Google Translate

miercuri, 17 iulie 2013

Mai in gluma, mai in serios! Senzational! Băsescu ar putea deveni cetățean moldovean! UPDATE. Traian Basescu, intr-un interviu pentru ProTV Chisinau: O sa cer cetatenia Republicii Moldova

 
Primarul Chişinăului: În glumă sau în serios,
Băsescu ar putea deveni cetăţean moldovean, să continue lupta aici.
 
 
Preşedintele Traian Băsescu a avut, miercuri, la Chişinău, o întâlnire cu primarul Dorin Chirtoacă, acesta spunând că Băsescu ar putea, "în glumă sau în serios", să devină cetăţean moldovean şi "să continue lupta de pe celălalt mal al Prutului", situaţie asemănătoare cu cea a domnitorului Cuza.
 
"Cu titlu de glumă, dar cine ştie, poate fi şi serios, când avem noi alegerile parlamentare anul viitor, este exact perioada când îşi aduce la împlinire mandatul al doilea de preşedinte şi dacă doreşte, poate obţine cetăţenia R.Moldova şi poate continua lupta de pe acest mal al Prutului, împreună cu noi", a declarat Chirtoacă la finalul întrevederii cu Băsescu de la Primăria Chişinăului.
 
Întrebat în ce calitate ar trebui Băsescu să continue lupta dincolo de Prut după ce primeşte cetăţenia, Chirtoacă a spus că preşedintele român nu ar avea nevoie de niciun titlu oficial, deşi ar putea obţine orice poziţie şi-ar dori în R.Moldova.
 
 
"În calitatea lui de Traian Băsescu, nu mai este nevoie de niciun titlu oficial. Aici lucrurile sunt clare, sunt convins că poate obţine orice poziţie în R .Moldova dacă şi-ar dori",
a spus Chirtoacă.
 
De asemenea, întrebat dacă Băsescu ar putea fi primarul Chişinăului sau preşedintele R.Moldova, având în vedere funcţiile sale deţinute în România, Chirtoacă a spus că nu trebuie speculat, iar primăria şi funcţiile nu se tranzacţionează.
 
"Putem fi o echipă pentru a lupta în continuare pentru ca în spaţiul românesc să se facă dreptate până la urmă. A fost o glumă, acum contează partea cealaltă, care ţine de R.Moldova ca stat de integrare europeană. Restul sunt lucruri care se aranjează pe parcurs. Dacă dânsul va dori la modul serios, nu am nimic împotrivă la câte cetăţenii au fost acordate de România cetăţenilor R. Moldova. Prin aceasta am avea o situaţie cum a fost cu Alexandru Ioan. Cuza, vă mai amintiţi, la 1859", a adăugat el.
 
 
Primarul Chişinăului i-a solicitat lui Băsescu şi sprijin pentru ideea sa ca fiecare primărie de localitate din R.Moldova să primească o finanţare anuală nerambursabilă de câte 50.000 de euro din partea Guvernului României pentru a face lucrări de infrastructură.
 
"Ar însemna din bugetul României 0,1%. Am convenit să detaliem acest subiect şi să încercăm să promovăm un asemenea proiect la nivelul majorităţii parlamentare din România şi respectiv guvernului român", a spus Chirtoacă.
 
Întrebat cum s-a angajat Băsescu să susţină această idee, Chirtoacă a răspuns că nu a intrat în aceste detalii cu preşedintele. "Nu am intrat în asemenea detalii, dar preşedintele întotdeauna a susţinut, susţine şi va susţine în continuare R. Moldova, sunt convins", a mai spus Chirtoacă.
Edilul moldovean i-a arătat lui Băsescu şi o piatră în forma hărţii României Mari pe care a găsit-o pe malul lacului Bicaz. "Aşa a vrut mama natură şi bunul Dumnezeu, fără niciun fel de intervenţie din partea omului", a mai spus Chirtoacă.
 
Băsescu a plecat de la Primăria Chişinăului fără a susţine declaraţii, el făcând însă o nouă baie de mulţime printre aproximativ 100 de susţinători adunaţi în faţa sediului instituţiei. Şeful statului va mai avea miercuri seară la Chişinău o întâlnire cu reprezentanţi ai societăţii civile şi bisericii.
 
=========================================
=========================================================
====================================================================
 
UPDATE
====================================
 
 
Traian Basescu, intr-un interviu pentru ProTV Chisinau
O sa cer cetatenia Republicii Moldova
 
 

 
=============================
================================================
 
FOTOGRAFIA ZILEI
============================================
 
 
================================================================
=======================================
===============

151 de comentarii:

  1. Uai, da nu-i prost Chizdoaca asta ! Numa 50 de mii de ieuro vrea ?
    Eo cred ca se poate si mai mult, ce dreaq ! Mai ales cand e vorba de infrastructura fratilor nostri ! Sa-mi bag putza cu care ma Kis !
    Poate scapa Putin o basina, asea din complezenta, de zburam, cu tot cu scut, dincolo de Viana, unde-o halit Viurel lebedele oamenilor austriaci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: a stat el Kiorete ce a stat ascuns, in camara la Cotro, si ce-a zis intr-un final: uai, mi-a cam luat fata Dottore-Plagiatore cu vizitele alea prin lume, de a ajuns pana si la Kong Hong ! Ia s-o tai si eu, ca bani mai sunt la tiskirea !

      Asa ca si-a tras o mare vizita de partid si de stat, taman la conu Chizdoaca !
      Baremi ala s-a intalnit cu presedintele Chinei si cu alti lideri da astia d-ale Mondialu!

      Ștergere
    2. Ar insemna 0,1% din bugetul Romaniei !
      Uai, sa mori tu, cu tot cu capra ! Numa 0,1 %, nu mai mult !
      Numa sambata Aviatia Militara isi aniverseaza ziua, cam in curul gol, iar Chizdoaca vrea o portie din PIBUL nostru, si asa cotonogit de-a binelea !

      Pese: sa nu uit sa-l felicit pe Curdeleu de Ziua Aviatiei ! Chiar daca o facut la "Anti", tot are legatura cu aviasanii !
      Si pe Viurel tigoinerul da Hurziceni, cel mai tare cariciopterist al tarii ! Astia=s cazuti in cap, la propriu ! Cica nu-i bine sa te clantanesti cu halicopteristii, mai ales cu astia ciorditori de lebede prin Austria !

      Haoleoooo !!!

      Ștergere
  2. Uai, care dreacu ai sters poezia aia din capu' comentariilor ?
    Se facu a dreaq si Nenea Bazile al nost !
    Cum il ataca cate unul la pateu, cum ii baga crosa la patina !

    Uai, gata, ciocu mic, ca cenzura ma paste !
    Ia sa-mi revizuiesc si eo comportamentul !
    Parca vad ca iar iau muie, de aia ireversibila, de o sa plang pe la usa cortului lu' Viurel a lu' Vulvo !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai rahat de PMTeu
    Ia lopata Lineman
    Si te du in temeteu
    Sa dezgropi una de-un an
    ...si mai trage-i un ciocan!

    Sau te du in sihastrie
    Cu ai tai anonimi tonti
    Si Vasile puscarie
    Sa beliti pula la morti.
    ...sa le beti puroi din burti.

    Iar de ti-e dor de mamica
    Si doresti sa-i dai un numar
    Suge-i de pishat,basica
    Si smulge-i mana din umar
    ...sa ai cu ce face laba-n hambar.

    Duminica sa-ti aduci neamurile ca este hramul pulii mele si va dau la toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VIURELE, MEI POIET NECUNOSCUT, IN GURA EU SA TE FUT SA-TI DAU LAPTZI CA UNUI NOU NASCUT!

      Ștergere
  4. Mai curva decat romanul ista, n-ai sa vezi pe fata pamantului !
    Iar cand romanul se mai si intituleaza Doghi ot Sindicat, succesul curvasarelii e garantat !

    Oare cine facea spume la gura si la cur, numai acusica frun an, ca nu se lasa pana nu-l vede pe banditul re-reevaluat si fost sef de mafie personala, tov. Izmana, la Brutarie ?
    Oare cine a ajuns, asea briusc, sa-i dea limbi la gaoz, aceluiasi mafiot, cu mandrie patriotica ?

    Ei, cine !
    Eote:
    ====================

    "In primul rand, pentru aceasta, trebuie sa multumim celor care au inteles corect situatia si ne-au sprijinit in toata aceasta perioada demersurile: (...) dl. Vicepremier Gabriel Oprea, care si-a onorat cuvantul dat (...)"
    =====================

    Pese: uitai ! Horor et Paria, Hai Sictiris !
    Buey idiotilor, nu s-a inteles corect nicio situatie ! Degeaba tot incercati sa "carpiti" cumva dezastrul pe care l-ati produs, ca nu reusiti, animalele dracului !
    La Jijilava cu voi, la extras adeverinte pe contributivitate, cu boc in frunte (boc=cacat in limba turca) !

    RăspundețiȘtergere
  5. @PMTeu,
    de ziua Aviatiei Militare[macar Av.M.are o zi ca voi trantorii de birou ati furat-o si pe aia cum i-ati furat fecioria surorilor voastre]sa vii la Baneasa tu cu toate neamurile tale in viatza sa va dau muie sfintita ca sa nu mai faceti galci.O sa ma recunosti tu pe acolo,pacat ca nu te pot recunoaste eu sa-ti fut una in falca ca sa-ti cante ,popa,prohodul,bashinosul dreacu',imputit si nespalat ce esti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..iriga-v-as cariile cu smac prin picurator,sa nu se produca inundatii.

      Ștergere
    2. DEZGUSTATOR!SPER SA CITEASCA SI CIVILII CA SA VADA CINE AU FOST MARII OSTENI AI ROMANIEI, CEI CARORA LI SE PLATESC PENSII DE ZECI DE MII DE LEI!

      Ștergere
    3. @ 22:07

      Ala de la 21, 40 si 21, 43 n-a fost ostean. A lucrat civil la REBU Urziceni si matura pista de la Alexeni.

      Ștergere
  6. Uai, n-am prea inteles cine-i meclosul din ultima poza, ala calare pe bicicleta si cu cusma pe-o ureche !
    Uai, ce baitan adevarat ! Da oare n-or gasit si astia sa-i dea un castron mai mare, in care sa-i incapa capatzana aia de soldovean ?
    A' dreacu si nea Vasile asta, ce le mai dibuieste la poze !

    Ia, ia, ce moaca are Chizdoaca ! Zici ca-i un fel de imbarligatura intre Cosofret al nost', de la justitie, si bretonatul ala de-a condus Dezbinarea Nationala !

    RăspundețiȘtergere
  7. @Uai PMTeu cu fata de WCeu am auzit ca in tineretea ta,taica-tau o futea pe sor'ta si printre jemete ea ii spunea :mai tata ,dar tu futi mai bine ca PMTeu de frate'miu,da porcu ii raspunde,si el jemand de plashere,ei tarfulita mica ,stiu ca mi-a spus-o si curva de ma-ta.Mai ce neam de stricati!

    RăspundețiȘtergere
  8. PMTeule,cand mai sugi puli la negri prin Cismigiu tine-te de nas ca ai umplut bancile de muci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SCABROS ESTI !!! TRIVIAL....SPURCATUTLE!AI FACUT PARTE DIN ARMATA ROMANA???

      Ștergere
  9. Uai, da in poza a doua, oare ce-i zice ala cu ochelari, domnului care nu-si tine mainile acasa ? Ca se uita cam amenintator, zici ca-i un fel de halitor de lebede de Urziceni !

    RăspundețiȘtergere
  10. @PMTeu da-n Bucuresti sa-ti dau mielu sa-l belesti,chestia cu lebedele este un "mit urban'pe care numai voi"miticii"da Dambovita sunteti in stare sa-l digerati,de fapt voi toata viatza mancati cacat cu polondricu',se stie din evul mediu ca "tziganul e moartea lebedei'dar ce nu stii tu mai prostovane este ca tziganul nu inoata iar lebada nu sta la muls ca ma-ta la pula...

    RăspundețiȘtergere
  11. Si, uite asa aflai si eo, in nemernica-mi incultura, ca nea Cuza, nascut la Barlad-Moldova, o treboit ca sa-si ia cetatenia romana, ca sa ne unifice ! Asa zice, cica daca "va mai mintiti" !
    Drept sa zic, parca, parca imi amintesc ceva, era intr-o joi si ploua tare...
    Voi va mai amintiti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne amintim dobitocule ca atunci lua ma-ta muie de la trupele moldo-muntenesti,de cantau catanele 'Vin la Milcov cu grabire sa o futem in gingire"

      Ștergere
    2. Pese: ceva normal in Tara lu'Dorele ! Nici Cuza n-o fo romanake adevarat ! Ca nu s-a gasit unul autohton, ci o trebuit sa ne unifice un sholdovean grec !

      Ștergere
  12. Uai, ala de pe bitziclu cre ca-i Chirtoaca ala al basarabenilor, da' ia uitati ce seamana asta cu Cezar MaiMucea, pe vreame cind avea Mobra! Acu are UT (Universal Tractor) Linea de la FIAT. MaiMucus, mai bine-ti luai un Trabant, ca ala orcum iera inoxidabil si mai mult, mergea cu mitilic 2 coaie, de-l baga sub nas Curdeleu ot Birtolomeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci mai prostul satului[pardon cacastoarei de bloaga].

      Ștergere
  13. PMT sugatorule de puli canine,in loc de noapte buna sa-ti iau neamu-n pula!Nea Vasii tine caciula,anonimul suje pula iar voi toti ce ramanetz,sa-mi suflati in facaletz!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine, după o bere cînd mă strînge beşica, il scot pe Viurel şi mă kiş niţel.

      Ștergere
  14. Spor la muie, de 5 stele !
    Plec sa-i schimb pansamentul potaii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si sa ma Kis nitzel !

      Ștergere
    2. Pese: doamne feri ! Acusica vazui contorul, ca ajunseram cu comentariile in dreptul lui si mi-a fugit un ochi la dreapta !

      Uai, cum mai trece timpul de repede ! Iaca, aproape 800 de mii !

      Nu-i Danila p-aciulea, ca-i in CO, ca s-o puna iar de-o cupa !

      Pese: gata, plec sa ma Kis si sa doftoricesc potaia, ca urla cotoroanta !

      Ștergere
  15. PMT si gasca ta de anonimi ,sa veniti impreuna cu javra ta sa va dau zer din pula ca sa dormiti linistiti si sa nu va urinati in pat la noapte.Boshorog imputit si libidinos ce esti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CRA, CRA, CRA, VIUREL ASA CINTA SI DIN HARIPE EL DADEA, CU MINA MUCI-SI STERGEA SI DUPA AIA AI LINGEA CA PE-O ACADEA.

      Ștergere
  16. Ce mai oftau dragele voastre dupa mielu' meu ,muistele dreacu ca sugeau mai abitir ca iezii la caprele lu'Cezarica.

    RăspundețiȘtergere
  17. Blogger maiag spunea...

    crezi ca infantilu de cezarica intelege asta?cred ca e la circiuma sau la parsit de kukuruz ca vad ca nu se baga in seama,tolomacu asta sa vezi ce jargoane de neam prost din pula strimba arunca,el peste tot vede mina lui base,aici nu o vede?tolomacel simpatic,dormi cind tzara se lupta?titerez mic,cum de ti scapa ocazia asta?sau grohaiala ta nu are inca cuvinte?

    17 iulie 2013, 20:53

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asea o spus nesimtitul ala despre Cezarila cu Muci pe Fata al nost ?
      Uai, asta iar a fugit de-acasa si umbla teleleu prin sat !

      Ștergere
  18. Gata bre, m-am Kiş'ăt ! Am avut, asea, un fior de placere !

    RăspundețiȘtergere
  19. Si eu bora-mi-as pula in fetele neamului tau si-n paharul in care-ti tii proteza.

    RăspundețiȘtergere
  20. @PMTule
    Sa ne tavalim coaiele prin coliva ma-ti si-n loc de bomboane sa-i punem cacarezi de la caprele lui Cezarica

    RăspundețiȘtergere
  21. Mei, io cred ca Viurel nu-i chiar cioroi-garoi 100%. Io crez ca mai degraba-i stancutza-suge-m-ar la putza. I-am studiat astuia, Viurelu din Punjab, arborele ginecologic sa vaz de are singe albastru cum se lauda iel mai demult. {Pe dracu, in harborele lui, egiptzianul din Urziceni si-a facut cuib pe ultima craca, aia de jos.

    RăspundețiȘtergere
  22. Iar a luat-o supt coada Cezarika, dar urit de tot!
    "Onestul says:
    Iulie 17, 2013 at 9:31 pm

    Fara indoiala ca indivizi care in cariera lor militara au avut ca preocupare urmarirea si turnarea colegilor – CI-stii,PSM-istii ,munca de “datul cu gura” – activistii UTC si de partid platiti pentru “munca”lor,”medicii veterinari’ ce numarau porcii,gainile,vacile,oile din GAZ si alti trantori nenorociti ,ar merita dupa mintea lui “Balcifer’ pensii cat mai mari .Ca deh,au avut….”fonctii!Sa nu uitam casemenea lichele si starpituri au fost destule in armata si au avut numai “fonctii” de la maior in sus,iar cei care instruiau oamenii si in toate compartimentele “calde” ce contribuiau la instruirea oamenilor,la mentinerea operativitatii tehnicii,la exploatarea mijloacelor tehnice si in multe alte sectoare care isi aveau rolul si importanta lor in ceea ce se numea OPERATIVITATEA UNITATILOR si instruirea militarilor,trudeau din greu pentru un grad de lt.major,capitan,maior,lt.colonel.Si alea,obtinute numai cu avizul comitetului de partid si al CI-ului.Nu mai zic de cei care au lucrat in conditiile in care au lucrat pe santierele economiei nationale,la irigatii,in construirea de drumuri,poduri,locuinte,obiective industriale,cai ferate,in minele de carbuni,etc.Dupa mintea acestui retardat,idiot,dobitoc,secaturanumit balcifer,probabil ca multi dintre noi trebuiau sa ajunga si in fata plutoanelor de executie,pentru ca l-am “tradat” pe “comandantul suprem” in decembrie 1989.Un nemernic ca acest gunoi,trebuie Ignorat,fiindca se vede de la o posta ce a “lucrat” in armata(daca a fost MILITAR!)."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezarika al nost', cu muci pe fata, la ce categorie-i incadrat ?
      Cumva la "”medicii veterinari’ ce numarau porcii,gainile,vacile,oile din GAZ" ?

      Copchilu' ista zici ca-i prost, dom'le ! Pana n-o ia el peste muie, parca nu-i merge bine in ziua aia !

      Ștergere
  23. Uai, mai trasei si eu cu muia prin presa aiasta a noastra, sa vad daca ne mai iubeste civilii, pe noi alde apevistii puley !

    Uai, numa de bine se vorbeste !
    Sa ma Kiş pe mine, de va mintesc !
    Eote:
    =======================================

    ce merite au acesti mos teaca ?
    (Miercuri, 22 mai 2013, 17:04)
    Tzepe [utilizator]
    In vreme ce un medic/profesor/inginer iese la pensie cu cca. 1500 lei, un colonel are 40 milioane (caz concret).
    Pt. ce merite au acesti ofiteri (care au hingherit soldatii in termen la constructiile "maretului carmaci" sau au alergat cu tancurile tinerii in dec. `89 la Inter) pensii de 2-3 ori mai mari decat altii cu pregatire universitara ?
    In ce teatre de lupta si-a riscat viata acest Dobritoiu ?
    raspunde trimite
    +8 (8 voturi)

    ce-ai mai 40 milione , poate 80-90 milioane
    (Miercuri, 22 mai 2013, 17:09)
    rakleta [utilizator] i-a raspuns lui Tzepe
    ia mai cauta ce pensii de lux au unii din astia
    raspunde trimite
    +5 (5 voturi)

    teatre de lupta?
    (Miercuri, 22 mai 2013, 22:52)
    ty [utilizator] i-a raspuns lui Tzepe
    Au dormit in bocanci. A fost suficient pentru niste pensii speciale.
    raspunde trimite
    ================================

    Parca ma simt din ce in ce mai implinit !

    RăspundețiȘtergere
  24. De fapt, pe unde citesti, constati ca parerea despre apevistii puley e cam unanima !

    Iaca, iaca:
    =====================
    "#6 alexandru
    11.05.2013 18:19
    Raspunde
    Buuun, acesti oameni - cadrele militare - merita doar un respect uman, obisnuit. Frizeaza ridicolul cand vorbesc unii reprezentantii "sindicali" extrem de vocali ai lor, care cer drepturi suplimentare si superioare fata de celelalte categorii sociale, pt ca ei sunt Armata si in mod abstract ceva aproape divin, si se asimileaza fortat cu cei ce au luptat pe front pt Romania uitand ca ei nu au participat la nici un conflict armat. Clameaza faptul ca au fost folositi la diferite munci: agricole, constructii etc... Nu , nu ei au participat la aceste munci, ci noi ceilalti civilii, care aveau de efectuat stagiul militar obligatoriu, noi munceam, nu ei. ei erau doar un fel de stapani de sclavi; erau privilegiati (aveau popota, uniforma, transport gratuit si statut social superior fata de civili) fata de celelalte categorii sociale, care fiecare in felul ele avea un rol in societate, de altfel poate mai util decat al armatei (corpul militar de cadre) care are si avea mai mult un rol virtual. Cat despre calitatea lor ca oameni, nu putem spune ca sunt sau au fost oameni exceptionali, ci mai degraba oameni normani, obisnuiti, mediocrii care au fost agatati de un post caldut, cu nimic superiori celorlalte categorii de oameni. Niste functionari cu pregatire militara pt eventualitatea unui conflict. Daaar in caz de conflict, nu ei vor sta sau ar fi stat in prima linie a frontulul. In fata vom sta tot noi, rezervistii, fostii soldati umiliti, badjocoriti, cei care cu adevarat au muncit pe camp si in constructii si cei care poate le-am lustruit cizmele sau pantofii cu crema acestor cadre militare, noi cei fara drepturi speciale si salarii "nesimtite"ei doar ne vor dirija din spate dupa tactici de razboi pe care le stapanesc f bine, Se plang ca nu au decat 3000 sau 4000 de lei, si ce se fac ei ?! Dar noi, ceilalti, "civilii" ce ne facem, dupa ce ca avem de trei sau patru ori mai putin , ca si venit, mai trebuie sa mai rupem putin de la noi, sa le mai rotunjim…"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Bine ca inca nu a aflat societatea civila cum si-a pierdut Cezarica cu Muci pe Fata TABUL, cachiar ca ne faceam de cacat ! Si ca i-a mai si dat statul roman penzie pe contributivitate, la 40 de ani, cat nu are un doctor chirurg cu 40 de ani vechime ! Iar asta, dupa ce s-a dat cu TABUL pe scari si a mosit caprele gheazeului, vrea contributivitate, pe baza adeverintelor "scoase" de cei 15 mii de specialisti ai izmanarului !

      Ștergere
    2. Asta, Maimucea a fost si el detasat un economia nationala, dar nu la DLEN, ci, conform pregatirii si raspunderii pe care-a avut-o la GAZ, in batalionul de cules gogonele. A povestit cu guritza lui de maimutzoi...

      Ștergere
    3. Uai, cand imi aduc aminte de DLEN...brrrr ! Ori de CTGe !
      Ualelei ! Carbuni, irigatii, canal, metrou, casa poporului, etc !
      Am avut ocazia sa cunosc si vreo 2-3 ingineri de aia constructori, de-or lucrat la Transfagarasan ! Ualelei, erau doxa de carte. Unul era si erou al muncii socialiste, un bunicutz simpatic ! Ne povestea zeci de grozavii de pe Transfagarasan !
      A murit sireacu, n-a mai apucat contributivitatea !

      Ștergere
  25. Hai, NB la ZOO + 9! Cezare, MuciCiacios, stii tu...ora 2 inbelitul la oua, iar la 3 de Viurel sa ma iei.

    RăspundețiȘtergere
  26. NB la ZOO+NOO !
    Merg sa iau un ALUPIGUS, sa ma Kis oleaca si sa-mi iau camesoiul !

    Cred c-am sa visez numa' garoi de Hurziceni, in noaptea asta !
    Doamne, ce cosmar o sa-mi intre-n cur, mai urat ca Viurel Ciorditorel Aostriacul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Cezarika cu Muci pe Fata, ai grija sa nu uiti de ouale lu' domnu' ! Cam pe la ora doua !

      Ștergere
  27. Mneata buna la ZOO+NOO !

    Ai di pula me, iar e joi !
    Cum mai trece si timpul ista !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut sa dorm da' nu pot bre !
      Am avut un vis urat: se facea ca, un garoi de Hurziceni, ma alerga cu un Vulvo, ca sa ma calce !
      Cat pe ce sa ma Kis in pat !
      Mai bine stau treaz si ma uit la PROteve, cum vrea kiorete sa devina cetatean moldovenesc !

      Ștergere
    2. Bei, du-te la cuibar de te hodineste, ca muine/az or sa contrahatace maimucul, mitzul kkcios si curdeleul. Treba sa fii vioi, ca la box-joc de glezna, ca altfel te lucreaza contributionistii astia.

      Ștergere
    3. Uai, da pe cacaciosul asta de garoi de Hurziceni unde-l tinurati bre, pana acuma ? Ca de un an, de cand sunt si eo p-aciulea, nu l-am prea vazut ! Ori o fo, cand am fo eu plecat, ori trimis in exil, de nea Vasile !
      Da nu cred, ca am citit toata arhiva !

      Uai, cioroiplanul asta e dus bine...
      Doamne feri !
      Nu ca nu mi-ar place. Mai invata omul si la batranete !

      Ștergere
  28. Uai, sa inteleg ca bashinescu asta al nost', o reusit performanta sa se intalneasca, in R.Moldova, numai cu Chizdoaca, doi pochi si cu muierea aia de i-a luat interviul ?

    Nimic Voronin, ala de l-a facut betivan beat ? Nimic Raketi ceva mai importanti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: eo nush cum de-a avut curajul sa faca "baie de multime" in RMoldova ! Numai daca nu cumva, cele fro 100 de persoane, unde s-a imbaiat, nu cumva erau pilotii, securistii, consilierii, paharnicii si secretara cu care a plecat din tara !

      Daca-l prindea Voro pe acolea, sa vezi ce si-o fura ! Ca doar vazurati ce taraboi o facut Voro in Sparlamentul lor, de tipa ca scapetele ca cine l-a mai chemat si pe asta !

      Chiar, l-a invitat cineva, ori s-a dus el, asea de pamplezie ?

      Ștergere
  29. Traian Basescu a adus Romania pe ultimul loc in Uniunea Europeana. Suntem tara cu cea mai scazuta speranta de viata din UE, dar suntem pe primul loc la tuberculoza(boala saraciei), analfabetism, cancer si lista este foarte lunga. Romania este folosita de Occident pentru testarea vaccinurilor, a medicamentelor, dar mai ales ca piata de desfacere (colonie). In fiecare saptamana Occidentul dicteaza Romaniei ce fabrica sa mai inchidapentru ca apoi sa o darame. Vezi exemplul fabricii "Timpuri noi" care a fost pusa la pamant intr-o saptamana pentru un nou magazin "Ikea".Vezi intreprinderea "Suveica" devenita magazinul "Kaufland". Basescu este insa disperat sa obtina voturi pentru viitorul sau partid dupa ce nu va mai fi presedinte.El nu este sincer interesat de soarta moldovenilor.Daca i-ar pasa cu adevarat de oameni, iar fi pasat de proprii cetateni pe care i-a ademenit cu sloganul "Sa traiti bine" si care s-a dovedit o mare inselatorie, dovada ca cetatenii romani traiesc - cel mai putin bine acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorba unuia de pe un alt blog:
      "Kioru must die"

      Ștergere
    2. Sau cum zicea Mircea Badea: Cacarau !
      Oare de la ce vine denumirea de Cacarau ?

      Ștergere
    3. Pese: o hi ceva legat de Tigrul Cacacios, ori Motanul Cacacios, alias garoiul de Hurziceni, halitorul de lebede la Viana ?

      Ștergere
    4. Asa ne trebo, daca ne-am gasit noi sa-l puscam pe Ceausescu, in ziua de Craciun !

      Ștergere
    5. "Elevii români au obţinut două medalii de aur şi trei de argint, la Olimpiada Internaţională de Fizică, se arată într-un comunicat al Ministerului Educaţiei, remis redacţiei.

      În urma acestei performanţe, România se situează pe primul loc în Europa şi pe locul cinci în lume la Olimpiada de Fizică.

      Medaliile de aur au fost cucerite de Cristian Frunză (clasa a X-a) şi Cristian Andronic (clasa a XI-a), iar medaliile de argint de Tudor Ciobanu (clasa a XI-a), Denis Turcu (clasa a XI-a) şi Sebastian Dumitru (absolvent al clasei a XII-a). Toţi elevii provin de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti.

      Cea de-a 44-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Fizică s-a desfăşurat în Copenhaga (Danemarca), între 7 şi 15 iulie. La ediţia din acest an, au participat 381 de concurenţi din 83 de ţări."
      ============================

      Ia, sa ghiceasca cineva ce vor face acesti elevi, dupa ce-si vor termina studiile p-aciulea ?
      Unul, deja pleaca la o universitate straineza !
      Nu cred eo ca or sa ramana in Romanika, ca "SA TRAITI BINE!" si sa spere la o penzie de exceptie, pe contributivitate, de fro 15 meleoane ! Brut.

      Ștergere
    6. Pese: asta, ca o replica palida ca nu suntem pe primul loc numai la sinucideri, consumul de etnobotanice, tigani, tuberculoza, analfabetism, mancat de lebede, numar de parlamentari, someri, emigrati, etc !

      Ștergere
  30. ArHUrzicenicsflociristigridoicuncoi!

    RăspundețiȘtergere
  31. NB, "ca cu voi" n-o mai scot la capat. Vine ora 2 si Czar ma prinde de oua.

    RăspundețiȘtergere
  32. Uai, si ce bine ma simt, asea in miez de noapte, reparat !
    Parca altfel imi vine acusica sa bat la clape ! Cand ieream numai amnistiat, parca nu ieream in largul meu ! Ca si cum te-ar strange izmenele ! Ori strampii, in cazul doamnelor !

    RăspundețiȘtergere
  33. Buey, gata, fug si eu la cuibar !
    Ca indata tre sa ies cu potaia la caca-pisu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Cezarica, daca tot de scoli la ora doua, sa ma controlezi si pe mine la oua !

      Ștergere
  34. PMT
    Mai dobitocule ,este ora doua ,sa-ti aduci famelia sa-i dau muie,iar spre dimineatza sa vii sa-ti dau branza sa va faceti mamaliga cu branza ,poate s-o gasi si ceva kkt uscat cu atarnatei sa-l prajiti si pula sa-mi beliti!Mai scoate-ti hoasca la pula,pana -ti defechezi potaia s-o gasi un aurolac sa-i dea muie intr-un boschet.

    RăspundețiȘtergere
  35. Ai di pula me, iar e soare afara !
    Daca nu trebuia, musai, sa ma Kis nitel, mai stateam in pat !

    Uai, ce urat am visat: numa garoi ciorditori de Hurziceni, niste Viurei de astia micii, bozgorizati !
    Brrr...ce cosmar urat mi-o intrat in cur !

    RăspundețiȘtergere
  36. Uai, inca sunteti pe la cuibare ?
    N-ati facut niciunul, inca, revista presei ?

    Uai, macar un banc, acolea ! Aloooo...Curdeleu, se aude la Birtolomeu ?
    Ista, ori e iara muci, ori s-o'ntepenit in documentarele lu' Burcu !

    RăspundețiȘtergere
  37. Doamne feri, doar nu cumva baietii de la FAR (Fututi-Amnistiati-Reparati), de bucurie ca bashinescu o fo baiat de baiat si a promulgat reparatoria, or sters-o cu totii prin concedii, de am ramas numai eu p-aciulea, cu contributionistii !

    Uai, pai daca se prinde Cezarica Muci pe Fata c-am ramas de unul singurete, ma haleste !
    Ca Viurel Garoiul pe lebedele de Viana !

    RăspundețiȘtergere
  38. Neatza!
    Bre, iaca ce vreau sa-ntreb si eu:
    Danila unde e? O disparut brusc, n-a spus nica.
    Cine stie oarece, sa ne scrie si noua. Multam fain!

    RăspundețiȘtergere
  39. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare merci ca m-ai inbelit la oaua.

    RăspundețiȘtergere
  40. Uai, cititi aciulea, daca inca n-ati aflat !
    Iar idiotul ala de Curdeleu, care sigur stia, sa ma buzaiasca la gaoz, ca nu ne-a spus si noua !

    ===========================
    "Asadar, grupul reunit format din 51 de rezervisti din Curtea de Arges si din Campulung Muscel, marea majoritate Vanatori de Munte (cei care nu au fost la V.M., dar fac parte din grup, sunt tot munteni de-ai nostri), ni s-au pus in aplicare deciziile instantelor, astfel incat din luna martie, noi avem din nou pensiile militare de serviciu, in plata! Instantele au stabilit sa nu beneficiem doar de cuantumuri "inghetate"si de pensii neindexate precum propune stupida Lege nr. 164/2013, ci pensii de serviciu in integralitatea lor. Luptam inca pentru actualizarea lor in corelatie cu cresterea soldelor militarilor in activitate si pentru rambursarea sumelor rezultate din diferentele pensiilor actualizate in baza art. 48 din Legea nr. 164/2001 si ceea ce ne-a achitat efectiv statul roman de la 01.01.2011 pana in prezent, insa intr-un final si acesta trebuie sa se conformeze deciziilor instantelor!

    Am reusit astfel sa spargem un front de hatisuri juridice si ambuscade politice, si totul pe fondul unor intrigi din partea unor tradatori dintre cei care accidental au purtat o uniforma militara vreodata si care au negociat necinstit intereselor rezervistilor, dovada fiind sustinerea frenetica a unor lideri ai organizatiilor de rezervisti pentru Legea nr. 164/2013. Desi proclamata cu multa emfaza ca fiind o lege "reparatorie" pentru rezervistii cu pensii diminuate, in realitate legea mentionata "reintregeste" pensiile cu o mana, iar cu cealalta ia "reintregirile" inapoi, prin "inghetare" si "neindexare" timp de ani buni de zile! Este evident ca aceasta nu este nicio reparatie, ci doar o cacealma financiara de cel mai prost gust la adresa rezervistilor cu pensii diminuate, pe fondul in care conducerile organizatiilor principale de rezervisti, o sustin in mod impasibil, fara niciun fel de scrupule!
    Noi am castigat un razboi si de uzura, suburban si extrem de pervers! Suntem realisti ca victoria aceasta nu ni se datoreaza doar noua! Nu am fi reusit niciodata daca nu am fi fost calauziti inca o data, de credinta noastra, de spiritul bravilor inaintasi ai Vanatorilor de Munte, dar si de o Justitie Divina - intrucat exista si o Justitie Divina in Romania, accidentala si rebela ca si noi, dar exista!
    Dedicam aceasta victorie, tuturor celor care au avut si care au spirit de militar, indiferent de generatie, de arma sau de specialitate! Armata Romaniei are din nou cale libera, avangarda si-a facut datoria! Suntem constienti ca e o un razboi atat de dispersat, incat victoria nostra nu ofera o garantie ca razboiul va fi castigat de toti cei care lupta pentru aceeasi cauza pentru care am luptat si noi, decat numai in conditii de solidaritate deplina si printr-o implicare individuala maxima a fiecaruia! Suntem in continuare alaturi de toti si va dorim acelasi succes pe care l-am avut si noi!
    Semnat: Mr. (r) Olescu G. "
    ==================
    Sursa:SCMD Constanta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este singura solutie: lupta in instante, pana in panzele albe, sau zarile albastre !
      Nu milogeli cu mana intinsa la alde puscariabilul izmanutza si compania, de genul: donemoa silvuple, mesieo !

      Respecte vanatorilor, oameni cu totul speciali !

      Ștergere
    2. Pese: de asta se agitau bosorogii astia mitici, de aciulea, ieri, de faceau spume la gura si gaoz ! Va spusei eu, aia cu grupul de initiativa, pentru un nou proces !
      Din pacate, procesele instrumentate de celebra casa de avocatura Galci si Co au sfarsit lamentabil !
      Bani aruncati de pomana (sau NU !!!) de sindicat, in buzunarele unor maimutoi !

      Ștergere
    3. Pese: din pacate, pentru multi rezervisti, le jeo son fe, odata cu reparatoria asta !
      Multi si-au bagat deja picioarele si asteapta luna octombrie ! Iar idiotul ala din fruntea sindicatului urla ca un disperat ca a obtinut "O mare victorie" si-i multumeste din inima partidului, in mod public, puscariabilului re-reevaluat pe care, pana mai ieri, il vroia, cu orice chip, la Jijilava !

      Ștergere
    4. Pese: esenta chintesentei sintetizatoare este clar zugravita de tovarasul maior, de mai sus !
      In rest e gargara si ifose de mari analisti, alde Lupulus, Karadefas ori Mos Kalicu, aflati intr-o stare avansata de scleroza !

      Ștergere
    5. Pese: si, ca sa nu par rautacios si invidios, macar ma mai consolez cu ideea ca nici colegii cu ele sculate nu vor scapa de batjocura celor 15 mii de specialisti ai izmanarului !
      Cum mai spusei, in nenumarate randuri si coloane, nimeni nu scapa nefutut ! Nici macar uneperistii de frunte, ale caror dosare au ramas, inca, "neprelucrate" ! Ce este f f grav, este faptul ca "sistemul" incepe sa se specializeze in manareli !

      Ștergere
  41. VIORELE HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAU LA CIOK, CIOK, CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  42. Sunteti bolnavi ! Da-va in pula mea de jagardele expirate! Balcifer

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Balcifer says:
      Iulie 18, 2013 at 9:24 am
      ,,Mai sunt si altele iar legea “reparatorie” se incadreaza cu succes in aceasi categorie de concesii.
      Care sunt avantajele sau concesiile facute unuia inca in activitate cu o vechime de 30 de ani in comparatie cu cel iesit inainte cu numai 15 ani vechime? Nici una, dimpotriva cel in activitate cu vechime de 30 de ani e total dezavantajat.
      Oare legea nu trebuie sa fie una pentru toti?”"

      18 iulie 2013, 07:41

      Ștergere
    2. BUCIDEFIER ZIS CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAU LA CIOK, CIOK! IA SI-O MOOIE DIMINEATZA CA SA TI SE TAIE GREATA.

      Ștergere
  43. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  44. Cum spunea un onorabil muist, apevist al puley, iesit de mult din rezerva armatii: numai casa de penzii nu se poate numi caricatura aia, din subordinea meapeneului ! Si exemplifica cum labagistii aia din suptordinea Lupoaicei n-au reusit ei sa solutioneze, in termenul de prescriptie, nici macar fro 2000 de cereri, cu grupele de munca, pentru cei penzionati inainte de 2001, d-apoi fro 80 de mii de dosare, in 3 luni si jumatate !

    Haos total ! Si nimeni nu raspunde in tara asta ! Ori, vinovatii principali is purtatorii de cuvant, ca idiotul ala de Fratila de la meapene, ori ca nefericitul ala de la militie, care-o fo demis, dupa scandalul cu bacul de la Bolintinescu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dreptate comunistul ala de Popescu, de la SCMD Pitesti ! Cititi pe pagina Pitestiului !
      Bineinteles, pana la faza cu pupatul gaozului marelui conducator din Poligrafiei nr. 4 !

      Pese: acusica realizez ca idiotul ala de Curdeleu Muci Mereu, natural de Triviale si ratacit prin Birtolomeu Crasma-Gara, are cu ce sa se mandrasca ! Argesenii lui din Campulung, ori din Curtea de Arges n-or stat cu mainile-n cur, ca miticii astia de Bucale !

      Ștergere
  45. " O sa vedeti voi ce pensii ca lumea o sa va fac."

    roarmy230@yahoogroups.com
    Subject: [roarmy230] Ce a spus Dusa
    " O sa vedeti voi ce pensii ca lumea o sa va fac." Afirmatia apartine ministrului Dusa si a fost facuta zilele acestea intr-un grup de gernerali si ofiteri. Sursa este sigura. Ce a vrut sa spuna, nu stiut. Alte explicatii nu a oferit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e de comentat. Dupa ce vin de la grupul de lucru interdepartamental si interministerial!

      Ștergere
  46. Plec la terasa basinosilor, ca iar e agitatie acolea ! Sa dea dreaq cu mosnegaraia asta de apevistii puley ! Cred ca stie "lucratorul comercial" de acolea, care vinde berea fara numar, fara numar, toata istoria rezervei armatei romane moderne, de la infiintare, si pana-n viitorul apropiat !

    Zici ca-s vorbiti dom'le, cum apare unul in zona, hop si ceilalti !

    Eote, imi facura semne sa cobor !

    Spor la muie, de 5 stele !

    Numa sa ma Kis oleaca, inainte. Ca acolea veceul e nashpa, de zici ca s-o Kis at garoiul ala de Hurziceni o noapte-ntreaga, in chiuveta ! Ca in cort la el!

    RăspundețiȘtergere
  47. Articolul 3. Condiţiile pentru candidaţii la funcţia de
    Preşedinte al Republicii Moldova
    În funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova poate fi aleasă persoana cu drept de vot, care deţine cetăţenia Republicii Moldova,are 40 de ani împliniţi,

    a locuit sau locuieşte permanent pe teritoriul Republicii Moldova nu mai puţin de 10 ani,

    posedă limba de stat şi întruneşte condiţiile prezentei legi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul 4. Conditiile pentru candidatii la functia de Bulibasa de Hurziceni
      In functia de bulibasa de Hurziceni poate fi ales garoiul care a mancat cel putin doua lebede la Viana, detine Vulvo 2X4 cu tractiune cabalina, hare cel putin o clasa primara, se intituleaza de preferinta Viurel, locuieste permanent in cort, de cel putin 10 ani si poseda limbi de dat in cur !

      Ștergere
  48. HOP, HOP, HOP,
    Care-o vrei la CIOC, CIOC, CIOC ?

    Lumineaza-ti fata, manca-ti-asi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A'nebunit bosorogimea apevista, buey !
      Nu mai merg la astia la terasa, ca-mi pierd timpul de pomana !

      Ne facem dreaq de cacat. Se uita societatea civila cum urla astia ca scapetii ! Si-asa am ajuns de tot cacatul !

      Vrea unul sa infiinteze un fel de liga de lupta impotriva abuzurilor guvernelor boc (boc=cacat in limba turca), cu el sef si cu pretinul lui de pahar, secretar general !
      Un fel de sindicat, insa ceva mai agresiv ! Zice omul ca el are pregatire juridica cacalau si nu mai este nevoie de jurist !

      Nush ce dracu sa fac, sa ma inscriu ? Ori mai bine nu !

      Ștergere
  49. tigri2 spunea...
    Asa mai,dati-va singuri cu tesla-n coaie,laudati-va si bucurati-va ce bine a fost ca am facut [ne-am chinuit] in LM si Sc Militara ca sa ajungem sa fim dati afara cand

    ajunsesem la culmea perfectiunii

    -cum ar fi ma sa te ridice de pe EA dupa trei minute???Ce tot ii dati cu reconversia si cu compensatoriile ,au fost niste smechereli ca sa ne bage pumnul in gura,rezultatele au fost nule inafara de Bucale si cateva orase mari,in tara jale,ioc locuri de munca ,kk recoverMINCIUNI tip Ponta de acuma!Sa fiti iubiti si invidiosi / dusmanosi cu colegii.
    18 iulie 2013, 10:31

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ma cac imprastiat ! Tigri coi-garoi, asta, ajunsese in culmea perfectiunii !!! Si tocmai atunci o luat un suteu in gaoz !

      Uai, ce oameni bre, ce oameni !
      Cum dreaq de l-a scapat Ministerul Dezbinarii Nationale, printre deste ?

      Ștergere
    2. Tiganila-Bozgorila ista de Hurziceni, cand o simtit el, asea, in eul lui personal, ca s-a cam saturat de armata asta, care abia ii mai suporta duhoarea, si-a "bagat" si el raportul de ordonanta ! Si-a facut repejor calculele si s-a speriat personal cand a vazut ce tun poate sa dea societatii civile :
      -o seacose de bani, pe ordonanta
      -o penzioara cum altii nici nu visara
      -un mic giob, acolea, la primarie, la impachetat fumul, caco nsilier pe probleme de garoi comunitari

      Ștergere
    3. @PMTea in gat o lua
      Iar la final a venit ciuma de muma-ta si mi-a supt pula,iar tu lingeai surplusul.

      Ștergere
  50. Uai, mi-o venit penzia ! Numa ce mi-o sunat postasul la use !
    Nu-i adevarat ca ne-o regularizat, uai ! Cel putin eo am ramas tot amnistiat !

    Pese: pentru cei interesati, numarul meu de mandat este 51555220 !
    I-am lasat si postasului un ciubuc gras, de 1 leu ! Asta, ca sa nu mai umble la maruntis !

    Baiat de treaba positasiul asta !

    RăspundețiȘtergere
  51. Uai, am primit invitatie la "Ziua Fortelor Aeriene" si nush ce sa fac, sa merg, ori ba ?

    Ca de beut nu mai pot bea, de crepat in mine-tre sa crep numa de alea bio, nesarate, nepiperate si cu alte "ne"! Si nici nu prea am toale de astea elegante, la 4 acuri, asea cum or sa vina toti apevistii puley ! Nu-i bai, ca la urma urmei pot sa-mi scot pantalonii de la tinuta de gala, de la aptsolvirea scolii, aia de coloare albastru infinit, cu vipusca rosie ! Ca tot nu se prinde nimeni !
    Mai rau stau la papuci, ca n-am decat de aia maro, cu gaurele !

    Ce dreaq sa fac, bre, ca nu ma pot hotara ! Cred ca stau acasa, sa am grija de potaie !

    RăspundețiȘtergere
  52. Uai, sa dea dreaq !

    Intrai si eo pe "Tolba" lu' Biliutza si pe cine credeti ca-i vuzui acolea ?

    Uai pe manglitorul de Birtolomeu, in poza din catrenul cu "Precizare" si pe Garoiul de Hurziceni, in ultimile doua poze, cum isi navigheaza el prin trafic Vulvoul !

    Sa dea dreaq ! Tare Nenea Biliutza ista !

    RăspundețiȘtergere
  53. Ba milogule ..tot taranul are ..CARD! Numai tu din buricul lu Bucale stai cu ochii holbati in geam...vai de capul tau de hoasca basinoasa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am facut si eo cerere de CARD, insa mi-o spus ca, fara legitimatie de rezervist, de la CMSector 5, nu-mi poate elibera docomentu' !

      Ștergere
    2. Mai esi si ..MINCINOS ..basinosule!!

      Ștergere
    3. Pe cuvantul si pe onoarea mea daca te mint !
      Mai intreaba si tu, sau suna pe tel-verde la Casa de Pensii !

      Pe cinstea mea ca nu mint ! Ce dracu, ca-s om batran, nu putoi alde Cezar cu Muci pe Fata !

      Ștergere
    4. IDIOTUL NETULUI,CRETIN TE-A FATAT MA-TA!NICI MISTOCAREALA N-O PRICEPI,PROSTOVANE!

      Ștergere
  54. 8 iulie 2013, 10:55
    Ducu spunea...
    Comunicatul ANCMRR si cel al SCMD sugereaza ca adoptarea proiectului legislativ si promulgarea legii ar fi o mare victorie a acestor institutii.
    Va marturisesc ca nu ma pot bucura de aceasta "mare realizare", caci a trai in 2014 cu pensia din 2010 este o mare pacaleala a guvernantilor, asa-numita "lege reparatorie" fiind un semi-esec (inclusiv din cauza ANCMRR si a SCMD), in lipsa amendamentelor propuse de catre colective de specialisti in dreptul muncii si in domeniul financiar, dar nesustinute de institutiile asociative ale cadrelor militare aflate in rezerva.
    Regret profund ca, in ciuda repetatelor critici primite, se continua elogierea exclusiva a persoanelor care se fac vinovate de amputarea pensiilor noastre, de anularea L-164/2001, cea care corela cuantumul pensiei cu solda cadrelor militare aflate in activitate! Si, cand punctul de pensie se va diminua, ca "atata permite bugetul!", nu vom regreta propria atitudine, pasiva si superficiala?
    Accesati site-ul CPS a MApN pentru a lectura principala sa atributie:
    - administrează, împreună cu Casa Naţională de Pensii Publice, sistemul public de pensii din România pentru cadrele militare în activitate, precum şi pentru cadrele militare trecute în rezervă, care beneficiază de ajutoare lunare ce se asigură din bugetul de stat, în condiţiile legii, potrivit Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare.
    Asta primesc eu, in rezerva fiind, "ajutor lunar" de la bugetul de stat, in conditiile in care eu mi-am respectat contractul incheiat cu statul, inaintea debutului meu profesional? Unde dracu' s-a mai pomenit ca o "pensie militara" sa se transforme in "ajutor social"? Dar ce, am ajuns sa fiu milog si sa cer statului resursele financiare necesare subzistentei mele, dupa ce zeci de ani in care am slujit statul roman, in conditii restrictive numeroase, dar asumate de mine, in baza ofertei acestuia privind remuneratia si pensia promisa?
    La asemenea conducatori, "dedulciti" la onoruri si grade aiurea, nu ar fi trebuit sa am asteptari de coeziune a corpurilor militarilor aflati in rezerva!
    Iar ca replica la postarea lui UNKNOWN, ii sugerez o documentare mai putin superficiala, caci, la nivelul anului 1998, solda mea neta (deh, nu de general! se situa in jurul sumei de 255 ron (2550000 rol), incl indemnizatia de comanda.
    Daca eu am beneficiat, ca arma si functie, de o asemenea solda, ceilalti ...... ce ar fi putut primi ceilalti, in compensatie, pe OG-7/1998?


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deh ! Se plange si Ducu ista, ca-i da Casa de Penzii "ajutor lunar" !

      Stai sa vezi cand i-o da "muie lunara" de la bugetul de stat !

      Ștergere
  55. Dorin says:
    Iulie 18, 2013 at 10:34 am

    Nu-l mai bagati in seama pe acest,, Balcifer” cred ca-i ,,don curleone “pus de basisti sa faca zanzanie intre militari ! Sa-l tratam cu multe flegme…e un nenorocit basist !! Si atat !!!

    Reply
    ====================

    Doamne feri ! Or ajuns niste japitoi sa se ia de Curdeleul nost' ! Tot ce nu le convine unor limbrici, repejor: Curdeleone e de vina !

    Sa nu le dai muie, de aia nerambursabila ?

    RăspundețiȘtergere
  56. Balcifer says:
    Iulie 18, 2013 at 11:48 am
    Ma asteptam sa-mi demonstrezi cu argumente ca nu am dreptate !
    Asaaa…ramai @ Dorin un mic ..epigon!!

    Reply

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, Buci de Fier ista pare a fi un domn elevat ! Eo nu cred ca-i Cezarila cu Muci pe Fata al nostru !
      Vad ca Buci de Fier asta stie cuvinte alese bre ! Auzi, "mic epigon" !
      Prostovanul nostru nu stie decat "Sugi pula", la nesfarsit !
      Aiasta o invatat el in scoala de dat cu TABUL prin gradini si la gheaze, unde a fost detasat sa culeaga gogonici !

      Ștergere
    2. @ PMT..sa-mi sugi -ULA ! Balcifer

      Ștergere
    3. IDIOTUL NETULUI,MA KISS IN GURA MA-TII,AVORTONULE!

      Ștergere
  57. Tocmai am terminat de numarat penzia, ca n-or avut decit di-alea di-un leu. Saracul Nelu, ,,positiasiul'', a dormit peste noapte pe fotoliul din hol cit am frecat eu la verzitura. Da parca am primit mai putin c-an iunie.
    Na, poate ma-nsiel, da cuponu-i tot 04553171!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, da m-ai spart la muie !
      Gata, plec sa fac ciocu mic !

      La cuantumul ala de rahat, de-asi fi ca tine, i-asi mai cere postasulu' 1 leu, ca sa mi-o intregeasca !
      Egsact un leu !

      Ce nesimtiti si astia de la Casa de Penzii, sa ameteasca ei postasul in halul asta !
      Auzi bre, 12.299 ! Nu mai putea si ei sa puna acolea, 1 leu, in favoarea beneficiarulu' !

      Ștergere
  58. Doamne feri, da prostovan mai esti bre Cezarica cu Muci la Nas !
    Dea dracii de nu vin, acusica, pana la Timisoara, ca sa-ti dau doua palmi !

    Ci dreaq bre, maimucea ! Tu chiar nu pui botul la mishtoace ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NOI CU VIUREL-CAP-DE-FIER NE KISSAM IN GURA LUI BALCIFER!

      Ștergere
  59. IDIOTUL NETULUI-PROSTIA LA SUPERLATIV!

    RăspundețiȘtergere
  60. Bai buey !
    Aflai de pe un blog partener, care transmite stirile mai rapid decat Radio Erevan, ca ministrul Dezbinarii Nationale s-a intalnit, la sediul meapene, cu o delegatie de apevistii puley din China !

    Da' asta nu-i nimic, ca se mai intalnesc oamenii in lumea asta ! Pana si Dottore Plagiatore s-a intalnit cu nush ce Imparat, la Kong Hong ! Si, pana si Bashinescu s-a intalnit cu primarul Chizdoaca si 2 pochi, in RMoldova !

    Chestia e alta ! Dupa criticile de acusica fro cateva luni, pe marginea unei foto din Opservatorul Militar, in care ministrul dulghero-padurar de la meapene era postat la marginea mesei, intr-o intalnire oficiala cu o delegatie straina, iar pe centru erau translatorii, biroul de imagine al Ministerului Dezbinarii Nationale si-a reevaluat pozitia si l-a postat pe bretonat...solo voce ! Ditamai delegatia de galbejiti de-o parte, iar breto silvicultorul solo, de cealalta parte !
    Plus ca rade ca o pizda belita la galbejiti !
    Pai ce dreaq sa faca si el, ca chineza o-nvata abia acusica ! Cica-i mai usioara ca limba romana si, ca sa nu-l mai vaneze presa asta ticaloasa, mai bine o da pe chinezisme !

    Uitati-va si voi la poza, daca nu am dreptate !
    Pe info-mondo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: sa vezi ce impresionati or sa fie chinezoii cand or vizita Batalionul de Pifanterie Calugaresti ! Au si ce sa vada acolo !

      Bine ca nu-i duce sa viziteze Submarinul Delfinache, ori alea trei Smiguri carpite in cur, cu Lensar, ori tancul din dotare, de la Targoviste !

      Ori, vorba aia, parabolica antitantari de la Deveselul !

      Ștergere
    2. Pese: i-ar fi dus sa viziteze Fregata Regele Ferdy, da aia este plecata la exercitiul Bleac Si 2013 ! O cauta acusica ucrainenii, ca s-a ratacit nush pe unde si n-or mai gasesc, ca s-o trimita acasa !

      Ștergere
  61. Muei, mie-mi place poza cu chizdoaca pe bececleta. Parca-i frate cu cel mai iubit dintre pirtaieni.

    RăspundețiȘtergere
  62. UOAIIII CEZARE PE LA DOAUA SA MA SCARPINI PI LA OAUA!

    RăspundețiȘtergere
  63. Cred ca delegatia asta a galbejitilor, condusa de generalul Huo, o sa fie foarte interesata si de provenienta militarilor nostri de cariera, prin filiera indecenta ! Cred ca, in mod special, pentru asta au venit, ca sa invete din experenta noastra !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nush daca-i adevarat, insa umbla vorba ca Batalionul de Pifanterie Calugaresti a si apelat deja la serviciile lu' Cezarila Muci pe Fata, ca sa le arate galbejitilor, intr-un exercitiu demonstrativ de forte si mijlocuri, cum trebo sa te dai cu TABUL impotriva dusmanului , care pandeste la hotarele de la Prut ! Sau peste Prut, mai incoalea !

      Ștergere
  64. Si ieou cari credeam ca mucificatu-i expert in pitit TABu!

    RăspundețiȘtergere
  65. Imi aduc aminte cum, cam in ultimii mei ani de serviciu militar in slujba patriei, potrivit contractului semnat cu ministerul dezbinarii nationale, se organizau excursii de astea pe baza de reciprocitate, prin alte armati ale lumii !
    Pleca cate o delegatie de asta bine pregatita si instruita de catre ofiterii cu protectia si securitatea nationala din Directia a 5cea, delegatie care freca luleaua pe unde mergea, luau oamenii diurna, ne povesteau la sedintele de "Pregatirea cadrelor" cum e "La ei", noi faceam ciocul mic si...gata !

    La fel cum e si cu pulifricii astia de-si fac studiile pe la Uest Point, iar dupe ce revin in Armata Rromaniei, ciocu' mic !

    Sute de mii de lei cheltuite de-a'mpulea ! Cred ca si la ora actuala este la fel !
    Unii behaie prin umeuri, cu jde fonctii duse prin cumul si au gaoazele facute lisa de la pulile luate-n cur, iar altii fac excursii, pe bugetul armatii !

    RăspundețiȘtergere
  66. CAZARIKA-CEZAROAIE, SA MA MANGAI PI LA COAIE!

    RăspundețiȘtergere
  67. Da ba pmt-ule! asea zice acolo.Cica i-a invitat danila pe chinezoi si ei s-au intalnit cu dulgerul-silvicultor. cum pula mea??
    adeca tu ma invitezi si io ma intalnesc cu nea costica vecinu' tau?(ala cu muia belita)....cum pula mea??

    PS si s-a intalnit si cu HUO si cu HOU ca este mai multi....in pula mea!

    RăspundețiȘtergere
  68. io cre ca danila(prepeleac) ierea supt masa(supt,supt....daaa la chineji sau la romsilva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, bine ca aparusi, zdreanta dreaculu' !
      Pot sa plec si eo, acusica, linistit, cu potaia la Caca-Kis !
      R'ai a dreaq de rachetist "Alb 50" !

      Ștergere
  69. "Preot" romanesc, la o biserica prostodoxa din Clivland ot SU ale A, acuzat de furt ! Adica a dat cu shmangla, de la enoriasi !

    Baremi astia inca n-au ajuns sa dea la buci, ca poponarii aia din subordinea ghiavolului de la Vatican !

    In Amerlocia, te gabuieste una-doua ! Aia nu stau de vorba !
    Pac-pac si la Jijilava lor, de maxima siguranta, cu tine ! Nu zeci de ani de procese, ca la noi !

    Brava, bre ! Numa pochii prostodocsi nu ajunsesera sa ne mai faca de ras ! Ca, in rest, poporeanul romanesc o ajuns sa bage groaza in mapamond !

    Asa-i cand alde Viurel, tigan de Hurziceni, scapa din raza cortului de satra !

    RăspundețiȘtergere
  70. @wei Nea Vasile & Co
    Ati intors-o ca la Ploiesti pula sa-mi belesti,de ce nu ai lasat noua postare sa ti-o dau la nare?Iar dobitocului de PMTeu sa io dam mereu

    RăspundețiȘtergere
  71. Spor la muie ! De 5 stele !
    Plec cu potaia, dupe care merg sa vad coparseul lu' Pulae Nicolae, omul de "afaceri", care a incercat sa demonstreze ca Vulvo lui, e mai tare decat o locomotiva de 6 mii de CP !
    Nu i-a iesit ! Poate data viitoare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaaa....
      Unora le mai pune doar Dumnezeu frana!

      Ștergere
  72. nelutu says:
    Iulie 18, 2013 at 1:00 pm
    va salut fratilor,va rog sa imi spuna cineva,cum ii mairentabil sa iesi in pensie? acum dupa legea lui boc sau sa mai astept pana anul viitor cand se aude ca vine iar pensiile militare?

    Reply
    Balcifer says:
    Iulie 18, 2013 at 1:49 pm
    Analizand situatia rezulta cam asa :
    Daca esi acum …o vei lua in mana /L263 ! Asta inseamna ca daca esti un COLONEL cu 30 ani vechime vei ajunge cam pe la ..BURICUL unui MAIOR care a iesit intre 2001-2010 si car are o vechime de 15 ani cu scoala cu tot , dar a fost ,,reparat” ! Ei ce zici..mishto nu??!!

    RăspundețiȘtergere
  73. CEZARIKA MUCEACIOS, SA MA SUGI NITEL DE OS!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anda - esti atat de scarboasa ca nu te-as -ute nici daca m-ai plati!!Snaiper one

      Ștergere
    2. CEZARUTZA FARA PUTZA, NICI LIMBI IN PIZDA N-AS ACCEPTA DE LA UN AVORTON CRETIN. CHIAR SI PENTRU CUNILINGUS E NEVOIE DE MINTE! BOULE!

      Ștergere
    3. Nu te-as fute nici platit...!!!

      Ștergere
    4. DAR CINE PIZDA MA-TII SI-AR PUNE MINTEA CU UN LIMBRIC IDIOT SI IMPOTENT?NICI ALEA DE PE CENTURA.POATE MA-TA!

      Ștergere
  74. @Mai PMTeu,capac de WCeu sau de coparseu,fi-ti-ar potaia al dreacu'si stapanul cu vatutza-n nari.

    RăspundețiȘtergere
  75. < Prev Topic | Next Topic >
    Re: Răspuns: [roarmy230] A promulgat Legea noastďťżra!!!! < Prev Next >
    Posted By:
    iujica
    Wed Jul 17, 2013 5:19 am |
    Options



    Din punct de vedere juridic - nimic.
    Legea reparatorie a iesit in forma pe care o cunoasteti, amendamentele privind recuperarea sumelor aferente perioadei 1 ianuarie 2011-30 septembrie 2013 fiind respinse.
    Eventual daca alt partid, in incercarea de a ajunge la putere, promite o alta lege reparatorie - utopie.
    Concluzia: trecutul va ramane asa cum l-am trait.
    Pentru viitor insa, este absolut necesar sa se adopte o noua lege a pensiilor militare care sa reaseze INTREGUL SISTEM PE PRINCIPII CORECTE, COMPATIBILE, NEDISCRIMINATORII.
    Ionel Ujica
    Mai sunt si persoane de BUN SIMT !

    RăspundețiȘtergere
  76. Uai, hai sa va pupe mosiul, pe gingii !
    Desteptele puley !

    Ce dreachiu m-as face eo, fara voi !
    Ieream de mult halit de viermai !

    R'ati ai dreaq de apevistii mosiului !

    RăspundețiȘtergere
  77. Ba aistea, daca ma gandesc eo bine, si eo is LESBI !
    A dreaq nenea Vasile ! Cum stie el sa ne tina strans uniti, in jurul partidulu' !

    RăspundețiȘtergere
  78. "superb" pula asta de jurist Ujica
    hai sa citam "ultimele noutati"
    -"Legea reparatorie a iesit in forma pe care o cunoasteti,...." hi,hi
    -"Eventual daca alt partid, in incercarea de a ajunge la putere, promite o alta lege reparatorie"(pai mai e vreunul? ca deja au fost toate)

    uaileuu!!! si cea mai tare "gandita"...in pula mea.engheigi,engheigi!!!!
    -"trecutul va ramane asa cum l-am trait."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, sa-l trezeasca dreachiu, careva, pe betivanul De Triviale !

      Ștergere
    2. Doamne feri ! Sa te pui cu ratati alde Curdeleu !

      Ștergere
  79. @PMT,
    Tu nu esti LESBY,tu esti prostanac.

    RăspundețiȘtergere
  80. ,,Ce sorcova si târguri ai în steag
    Si ce posirca îti balteste-n sânge,
    Guvern al inanitiei, beteag,
    De nu auzi Ardealul care plânge?

    Tu nu-ntelegi cosmarul vietii lor
    Ca sunt abuzuri cu nemiluita
    Si ca n-au cui sa-i ceara ajutor
    Românii din Covasna si Harghita?''


    ,,Noi sântem fiii veacului bolnav,
    Noi sântem cancerosii de elita.
    Nu ne mai vindecam cu niciun praf,
    Bieti iovi pe o planeta parasita.''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, da di uni dreaq ai scos slovele astea, bre !?
      dA-NE DREAQ SI LINDICU !

      Bune, buneeee...
      Nota zece !

      Ștergere

  81. din putul gandirii filozofului Ujica:):):)

    "trecutul va ramane asa cum l-am trait."

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri