite ori ti-am zis sa nu mai aduci aciulea tot felul de kkturi? Du-te si le posteaza pe blogul aluia "2 Maidanezi+1 Cotoi" suge-mi-ai melu ala kelu! Bai si nu uita ca lui Mos Kaliku sa-i suji lindiku!
    PS. Cred ca stii cine-s maidanezii si cine-o cotoiul?

    RăspundețiȘtergere
  33. Ntz!
    Reparatiile si modernizarea sa va face( reparatiile, dar si MODERNIZAREA)in ASS(SUA in cod OTAN).
    Dupa plata integrala a materialelor reciclabile, a motoarelor noi SH si a avionicii cu lambi, ,,noile avioane,, vor fi primite impreuna cu tezaurul dela MOSCOVA.

    RăspundețiȘtergere
  34. Radu Tudor izbucnește pe Facebook: „E incredibil cât de idiot este acest individ! Un mare nesimțit!”. La cine se referă.
    -----------------------
    Realizatorul TV Radu Tudor a izbucnit miercuri pe pagina sa de Facebook, neezitând să folosească inclusiv expresii grele precum „un mare nesimțit” și „idiot” pentru a-l caracteriza pe administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza (foto). Supărarea lui Radu Tudor pare să fie provocată de faptul că, profitând de prevederile legii insolvenței, Borza a concediat mai multe angajate ale Hidroelectrica aflate în concediu pre sau post-natal. „Remus Borza, un mare nesimșit ! Garantat Victor Ponta”, a scris inițial Radu Tudor pe Facebook. „Este incredibil cât de mult urăște acest individ femeile ! Și cât de idiot e! De mult n-am văzut un personaj mai respingător”, a adăugat omul de televiziune. Un grup de 10 femei, salariate ale companiei Hidroelectrica, au trimis zilele trecute o scrisoare deschisă către Maria Băsescu și Daciana Sârbu prin care acuzau faptul că au fost concediate de administratorul judiciar deși se aflau în concedii prenatale sau în concedii de creștere a copilului. „Va rugăm să constatați că în Romania, cel puțin la SC Hidroelectrica SA, statul nu ocrotește familia, așa cum generos se formulează în Constituție, ba dimpotrivă, se îndreaptă cu indiferență și dispreț împotriva mamelor și a copiilor lor. Cum altfel să explicăm faptul că au fost disponibilizați și colegi unici întreținători de familie, ca și unele dintre noi, în afara oricăror criterii de competență profesională?”, se întrebau fostele angajate ale Hidroelectrica.n Întrebat de HotNews despre această situație, Remus Borza a răspuns sec: „Legea 85 privind insolvența nu le poate proteja!”. Ulterior, Borza a revenit cu declarații pe același calapod. „Hidroelectrica este o societate de producție, nu de lăuze”, este una dintre declarațiile făcute de Borza, care nu s-a sfiit să le acuze pe angajate că „au făcut copii pe bandă rulantă”. Potrivit hotnews.ro, Hidroelectrica urmează să iasă din insolvență pe 26 iunie, ocazie cu care Remus Borza va primi un onorariu de peste 2,2 milioane de euro, bani care se adaugă la cele 50.000 euro pe care îi primește lunar. Ca fapt divers, Remus Borza este mason declarat, îndeplinind și funcția Mare Orator al Marii Loji Naționale a României și a fost coleg de facultate cu actualul premier Victor Ponta.
    Sergiu Bidilă, A.M.PRESS

    RăspundețiȘtergere
  35. Cine-a pus c…t pe clanță?
    ........................
    Într-o aritmetică parlamentară din care a absentat Roberta, un rezultat de numărare a ieșit năucitor, chiar dacă (sau tocmai pentru că!) este girat de autoritatea matematică a domnului Zgonea. Parlamentul USL (trei sferturi useliști aleși unul și unul) a votat, la distanța astronomică de UN VOT, împotriva șmecheriei lui Băsescu de a relua referendumul sovietic de desființare a parlamentului bicameral. Că a votat împotrivă e bine. Dar de ce la distanță de doar un vot? Să înțeleg că am trimis în Parlament băsiști deghizați în useliști? Să înțeleg că nu mai e nimic de înțeles?
    Problema este gravă și gravidă. O las mai încolo, nefiind în stare acum de un consult gazetăresc de adâncime. Băsescu își reașează onomastica și peste aleșii poporului, cei trimiși acolo să-l dea jos. Gata!
    Televiziunile, toate, într-o vocalizare simetrică și corală, ne anunță că primarul municipiului Baia Mare, acel Adonis arătos ca o cadână, în legătură cu care gurile rele ale presei au scos bârfa că s-ar ține cu Elena Udrea, a fost umflat de DNA. Ce mai contează că pieptenele unei uriașe coloane de mașini, care ține în mijloc persoana augustă a șefului CIA, face cărare prin Capitala României? Agenți pereche, toți cu ochelari negri, americani și, cu voia dumeavoastră, români, îl păzesc pe marele spion american de accidentul cosmic al unei vrăbii care și-ar găsi să moară fix deasupra automobilului în care se află. Izbitura ar crea un cataclism mondial. În timp ce paza americanului leagă în plasă deasă cerul cu pământul între Victoria și Cotroceni, frumușelul de la Baia Mare scoate din omuleț cuvinte de amor în fața procurorilor. Cineva scrie pe facebook năzdrăvănia că tinerelul Cherecheș s-a dat la cine nu e voie să te dai, iar stăpânul candorilor cucoanei nu numai că îl bagă la zdup dar dacă-l enervează rău îi taie capul. Aiureli! În primul rând că Adonis e politician și nu era nebun să se dea la … Poate ea, că femeia e mai liberă în gesturi și vaccinată la frică!
    Mă uit la România, pe geamul meu din București, și o găsesc bogată ca o omletă, suplă ca un elefant, aiurită ca un general care a câștigat războiul dar se predă inamicului băgat la beci și luat prizonier. Când eram eu tânăr, la Uniunea Scriitorilor, sediu pustiu azi, când se îmbăta unul căruia nu-i mai pomenesc numele, din respect pentru decedați, erau fredonate versurile: Cine-a pus căcat pe clanță?/ Eu am pus căcat pe clanță?/ Tu ai pus căcat pe clanță?” și tot așa. Nu știu dacă cineva a pus azi ceva pe clanță, dar parcă totul devine lipicios și vara, fierbinte ca un fund de căldare pusă pe foc, râgâie un abur-șist care e departe de a mirosi a parfum de micșunele.
    Cine-a pus c…t pe clanță AM Press - Culisele intră în scenă

    RăspundețiȘtergere
  36. Ponta bagă bugetarii în sperieți. Vezi ce a anunțat!
    --------------------
    Premierul Victor Ponta a făcut miercuri, în debutul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria, un anunț care cu siguranță va speria pe mulți dintre funcționarii din aparatul central. Primul ministru a anunțat intenția sa de a declanșa „o reformă radicală” a aparatului bugetar care suferă de o „scleroză totală”. „În toamnă, vreau să facem o reformă reală a modului de organizare a aparatului public central. Nu se mai poate să lucrați cu aceiași oameni care nu fac nimic sau care fac greșeli dar pe care nu puteți niciodată să-i sancționați în niciun fel. Nu se poate să stați în aceleași condiții în care aveți un angajat care câștigă 1.000 de lei și altul care câștigă 15.000 de lei. Nu se poate să vă spun eu de la Ministerul de Finanțe câți oameni vă trebuie, cum să-i plătiți și că n-aveți voie să dați pe nimeni afară și n-aveți voie să aduceți pe nimeni bun. Este o scleroză totală a aparatului administrativ și în vara asta cine pleacă în vacanță, pleacă puțin – ca și mine – pentru că în septembrie trebuie să venim cu o reformă radicală a aparatului public central. Nu merge! Cred că v-ați săturat cu toții să stați după avize de la diverși funcționari pe care nu putem să-i dăm afară, să dea avize greșite, să hotărâm ceva în ședința de Guvern și să apară altceva… Dacă nu facem acest lucru, mai devreme sau mai târziu, o să ne sufocăm și noi așa cum s-au sufocat și alte administrații de până acum”, a avertizat Ponta.
    S. Antim, A.M.PRESS

    RăspundețiȘtergere
  37. NB la ZOO + 9! Cezare, nu uita la ora 2 sa-mi faci frectia la oaua si sa le-nbelesti pe-amindoua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .si sa mi-o freci pana se ..topesti si apoi s-o bei!! Noapte pe la 3!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri