Google Translate

vineri, 28 iunie 2013

Politia in ALERTA. UN PISTOL CU GLOANTE lasat aiurea, A FOST FURAT!

 
Masina sefului Penintenciarului de Femei Targsor, din judetul Prahova a fost sparta joi seară.
 
 
Din autoturism a fost furata borseta cu suma 7000 de euro, un pistol Glock,calibru 9 mm cu două încărcătoare a câte 17 cartuşe cu glonţ fiecare si actele de identitate ale barbatului.
 
 
Potrivit reprezentantilor IPJ Dambovita,sustragerea a avut loc in fata unui imobil de pe strada Tighina din municipiul Targoviste,micro II, unde comisarul sef Florin Stanciu,de 45 de ani,originar din comuna Tatarani,judetul Dambovita a intrat pentru mai putin de o jumatate de ora.
 
 
Din primele cercetari ale politistilor rutieri,rezulta ca barbatul isi parcase autoturismul pe care l-a incuiat,iar ulterior a intrat in cladirea pentru aproximativ 20 de minute.Ulterior,seful Penintenciarului de Femei Targsor a revenit la autoturism pentru a-si continua deplasarea,moment in care a constatat ca geamul din dreapta spate al masinii Volswagen Golf era spart,iar din interior lipsea borseta in care erau suma de 7000 de euro si un pistol Glock,calibru 9 mm cu doua incarcatoare a cate 17 cartuse cu glont fiecare si actele de identitate.
 
 
Politistii continua cercetarile la fata locului,iar in orasul Targoviste si la iesirile din localitate au fost instituite filtre rutiere pentru gasirea armei,munitiei aferente,a banilor si a documentelor de identitate ale sefului Penintenciarului de Femei Targsor precum şi a suspectilor.Poliţiştii şi jandarmii au luat la periat tot municipiul Târgovişte.
 
PISTOLUL ŞEFULUI PENITENCIARULUI TÂRGŞOR A FOST FURAT! - YouTube
 

 
June 28, 2013
VIDEO. 7000 de euro, un pistol Glock,calibru 9 mm cu două încărcătoare a câte 17 cartuşe cu glonţ fiecare au fost furate din maşina şefului Penintenciarului de Femei Târgşor
Sursa:
 
====================================
======================================================
==============================================================
 
 
 
În centrul atenţiei! Comisarul-şef de penitenciare Florin Stanciu, fostul director al Penitenciarului Poarta Albă, actual şef al Penitenciarului de Femei Târgşor, a „reuşit”, ieri, să apară în majoritatea buletinelor de ştiri. Şi asta după ce omul legii a căzut pradă hoţilor. Mai exact, maşina comisarului-şef a fost spartă, hoţii reuşind să fure o mică avere, circa 7.000 de euro, un pistol şi mai multe cartuşe. Conform propriilor consemnări, fostul director al Penitenciarului Poarta Albă se poate considera un om al legii înstărit.

Astfel, potrivit declaraţiei de avere completate la data de 30 mai 2011, comisarul-şef de penitenciare Florin Stanciu avea, din anul 2006, un teren intravilan, în suprafaţă de 3.700 de metri pătraţi, bun dobândit prin moştenire, titularul fiind Adriana Stanciu. Tot alături de Adriana Stanciu, Florin Stanciu deţinea, din anul 2000, un apartament în Bucureşti, în suprafaţă de 54 de metri pătraţi, bun dobândit prin cumpărare. Şeful Penitenciarului de Femei Târgşor a mai declarat că are trei conturi curente (ori echivalente - inclusiv card), două dintre ele fiind deschise la BCR în 2007, având o valoare totală de 67.500 de lei, şi unul la Banca Transilvania, deschis în 2004, în valoare de 30.000 de lei. În ceea ce priveşte datoriile, Florin Stanciu avea de returnat, în 2011, suma de 70.000 de lei către BCR, scadenţa fiind în anul 2017. De la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, comisarul-şef prădat de hoţi a încasat un venit anul de 65.000 de lei.

Asta în timp ce soţia sa, Adriana Stanciu, a primit o pensie de 18.000 de lei. Pe data de 5 iunie 2012, Florin Stanciu a completat o declaraţie de avere din care reiese că deţinea, împreună cu soţia sa, doar apartamentul din Bucureşti, în suprafaţă de 54 de metri pătraţi, precum şi un depozit bancar ori echivalent la Banca Transilvania, din 2010, în valoare de 35.000 de lei. În rubrica destinată datoriilor, comisarul-şef a trecut acelaşi credit luat de la BCR în 2007. Asta în timp ce salariul anual a fost de 40.000 de lei.
 
Pe data de 30 mai 2013, comisarul-şef de penitenciare Florin Stanciu a mai completat o declaraţie de avere, în calitatea de director al Penitenciarului de Femei Târgşor, document din care reiese că nu posedă terenuri, case, bunuri imobile, însă are un depozit bancar ori echivalent deschis la Banca Transilvania în 2010, valoarea fiind de 35.000 de lei. În privinţa datoriilor, comisarul-şef Stanciu a notat acelaşi credit de „70.000”, luat în 2007 şi cu scadenţa în 2017, fără a fi precizată moneda în care este contractat. Venitul anul raportat în această declaraţie de avere este de „22.126” de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi „18.723” de la Penitenciarul de Femei Târgşor.
Pentru câteva săptămâni, Florin Stanciu a fost şef al Penitenciarului Poarta Albă, ulterior fiind mutat din fruntea Penitenciarului Mărgineni.
============================================
=======================================================
=====================================================================
 
REMEMBER / Si ce daca?!?
 
Fostul director al Penitenciarului Mărgineni, Florin Stanciu, revocat din funcţia de conducere
PUBLICAT
Joi, 17 Martie 2011 12:40
 
Fostul director al Penitenciarului Mărgineni, comisarul de penitenciare Florin Stanciu, a fost revocat din funcţia de conducere, prin dispoziţia ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, la propunerea conducerii ANP, după ce un deţinut a evadat din sediul Judecătoriei Moreni. În urma revocării, Florin Stanciu va fi numit într-o funcţie de execuţie, precizează reprezentanţii ANP.
 
Potrivit unui comunicat remis de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), măsura vine ca urmare a numeroaselor nereguli constatate de către Direcţia Inspecţie din cadrul Administraţiei, după verificarea unor aspecte de natură managerială, care au contribuit la producerea evenimentului din 9 martie, când deţinutul Eugen Nicolae Galeş a evadat din sediul Judecătoriei Moreni, judeţul Dâmboviţa.
 
Direcţia Inspecţie din cadrul ANP a reţinut, printre altele, că fostul director al Penitenciarului Mărgineni, Florin Stanciu, nu s-a implicat în cunoaşterea problematicii sectorului operativ prin controale responsabile şi repetate pentru a-şi forma propriile convingeri şi concluzii în vederea remedierii deficienţelor, dovedind o atitudine pasivă. Acestă abordare a condus la lipsa unei discipline în derularea activităţilor zilnice, potrivit ANP.
 
Comisarul de penitenciare Florin Stanciu a condus Penitenciarul Mărgineni până la data de 7 martie, dată la care a fost detaşat şi împuternicit, pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de director al Penitenciarului Poarta Albă.
 
În urma revocării din funcţia de conducere, comisarul de penitenciare Florin Stanciu va fi numit într-o funcţie de execuţie, precizează reprezentanţii ANP.
 
Comanda Penitenciarului Poarta Albă a fost preluată de comisar-şef de penitenciare Andrei Dumitru aflat, până la acestă dată, la comanda Penitenciarului Slobozia. Conducerea Penitenciarului Slobozia va fi asigurată, cu aceeaşi dată, de către comisar-şef Ovreiu Aurelian, director adjunct al aceluiaşi penitenciar.
 
 
====================================
====================================================
=============================================================

26 de comentarii:

  1. In Romanika, cuvintul de ordine este DEZORDINE SI ANARHIE!!! Cit de prost poti sa fii ca sa sa-ti lasi pistolul din dotare in masina!!! Bei, ie unii carora "nu e nevoie sa le furi traisata, ca si-o pierd singuri", asa ca Cezarel maimucul zis koaie de miel.
    Apropos, ati auzit ca goriloiul culege castraveti cu curul la spanioli?

    RăspundețiȘtergere
  2. asa cum am mai zis:"inteligenti" politienii astia .Lasa armamentul si munitia pe unde apuca ca pe sosete(aia 7000 de euro erau probabil "salariul" colectat de la interlopi la ceas de seara.
    Oricum il "apreciez" pe magraon; a incuiat el masina? a incuiat-o bre a incuiat-o. de aici rezulta ca este nevinovat nu-i asa?
    daca lasa arma in rastelul,incuiat si sigilat poate nu mai putea sa colecteze "salariul" de la interlopi asa usor.....ca doar a fost la un prieten:):):)....ia sa vedem ce iese de aici cu functionarii astia publici cu statut special care au drepturi de salarizare si pensie ca militarii daaaar... au si sindicat ,si al doilea job,isi fac si firme....astia au de TOATE!!
    ce mai ;ziua si bulangiul!

    RăspundețiȘtergere
  3. ....si nici macar nu e un agent oarecare.E ditamai directorul,scula ce sa mai zici

    RăspundețiȘtergere
  4. L-a "pedepsit rau" si pe prostanu ala de la Margineni care conducea puscaria "pasiv" adica il durea in cur.Venea dimineata primea raportul bea cafelutza si la 11-12 ziua era acasica.L-au pedepsit de i-au sarit mucii.Acu a tot director,doar ca la alta puscarie.
    Ce bine era pe vremea militienilor!!puscariasii erau la locul lor si noi la locul nostru.La politienii astia nu a mai ramas decat sa mai faca cate o nunta sau o cununie cu interlopii....ceea ce chiar s-a intamplat.Ferice de pula lor cu salarii si pensii militare + celelalte drepturi ale civililor.Pai e corect?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei dobitocule care nu le cetesti ori nu le vezi sau nu le intelegi! Vezi boule ca e vorba de "unu si acelasi" impricinat!
      Dar la tine, ura si bautura (spun unii, ti-au scrintit mintile!
      Vederea ori intelegerea!

      Ștergere
  5. Bei Curleone, de ce esti tu oaie cu shorik si generalizezi? Bei, e oameni si oameni. Crezi ca la noi la APV, nu erau unii asa ca asta? Numai ca eram toti cu ochii pe ei ca pe butelie. Ehe...

    RăspundețiȘtergere
  6. buey iar imi aduci aminte de shoric ala de la P Neamt?...."ie" cam multi domle ie cam multi in ultimii 20 de ani,si ie doar partea aisbergului care se vede.
    sa-ti arat eu poze cu supervile si gipane ale politistilor de la Stefanesti Arges??(vilele sint la Stefanesti,politaii lucreaza la Pitesti....poate chiar la permise auto:):):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei C, de ce nu te facusi politai, ai? Acu nu mai umblai prin Bv cu trotineta, in manta apv kaki si cu fese pe cap.

      Ștergere
  7. auzi buey anonimule !umbla ala seara cu 7000 de euro ca si cum ar fi fost bani de tigari.Tu la fel umbli prin oras cu miile de euro la tine?Bine ca ii ai fericitule.Eu nu ii am ca nu sunt bugetar:):)si nici director de puscaria.

    RăspundețiȘtergere
  8. buey anonimule....poate te referi un pic si la politia de frontiera(mai ales vama)poate si la politia TF si de ce nu si la rutiera:):)"ie" toti "neprihaniti"

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai daca n-am fost destept,nu m-am facut politai ca sa fiu un monument de cinste si integritate.asta e ! eu nu pot fi asa "cinstit" precum politaii....eheee da sa vedeti si politia locala(mai ales prin piete-chit ca n-are treaba cu MAI-ul) la fiecare 3 sarsanale a 4a e o amenda (ca doar trebo sa arate ca isi fac "datoria")

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Curleoane, da' am auzit ca ai si tu grad in Pulitia Locala, ala de Obergefraier.

      Ștergere
  10. "ZF: România a plătit deja dobânzi către FMI şi UE cât 320 km de autostradă



    „Împrumutul salvator“ de 20 mld. euro mănâncă acum din spaţiul fiscal pentru autostrăzi, căi ferate şi spitale. BNR şi Finanţele au luat efectiv 17,9 mld. euro şi au de dat înapoi 21 mld. euro.

    „Centura de siguranţă“ pe care România şi-a pus-o în urmă cu patru ani sub forma uriaşului împrumut de 20 mld. euro negociat cu FMI şi UE a scos până acum 1,23 mld. euro din Trezoreria statului, din care 700 mil. euro au reprezentat numai dobânzile şi comisioanele (57%). Alte 4 mld. euro au fost achitate deja de BNR, incluzând dobânzi de peste 900 mil. euro, potrivit datelor băncii centrale, scrie Ziarul Financiar.

    Până în anul 2023 împrumutul asumat pe nepusă masă la începutul lui 2009 de triada Traian Băsescu, Mugur Isărescu, Emil Boc va mânca încă 8,6 mld. euro din bugetul României, dobânzile şi comisioanele ajungând la circa 900 mil. euro din această sumă. BNR singură mai are de rambursat rate de 6,9 mld. euro şi dobânzi de 230 mil. euro, adică un total de 7,14 mld. euro, calendarul său de plată urmând să se încheie mai devreme, în 2016, iar singurul creditor fiind FMI.

    Din factura totală de 21 mld. euro (rate, dobânzi şi comisioane), BNR şi Finanţele au achitat până acum numai un sfert."

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai ce seamana gaburul asta din poza cu gaburul nostru Tigri2.

    RăspundețiȘtergere
  12. Politionerii de politie vorbeste despre codul rutier ca Zgonea despre prestigiul deputatilor. Habar n-au despre ce ,,vorbeste''.

    ,,...din primele cercetari ale politistilor rutieri,rezulta ca barbatul isi
    PARCASE autoturismul
    pe care l-a incuiat,iar ulterior a intrat in cladirea pentru aproximativ 20 de minute...''


    art.63. – (1) Se consideră oprire imobilizarea voluntară a unui vehicul pe drumul public, pe o durată de cel mult 5 minute. Peste această durată, imobilizarea se consideră staţionare.
    ...

    (4) Se consideră
    PARCARE,
    staţionarea vehiculelor în spaţii special amenajate sau stabilite şi semnalizate corespunzător.

    RăspundețiȘtergere
  13. COREOLONE....CASA MISCATOARE ....LUMPEN NEPROLETAR
    SUGE-MI ORGANUL SEXUAL ( PULA )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,IO te aprob!E prima oara cand o fac.
      In Curul de leu urla invidia,prostia,neputinta...sentimentele unui RATAT!!Bai, pula, pana si APV-istii tai te reneaga!!!Dobitocule!
      Iaca,ma iscalesc:Un politist cu vila,doua gipane si..restul.Ca sa crapi dreak de invidie.

      Ștergere
    2. bravos bobocule! daca ai avut talent la furat si spagi asta e; ca doara n-or fi din salar

      Ștergere
  14. COREOLONE PURADEL BLOND
    LUMPEN MILITAR
    Probabil ca termenul a-ti este strain ....deci deschide dictionarul

    ....... de care tot nu ai auzit si citeste litera cu litera :

    "Categorie de oameni declasați (cerșetori, vagabonzi, aventurieri)"

    Si daca cunosti germana citeste :

    Related to LUMPEN



    baseborn, common, humble, inferior, low, lowborn, lower-class, low-life, lowly, ignoble, mean, plebeian, prole, proletarian, unwashed, vulgar

    RăspundețiȘtergere

  15. Stoenescu Lazar spunea...
    Acest articol apartine vreunui USL-nist otravit de raspopitul Gadea si care este multumit de felul cum A3 ataca statul de drept la comanda lui Felix. Asa popor ...asa conducatori, care au votat pe Felix cu 80% sa intre in Senat si mai apoi sa demisioneze sa fuga de justitie. Rusine!!!!!!

    28 iunie 2013, 14:44
    Lupuș P spunea...
    @Lazăr
    Voiculescu nu este conducător în țara asta în care statul de drept a fost făcut țăndări de gașca lui Băse...
    Voiculescu conduce un trust privat de presă, nu un stat. Nu te obligă nimeni să te uiți la televiziunile lui.
    Băse, adus la putere prin vot de oameni mediocri, rătăciți în democrație... printre care te numeri și d-ta.
    La așa votanți... așa președinte de țără.
    Rușine... că mai îndrăzniți să scoateți capul!

    28 iunie 2013, 15:32
    maiag spunea...
    LUPUS,e clar,esti inrait si faci propaganda kakarista,daca au singe n coiae de ce amina votarea constitutieie pt la anu?
    daca vor binele populimii de ce nu se prezinta la referendum constitutia cu acest prag?inseamna ca stiu sigur ca populimea nu le aproba aberatiile,stiu exact ca fac magrii,deci populimea nu e proasta.

    28 iunie 2013, 18:09
    Flit spunea...
    @Lupuș P
    Tinere, ia o varianta adevarata, folosita in show bis:

    Corect este :
    "Dai in mine , dai in tine , dai infabrici si uzine
    Dai in scoli , laboratoare , dai in clasa muncitoare
    Asta-i bine ? Nu e bine."

    Se poate tov. Lupus?!

    28 iunie 2013, 19:38
    Don Corleone spunea...
    aloooo!!!aloooo!!! Va rugam URGENT un monument pt d-nul Voiculescu SALVATORUL NATIUNII:):)Ne scapa de justitia asta "nenorocita" si va pune justitia lui proprie si personala
    @lupus
    plateste bine voiculescu? te plateste bine?...

    28 iunie 2013, 19:59
    Don Corleone spunea...
    voiculescu are si ministru la agricultura;este?
    ministrul are datorii la varan 320.000 de euro.La randul lui varanul are un proces cu ghici cine?.....taman cu ministerul agriculturii
    saracu varan !! e doar "un simplu" detinator de trust de presa.....saracu voiculescu,aproape ca ii plang de mila lu' Felix informatoru' dar tu lupus de ce te murdaresti in halul asta?chiar iti trebuie bani obtinuti indiferent cum??
    Ramai cu bine si cu osanalele ridicate lu' voiculescu

    28 iunie 2013, 20:05
    Don Corleone spunea...
    oare felix mai e senator sau in fiecare luna se alege si apoi demisioneaza si iar se alege pt a tot muta dosarele de la un tribunal la altul......

    28 iunie 2013, 20:06
    Don Corleone spunea...
    @lupus
    si nici macar nu faci propaganda kkarista(tot ar fi mai ok) faci cea mai imputita propaganda posibila.Aia a lu' voiculescu


    RăspundețiȘtergere
  16. ,,Culmea linistii:
    Sa fie atat de liniste incat sa auzi cum te mananca in cur.''

    Imi tiuie urechile!

    RăspundețiȘtergere
  17. mie imi tiuie curu dar ma mananca in urechi:):)

    RăspundețiȘtergere
  18. Bine mai, ai mai sters din pacate!

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Neatza Buna la ZOO + 9!

    LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU NUMELE/PRENUMELE DERIVAT DIN CEL AL SFINTILOR PETRU SI PAVEL!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri