Google Translate

luni, 10 iunie 2013

Magistrati versus parlamentari & ministri. "NE DATI IN GAT , VA DAM IN GAT ". Gura pacatosilor, adevar graieste. CONCLUZIA: niciunora, NU LE CONVINE sa respecte Legea, sa faca Dreptate!

 
Revizuirea Constitutiei:
Magistratii care gresesc vor plati.
 
Comisia pentru revizuirea Constitutiei a adoptat, miercuri, 05 Iunie 2013,
un amendament prin care permite statului sa actioneze pentru recuperarea prejudiciului cauzat de magistrati care si-au exercitat functia cu rea-credinta sau grava neglijenta, prejudicii pentru care statul raspunde patrimonial.

 

 "Statul raspunde patrimonial pentru prejudiciile cauzate prin erorile judiciare. Raspunderea statului este stabilita in conditiile legii inclusiv in ceea ce priveste raspunderea magistratilor care si-au exercitat functia cu rea-credinta sau grava neglijenta. Statul exercita dreptul de regres, in conditiile legii", este amendamentul adoptat de membrii Comisiei care inlocuieste articolul 52, aliniatul 3 din Legea fundamentala.

In favoarea acestuia s-au pronuntat 15 membri ai Comisiei pentru revizuirea Constitutiei.

"Statul raspunde patrimonial pentru prejudiciile cauzate prin erorile judiciare. Raspunderea statului este stabilita in conditiile legii si nu inlatura raspunderea magistratilor care si-au exercitat functia cu rea-credinta sau grava neglijenta", se prevede in actuala forma a textului constitutional.

 
Magistratii contraataca: Vrem sa putem si noi sa tragem la raspundere parlamentari si ministri
 
 
Presedintele de onoare al Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR
), judecatoarea Viorica Costiniu, a declarat joi ca, daca statul va trage la raspundere magistratii, atunci si parlamentarii si ministrii ar trebui sa raspunda in fata justitiei, puterile statului fiind egale.

 Viorica Costiniu a comentat amendamentul la Constitutia Romaniei ce prevede ca statul se poate indrepta impotriva magistratilor pentru recuperarea prejudiciului cauzat de acestia prin exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta.

"N-o sa gasiti in nicio constitutie a unei tari europene, cu atat mai putin in Marea Britanie sau SUA, un astfel de amendament. Romania nu poate sa mearga decat din extrema in extrema", a declarat Costiniu.

 Judecatoarea a mai apreciat ca aceasta tragere la raspundere a magistratului de catre stat vine in urma multor discutii si a unei intoxicari a opiniei publice in ideea ca sanctionarea pecuniara a magistratului ar da o satisfactie cetateanului, ceea ce, in opinia ei, este un lucru fals.

In schimb, statul nu isi mai indeplineste de mult obligatia de a face legea accesibila cetateanului, a mai spus Costiniu.

Potrivit presedintelui de onoare al AMR, posibilitatea sa se actioneze astfel impotriva magistratilor ar duce "la destramarea a ceea ce a mai ramas din
justitia acestui stat care isi spune democratic", dar tinde sa fie "politienesc".

 

 Costiniu a mai comentat ca, atat timp cat puterile statului sunt egale, ar fi normal ca, daca magistratul este tras la raspundere de puterea politica, si ceea ce se intampla la nivelul Guvernului sau Parlamentului sa fie sanctionabil in
justitie, nu doar parlamentarul "sa nu mai poata candida cinci ani" sau "sa se schimbe ministrii si cu asta, basta".

Comisia pentru revizuirea Constitutiei a adoptat, miercuri, un amendament prin care permite statului sa actioneze pentru recuperarea prejudiciului cauzat de
magistrati care si-au exercitat functia cu rea-credinta sau grava neglijenta, prejudicii pentru care statul raspunde patrimonial.
 
=========================
=====================================
======================================================
 
 
Dreptate, ochii plânşi vor să te vadă!
 
===========================
======================================
============================================

45 de comentarii:

  1. INCREDIBIL : GUVERNUL ROMANIEI REFUZA PRIMIREA DOSARULUI CRIMINAL
    DAN VOICULESCU REMIS ANTERIOR SERVICIULUI FBI,
    CONSPIRATIE LA TOATE NIVELELE STATULUI ROMAN !
    Domnule Horvath,
    Datorita unor modificari care au intervenit in program , respectiv invitatia adresata domnului ministru de catre comunitate , in timpul intalnirii din 8 iunie , de a lua parte la o slujba religioasa , va informam ca intalnirea programata duminica 9 iunie – 11.30 se anuleaza .
    Consulatul General
    NOTA OFICIALA- CONSPIRATIE CRIMINALA A GUVERNULUI ROMAN
    Domnule Ministru Cristian David
    Asa cum am anuntat de mai multe ori am cerut o intalnire cu dumnevoastra
    pentru a va inmana dosarul criminal Dan Voiculescu. Mentionez ca am facut
    zeci memorii la toate institutile statului dar nu am primit nici un raspuns sau
    comfirmarea primirii.
    Dumneavostra fiind membru a guvernului va luati pe umar o mare raspundere refuzand
    o intalnire.
    Deci oficial va declar participant la o actiune criminala in favoarea unui criminal notoriu
    care a furat banii lui Ceausescu. Cel mai mare furt din istorie. 4-6 miliarde de dolari
    Ma voi adresa forurilor international si guvernelor SUA si Japonia al carei cetatea sunt,
    Deasemenea E.U a carui membru sunt prin cetatenia romana. Asa cum vedeti am
    o tripla cetatenie.
    Nu fac nici-un secret. Locul dumneavostra este la puscarie alaturi de Dan Voiculescu.
    Robert Horvath
    Presedinte
    Devartes Film International
    New York Tokyo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai Pulake, bine ca nu au angajat niste "niggeri" sa -ti dea mooie! Hai Zziizzt!

      Ștergere
  2. Maaa, da prost mai esti bozgore: tu nu pricepi ca esti o persoana nefrecventabila? Ai primit un raspuns diplomatic si macar incearca sa pricepi ceva din el...
    Nu-i nici-un secret. Locul tau este la balamuc, alaturi de alti nebuni (ce se cred Napoleon, Putin... de Ceausescu, curios lucru, nu am auzit sa se creada careva...).
    Hai sictir si-o laba trista ca ai ramas cu dosaru'n brate!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hopaaaa!!!
    Diliul a gasit o noua "tinta"
    Ce sa mai zici:nebunul tot nebun ramane

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Macraone, ai invatat si tu in sfirsit ABC-darul, odata cu nepot-tu? Brava, muei Ciusdei! Acu poti intra in clubul hotentontilor...

      Ștergere
  4. Uoai, treziti-va-ti in PL-ul mieu, ca bloaga-i in primejdie!
    Incetul cu incetul ,,peretele'' ii tras spre bloaga fostului PulanoX.
    Muei pacienti , si voi animale, leaganul civilizatiei este in pericol!
    Reveniti la ,,pieptul,, ocrotitor care v-a crescut(nu conteaza pe unde si ce ati mai supt!).

    RăspundețiȘtergere
  5. Scandalos. Dacă nu iese cum vrea el, potopul.
    ===============
    Băsescu cere judecătorilor CCR să respingă noua Constituție .
    ==========================
    Traian Băsescu a lansat luni un atac fără perdea la proiectul noii Constituții după ce forma cerută de el a fost respinsă recent de Parlament.

    Atacul a fost lansat în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului de către noii judecători ai CCR, Daniel Morar, Mona Pivniceru și Valer Dorneanu.

    După depunerea jurământului de către cei trei, Băsescu a ținut un discurs în fața tuturor judecătorilor Curții Constituționale prezenți la eveniment. Băsescu le-a cerut, cu vorbele lui, judecătorilor CCR să respingă revizuirea actuală a Constituției.

    Traian Băsescu a declarat în fața judecătorilor CCR că ceea ce se întâmplă acum cu revizuirea Constituţiei reprezintă "un risc de blocare a statului".

    "În mâinele CC va fi noua Constituţie a României. Nu preget să menţionez că în momentul de faţă şi-a pierdut rostul de a fi revizuită. Singurul element care a stat la baza revizuirii Constituţiei a fost legat de politica de simplificare a statului şi de a răspunde referendumului din 2009. (...) Vreau să subliniez, nu pentru că aş critica pe cineva, dar în faţa judecătorilor CC am obligaţia să spun ce gândesc. Revizuirea Constituţiei în baza referendumului din 2009 era singura justificare a acestei revizuiri. Ceea ce se face în momentul de faţă nu are decât rostul de a complica funcţionarea statului. (...) Aş spune că revizuirea actuală reprezintă un risc de blocare a statului. (...) Am şi o altă îngrijorare: dacă un referendum poate fi considerat un simplu sondaj. (...) Cred că sondajele sunt pentru casele de sondaj, iar referendumul exprimă suveranitatea poporului, aşa cum se spune în Constituţie", a susţinut Băsescu.

    "Profit că sunt aici toți judecătorii CCR, cu certitudine voi reacționa decent, în spiritul Constituției, dar voi reacționa, la neluarea în considerație a referendumului din 2009", a spus Băsescu în fața judecătorilor CCR.

    Referendumul care nu îl lasă să doarmă pe Traian Băsescu nu este, așa cum poate s-ar fi așteptat mulți, cel de anul trecut prin care el a fost trimis acasă de milioane de români, ci cel din 2009 pe care l-a organizat ca să mai câștige un mandat prezidențial și care prevede trecerea la un parlament unicameral și un număr maxim de 300 de parlamentari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Replica lui Antonescu după ce Băsescu a atacat noua Constituție.
      =====================
      Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, despre afirmaţiile lui Traian Băsescu în privinţa revizuirii Constituţiei, că acesta are "convingerea şi obişnuinţa" de a da mandate Curţii Constituţionale care să se transforme în decizii, cum ar fi cazul proiectului de revizuire.

      Liderul PNL a apreciat drept nepotrivite afirmaţiile lui cu ocazia ceremoniei de depunere a jurământului de către trei dintre judecătorii Curţii Constituţionale. "Explicaţia pe care o găsesc acestei nepotriviri este în convingerea şi obişnuinţa preşedintelui de a mandate Curţii Constituţionale, din convingerea, din obişnuinţa ca opiniile domniei sale să se transforme în hotărâri ale Curţii, ceea ce sper să nu se întâmple pentru că nu e normal. (...) Asta e explicaţia pe care o găsesc de modul cum înţelege domnia sa, pentru că altfel nu văd ce rost ar avea atunci când se petrece o astfel de acţiune, intră trei judecători noi în mandat, pleacă trei, să-i spui Curţii Constituţionale ce crezi tu sau ce nu crezi despre propunerile care urmează să vină acolo", a spus Antonescu.

      El a apreciat că CC va judeca asupra proiectului de revizuire "în termenii constituţionali" şi va da un verdict în legătură cu care nu are "deloc emoţii". "Dincolo de această precizare, fără niciun fel de îndoială nu am cum să împărtăşesc părerea domnului Băsescu. Nu e blocat statul cu nimic de elementele discutate până acum şi până la capăt în revizuirea Constituţiei. Dimpotrivă, unul din motivele revizuirii este să preîntâmpinăm situaţii de criză şi chiar de blocaj care au intervenit între instituţii ale statului, aşa cum ştim foarte bine măcar din cei 10 ani de mandat ai domnului Traian Băsescu", a mai afirmat liderul PNL.

      Antonescu a mai susţinut că în urma unei astfel de "atitudini" precum cea exprimată luni de Traian Băsescu s-a ajuns la revizuirea Constituţiei pentru a nu mai fi lăsate "la bunul plac, la tipul de personalitate, la apucăturile viitorilor preşedinţi aceste lucruri". "Mi se pare şi episodul de astăzi un bun exemplu pentru «de ce», pentru motivele revizuirii Constituţiei în această privinţă. Nu mai vorbesc de faptul că domnul Băsescu pare să ignore total un capitol important privitor la drepturi şi libertăţi care s-au extins, care s-au consolidat, care au căptătat garanţii suplimentare", a precizat liderul PNL.

      În ceea ce priveşte faptul că noua lege fundamentală ar putea fi prea "stufoasă", Antonescu a afirmat că acest lucru poate fi constatat la finalul lucrărilor comisiei de revizuire, care va întocmi un proiect. "Dacă domnul Băsescu, ca şi domnul Ponta susţin că această Constituţie va fi prea stufoasă nu au dreptate. Ce ştiu eu, în legătură cu premierul Ponta, este că domnia sa a exprimat dorinţa ca ea să nu fie, nu afirmaţia că este. Deocamdată, de altfel, vorbim fără materia primă. Când vom avea măcar proiectul încheiat aici în comisie vom putea să vedem dacă e stufos, dacă nu e stufos, dacă sunt lucruri care nu ar trebui să fie într-o Constituţie", a declarat Antonescu.

      El a apreciat că Traian Băsescu vorbeşte în această privinţă "după ureche", ceea ce nu este admisibil la un preşedinte. "Constituţia nu va fi stufoasă, nu va prezenta diferenţe semnificative ca volum, Constituţia nu se extinde, există câteva articole care se modifică şi foarte puţine articole care se adaugă", a menţionat liderul PNL.

      Ștergere
    2. Oamenii lui Băsescu, în continuare la butoane.
      ===================
      Zegrean, un nou mandat în fruntea Curții Constituționale .
      ..........................
      Augustin Zegrean a primit un nou mandat în fruntea Constituționale a României din partea judecătorilor CCR.

      După înnoirea componenţei CCR cu Daniel Morar, Mona Pivniceru și Valer Dorneanu, judecătorii s-au întrunit luni pentru a-şi alege preşedintele pentru următorii trei ani.

      Zegrean anunțase, anterior, că îşi va depune candidatura pentru încă un mandat de trei ani la conducerea CCR.

      Pentru aceeaşi funcţie a candidat Tudor Toader.

      După votul care i-a dat un nou mandat în fruntea CCR, Augustin Zegrean a declarat că a fost ales cu "majoritate suficientă" în funcţia de preşedinte al Curţii Constituţionale, pentru un nou mandat de trei ani.

      El a mai spus că CCR şi-a făcut datoria, a respectat Constituţia, legea, iar pe viitor va face acelaşi lucru.

      "Nu spun că este mai importantă componenţa de acum decât cei care au plecat. Erau buni şi au dovedit această calitate, dar nu va fi mai jos Curtea decât a fost până acum. Va fi, în schimb, mai tânără. În vechea componenţă, aveam peste 600 de ani toţi la un loc, acum avem doar 520", a spus Zegrean.

      Ștergere
  6. Traian Băsescu:
    În instanţe avem un nivel ridicat de corupţie.
    ..................
    ==================
    În ultimul timp, Traian Băsescu insistă în apariţiile sale publice că nu a făcut vreodată presiuni asupra justiţiei. În 2006, CSM l-a reclamat pe Traian Băsescu la CCR tocmai pentru... presiuni asupra justiţiei. Atunci Traian Băsescu (dar şi în alţi ani) i-a „desfiinţat” pur şi simplu pe judecători, aşa cum nimeni nu a mai făcut-o.

    Traian Băsescu: N-am făcut presiuni pe justiţie

    În repetate rânduri, Traian Băsescu a susţinut public că nu s-a implicat în actul de justiţie, că nu a pus presiune pe magistraţi. Una dintre ultimele sale declaraţii sale în acest sens a fost dată pe 4 martie a.c. „Eu nici n-am ţinut miniştri penali în Guvern, nici n-am votat pentru neridicarea imunităţii parlamentare a unor penali, nici n-am făcut presiuni pe justiţie, nici n-am dat lovituri prin CSM”.

    Pe de altă parte, pe 27 martie a.c., Traian Băsescu acuza USL de presiuni: „Ştiţi, poate pentru dumneavoastră e mult mai greu; majoritatea asta uriaşă de stânga, USL, exercită o presiune formidabilă pe instituţii; uneori se vede, alteori nu se vede, dar presiunea este formidabilă (...) Fie că vorbim de justiţie, fie că vorbim de structuri de securitate naţională, fie că vorbim... o presiune formidabilă pentru punere sub control politic”, a spus Băsescu la B1TV.

    Băsescu, reclamat la CCR în 2006

    Lucrurile nu stau deloc aşa. Un document mai vechi – apelăm la el, pentru a nu fi acuzaţi de parti-pris-uri – ne demonstrează că „n-am făcut presiuni pe justiţie” este o gogoaşă (ca multe, multe altele) marca „Traian Băsescu” şi că acesta a făcut presiuni încă de la începutul mandatului său. Iată câteva dintre „zicerile” lui Traian Băsescu:

    - „Justiţia este independentă în corupţie şi în ineficienţă” (mai 2005)

    - „Eliberarea din arest a infractorilor se întâmplă pentru că ori citaţia a fost strâmbă la conţ, ori judecătorul este corupt” (11 ianuarie 2006)

    - „Nu pe noi ne are în faţă cetăţeanul când se adresează justiţiei, ci pe judecători, nu noi am făcut împroprietăriri ilegale prin hotărâri judecătoreşti, nu noi am dat soluţii ca după ce a fost devalizată o bancă precum Bancorex toată lumea a fost nevinovată (...) În instanţe avem un nivel ridicat de corupţie” (20 februarie 2006).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Declaraţiile de mai sus (şi altele) ale preşedintelui Traian Băsescu au ajuns pe 26 mai 2006 pe masa Curţii Constituţionale (la vremea respectivă cu o clară majoritate PSD-istă), sub formă de sesizare a CSM, care a solicitat ca judecătorii Curţii să constate un conflict constituţional între preşedinte şi Puterea judecătorească. În Decizia nr.435/2006, CCR a statuat că nu este vorba de un conflict de natură constituţională.

      CE nu ştia oare nimic în 2006?

      Chiar dacă acum 7 ani judecătorii CCR au ajuns la concluzia mai sus amintită (există conflict constituţional atunci când faptele sunt de natură complexă şi vizează unele decizii ale puterilor din stat), declaraţiile lui Traian Băsescu rămân şi se încadrează în categoria „presiunilor la adresa justiţiei”. Practic, declaraţiile făcute de preşedinte au vizat direct actul de justiţie şi au avut o amploare mult mai mare decât aşa-zisele „atacuri la adresa justiţiei” ale USL, criticate de CE în 2012. Chiar se impune întrebarea: oficialii CE din 2006 nu au ştiut de declaraţiile lui Traian Băsescu? Este adevărat, pe atunci Monica Macovei şi propaganda portocalie nu se ocupau cu intoxicări şi manipulări la Bruxelles.

      Mai reamintim şi alte „ieşiri” ale lui Traian Băsescu:

      - „Cred că aţi înţeles foarte bine ceea ce v-am spus. Am o rugăminte: nu mă confundaţi cu un ziarist căruia îi faceţi o declaraţie. Vorbiţi cu şeful statului, care vă spune aşa: au murit 1600 de oameni la Revoluţie, iar voi închideţi dosarul. Aveţi soluţie sau nu?! Au murit oameni la mineriada din 13-15 iunie. Ce vreţi să spuneţi, că vă impun o soluţie ?! Vă impune realitatea să spuneţi dacă s-au împuşcat singuri oamenii sau au fost împuşcaţi de cineva. Nu mă confundaţi cu ziarişti cărora le faceţi declaraţii să fiţi prinsă pe telex” (8 septembrie 2009, când i-a ordonat Laurei Codruţa Kovesi ce să facă în „dosarul Revoluţiei”).

      Ștergere
    2. - „Pentru domnul procuror Niţu, am avut o solicitare specială, dincolo de aceea de a face echipă cu cei doi adjuncţi pe care îi are. Deci, dincolo de solicitarea de a face o bună echipă, am avut o solicitare specială, care este o restanţă din vremea doamnei Kovesi. Clarificarea măcar a două aspecte din Revoluţie: cine a luat decizia politică - decizia militară ştim cine a luat-o: ministrul Apărării din acea vreme - dar cine a luat decizia politică şi a cerut ministrului Apărării să fie scoasă Armata împotriva poporului şi mai ales Armata cu muniţie de război” (15 mai 2013, la numirea în funcţii a şefilor Parchetelor)

      După cum se vede, aici suntem în faţa indicaţiilor directe date de Traian Băsescu unor factori de decizie din zona procuraturii. Atenţie, aceste declaraţii au fost date în faţa camerelor de luat vederi. Dar când s-a discutat fără presă, credem că indicaţiile au fost mult mai multe.

      Şi pentru că tot spunea recent (vezi declaraţia dată la B1) Traian Băsescu că majoritatea de 70% a USL vrea să „pună sub control justiţia”, iată ce spunea pe 20 mai 2005: „Lupta împotriva corupţiei este treaba Guvernului. Nu o să vină nimeni să-l întrebe nici pe domnul preşedinte Lupaşcu (şeful CSM de atunci – n.a.), nici pe domnul preşedinte Vida (şeful CCR de atunci – n.a.) şi nici pe vreo altă doamnă judecătoare care crede că l-a prins pe Dumnezeu de un picior fiind în CSM de ce nu e eficientă lupta împotriva corupţiei, de ce nu e eficientă justiţia”.

      Ștergere
  7. Mai futalailor,vedeti ca FLIT si-a scos nevasta si fiica,sau nora ,la produs pe centura,2 lei muia,5 lei anal si...are el mercurialul ca el face pe PESTELE.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dom' inginer de sport, noi vrem sa va dam o muie gratis, ca femeile decedate nu ne intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stay Mos flit ,mai rezista pana diseara ca ma duc sa-ti iau doua flori[pizda tzigancii] sa ti le aduc la priveghi.

    RăspundețiȘtergere
  10. SUJI MELU, STII TU, ALA CHELU!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cînd de duce ziua la culcare
    Cine-mi suge mie pula oare?
    Este Tigri2 fut-ui norocul
    Gaburele ăl de umblă cu ghiocul
    Este Tigri 2 fut-ui norocul
    De-o suge, suge de mama focu
    Mi-o suge de zor de dimineaţă
    Între 3 felii de pîine cu dulceaţă.
    Dar el nu o suge singurel
    Are ajutor pe Cezărel
    Şi-amîndoi fac o echipă bună
    Dau limbi între koai împreună
    Îi dau limbi şi Moşului Kalilku
    Căruia îi sug de zor lindiku.
    Refren:
    Viurel, Viurelule
    N-o mai suge gaburule
    N-o mai suge limbricule
    Fiindcă de rîd babele...

    To be continued...

    RăspundețiȘtergere
  12. Cezărilăăă,vezi că divorțează Leana lui Cocoș,bre!!!Stirea a eclipsat-o pe cea cu vizita lui Tonta la BabaMerkel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o crezi Tu ! L-a primit hoasca, mai ceva ca pe un sef de stat !
      Spera la ceva sange proaspat !Czar

      Ștergere
  13. Elena Udrea si Dorin Cocos au divortat.
    ============
    Elena Udrea si Dorin Cocos au pus capat capat mariajului, divortul avand loc luni la notar, informeaza Mediafax. Acestia au precizat, intr-un comunicat, ca, dupa 10 ani, casatoria lor a luat sfarsit, in 10 iunie, "in mod amiabil si in fata notarului".

    "Decizia de a ne desparti vine dupa o analiza indelungata si profunda a relatiei noastre si a optiunilor de viitor a fiecaruia dintre noi. Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut impreuna necesar relatiei si a supus casatoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astazi, mergem pe drumuri separate, dar pastram prietenia si parteneriatul solid construite in ultimii 15 ani, ramanand in cele mai bune relatii. Multumim familiilor si prietenilor care ne-au fost si ne sunt alaturi si rugam pe toti cei care ar putea fi interesati de acest subiect sa dea dovada de intelegere fata de noi si sa ne respecte intimitatea", mentioneaza ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sefu", da-i kizda ma-sii pe amindoi! Si pe Cucoshu cel tilhar si pe prea cuvioasa coorva din PleshCoaie, aleia de-i cinta serenade mai acu vro 2 ani, Motanelul kkcios.

      Ștergere
    2. kis viorel

      Am 53 de ani ,sunt pensionar militar ,fost pilot ,Urziceni ,sotia din Basca Chiojdului.Am toata admiratia pentru omul politic si OMul Elena Udrea.Dupa parerea mea Adriana Saftoiu are “un dinte”impotriva dvs.din invidie ,se simte neluata in seama si eclipsata de realizarile pe care le aveti in toate domeniile.De cand a cazut in “dizgratiile politichiei”se comporta precum un japonez constipat…

      Sursa: http://deceblog.net/2009/08/stii-ca-esti-mahmur-atunci-cand/

      Ștergere
    3. Mai paduchiosule,du-te la deratizare.

      Ștergere
  14. NB la ZOO + 9! Cezare, nu uita ca la 2 sa ma-nbelesti la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  15. Neatza Buna la ZOO + 9! Czare, muc mic merci ca m-ai inbelit la oua, dar nu uita ca la 9 sa le faci ZVITA la amindoua.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mai ,beli-mi-ai pula impreuna cu cei dragi tie,da tu ce te tot legi de persoana mea ?Am lasat-o pe ma-ta ,nevasta-ta sau fii-ta gravide si nu le-am platit avortul.ti-am tras-o tie in gingii si ai ramas cu gura cascata?Futu-va-n gura de retardati ,ce pizda ma-ti vrei mai idiotule,mai bine pazeste-ti femeile din familie sa nu alerge dupa pula cu gura cascata!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. @ 09:10
    Tu-ti zgura ma-ti de borac!!! Cine PMul meu esti, de iti permiti sa ne injuri la gramada, pe toti respectabilii anonimi care posteaza aciulea la Cenaclul Faclia? Ia vezi ca-ti foot una de nu te mai scoli 3 zile din pat! Daca ai vise erotice, du-te cu muierea ta in padure dupa fragi si dupa muie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai cacaciosule ,ai curaj ca esti in spatele anonimatului ,hai daca ai sange in pula sa stabilim o intalnire sa-ti mut falcile mai aproape de gaura curului.oricum eu il injur doar pe cel ce se tot leaga de mine futu-l in gura cu tot neamul lui de handicapati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS KKCIOSULE!

      Ștergere
    2. PS. ALA NU CRED CA MAI ARE SINGE IN PULA CA I-A SUPT-O TIGRI2, MOTANELUL KKCIOS!

      Ștergere
    3. ...care v-o da pe din dos...

      Ștergere
    4. ...si care ne-o suje virtos.

      Ștergere
  19. Mei, mei, mei ...
    Ce dreak de tavaleala isi trag si basinosii astia...
    D'aia merg toate de-a-ndoáselea!
    Mei, mei, mei ... ce vremuri mai traim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SA FACEM PIHSI CU H2SO4 ...de ras cu ROARY!!
      Topic List < Prev Topic | Next Topic >
      Răspuns: [roarmy230] Clarificari de la CMJ Conditii de munca HGS 1019 clarificari necesare pareri opinii << First < Prev Next > Last >>
      Posted By:
      Sun Jun 9, 2013 4:52 am |
      Options




      Tedy,eu itit inteleg supararea,dar, legea spune ca sumele banesti acordate necuvenit se retuie de cei care au beneficiat de ele. Adica eu am beneficiat, eu restitui. Nu a beneficiat de ele nici Oprea, nici macar un sef de birou care a executat un ordinul ilegal verbal.Asa ca turcu bea, turcu plateste.....cat ai fi tu impotriva. Personal, mi se pare corect. Cei ce au aplicat legea gresit, fara sa cer eu sa mi se dea, primesc o pedeapsa administrativa.Daca o vor primi si pe aceea.Dragos Icleanu

      Ștergere

  20. SA TI CACII IMPRASTIAT ...DE RAS CU ROARMY!!
    < Prev Topic | Next Topic >
    Re: Clarificari de la CMJ Conditii de munca HGS 1019 clarificari necesare pareri opinii << First < Prev Next > Last >>
    Posted By:
    rotarumir
    Sat Jun 8, 2013 8:53 am |
    Options




    Sporul pentru conditii de munca a fost modificat de C.P.S. in baza documentului
    "Completari la fisa cu locurile de munca in care a lucrat .... si care ii dau
    dreptul la incadrare ....", document intocmit de CMZ Bucuresti, desi, conform
    legii nu avea dreptul sa opereze modificari pentru pensionarii care nu erau
    alocati acolo.
    In completarile facute, la rubrica "Baza legala" apare doar HG 1294/2001 dar
    sunt modificate functiile (astfel incat sa se poata acorda alte conditii) sau
    uneori direct conditiile (in sensul ca a ramas ca sunt cf HG 1294 dar s-au
    trecut conditiile conform HGS).
    Si intr-un caz si in celalalt nu aveau legatura cu realitatea.
    De ex. o parte din colegi s-au trezit cu functii pe care nu le-au avut
    niciodata, sau altcineva care a fost "cadrist" a primit alte conditii, desi
    inainte avea deosebite.

    Cred ca, de aceea la tribunalul Botosani au fost anulate aceste completari
    facute de CMZ Bucuresti.

    --- In roarmy230@yahoogroups.com, ujica ionel wrote:
    >
    > Aveti vreo dovada ca s-au aplicat prevederile hg 1019?
    > Daca nu aveti o dovada sscrisa din care sa reiasa FARA DUBIU ca s-au aplicata
    acele prevederi si pensionarilor, chiar daca este adevarata, nu ajuta la ceva.
    > Ionel Ujica
    >
    > From: rotarumir
    > To: roarmy230@yahoogroups.com
    > Sent: Friday, June 7, 2013 7:26:23 PM
    > Subject: [roarmy230] Re: Clarificari de la CMJ Conditii de munca HGS 1019
    clarificari necesare pareri opinii
    >
    > Â
    > Cateva inadvertente in ce ati aflat de la CMJ:
    > 1. prevederile HGS 1019 s-au aplicat si diminuatilor iesiti la pensie inainte
    de 2001;
    > 2. prevederile HGS 1019 nu s-au aplicat tuturor diminuatilor iesiti la pensie
    dupa 2001 (personal sunt unul din ei)
    > 3. aplicarea prevederilor HGS 1019 s-a facut arbitrar si a depins de
    bunavointa celui care a facut completarile la Fise. Astfel unii pensionari au
    beneficiat de sporuri majorate pe toata perioada de activitate iar altii pentru
    perioade reduse, cuprinse intre 2 si 10 ani. Astfel unii pensionari au trecut in
    categoria celor cu pensii majorate iar altii au ramas tot diminuati, dar cu o
    diminuare mai mica.
    > Oare acest mod de apicare a fost co

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai boulene, sa ne kkm in gitlejul tau cu bucati de sula cit mineca cojocului. De cite ori ti-au spus baietii sa nu mai postezi kkturile astea pe blog? Baga-ti-le-n kur, ori pune-ti-le pe bloaga aia a ta, perete de wc, cum zice Mos Kaliku...

      Ștergere
    2. Pai da pe bloanga aia el scrie ,el citeste CA CAprili nu stie carte.

      Ștergere
    3. Cum adica? Maimucea nu stie citeste?

      Ștergere
    4. HAI CA-I MISTO ! FACEM KK - DE RAS CU ROARMY!!

      Ștergere
    5. Don Vasile..Ponta a fost primit in Germany cu onoruri militare si covor rosu !! ....nu s-a vazut la ,,Trompeta - Severin "?

      Ștergere
    6. OMUNICAT din 11.04.2013
      Stimaţi camarazi

      Referitor la informaţiile difuzate de unele posturi de televiziune, potrivit cărora se operează ,,noi tăieri” din pensiile cadrelor militare în rezervă, facem precizarea că într-adevăr unele cadre militare în rezervă / retragere provenite din Ministerul Apărării Naţionale au primit noi decizii de pensii, însă acestea au fost generate de faptul că la elaborarea celor anterioare s-au folosit unele date eronate şi, în mod logic şi legal, ele trebuie corectate.

      Pensiile calculate pe bază de date corecte nu vor suferi nici-o modificare.

      BIROUL PERMANENT ANCMRR - MANGALIA

      Ștergere
  21. CEZARIKA-CAPSULIKA AND VIURIKA-LIMBRIKA, HOP, HOP, HOP, SA V-O DAM L CIOK, CIOK, CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  22. ANDA ...bvanii inapoi jegoaso!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri