Google Translate

joi, 20 iunie 2013

José Manuel Barroso, făcut ţăndări într-un editorial din Le Monde. Barroso, a incasat-o si de la englezi!

 

M. Barroso, vous n'êtes ni loyal ni respectueux !
 

 
 
Pour une fois, les Européens arrivaient unis face aux Américains. Le G8 de Lough Erne, en Irlande du Nord, devait permettre de lancer en grande pompe, avec Barack Obama, les négociations visant à établir un traité transatlantique de libre-échange. Le président de la Commission européenne, José Manuel Barroso, a torpillé cette unité en affirmant, juste avant l'ouverture du sommet, que la position de la France sur l'exception culturelle était "réactionnaire".

 

Peu importe de savoir si la France l'est. Et s'il fallait ou non exclure, au nom de l'exception culturelle, les services audiovisuels du mandat de négociation confié à la Commission européenne. Pour être prêts, les Vingt-Sept ont longuement négocié jusque tard dans la nuit, vendredi 14 juin. La France a fini par imposer ses vues et a remporté une victoire politique.

 

Que cette issue satisfasse ou non M. Barroso, peu importe aussi. Il est président de la Commission et se trouve lié par le mandat qui lui a été confié par les Etats. En dénigrant l'accord au lendemain de sa conclusion, M. Barroso ne se comporte pas en gardien des traités, comme sa mission le lui impose. Rappelons à une Commission qui se pique souvent de juridisme l'article 4-3 du traité de Lisbonne : "En vertu du principe de coopération loyale, l'Union et les Etats membres se respectent et s'assistent mutuellement dans l'accomplissement des missions découlant des traités." En l'occurrence, M. Barroso n'est ni "loyal" ni "respectueux".

 

Le commissaire au commerce, le Belge Karel De Gucht, a adopté une attitude comparable. Il n'est pas parvenu à imposer ses vues. Mauvais joueur, il prétend qu'il sera possible de réintroduire les services audiovisuels dans la négociation. Il se paie de mots : à l'unanimité, tout est possible ; en réalité, la France conserve son droit de veto sur le sujet.

 

Mais M. De Gucht a une excuse : il va négocier avec les Américains et craint que ceux-ci ne ripostent en écartant de la négociation des domaines stratégiques pour les Européens. Si nécessaire, il veut pouvoir revenir auprès des Vingt-Sept pour amender son mandat de négociation.

 

M. Barroso, en revanche, semble avoir des visées beaucoup plus personnelles. Depuis huit ans, le président de la Commission s'est distingué par sa ductilité. Défenseur des petits Etats lorsqu'il était premier ministre du Portugal, libéral lors de sa nomination à Bruxelles avant la crise de 2008, sarkozyste sous la présidence de Nicolas Sarkozy, incapable, depuis, de la moindre initiative politique pour relancer l'Union, il a accompagné le déclin des institutions européennes.

 

Aujourd'hui, à 57 ans, ce caméléon se cherche un avenir. A la recherche d'un beau poste, à l'OTAN ou aux Nations unies – qui sait ? –, il a choisi de flatter ses partenaires anglo-saxons, le premier ministre britannique et le président américain. A la tête de la Commission, M. Barroso aura été un bon reflet de l'Europe : une décennie de régression.

 

Editorial du "Monde"

 

 
=============================
=====================
REMEMBER
============================
 
 
1. Barroso, recidiveaza! Barroso umileste poporul roman! Nu e bine domnu Barroso, nu e bine! UPDATE. Nigel Farage: "Cine dracu' va credeti voi?"
 
 
2. Barroso, nu enerva poporul roman! Nu e bine domnu Barroso, nu e bine!
 
====================
======================================
================================================================

34 de comentarii:

  1. @Admin
    Articolul asta ti l-a dat Radu Banciu?Numai el iubeste francejii cu toata fiinta lui,ii mananca cu cacat cu tot.Pai tu crezi ca vreunul din idiotii de pe aici citeste porcaria asta,scrisa in franceza?De ce n-ai scris-o in sanscrita?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Virulenta cu care este scris editorialul, il face sa-l "vrei" in original. Mi-a plaacut teribil de mult, mai ales aspectele privind caracterul lui musiu Barroso. Sa nu uitam (rog sa revedeti cele doua postari din REMEMBER) si modul in care acesta a tratat poporul roman!

      Ștergere
  2. Lu Barosso asta sa-i futem muia aia aroganta si satisfacuta de mahar european!
    La comanda, Futeti-l!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Era bun in engleza macaca(necaca!)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  5. CE MAI FOMISTI BAI FRATE!!!!
    Message List #30120 of 30149 < Previous Next >
    Re: [SCMD_Grup: 7037] TRADARE ??
    Posted By:
    ninel2222
    Wed Jun 19, 2013 7:42 am |
    Options



    Sunt total de acord cu punctele de vedere exprimate. NU trebuie sa ne luam bombonica si sa stam cumintei la mana lor. De aceea, in noua lege a pensiilor militare, va trebui sa introducem parte din continutul vechii legi 164, prin care sa beneficiem de modificari ale cuantumului pensiei odata cu cresterea salariilor activilor. De asemenea (daca nu cumva sefii nostri de sindicat au facut-o prin propuneri la proiectul de constitutie), trebuie sa fie specificat clar in legea legilor ca un drept castigat de cetateni trebuie sa ramana pentru totdeauna in integrum, nemodificat, nediminuat, neinterpretabil si ca orice lege privind drepturile patrimoniale sa lucreze in favoarea cetatenilor prin adaugare de bunuri si foloase si nu invers.
    De asemenea, cred ca va trebui sa cerem, la timpul potrivit, recuperarea sumelor ce ne-au fost furate intre anii 2011-2013, fapt care s-ar inscrie, pe drept, in notiunea de act reparatoriu, in aceasi linie cu legea votata ieri.


    From: stefan suvei
    To: "sindicatul-cadrelor-militare@googlegroups.com"
    Sent: Tuesday, June 18, 2013 10:41 PM
    Subject: Re: [SCMD_Grup: 7037] TRADARE ?

    Dragi prieteni,

    din tot ceea ce ni s-a intamplat de cativa ani in urma si pana astazi, trebuie sa intelegem ca exista si parti "bune" prin faptul ca acum avem niste certitudini:

    1. Alogenul Naumovici Victor Ponta, nu a fost, nu este si NU VA FI prietenul nostru al militarilor pentru ca noi inca mai "simtim" romaneste si vom fi pana la ultima suflare aparatorii valorilor nationale, ceea ce contravine intereselor lui si ale celor din spatele lui, care este clar cine sunt.... Avem chiar datoria sa-l sprijinim pe Crin Antonescu, roman pur sange (de aceea se si incearca discreditarea lui) astfel incat sa avem si noi un presedinte al nostru, primul de la revolutie incoace, ceilalti toti au fost ALOGENI de teapa lui Victoras...

    2. Conducerea SCMD ne-a tradat interesele negociind in numele nostru si facand concesii in acest sens pentru anumite beneficii ce le vom decodifica in perioada urmatoare. S-a urmarit in acest sens practic desfiintarea sindicatului si reducerea lui la tacere, stiti prea bine ca cea mai buna tactica este sa incerci sa anihilezi comanda sau macar sa o "amortesti". Aceasta ar fi o mare greseala din partea noastra, IN NICIUN CAZ nu vom renunta la sindicat, nici macar de scarba, avem doar de facut ceva curatenie la varf, eu cred ca sindicatul se va intari in perioada urmatoare.

    3. S-a facut o propaganda virulenta in incercarea "spalarii" pacatelor lui Oprea, care este primul vinovat pentru ceea ce am avut de indurat, SI ASA VA RAMANE. Din pacate chiar si persoane din conducerea sindicatului au incercat sa-l scoata "basma curata" si chiar unii generali care pareau principiali.

    4. Prin faptul ca amendamentele la legea recuperatorie au tot fost boicotate si respinse denota faptul ca nu se doreste deloc "reparatia" integrala a nedreptatilor pe care le-am suferit, mai important era sa nu piarda cei carora li s-a marit pensia, AVEM DATORIA sa mergem mai departe in insatanta si sa ne recuperam drepturile din momentul in care ne-au fost furate si sa mediatizam lucrul acesta, in ciuda opozantilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MAI PE ROMANESTE TARFO(CEZAR SAU TIRGRI), BANII INAPOI.
      AI FURAT DESTUL PE LEGEA IZMANARULUI,ACUMA ESTE TIMPUL SA PLATESTI,TU IMPREUNA CU FAMILIA TA DE TIGANI.
      MORI JIGODIE.
      CAT MAI REPEDE,CA DE NU , TREBUIE SA DAI BANII INAPOI.

      Ștergere
  6. == S-a facut o propaganda virulenta in incercarea "spalarii" pacatelor lui Oprea, care este primul vinovat pentru ceea ce am avut de indurat, SI ASA VA RAMANE. Din pacate chiar si persoane din conducerea sindicatului au incercat sa-l scoata "basma curata" si chiar unii generali care pareau principiali. ==

    Da mai, FIXATIV ii inca in operatie estetica si Ponta vrea sa-l scoata erou national, ca cica daca nu era PIEPTANATUL nu pica Boc(in limba turca...) si tot cotetul pedelist.

    RăspundețiȘtergere
  7. Beneficiarii legii reparatorii ramin tot in sitemul public de pensii ~ Plano10.com - Blogu' lui Lupuș.
    -------------------
    Dincolo de ipocrizia urîcioasă a comunicatului SCMD, în care pensiile militarilor continuă să fie numite, sfidător, ajutoare sociale, iar militarii asistați social, cu toate că unele pensii reparate bat in jurul sumei de 10 000 de lei, se impun cîteva precizări, deși ele au mai fost amintite.
    -Față de majoritatea pensionarilor militari, ale căror pensii sunt calculate după algoritmul din sitemul public de pensii, cele cîteva mii de beneiciari ai legii reparatorii beneficiază de o crestere a veniturilor.
    -Cele cîteva mii de beneficiari ai legii reparatorii rămîn pensionari în sistemul public de pensii, chiar dacă în plată vor avea cuantumul stabilit în baza legii pensiilor militare.
    -In deciziile de pensii vor rămîne cu cuantumul revizuit, legal cuvenit, exprimat în puncte de pensie.
    -Legea 263/2010 reglementează indexarea valorii punctului de pensie, nu a cuantumului în plată; în consecință, toate indexarile valorii punctului de pensie, inclusiv cea din luna ianuarie a.c, se vor adăuga la cuantumul revizuit, în condițiile art 1 alin.
    -Legea reparatorie nu stopează revizuirile din oficiu, potrivit art. 107 din L 263/2010, pentru stabilirea cuantumului revizuit legal cuvenit, din contră... le reiterează prin art. 2 alin (1).
    -Cuantumul pentru stagiile ulterioare pensionării se adaugă la cuantumul în plată, din decembrie 2010, el neafectînd concurența dintre cuantumuri reglementată în art.1 alin (4).
    -Casele Sectoriale pot verifica legalitatea cuantumului din decembrie 2010, inainte de a-l repune în plată, în luna octombrie a.c.
    ---------------------

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. karadeniz spunea...
      Casele Sectoriale pot verifica legalitatea cuantumului din decembrie 2010, inainte de a-l repune în plată, în luna octombrie a.c.”
      Această afirmaţie a fost gândită în ideea că se vor găsi nişte chichiţe pentru pensiile foarte mari. Cum dosarele de pensie, şi pe legea 164, se făceau tot pe către aceste case de pensii, chiar dacă atunci aveau altă denumire, ar trebui să-şi recunoască propriile greşeli. Pe legea 164 se mai puteau introduce, voit ori nu, date eronate de către serviciile de personal şi financiare ale unităţilor care întocmeau dosarele de pensii. Dar casele de pensii aveau obligaţia de a verifica legalitatea acestora şi acelaşi lucru îl făcea periodic şi auditul în aceste unităţi.
      Acum să presupunem că s-ar descoperi nişte erori. Ce face casa de pensii, recalculează pensia respectivului pe baza legii 164 abrogată de trei ani ? Asta ar presupune emiterea altei decizii de pensie în baza aceleiaşi legi.
      Prevederea art. 1, al.(1), din legea adoptată ieri în CD, permite , dacă se va promulga în acestă formă, acest lucru.
      „ Pensiile recalculate sau revizuite, conform prevederilor Legii nr.119/2010.... ale căror cuantumuri sunt mai mici decât cele cuvenite pentru luna decembrie 2010, se plătesc în CUANTUMUL CUVENIT pentru luna decembrie 2010.” Acest CUVENIT e un cal troian ce va da multe bătăi de cap.
      Astfel poate să apară o chestie interesantă, Celor cărora le-au crescut pensiile la recalculare/revizuire, prin aplicarea concomitent cu aceasta a prevederilor legii 90/2007, prin adăugarea acestora la cuantumul cuvenit pentru luna decembrie 2010, e posibil să aibă pensia CUVENITĂ la acea dată, mai mare decât cea ÎN PLATĂ la acea dată şi mai mare decât cea RECALCULATĂ/REVIZUITĂ de legea 119 şi astfel să intre sub incidenţa noii legi.

      Ștergere
    2. Lupus P spunea...
      @karadeniz
      Corect!
      Nu e vorba numai de calcule greșite.
      Vorbea @moș alecu de vreo 20 000 de pensionari care depuseseră actele pentru grupele de muncă și Casa nu a avut timp să le calculeze sporurile pînă la 30 decembrie 2010.La toți aceștia cuantumul cuvenit în 2010 este mai mare decît cuantumul în plată în 2010.
      Aici Casa va întîmpina mici dificultăți în aplicarea cuantumului mai avantajos, trebuind sa caute decizia ulterioară prin care a aplicat sporul.
      Vor ieși în pierdere cei care au uitat ori n-au știut să depună adeverințele cu grupele de muncă pînă la 31 12 2010. La ei cuantumul cuvenit este cel de pe cuponul de pensie din decembrie 2010.

      Ștergere
    3. karadeniz spunea...
      Mai apare o categorie în această speţă. Cei pensionaţi după 10 aprilie 2001 cărora din varii motive le-au fost inscrise grupe de muncă mai mici sau mai mari decât cele reale, erori care au fost descoperite şi corectate în procesul de recalculare/revizuire.
      Aceste reîncadrări în grupele de muncă produc efecte şi pe legea 164. O dată descoperite, acel termen de CUANTUM CUVENIT la 31.12.2012 presupune şi în aceste cazuri o nouă actualizare a pensiei pe legea 164.

      Ștergere
  8. Maa, da va fute grija cu pensiile astea ceva de speriat... Stati cuminti si faceti laba, ca are grija casa de pensii sa va altoiasca pensia de nu o sa mai pricepeti de unde si de cand vi se trage!
    Mai bine incolonarea si unul cate unul, sau in grupuri mici, mars catre cimitir!

    RăspundețiȘtergere
  9. Na, discutam si noi ca mosnegii. Da tu, ce pula calului mirosi curu' peaciulea?

    RăspundețiȘtergere
  10. PENTRU TARFA CARE TOT CITEAZA DE PE ROARMY(TIGRI TIGANUL,CURLEONE SAU CEZAR MAMIMUTA.
    NU ITI CONVINE SA SCRIE IN CONSTITUTIE CA PENSIILE NU AU VOIE SA FIE TAIATE?
    NU-I NIMICA,AI VAZUT CA DEJA SE PREGATESTE REVENIREA PE O LEGE SIMILARA 164.
    ASA CA BANII INAPOI,TARFA MICA.
    7,4 MILIOANE DE OAMNI,TIN POST NEGRU SA VA MOARA COPII SI NEPOTII DE CANCER,MAI JEGOSIILOR AKA PULANO10 AKA PULUS , CURLEONE , TIGRI TIGANUL ,CEZAR MAIMUTA.
    O SA AJUNGETI FOMISTI LA PROPRIU,JEGURIILOR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.07
      fomisti n-o sa ajungem ,maica-ta chiar nu scoate nimic de pe 'centura"la cate cleiuri i-am tras ,ne-o da si noua de o carmoaja de pita.

      Ștergere
    2. FMM DE JEGOS INFECT,ADEVARUL DOARE.
      COPII SI NEPOTII TAI VOR MURII IN SCURT TIMP DE CANCER,IAR PENSIA TA O SA FIE REDUSA LA SUB 1000 DE LEI.
      PROTESTEAZA MEDICII, SI EI VOR BANI.
      SINGURA MODALITATE PRIN CARE GUVERNUL POATE FACE ROST DE BANI,ESTE REVENIREA PE LEGEA 164 SI RECUPERAREA TUTUROR SUMELOR INCASATE ILEGAL DIN IANUARIE 2011 SI PANA IN IANUARIE 2014.
      PRIN LEGEA ASTA ASA ZISA REPARATORIE , STATUL V-A DAT MOOIE VOUA,CELOR CARE SPUNETI CA SUNTETI MILITARI DAR VRETI CONTRIBUTIVITATE(WTF,MILITARII NU AU CONTRIBUIT NICIODATA LA PENSIE).
      OFITERII O SA AIBA PENSII URIASE,RESTU,PENSII CE NU DEPASESC 1000 DE LEI,ASA ESTE NORMAL.
      OFITERI=BANCHERI,CEILALTI DIN ARMATA=FEMEI DE SERVICIU.
      ESTE CA SICUM FAMEIA DE SERVICIU,AR SPUNE CA MERITA O PENSIE MAI MARE DECAT BANCHERUL,PENTRU CA BANCHERUL NU A MUNCIT LA FEL DE MULT CA SI FEMEIA DE SERVICIU(WTF,NU ARE LOGICA).
      ORICUM,DREPTATE O SA SE FACA,DE ASTA FI SIGUR.
      EU ITI DAU SCRIS CA TOATE PENSIILE CARE AU FOST CRESCUTE PE LEGEA ILEGALA INVENTATA DE IZMANAR,VOR SCADEA MASIV.

      Ștergere
  11. El[10.37] a fost adus de manutza de catre mamicutza lui care este in cautare de pula de pensionar,iar intre doua futaiuri ,handicapatul se zgaieste la ce scriu futangii lu'ma-sa si-si da cu presupusul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cat priveste pe barusu asta ,este suparat ca nu i-a mai dat ma-sa pizda iar romancele nu au vrut sa se futa cu el "pe moldoveneste"-adicatelea "pi dijaba".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,
      Iaca la aiasta... nu m-am gandit!
      Sa stii ca pezevenghiul, o fi visat la ceva fofoleanca de Rumania...
      Oaileiii.... pai de-l prindeam... oasele tandari ii faceam!

      Ștergere
    2. Mueiii,nici de crapa don BarOso, io nu-i dau la supt osu..tu-va-n dinti!P.

      Ștergere
  13. Unul cald, marka Dogaru Pricina:

    ,,...Transmitand inca odata multumirile noastre membrilor prezenti ai Guvernului, atat delegatia SCMD cat si cea a ANCMRR, au reprimit din partea domnului premier Victor Ponta, a domnului viceprim-ministru Gabriel Oprea (in nume personal si in numele domnului ministru Mircea Dusa), a domnului ministru Radu Stroe, asigurarea ca se va face tot ceea ce este omeneste si legal posibil din partea domniilor lor, ca atat militarilor cat si altor categorii socio-profesionale nedreptatite, sa li se faca toate reparatiile promise.

    Presedintele SCMD
    Col.(r) dr. Mircea DOGARU ''


    ,,delegatia SCMD cat si cea a ANCMRR, au reprimit din partea domnului premier Victor Ponta, a domnului viceprim-ministru Gabriel Oprea (in nume personal si in numele domnului ministru Mircea Dusa), a domnului ministru Radu Stroe, asigurarea ca se va face tot ceea ce este omeneste si legal posibil din partea domniilor lor, ca atat militarilor cat si altor categorii socio-profesionale nedreptatite, sa li se faca toate reparatiile promise.''

    Lasati-l pe huoOprea sa se ocupe, ca el face tot ce-i omeneste posibi, ca partea legala nu-l intereseaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA-L MA IN PI88ZDA MAMEI LUI PE IZMANARUL ALA JEGOS.
      ADICA A PUTUT SA TRIPLEZE BUGETUL PENTRU PENSIILE MILITARE PE CRIZA,DAR NU A PUTUT MENTINE CUANTUMUL PENSIEI DIN 2010?
      WTF?
      NU ARE NICIO LOGICA.
      EL IN LOC SA II SPUNA CHIORULUI BETIV CA "TRANTESTE" GUVERNUL DACA SE ATINGE CINEVA DE PENSIILE MILITARE,EL SMECHERIT SITUATIA.
      TREBUIA SA IL INTREBE PE CHIORU BETIV,CE VREI BUGETUL PENTRU PENSIILE MILITARE SA RAMANA ASA SAU SA SE TRIPLEZE?
      MIE NICI ACUMA NU IMI VINE SA CRED,CUM PE TIMP DE CRIZA AU TRIPLAT PENSIILE NESIMTITE DAR AU REUSIT SA TAIE DIN UNELE PENSII MASIV.
      MACAR DACA AVEAU BUNUL SIMT SA FIE MAI ATENTI.
      ADICA,MACAR SA NU SE ATINGA DE PENSIILE SUB 3000 DE LEI,A CELOR CARE AU FOST OFITERI SI AU INTRAT IN ARMATA DE LA 14 ANI,MACAR ATAT.
      ORICUM,LA CATE BLESTEME SI-A LUAT IZMANARUL,FIICA-SA O SA FIE VIOLATA SI OMORATA DE CINEVA IN SCURT TIMP SAU O SA II MOARA DE CANCER NEVASTA SI FIICA.
      EL ORICUM AJUNGE IN IAD,DECI O SA PLATEASCA ORICUM.

      Ștergere
    2. Muie 19:57..tu esti mai rau ca noaptea asta caniculara!Si mai prost ca intunericul!

      Ștergere
  14. AI GRIJA CE-TI DORESTI! S-AR PUTEA SA O PATESTI!

    RăspundețiȘtergere
  15. Andule, bravo omule! Baga-le sula pe goarna la cei 3 gugumai, TIGRI TIGANUL,CURLEONE si CEZAR MAMIMUTA. Mai, daca n-ai grupa 0 si presiune mai mare de 1 ATM in instalatie, aranjez eu cu Monica Makovoiu, ca TIGRI TIGANUL,CURLEONE si CEZAR MAMIMUTA sa-i suga PASAROIU!
    ++++++++++++++++
    BY THE WAY....Cum PULA calului-asea pe romaneste sunt oare, unii gen Czar maimutza, Tigri2 rahatel si Curdeleu care, cit ai ziulica de mare stau pe NET si o sug tare? Mai putorilor, la munca cu voi! La PRIVAT mai baragladinelor, nu la intins mina!!! Ati ris de omul ala Iceparu, tolomacilor, dar ala are propria lui firma cu care produce ceva, dupa ce a iesit la pensie, platind taxe si impozite ca s-aveti voi cu ce sa oracaiti ca broastele, neterminatilor! Voi, inafara de mincat kkt, altceva...NIXAM!
    Curleoane, parca si tu anonim de kkt aveai cindva o afacere? Daca nu ma inseala memoria, parca-i faceai si reclama pe INFOM, nu-i asa? Era vorba de lame si kiloti de dame. Cum "merge"? Ai dat faliment cumva ca te-ai asociat cu Oprea, Petrica P si KisV ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. POATE ITI MAI ADUCI AMINTE DE STELIPULEA,ERA MAI RAU DECAT ASTIA 3 LA UN LOC,A FRATERNIZAT CU IZMANARUL,I-A CRESCUT PENSIA CU VREO 400 DE LEI, DAR DE ANUL TRECUT DIN IULIE PENSIA I-A SCAZUT CU 800 DE LEI,DE ATUNCI NU A MAI AVUT TUPEUL SA POSTEZE NICIODATA.
      ASA O SA SE INTAMPLE SI CU ASTEA 3 TARFE(CURLEONE,TIGRI TIGANUL,CEZAR MAIMUTA).
      TU NU VEZI CA DUPA CE S-A VOTAT LEGEA ASA ZISA REPARATORIE,AU POSTAT TOT MAI RAR.
      STII PENTRU CAT SE FOOTE IN COOR CURLEONE?
      PENTRU 178 DE LEI,CU ATATA I-A CRESCUT PENSIA,DE LA 1600 DE LEI LA 1778 DE LEI.
      COORVA AIA FARA DEMNITATE NUMITA CURLEONE NU SUSTINE LEGEA IZMANARULUI PENTRU CA I-A FACUT LUI BINE,CI PENTRU CA I-A FACUT ALTORA RAU.
      ACESTE 3 LIGHIOANE NU STIU CE LE ASTEAPTA,DAR PANA LA SFARSITUL ANULUI,VOR AVEA PENSIILE TAIATE MASIV SI VOR TREBUI SA RETURNEZE NISTE BANI.
      ASA CA,TOTUL IN VIATA SE INTOARCE,VOR PRIMII ATATA MOOIE PANA VOR FACE INFARCT SI VOR CRAPA.

      Ștergere
    2. Anonim de 22,47!Somnambulule,nebunule!
      Sa-i sugi tu sula lui Andu cu goarna-ti proprie!
      Si mai da-te dreak ca aveam o impresie mai buna despre tine,dar te-ai aliat cu un neispravit.Impotentule!La latz-lungimea ta, nu ma asteptam.Asea ca, monseur Cracanila sa ma iei de ...

      Ștergere
  16. Pierdere
    Generalul Mihail Popescu a murit

    http://www.cotidianul.ro/generalul-mihail-popescu-a-murit-216269/

    Dumnezeu sa-l ierte! Era artilerist AT, dar era tot un rege care regula pifani ca Cezar...

    RăspundețiȘtergere
  17. NB la Zoo + 9!
    Mey, eu nu vrau sa-l vaz pe Czar regulat, ci vrau sa ma-nbeleasca la oaua neaparat! Deci maimuco, ca fii treaz pe la 3, sa bei un ceai de tei si de cuc sa ma iei! Mey si daca cucul e greu ia-l ca ajutor si pe Curdeleu, iar daca nu puteti voi, dati-l sa-l ridice-n biuze Tigri2!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GATA CU SMECHERIA,LIGHIOANELE ALE 3 S-AU PRINS SI ACUMA STIU CE II ASTEAPTA.
      BANII INAPOI,COORVELOR.
      CURLEONE SE FOOTE IN COOR CU TIGRI TIGANUL SI MAIMUTA CEZAR.

      Ștergere
    2. Taci mai caricatura umana,mai vita costeliva nascuta din sifilis,droguri ,alcool si muuuuuultaaaaa PROSTIE de catre o curva si un betiv rupt in coor.

      Ștergere
  18. Generalul Mihai Popescu a murit la vârsta de 65 de ani.
    =======================
    Generalul Mihai Popescu, fost şef de Stat Major al României, a murit joi seară, la Vatra Dornei, în urma unui infarct.

    Generalul avea 65 de ani.

    În perioada în care Mihail Popescu a ocupat funcţia de şef al Statului Major General (SMG) al Armatei române, a fost lansată, la Praga, în 21 noiembrie 2002, invitaţia de aderare a României la NATO.

    Condoleante familiei!
    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA-N PACE!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri