Google Translate

vineri, 5 iulie 2013

OUG privind achiziţiile publice, a fost promulgata de presedintele Traian Basescu. Urmeaza sa fie aplicata incepand cu luna iulie a acestui an. Liber la "contracte cu dedicatie". Modul in care sunt cheltuiti banii publici, imposibil de urmarit.

 
 
Liber la "contracte cu dedicatie". Limita pana la care se pot cheltui bani publici fara licitatie, majorata la 30.000 euro, pentru produse, si 100.000 euro, pentru lucrari
 
Pragul valoric in limita caruia institutiile publice pot incheia contracte prin achizitie directa, fara licitatie, a fost dublat de la 15.000 euro la 30.000 euro pentru produse si servicii si ridicat de la 15.000 euro la 100.000 euro pentru lucrari, plafoane valabile incepand cu luna iulie acest an, scrie Mediafax.
 
Majorarea substantiala a limitei valorice pentru achizitiile directe a fost pregatita atat de fostul Guvern Boc, cat si de actualul Executiv, dar decizia a fost de fiecare data amanata, pe fondul criticilor publice.
 
De aceasta data, insa, ridicarea pragului a fost aprobata in Camera Deputatilor, printr-un amendament introdus de reprezentanti ai grupurilor parlamentare PSD, PNL si minoritatilor nationale la o ordonanta aprobata de Guvern la sfarsitul anului trecut privind modificarea sistemului de achizitii publice, si a fost promulgata de presedintele Traian Basescu, urmand sa fie aplicata incepand cu luna iulie a acestui an.
 
La finele anului trecut, inainte de aprobarea acestei ordonante, Guvernul a anuntat oficial ca ia in calcul majorarea pragului la achizitiile directe, de la 15.000 euro la 30.000 euro, dar a renuntat pe fondul criticilor publice.
 
Majorarea pragului de achizitii directe a fost pregatita si de fostul Guvern Boc, dar proiectul a fost abandonat dupa ce a devenit public si a generat critici din partea reprezentantilor PSD, aflati atunci in opozitie.
 
Piata achizitiilor publice reprezinta in jur de 15% din PIB-ul Romaniei, iar statul, prin institutiile si companiile sale, este cel mai mare cumparator. Analistii consultati acum doi ani de Ziarul Financiar apreciau ca intre 20 si 40% dintre contractele incheiate cu statul sunt "cu dedicatie".
autor: InCont.ro, 30 iunie 2013
=====================================
====================================================
================================================================
 
 
Liber la contracte "cu dedicatie". Modul in care sunt cheltuiti banii publici, imposibil de urmarit.
 
Companiile de stat si regiile din Romania nu mai trebuie sa faca licitatii publice: pot cumpara absolut orice, la preturi oricat de mari, fara ca sefii sa mai dea socoteala cuiva.
 
Asta dupa ce, exact inainte sa isi ia vacanta, parlamentarii au modificat legea, sub pretextul ca licitatiile sunt greoaie si blocheaza institutiile bugetare.
 
Cu alte cuvinte, se "oficializeaza" achizitiile publice cu dedicatie si devine imposibil de urmarit modul in care sunt cheltuiti banii nostri in aproape 17.000 de companii si regii de stat.
 
Un amendament adoptat de Camera Deputatilor da liber la "contractele cu dedicatie" pentru companiile de stat si regiile autonome.
 
Cristian Hostiuc, director editorial Ziarul Financiar: "Asa ca regiile sau companiile de stat pot sa aleaga la ce pret si cui sa atribuie contractele, fara sa mai dea socoteala nimanui".
Asta in conditiile in care Curtea de Conturi, Parchetul sau presa au semnalat de-a lungul anilor numeroase cazuri de deturnari de fonduri, contracte atribuite "preferential" si chiar fraude.
 
In tot acest timp, politicienii par bucurosi de schimbare.
 
Rovana Plumb, ministrul Mediului: "E bine daca se simplifica procedurile, pentru ca erau mii de contestatii si intarziau investitiile".
 
Asa ca cele mai multe dintre achizitiile publice vor scapa de controlul ANRMAP. E vorba despre acele regii care nu detin un monopol.
 
Lucian Vladescu, seful ANRMAP: "Vor fi obligate sa-si faca norme interne, care sa respecte principiile europene de transparenta".
 
RATB va cumpara autobuze tot prin licitatie, la fel RADET sau Hidroelectrica. TAROM, Posta Romana sau Oltchimul lucreaza pe o piata concurentiala si scapa de licitatii. De acum incolo, doar cateva sute de regii trebuie sa mai lucreze la vedere, insa restul de aproape 17.000 scapa de aceasta procedura.
 
Anual, institutiile de stat fac achizitii publice de 20 de miliarde de euro. Cu atatia bani de cheltuiala, statul ar trebui sa obtina cele mai mici preturi. Culmea e ca de multe ori plateste dublu sau triplu fata de piata.
 
Pana acum, fraudele sunt estimate la 4,5 miliarde de euro in 2 ani, cat un sfert din bugetul de pensii.
Sursa: Pro TV
 

 
=========================
===========================================
==============================================================



După modificarea plafoanelor la legea achiziţiilor publice.

Ponta: Nu sunt convins că prea multă libertate în ce priveşte achiziţiile publice e o idee bună.

 

Premierul  şi-a exprimat, joi, îndoiala în legătură cu faptul că prea multă libertate la achiziţii pentru companiile şi societăţile naţionale ar fi o idee bună.
"Modificarea plafoanelor la legea achiziţiilor publice a fost propusă şi de Guvernul Boc, a fost propusă de noi, avem avizul DG Markt, deci lucrurile sunt foarte clare şi în sensul în care Comisia Europeană a recomandat tuturor ţărilor. Cu ce nu sunt convins şi o să vă rog pe fiecare ministru care aveţi în subordine companii naţionale, eu nu sunt convins încă de faptul că prea multă libertate la achiziţii pentru companii şi societăţi naţionale e o idee bună. Acolo noi nu am fost de acord, Guvernul. Parlamentul, sigur, decide, dar aş vrea să vă uitaţi cu toţii şi să vedem cum facem mai departe. Înţeleg că societăţile naţionale, companiile nu merg chiar pe toate procedurile de la autorităţi publice, dar nu aş vrea să revină la sistemul în care nu ştim pe ce cheltuie banii şi vă rog să vă uitaţi şi dacă e cazul, reintervenim cu un act normativ", a precizat primul ministru, la începutul şedinţei de Guvern.
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a precizat că motivul pentru care s-a recurs la aceste modificări este că sistemul contestaţiilor putea să blocheze activitatea companiilor de stat. El a adăugat că principiul transparenţei este asigurat, prin publicarea tranzacţiilor.
"Aş vrea să adaug, domnule prim ministru, că unul dintre argumentele pentru care s-a ridicat plafonul este acela că era o disproporţie între numărul mare de solicitări şi procentul operaţiunilor de până în 30.000 de euro. Procentul operaţiunilor este în jur de un procent, în timp că numărul companiilor era de aproape 30% din total. Deci nu a fost vorba de o tentativă de a favoriza pe cineva, ci s-au eliminat nişte chestiuni de natură birocratică. În acelaşi timp aş vrea să spun, chestiunea transparenţei este clară: toate tranzacţiile se publică. Deci nu se pune problema ca o tranzacţie, indiferent de valoarea ei, chiar dacă e de 2.000-3.000 de euro, nu se publică", a spus ministrul.
El a adăugat că fiecare dintre ministere va elabora un set de proceduri care va fi foarte apropiat de termenii ordonanţei 34.
==============================================
================================
===================

130 de comentarii:

  1. Neatza Buna la ZOO + 9!
    Cezare, merci ca m-ai inbelit si cu prezervativul m-ai acoperit la oaua.
    Te sarut si sa te foot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Plouă, plouă, plouă,
    Vreme de beţie -
    Şi sa dai o muie,
    Ce mai bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bei, hai sa ne-apucam de subiectul lu' Nea Bazile, ca timpul trece si am treaba, treba sa foot ceva.
    Ca de ma supara cineva, de exemplu Czar, indata ma voi scula si la buci i-oi da.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce sa comentez la sobect? Ca si la licitatii se faceau golanii de catre domnii afaceristi. Ponta are totusi dreptate. Trebuiesc niste reglementari, ca altfel Ontanu isi pune panselute si pe coperisuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnu janaral huoOntanu, da! Ce fromos i-a dat el raportul lui huoOprea, si ce bine ii venea uniforma! Doi cai fromosi... Traiasca unepereul, beli-mi-ar ce-i de belit de pe melu cela chelu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim5 iulie 2013, 09:09

    prostane!Cine a facut ordonanta?Nu Ponta?
    astia spala banii pan 17 000 de regii ale statului si pe tine te fute grija de panselute.tare prost sa mai fi daca deja ai pus botu'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,avem avizul DG Markt, deci lucrurile sunt foarte clare şi în sensul în care Comisia Europeană a recomandat tuturor ţărilor''

      Bine ca est tu destept! Sa nu te reversi, monument de inteligenta care esti.

      Ștergere
  8. Uoai, unde-o fi gasit nea Bubico pe frumoasa aia din poza? Nu pe asta, buzata, pe hailalta, de seamana din spate cu Nutii ot Flescoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mei, ala e Bucifalus Cezar Maimukles.-adica ai place sa ia un falus la buci.

      Ștergere
  9. Bai ce ti-o furi! Bai ce cap iti bag in gura de te las fara... incisiv.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai, incetati cu porcaiala!
    Traiasca si infloreasca marele conducator TRAIAN BASESCU!
    Sa ii dea Domnul viata lunga si prospera domnului prim-ministru VICTOR PONTA!!
    Vice-premierului, dumnului OPREA, sa fie sanatos si sa primeasca cele mai alese onoruri si recompense!!!
    Toti cei de la servicii, si mai ales operatorii de la interceptari si analize, sa fie feriti de necazuri, sa aiba salarii si sporuri cat mai multe!!!
    ... pentru toti cei enumerati NUMAI GANDURI BUNE!!! (prietenii stiu de ce).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,tu pe unde umbli, ca era sa pierzi tratamentul. Ia-ti pastilele si treci la scos ochii la pula, ca azi nu putem iesi afara sa ne jucam de-a santirul de autostrada.

      Ștergere
  11. Nu uitati ceea ce scria pe statiile radio mai vechi: Inamicul asculta!
    ... prietenii STIU DE CE...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai pe vechi
      ,,cine limba lunga are cinci ani va sapa la sare!''

      Ștergere
  12. Da muei, asculta, ca daca nu-i lasa nimeni sa vorbeasca face si ei ce poate, adicatelea asculta. Cu urechea ciu, ciu, ciulita.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim4 iulie 2013, 22:19

    okay thank you so much
    i will like to know your plan to me
    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Anonim4 iulie 2013, 23:05

    Cezar Maimukles have no plan because is a golan! Hi is an great GOGOMAN!
    CEZAR5 iulie 2013, 09:52

    ..hi..hi..hi!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mei PMT vin' la joc sa i-o dam lu' Curleon in cioc

    RăspundețiȘtergere

  15. ++++++++++++++++++++++++++
    http://www.cotidianul.ro/protest-la-ministerul-de-interne-stroe-tu-ne-vrei-golani-217370/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poliţiştii, nemulţumiţi
      Protest la Ministerul de Interne: "Stroe tu ne vrei golani"
      Aproximativ 50 de sindicalişti din Poliţie, conform Mediafax, protestează, vineri, în faţa Ministerului Afacerilor Interne, nemulţumiţi că ministrul Radu Stroe ar fi modificat unele ordine interne privind chiria, transportul sau regimul disciplinar, fără a ţine cont de solicitările poliţiştilor.
      Unii dintre protestatari sunt legaţi cu lanţuri, în faţa Ministerului Afacerilor Interne, conform sursei citate.
      Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Ioan Cănărău, a declarat că această formă de protest este una simbolică şi că mesajul pe care îl transmit este: "Suntem prizonierii incompetenţei voastre".
      Ioan Cănărău a spus că cei care participă la protest sunt lideri sindicali din toate judeţele, nu agenţi de poliţie care erau de serviciu.
      Liderul sindical a precizat că oamenii au ieşit în stradă pentru că sunt nemulţumiţi de faptul că Ministerul de Interne a modificat unele ordine interne, cum ar fi cele privind chiria, regimul disciplinar sau decontarea transportului, fără a cuprinde în ele şi solicitările sindicatelor, deşi reprezentanţii angajaţilor au fost chemaţi la negocierile anterioare.
      "Suntem nemulţumiţi că poliţiştii aduc bani de acasă pentru consumabile, că parcul auto este insuficient şi nu avem combustibil, că foarte mulţi şefi din Poliţia Română primesc salarii foarte mari, deşi nu mai au acest drept", a spus Cănărău.
      Protestatarii au steaguri tricolore şi bannere inscripţionate cu mesajele "Siguranţă fără bani, Stroe tu ne vrei golani", "Dialogul social nu-i pas real", "Vă informăm: gradul de suportabilitate a atins apogeul".
      +++++++++++++++++++
      Bai a dracu platforma asta blogger! Nu preia comentariile.

      Ștergere
  16. Bai,reusira cei trei crai de la rasaritul-pupatului curului sa-l inlature pe PMT de pe blog.Asea ie peste tot,gunoaiele se impun!Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  17. ..tu-ti gura ma-tii!! Iti este dor de -o muie si de supt un lindik??!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric nu-mi lipseau grosolaniile tale!!!!Porcule!NU stii decat sa injuri birjareste,dobitocule!Ratatule!

      Ștergere
  18. Bei, io crez că nu se lăsă PMT doborît de cele 3 cotarle. Io crez că-i veni în inspecţie Mam"Mare de la ieşalonul superior şi-acu face revista de front. Dacă iese bine la controlul tematic o duce pe hoaşcă s-o dea în scrînciob în Orăşelul Copiilor, de nu, vai de sula lui.
    Băi Almanache, dă un semn de viaţă şi tu, ce dracu? Ai nevoie de ajutor? Strigă şi venim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, nu m-o doborat ele bolile prin spital, furtunile cand zburam cu cioroiplanul, procororii cu Biblia, muianu lu soacra-mea, cand l-am vazut coborand din otocar, d-apoi Cezar cu Muci pe Fata !

      Ce dreaq bre !

      Poate se culca dreaq hoscaitele, ca-i vreme a ploaie, ca sa am si eo loc de-ntors ca lumea !

      Ștergere
  19. Va sfatuiesc sa va cuplati NRZ-urile/IFF-urile ca e unii care de-abia asteapta sa v-o traga sub coada.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ai di pula me, iar e vineri !
    Am belit pula de-adevaratelea fro cateva zile, c-o venit hoscaita aia zbarcita de soacra-mea !

    O fute dreaq si pe asta pe drumuri !
    Nu poa sa intepeneasca la casile ei !

    RăspundețiȘtergere
  21. Uai, se mai difuzeaza hitul ala a lu' Cezar MaiMUCI pe Fata, cu PULA, PULA, PULA ?

    Ca ma uitai oleaca pe pagina oficiala a administratiei prezidentiale si n-am vazut niciun decret semnat de kiorete, cu Repararea penziilor !

    Nu cumva o hi iar un fel de PULA, PULA, PULA ?
    Vad ca tot promulga fel de fel, insa despre apevistii puley, cucu si pupaza !

    Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
  22. Uai PMT, vara asta se poarta urmatoarele 2 slagare:

    CEZARIKA, MEI PULIKA HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK! SA TI-O DAM SI LA NARETA, SA TE SPARGEM LA ROZETA.
    SI DE VREI IA-TI SI AJUTOARE CA SA NE-O BELESTI MAI TARE. TIGRI2 SI CURLEONUL, SA MA PUPE-N CUR BUFONUL. BUFONUL CEL ALCOOLIST, AL CU FATA DE MUIST. NU-L UITA PE TIGRI2 AL CU SINGE DE GAROI, CE SE LAUDA CA-I DUCE DE PULA EL SA NE-APUCE.

    "Cind se duce Luna la culcare
    Oare cine-mi suje putza-ntr-o parcare?
    Este Tigru2 futu-i norocul
    Care noaptea o ia la buci
    Si ziua umbla cu ghiocul.
    Ziua, gaburele umbla cu ciorditul
    Iara noaptea la turci cu belitul.
    Motanel, motanule, n-o suje mirtanule
    N-o roade pisicule, fiindca te rid fetele.
    Ca te ride creatura visatoare
    Si nu te mai lasa sa-i dai limbi intre picioare..."
    __________________________________
    Pe care dintre ele o propui pentru EUROIVISION?

    RăspundețiȘtergere
  23. In rai, Dumnezeu sta de vorba cu cativa romani:
    − Cum o duc moldovenii tai, Stefane ?
    − Rau, Doamne, rau …
    − Cum asa?
    − Pai jumatate sunt in Spania, jumatate in Rusia.
    − Da' ardelenii tai, Iancule ?
    − Binisor, Doamne…
    − I-auzi! Pai de ce ?
    − Jumatate sunt in Italia, jumatate sunt in Germania !
    − Da’ oltenii tai, Tudore?
    − Foarte bine, Doamne !
    − Bravo! Cum asa ?
    − Pai, jumatate sunt in Timisoara, un sfert in Camera Deputatilor si restul in Senat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E buna!! De altfel stim cu totii ca oltenii umbla dupa fonctii, moldovenii dupa haleala, iar ardelenii dupa permisii.

      Ștergere
  24. Ilie Bâtcă.
    Dormi, române, dormi în pace!

    Am trăit s-o văd şi p-asta! În timp ce infractori periculoşi zburdă în libertate printre noi, 100 de elevi de la liceul „Dimitrie Bolintineanu” din Bucureşti sun luaţi pe sus de poliţişti şi duşi la audieri!
    Nu are rost să mai întreb ce au făcut ceilalţi elevi, ce au făcut părinţii lor. Sau ce fac românii, în general. Dorm...

    acum 58 minute
    Anei Voroneanu, lui Dan Tudorache, Ancăi Chiser şi altor 19 le place asta..

    Mateescu Gheorghe. tb sa se lamureasca odata cine lua spaga...las' ca nu le face nimic.....!

    acum 51 minute · Îmi place · 1..

    Ilie Bâtcă. Dacă aşa ceva înseamnă "nimic", noi toţi suntem nişte... nimeni.

    acum 49 minute · Îmi place · 2..

    Mateescu Gheorghe. Premierul Victor Ponta a afirmat că a verificat ce se întâmplă în cazul cercetărilor procurorilor legate de bacalaureat şi că nu există un mandat de aducere a copiilor, astfel că îi va solicita ministrului Justiţiei să discute cu procurorul general, "pe cale ierarhică", despre această situaţie.

    "Am fost informat de ministrul de Interne despre faptul că se duc poliţiştii să ia elevi de la liceu. Am întrebat dacă există mandat de aducere semnat de procuror - nu există - motiv pentru care poliţiştii nu trebuie să ia niciun elev cu forţa - să facă bine procurorul să îi citeze. Ce-i asta? Luăm copii cu autobuze? Suntem iarăşi pe vremea lui Morar şi pe vremea comuniştilor? . Eu am întrebat, nu trebuia să fiu eu informat, am întrebat, înţeleg că nu există madat de aducere, deci dacă nu există mandat de aducere, să facă bine să facă citaţie procurorul care are dosarul" a spus Ponta.

    acum 48 minute · Îmi place · 1..

    Cătălin Nicolae Gulică. Da. 1 > mulţi. Întotdeauna.

    acum 47 minute prin telefonul mobil · Îmi place · 1..
    Ilie Bâtcă. Poate da premierul Ponta o Ordonanţă de urgenţă prin care să le şteargă acestor copii din memorie amintirea clipelor pe care le-au trăit?

    acum 46 minute · Îmi place · 4..

    Cătălin Nicolae Gulică. Poate încerca.

    acum 45 minute prin telefonul mobil · Îmi place · 1..
    Nicoleta Condruz. or sa plece cu totii din tara, poate asta vreau, eu consider vinovat parintele copilului, vede ca esti prost, de ce sa dai spaga, de ce trebuie ca toata lumea sa faca liceul impotriva vointeui loazei? ponta sa creeze scolile de meserii de altadata, ...e multa dezordine in scoli, vorbesc din experienta copiilor mei, nu era cazul acum sa bulverseze bacalaureatul...

    acum 31 minute · Îmi place · 1..

    Hari Bucur-Marcu. Deși este retorică întrebarea domnului premier Ponta „Suntem iarăşi pe vremea lui Morar?!”, răspunsul evident este DA! Curios este că domnul Ponta nu știe acest răspuns...

    acum 28 minute · Editat · Îmi place · 1..

    Vasile Burcu. Din nefericire, Basescu are dreptate cand spune: "Ponta, nu trece de nivelul unui agent constatator!" El constata aia, aia... si se mira!!! Doriti un "par egzamplu"? De pilda "salariile uriase" ale unor bugetari! A constatat cel putin de doua ori! Si s-a mirat... in draci! Hei, Domnule Ponta! Inca nu ati aflat? Sunteti Prim Ministru Domnule, in Guvernul Romaniei!

    acum 9 minute · Îmi place · 1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La scurt timp dupa ce "Dottore" a criticat actiunea procurorilor de aducere la audieri a elevilor, politia a anuntat ca procurorul de caz a renuntat la audierea tinerilor, urmand a fi citati la inceputul saptamanii viitoare.

      Ștergere
  25. Toti asa zisii politicienii sunt niste rahati, hoti si golani. Putem sa schimbam noi 7 guverne, guvernari si partide politice, ca tot un kkt va fi, Uitati-va la bulgari, turci, greci, egipteni s.a. Au singe in instalatie. Pe noi de fut toti; si ai nostri si strainii.

    RăspundețiȘtergere
  26. si uite asa ponta face ce vrea pula lui!
    Pana la urma toti "copii" aia sunt trecuti binisor de 18 ani si raspund de faptele lor.
    Iar juma din beizadele sunt "botanisti" inca o juma' sunt de bani gata si a treia jumatate sunt garoi
    pupatii voi in pula pe "copiii" astia ca tot ei o sa va dea la cap bosorogilor
    PS A face politica nesimtita NU inseamna sa nu vezi adevarul cu "tineretul pulii"
    PS1- va-n gura de mitici nesimtiti.....voi dati spaga si tot voi tipati ca de ce s-a descoperit spaga.....va-n gura de mitici nesimtiti si tigani borati!......ca toti botanistii au ajuns sa fie licentiati si masteri pe la AJOFM,vai de ea Romanika cu atatia 'intelectuali'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei Curdeleu, 5sprezece sau 2zeci de ani, nu conteaza virsta. Nu poti lua fiinta din drum fara un ordin de ceva. Cu citatie nu-l inghesui in duba! Politaii aia au executat intentionat ,,saltarea''. O HIRTOAGA EXISTA SIGUR!

      Ștergere
  27. Oaileiiii!Iar am pierdut spectacolul on-line!Gata,merg sa-mi cumpar belet clasa una,pe primul rand!

    RăspundețiȘtergere
  28. zice ponta in fata presei:
    nu e treaba mea eu sunt prim ministru nu ma implic in justitie.
    dupa 20 de secunde zice:
    Am sa vorbesc cu ministrul de justitie sa vorbeasca mai departe cu procurorii sa "rezolve' problema
    Dupa o juma de ora 'problema era rezolvata'
    Concluzia;Liber la spaga dom profesor!! ponta a rezolvat....."case closed" cum zicea soricul de la P Neamt
    A rezolvat Ponta o "problema nationala' repede si eficient ? A rezolvat!!
    PS sa-mi bag si ce-am mai tras io pt bac!!Astia de azi botanistii(copiii vostri) au o singura grija.sa nu li se lipeasca microfonul de timpan si sa ajunga pe la ORL
    Fericit e PMT-ul ca io fugit copii in canada de frica lu harca
    voi ailalti paziti-va leprele de plozi intre doua tigari cu marihuana si fetitele dulci si "neprihanite" prin cluburi,droguri si pule-n cur

    Sau poate ma insel:):)???

    RăspundețiȘtergere
  29. ptiu sa ma semnez pt comentul de la 14:50
    Don Corleone

    PS va-n gura de mitici nenorociti si tigani borati
    nimic nu stiti in afara de spaga hotii si pile!!
    inclisiv mesriasii de la em100 in frunte cu libidinosul PMT

    RăspundețiȘtergere
  30. Care PMT?
    'meseriasul"ala cu grad de colonel care sarea gardu' unitatii la 50 de ani(in uniforma) ca sa nu-l vada cacatul ala de orzeata.
    Uaiii ce greata ......de la impingatorii de basini din em100 a aparut "99% meseriasi dupa cum zice haznaua PMT

    va-n gura de mitici hoti si banditi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. KURLEONE HOP, HOP, EU MITIKU ZIC SA-MI SUJI LINDIKU SI DUP-AIA SA O IAI LA CIOK!

      Ștergere
  31. PMTe....uleeee undeeee esti?
    iar freci buha prin bucale ducand hartii la SMG de 3-4 ori pe zi?
    atat ai invatat la AISM cu grad de colonel? curieratul rapid?

    va-n gura de mitici borati....ca nu gasesti un bucurestean autentic nici pe 10 km patrati.Doar scursurile din tara s-au adunat in bucale(ca si gura lor sa mananca o piine.

    PS de cand esti PMT "bucurestean"? esti o pula din curu' moldovei

    RăspundețiȘtergere
  32. Răspunsuri
    1. Scuze ,..viteza-i di vina :,,va-n gura de mitici borati..!!!

      Ștergere
    2. Cezărică fii cuminte că îţi fut un cap în dinte! Hi, hi, hi!!!

      Ștergere
    3. Cezărică fii cuminte că îţi fut un cap în dinte!

      Ștergere
    4. PS. Pupă-mă-n frunte ca să ai succesuri multe.

      Ștergere
    5. Baa ..PULA si tu ai ,,lucrat" la SMS_eu??

      Ștergere
    6. @16:26
      Să mă pupi pe obraz ca să nu mai ai nici-un năcaz. Poate vrai o ţeastă-n gură, băă jumate homo, jumate pulă.

      Ștergere
  33. Hai PMT ce faci....lingi cateaua sub coada, sau harca/hoasca?(ca altceva nu stii)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai rabdare uai, crezi ca-i usior cu doua hoscaite ?
      M-or transformat dreaq in sofer de serviciu babornitele !

      Stai sa-mi trag si eu sufletul, dupe care ma bag si eo !

      Pupi !

      Ștergere
    2. Curuţdeleon, ia-mă de moţ că văz că tu tot timpul vrei să pari hoţ.

      Ștergere
  34. UN EXEMPLU TIPIC DE NESIMTIRE...DOGARIANA!!<<Generalul Mihail Popescu a decedat in urma unui infarct, in contextul declansarii noului val de “revizuiri”, soldat cu noi taieri de pensii si executii silite, retroactive, ieri 20 iunie a.c. la orele 17.45, la Vatra Dornei.
    DE CEI 4 ANI CONDAMNARE ..nimic ! SE PARE CA ASTIA I_AU CAZUT ca ALIFIA PE RANA!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ?????Zi, nu te sfii, fiule!Adicatelea,fu condamnat?O fi nevinovat,bietul,aidoma lui Cioaca!!!!

      Ștergere
  35. Hooo,pauza de-o bere!ce dreak, asea pe uscat nu mere!Hai,so pe ei,pe mama lor de mitici!*..tu-va-n dinti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Ala cu moaca de pula, chiar gandeste ca o pula
    @pula
    baga si tu 2-3 cuvinte in versuri ca mai mult nu esti in stare, ca e bleaga

    Baaa ce poza faina ai! fix ca o pula arati!

    RăspundețiȘtergere
  37. tu cu ce mananci? cu coaiele alea stafidite?
    bosorogu' dreak

    RăspundețiȘtergere
  38. @PMT
    Da de ce nu-ti futi babornitele ba eroul pulii ? Da -le muie, cacat cu ochi pupat in cur de securistul sef al blogului. Arata-ne ca esti barbat nu limbist. Esti tare in clont cu sefii (sub anonimat) si te caci pe tine de frica a doua babornite ? Stiu ele ce grozav te dai pe aici si cum le spurci ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia un ALUPIGUS nenea, sau mingaie-l pe ala Saruta_ma, ca poate te linistesti.

      Ștergere
  39. lasa ba ca e scandal mare cu "copii". De 3 ore aud despre bietii "copilasi" audiati si sechestrati.
    nimeni nu spune nimic despre etnobotanisti/golani/si curve de liceu.Toti sunt "copilasi" trecuti bine de 18 ani
    tocmai acum a aparut o curvulita care spune ca a fost dezbracata de politisti.Eheee ar fi vrut sa fie si fututa....mincinoasa dreak

    tuva-n'gura de mitici cu botanistii vostri cu tot.
    Mai bine futeti-le cate un sut in gura si nu-i mai lasati in baruri de fite.
    va-n gura de mitici ca e numai vina voastra ce cacati de copii ati scos din pizde

    Da las ca astia vor fi peste 10 ani ministri si parlamentari

    va-n gura de mitici moldoveni:):)!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-i bre ca asa au ajuns ei cu studii superioare la "special". Atunci era suficient sa ai carnetul rosu, acum mai trebuie si bancnotele verzi ale imperialistilor americani cu care au luptat ei din toata gura.

      Ștergere
    2. Te sărut dulce pe biuze Curuţdeleu. Dacă te-ai supărat, te rog să nu mă strîngi de gîţi că s-ar putea să mă slobozesc pe tine şi ar fi păcat, că-ţi pătez cravata de la costumul ăla de paznic la Mall. Mai bine ne-ai împărtăşi din tainele afacerii ăleia ale tale, de succes căreia îi făceai reclamă cîndva pe INFOM. Ia zi, se vînd mai bine chiloţii de damă, ori izmenele lui Oprea, tăticul tău şi al maimuţoiului de Cezar? Maimuţei ce i-ai vîndut? Chiloţei de damă, ori budigăi a la Ludovic al IVX-lea?

      Ștergere
  40. "Venind in intampinarea solicitarilor colegilor nostri, cu predilectie proveniti din MApN, care au primit noi decizii de revizuire a pensiilor avand la baza reconsiderarea conditiilor de munca, va informam ca un model de contestatie pentru astfel de situatii a fost trimis astazi pe adresa BO ale filialelor. Cei interesati se pot adresa filialelor de care apartin pentru a intra in posesia documentului."
    COORDONATORUL DEPARTAMENTULUI JURIDIC
    Col (r) M. Caloian

    Deci doar cei cu cotizatia la zi si in avans o sa pupe modelul de contestatie adica fraierii care nu stiu sa-l intrebe pe Goagal dar au bani de aruncat in portofelul doamnei MoniCA CAloian, sa fie primit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UN EXEMPLU TIPIC DE NESIMTIRE...DOGARIANA!!<<Generalul Mihail Popescu a decedat in urma unui infarct, in contextul declansarii noului val de “revizuiri”, soldat cu noi taieri de pensii si executii silite, retroactive, ieri 20 iunie a.c. la orele 17.45, la Vatra Dornei.
      DE CEI 4 ANI CONDAMNARE ..nimic ! SE PARE CA ASTIA I_AU CAZUT ca ALIFIA PE RANA!!

      Ștergere
    2. bai nene esti intarziat rau de tot.Am scris si s-a scris despre asta de o luna....ia-ti viteza nenea!!

      Ștergere
    3. cum ai zis? MoniCACAloian?
      adevar graiesti!

      Ștergere
  41. Hi,hi a aparut si "presedinta asociatiei nationale a parintilor" si da-i in sus si-n jos cu "copilasii"
    Io as cam fute o "copilita" de 19 ani:):)

    legea e clara
    de la 0 la 14 ani este copil
    intre 14-18 ani este minor
    peste 18 ani este major

    in rest e politica cu "copilasii"astia.Las ca maine poimaine o sa va dea la cap.....va-n gura de mitici borati si moldoveni.
    PS vreti sa futeti ieftin si bine?Mergeti la liceele din bucale.....o muie tot obtineti pt 10 lei.
    asta-i la bucale tuva-n gura de mitici ca va vin fetele acasa seara si borasc numai sperma de bosorog.

    Ai auzit si tu ba!,ala cu fata de pula?

    RăspundețiȘtergere
  42. Mea culpa
    si la BV e la fel,nu va faceti iluzii

    RăspundețiȘtergere
  43. a aparut liberalul rares bogdan(angajat realitatea TV) ....tot cu "copilasii" o arde la fiecare 2 vorbe

    RăspundețiȘtergere
  44. erata; "laberalul" doamne ca jegos mitica mai e si asta
    ce mai niste imputiti mitici.

    apropos; azi a intrat unu pe interzis in parcare si io tocmai ieseam cu masina(ca e sens unic si iesirea e cam la 45 de grade ca sa nu poata intra toti nenorocitii din bulevard)A venit boul cu numere de bucale si cu gipan din pizda masii si a si urcat bordura ca nu es putea incadra.a dat boul inapoi de 2 ori a blocat traficul pe o banda si cu chiu cu vai a intrat in parcare.Daca ocolea blocu' si mai consuma o lingurita de benzina ar fi ajuns in parcare exact cum trebuie.

    Nenorociti din bucuresti....va-n gura de mitici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu-te-n gura de borac de Triviale! Acu, dupa ce te-ai coborit la Bv din caruta cu coviltir, te dai ardelean? Ia vezi ca s-a bagat mitilic la liber in gara Birtolomeu.

      Ștergere
    2. Muei,17,44, nu orisice mulatru care da pe gatlej 500 de tescovina ie ardelean!!!Ardeleanu-i om de caracter!!!!MUEI,capisci?

      Ștergere
    3. ERATA,vorba unuia celebru:17,55.

      Ștergere
  45. Uai, gata cu sarcinile din fisa prostului, pe ziua de azi !

    Mai am doar sa duc ceva fiertura la potai, mai pe seara, si gata ! Fusai mosneag giugiuc azi !
    Hoasca multumita, harca ai batrana multumita, treborile puse la punct...

    Ia-n sa ma bag si eo la o muie, ca imi sfaraie biuzilii ca polistirenu expandat, pentru exterior, cand il mozolesti cu tencuiala !

    RăspundețiȘtergere
  46. vezi ba ca iau muie "copilele" din bucale prin Wc-uri ca sa aiba bani sa-si arate curu pe litoral peste 2-3 zile.Mai bine stai de 6

    RăspundețiȘtergere
  47. PMT ai aparut?E bineee!!
    'va-n gura de mitici borati

    RăspundețiȘtergere
  48. WOW!cee spectacol!!!!așea APV-P.!!!NU UITATI!!!BOSS-ul ie MELETIAN cu state vechi!..tu-va-n urechi!

    RăspundețiȘtergere
  49. Uai, pretinu de la 17 zero 7, tu esti nebun ?
    Ceva - ceva stie ea hoscaita asta a mea, ca a mai tras si ea cu ochiul p-aciulea, din cand in cand !
    Ca nu degeaba nu ma mai slabeste din dragosteli alde "Om batran si prost", plus alte variante ca: descreierat, mintea copiilor, senil, etc !

    Da nu stie chiar-chiar in esenta ce si cum ma sparg eo in figuri p-aciulea ! Ca jar mananc !

    Iar despre uscatura aia batrana de soacra-mea, nu-mi fac probleme ! La 4 clase ale ei, facute acusica frun secol, abia stie sa-si citeasca numele de pe boletin !

    Pese: las ca nu risc eo asea de mult incat, la o proxima internare la Militar Central, sa ma decupleze paroasa, pe sesti, de la aparate !

    RăspundețiȘtergere
  50. No, no ! Ca s-o trezit si Domnul Don Cur de Leu !

    Zici ca-i ca la 20 de ani, fara griji si fara bani, cum zice cantecu' lu' Voltaj !

    Asia baiatu, parc-asi baga una mica cu "Nu egsista-n lumea asta, frate ca al meu !"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: se mai mira cate unul de ce spectacol e p-aciulea !

      Uai toflea, aici e arta pura !

      Ștergere
    2. Daaa,TajMahalaua... APV-P.ii!!!!!!Pe blog de militian!!!!!

      Ștergere
    3. Parca conteaza ca-i blog de politian, de sef de puscarie, de aviator, ori de apevistu' pulei !
      Nici nu mai conteaza originea socio-profesionala a stapanului ! Poa sa fie si var cu Trotki, ori nepotu lu' Menghele !

      Istoria, deja, se scrie !
      Generatiile urmatoare, ce-or sa hie, vor studia despre istoria civilizatiei MHblog, de la clasele primare, pana la doctorate in stiinte si arte !

      Ștergere
  51. sa-mi bag pulemiotu' !fara bani da.....griji cat caru'...in pula mea!!

    RăspundețiȘtergere
  52. Oaileiii...coiul meu...ce dixtractie!!!Si da-i si lupta,neicusorule..

    RăspundețiȘtergere
  53. Domnuuuu PMT!
    dumniatali vorovesti de soacra-ta? ca parca-i vorbi de a mea(vedea-o-as ca berea-rece si pe masa)

    va-n 'gura de mitici ghiortzani!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Anonim5 iulie 2013, 18:35

    Muei Curdeleu, 5sprezece sau 2zeci de ani, nu conteaza virsta. Nu poti lua fiinta din drum fara un ordin de ceva. Cu citatie nu-l inghesui in duba! Politaii aia au executat intentionat ,,saltarea''. O HIRTOAGA EXISTA SIGUR!

    RăspundețiȘtergere
  55. @PMT
    Nebun neinstruit esti tu si cei care cred ca un fost sef BDS care a citit caietele coloneilor predate la sfirsit de an e si el colonel. Nu esti nici macar brinza de pe pula unui colonel iar academia ai facut-o din inalta functie de SSPC cind ii amenintai pe tinerii ofiteri cu raportul fiindca au intirziat la studiu. Un pachet de Kent te imblinzea urgent dar nu uitai totusi sa dai a doua zi raportul la CI semnind cu curaj cu numele conspirativ.
    Esti un gunoi, hirtia igienica a armatei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oaiiii!Pauza!Merg sa aduc lada cu bere.Nu se mai poate cu voi1Tineti ritmul,ce dreak!, doar nu sunt copil de trupa.

      Ștergere
    2. Uai pretine, tu ce vrai ?
      Ca nu deslusesc a intelege ! Cine dreaq ti-a spus ca eo as hi fost un nebun instruit ?

      Doamne feri !
      Uai putzulika, reculege-te ! Papi caca fara aprobare de la Consiliul Consultativ Obligatoriu NOO !

      Ștergere
    3. Caca papi tu cu polonicul, sugiofiter neinstruit.

      Ștergere
    4. 18:53.
      Un Alupigus pipetabil te va aduce la realitate,iar unul perfuzabil,coroborat(hi,hi)cu niste sloboz si o muie consistenta ,te va pune la podea/da-te-n pula mea!

      Ștergere
  56. Se pare ca iar se impute fecale la sindicatul lu'Dogy !

    Cine scormoneste in rahat ? Nimeni altul, decat insusi fostul comandant al Regimentului de Garda, actualul sef al Filialei sector 6, tovarasul Tudor !
    Domnul de-o mai fo exilat de doua ori, cu tot cu filiala !

    Acusica, galceava o inceput pe tema telefoanelor !

    Ceva detalii sunt pe pagina lu' SCMD filiala Sector 6, unde Tudor si ai lui, spaima sindicatului, ii mai dau o muie lu' alde Harcioaga, Balalan si alti infiintatori de miscare sindicala apevistica in tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
  57. ref la PMT:
    Hai ba !nu ca n-ai avea dreptate cu colonelu saritor de garduri tip PMT, ca e clara treaba,da fi si tu mai "diplomat" in pula mea.
    PS si licenta de curierat rapid......

    va-n gura de mitici!!

    RăspundețiȘtergere
  58. Bey, că cari țíne scorul?

    RăspundețiȘtergere
  59. @PMT
    Te faci ca esti analfabet si nu intelegi ?
    Da de ce nu-ti futi babornitele ba eroul pulii ? Da -le muie, cacat cu ochi pupat in cur de securistul sef al blogului. Arata-ne ca esti barbat nu limbist. Esti tare in clont cu sefii (sub anonimat) si te caci pe tine de frica a doua babornite ?

    RăspundețiȘtergere
  60. GOGOSI SECURISTE:
    NOTA:Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati.Folosirea de cuvinte obscene,atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului,afisarea de anunturi publicitare,precum si jigniri,trivialitati,injurii se vor sanctiona prin stergerea integrala a comentariului.

    RăspundețiȘtergere
  61. Oaiiii!!!!Pazea, horses!!!!

    RăspundețiȘtergere
  62. Sterge Burcule, sau vezi si tu cam prost ?

    RăspundețiȘtergere
  63. TajMahalaua APV-P.:Mitocanii ecvestre!

    RăspundețiȘtergere
  64. Boss of number noo..n-ai cu cine,bre,n-ai cu cine..prazarul tot prazar,indiferent unde s-a aciuat!!!

    RăspundețiȘtergere
  65. Unde ești, Dănilă doamne, ca punînd „ poza” pe ei, să-i împarți în două cete...de prăzari și curdelei.

    RăspundețiȘtergere
  66. Bey!!Ce dreak faceti?Amu, dupa ce ma asezai si io comod aciulea, calare pe lazile de bere,voi luarati pauza?bagati un dohan si hai, la treburi, ca noaptea ie scurta!

    RăspundețiȘtergere
  67. De-atita umezeala s-au umflat capetele unora. Alea de lemn!

    RăspundețiȘtergere
  68. Muei,care luarati copa-del-molto-prosto number cent-of-sex d-aciulea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ala de la 19,40!

      Ștergere
    2. Muistul de la 19,40!Băi-coi, noi barem avem!Capete,adică!Tu ce PLM ai?Nici aia.

      Ștergere
  69. Bey,PMT- spune-mi cate limbi mai ai de dat,ca sa stiu cate beri mai am de baut!

    RăspundețiȘtergere
  70. Uai kopkiii spaimei, alde 19 doua 10, nu mai incercati sa ma zgandariti la gaozu' emotional !

    Ce dreaq ( Doamne-Doamne sa ma ierte), ori veniti cu muie de 5 stele, alde veterani caCurde Leu, sau cacur de Cezar cu Muci pe-o Fata, ori ca cur de Cascaval ot Craiova si Compania, ori nu ma mai zgandariti cu prosteli de nivel cabinet psiho din coltul strazii !

    Am si eo pretentii, ca nu degeaba am ajuns administrator de camesoaie la NOO, sectia irecuperabili !

    Lasati-ma dreaq cu texte de astea de nivel de responsabil in APEVE cu scrisul fiselor de magazie, la depozitul de chiloti-izmene !

    Zau asea, am si eo pretentii, ce dreaq !
    Ca, maine-poimaine am si eo dreptul sa trec intr-o trasa superioara de vechime, aciulea !

    RăspundețiȘtergere
  71. Dati-va-n PLM de bosorogi ramoliti!Expiratii dreak, ca bine v-a zis cel calare pe BuciFalus!Niste amarati..deja sunteti in pizdamale si cu cornu-n pasarica muierii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uăi Cezărele, ia mîngîie-mă pe piele. Din ea să îţi faci şosete să le suji pe îndelete.

      Ștergere
    2. Da-te dreak de PL bleaga!daca tu ma confuzezi cu statuia-ce-primea-muia,insemneaza ca esti mai tantalau decat lungan.Si io care credeam ca mintea ti-e direct proportionala cu inaltimea!!!Pardon,lungimea!

      Ștergere
  72. Băi, văz că s-a umflat (z)malţul din bere în voi. Ce-i cu zavera asta ca la egipţienii lui Curuţdeleu şi Magraonului din Urziceni? Hai, care-i primu" la controlul amigdalelor?

    RăspundețiȘtergere
  73. Spor la muie ! De 5 stele. Tre sa duc potaia sa se cace. Dupe care sa dau papa bun si la celelalte potai comunitare. O facut babornita haleala pentru toti, pe saturatelea !
    Iar apa au, ca a plouat ca la tropice !

    Pupici, belitilor !

    RăspundețiȘtergere
  74. Futai la curul gol !
    Domnul Cezarika cu Muci pe Fata, ve roaghe se begati, din nou, hitul anului 2012 cu PULA, PULA, PULA !

    ===========================

    Iaca, iaca:

    "vineri, 5 iulie 2013
    Mars la Cotroceni
    In atentia tuturor membrilor SCMD

    Proiectul de Lege 164/2013 a fost trimis la Cotroceni, dupa terminarea perioadei de contestare in Parlament, pe data de 27 iunie a.c. Termenul de promulgare este de 20 zile calendaristice.
    Legea este absolut necesara pentru a stopa noul val demential de revizuiri, cu plata retroactiva a diferentelor pe 30 de luni in urma, in baza aceleiasi legi aberante Boc-Anastase. Deja am inregistrat noi decese si numarul acestora va creste, retinerile urmand, teoretic, a fi aplicate cu 15 iulie a.c. Facem precizarea ca noile decizii de revizuire nu ocolesc pe nimeni: mii de camarazi le-au primit deja, restul urmeaza sa le primeasca, cel mai greu loviti urmand sa fie cei ale caror pensii au crescut in 2012. In spate se afla presiunea DNA, adica a vesnicei doamne Kovesi.
    In aceasta situatie, Biroul Operativ al SCMD va trimite, luni, 8 iulie a.c., Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, o solicitare de aprobare a unor actiuni de protest, declansate din ziua de 17 iulie a.c, pana la sfarsitul lunii, cu drept de prelungire, in Piata Eroilor din fata Academiei Militare, cu mars in jurul Palatului Cotroceni.

    BIROUL OPERATIV AL SCMD"

    ================================

    Uai, ce caldutz simt la curu' izmenelor....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim5 iulie 2013, 13:43

      Uai PMT, vara asta se poarta urmatoarele 2 slagare:

      CEZARIKA, MEI PULIKA HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK! SA TI-O DAM SI LA NARETA, SA TE SPARGEM LA ROZETA.
      SI DE VREI IA-TI SI AJUTOARE CA SA NE-O BELESTI MAI TARE. TIGRI2 SI CURLEONUL, SA MA PUPE-N CUR BUFONUL. BUFONUL CEL ALCOOLIST, AL CU FATA DE MUIST. NU-L UITA PE TIGRI2 AL CU SINGE DE GAROI, CE SE LAUDA CA-I DUCE DE PULA EL SA NE-APUCE.

      "Cind se duce Luna la culcare
      Oare cine-mi suje putza-ntr-o parcare?
      Este Tigru2 futu-i norocul
      Care noaptea o ia la buci
      Si ziua umbla cu ghiocul.
      Ziua, gaburele umbla cu ciorditul
      Iara noaptea la turci cu belitul.
      Motanel, motanule, n-o suje mirtanule
      N-o roade pisicule, fiindca te rid fetele.
      Ca te ride creatura visatoare
      Si nu te mai lasa sa-i dai limbi intre picioare..."
      __________________________________
      Pe care dintre ele o propui pentru EUROIVISION?

      Ștergere
    2. Pese: nu ca niatali, domnu Cezar cu Muci pe Obraji, n-ai s-o sugesti in viitorul apropiat...precum mieii lu capra lu Danila !

      Ștergere
    3. Uai maiestrule, trebo sa recunosc ca nota lu niatale, de plecare "in concurs", este de 10 la dificultate tehnica ! Ca la olimpiada cu gimnastica ! Iar la partea artistica ai un 10 !
      Ai un adeneu bun, iar gena n-o sa te tradeze !

      Tine aproape. Esti bun de lector.
      Numa ca trebo sa te bagi si la un doctorat, aciulea, daca vrei performanta !

      Ștergere
    4. Pese: vorbeam de 20:42!
      Ca doar nu de palincarosu, care-mi suge noaptea osu !

      Ștergere
    5. M-ai recunoscut,smechere!..te-n dinti!Baga mare aciulea!O sa-ti dea baba ta o tarie din pruna ei curata!!!

      Ștergere
  75. Mei, concurenta e moarta. Mos Kaliku a emigrat in Francia, iar 2Maidanezi baga subiecte la greu, doar doar se vor aduna musculitele betive de alde Curleonus Drosofalus Muilogaster sa mai zica si ei ceva acolea. PulaNo10 de-acu pula o s-o frece. Nu-i de ris, ci-i de hohotit. Bei, ce-nsemneaza un blog serios ca asta al nostru...

    RăspundețiȘtergere
  76. Au ramas niste pastele. Care PLul MU n-ai pu botu'?!

    RăspundețiȘtergere
  77. Te-n PLul MU, muei horty, tu n-ai treba?
    Vai mama lui capitalism, se duce pulii imperialismul cu labagii ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  78. Noapte pulă!
    .
    .
    .
    .
    Pulă dimineata!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri