Google Translate

sâmbătă, 27 iulie 2013

Cutremur in PRM. Corneliu Vadim Tudor, EXCLUS din partid. Gheorghe Funar este noul preşedinte al PRM. UPDATE

 
Congresul Extraordinar al Partidului România Mare (PRM) desfăşurat, sâmbătă, la Alba Iulia, la care au participat în jur de 700 de delegaţi, a decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor şi alegerea lui Gheorghe Funar în funcţia de preşedinte, conform Agerpres.
 

Delegaţii prezenţi la Alba Iulia au hotărât, prin vot deschis, cu patru voturi contra şi trei abţineri, excluderea lui Corneliu Vadim Tudor din PRM. 
 
Pentru funcţia de preşedinte al PRM au candidat trei persoane - Gheorghe Funar, Corneliu Ciontu şi Ştefan Valentin Varga, care s-a autopropus. Gheorghe Funar a obţinut 530 de voturi, Corneliu Ciontu 113 voturi, iar Varga, 17 voturi.
 
Sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia se desfăşoară Congresul Extraordinar al Partidului România Mare. Delegaţii desemnaţi de filialele judeţene ale partidului aleg organele de conducere colectivă ale PRM: Consiliul Naţional, Comitetul Director şi Biroul Permanent. În cadrul evenimentului vor fi aleşi, totodată, prim - vicepreşedintele şi secretarul general al partidului.

 
Corneliu Vadim Tudor a calificat vineri drept ilegală convocarea Congresului PRM care se desfăşoară la Alba Iulia.
=================
==================================
=================================================

UPDATE. 29 Jul 2013
==============================

Tatoiu a vrut să fie arbitru între Funar și Vadim.
„Lasă-ne-n durerea noastră, muiere! Ești da Vinci, te pricepi la toate” 
              
tatoiuPRM - CONFERINTAfunar

Monica Tatoiu a vrut să facă pe arbitrul sâmbătă seară într-o emisiune la RTV în care se duelau de la distanță Corneliu Vadim Tudor și Gheorghe Funar pe tema președinției PRM. Intervenția Monicăi Tatoiu care a acuzat „ofensa adusă clasei mijlocii” a provocat reacția virulentă a lui Vadim Tudor, care i-a amintit că „se ocupa de supozitoare și de loțiuni de păr”.

„Eu mă simt insultată ca româncă și ca femeie de un limbaj suburban proferat de niște… Poa’ să fie și președintele țării; limbajul acesta, sâmbătă după-masă, într-un studio de televiziune, este nociv pentru publicul românesc. Deci nu știu… Eu nu mai suport să aud cuvinte murdare într-un studio de televiziune”, a intervenit la un moment dat Monica Tatoiu în dialogul între Funar și Vadim.

„Dar pleacă femeie din emisiune, că te pricepi la toate. Ești Leondardo da Vinci. Îți dai cu părerea despre toate”, i-a replicat imediat Corneliu Vadim Tudor. „Este o ofensă la adresa clasei mijlocii din România”, a continuat Tatoiu, ceea ce l-a îndârjit și mai tare pe Vadim. „Parcă te ocupai de supozitoare și loțiuni de păr. Nu-mi da mie lecții despre cum se conduce partidul pe care l-am creat eu. Dar parcă ești lipită ca abţibildul de de micul ecran. Lasă-ne în durerea noastră, muiere!”, a spus eurodeputatul.

Moderatoarea emisiunii s-a văzut nevoită să ia o pauză publicitară, în timpul căreia Monica Tatoiu a părăsit studioul. „Nu se mai poate, numai mizerie”, s-a plâns ea. În ceea ce privește disputa dintre Vadim Tudor şi Funar, aceştia n-au făcut decât să continue „reprezentaţiile” din ultimele zile. „Funar e un pui de şarpe, un pui de şarpe pe care l-am crescut la sân şi-l voi strivi cu călcâiul. Nu ţi-e, mă, ruşine? Te-am făcut senator patru ani şi pe nevastă-ta consilier la Curtea de Conturi şase ani. Când nu am avut ce să vă mai ofer, aţi muşcat mâna care v-a dat o pâine albă”, i-a reproşat Corneliu Vadim Tudor lui Gheorghe Funar, potrivit rtv.net.

„Clujenii m-au ales senator”, i-a replicat Funar. „Nu te-a ales nimeni. Funar, o să te mai întâlneşti cu mine şi îţi rup urechile”, l-a ameninţat Vadim pe adversarul său. „Ce carte ştii tu, mă, că erai contabil, erai socotitor la CAP, numărai cu boabe de porumb. Mă schimbi tu pe mine din funcţie?”, a continuat Vadim.

„Nu v-am schimbat eu, v-au schimbat membrii de partid. Nu ştiu de ce nu aţi avut curaj să candidaţi la Alba Iulia”, i-a răspuns Funar, care a adăugat că Vadim Tudor dovedeşte prin limbaj că este „alogen” pentru că dacă ar fi român „ar avea frică de Dumnezeu”. „Îi sugerez să scoată biblia de la piept şi să citească o poruncă foarte frumoasă: Iubeşte-ţi aproapele. Îl întreb: de ce nu-şi iubeşte aproapele?”, a mai spus Funar. „Tu nu eşti aproapele meu, Funar. Tu ai fost căţeluşul din spatele meu”, i-a răspuns Corneliu Vadim Tudor.
S. Antim, A.M.PRESS
===================
==========================================
===========================================================


Ultima redută în lupta Funar-Vadim: începe bătaia pe sediul central al partidului

Într-un interviu acordat gândul, Gheorghe Funar a vorbit despre viitoarea strategie politică a PRM, în epoca post-Vadim, despre dorinţa de reconstrucţie a partidului şi reclădirea organizaţiilor, până la finalul lui 2013, despre “revenirea acasă” a celor alungaţi de CV Tudor – deputaţi, senatori, preşedinţi de CJ –, precum şi despre politica de alianţe a noului PRM, potrivit căreia “nu este exclusă, a priori, niciun fel de colaborare cu partidele existent în România, “mai puţin UDMR, care nu este partid politic”. 

În legătură cu acuzele aduse de Vadim noii conduceri, aleasă la Alba Iulia, Funar a catalogat reacţia Tribunului ca pe o “furie inutilă”, considerându-l pe vechiul lider “laş şi mincinos”, în măsura în care “acesta nu a dorit să participe la Congresul Extraordinar, convocat statutar de către Consiliul Naţional pe care chiar el l-a organizat, dar la care nu a participat”, şi că “toate celelalte baliverne” sunt lipsite de sens, întrucât “nu el a înregistrat la OSIM denumirea partidului” şi “nici nu se pune problema să fi înfiinţat el PRM”.

Totodată, Funar a precizat pentru gândul că partidul va avea, cu siguranţă, un candidat la preşedinţia României, nominalizat în urma unei măsurători interne de partid. “Oricum, personal am mai trăit această experienţă extraordinară, în 1992, când m-am clasat pe locul al treilea în lupta pentru Cotroceni”, a adăugat noul preşedinte al PRM.
 
Mai jos, interviul pe care Gheorghe Funar l-a acordat ziarului gândul:

gândul: Domnule Gheorghe Funar, sunteţi noul preşedinte PRM, ales la Alba Iulia, dar CV Tudor nu vă recunoaşte această calitate. Mai mult, spune că e penal ceea ce aţi făcut.
Gheorghe Funar: Dumnealui spune multe, este foarte supărat, îl înţeleg, dar e o furie inutilă. Congresul Extraordinar de la Alba Iulia a fost perfect statutar, iar alegerile, cât se poate de corecte. În prealabil, s-au organizat conferinţe judeţene extraordinare, s-au ales organele de conducere, s-au ales cei 700 de delagaţi la Congres, care, prin vot statutar, legal şi secret, au ales noua conducere a partidului.

Şi atunci?! Vadim susţine că a fost un fals, că i-aţi luat partidul pe care l-a fondat şi l-a înscris la OSIM.
Eu nu ştiu de ce se pretează la atâtea minciuni. Miciuna are picioare scurte. El, chiar dacă e alogen, să nu fi aflat că noi, românii, suntem cei mai bogaţi în proverbe şi zicători, şi că suntem singurul popor din lume care are colinde?! Un proverb arhicunoscut este acela care spune că minciuna are picioare scurte.

El vrea să ne păcălească cu schema înregistrării la OSIM, care e o adevărată aiureală. Partidele politice sunt înregistrate şi funcţionează pe baza legii partidelor politice. Noi ne-am înregistrat ca partid politic la Tribunalul Bucureşti, fără vreo legătură cu OSIM. Cele două sunt paralele ca şinele de cale ferată. E o diversiune. Cine să-l mai creadă?!

Colegul Bâldea, care a fost ales prim-vicepreşedinte al partidului, s-a dus la OSIM, a solicitat şi obţinut copii după documente şi răspunsul instituţiei. Nu CV Tudor, persoană fizică, a solicitat la OSIM înregistrarea PRM, ci partidul. Vadim nu are nici în clin, nici în mânecă cu înregistrarea.
A doua miciună pe care o vehiculează, că ar fi fondatorul partidului, are şi ea picioarele la fel de scurte. Nu este adevărat! Deputatul Dumitru Puzdrea a prezentat la Congres adevărata istorie a PRM.
Fondatorul partidului este marele patriot şi istoric, Mircea Muşat. El a avut ideea înfiinţării PRM. I-a convins pe câţiva generali din Armata Română, Poliţie şi Jandarmerie, trecuţi în rezervă, şi cu toţii au fondat şi înregistrat partidul. Când a aflat despre intenţiile lor, s-a lipit de echipa respectivă şi Eugen Barbu; abia după el, a venit CV Tudor.

Nici sediul nu vi-l dă!
Ei, nu. Sediul este al PRM, nu al lui Vadim. Îi vom solicita în zilele următoare să  predea gestiunea partidului. Dar mai întâi să achite toate datoriile pe care le-a făcut. Apoi să ne dea sediul, clădirea respectivă, cheile, ştampilele, tot.

E adevărat că-i luaţi partidul şi i-l duceţi lui Dan Voiculescu?
Nu ducem, domnule, partidul, nicăieri. PRM e un partid naţionalist, care trebuie reconstruit. Vom avea de făcut o muncă titanică, de reconstrucţie, de la nivelul organizaţiilor săteşti, comunale şi de cartier, până la organizaţii judeţene. Vom alege conducători - pentru că Vadim, în marea majoritate a filialelor, i-a demis pe cei aleşi şi a numit interimari. S-a terminat cu conducerea dictatorială, trebuie să facem alegeri, să respectăm statutul, să trecem la normalitate.

Încercăm să facem toate astea până la sfârşitul anului. Îmbucurător este că foarte mulţi dintre cei alungaţi de fostul preşedinte – senatori, deputaţi, preşedinţi de filială, de CJ – vor să revină în partid.
În ultimii doi ani, CV Tudor a lucrat împotriva partidului, pentru distrugerea lui. Acum e tare supărat că nu şi-a îndeplinit misiunea primită de la stăpânii lui.
Cât despre alianţe, nu este exclusă, a priori, niciun fel de colaborare cu partidele existent în România. Mai puţin UDMR, care nu este partid politic.

Veţi desemna un candidat pentru Cotroceni?
Vom avea, cu siguranţă, un candidat la preşedinţia României, nominalizat în urma unei măsurători interne. Nu ştiu dacă eu voi fi candidatul, dar am mai trăit această experienţă extraordinară, în 1992, când m-am clasat pe locul al treilea.

 Cred şi sper, însă, ca până la anul să avem alegeri anticipate, prezidenţiale şi parlamentare. Altfel, riscăm să nu mai avem ţară, în urma punerii la cale a “dictatului de la Bruxelles”. Vedeţi bine că liderii maghiari cer protectorat Ungariei pentru Transilvania. În paralel cu achiziţionarea de către străini, în marea lor majoritate maghiari, a milioane de hectare de pământ din pământul ţării, şi a sute de mii de imobile”.
Marian Sultănoiu este senior editor al ziarului Gândul

http://www.gandul.info/interviurile-gandul/ultima-reduta-in-lupta-funar-vadim-incepe-bataia-pe-sediul-central-al-partidului-11169407
==========================
=================================================
===========================================================

24 de comentarii:

  1. Imi pare rau dar pentru mine cele 2 gunoaie sunt neinteresante.Poate trebuie schimbata apa:):)

    PS daca GUNOIUL CEL MARE wc tudor a fost inlaturat tot e bine....poate pune cineva frana la bozgori
    bozgor=om fara de tzara

    RăspundețiȘtergere
  2. @PMT
    camesoi pt vadim este??(dar nici funar nu are toate "tiglele" pe casa):) oricum nu e chiar asa "dus"..

    RăspundețiȘtergere
  3. Seara Buna la ZOO + 9!
    Uai ce mi-s de munca-obosit...Cezare te rog io, ia-mi kokoselul la inbelit. Ca afara-i friiiggg si ploua, te rog nu uita de oaua. Pe el trage-o paturica, ca-ti dau premi-o muie mica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai di pula me, iar e duminica !
    S-o dus si iulie !

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Buey PMT,
      Ce dreak tot numeresti tu paciulea???
      De care liberare tot vorbesti ori ne mintesti??
      Am mai vazut si alt-data, dar am uitat a intreba!

      Ștergere
    2. Hai LIBI !!!
      ===================
      "(2) Plata drepturilor băneşti prevăzute la alin. (1) se efectuează începând cu data de 1 octombrie 2013."
      =====================

      AMReu-i'n scadere !
      Ca pe vremuri: apevisti, mai apevisi aveti armataaaa, lunga cat calea ferataaa !

      Hai LIBERAREEEE!

      Ștergere
    3. Da di undii banii ba puleasca!!

      Ștergere
  6. A luat-o Tribunul la muie ?

    Uai, pai PRM fara Tribun e ca o Cacare fara basini!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: acusica nici cu nebunul asta de Furnal Gheo nu mi-e rusine, da' parca mai multa spuma la muie face veceu Tudor, cand se da la gatzii lu' Ciobo Borno Ciocolom !

      Ștergere
  7. Ce e kashto si-mi place la partidele astea ale noastre e ca, dupa ce ajung sa se imparta in doua tabere, sensibil egale ca numar, incep sa se excluda unii pe altii ! Astfel ca, intr-un final, toti ajung sa fie exclusi din partid !

    Da cel mai fain si mai fain e la PNTC si D ! Acolea toti e sefi, in primul rand si toti sunt mostenitori de drept a lu partidu' istoric !

    La fel ca si la casa regala de Romanica, unde fiecare printisior isi revendica cate o halca !

    RăspundețiȘtergere
  8. Uai, da bag sama ca si Gheo a lu Funar e om destept tare de tot ! Asta-i cercetator adevarat bre, de ala puternic, nu urechist !

    Auzi la el, no-no, ca cica Gizus ot Nazaret e oaresce pui de dac si nu ovreu, cum se zice !
    Cica fecioara Mery si-ar fi pus-o cu-n dac liber, cat barbat-su, Giosef, era plecat sa plateasca niste facturi la bancomat !

    Misto, misto ! Oare Vaticanul stie ce-a descoperit Funaru nostru ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pese: da Gheo a lu Funar, aista, nu cumva o fo si el un fel de tribun principal sef clasa a III-a (si sofer) pe la PUNR ?
    Doamne feri, doar nu l-o bagat in cacat ! Pe Peunereul ala, ca tare-mi mai placea ! El se ocupa, in principal, de unitatea nationala a romanilor halitori de clisa si jumari !

    E adevarat ca l-o bagat Gheo a lu Funar in fecale ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: da las ca-i bun ! Poate incepe sa vopseasca, din nou, bancile in rosu-i galben si-un albastru si sa puna becuri tricolore la iluminatul public ! Ca prea multa monotonie si plictiseala s-a acumulat de cand Gheo oleaca de muie a luat !

      Pese: bag sama ca sediul central al Peremeului o sa fie mutat la Cluj, nu ?

      Ori la Sfantu Gheorghe ??? Provizoriu, in vila lu Borno Cioborno !

      Ștergere
  10. Neata Buna la ZOO + 9! Cezare merci ca inbelitu-m-ai la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  11. Baaa , futu-ti pizda lu muma-ta!

    RăspundețiȘtergere
  12. CEZARIKA IESI DIN GAURIKA, CA SA FACEM HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAU LA CIOK, CIOK, CIOK.
    SA IESIM LA PICNIK, LA VERDEATZA, CU VIURELUL KELUL SA-TI SPAL MUCII DE PE FATZA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Frunza verde ..foi de nuc ,
    HOP..HOP..HOP...
    Pe ANDA -faza lunga
    Hip HIP..HIP .
    NICI PLATIT ...IO NU o FUT!!
    Hop..Hop...Hop...!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASA E: "Hop..Hop...Hop..." SA TI-O DAU LA CIOK!

      Ștergere
  14. CEZAR27 iulie 2013, 17:42
    Poza il reprezinta pe ,,PMT" ..categoric- in postura de -,,mare amorez cu ..hoasca " ! Se poate intitula ..PRELUDIUL!!



    Anonim27 iulie 2013, 20:46
    ...si premiul al mare il ia....Cezar!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Uai, va pupa mosiu pe toti, inainte de decolare, ast fel:
    1.Pe Palincarosu, care-mi roade osu !
    2.Pe Nea Casiu ot Bubico de Craiova, ofticosul din Prazaria!
    3.Pe Petrika-Cezarika cu Muci pe Fatzika cu Tabul negasit !
    4.Pe Viurel Gaborel, cel mai tare aviatorel da Hurziceni !
    5.Pe Danila !
    6.Pe Horvath Robort Yokoshima Samurai de Niu Iorc !
    7.Pe Triliputza de la Tolba!
    8.Pe Neica Vasi ot Trompeta !

    Pese: pe idiotul Cur diu Leu de Birtolomeu...nu-l mai salut ca degeaba-mi racesc tastele !
    Si, oricum, o ramas la comanda !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drum bun, tataie!!! Las' ca am io grija cit esti plecat la vikingi, Czar MaiMucea sa ne inbeleasca la koaie!!!

      Ștergere
  16. Bai PMT...daca robotul avionului va anunta ca sunteti in cel mai modern avion,condus de cel mai bun robot care nu se strica .nu se strica..nu se strica ..nu se strica......sa sti c-ai festelit-o !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Stai dreak la casa ta..sau daca totusi trebe ..inchiriaza Vulvoiul lu Hurzicatu!!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri