Google Translate

luni, 8 iulie 2013

Nanaaa... imi vine sa ma spanzur! Prostul gust, mahalaua, cacofonia fac rating. Trăim, e drept, un ameţitor amestec al lumilor şi al valorilor. Avem şi ştiri. Ştiri unice pe lume. Numai la noi bacalaureatul devine „breaking news”.




Adaugă această persoană în comunitatea ta
și fii la curent cu activitatea sa din site

Cine (mai) suntem?


Sînt zile (dese) cînd plonjezi somnolent în ecranul televizorului pentru a afla „ce mai e nou” (nimic nu e foarte nou...), sau, pur şi simplu, pentru a pierde o cantitate rezonabilă de timp. De regulă, nu te alegi decît cu o insomnie. Una isterică, sau una bolîndă, după cum ceea ce vezi te umple de nervi sau de tristeţe.


 

Calitatea programelor de televiziune – cu nuanţe de la un canal la altul, dar numai cu nuanţe - este stingheritoare. Dacă românilor le place ce văd, dacă asta este aşteptarea lor reală în materie de informaţie şi, mai ales, de „entertainment”, atunci ai dreptul să te întrebi cine sîntem cu adevărat, cine mai sîntem.

Pe cutare post dai peste o cuconiţă cu buze amplificate pînă la explozie, despre care moderatoarea, zîmbind idolatru, ne spune că tocmai a scris o carte. „Sînt o persoană profundă!” – declară, modest, autoarea. După care debitează tone de platitudini leşioase, cu o suficienţă care îţi dă fiori. Pe alt post, o scenografă în mod vizibil entuziasmată de opiniile, „realizările” şi gîndirea ei îşi aminteşte nostalgic de anii `70, cînd se făcea cultură adevărată (printre exemple: Aurel Baranga!). Schimbi şi dai peste un fel de balaur muzical cu trei capete: unul din zona manele, unul din zona folclor „nou”, unul din zona pop. Un tinerel incert, cu antrenul spasmodic al unui înjunghiat, zice, pe note, că „vrea cea-cea, vrea ciu-ciu”, în vreme ce prin preajmă se aferează, cu mari îndrăzneli fesiere, blonde şi brune răpuse de transa monotonă a unui erotism de baracă. În altă emisiune, alături de o cîntăreaţă dichisită după tipicul „tradiţional”, unduiesc neinspirat două fetiţe deghizate în chelnăriţe care tocmai s-au deghizat în iepuraşi. Prostul gust, mahalaua, cacofonia fac rating.

Un capitol aparte îl constituie emisiunile de dialog şi analiză politică. Şi gazdele şi invitaţii sînt, de ani de zile, previzibili în chip adormitor. Majoritatea sînt selecţionaţi atent, aşa încît nici o disonanţă să nu fie posibilă. N-ai să-l vezi (deocamdată!) pe Ciuvică la B1, nici pe Andreea Pora la Antena 3. Dar sînt şi excepţii: inşi  care par indispensabili, „personalităţi” atemporale, bine venite pe orice canal, adevărat monumente de înţelepciune, fineţe şi onestitate. Ca de pildă dl. Marinescu-Bideu. Sau Corneliu Vadim Tudor. Sau Paula Iacob (expertă în tribulaţiunile biografice şi metafizice ale bietului Nicu Ceauşescu). Uimitor pentru mine este să-l văd în asemenea combinaţii pe vechiul amic Răzvan Theodorescu. De ce o face? De sărăcie? De dragul notorietăţii? (o asemenea notorietate?!) Din teama de a nu fi uitat? Să nu-mi spună că din spirit civic! Nu-ţi poţi sluji în mod credibil obştea dansînd academic alături de nulităţi ţanţoşe şi impostori notorii.

Dar trăim, e drept, un ameţitor amestec al lumilor şi al valorilor. Bălăceanu-Stolnici şi Adrian Copilul Minune, Angela Gheorghiu şi Ouatu, Dinu Giurescu şi fanfara lui Dan Voiculescu, toţi la grămadă, care de care mai principiali, mai patrioţi şi mai ecumenici. Deunăzi, am picat pe cîteva taclale de litoral: o mînă de vedete combative deciseseră – dacă tot erau la mare – să ne încînte cu părerile lor despre o necesară relansare a vacanţelor pe malul Mării Negre. „Românii sînt un popor vesel!” perora un bogătaş melancolic. „Asta atrage turişti străini!” La orizont se întrevedea figura salvatoare a marelui primar Mazăre, orchestrator rafinat al armatelor de animatoare devotate şi talentate produse de plaja română. „Ah! Unde este litoralul de altădată?!” – ofta la microfon un gazetar ardelean răvăşit, probabil, de amintiri private.

Avem şi ştiri. Ştiri unice pe lume. Numai la noi bacalaureatul devine „breaking news. În ţări mai plicticoase, poporul nu e pus să urmărească exoftalmic, cu sufletul la gură, marile manevre ale unui examen, în fond banal. La noi, dimpotrivă, lucrurile capătă proporţii cosmice: apar poliţia, procuratura, guvernul, părinţi molestaţi, jandarmi hiduiţi, bacşişuri groteşti, profesori infractori, lume, lume, lume, criză teribilă, mon cher! Dar mai avem şi divorţuri şi recuplări, testamente spirituale care lasă naţiei – contra cost – valori inestimabile ale creativităţii proprii, intrigi amoroase între anonimi „celebri”, reclame ucigaşe la margarină şi cîte şi mai cîte.

Dinaintea unui asemenea iarmaroc, nu poţi să nu te întrebi, cum spuneam la început, cine (mai) sîntem. Şi mai ales ce vom deveni sub această avalanşă de vulgaritate, sferto-doctism volubil, derizoriu şi kitsch. Ce mai înseamnă iubirea de ţară, dacă n-o putem exprima decît răstit, bălţat, grotesc, cufundaţi în beţia unei paranoice mulţumiri de sine?


========================================
=============================
==============

77 de comentarii:

  1. PMT8 iulie 2013, 16:37

    Rezultate ceva mai "bune" (!!!) la bac, in anul acesta !

    Pentru majoritatea tinerilor, care si-au "tras" bacul pe spagi, nu vad ce rost mai are !
    La ce dracu le-or mai trebui liceu, ori licenta, ca sa care pita cu motoreta pe la casile oamenilor, ori sa dea cu ciocanul la roata masinii in servis, ori s-o faca pe-a paznicul prin moluri !

    Se freaca universitatile si facultatile particulare pe burta ca, din toamna, vor avea studenti mai multi !
    ----------------------------------------------
    Pai mei PMT, daca Dorele asta al' nost' Curutuz de leu cu capu greu, jude de Birtolomeu nu facea si el 10 clase, cum crezi ca stia cite mitilice poate "sa duca"?

    RăspundețiȘtergere
  2. uaiii, ce subiecte tari isi agata Admin in ultima vreme...
    Bele mare pe capul nostru, pana si nebunii incep sa-si faca bombe artizanale, CA AU CU CE!!!
    Alo, se aude la operatori, la ascultare/interceptare? Repede la interpretare cu "mesajul"!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, la astia nu poti sa te astepti sa faca omleta nici daca s-a rasturnat pe ei un TIR cu oua. Si tu vrei sa stie din ce se poate incropi o pocnitoare?!

      Ștergere
  3. Uailei ca mare dreptate mai are andrei plescaru , la luat la misto ...
    Dar ei , intelectualii lui peste ce pizdele mamiticilor lor fac ? Nu cumva din cauza lor s-a ajuns aici ? Ca nu care cumva sa iasa si alti destepti si sa le ia locul de destepti ai natiunii ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Artizanale, artizanale. Da'la tara lui Dorele bombele artizanale nu face bum, ci in cel mai bun caz face fis. Asta daca la bomba ,,arteziana'', pe linga mamaliga, se foloseste si ceva fasole. Desigur, pentru o fisiiala reusita, fasole ,,boambe''!

    RăspundețiȘtergere
  5. De când cu aceste „rezultate mai bune ca anul trecut„, fiecare moderator se exprimă cum vrea:„bacaloriatul este examenul de maturitate„. „..bunica , în grija căruia rămăsese copilul,..„a mai rămas decât o săptămână până la repartiția computerizată”..( noroc cu mai marele școlilor„decât„!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @INCERTITUDINI ,
      Fi binevenita!
      Iti sarut mana pentru curajul tau de-a posta aici, intre comentatori deosebiti, dar oarecum iesiti din tiparul clasic! Vei remarca daca doresti multe "noutati", dar si reala valoare! Fi binevenita in clubul nostru, cu nume atat de exotic: ZOO-land + Noo!

      Ștergere
    2. Saru' mana, doamna prefesoara !

      Ar trebui sa hiu suparat pe niatale ca m-ai parat la domnu Biliutza, ca vorbesc mascari si ai cerut sa ma stearga de la comentarii! Adica, pe limbajul nost', sa-mi dea muie !

      Da nu sunt !

      O zi cul si tine aproape de mosnegaraia semi sclerozata, ca ai ce ceti !

      Ștergere
    3. Mare curaj!Sa inteleaga si prostul satului,cel ce injura in stanga si-n dreapta fara a sti cui se adreseaza!

      Ștergere
  6. Sărut mîna doamna prăfesoarâ! Ne-i bagat mortu-n şurâ, asta-i clar. Mari coraj la neatali sâ vii aicia în bîrlogul lupchilor, maimuţîlor şî altor lighioani păroasî, cu pene şî cheli. Sper câ matali o sâ dai ş-o declaraţîi pi propria răspunderi, cum câ dacâ ti muşcâ ori ti ciucheşti ceva ori cineva, par egzampl Cezar maimuţa n-o sâ hii suparatâ şî n-o sâ ceri nici un feli di daunâ. Mai bini ţ-ai faci pintru siguranţă, o asigurari pi viaţâ, da fii atentâ pi cini pui la beneficiar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maaai ,da ci moaca ai bai ..prostovane ! Da jos caciula ..ba tarane cand ti bagi in vorba cu doamne si domni di la oras!!
      Ptiu al drakului loaza ca ni facu di tat kk fata di doamna ci ..incert....!!

      Ștergere
  7. Rezultatele de la bac la liceul militar Stefan Babanu':
    -intrati in examen= 113
    -reusiti=113 !!!
    -prima medie= 9,83
    -cea mai mica=6,93 !

    Pentru celelalte licee, pe unde v-ati futut si voi tineretile, ori nu, mai bagati si voi date !

    Problema-i alta: copiii astia dau acusica examene ca sa intre in academii si facultati militare, cot la cot cu pulimea, ceea ce nu-i rau !
    Dupa care mai trag fro 4 ani, in general, prin scolile militare !
    Ceea ce nu-i rau !
    Dupa care ajung in prima functie si se trezesc ca au colegi proveniti pe filiera indecenta, cu 3 luni de studii militare, care-si dau cu stangu-n dreptu' !

    Hai, ca sa faci un popa, ori un psihopat, ori un jurist pe filiera indecenta, mai treaca-mearga, insa sa faci ofiteri finantisti, ori de auto, chiar ca nu se mai justifica !
    In timp ce scolile de profil tanjesc dupa "incarcarea didactica" de odinioara !

    Sau, poate n-o mai hi asea si traiesc eo amintiri !

    RăspundețiȘtergere
  8. Rezultatele mai "bune" la bac din anul acesta se datoreaza, in principal, noilor metodelor inventate de romani pentru a fenta "sistemul" antifrauda, care a produs ravagii, pe bune, in 2011 si 2012 !

    Sa nu-si inchipuie cineva ca s-a invatat mai mult, ori generatia 2013 o fo mai desteptacioasa !

    Nu fraticii ! S-au gasit metode noi de copiere ! Tot pe baza de spagi si mita, bineinteles !
    Cine a scapat, a scapat ! Cine a picat in plasa...auviderzen !

    Daca mai punem in balanta ca s-au dat si subiecte diferentiate...nu vad care-i spilul cu "multumirea autoritatilor" pentru rezultatele generale !

    RăspundețiȘtergere
  9. ...Chestia cu ,,subiecte diferentiate",este absolut normala !

    ....,,S-au gasit metode noi de copiere "...asta ramane s-o demonstreze tembelul de PMT !
    Nenorocirea-i alta si ii mare de tot....va dati seama ca porcuratura lu Base a impiedicat atatea cadre didactice..sa-si faca prea plinul- pentru o vacanta exotica ,ceva caucioace noi la jipane.....si cate altele!
    Pai cu salariile lor de mizerie - noroc ca au mai fost ceva meditatii....
    Posibil ca si unele vile sa ramana la rosu ...nu se poate, asta-i crima ! Cine ma-sa atenteaza la..invatamantul romanesc??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ce sa demonstrez idiotule, ca s-a demonstrat la teve, cu copiute in sutien si raspunsuri la jartiera, sub acoperirea directa a supraveghetorilor !
      Tu cu romanii te pui ? Crezi ca-i sperie pe astia o camera video de supraveghere ?

      Iar cu diferentiatele n-am zis ca nu-i normal. In Tara lu' Dorele totu-i normal ! Inclusiv sa se produca doctori la "cu plata" ! Atata timp cat curge malaiul, e bine !

      Nu ca m-ar deranja ca ma limbesti pe cur, insa nu te mai lua dupa betivanul ala de Triviale, stramutat la Birtolomeu Gara si-mi rastalmaci vorbele !

      Ai loc suficient ca sa-ti ragai ideile, uai Muci pe Fata !

      Ștergere
    2. ..cred ca-i timpul sa mergi sa-i faci catelului..treaba aia la fundulet..apoi vezi ..organul lu hoasca , daca nu s-a uscat !!
      Nu te baga in subiecte ..prea serioase ca te pierzi...Czar

      Ștergere
    3. Buei pizdici cu Muci pe buza superioara ! Vezi ca te asteapta Ildici, la "subiecte prea serioase" pe PULAno ics !
      Ai ramas cu blogu-ti in curul gol si acusica nu mai stii pe unde sa te-mputi ?
      Au ma confunzi cu Mos Calicu ala al tau, cu care te harjonesti pe probleme serioase !

      Ștergere
    4. Acusica, una peste alta, ai cam simtit niatali ca trebo sa-mi scot potaia sa se cace !

      Ștergere
  10. Trasei cu un ochiu la saitu' oficial din Dealul Cotrocenilor !
    Ca la celalalt am un inceput de conjunctivita ! Cred ca de la prea mult de tras cu ochiul la gaozul hoscaitei, ca baie in Dambovita n-am facut !

    N-am vazut nika decrete de promulgare a legii cu Reparatiile !

    Adica, PULA, PULA, PULA, si azi !
    Cica si maine, tot slagarul ista se difuzeaza !
    In schimb, postasul care raspunde de zona 13 cu Sebastian, cara plicurile de la Casa de Penzii cu o geanta de aia din rafie, cu un volum de fro 140-160 de litri !

    In fiecare zi se tot aud bocete noi de la cate un rasfutut de asta cu ea diminuata ! Zice unii boso ca nu mai apuca ei frodata ca sa-si vada penzia indexata de la 1 ianuarie ! Cica ar cam treboi sa prinda suta de anisiori ca sa ajunga ca, prin indexarile anuale, sa depaseasca cuantumul din dec 2010 !

    Acusica alta-i buba ! Parca s-a linistit treaba cu repararea, de la 1 octombrie si incepe labareala cu indexarile !

    Filmu-i scurt: luat o pula-n cur la recalculare, dat oleaca de amnistie pentru "ciocul mic", mai dat oleaca de grupe de-a'mpulea, la indicatiile izmanarului, dupe care tras puli in cur, fara numar-fara numar !

    Adica, las ca-ti dam noi de la 1 octombrie, da' pana atunci te halim, mamulos !

    Parca-l si vad pe vecinu' Costica pe la inceputul anului 2014, dupa ce-l sarbatorim pe Sf Vasile, cum o sa-mi dea iarasi muie de la geam-la geam !
    Parca-l si vad cum o sa zbiere iar ca drogatul: vecineee, mi-a crescut cu jde lei in urma indexarii ! Tie cu cat ti-a crescut ?

    Doamne feri ! M-apuca groaza de pe-acuma !

    RăspundețiȘtergere
  11. Nanaaa...stai bland si nu te spanzura, chiar daca ai un sentiment ciudat ! Ca mai avem nevoie de niatale ! ZOO si NOO inca e pline de lighioane si pacienti !
    Vrai sa ne lasi ai nimanui ? Da-l incolo pe Balaceanu-Stolnici, ori pe Giurescu ! Nu-s cu nika mai presus de-un Curdeleu, ori de-un Cezar MaiMUCI pe Fata !
    Traieste intens si neconditionat !

    RăspundețiȘtergere
  12. Spor la muie, de 5 stele !
    Revin, ca inca nu ma simt "implinit" pe ziua de azi !
    Ies cu potaia. Insa o sa trag si cu urechea la grupul de basinosi din coltul scarii, care stau strans uniti la o parola, ca mustele pe cacat ! Unul tot da nervos din aripi si tot da sa plece, insa dupe 3-4 pasi se intoarce !

    Banuiesc despre ce discuta...

    RăspundețiȘtergere
  13. Liber malul, la muie !

    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  14. CEZARIKA CAP DE PUTZA MIKA, HOP, HOP, HOP SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK!!! SA-TI DAM IN KUR DE BRINCI, IN GITI DE GILCI, IN OCHI DE ALBEATZA SI-N CAP DE MATREATZA!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Bei, garoiul asta de Pleshcu nu fu implicat pe vremea lui Ceausescu in scandalul tremuricilor/ meditatiilor transcedentale si egzilat taman la Pleshcoaie de unde-i Nutzi spaima putzi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap ! Acusica se plange de dezmatul general de pe televiziuni ! E nemultumit bahalditul asta paros ca copchiii, in loc sa citeasca Baltagul, ori Fefeleaga, belesc ochii toata ziua la Mireasa pentru fiul meu, ori la Soacra-soacra, poama acra, ori la Miss Ghiortzanca de la Tara !

      Ștergere
  16. Pe blogul ala "La 2 maidanej" au mai ramas doar PulAnus, Mos Aliku Kaliku, babuinul de Cezar,cu muci la nas, unul Muiag ce-i da muie maimutoiului si cam atit. A cazut bloaga astuia la bursa rau de tot... Ete ca la noi ne indreptam ca Picard spre 800.000 cu cel putin 3 warp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plus ca diversitatea informatiilor te unge la corazon !
      Ca sa nu mai zic de cea a comentariilor.
      Iar de calitate nici nu se discuta !

      Evident, ma refer la MHblog, si nu la blogul devenit veceul public din gara Dolhasca, in care "trecatorii" se pisa pe pereti, se caca pe langa gaura din podea, ca sa nu se mozoleasca accidental de fecalele imprastiate aiurea, iar la iesire vezi numai "111" desenati pe perete, cu cele 3 degete cu care s-au sters la cur, din lipsa de curpapir !

      Ștergere
    2. 'Contabil prost...800 000>4 milioane?

      Ștergere
    3. 00: 07
      Zabalosule nu scoate din context ceea ce este scris acolea!

      Ștergere
  17. Bei PMT, ia explica-ne conceptul operational al Operatiunii Maimukles, operatiune care are ca principal obiectiv rereregularizarea lui Cezar. Sper ca Cezar sa stie cu ce se maninca astfel de chestii. La el, acolo la GAZ-ul unitatii mai greu cu astea...

    RăspundețiȘtergere
  18. NB la ZOO + 9! Cezare, muc mic, nu uita la ora 2 sa ma inbelesti la oaua, iar la 3 de pendula sa ma iei. Muie Cezarica si ca s-ar putea-n noaptea asta sa vina ploaie, trage-mi prezervativul bine pe coaie. Dar sa lasi loc sa se si aeriseasca ca sa nu MuciGaiasca. "Nteles puleashca?

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna dimineata..lumeee,lumeee!!!
    O zi glorioasa va doresc.Si vorba lui PMT!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  21. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare merci ca m-ai inbelit la oaua.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bei, care dintre voi ie kestor, ai? Care primesti mita caras? Cu hamsii-Czare de kuk sa ma tii, nu va puteti multumi? Ori cu cite-o karakalina de aia de-a lui Tigri2?

    RăspundețiȘtergere
  23. Cum ne fura ai nostri:
    "Transilvania furată (I)
    Nadăşul, un sat furat cu biserică şi cu cimitir cu tot

    Mii de hectare de păduri, moşii şi castele, despăgubite de regele Ferdinand, au fost recuperate fraudulos.
    Autorităţile române, chiar şi prin nepăsare, parte a unui furt uriaş.
    Serviciile secrete urmăresc elevii şi ignoră infracţiuni care aduc atingere ţării noastre.
    CSM-ul hain condus de procuroarea Hăineală nu-i vede pe judecătorii care au restituit pe acte false. Un serial despre jefurea Transilvaniei şi despre slăbiciunile statului român.
    Cotidianul.ro porneşte această campanie de informare a românilor în legătură cu recuperările banditeşti ale terenurilor din Transilvania. Banditeşti prin felul în care au fost siluite legile ţării noastre, prin organizarea în grupuri infracţionale, prin încrengăturile mafiote care au speculat slăbiciunile magistraţilor şi corupţia din instituţii şi instante. Operaţiunile de restituire frauduloasă arată ca un plan abil de dezmembrare a ţării. Harta recuperărilor frauduloase, despăgubite de statul român după Unirea de la 1918, arată ca un puzzle ce demonstrează atacul unei mafii asupra statului român şi a unei mari părţi a populaţiei din Transilvania. Procurori, judecători, agenţi ai serviciilor româneşti, fucţionari publici, primari, corupţi toţi până-n măduva oaselor, elemente ale sistemului mafiot au pus umărul la ceea ce se poate numi Marele Jaf din Transilvania...."
    Cititi mai multe pe:
    http://www.cotidianul.ro/nadasul-un-sat-furat-cu-biserica-si-cu-cimitir-cu-tot-217633/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehee fratilor,.... nu este singura ticalosie!
      =================
      BOMBA din BUZAU! Romani treziti-va! Cititi si dati din mana in mana mai departe!
      http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2010/10/bomba-din-buzau-romani-treziti-va.html

      Ștergere
    2. m-au napadit amintirile; vedeti si voi

      http://www.colegiimei.ro/Colegiul-Militar-Liceal-Dimitrie-Cantemir-Breaza-9330/profesori

      Ștergere
  24. Pacat ca nu apar si Nour/d-na Nour si chiar Zuzu(oaiii ce mi-o mancat zilele Zuzu asta era lt maj pe vremea aia piticania)
    Da pe Baghina,Boieru(dirigintele) si pe Onosa n-o sa-i uit cate zile oi mai avea

    Am fost la cls B promotia '79

    RăspundețiȘtergere
  25. Cacata de directoare Costica Varzaru(ce nume de cacat) a sustinut ca a strans 12 900 lei pt comisie ca sa le dea fructe si apa.....cate vagoane de fructe si apa se cumpara de 13 000 de lei???

    RăspundețiȘtergere
  26. STRICT AUTENTIC!!
    intrebare la BAC la examenul de istorie;

    introducere:
    Dupa invazia Cehoslovaciei de catre URSS si aliati Gheorghe Gheorghiu-Dej a facut o vizita la Budapesta...
    intrebare:
    Numiti liderul politic roman care a facut o vizita la budapesta dupa....bla,bla

    io stiu ca era ceasca seful great boss da poate Dej a facut vizita

    Baaaa pulelor bine ca loazele voastre au facut deja liceul!!! Si io care ma gandeam ca poate la Breaza n-am invatat destul de mult si bine
    Bagumi-as ....in pizdele alea de liceu ca s-a umplut litoralul cu cururi goale de 18-19 ani.....cica acu se relaxeaza ca au fost "stresate" de la Bac

    Pai daca n-au luat muie cat voia dom profesor?? Las ca le da Mazare mai multa

    RăspundețiȘtergere
  27. Procesul.
    =========
    Plictisindu-mă într-o zi, am intrat la tribunal să văd ce procese se mai judecă. Nimerii tocmai la cazul unuia căruia i se pretindeau daune deoarece a afirmat despre o doamnă că are picioare urâte. Ca probă, doamna-și expuse piciorul drept, iar avocata Samoilă explica:
    - Dacă ăsta-i picior urât, eu sunt parașută!...
    Pârâtul obiectă că este punctul său de vedere și că are dreptul să și-l susțină.
    - La mă-ta acasă să-l susții! – i-o reteză avocata.
    Deși era interesant, ridicai două degete.
    - Ce e? – întrebă judecătorul, făcându-mi semn să vorbesc.
    - Domnu’ judecător, să știți că procurorul Georgescu face evaziune fiscală!
    Întreaga sală se tăvăli de râs și, de dragul poantei, judecătorul îl condamnă pe Georgescu la trei ani de detenție cu executare.

    RăspundețiȘtergere
  28. Băi CurleAnus, băi cum dracu ai trecut tu clasele elementare? Cum te-or fi împins colegii să iei şi tu bac-ul, iar după aia, să devii "cel mai bun soldat Svejk" de la Stalin încoace?
    Băi prostănacule, invazia Cehiei s-a produs in în 1968 pe vremea lui Ceausescu. Pe vremea lui Dej a fost ocupata Ungaria.Vai de capul tău de nătărău...

    RăspundețiȘtergere
  29. citeste mai bine intrebarea de la istorie la sesiunea bac 2013 si dupa aia sa vorbesti nu ca acum cand grohai inutil si dezagreabil
    .....si bacul l-am luat cu "costica varzaru" dac' vrei sa stii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corleoane, care mei, Nea Costica ala de punea curechi?

      Ștergere
  30. costica,cu "a" nu cu "ă"

    RăspundețiȘtergere
  31. Don Corleone9 iulie 2013, 13:08

    Pacat ca nu apar si Nour/d-na Nour si chiar Zuzu(oaiii ce mi-o mancat zilele Zuzu asta era lt maj pe vremea aia piticania)
    Da pe Baghina,Boieru(dirigintele) si pe Onosa n-o sa-i uit cate zile oi mai avea

    Am fost la cls B promotia '79

    RăspundețiȘtergere
  32. @Anonim9 iulie 2013, 17:47
    daca tot copiezi ca un papagal, de ce n-ai copiat si ce se afla mai jos?

    http://www.colegiimei.ro/Colegiul-Militar-Liceal-Dimitrie-Cantemir-Breaza-9330/profesori

    RăspundețiȘtergere
  33. Papagal esti tu!
    Eu as putea fi...,,dottore''.

    RăspundețiȘtergere
  34. Don Corleone spunea...
    @Lupus
    cunosc acest lucru si intr-adevar a fost o nedreptate.
    daca ramanea ordinara L164 mai erau si acum unii tepuiti
    (bineinteles cu exceptia smecherilor aranjati pe ultimele 1-3-6 luni.....mi-e asa de

    Don Corleone spunea...
    @Lupus
    cunosc acest lucru si intr-adevar a fost o nedreptate.
    daca ramanea ordinara L164 mai erau si acum unii tepuiti
    (bineinteles cu exceptia smecherilor aranjati pe ultimele 1-3-6 luni.....mi-e asa de scarbaaaa)
    9 iulie 2013, 18:21

    Curut mama, daca ti-e ,,asa scarbaaaa'' ia o
    muie cu lamuie!

    RăspundețiȘtergere
  35. apari cu chestii rasuflate....."inteligentule"
    tu cum ai iesit la pensie cu IC+SM=25%+15%=40% pensie majorata??
    In ultima luna de lins creionul chimic sau in ultimele 3 luni?
    de parca nu v-as cunoaste pe astia cu cariera de cacat.Am trait intre voi am vazut ce faceati am vazut ce si cum lingeati pule de comandanti pt un salariu de merit.acum va dati anonimi "cinstiti"
    degeaba .....ati furat din 2001 incoace acum degeaba faceti spume .....noroc cu PMT ca va sustine cu cotarla si cu lindiku harcii.
    Ati belit-o baieti,ati belit-o!!Ziceti "merci" ca v-a amnistiat ponta ca nu trebo sa dati banii furati inapoi la stat
    Io va impuscam fara discutii hoti nenorociti ce sunteti

    PS scuzati va rog cuvantul "discutii":):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu Don Curdeleu, dumneavoastra ai dreptate intr-o oaresce masura, insa nu esti indreptatit sa papi tu fecala, in numele tutulor !
      Kestiunea cu belitul este invariabila: cand o belesc unii, cand o decaloteaza ceilalti ! Iar la Poporul lu' Dorele nu se va termina nevar aceste apucaturi!

      Ștergere
  36. Buna seara.
    Ma intitulez PMT si sunt deosebit de impresionat de calitatea cantitatii informatiilor de pe acest sait ! Si de pe celelante, cum ar fi: Hronicul Semnalelor, Calator prin Net, ori O noua Altitudine !
    Chiar stau sa ma gandesc, foarte-foarte adevarat de serios, daca nu cumva ar fi cazul sa ma "retrag" in rezerva, pe saiturilii de cultura adevarata, precum cele mentionate prin exemplificare mai sus !

    Cu respect, PMT ! Si nu fak kashto, ci "vorbesc" serios !
    Simtesc si eo ca statutu' de cadru militar in rezerva armatii, ma obliga la mui multe ! Printre care si o decenta muinima !

    Va doresc numa' bine !

    RăspundețiȘtergere
  37. @Anonim9 iulie 2013, 18:43
    gunoi ai fost o viata ,gunoi ai ramas!!
    te compatimesc....in birt la birtolomeu
    Vai de steaua ta !!!

    RăspundețiȘtergere
  38. sa ma apuc sa scriu si eu ca anonim de acum incolo?
    Oaiii cate "afaceri" pot sa-ncurc!!!!hai sa incercam.Si voi scrie agramat asa cum ii sta bine unui anonim

    RăspundețiȘtergere
  39. proba 123....de pula sa ma iei

    RăspundețiȘtergere
  40. @pmt
    dute cu catelu sa se cace si lasa gargara.
    dupe care iti faci programul.limbi in piuzda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti rau la suflet ! Si invidios, ca tu nu ai potaie !
      Scuz-my, de te-am ofensat !
      Iar de "programul" cu lindicutzul pizdokului, las-o in balta, daca nu te pricepi...

      Ștergere
    2. 20,21.Picasi si tu la bac?

      Ștergere
    3. PMT, da-te-n ..dragostea mea!Daca pleci,ia-ma si pe mine!Nu-mi lua iubirea daca pleci!Tu n-ai avut curaj!!!!Eheee, lumea muzicala e plina de „ pilde”.Stai dreaku aciulea,fara tine veata e pustiu.Nu-i asa Baciu Dănilă?

      Ștergere
    4. Uai 21 32, am zis si eo, asea ipotetic, cacum faceam aplicatiile acusica jde ani, cand ieream locotenent-majior cu 3 stelutze, rusesti !
      Atuncea, ipotetic, bateam la capitalistii din vest, de luau foc hartile ! Stanga peste dreapta si camasa-n pantaloni ! Cine stie !

      Nu plec d-aciulea decat in conditii limita : ori se-nchide socetatea pe actiuni, ori suflu eo in veioza !

      Ștergere
    5. Aşa-i, aşa-i! Că noi, de 2000 de ani suntem daci, romani şi ţigani!!!!

      Ștergere
  41. Băi Curleone, tu să puşti la noi? Vai de capul tău băi căcărează. Ţiganul tot ţigan, "cînd s-a vazut împărat, prima dată pe tac-su l-a spînzurat". Bine că nu ne întîlnirăm anul asta aşa cum vroia Admin, că zău, trecînd peste politeţea faţă de gazdă, te-ar fi luat salvarea cu ţolul. Zău aşa. Dar nu-i tîrziu prostovane...

    RăspundețiȘtergere
  42. cale batuta si sa mi-o sugi ...cu respect!!

    RăspundețiȘtergere
  43. SEARA BUNA LA GAZDE SI KOLINDATORI
    CEZARIKA SI CU KURLEONE, HOP, HOP, HOP, SA V-O DAU LA CIOK, CIOK, CIOK. SA-MI UNG SULA CU DULCEATA CA SA NU VA FIE GREATA. SA V-O BAG PINA LA KOAIE CA SA NU MI SE INDOAIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Topica este excelenta ! Iar mesajul este magnific !
      Nu mai spun de final, care, desi nu ne da de inteles, in mod direct, despre ce vrea autorul sa-si bage pana la coaie, noi putem intelege, indirect, ca este vorba de o pula. Poietic, autoru' cica vrea s-o mozoleasca cu dulceata, din doua motive: pentru a evita o eventuala greatza si pentru a nu se indoaie in muia lui hop, hop, hop !

      Ștergere
  44. Blogger Bella spunea...

    bai tigane cezar si ala necunoscutul (nu stie cum il cheama nici cu buletinul inainte !)..ma pupi sau pupati cum vreti,..cine dracu se plange boule vargat...va prezentam situatia....banii de pensie sunt ptr. ...unghii....bine ca se procedeaza asa, cu toti...fiecare sa ,,moara,, pe limba lui, pe dreptate baieti!...ia sa vad acum ce mai ziceti...iar nu va convine, faceti spume la gura...mars la munca, parvenitilor!.
    Plano..hai ca i-am agitat ..baietii cam ,,dormeau,,...si visau, prostii !

    9 iulie 2013, 14:28

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT, muei omule hai la o muie mica si la o sula-n cur lui Cezarica. Asea e. Stiu, cind vezi citi prostovani si ra(t)hati populeste spatiul virtual, iti vine sa-ti iei cimpii. Hai, iesi la interval! Muei, mai ai timp pina sa te calugaresti pe Megalitica si sa cetesti din Ceaslov.

      Ștergere
    2. Sunt aciulea buey, da cred ca m-o tras corentu'! Nush ce dreaq am, da parca m-o prins un fel de blegeala nesanatoasa! Tot cetesc de fro zi prin arhiva, pe nesaturatelea !

      Doamne feri, sper sa nu dau in boala lu' Burcu cu bolovanii megalitici !

      Ștergere
  45. Unde dreak disparurati cu tontii?V-a speriat Omul Negru?Bosorogii dreak...

    RăspundețiȘtergere
  46. Buey bosorogilor...
    Ati belit-o, ati sfeclit-o!
    Pe bloaga avem cateva INTRUSE care ne dau ... spune tu, draga PMT, cu vorbele "mneatali" (vorba unui clasic in viata) ... ce crezi ca ne dau?? Buey, e de spariet... cat si ce ne dau!!
    P.S.: stiu GARANTAT 100%, din surse sigure!
    Am vorbit la tilifon cu aia de spioneaza blogurili!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă băi omule...Egalitate de şanse. Vrai să ne de în gidecată pentru discriminare de sex?
      Ete, io ştiu sigur că Czar ie gay şi-aş vrea să-i pro pun o chestie, de-o să fie fericit (ă), pîn" la adînci bătrîneţuri...

      Ștergere
  47. Băi am fost pe Megalitica, la sugestia lui PMT, ca sa mă fac şi io serios. Nu că, nu cetesc Megalitica, cetesc, da "mukles ţacana", da' ce cetii azi cu borte-n Pamint, strigăte de pacatosi ca de-alde Cezar MuciCiacios, Curdeleu ş.a. chinuţi de dracii care-i trag de coaie, mă-nfrăcoşară. Uălei-Cezare de pulă să mă iei, pentru tine ie groasă băi. Ie cam ca pe mîneca cojocului, iară de ţi-o propteşte-ntre buci Sarsailă ăl" bătrînu", chiar c-ai belit pula la urs. Băi maimuţă, cică stai pe-o pungă de gaz, iar de te pune necuratu s-aprinzi lamba lu" Ilici, după ora 2, cînd mă-nbeleşti tu la oauă, gata, pleci cu Sputniku. Măi ce mă-nfricoşai. Ptiu, ptiu ducă-s-ar pe pustiu!

    RăspundețiȘtergere
  48. Uăi, sîmţăsc câ pierd semnalu la sabelit. Aiciea sus pi Stînişoara, la Crucia Talienilor vini ploaie şî sî zdruncinâ ionosferie di nu vez pi tilivizor dicât purici. Hai câ ma duc sâ fac rondu la oi, sî văd di-i Stelicâ sătul...
    Uăi, da uiti câ iera sâ uit!!!
    Cezari pînâ-n doauă sâ vii sâ mă-nbeşelti la oauâ! Amîndouă uăi! Câ nu vreu în astâ sarâ sâ mă tragâ corentu iarâ. Puni-li pi ieli-un ţol, câ altfeli ţ-o trag di ti prind în curu gol.
    NB!

    RăspundețiȘtergere
  49. PS. Nea Vasîli, schimbâ apa la broaşti câ uiti câ nu l-or pre plăcut băitanii cari scriu pe-aicea pi ţîgănoiu di Pleşu. Mulţămim di asemenea pintru deranju pi cari-l faci pintru noi.
    Uăi, da" pi undi o umbla oari mîţu nostru cu sîngi albastru din Urziceni? O fi iar la Viana?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri