Google Translate

marți, 2 iulie 2013

Patima lăcomiei de avere o boala incurabila. AVEREA innebuneste mintile multora. Ptiu, drace! Averea genereaza scandal dupa scandal, calca totul in picioare!


A început lupta pe averea lui Sergiu Nicolaescu.
Soția și sora în plin scandal!
 
La nici şase luni de la moartea regizorului Sergiu Nicolaescu, familia acestuia a pornit războiul pentru avere. Potrivit libertatea.ro, Iolanda (86 de ani), sora maestrului, a demarat procedurile pentru succesiune şi vrea să i se dea ce i se cuvine. Ba mai mult, aceasta contestă la Judecătoria sectorului 1 testamentul prin care fratele ei i-a lăsat toată averea Danei, despre care spune că este ilegal. “Toată averea strânsă de fratele meu a fost făcută înainte să se însoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios că a fost singura trecută în testament, dar o să aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred că acea hârtie e legală, pentru că nu a fost înregistrată”, ne-a spus, în exclusivitate, Iolanda.
 
Potrivit unor surse apropiate familiei, cele două femei, Dana şi Iolanda, nu s-ar înţelege absolut deloc, deşi locuiesc amândouă în vila din Zambaccian. Sora maestrului spune că este dispusă să meargă până-n pânzele albe pentru a se face dreptate în cazul averii lui Sergiu Nicolaescu. “Am de gând să duc testamentul la un grafolog, să văd dacă semnătura aparţine fratelui meu. Ceva e putred aici. Noi am fost nedespărţiţi, aveam o relaţie foarte bună şi ne sfătuiam mereu. Nu cred că fratele meu nu m-a trecut în testament”, a adăugat Iolanda. Prima bătălie în instanţă între Iolanda şi Dana Nicolaescu va avea loc peste câteva zile.

Ce avere a lăsat Sergiu Nicolaescu
Regizorul, care s-a stins la începutul anului, la vârsta de 82 de ani, la Spitalul Elias din Capitală, a lăsat în urmă o avere impresionantă. Conform ultimei sale declaraţii de avere, Sergiu Nicolaescu deţinea o casă de vacanţă în localitatea 2 Mai, două apartamente de lux în Bucureşti, două terenuri intravilane, 13 conturi bancare care însumează 392.000 de euro. La acestea se adaugă drepturile de autor de pe urma difuzării filmelor sale. Potrivit declaraţiei de avere, în 2011, Sergiu Nicolaescu a obţinut numai din drepturi de autor şi din drepturi de proprietate intelectuală suma de 365.000 de lei.
Ionela Sandu, A.M.PRESS
 
 
NO COMMENT
Admin
================================================================
=============================================
=======================

130 de comentarii:

  1. Valeleu!!! Ala, primul din stinga e Cezar maimucea. Uai ce urit e!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce treaba are babaciunea de sor'sa cu banii lu' Nicolaescu?
    Io cre ca baba e senila
    t-ai dreak de nesatui!
    Legea este foarte clara.de cand peleu meu este sor'sa "sot supravietuitor sau descendent.A dracu' babaciune....o sa ia in groapa o pula!(si nici p'aia)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci muei Cioaca! Le stii tu pe toate voPULOscopule...Tu si motanelu rahatelu.

      Ștergere
    2. Cu drept sau fara drept legal, cu cat averea este mai "intinsa", si "poftitorii" sunt mai multi. Nimeni nu mai tine cont de nimic. Cu cat averea si numele sunt mai mari, cu atat scandalul este mai rasunator. Tembelismul celor care se bat pe avere, din nefericire, face si "deliciul" multor idioti "flamanzi", din mass-media de toate felurile. Imi vine sa borasc, vorba prietenului nostru PMT!

      Ștergere
    3. http://cambesteanu.blogspot.ro/2012/11/de-ce-nu-merge-o-relatie.html?view=snapshot

      Ștergere
  3. Aista da sobect de dezbatere !
    Mirobolanta alegere !

    Daca la familia Dolaneasca, unde hai 2 baitani sunt facuti din aceeasi pula, insa-n pizde diferite, ar mai hi ceva de spus, aciulea, sora lu' Mihai Viteazu' s-alde capitanu' Moldovan, poa sa-i beleasca pula cu "Mainile curate" lu' nevasta-sa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si scandalele nu sunt numa la casa Nicolaescu !
      Vazui la teve ca se fut in cur, pentru 12 ari de teren arabil, si doamnele cantecului popular romanesc, intitulate surorile Lavric ! Si-o dau la muie pe toate posturile Antenei 3i !

      Niste zdrente !
      O tara plina de cotrente !

      Aiasta-i "politica" banului ! Cand e vorba de pus botul mocca, da-o'n pula de morala crestin -prostodoxa ! Caft pana la capat, care pe care ! Vedem noi, dupa aia, cum ne justificam in fata Domnului si al Tatalui Sau Ceresc !

      Ștergere
  4. Vaz ca Nenea Vasile - Militian de Puscarie a sters comentariile de la pozele cu Cezar Maimucles cu Muci pe Fata si ne-o bagat un " NO COMENT" !

    Pentru dumneavoastra, stimate cadre militare ale Armatii Romaniei, active, de rezerva si in retragere, am gasit si explicatiile, dupe cum urmeaza :

    Poza unu: sa-mi bag pula ce penzie mi-or facut astia, pe contributivitate !

    Poza doi: ai di pula me ce m-or futut cu decizia asta de re-re-revizuire ! Nici nu vreau sa ma mai uit !

    Poza trei: doamne-dumnezeul meu, rogu-ma la tine sa nu-mi mai trimiti si alte decizii si lasa-mi contributivitatea in pace !

    Da' las ca vine el Sarsaila si cand i-o baga o pula in cur maimutoiului, o sa-i iasa contributivitatea pe urechi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numa ce-am vorghit cu un pretenar de la Centrul de Militari Timisoara si mi-o confirmat ca animala din poze e Cezar MaiMUCEI pe Fata !

      Cica o sa-l convoace in zilele urmatoare, egsact in centrul centrului cu militari de rezerva, ca sa-si actualizeze poza de la "Memoriul original", fost Dosar personal, fost Dosar de cadre !

      Ștergere
    2. Ce,ce,ce?Dosar penal?

      Ștergere
  5. Sper-ma,ta ..dijeaba! Io nu am avut furaciuni ca tine!
    PESE ..Czar se lauda ca ..te-au halit rechii..cu scarba ,pen'ca ti-a dat alifie!
    Cred ca esti o stafie la cat de straveziu te prezinti !!!!
    PESE..2 Un nou serial ...Ofensiva militienilor! Part - one ,,Muntenegru my love !!
    PESE 3 O noua specie se naste..Reparatii (sau ma rog.. resapatii ,sau...
    T-rex!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu cu cine te certi, uai puleaska ?!
      Cu a cui ma-ta, ai di lucru ?

      Baga si niatali un lindiciu, acolea, ca sa stim pe cine te-i bolnavit !
      Ca esti cam confuz ! Prea amesteci sperma cu Muntenegru si "rechii" cu ofensiva alifiei !

      Doamne feri !

      Ștergere
    2. PMT, nu te mira!E czar,maimukles,cel de la Irecuperabili!Nu merita sa te strofoci!Da-l dreak, un nimeni!

      Ștergere
    3. P.S. E in sevraj!Deh, lipsa de etno..,pardon medicamente.

      Ștergere
  6. COLOSAL!
    nu sunt bani de pensii, salarii, medicamente etc etc , dar... ATENTIE,
    la ce DECIZII "irevocabile", iau Judecatorii:
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Vasile Geambazi, un nepot al lui Gigi Becali, trebuie să primească suma de 297.630.000 de lei (peste 65 de milioane de euro!) de la statul român, ca despăgubire pentru un teren de 21 de hectare din Voluntari, potrivit unei decizii irevocabile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).
    Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor a aprobat, pe 27 iunie, emiterea titlului de despăgubire.

    Conform deciziei irevocabile a instanţei supreme, din 18 ianuarie 2013, Vasile Geambazi urmează să primească suma de 297.630.000 de lei drept despăgubire pentru un teren de 21 de hectare din localitatea Voluntari.
    Geambazi = 37% din Steaua . Datorii de 18 milioane de euro la Gigi Becali.

    Geambazi este unul dintre nepoţii lui Gigi Becali şi acţionar la clubul Steaua. Acesta deţine 37% din acţiunile clubului din Ghencea şi, conform ultimei declaraţii de avere a lui Becali, acesta îi datorează latifundarului din Pipera nu mai puţin de 18 milioane de euro!

    În condiţiile în care Vasile Geambazi va fi despăgubit de statul român cu aproximativ 66 de milioane de euro, e de aşteptat ca aproape o tremie din această sumă să ajungă în conturile lui Gigi Becali, care în acest moment se află închis la penitenciarul Jilava.

    Decizia luată de ÎCCJ e irevocabilă, iar statul român va achita suma colosală în mai multe tranşe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sefu, tu crezi ca se mai poate salva ceva din tara asta? Pula!
      Treba un alt 1907!!!

      Ștergere
    2. Buey, dar cat o fi parandaratu' celor care au pus umaru la magaria asta? Buey nenorocitilor, de ce nu spuneti si despre ce este vorba??? Iata cum se face MAREA AVERE, pe care mai incolo se bat ca chiorii, altii! Cu drept sau fara drept! Traiasca coruptia, ca plateste poporu!

      Ștergere
    3. Tara de vis, popor cu rahati !
      Cu sefu-n frunte !
      Ca tara asta-i prost facuta, cacatii fut, in loc sa puta !

      Ștergere
  7. Cind se duce lumea la culcare,
    Oare cine-mi suje cucul oare?
    Ei sunt Cezarel bata-l norocul
    Si cu Tigri2 care-mi indreapta-n palma-i flocul.
    CIORIditor si gabur cu ghiocul...

    RăspundețiȘtergere
  8. De pe Info Mundo Militari am putut sa aflu ca Ungaria, tara vecina si pretina, care nu ne-a votat nevar la concursul de muzica usioara Eurovizion, isi vinde cele 24 de avioane Mig si cele 100 de tancuri Te72, de pe vremea lu' Stalin, care, impreuna cu poporul rus- libertatea ne-au adus !

    Problema nu e ca le vinde, ci ca nu le cumpara nimenea !

    Din surse sigure am aflat ca, totusi, de oferta statului vecin si pretin, inca de pe vremea lu' Atilla baci care ne-o hacuit pe unde ne-o prins, insa mai ales de pe vremea lu Horty baci, care ne-o pus matele in pari la Ip, Traznea si Moisei, este deosebit de interesat bulibasa din comuna-oras Ivesti, judetul Galati !
    Cica ar oferi mai mult pe tona de fiare vechi, decat Ciobo Borno, ala care ni l-o spanzurat pe Craisor in vazul tuturor, care car vrea sa achizitioneze tancurile doar pentru organizarea de sejure, cu munitie de razboi, prin curtile romanilor imputiti, care inca mai au curajul sa locuiasca prin HARCOV ! Si Mures, ca sa nu uit !
    E vorba de romanii nesimtiti care au furat Ungaria Mare !

    Ar mai fi cativa interesati de tancurile si avioanele scoase la vanzare de catre vecinii nostri, insa nu pot sa ma exprim public, intrucat ma monitorizeaza organilii !

    Vorba aia, daca au putut ele sa plaseze microfoane in cancelaria liceului Dimitrie Bolintineanu si sa desconspire o adevarata lovitura de stat si de partid, ce avea sa fie data odata cu probele scrise de la bac, d-apoi ca sa ma demaste pe mine, ca vand secrete de stat !

    Ai di pula me, ciocul mic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mueiiiiii, da ruginitii istia di prin Ardeal, ce-si spun secuio-coi-unguresti, nu-i cumpara nime?

      Ștergere
  9. TRIMIT SPRE CENZURARE .....

    S.O.S!
    ORGANIZATIE DE CRIMA ORGANIZATA


    EXTRADAREA CATRE SUA A GRUPULUI MAFIOT NASTASE, PONTA, TARAU !
    large scale criminal enterprises.
    BANII FILIEREI MAFIOTE AU AJUNS LA AL QUEDA.


    20 MILIOANE DE DOLARI However, the Financial Action Task Force on Money Laundering (FATF), SPALARE DE BANI IN SUA !
    CRIME, DROGURI LEGATURI CU VICTOR BOUT SI ORGANIZATII TERORISTE
    SFARSITUL ORGANIZATIEI TERORISTE DAN VOICULESCU.
    UCIDERA PROCURORULUI PANAIT DE CATRE PRIMUL MINISTRU AL ROMANIEI VICTOR PONTA
    IN CURAND DESVALUIRI TERMINALE.



    CIA :investigations into the case found that Adrian Tarau was involved in a multinational oil smuggling ring through which huge sums of dirty money from suspect operations, drug trafficking Our agents also found that American company Intersis Corporation, the supplier of all oil importers in northeastern Romania, was not found in the records of the US Internal Revenue Service. Sources with the secret services said Intersis Corporation controlled by Russian trafficker Victor Bout, who supplied terrorist organisation Al-Quaeda with weapons..

    http://devanewyork.blogspot.com/
    URMARITI : ROBERT HORVATH DEVA BLOG.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai prostalaule, crezi ca daca ti-a dat muie, de doua ori, LuPULA pe PULAno 10, o sa te cenzureze nenea Vasile si-aciulea ?

      Stai linistit, ca nu te sterge ! Numa ai grija sa nu te puste careva, dintr-o regretabila greseala !
      Ori sa scape controlul volanului neprogramat !
      Ori sa uite seacosa cu C4 prin portbagajul masinii tale !

      In rest...ce nu te omoara, te intareste !

      Recunoaste si tu, pe zi ce trece esti tot mai vanjos de la cata muie incasezi !

      Ștergere
  10. NB la ZOO+NOO !
    Cred ca mi-ajunge pe ziua de azi, cat am delirat !

    Tipa harca sa termin dreacu cu navigatu', c-o sa creape operatia-n mine !

    Are dreptate !

    Merg sa-i recit o poezie de-a lu conu Misu Emi, de aia adevarata !

    Incercati si voi la babe !

    Ia, ia:

    ============================
    ["Alei puică"...]
    (1871 – 1872)

    Alei* puică mişcă-ţi gura
    Să se vadă muşcătura.
    Cum puicuţă* nu te-nduri
    Să mă laşi să-ţi văd de curi.
    De curi albi ca şi omătul,
    De lindicul sperietul.
    Să-l punem la rânduială
    Cu niţică zgândăreală.
    Vin * colea * şi-oi şti să lupt
    Crăpătura * să ţi-o-nfrupt
    Că destul am stat pe post
    Sub pecete cât a fost.
    Sub pecetea cea de fată
    Când pişai * ca o săgeată.
    De când dragă te purcişi *
    Urlă valea când te pişi.
    Merge drumul din lindic
    Până chiar pe sub buric
    Şi buricul frică n-are
    Că el merge tot călare.
    Da lindicu-i mânios
    Că el merge tot pe jos
    Pe spetezea * pizdii late
    Pe bucile afumate.
    Mult mă mir şi mă badur *
    Cum stă pida lângă cur,
    Şi nu moare
    De putoare.

    =============

    Poate reusesc sa-i infrupt oleaca crapatura si sa-i pun lindicul la randuiala !

    Dac-o dadea la bac, toti luau note la max !

    O seara buna !

    RăspundețiȘtergere
  11. Revista Romania Mare:
    LA DESCHIDEREA EDIŢIEI. Liderul PRM a primit, luni seară, următorul e-mail din New York, de la realizatorul de Televiziune Robert Horvath-Deva: „Domnului preşedinte Vadim Tudor, europarlamentar. Asistăm la o conspiraţie a întregii clase politice româneşti pentru a-l salva pe un criminal, numit Dan Voiculescu. El este şantajat de un alt criminal, ajuns prim-ministru. Incredibil, dar adevărat! România este condusă de o bandă criminală. Sînteţi, pentru mine şi pentru mulţi alţii, unica speranţă. Îl acuz pe primul-ministru de crimă şi anunţ predarea Dosarului Victor Ponta la Serviciul Interpol“.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Dupa cum vedeti alianta Vadim.... Horvath dovedeste ca romanii si
    ungurii pot sa fie prieteni si sa faca ceva....pentru patria comuna.
    Oamenii de bine ni se vor alatura. Nu este loc de fricosi si labagii notorii...
    militari sau civili.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre care patrie vorbesti, hortistule ? Comuna cui, nomadule ?
      Tu vorbesti de patrie, bozgoroiule ?

      Te-n pula mea la NOO ca sa-ti fac boletin de Bucale si sa te dotez c-o camesoaie nou-nouta ! Pacient de lux te fac iu !

      Ai stofa de nebun, garantat 100 la 100 !

      Ighen ?

      Simpatic mai esti ! Tura urmatoare, cand zbor peste ocean, sigur te caut prin Niu Iorc !

      Ștergere
  13. Uai, gata ! Noapte buna !
    Tot am sperat ca o sa-mi administreze fro unul o muie mai acatarelea, ca sa ma mai odorizez si eo supt limba, insa...pula si cureaua lata !

    Cu muiute de alea timide alde Cezar cu Muci pe Fata, ori alde Horvat Bozgor Pozitiv...ma stafidesc !

    Plec la hoasca, ca numa ce a iesit din baie de la dezpaduchiatul pizdocului !

    Numa sa inchid potaia in bucatarie, ca daca ma vede ca o lindicesc pe babornita latra pana face spume ! Si mi se atrofiaza si erectia !

    Pupi !

    RăspundețiȘtergere
  14. Bagiu Ovidiu Ilie.
    CERERE LEGITIMA A POPORULUI CATRE POLITICIENI !
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Imediat de se termina vacanta parlamentara POPORUL ROMANIEI doreste ca toate salariile si indemnizatiile politicienilor SA TREACA IN ADMINISTRATIA POPORULUI !
    Adica vom numi prin REFERENDUM niste oameni dintre noi care sa plateasca pentru poliicieni facturile la telefoane, FACTURI care bineinteles vor fi duble fata de ceea ce plateste un cetatean obisnuit! Si asta nu pentru ca atat costa ci pentru ca din suprapret VOM DA NOI LA RANDUL NOSTRU SPAGA ALTOR CETATENI !
    Costul de reparatie a strazii si a curtilor caselor , apartamentelor lor si a copiilor lor , vor fi de 10 ori mai mari , tot la fel cam cat costa un KM de asfalt pe care ei ei politicienii ni-l construiesc NOUA TUTUROR ROMANILOR DIN TAXELE PLATITE DE NOI !
    Si daca EI nu vor avea bani suficienti , NOI vom angaja credite pe numele lor asa cum si ei au angajat credite pe spatele nostru la FMi sau UE, iar daca la sfasit de mandat vor constata ca sunt datori cateva milioane de euro la niste banci NOI CETATENII LE SPUNEM SA PLECE IN STRAINATATE sa lucreze, asa cum am plecat si noi cand ne-au distrus fabricile si locurile de munca.
    REGULA E SIMPLA: DACA NOI AM AVUT INCREDERE SA LASAM BANUL PUBLIC PE MANA LOR 23 DE ANI SI EI TREBUIE SA FIE TOT ATAT DE INCREZATORI SA NE LASE SALARIILE SI FAMIILIILE LOR PE MANA NOASTRA ! E chestie de incredere reciproca !

    RăspundețiȘtergere
  15. NB la ZOO + 9! Cezaruica, muica pe la 2 sa ma-nbelesti la oaua, iar pe la 3 de cuc sa ma iei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cuc si pe mataringa sa imi dai cate o limba.

      Ștergere
  16. Neatza Buna la ZOO + 9!
    Cezare, muc mic merci ca m-ai inbelit la oaua. Dar ca sa fie treaba gatata, da-mi o limba cind pendula mi-e sculata.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  18. "Deputaţii au aprobat cultivarea plantelor modificate genetic în ariile naturale protejate
    -----------------------------------
    Parlamentul României a adoptat în urmă cu câteva zile o lege care permite cultivarea plantelor modificate genetic în ariile protejate de interes comunitar, sit Natura 2000. Legea a fost trimisă la Preşedintele României pentru promulgare.
    Articolul I punctul 15, alineatul (4) al articolului 52 se modifică şi va avea următorul cuprins: "„(4) În ariile naturale protejate, de interes comunitar, naţional şi internaţional este interzisă cultivarea plantelor superioare modificate genetic. Excepţie fac ariile naturale protejate de interes comunitar, sit Natura 2000, în baza avizului emis de Academia Română."
    Amendamentul de mai sus face parte din Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.164/2008 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2005 privind protecţia mediului.
    Textul inițial al respectivului alineat (4) din articolul 52 era: "(4) În ariile naturale protejate sunt interzise: orice activități de obținere, cultivare, depozitare, prelucrare, comercializare a organismelor vii modificate genetic".
    Camera Deputaţilor a reprezentat for decizional, iar pe data de 28 iunie a fost trimis pentru promulgare.
    Reţeaua Natura 2000 este o reţea europeană de zone naturale protejate care cuprinde un eşantion reprezentativ de specii sălbatice şi habitate naturale de interes comunitar. A fost constituită nu doar pentru protejarea naturii, ci şi pentru menţinerea acestor bogăţii naturale pe termen lung, pentru a asigura resursele necesare dezvoltării socio-economice.
    La definirea acestor situri nu s-a plecat de la ideea unei protecţii stricte, care să interzică activitatea umană. Dimpotrivă, se consideră că în foarte multe situaţii activităţile umane de gospodărire a resurselor naturale pot continua.
    Natura 2000 este o reţea ecologică constituită din situri Natura 2000 de două tipuri: Arii Speciale de Conservare (SAC - Special Areas of Conservation) constituite conform Directivei Habitate şi Arii de Protecţie Specială Avifaunistică (SPA - Special Protection Areas), constituite conform Directivei Păsări.
    Suprafaţa totală a propunerilor de situri Natura 2000 (pSCI + SPA) reprezinta 17,84% din suprafaţa României. O buna parte din aceste situri se suprapun peste ariile naturale protejate de interes naţional (parcuri naţionale, parcuri naturale si rezervaţii)."
    ---------------------------------------------------
    Las' ca-i bine. Romanaki or sa mince toate kkturile din lume.
    Cezar, dupa ce va minca o mamaligutza, in loc de nas, lui ai va creste-o putza de maimutza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/deputatii-au-aprobat-cultivarea-plantelor-modificate-genetic-in-ariile-naturale-protejate-183816.html

      Ștergere
    2. Ii creste un cur-pe-dos-paros..si iel ie un mutant!

      Ștergere
  19. ,,...Tot de la instituţiile statului aflăm că nămolul va fi transportat la fabrici de ciment pentru coincinerare, cum ar fi Lafarge din Medgidia. Mihei susţine că şi din adresa semnată de Fâcă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, reiese că la bordul navei sunt două tipuri de deşeuri, respectiv deşeuri metalice şi şlam. Dacă se mai descoperă altceva, trebuie identificat şi făcută notificare...''

    http://www.replicaonline.ro/msc-flaminia-un-subiect-care-incepe-sa-friga-fostul-sef-al-anr-spune-ca-presedintele-agentiei-de-mediu-a-acceptat-nava-in-portul-constanta-120147/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MILITIA CONTRAATACA - part two ,,Manipulam ,manipulam...ca doar asta am invatat cel mai bine!!!

      Ștergere
    2. Bai sa-i arda futu-i in cur sa-i fut pe toti escrocii si tilharii care au girat aceasta magarie. De vii sa fie prajiti!
      Uitati-va in Suceava, unde pe bani europeni, milioane de euro, primaria impreuna cu o firma spaniola (care intre timp a dat faliment) au construit o statie de epurare, dar care nu a fost prevazuta cu incinerator pentru namolul rezultat. Concluzia: sucevenii trag aer in piept, aer bio care-i ca ala din Calafat unde pute-a pizda si-a cacat!

      Ștergere
    3. Buey, ce destepti suntem noi! Moammm... ce destepti!
      Oaileiii.... buey, si ce naroji au fost aia de prin nu stiu care tari, carele au refuzat sa-i primeasca! Buey, ce destepti suntem! Ce solutii gasiram! Iar nemtii, buey ce prostovani! Sa nu gaseasca si ei ce-am gasit noi! Muicaaa, vino muica sa ne vezi, ce destepti suntem!

      Ștergere
  20. CEZAR DE VRAI SA AI NOROC
    SA VII LA PMT CA SA TI-O DEA LA CIOK.
    CA RAPANUL BATRIN E SPACIALIST
    NUMAI CA TREBA TU, GURA S-O CASTI CA LA DENTIST.
    DESCHIDE MEI MAIMUCO CIOKU MARE
    SA FII LUCRAT SI-N GIT LA MIGDALE.
    VA FI LUCRARE BUNA, IO TI-O JUR
    CA BONUS, DUPA AIA PMT TE VA LUCRA SI-N KUR
    CINCI ANI EL GARANTIE ITI VA DA
    MAI MULT CA AI DE VIND AUTO DACIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sireacu Cezar cu Muci pe Fata !

      Ce sa-l mai fut eo ! Las ca-l fute Casa de Penzii la fiecare erectie, pana o sa borasca numa contributivitate, amestecata cu solde de merit, indemnizatii de comanda si sporuri de dispozitiv !

      Ce, credea cineva ca o sa scape nefutut ?
      Deocamdata au reusit sa scape oportunistii si lingaii curinpupisti care au spalat izmenele unepereului lu' Oprea, fapt pentru care s-au trezit cu niste contributivitati cat pentru 3 stagii intregi de cotizare !

      Iar telefoanele inca mai functioneaza, asea ca rugamintile insistente ale unora, cu grade mari, desigur, se transmit cu o viteza incredibila intre institutiile bugetare ale statului roman, suveran si independent, cu o justitie oarba-oarba de tot !

      Asea ca, unii onorabili or scapat de revizuirea recalcularii, chiar de-or trecut curtea de conturi, auditul, corpul de control, cefeiul, paza comunitara a pitelor si alte organuri de control !

      Nu va vine sa credeti ?
      Mai intrebati si voi, ori ascultati la radio-sant, unde se transmit cele mai calde si exacte stiri !

      Doamne feri !

      Se aude si acolo, in fund, la domnul cu izmenele intrate-n cur ?

      Ștergere
    2. ANDA..sa-mi sugi _ula!

      Ștergere
    3. PMT..esti straveziu rau ..sterge catelul la cour !

      Ștergere
  21. Ai di pula me, iar e miercuri !

    O zi buna ! Ii buna o pula, doby !

    Azi hiind miercuri tin post total si nu vorghesc nici mascari, in pula me !

    Sunt un boso cumincior, ca asea ni-o spus harca. Sa cred si sa nu cercetez, ca CeldeSus ma vede si-o sa traiesc "mai mult" ! De "mai bine" nu ni-o spus nica !

    Kasay la poporu' rromanes, volum si cantitate sa fie, fara numar-fara numar ! Ca de calitate...da-o'n pula !

    Doamne iarta-ma, ca numa ce-am crapat oleaca muia si iar am pacatuit !

    RăspundețiȘtergere
  22. Uai rapanule, bine ca ai aparut. M-ai lasat pe mine saracu sa tin bloaga si-ai plecat la mama dracu. Nu mai dovedeam la asalturile la baineta ale lu Czar maimuca, Motanului kkcios si Curdeleului...
    Dar, revenind la buhaiul de Cezar, care de altfel mi-e simpatic fiind mascota noastra, trebuie sa-i pun urmatoarea intrebare: Cit de natarau poti fi crezind ca in tara asta de cacat, nu vei fi RRRegulat? Czare vad ca ti s-a inmuiat macaroana si nu mai esti atit de "combativ" pe contributeala. Are dreptate PMT cind spune ca, pina la urma toti vor fututi la pensie. Doar Victor Toanta e finul lui Oprea, nu-i asa? Ne vor fute cu RRR-eurile pina la adoptarea cacatului asteia de legi reparatorii aducindu-ne pe minus, pen' ca dupa aia sa belim pula multi ani pin' vom depasi valoarea pensiei din 2010, cu reculaculari, indexari, inflatii si alte cacaturi.
    PS. Cezare, dar tu muei baiatule poti cere recalcularea din lipsa unor sporuri din decizia de pensionare:
    1. Spor de belit sula;
    2. Spor de pascut caprili lui Danila;
    3. etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Principalul ,si cel mai consistent spor,cel de muls tapul Stelica.

      Ștergere
    2. Da i-ai bagat destul in cour lu Maimcles! Si apoi l-ai curatat(destul )intre dinti!!

      Ștergere
    3. CEZARIKA HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAU LA CIOK, CIOK, CIOK CA SA AI NOROK!
      NOROC DE ALA CURATU, NU DE ALA BALEGATU...

      Ștergere
  23. A murit fostul premier Radu Vasile.
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Fostul premier Radu Vasile a încetat din viață, la vârsta de 70 de ani, după o suferință lungă cauzată de cancer la colon. De asemenea, fostul premier era cardiac, el suferind un preinfarct chiar în timpul mandatului. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității București în anul 1967, Radu Vasile s-a specializat ulterior în istoria economiei, devenind profesor la Academia de Studii Economice. Fostul premier a fost, pe de altă parte, și poet, el publicând versuri sub pseudonimul Radu Mischiu. Radu Vasile a ocupat funcția de prim ministru în perioada 1998-1999. Radu Vasile este prima personalitate politică de după 1989 care a ocupat funcția președinte sau prim ministru care trece în neființă.
    Sergiu Bidilă, A.M.PRESS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, Dumnezeu sa-l ierte! Ramin insa in urma, multe "bube" ale acestui guvern, ca de altfel ale tuturor guvernelor de dupa 89 incoace.

      Ștergere
    2. Las ca-l iarta Cel de Sus ! I-a si pregatit sefu din ceruri un bungalau special, ca de prim-ministru, intr-un loc special, numa cu verdeata, de unde sa nu-l vada Sarsaila ! A la cote !

      Cand imi aduc aminte de PNTCD si, implicit, despre Vodkaroiu Labaroiu, imi vine sa borasc ! Numa Constantinesti, amestecati cu carabusi !

      Totusi, cam nashpa ca creapa unii care isi ridicau totusi, cu respect, palaria cand vedeau un apevist, iar astilalti de acum improasca armata cu fekale, din toate pozitiile: culcat, in genunchi, in picioare si din miscare !

      Ca la sedintele de tragere !

      Ștergere
    3. Pese: n-am reusit eo un coment prea-prea coerent, insa intelegeti ce-am vrut sa zic !

      Asa-i cand te fut, in tandem, si babornita, si potaia ! Una ca vrea nush ce, iar hailalta ca vrea afara !

      Ștergere
    4. Muei, i-o l-as improsca pe Czar c-o basina cu miros de ampulicina.

      Ștergere
  24. Uai PMT, mai esti in viata dupa vizita lu' mam' mare? Uai, ia-ti masuri si doneaza niste celule de alea STEM, sau cum dracu' le-o zice, ca in caz de ceva, Doamne apara, pazeste si fereste, sa te putem reconstitui,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca mi-ai adus aminte de cosmaru' ce va sa fie !

      Ștergere
    2. PMT..esti straveziu rau ..sterge catelul la cour !

      Ștergere
  25. Cezare,pi la șese,nu uita:limba-ntre fese!Ali noastri,bre!!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Cezare, vrem sa-ti vedem statuia si sa-ti footem mooia!

    RăspundețiȘtergere
  27. CSP ,,va reguleaza prin ..futere ! Asa va trebuie ..Rapanosilor scuze,Resapatilor ..scuze ...Reparatilor !!
    Sa-i multumiti lu Dobricescu si gasca lui de nehaliti ! Daca se aplica 1019 la toata lumea ca cumn era miscarea ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zarzarika, buei parca nu e glasul ala al tare de maimuc care sustine binefcerile Legii 119. Ori ai belit pula nitel cu RRRRR? Hai, nu te rusina, descarca-ti sufletul ca la psiholog. Iti va face bine la rinza.

      Ștergere
    2. L- 119 este cea mai KoreKta! Fiecare in banca lui, in functie de activitatea depusa! Sensul legii il perverteste Ponta cu ..reparatiile lui!

      Ștergere
    3. Domnu, domnu...18:38, sau cum pula mea te cheama pe certificatu' de nastere !

      De acord ca lege 119 ii buna, oleaca mai mult decat o bucata de hartie igienica cu 3 straturi, din gama Zewa, deja folosita pentru igienizarea gaozului, dupe o cacare constipata !

      Problema nu-i legea, monsieure, daca te-ai prins pana la ora aceasta !
      Problema, dragul meu idiot simpatic, este modul cum ni se administreaza puli in cur, de fro 2 ani incoace, pe langa lege !
      Adica este inaplicabila pentru militari si s-a dovedit ca a generat numai falsuri grosolane !
      Daca inca nu te-ai prins de figura ca in sistemul de penzii militare este o bascalie totala, inseamna ca degeaba mai vorbim discutii !

      Tu, idiot mic , vorghesti din punctu' lu matale de vedere, care ie oleaca mai rascracacit decat biuzele unui pizdoc virgin !

      Sa hii sanatos niatali si sa-ti papi contributivitatea multi ani fericiti !
      Insa, prostovescule, fenomenu-i mult mai grav ! Legea asta facuta pe genunchi si votata de RoBORTA Curulu' a lu' Almastase, la deruta, a produs zeci de mii de convulsiuni!

      Las-o dreacu cu propaganda asta opro-uneperista, ca nu mai tine ! Or trecut vremurile cand se zghera, la unison, ca "Nu exista-n lumea asta lege ca a mea" !

      Da, cu militarul rezervist din categoria "bombalau", nu ai ce sa discuti !
      Chiar daca este la a 3-a decizie de revizuire si mai are oleaca pana-l aduce la pragul initial, militarul rezervist "bombalau" sustine, in continuare, ca Oprea si-al lui supus, libertatea i-au adus !

      Aghia astept sa comentam pe biuza penziilor, undeva pe la sfarsit de toamna, in noiembrie-decembrie !

      Daca nu crap dreaq pana atunci !

      Doamne feri !

      Ștergere
  28. Maimutoiule, suji dovlegelu'. Stii tu care, ala chelu' !

    RăspundețiȘtergere
  29. Uai, terminati dreaq cu prostiile de genul Mos Kalicu, Karadefas ori Trofilin file de poveste !

    Sunt alte bloguri de "specialitate" unde se dezbate problema penziilor non-stop, pana la derizoriu !

    Aciulea e un blog serios, cu staif de first clas !

    Eote, da egsemplul, ca s-o dam pe domeniul de cultura universala, tot caut prin ziaru' Romania Mare, a lu' Vadim, sa vad daca l-o publicat pe pretinu' lui bozgoro-japonezo-amerloc RoBORTA curului de la Deva Pozitiv !

    Ciuciu !
    Inseamna ca bozgoroiul a halit fecale, ca tot nu-l poate verifica nimeni daca pute ori nu, pe la muie, a cacat !

    Ceea ce, pana la urma, ar hi un paradox, pen' ca descreieratii se alipesc asea de tare, incat nu-i mai desparti nici in acceleratorul de particule !

    RăspundețiȘtergere
  30. Si sa nu uitati ca, maine, de for giulai, de ziua SU ale A, sa arborati drapelul amerlocilor la geamuri, in semn de respect pentru poporul vecin si frate !

    Ighen ?

    RăspundețiȘtergere
  31. Da uoai, vecini pisti PACEfic.
    Care PACEfic ii lac amerlocesc, ca maimutele-o belesc! Halea 3, Cezare...

    RăspundețiȘtergere
  32. S-aveti spor la muie, de 5 stele !
    Plec sa-mi scot potaia sa se cace si sa-mi oxigenez oleaca neuronul ! Ca numa cacat am halit azi si numa prostii am debitat ! Cand ma uit ce-am putut scoate din mine, imi vine sa borasc carabusi !

    Nu radeti, ca o sa vedeti si voi dupa ce o sa ajungeti ca mine, intr-o stare avansata de scleroza si in ultimul hal de mintea copiilor !

    Ca nu degeaba, cand ies afara, imi leaga hoscaita gipiesul la gat, ca sa nu ma ratacesc in jurul blocului !

    Pupi !

    RăspundețiȘtergere
  33. Militia -contraATACA ~ !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reparatii merg pe burta cu gaozurile la vedere ! Toti is dati cu RUL-100 deci poa sa inceapa Fiesta de 4 julai!!

      Ștergere
  34. Pese: nush de ce dreaq tot imi vine sa fredonesc melodia aia cu

    Sus pe gealu' Clujului
    Sta statuia Iancului
    Si de sus de pe statuie
    El le da la bozgo MUIE !
    ===========

    Tipa zbarca la mine sa termin, ca ma aud vecinii !
    Da eo nu vad ce-i rau si urat in cantecul ista !

    RăspundețiȘtergere
  35. Pe surse !
    In urma intamplarii destul de hazlii de la liceul Bolintineanu din capitala, unde proful de RELIGIE (!), iar prin cumul si consilier la primaria primarului care este, a adunat, cu voia Domnului, niste sume modice de numa 500 euro pe cap de elev, pentru fursecuri si apa plata necesare comisiei de BAC, se vehiculeaza ca BOR vrea sa declanseze un referendum, pentru completarea celor 10 porunci, cu inca una, astfel:

    Dupa porunca a 8-a ( Să nu furi), sa se introduca Porunca a 8 indice 1, cu urmatorul cuprins:

    " Sa nu iei si sa nu dai spaga ".

    ====================
    Parerea mea este ca oricum nu se va respecta, asa cum nu se respecta niciuna din cele 10 porunci !

    In special a 7-a, cu curvariseala si a 10-a, cu fututul nevestelor altora !

    Eo oricum nu merg la referendum, ca am mai fo odata, ca sa-l demit pe kior si am luat muie de la CCR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si nu vreau sa ma caute pe acasa procororii cu biblia supt brat !
      Doamne feri !

      Ștergere
    2. Da-i bai in kizda mamii lor! Lupi in sutana. Asta nu-i Biserica, ie o adunatura de shnapani in frunte cu tzapul ala de Daniel. Auzit-am ca-i mason, asa ca...

      Ștergere
  36. Da uai PMT, de ziua USA, io o sa arborez steagul URSS, ca vorba aia, dupa ce cacatii aia de Roosvelt si Churchill ne-or vindut, Stalin si popoul rus, libertate ne-or adus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap !
      Din pacate nimeni nu vede, sau nu vra sa vada, dezastrul din tara !
      Nu mai mananc cacat despre debandada generala din administratie, din economie, despre etnobotanice, despre crime de tot felul, etc, ca m-am saturat cata fecala am molfait !Nush ce ne-or adus rusii, cu sau fara Stalin, insa siguranta locului de munca era indiscutabila ! Aici o fo spilul. Fiecare absolvent avea un loc de munca asigurat si obligatoriu !
      Acum, in mediul rural, in special, dezastrul este total ! 8 din 10 traiesc pe carca ajutorului social al babacilor si doar cativa au sansa de a prinde ceva de lucru, ca zilieri. Mai mult, 5 din 10 sunt betivi notorii, imbatraniti prematur si predispusi la comiterea a fel de fel de gainarii ! Oricum nu are ce sa li se intample mai rau !
      Pana si militia s-a saturat de ei !

      Ștergere
  37. iote de ce 3 puleti mos kalicu/karadenpulamea/PMT (ala cu pensie mica) ca doar a futut aeru pe la SMG se plang ca au fost fututi.Si mai zice banditu PMT ca el a fost futut cu minus 630....pai ce pula mea vrea daca toata ziua se caca in birou,ca-i era lene sa mearga la buda.si pula moarta asta de PMT toata ziua cu lindiku-n gura mai si plange ca a ramas cu 3800lei
    Un fel de dobritoiu+dogaru=PMT(doar ca e "bascalios")

    PS pan' la urma au ramas 3 cacati care put in loc sa futa.Bai cacat tie ti-au dat deja prea mult,limbricule
    Pentru Canada ai avut bani lepra ce esti!
    .....No, cititi mai jos si vedeti PMT-ul pulii





    PMT2 iulie 2013, 11:36
    Imposibil sa iesi afara, la o plimbare, si sa nu dai de cel putin 2-3 basinosi apevisti ce-si plang de mila, pe tema penziilor !

    Unii, sireacii, is cracanati tare de tot, de cat falus erectus au luat in anus gauricus, de la specialistii lu' Oprea !
    Le-am recomandat sa se aprovizioneze cu cantitati apreciabile de vaselina RUL 59, ori de vaselina siliconica, daca dispun de fonduri suplimentare, intrucat vor veni vremuri futere, cu sex neprotejat la greu !

    De example, pe mine m-a prins negresat la gaoz, iar acusica ma chinui sa-mi scot izmenele din cur ! Asa de tare mi-a tras-o Casa de Penzii Sectorista a MeAPene !

    Practic, pentru octombrie, noiembrie si decembrie as fi cumulat cam 100 de lei, din cei furati nejustificat !
    Da', ca sa nu ramana ei de prosti, mi-au tras o pula-n cur in luna iunie, astfel ca pe iulie, august si septembrie imi fura cumulat fro 360 de lei !

    Deci, pana in octombrie, cand cica imi revin la "normal", imi mai trage un futai de 3 luni, de sa stiu eo care-i sefu'n tara aiasta a lu' Dorele !

    Na, mai zi ceva ! Sau apuca-te sa vezi cum dreacu mi-au bulibasit iar grupele de munca, de nici eu nu mai stiu exact ce-am facut o viata prin sistem !

    Da nu disper, ca si capra vecinulu' Costica e pe duca ! Abia mai rasufla sireaca ! Are privirea cam incetosata, da' n-am ce sa-i fac !

    Plec sa ma spal cu oleaca de apa calduta si sa ma ung cu niste Fluocinolon N, ca ma ustura gaozul de zici c-am mancat o saptamana numa ardei iuti si burito !

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    PMT2 iulie 2013, 11:42
    Pese: erata- 630 lei, nu 360 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curleoane inchide dracu haznaua aia care-ti tine loc gura, ca-ti intra-n gitlej mustele verzi! Te-ai trezit din santul de la Birtolomeu si-acu umbli ca ursii din Bv, prin tomberoane aurolacule?

      Ștergere
    2. Din cate am bagat sama, totusi, eo, pot sa ma consider un caz fericit !
      Altii au ramas fara cate 8-10 milioane pe luna din pensie !
      Bineinteles, in mod justificat si profund corect !
      Conform calculelor celor 15 mii de specialisti ai izmanarului !

      Ciocu mic si ochii la usa, ca va vine la toti postasul ! Nu scapati niciunul !
      In medie, se "prelucreaza" cam 2-3 sute de decizii pe zi !
      In urgenta 1 sunt cei care vor reveni la cuantumul din 2010, incepand cu 1 octombrie !

      In urgenta a 2-a, restul. Incet si pe indelete, ca timp va fi suficient !

      Sireacu vecinu Costica, ii tremura biuzili cand ma vede !

      Ștergere
    3. Pese: si, la urma urmei, cu ce dreaq sunt eu vinovat ca ai ramas tu un maior parlit iar acusica ai o penzie de cacat, de nu-ti ajunge nici sa-ti platesti datoriile la birtul din gara !

      Zau, se poate ? Daca ma rogi frumos vorbesc eu cu birtasul si-ti anulez si datoriile la vodca "Adio mama" de pe condica crasmei !

      Ștergere
  38. Ete ca aparu pe firmament, la "2 Maidanej" si kokalarul de PULAno. Ete ce zice gainatzul:
    "
    OpenID plano10 spunea...

    @D.C.
    Ii sta mai bine ca @mos pe Valea Oltului, in clont, la subiect, cu Lupus, decat ca anonim pe Valea Cernei, in monolog surd si puturos cu don @Cezar, printre monitorizarile PMT-ului bucurestean, care-l inlocuieste pe Burcu prin comentarii despre harca si catea.
    Cum s-ar zice, ii plac si lui @mos alecu mascarile de pe blogul perete de WC public, cum il numeste deseori.

    3 iulie 2013, 19:14"
    ________________________

    Sa le dau mooie dujmanilor!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca a ajuns sa ma citeze chiar si PULAno ics...cu muia lui personala, atunci chiar mi se confirma convingerea ca fara MHblog viata e pustiu !

      Spasiva gaspadar LuPULA !
      Din anumite considerente, in special de fidelitate pentru blogul care m-a crescut si care mi-a dat sa sug diferite chestii, nu pot sa vin pe PULAno 10, ca sa-ti multumesc personal si direct !
      Asa ca ia-o indirect !

      Ștergere
    2. Pese: multumesc si importatorului de stiri, de la 22:27, intrucat nu obisnuiesc sa intru pe acel blog devenit peretele veceului public din gara Dolhasca, decat cand pute foarte tipator a cacat !

      Sunt fro 2-3 scofalciti p-acolea care, cand deschid gura, umplu blogosfera de duhoare de fecale dospite, in curs de vidanjare !

      Ștergere
  39. Uoai, las-o mai usior, ca de ris altfel ieou mor!

    RăspundețiȘtergere
  40. Sa dea dreaq da ce-mi iese de bine la clape, de nici mie nu-mi vine sa ma recunosc !

    Vorba lu' Vadim, prietenul lu" RoBORTA curului pozitiv de la Deva " O sa hiu iara ce am fo, si mai mult decat ata" !
    Iara daca voi nu ma vreti, eo va vreau, inclusiv capul lui Motoc !

    Ai di pula me !

    RăspundețiȘtergere
  41. ,,Soldatii sunt scosi la program administrativ in gradina unitatii. Caporalul huoOprea, cu un aer satisfacut, zice:
    - Asa, toata lumea ia cate o lopata si treceti la sapat! Inainte de asta ... E vreunul printre voi care se pricepe la algebra?
    - Eu, sa traiti ... Sunt student la mate-fizica, dom`caporal.
    - Bravo, ma. Atunci arunca dracului lopata aia, ca nu-i de tine.
    Soldatul, usurat, arunca lopata cu o mina vesela. Caporalul continua:
    - Si pune mana pa' tarnacop. Tu vei scoate radacinile.''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei, ala "matematicianul tirnacop" sigur iera Cezar, ca numai iel putea socoti pina la 20, atunci cind isi dadea jos galosii din tzurloaie...

      Ștergere
  42. Valeu!!! Pe Cezar il facu puturos, koaie fripte ala de PULAnox. Si lu Mos Kaliku ai spusei de "n" ori sa vina aciulea la noi, ca-l amneziem fiscal si poate sa-si puna intreaga putere cratoare in slujba clubului Zoo + 9, da' keagul nu vru. Las' sa stea acolea si sa ia pule-n cur de la toti neterminatii...

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu inteleg de ce crapa ranza-n unii de ciuda ca clampanesc vrute si nevrute p-aciulea, iar Nenea Burcu imi da voie !

    De fapt ne da voie tuturor, ceea ce nu-i de ici-colea ! Ca sa suporti sa te injure fel de fel de sifilitici, iar tu sa-ti vezi de treaba mai departe este ceva, nu ?

    Uai basinosilor, la ce si cate am in cap si la cum si in cate moduri as putea sa ma exprim, as putea comenta pe oricare blog din tara asta ! Despre orice subiect !
    Da eote ca nu vreau decat aciulea, exact in acest limbaj, de care am fost frustrat o viata intreaga !
    Sa ma lasati in pace cu condescendenta, cu cultura si necesitatea unui comportament adecvat statutului si cu alte cacaturi de genul ista !

    Am debutat cu pula-n gura aciulea si cu ea asijderea as vrea sa-mi inchei cariera, , pana o-i crepa, ori pana o inchide politianul poarta si-o sa-si arunce leptopul in Dunare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uoai puleasca, noi aciulea am fostc onsultati prin referendum nationale daca voim ori ba cenzura. S-am stabelit c-am fost cenzurati in suficienta maxima. Asa ca hai dreptate. Am'avut faza ,,ham hinteles'', da' gata! Acuma suntem contributionisti sindicalisti labagisti recalculati, rectificati, de cur mancati, de-avocati speculati si de vaduve vinati.
      Uoai, as fi vrut ieou hacu 15 ami sa-mi bag ce-ar fi fost de bagat in ce-ar fi trebuit futat!

      Ștergere
    2. Da, uitai de referendum !
      Acu un an si oleaca s-a votat covarsitor pentru abolirea cenzurii !

      Imi aduc aminte, pana si Doamna Elena Cobuz de la Botosani a militat in primele randuri, ca sa nu se renunte la cuvinte de genul pula, pizda, cur, fut, ma-tii/ma-sii, etc, care, dealtfel, se gasesc si in DEXul elaborat de cei mai de vaza Academicieni ai Romaniei !

      Din cate imi amintesc doar fro 2-3 au votat CONTRA, printre care Nenea Cascavalul Marin, Gabi Hoprea si Regele Misu, caruia, in fapt, nu-i permitea blazonul casei regesti sa se dea in barci !

      Da, da ! Ai dreptate, chiar si CCRul a validat acel referendum !
      Da' eo ieream prost, mic si cu bube -n cap pe atunci, fara drept de vot !

      Ștergere
  44. NB la ZOO + 9! Cezare, te rog io ca pe la 2 sa ma inbelesti la oua, iar de nucile-mi sunt reci, cocoselul sa mi-l freci. Ala muei din berneveci!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. Uai, bag sama ca este unul p-aciulea care-i defazat de-a binelea !

    De fro saptamana, el comenteaza tot pe posturi de acum 1-2 luni de zile !
    Basca ca-i telectual de ala, care a uitat limba lu muma-sa si-o da pe englezisme !

    Ca Raducioiu fotbaliatoru care, dupa doua saptamani de stat in italia uitase, cica, limba romana, care este o adevarata comoara, in adancuri infundata !

    Va aduceti aminte de Raducioiu ?
    Intrebat la un interviu ceva de genul "Ce pula calului ai facut pana acuma in Italia", rapanosu o tot dadea cu "Come se dice aici la voi la Romania ?"

    Asa si pretinu ista al nostru "englez" !
    Sireacu, la cat de defazat este, nu ne mai ajunge din urma, sa comenteze posturile la zi, in veci !

    Da bine ca macar nu dispera si e consecvent !

    Pacat ca engleza este o limba saracacioasa si nu poate traduce celor cu care urmareste blogul, comentariile noastre intocmai, fara sa-si piarda din valoarea intrinseca!

    Ii recomand ca, acolo unde nu poate imbina cuvintele pentru a explica sensul si intelesul lor, sa foloseasca mimica. De exemplu, pentru o expresie de genul "Te fut in cur, muistule", poate gasi foarte usor o pantomimica adecvata !

    Daca n-o gaseste, sunt dispus sa-i explic miscarile pas cu pas, ca la atelierul de Instructia tragerii !

    RăspundețiȘtergere
  46. Toata lumea recunoaste ca-i debandada generala in sistemul de pensii, insa Casa de Pensii o prolifereaza cu nonsalanta !

    ================================
    "marți, 2 iulie 2013
    O opinie


    NELEGALITATEA DECIZIILOR PRIVIND REVIZUIREA, DIN OFICIU, A PENSIILOR IN BAZA OUG. 1/2011, EMISE IN ANUL 2013

    Conform art. 1 din OUG. 1/2011, pensiile care fac obiectul acesteia puteau sa fie revizuite, din oficiu, cel mai tarziu pana la data de 31.12.2011, pe baza datelor necesare revizuirii transmise la casele de pensii sectoriale cel mai tarziu pana la 31.10.2011 de catre institutiile precizate in articol.
    Conform art. 2 din OUG. 1/2011, aceste pensii mai pot fi revizuite, chiar si in acest an si in urmatorii, la cererea beneficiarilor, pe baza actelor doveditoare prezentate de de catre acestia, din care rezulta alte date si elemente decat cele deja utilizate.
    Pe cale de consecinta, deciziile privind revizuirea, din oficiu, a pensiilor in baza OUG. 1/2011, emise in anul 2013, sunt nelegale.
    Cu alte cuvinte, in cazul celor care, in intervalul de timp de la emiterea anterioarei decizii si pana la data emiterii celei din 2013, ambele de revizuire in baza OUG. 1/2011, nu au formulat nicio cerere potrivit art. 2 din OUG. 1/2011, revizuirea din oficiu este nelegala.

    Mai mult, printr-o decizia de revizuire emisa in anul 2013 in baza OUG. 1/2011, nu se poate solutiona eventuala situatie de acordare gresita a unor conditii de munca-respectiv situatia cand se constata diferente intre sumele stabilite si/sau platite si cele legal cuvenite-din cel putin doua motive:
    OUG. 1/2011 nu are prevederi in acest sens;
    sunt aplicabile alte dispozitii cuprinse in Legea nr. 263/2010 si prin urmare, decizia de revizuire nu poate fi emisa decat in baza acesteia.

    Lt.col.(r) Lesnic Costel-membru al Compartimentului juridic al SCMD-Filiala Slobozia"

    ============================
    Sursa: SCMD

    RăspundețiȘtergere
  47. Uoai puleasca, meri sa dormi. Nu te-am mai vazut online la asemenea ora. Ce, nu te-ai ,,racordat'' la meridianul locului? Ori te-ai excitat si n-ai primit satisfactie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am excitat o pula ! Am mai avut eu o erectie, acusica fro 2 seri, insa pana am ajuns pe pozitie, am pierdut-o !
      Si ce visuri imi facusem, ca poate ma bag si la oleaca de preludiu, de ala cu bulaneala si mameleala, inclusiv cu oleaca de muscaturi fara placa la sfarcuri, si chiar cu ceva umeri-craci !
      S-a dus dreacu intentia mea de sex neprotejat, asea ca nu mai risc sa ma dau la hoasca, la ore de astea tarzii !

      Daca-mi vine fro erectie, imi trag rapid o laba la chiuveta !

      Ștergere
  48. Ai di pula me, iar e joi !

    Poa se scoala si conu RoBORTA curului pozitronic, ca la Niu Iorc e ziua mare !
    Idiotul iar o luat muie pe blogul lu' LuPULA !

    Ce sa-i fac, daca nu-si baga mintile in capul ala prost de bozgoroi si nu sta linistit, aciulea, unde-i cald si bine si-l inteleg toti apevistii pulei !

    RăspundețiȘtergere
  49. Are dreptate distinsul membru al clubului, cel de la 00;17. Uai PMT, vrai sa-ti consumi resursa? Ce faci de vine hoasca de soacra-ta, iar tu esti ca o pula bleaga, fara vlaga?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, voi aveti dreptate ! Cam de multisor nu m-a prins dimineata la clape !

      Parca vad ca iar o sa zica frun pretenar de bine ca, de fapt, eu is Vasile Burcu si comentez cand ca Donaris Cernea, cand ca Solaris, cand ca Romania Smegalitika, cand ca Puta Mica de Tibica !

      Uai, nenea Vasi, mai zice si niatali ceva, da o dezmintire, da un semn acolea !

      Ștergere
    2. OK!
      Ia d-aici:
      BUZAU. Muntii Buzaului. Enigme ale locurilor. Mistere de ieri si de azi. De la chiliile rupestre, E.T., U.F.O. si trovanti, catre un posibil fost razboi nuclear!
      ===========================
      http://romaniamegalitica.blogspot.ro/p/buzau-muntii-buzaului-enigme.html

      Ștergere
  50. Noaptea,un tip puţin luat se ușura sub un felinar.

    Un polițist îi atrage atenţia:
    - Doi metri mai încolo,e un WC public. Puteți să ajungeți până acolo.
    - Doi metri?... Arată asta a furtun de pompieri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!!!!
      Hai bei la culcare, ca-ndata Robort H apare. Ca el e schimbul 3, Robort pe pretinul tau Curleonul de sula sa il iei.

      Ștergere
  51. Acusica vazui si eu ca s-a dat contorul peste cap ! Ca mai ieri se castiga cupa de chele pentru 777 777, iar acusica se duse la 780 de mii !

    NB la ZOO+NOO !
    Merg sa-mi iau camesoiul si o doza dubla de ALUPIGUS, cu zama de gaoz, ca merit !

    RăspundețiȘtergere
  52. Ai di pula me, iar e soarele pe cer !

    Uai Nenea Vasi, tare bine mai rimeaza "BUZAU" cu ce am eu acusica pe biuze !
    Da' nu zic, ca nu vreau sa incep editia de dimineata cu o mascare !

    In orice caz, nu stiu daca OZNeurile au vizitat sau nu Biuzaul, insa sigur au trecut pe la Sparlament, pe la Victoriei si prin Cotroceni. Bineinteles, cu avizul CSM si acordul de constitutionalitate al CCR ! Nu asia de capul lor !

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  54. Alo, Egiptul? Mai, cum ati facut?

    RăspundețiȘtergere
  55. LA MULTI ANI AMERICA !

    Si multumim tare mult pentru exportul masiv de cultura si civilizatie, indeosebi referitoare la droguri, psihopati, armament, crime, terorism, atentate, razboaie, etc !
    Tot ce-a fost mai bun la voi, am copiat si noi ! Ba chiar va intrecem la unele capitole !

    ==================================

    In semn de respect, am ascultat de dimineata imnul SU ale A, in pozitia drepti si salutand, fara kasketa. Doar in izmene, asa cum am iesit din pat !

    Apoi am cautat, rapid, cu ajutorul motorului Goagal, traducerea.

    Cel mai mult ne-o placut calupul 3 !

    Iaca, iaca:

    "3.Și unde se află acea bandă de inamici
    Care cu atâta lăudăroșenie jurau
    Ca în dezastrul războiului
    Și în confuzia luptei
    Nici o casă și nici o țară
    Să nu mai fie cruțate?
    Sângele lor a spălat
    De contaminare urmele nebune
    Ale pașilor lăsați de ei.
    Nici un refugiu nu poate salva
    Pe mercenari și pe sclavi
    De teroarea luptei sau de tristețea mormântului;
    Însă drapelul înstelat
    Flutură triumfător
    Peste pământul celor liberi
    Și peste casa celor viteji!"
    ======================

    Foarte expresiv: razboi, dezastru, contaminare, sange, nebunie, mercenari, sclavi, teroare, morminte !

    Si in calupul 1 sunt versuri cu o inalta si profunda incarcatura emo, cum ar fi:

    "Și strălucirea roșie a rachetelor,
    Bombele explodând în aer," !


    Oricum, nici cu-al nostru nu mi-e rusine ! Chestia e ca nu se mai "Destepta-te romane", de zici ca-s drogati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza Buna la Zoo+ 9! Cezare, muceaCios merci ca m-ai inbelit la oua.
      +++++++++++++
      Buei PMT, dejaba au romanki imnul cu Desteptarea, ca tot tolomaci is...Uai de pulile noastre.

      Ștergere
    2. LA MULTI ANI URSS, LAIKA, SPUTNIK, STALINSKAIA, POLJOT, BOBEDA, MOSKVICH, IAR TIGRI2 SA MA PUPE IN KARICI!

      Ștergere
    3. Baaa..futu-ti pizda lu muma-ta!

      Ștergere
  56. Buna dimineata!
    Cezare,maimuc,sa ma sugi putin de cuc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si sa sugi,asa,cu spor, sula-mi de aviator!

      Ștergere
    2. nonim3 iulie 2013, 21:50
      iote de ce 3 puleti mos kalicu/karadenpulamea/PMT (ala cu pensie mica) ca doar a futut aeru pe la SMG se plang ca au fost fututi.Si mai zice banditu PMT ca el a fost futut cu minus 630....pai ce pula mea vrea daca toata ziua se caca in birou,ca-i era lene sa mearga la buda.si pula moarta asta de PMT toata ziua cu lindiku-n gura mai si plange ca a ramas cu 3800lei
      Un fel de dobritoiu+dogaru=PMT(doar ca e "bascalios")

      PS pan' la urma au ramas 3 cacati care put in loc sa futa.Bai cacat tie ti-au dat deja prea mult,limbricule
      Pentru Canada ai avut bani lepra ce esti!
      .....No, cititi mai jos si vedeti PMT-ul pulii

      Ștergere
    3. Baaa..futu-ti pizda lu muma-ta!

      Ștergere
    4. Am mai raspuns la comentul ista, autorului, aseara, cu o minima decenta !
      Reiterez ca eo nu-s nu nika vinovat ca idiotul oftica a ramas maior.
      Ce sa-i fac daca i-a placut sa-si imparta cariera cu birtul din gara !
      Mai mult, in ultima perioada a glorioasei sale cariere, ajunsese sa nu poata incepe programul fara sa treaca, inainte de raportul de dimineata, si pe la birt ! Din mers !

      El a ales sa schimbe cariera cu postul de paznic de mol, nu l-a fortat nimeni !
      Acusica-i urticat la pateu, de creapa ranza-n mine !

      In alta ordine de idei, chestia cu impinsul aerului cu cheptul prin SMG este doar o metafora de-a mea !

      Cu toate ca nu am lucrat nicio zi in acea structura, stiu bine necazul baietilor de acolo. Unii ajung sa vada lumina soarelui doar sambata si duminica. Vin cu noaptea in cap si pleaca cu noaptea in cap !

      Asta datorita politicii destepte a unor idioti care au nenorocit structurile: din sectii au facut birouri, apoi compartimente ! In rest, sarcinile si futaiul a ramas la fel. De la 11-12 oameni, sarcinile s-au reportat pe 2 !

      S-apoi, atata timp cat exista si aceste structuri in armata, este normal sa existe si oameni care sa le incadreze ! Ca unii ratati n-au avut sansa de a lucra la cel mai inalt nivel, iar nu e vina mea.

      Inca odata, chiar daca pare a bascalie uneori ce cacat pap eo p-aciulea, n-am decat a zice Jos palaria pentru cei care-si desfasoara activitatea in SMG ! Ca mai sunt si din aia care o freaca la rece...e putini, ca e supt 50 !

      Ca sa n-o fut langa-langa ! Era vorba de-un principiu, adica te poti trezi c-o pula-n cur exact cand crezi ca tie nu ti se poate intampla asa ceva !

      Alte explicatii nu mai dau, pentru ca-mi stric stilul !

      Muie sa fie !!!

      Avemus papa, ave Caesar Mucios !

      Ștergere
  57. Spor la muie ! De 5 stele !

    Plec cu potaia, sa se cace !
    Apoi sa dau de crapelnita si la celelalte potai !

    Ca fapt divers, cand am venit de la dracu-n praznic, dupa aproape 2 luni de zile, am si uskit-o sa dau de mancare la potaile de afara !
    Un sac intreg de boabe, ca sa aiba toate pe saturatelea !

    Ce a urmat, mi-a fost mai greu de inteles !

    In loc sa se arunce la mancare, ca disperatele, asa cum fac de obicei, potaile nu se mai dezlipeau de mine !

    Si-au bagat picioarele in ea mancare si care mai de care se baga in seama, ca sa-mi arate cat de mult se bucura ca sa ma revada. Pur si simplu nu mai scapam de ele.

    Deci bucuria revederii o fo mai presus de nevoia de a manca !

    Pe cand, ma gandeam eo, la rasa homo sapiens cu pula erectus, adica pretenii si cunostintele de pe aciulea, de-o viata, bucuria revederii o fo egsact zero barat, insa bucuria vederii cadourilor si micilor atentii aduse de peste ocean o fo maxima !

    Cata diferenta ! Cat dezinteres la unii, care de cele mai multe ori nu vor decat o mangaiere sau o vorba buna si cata nesimtire la ceilalti ! Care, dupa ce ca-i si mai cadorisesti, te mai si barfesc de nesimtit ce-ai fost, de le-ai adus "numai atata" !

    E vorba, bineinteles, de diferenta dintre rase !

    Pupi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai PMT, tu nu stii vorba aia..."Din bucata mea de paine am hranit un om si-un caine..."?

      Ștergere
  58. Buei, io am lucrat in SMG. Am lucrat intr-o structura unde asa cum zicea PMT nu vedeam soarele decit simbata dupa ora 15 si duminica. In rest, la ora 7 eram la program si plecam dupa ora 21. Initial am fost 13 oameni, o sectie, dar care nu era organizata pe birouri ci pe functii si eram dublu subordonati; directorului SMG si loctiitorului sefului SMG. Ulterior, prin 2006, sectia s-a transformat in directie (de fapt a redevenit J8 cind sef SMG era Badalan). Parca v-am mai spus ca i-am avut ca sefi pe Orzeata, Maftei, Oprea - un natarau, Ghitas, Pinta, Ioan Sorin...
    Prin atributiile sectiei, Elaborare, Coordonare si Monitorizare Programe, ne ocupam de PAP (planul de achizitii publice), Consiliul de Supraveghere a Cerintelor si alte 1000 de kkturi la care nici nu visai. Era belirea sulii de la cap la coada. Pentru cine-l cunoaste de exemplu pe Orzeata, stie ca nea Misu avea obiceiul ca rezolutiile si ordinele scrise pe care le dadea, sa si le noteze si intr-un carnetel. Si numai sa nu-i fi executat ordinul la timp, ca luau pule-n cur de la general si pina la ultimul civil. Ce era insa a lui, era latura profesionala, desi cea umana era cam mizerabila. Nu puteai sa-l duci cu presul pe chelios. Totul trebuia argumentat si justificat. Din punctul asta mi-a placut omul. Era pilot de elicopter ca Motanelul kkcios. Despre Maftei, caruia ai spuneam "Frumosu" deoarece era nitel mai frumos ca dracu, la fel, baiat destept. Era de AA. Pacat ca Curdeleu nu-i seamana. Florian Pinta, infanterist istet, nu ca Cezar maimucea, care cerea intotdeauna "punctul de vedere al specialistilor", punct de vedere de care si tinea cont. Multe ordine si dispozitii ale celor mari se dadeau in baza propunerilor pe care noi le inaintam. Nu iti puteai permite greseli, ca altfel...Cit sefi de SMG au fost Popescu si Badalan s-a mai miscat cite ceva, dar cind a venit Marin, amiralul fara flota, s-a dus pulii de suflet totul...
    Ce sa va mai zic, c-am lucrat cu Maior, actualul sef al SRI si cu madama Lupu aia cu pensiile, care cind te duceai la ea te intimpina cu un candid "ce faci mai coitza?" Ehee, numai prostovanii nu stiu ca acolo sus in M100, raportul de forte era de 1/3. Adica o parte lucram pentru Armata, iar 2 parti erau "afiliati politic" si actionau dupa interesele guvernoaielor.....
    Era un stres continuu, dar, cel putin cind eram organizati in sectie, eram foarte uniti. Dupa ce s-a facut J8 au fost adusi oameni de strinsura de peste tot si de la mama dracu, care habar n-aveau cu ce se maninca problemele de inzestrare si bugetare ale armatei. Desi se triplase numarul oamenilor, problemele erau rezolvate mai prost, cu sincope si intirzieri...La directie, pina-n 2008 i-am avut ca sefi pe Dohotariu si Ghica. Ultimul era intr-adevar un finutz din toate punctele de vedere.
    Amintiri, amintiri...A fost f. greu, dar cred ca a fost frumos...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, mie-mi spui de Orzeata ?
      Erau zile cand mergeam si de 3-4 ori la SMG ! Inainte de a intra pe poarta, ori pe la A1, ori pe din dos, ori pe unde pula mea mai erau usi de acces, ii chestionam pe baietii de serviciu, sa ma informez daca e cumva Orzeata prin zona, ori daca l-au vazut p-afara !

      Ai di pula me, parca imi si aduc aminte, colonel batran si cu morcovu-n cur !

      Durerea mare era cand eram nevoit sa-mi trimit cate un coleg din subordine la SMG ! Treboia sa-l verific personal la zdrente si sa-l instruiesc cum sa se fofileze pe holurile alea.

      Iar daca cumva nu corespundea niciunul dintre baietii mei, in ziua aia, minimului de cerinte (unul era cam sifonat la izmene, altul cam botit la muie dupa o paranghelie, altul barbierit cu geamul de la bucatarie, etc), "afacerea" se desfasura la PC !

      Ai di pula me ! Cunosc destule cazuri de apevistii pulei care or mers cracanati o saptamana, de la pula lu' Orzeata !
      Baremi daca era infanterist...

      Ștergere
    2. DAAAA ...si cu ce va aduceati voi aportul la oprirea si nimicirea inamicului care ataca scumpa noastra Patrie??
      O cohorta de functionari care mai de care mai galonati si care plimbati hartii si perfectionati la extrem birocratia !
      Ce faceati in caz de razboi ???

      Ștergere
  59. Muei, lasa amintirile si treci la tavaleala. Ce, crezi ca acum o sa munceasca altul in locul tau? Salutari dela huoOprea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, la fel!!!
      Is suparat rau...Stii tu de ce!

      Ștergere
  60. Asta-i treaba. Ia-o de la capat.Sau nu ai curaj?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri