Google Translate

joi, 25 iulie 2013

Romania pierde anual taxe si impozite de 22 miliarde de euro din evaziune. Aceasta inseamna: taxe, contribuţii sociale, impozit pe venit şi TVA neplătite! Inaintea tuturor alegerilor, POLITICIENII au promis ca rezolva aceasta problema. Dupa, se mira, arata cu degetul, se plang etc. Realitatea este ca NU vor sa introneze Legea, Ordinea si Disciplina Financiara! UPGRADE


România se află pe locul doi în ceea ce priveşte nivelul economiei subterane ca valoare absolută în Europa de Est, cu aproape 40 mld. euro în 2013, imediat după Polonia, unde economia subterană se ridică la 95 mld. euro, arată un studiu al companiei AT Kearney despre economia subterană în Europa dat publicităţii la sfârşitul săptămânii trecute.

Aceasta înseamnă că bugetul pierde 22 de miliarde de euro pe an din taxe, contribuţii sociale, impozit pe venit şi TVA neplătite, arată specia­liştii AT Kearney.

„Ar trebui să aducem din Germania nişte inspectori fiscali şi metodele de lucru de acolo în zona de fiscalitate. La noi în fiecare campanie electorală s-a promis că se va rezolva această problemă, dar degeaba“, a declarat analistul Aurelian Dochia.

Studiul este bazat pe ana­liza economiei subterane în 12 sectoare şi relevă că mă­rimea economiei subterane în Euro­pa se ridică la 2.150 mld. euro, fiecare ţară având în medie circa 18,5% din PIB economie subterană.

Ca proporţie în PIB a economiei subterane, cu 28%, Ro­mânia se află după Bulgaria (31% - cel mai înalt nivel ca pondere în PIB dintre toate ţările europene) şi la egalitate cu ţări precum Croaţia, Lituania sau Esto­nia, conform aceleiaşi surse. Cel mai mic procent al economi­ei subterane se înregistrează în Austria de aproape 8%.

Odată cu criza, după 2008, economia subterană din Ro­mâ­nia a scăzut în valoare de la 41 mld. euro până la un minim de 34 mld. euro în 2009, dar aceasta s-a datorat doar scăderii bruşte a PIB-ului, de la 139,7 mld. euro la 117, 4 mld. euro în 2009. Ponderea a rămas neschimbată, la circa 29%.

Analiştii de la AT Kearney care au lucrat la acest studiu împreună cu profesorul de ecoomie Friedrich Schneider, de la Universitatea din Linz, Austria, au evaluat activitatea economică aflată în afara taxării-aşa numita „shadow economy“ (economia subterană), pornind de la munca la negru şi de la vânzările companiilor nedeclarate către FISC.

Ei apreciază că munca la negru înseamnă circa doua treimi din economia subterană. Aceasta include salarii nedeclarate pentru a evita plata taxelor şi a contribuţiilor sociale. Cealaltă treime provine din nedeclararea veniturilor, mai ales în magazine şi baruri.

„Nu văd o soluţie simplă pentru combaterea evaziunii fiscale. Poate ne-ar trebui un studiu, cum este acesta, ca să vedem unde sunt cele mai mari scurgeri de bani“, a mai spus analistul Aurelian Dochia.
Criza a determinat trei evoluţii ale economiei subterane în funcţie de grupul economiilor. Specialiştii AT Kearney au identificat faptul că grupul ţărilor din vestul Europei au reuşit menţinearea acesteia la un nivel relativ mic, în timp ce ţările din sud precum Spania, Grecia şi Italia au înregistrat o o uşoară creştere a ponderii a economiei subterane în PIB.

Europa de Est a reuşit o scădere cu 1-2% a ponderii economiei subterane în această perioadă în PIB. România spre exemplu avea în 2008 o pondere de 29,4% pentru ca anul acesta, aceasta să fie estimată la 28,4%. Luând în calcul că două treimi din această economie subterană în cazul României sunt salarii, rezultă că statul pierde taxe şi contribuţii sociale aferente unor venituri nete de 26 miliarde de euro.

Aceasta înseamnă taxe şi contribuţii sociale pierdute în valoare de peste 20 de miliarde de euro, având în vedere că pentru a plăti un salariu net de 1.000 de lei, cheltuielile angajatorului cu contribuţiile sociale şi taxe, care merg la stat, se ridică la aproape 800 de lei, adică 80% din suma salariului net. Restul de 14 miliarde sunt vânzări la care nu se încasează TVA, deci aplicând 24% din această valoare, rezultă că statul pierde 3,3 miliarde de euro. Ca urmare statul pierde aproximativ 22 de miliarde de euro din neplata contribu­ţiilor sociale şi a taxelor aferente muncii la negru şi vânzărilor fără TVA. Aceasta înseamnă că statul român pierde din evaziune jumătate din bugetul său.

Anul acesta veniturile bugetului consolidat sunt estimate la circa 33% din PIB, adică la 45 miliarde de euro.

În ce domenii înfloreşte evaziunea fiscală
Producţia, construcţiile, comerţul angro şi retailul sunt domeniile în care economia subterană atinge cel mai înalt nivel în ţările din Europa. Printre factorii care conduc la creşterea economiei nefiscalizate sunt subraportarea veniturilor, mai ales în domeniul construcţiilor, în special când este vorba de subcontractări. Totodată, munca la negru este un factor determinant în avansul pe care acest fenomen îl are în Europa.

În plus, micile tranzacţii precum plata unei călătorii cu taxiul, o noapte la un hotel sau o masă rapidă determină creşterea evaziunii fiscale. În fiecare din acest cazuri, întreprinzătorii mici şi mijlocii în special sunt cei predispuşi să plătescă cu cash şi astfel să evite plata taxelor, conform studiului AT Kearney.
Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.07.2013
http://www.zf.ro/zf-24/romania-pierde-anual-taxe-si-impozite-de-22-mld-din-evaziune-11135936
=========================================================
=================================================
=================================

Respect, Bulgaria! Rușine România!

on


Azi noapte: Parlamentul bulgar, arestat de popor!
======================================
The Guardian, in ediția sa de noapte: nu se știe cum a reușit mulțimea sa pătrundă in clădirea Parlamentului.
Ce se știe sigur:
  • Manifestanții au asediat ieri Parlamentul bulgar, după 6 saptamani de demonstrații pașnice (dar fara rezultat) contra mafiei care le jefuiește tara.
  • In cursul serii, au reușit sa rupă cordoanele politiei si sa ia ostatici circa 100 de parlamentari, care fuseseră blocați in clădire.
  • Politia a reușit sa-I elibereze pe parlamentari, abia in jurul orei 3 dimineața!
  • Manifestanții nu sunt șomeri, nu sunt pensionari si nu cer bani guvernului. Ci sunt tineri din clasa medie, angajați din sectorul privat, mici întreprinzători.
  • Comisia Europeana s-a declarat pentru protestatari si contra guvernului bulgar (deși guvernul e membru al CE). 

(sursa: The Guardian)
Ce vor bulgarii?
NU salarii, NU pensii mai mari! Ci un lucru simplu si omenesc: sa nu mai fie jefuiți de politicieni.
De 23 de ani, tara noastră e furata de foștii securiști comuniști, care au pus stăpânire pe tot. Sunt o adevărata Mafie. E destul, ne-am saturat! (Dobromir Pancev, 26 ani, mic întreprinzător)
Revolte si înainte, si după alegeri!
In Bulgaria, alegerile n-au schimbat nimic. Deși au fost foarte democratice, foarte pașnice, foarte civilizate. Oamenii sunt la fel de revoltati. De ce?
Toate partidele sunt la fel de corupte. Degeaba facem alegeri, ca se rotesc la putere aceiași bandiți. Nu avem pe cine alege. Vrem sa plece toate partidele si sa ne lase! (Manuela Stamenova, 22 ani, studenta)
In România, la fel!
Dar românii, pana azi, au răbdat: ca vitele in jug.
Politrucii le-au zvârlit, odată la 4 ani, cate o ciozvârta roasa (de fapt, tot din banii lor!). Pai cum sa nu te disprețuiască parlamentarii români, bai poporule? Cum sa nu-ti zică, din Mercedesurile lor bugetare, “pulime”? pai pulime ai si fost, pâna azi.

Le convine românilor sa fie batjocoriți? Sigur ca nu! D-aia 60% nici n-au mai mers la alegeri. Iar 3% s-au dus, dar si-au anulat voturile, scriind pe ele injurii catre toate partidele.
Dar pe porci, degeaba ii înjuri: ca au șoriciul prea gros. Contractele de stat sunt prea grase. Cu porcii, un singur lucru merge: cuțitul! Asta au inteles si bulgarii. Iar Uniunea Europeana ii susține!

Primul miting anti-sistem din România este al Miscarii Antitaxe, de miercuri 31 iulie. Ziua Judecații Partidelor e prima mișcare” bulgăreasca” a românilor!

E timpul sa tragem linie. E timpul sa spunem ca nu exista o singura Românie: ci doua. Nu un singur popor român: ci doua. Iar România mea este in război cu România lor.
Si va câștiga acest război.

https://www.facebook.com/events/544183638971393/
========================================
=============================
==============


Manifestul Antitaxe

TAXE mari = CORUPȚIE mare!
=============================================================

1.Scăderea taxelor la 10% din venit si unificarea lor. Acum, statul iți ia 80% din cat câștigi.

2.Reintroducerea pedepsei cu moartea pentru corupție. Acum se fura fără frica.

3.Garantarea proprietății prin Constituție si dreptul la autoapărare, nelimitat de nici o lege. Acum, infractorii sunt mai protejați de lege, decât victimele.

4.Concedierea pe loc a parlamentarilor de către cei care i-au ales. Un parlamentar e doar un simplu angajat: nu ne place cum muncești? Ieși afara! Cum adică, sa așteptam 4 ani?

5.Desființarea protecției sociale si a cerșetoriei de stat. Acum e mai rentabil sa stai acasă, pe banii statului, decât sa muncești.

6.Desființarea salariului minim pe economie si liberalizarea contractelor de munca, prin negociere directa intre participanți, fără implicarea statului. Codul Muncii comunist, alături de taxele uriașe pe munca, sunt principalul motiv pentru care acum, investitorii fug de Romania.

7.Desființarea monopolului statului si externalizarea serviciilor publice către companii care sa concureze intre ele, pentru clienți. Introducerea unei legi anti-monopol. Acum, statul a reușit „performanta” sa dea faliment, deși are monopol pe multe domenii (asigurări de sănătate, pensii etc.). E cea mai buna dovada ca concurenta nu te slăbește, ci din contra, te face mai puternic.

8.Responsabilitatea Justiției. Judecătorii vor fi responsabili financiar pentru deciziile greșite pe care le iau, in solidar cu statul roman. Pentru toate deciziile abuzive ale justiției comuniste, Romania a fost condamnata la CEDO, sa plătească 16 miliarde de euro despăgubiri.

9.Taxarea Bisericii, la același nivel cu medicii, profesorii, zidarii etc. Legea trebuie sa fie una pentru toți. Daca cineva nu plătește taxe, altcineva plătește dublu in locul lui.

10.Guvernarea electronica directa. Orice contract public si orice cheltuială publică, vor putea fi blocate pe loc, prin petiție semnata de minimum 50.000 de cetățeni, plătitori de taxe. De asemenea, orice cheltuiala publica va intra obligatoriu in discuția Parlamentului, daca este susținuta prin petiție cu 50.000 de semnături. Guvernul este obligat sa mențină o pagina speciala pentru petiții, pe site-ul lui oficial. Iar votarea se va face numai pe baza numărului de plătitor de taxe, din registrul fiscal. Cine nu plătește taxe, nu votează cum sunt cheltuite taxele.

http://www.antitaxe.net          http://www.capitalismpepaine.ro
Manifestul Antitaxe rezumă SOLUȚIILE Mișcării Antitaxe la criza României.  Carta Libertății Fiscale este Constituția Mișcării, pe care fiecare membru este obligat sa o semneze la aderare.

Citește si
Carta Libertatii Fiscale

Citește si
Primul MITING anti-sistem: 31 iulie!
===============================================

=================================
=======================

103 comentarii:

  1. Anonim24 iulie 2013, 22:04

    Băi frate, în dracului de ţară trăim? Gaze de şest, politicieni de kkt, care habar n-au de ce au ajuns la Circul Globus zis si parlament, lupi în sutană care-şi spun "păstori". Să-i fut în gură!!! Pînă nu punem mîna pe drughineţe să le dăm la cap, nu se va schimba nimic. Am ajuns bătaia de joc a Europei şi nu numai!

    ps. Cezariana să-ţi foot blana. Băi Cezărele Gogonele, cum ai putut-tu-te-aş în gîtlej să te foot, să ne trădezi, băi koaie fripte? Îţi aminteşti-sexul la toţi să ni-l jumuleşti, cum te-am în kur ajat să-ţi faci bloagă şi cum te-am sprijinit ca să n-o iei în flit? Vai de pălăria ta, kk-m-aş în ea!
    Răspundeţi
    ============
    Muey,kktul asta de cezar alias,alias...ne porcaieste pe la bloagele vecine si pretene.Adica ne face perete de WC, futu-l in rat de grostei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mananci KK -pretenare ! Eu nu am tradat pe nimeni ! Da un exemplu!!

      Ștergere
    2. Reflectati la ce zice ,,Maria""! Verificati toate apelativele cu ,,Apevistii puli" ..si altele asemanatoare si veti observa cine va injura cu ..SARG!

      Maria says:
      Iulie 24, 2013 at 4:09 pm
      @ ..Cea cu muci… nu fi invidioasa ! Pe tine nu te intreb ! Nici nu ai avea ce sa raspunzi…caci tu ai ,,luptat’ pe alte fronturi nu cu APvistii P… cum iti face placere sa-i injuri pe blogul ,,perete de WC” – ca sa-l citez pe Mos Alecu!

      Maria says:
      Iulie 24, 2013 at 4:12 pm
      erata… pe tine nu te intreabA..

      Ștergere
    3. @Anus maimuca Gogonel de la 08:56

      Te-ai dus-lua-ne-ai Viorelu la muls, pe alte bloage si ai inceput sa zici mascari despre noi - da-ne-ai pelea lui Viurel inapoi. Asta nu-i sperjur-baga-ne-ai dejtul ala al tau in coor? Ne-ai comparat cu Mosh Kaliku-suje-ai lui Anda lindiku. Si...fara numar, fara numar...

      Ștergere
    4. fagarasanu says:
      Iulie 22, 2013 at 9:39 am
      CORECT...................,,, fiecare primea ce merita .
      sa speram intr-o noua lege a pensiilor militare mai buna .

      am onoarea sa va salut.
      ===si el ii tradator?

      Ștergere
    5. CEZARIKA GOGONEA, IA MAI DU-TE-N PULA MEA!

      Ștergere
  2. Neata Buna la Zoo + 9!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza!
      Oaileii... ce fain e ca intrarea-i libera!

      Ștergere
    2. Daa,bre, asta fu spectacolul matinal, vezi sa prinzi si reprezentatia pentru + 18!

      Ștergere
  3. E clar ca Cezar Mucea ne-a tradat si pentru asta, prin tragere in tzeapa cu numele de Viurel, el trebuie executat. Sa-i cascam ciocul mare ca unui brabete si sa i-l bagam pe Viorel kelbosu-n amigdale pe-ndelete.

    RăspundețiȘtergere
  4. @08:56.

    Mai ai tupeu si soric sa vii pe aici? PE PERETELE DE WC ASA CUM NE-AI DEFINIT?? Zdreanta!! N-ai niciun gram de demnitate,ofticacatule, neputinciosule, tantalaule, RATATULEEEEEE .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...a zis .,,.Cea cu Muci si miros de peste""......

      Ștergere
    2. RATATULEEEEEE!!!!PANA SI DE PE INFOM TE-AU SCOS IN SUTURI! TE BANEAZA ADMINUL SI ACOLO. RATATULEEEEEE!!!!!

      Ștergere
    3. Mananci KK...ia verifica ,...stimata ..,,Cea cu muci si miros de peste..""

      Ștergere
    4. Ba,prostovane, tu cu cine te tot razboiesti, manca-mi-ai pula? Chiar esti idiot be-a binelea?

      Ștergere
    5. Mai kkt la nas si muci la kur, sa faci ordine pe bleoaga ta,unde suiera vanturile date de tine , aciulea e blog de militian!!!

      Ștergere
  5. CEZARIKA, CEZAREA...SA ITI FOOT GURITZA TA!

    RăspundețiȘtergere
  6. Şi cînd mă gîndesc că vroiam să închei pace,
    Ca între noi, frumoase şi selecte dobitoace,
    Dar uite că maimuţa a tradat,
    Iar pentru asta pedeapsa tre" să-i vină imediat.
    Io vă propun să-i facem Bongo Bongo
    Cum fac pigmeii maimuţelor din Congo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SA-L BELIM,SA-L BELIM, IN TZEAPA SA IL PRAJIM!

      Ștergere
  7. @08,56

    Ne kissam in flitul tau cu al nostru Viurel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai Cezărică pledează c-ai greşit
    Iar timpul de pedeapsă fi-va-ţi înjumătăţit.
    În loc să te sondăm în gît la amigadale,
    Te-om cerceta în cur pentru fisuri anale
    Şi noi cu vaselină RUL te-om da
    Ca nu cumva găoaza foc să-ţi ia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-AI CU CINE, N-AI CU CINE...ASTA O ARE MARE PE CONTRIBUTIVITATE, DAR DEMNITATE SI ONOARE, IOC!!

      Ștergere
    2. I s-au luat in calcul la contributivitate si anii cand isi cauta TAB-ul. Si a ramas TABula rasa.

      Ștergere
    3. Au iesit la inaintare ......,,Cea cu muci si miros de peste" si ANUS-faza lunga.....demne reprezentante a ,, defectilor -reparati" de viorel Ponta!!!

      Ștergere
    4. CEZARIKA-PULA-REA, DEFECTA E MINTEA TA!

      Ștergere
  9. Nea Iliuta-Biliuta a postat poza lui cezar la mare!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Băi PMT, hai scoală
    Că treaba cu MaiMucea e nasolă.
    Io cred că Cezar a turbat
    Şi muşcă-n stînga şi în dreapta ne-ncetat.
    Deci vezi, potaia-ţi roagă să ne împrumute
    Un antirabic bun pentru maimuţă,
    Că altfel io îl chem pe LUTE,
    Pe ăla de cum îl prinde pe Cezărel,
    Îl pune jos şi-l foote.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si uite-asa batem suta mintenas, spre disperarea celui care asculta cum suiera vanturile prin bleoaga lui.Crapa fierea-n el de ofticat-kkt!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ar fi interesant de stiut : cati (si mai ales cate ) dintre cei care clampanesc pe aici ...au avut vreo greata cu ..ARMATA !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....oricum se pare ca sunteti fericiti pentru ca ...VA INJURA BINEEE!!!

      Ștergere
    2. ABSOLUT TOTI! Ba, nu fi atat de cretin! Cine si-ar pierde vremea citind pe aici daca n-ar fi fost militar? Chiar atat de disperat esti?

      Ștergere
    3. HOP, HOP, HOP, CEZAR SA TI-O DAM LA CIOK.
      IN NICI UN CAZ NU NE PUTEM COMPARA CU TINE, CDT. BATALION GOGONELE.
      PS. AI GASIT TABUL, ORI INCA IL MAI CAUTI?

      Ștergere
    4. De injurat, vad ca te injura toti numai pe tine.Si aici, si prin alte locuri, pe oriunde umbli.

      Ștergere
  13. CEZARIKA-CU-PAR-CRETZ, IA MAI TRECI TU IN COTETZ!

    RăspundețiȘtergere
  14. CEZARIKA-PIAZA-REA, NE KISSAM IN GURA TA!

    RăspundețiȘtergere
  15. Io am plecat dragi pretini ca am treaba
    Nu stau ca Cezar toata ziua-n kur si-o iau la laba.
    Uitati-va la el ce tinar e si verde...
    De-ar fi mai harnic si nu un puturos,
    El zilnic ar crapa un camion de lemne...

    RăspundețiȘtergere
  16. Bey, care aveti un pitbul? Ca potaia lui PMT e de talie mica.Maimuta turbata trebuie exterminata, numai un caine de lupta care moare cu dusmanul de gat o poate rapune.

    RăspundețiȘtergere
  17. De din vale ..de ROVINE .
    Wai ,ce miros de peste vine !
    Putred peste si ..stricat,
    Intre craci ,de niste fufe mestecat.....
    Striga Armya -Romana...in disperare
    Tarfo..da-ti cu FAAA intre picioare ! T-rex

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZARE, PUTI A CADAVRU DECEDAT PRIN SINUCIDERE, PUTI A HOIT! DISPERATULE!

      Ștergere
  18. Inca putin si ajungem la 100 comenturi. Si cand te gandesti ca PMT e lipsa la apel...

    RăspundețiȘtergere
  19. Bancul Zilei: Examen la o secție de poliție. Ce răspund candidații

    Examen la o secție de poliție. Intră primul candidat, i se oferă o fotografie din profil a unui individ și i se cere să spună ce poate deduce depre acel individ.

    Bancul Zilei: Examen la o secție de poliție. Ce răspund candidații
    foto: ziare.com

    - Acest om are o singură ureche, zice polițistul.
    - Ieși afară, idiotule! Nu vezi că e o poză din profil?

    Intră al doilea candidat, se uită la fotografia cu pricina, și zice:
    - Din câte văd eu, omul ăsta are o singură ureche.
    - Afară!

    Intră al treilea candidat, studiază îndelung fotografia și se pronunță:
    - Evident, acest cetățean poartă lentile de contact!
    - Genial! Cum ți-ai dat seama?
    - Păi cum să poarte ochelari dacă are o singură ureche!?
    Legionarul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HA,HA,HA...DIN CAUZA ASTA A FOST TRECUT IN REZERVA ALA..STII TU, DUPA NUMAI TREI LUNI??PROBABIL ASTA A FOST CHESTIONARUL ..LUI!

      Ștergere
    2. Javro! Ala-i absolvent licentiat in drept si ii ..PROCUROR ! grija mare!!

      Ștergere
    3. SA NE SUJETI DE COAIE!!A ABSOLVIT LA SPLITU HARETZ?

      Ștergere
    4. AI MEI SUNT JUDECATORI! TOTI TREI!

      Ștergere
  20. Bey, care ati vazut un TAB circuland ca o drona?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi, hi, hi!
      Iha, iha, iha...
      nu se poate abtine nici magariu Traienel!

      Ștergere
  21. De din vale ..de ROVINE .
    Wai ,ce miros de peste vine !
    Putred peste si ..stricat,
    Intre craci ,de niste fufe mestecat.....
    Striga Armya -Romana...in disperare
    Tarfo..da-ti cu FAAA intre picioare !
    Da-ti cu FAA si freaca bine ,
    Incearca ,fa un efort si nu te pisa pe tine!!
    De nu nu vrea si efectu-i iok.,
    Pune gaz si da-i ..FOoooooCCCC !!! T-rex

    RăspundețiȘtergere
  22. Seful politiei bucurestene isi trimite subordonatii sa prinda toti homosexualii din parcul Cismigiu. La ora 1:00 sefu' vine in inspectie. Ii gaseste pe politisti in fundul gol iesind din cate un tufis. Curios, ii intreaba:
    - Ce faceti bai, aici?
    - Intindem curse, sefu'!

    RăspundețiȘtergere
  23. Balcifer: says:
    Iulie 25, 2013 at 9:02 am
    @…ANUS….faza-lunga! era vorba ca ne dai si tu cateva repere cu ..activitatea ta prin ..Armata !...sau Tu ..,,Cea cu muci"".........hai curaj ca nu ...in teapa!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Special pentru prietena mea ..,,Cea cu MUCI""......
    Intr-un autobuz suprapus plecau mai multi politisti intr-o aplicatie.
    S-au asezat ofiterii jos, iar subofiterii sus. Pe drum ofiterii se distrau: bancuri, bauturi... La subofiteri liniste mare.
    Dupa vreo ora de mers un ofiter urca sa vada ce fac subofiterii de e asa liniste.
    - Ce aveti ma de nu scoateti o vorba?
    - Da, voua va convine sa va distrati ca aveti sofer, dar noi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS......sper ca a inteles TOATA LUMEA ce fel de militar(sic) a fost ..CEA CU MUCI.......!

      Ștergere
    2. ...hai... mai misca vreun PSEUDO MILITAR ???!!! Sa- l vad...sa-mi reglez ..Sniperul!!

      Ștergere
    3. Uai ce ma maninca borta cooorului! Cezare, vino si ma clizmeaza nitel cu dejtul ala al tau. Nu uita sa ti-l linji dupa...

      Ștergere
    4. Singurul PSEUDO MILITAR de pe aici esti tu!
      Cat de marlan poti sa fii ca sa postezi glume insipide cu militieni pe blogul unui militian! TAMPIT esti, nesimtitule!

      Ștergere
  25. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK! MAI MAIMUCA SA NE PUPI PE BUKA,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BAI, TU NU-TI DAI SEAMA CIT DE RIDICOL AI AJUNS? ESTI CEL MAI MARE NATARAU PE CARE L-AM INTILNIT PE NET. BAI SULA, CIND ITI SPUNE UNUL CA ESTI TOLOMAC, HAI CA TE INTREBI DACA ESTE ASA, DAR CIND ITI SPUN MAI MULTI ACEEASI CHESTIE, CU SIGURANTA CA ASA E.

      Ștergere
  26. De din vale ..de ROVINE .
    Wai ,ce miros de peste vine !
    Putred peste si ..stricat,
    Intre craci ,de niste fufe mestecat.....
    Striga Armya -Romana...in disperare
    Tarfo..da-ti cu FAAA intre picioare !
    Da-ti cu FAA si freaca bine ,
    Incearca ,fa un efort si nu te pisa pe tine!!
    De nu nu vrea si efectu-i iok.,
    Pune gaz si da-i ..FOoooooCCCC !!! T-rex

    RăspundețiȘtergere
  27. DISPERAT ESTI,BA! DACA TE PRETEZI LA ASEMENEA TRIVIALITATI, INSEAMNA CA AI DEPASTI CU MULT ORICE LIMITA. ESTI PLIN DE URA, DISPERARE, VENIN SI FRUSTRARE. NICI MISTOCAREALA DE PE AICI N-O PRICEPI. NICI NU MA MIR CA PE BLOGUL TAU NU COMENTEAZA NIMENI. FIECARE BLOGGER ARE CEL PUTIN UN COMENTATOR DE CALIBRU, DACA NU MAI MULTI, CA AICI DE EXEMPLU. TE ROADE INVIDIA NEREALIZATULUI, A RATATULUI, A FRUSTRATULUI..N-AI REALIZAT NIMIC BUN IN TOATA VIATA TA. ITI URLI NEPUTINTA PESTE TOT.

    RăspundețiȘtergere
  28. Un medic iese transpirat din sala de operaţii şi se întâlneşte cu alt medic. Celălalt îl întreabă:
    - Ce s-a întâmplat?
    - Am avut o operaţie grea. Pacientul, un poliţist, nu prezenta activitate cerebrală, a trebuit să-i tai calota craniana dar înăuntru nimic, decât o aţă.
    - Ce sa întâmplat?
    - Doar un fir de aţă! Timp de 4 ore m-am tot gândit dacă să-l tai sau nu.
    - Şi?!
    - Până la urma l-am tăiat!
    - Şi?
    - I-au căzut urechile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O FI VORBA DESPRE ..CEL CU DIOPTRII DE 9!!ALA DE-A FOST TRECUT IN REZERVA DUPA TREI LUNI. N-A CORESPUNS! POLITIA ROMANA NU INCADREAZA RETARDATI.

      Ștergere
  29. PROST SI RAU.INCULT SI OPAC.CIN SA FIE, CIN SA FIE..?

    RăspundețiȘtergere
  30. Cezarele MaiMucica, sa ne suji la putzulika!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. CEZARELE MOTANELE, PUPA-MI-AI COAIELE MELE!

    RăspundețiȘtergere
  32. In lupat-i ..,,Cea cu Muci"..in fata !
    De sub burta lu Ducipal,
    Pret de-o clipa ,
    Ea p...a din gura si-o scoase !
    Si striga cu tarie..
    -Tu , nenorocito..Anus -faza lunga ,
    Mergi in lupta ,ce stai ca o chioara ?
    Pentru mine mori !
    Si pe-al tau mormant
    Ne vom pisa - sa creasca flori!!

    RăspundețiȘtergere
  33. @..CeacuMuci zice.."" Singurul PSEUDO MILITAR de pe aici esti tu!
    Cat de marlan poti sa fii ca sa postezi glume insipide cu militieni pe blogul unui militian! TAMPIT esti, nesimtitule !
    ======
    Asa o hi toarsa plotonier ! Dar se cuvine o rectificare : Adminul - nu-i,,MILITIAN "..tu in schimb DAAA ..si proasta ! Cu respect ...toarsa plotonier!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @PMT.. gata iti predau tarlaua ! Ai fost boier si m-ai lasat sa ma desfasor !
      Am pierdut o zi de lucru ..dar asta-i treaba ! Sper ca de acum inainte sa stie ,,catanele " cine-i injura si cine combate cu tarie .. infiltrat printr ofiterii MApN ...de pe pozitie de ..N/anonimi!
      PS. Pana la proba contrarie (un Cv militar ) si tu ramai .......suspect !Hai caca pisu..cu catelul!!

      Ștergere
    2. Daci bou esti, buey pretine !
      Tot n-ai inteles nika !
      Toata lumea te eobeste, numa tu te dai in kontre !

      Ștergere
    3. Pese: am oitat sa ma zic ca-i vb de Petrika-Cezarica Puta Mica !
      Si nu despre Birtolomeu unde-i muci Curdeleu Mereu !

      Ștergere
    4. PMT are dreptate!
      CEZAR, azi ai dovedit din plin, de ce NOI te iubim!

      Ștergere
  34. Măi mie mi se făcu cam greaţă
    De cît kkt manîncă
    Cezărikă muci pe faţă.
    Că el mănîncă răhăţel cu polonicul
    Scobi-mi-ar cu limbuţa coorul să-mi prindă limbrikul.

    RăspundețiȘtergere
  35. Uai PMT, unde dreaq ai fost? Ne-ai lasat singuri cu maimuta turbata...Vezi de-ntreaba poataia ta, de n-are un antirabic in plus, sa-i facem maimutei, ca-i periculoasa foc, da-i-as-o la CIOK!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca-si revine, fara injectzie !
      Bombalaul tot se da in pilde, precum ca "Pe unde o trecut porcul ciomagit, nu mai trece si lupul", insa el este fruncea accesarilor p-aciulea !
      Si doar i-am spus ca-l iertam, numa sa intre inapoi in curte si, cam fro saptamana, s-o ia la muie tuturor onorabililor de la ZOO+NOO !
      Ar fi avantajos pentru Petrica-Cezarica Muci pe Fatzika, pentru ca, majoritatea covarsitoare de p-aciulea e in vacanta !

      Ștergere
    2. Pese: uai, ca sa nu mai molfai la fecala ca un bou : blogul ista te face dependent de MH, chiar de te intitulezi Mos Kalicu, ori Marin Neacsu, ori Biliutza !
      La nivelurilii mai inalte, alde Cotroceni, ori Victoriei, ori Semeghe, nu ma bag !

      Ștergere
  36. Bai , comisare de puscarii ... vezi cu ce se maninca giurgea de la antitaxe si de la capitalism pe piine , si , pe urma , fa-i propaganda printre fosti militari ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai...Anonim 25 iulie 2013, 16:42,
      Mergi si termina-ti cei 7 ani de-acasa, apoi mai vino pe la noi!

      Ștergere
  37. //capitalismpepaine.ro/2013/05/13/pensiile-comunistilor-au-distrus-armata/

    //capitalismpepaine.ro/2011/03/15/opriti-plata-pensiilor-opriti-ajutoarele-sociale/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care este problema???
      Tu vrei sa citesti DOAR ce iti convine tie si altora ca tine?
      Buey dobitocule, doar Ceausescu si ai lui, CEREAU asta!
      Aha... sa inteleg ca aplici formula: Cine nu e cu noi, e impotriva noastra!,precum si corolarul ei: Dai in mine, dai in fabrici si uzine!
      Bravos, muciacios! (stergeti mai intai mucii, apoi raspunde!).

      Ștergere
  38. Vorbea un bou/vaca mai sus despre bancuri insipide cu militieni.Nu-i adevarat. NU sunt insipide.

    Si apoi, NU exista bancuri cu militieni/politisti/politieni.Stiti de ce ?
    Pentru ca toate sunt adevarate. D'aia!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Luati aminte, unora va prinde bine:
    Ce cuvânt este INTERZIS în România. AMENDĂ de 7.000 de euro dacă ÎL FOLOSEŞTI. Sâmbătă, 15 Iunie 2013 11:09
    ======================
    SURSA. REALITATEA.NET
    COMENTEAZĂ
    Cuvântul "ţigan" este interzis în România. Cei care-l folosesc ar putea fi amendaţi chiar şi cu 7.000 de euro!

    Cuvântul "ţigan" este considerat discriminator
    Amenda maximă s-a mărit de 12 ori săptămâna trecută, la presiunea Uniunii Europene, care consideră că, în ţara noastră, drepturile romilor sunt grav încălcate.
    La propunerea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, amenzile pentru discriminarea unei persoane variază acum între 1.000 şi 30.000 de lei, iar cele pentru discriminarea unui grup între 2.000 şi 100.000 lei.
    CNCD a dat până acum sute de sancţiuni. Cele mai multe au fost de 1.000 de lei. [ http://www.realitatea.net/ce-cuvant-este-interzis-in-romania-amenda-de-7-000-de-euro-daca-il-folosesti_1205065.html ]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, dar "zigeuner" e bun?
      +++++++++++
      ete ce scrie la DEX:
      " Țigán și (vechĭ) Ațigán, -că s. (vsl. Cyganinŭ, Cyganŭka, rus. Cygan, -nka, ung. Cigány, germ. Zigeuner, ngr. Tsiganos, it. Zingaro, cuvinte care se reduc la turc. ar. Zenği, Etiopian, Zenği-bar, țara Etiopienilor, „Zanghebar, Zanzibar”. În actele cele maĭ vechĭ li se zice Ațiganĭ, ceĭa ce arată că numele ne-a venit pin [!] Macedonenĭ. Tot de aci și numele secteĭ eretice bizantine a Ațiganilor). Acela care face parte dintr´un neam de indienĭ vagabonzĭ răspîndițĭ astăzĭ în lume. Fig. Om ordinar, nerușinat, trivial, pofticĭos, hoț și zgîrcit: ce țigan ! – Țiganiĭ îs originarĭ din India, și-s de neam indo-europeŭ. Eĭ aŭ emigrat în sec. 6-10 ca paria în Persia (de unde au luat muzica lor), în Asia Mică și´n Egipt, unde aŭ stat mult timp și de unde le-a și rămas numele de faraonĭ. Tot așa, Greciĭ îĭ numesc și Gýfti, ĭar Spanioliĭ Gitanos, adică „Egiptenĭ”. Arabiĭ ĭ-aŭ confundat cu Etiopieniĭ („Harapiĭ”, Nubieniĭ, Somaliĭ, Zanzibarieniĭ ș. a.). Din Egipt și Asia Mică aŭ emigrat în peninsula balcanică, de unde aŭ și luat multe cuvinte greceștĭ, maĭ ales în numerațiune. Apoĭ s´aŭ împrăștiat pin [!] toată Eŭropa, nordu Africiĭ și vestu Asiiĭ. Uniĭ aŭ fost adușĭ de Tătarĭ. În Țara Românească aŭ intrat pe la 1370, supt [!] Vladislav Basarab, și aŭ ajuns îndată robĭ. (Într´un document de la 1387 îs menționațĭ ca robĭ aĭ mînăstiriĭ Tismana). Eĭ se împărțeaŭ în lăĭețĭ (adică „vagabonzĭ” și eraŭ orĭ maĭ sînt și astăzĭ: zlătarĭ, rudarĭ, ferarĭ [!], căldărarĭ, potcovarĭ, lăcătușĭ, spoitorĭ, lingurarĭ, cĭurarĭ, ursarĭ, netoțĭ, lăutarĭ ș. a. ĭar femeile chivuțe) și´n vătrașĭ (adică „stabilĭ”, robĭ aĭ domnilor, boĭerilor și mînăstirilor). În Țara Românească Țiganiĭ statuluĭ fură emancipațĭ de Alexandru Ghica la 1837 ĭar în Moldova de Mihail Sturza la 1844. Ceĭ particularĭ fură emancipațĭ la 1855 în Moldova și supt [!] Cuza în Țara Românească. – Număru lor e de 7,500,000, dintre care 600,000 în Eŭropa, și anume: 40,000 în Francia, 4000 în Anglia, 20,000 în Spania, 20,000 în Bohemia, 200,000 în România veche și 316,000 în Turcia și Ungaria în anu 1914). – Țiganiĭ aŭ păru și ochiĭ negri, pelea [!] întunecată, buzele cam groase, dințiĭ albĭ și sănătoșĭ și corpu înalt și robust. Eĭ îs leneșĭ la munca temeĭnică, pofticĭoșĭ, bețivĭ, fumătorĭ, hoțĭ, risipitorĭ, fricoșĭ, ferocĭ cînd îs în largu lor (vechiĭ noștri călăĭ, ca și hingheriĭ de astăzĭ, eraŭ maĭ toțĭ Țiganĭ și Ungurĭ), lipsițĭ de demnitate, murdarĭ la trup și la vorbă și friguroșĭ. Aŭ pornire spre muzică, și de aceĭa mulțĭ îs lăutarĭ. Orhestrele [!] țigăneștĭ îs renumite în toată lumea. – Fiind-că în Muntenia sînt mulțĭ Țiganĭ, Turciĭ le ziceaŭ ironic Muntenilor „Țiganĭ” (Cinghiane). Tot așa, fiind-că Țiganiĭ șĭ-aŭ luat pronunțarea muntenească (pentru c´aŭ venit maĭ întîĭ în contact cu Munteniĭ), Moldoveniĭ le zic ironic Muntenilor tot „Țiganĭ”. În literatura poporuluĭ, Țiganu e tratat cu cel maĭ mare sarcazm [!] și e numit cĭoară, cĭoroĭ, croncan, balaur (adică „monstru”), faraon, baragladină, Baroĭ, Boroĭ, Garoĭ și Zgaroĭ, ĭar copilu de Țigan dancĭ. (Cp. cu epitetele JidanuluV). V. Les Tsiganes, de Pop Șerboĭanu, Paris, 1930; VR. 1908, 8, 174, și cartea luĭ M. Kogălniceanu (în limba fr.), Berlin, 1837. "

      Ștergere
    2. Orice hasemanare cu realitatea, gaburele Viorel, Curdeleu ot Birtolomeu, Maimuta Czar e doar intimplatoare...Hi, hi, hi!

      Ștergere
  40. Alerta medicala! Tantarii ar putea trasmite un virus letal.
    ================
    Banalele muscaturi de tantari ar putea sa va dea mari batai de cap. Medicii avertizeaza ca micutele insecte ar putea transmite un virus extrem de periculos care este si letal omului daca nu este tratat. Desi acum virusul nu este prezent in Romania, el ar putea ajunge aici adus de romanii care se intorc din vacanta.

    Medicii de tem de virusul West Nile, foarte pericols si transmisibil prin muscaturile de tantar, dar si de faptul ca el ar putea ajunge foarte curand in Romania.

    Marea noastra problema o reprezinta Grecia. Aici s-a inregistrat deja primul caz de de febra, iar datele oficiale arata ca 350.000 de romani se afla sau urmeaza sa plece in vacanta in aceasta tara in perioada urmatoare. Odata reintorsi acasa, turistii ar putea transporta virusul West Nile.

    Anul trecut, Romania a inregistrat 12 cazuri de febra West Nile si un deces.

    RăspundețiȘtergere
  41. ,,Tintarul''
    provoaca o noua alerta medicala pentru presupusa transmitere de virusi periculosi.

    ===Al. Donici

    Pastorul si tantarul


    Pastorul linistit

    Dormea la umbra vara pe cîni nadajduit;

    Iar serpele din iarba, cu limba-i pierzatoare,

    Era acum aproape pastorul sa omoare.

    Dar un tintar, de mila patruns si îndemnat,

    Pe somnoros în frunte

    Asa l-au înghimpat,

    Incît, sarind el iute,

    De serpe el s-au ferit,

    Însa, cu-ntai miscare, tintarul au turtit.





    Un slab pe un puternic cînd vra ca sa-1 trezeasca

    La adevar de care el nu e bucuros,

    Prin buna fapta poate sa se primejduiasca,

    Ca un tintar milos.



    RăspundețiȘtergere
  42. Viurel, ia-l si pe Cezarel si veniti la mine la o friptura de miel. De ala kel...

    RăspundețiȘtergere
  43. Miel ,,pervers'' si-nvirtosat, numai bun de imbucat!

    RăspundețiȘtergere
  44. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, NU VREI SA NE-O IEI LA CIOK?

    RăspundețiȘtergere
  45. Şpagă de 100.000 de euro la aprobarea fondurilor europene.
    ===============
    Un consilier asistent la Compartimentul Verificare Proiecte Finanţate, din cadrul OIR-POSDRU - Regiunea Sud-Vest Oltenia, a fost trimis în judecată de DNA, fiind acuzat că a cerut peste 116.000 de euro pentru a aviza favorabil cererile de rambursare aferente proiectelor pe care le monitoriza.

    Anchetatorii au acuzat-o pe Dalina Aitana Bogdan, consilier asistent la Compartimentul Verificare Proiecte Finanţate din cadrul Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (OIR POSDRU) - Regiunea Sud-Vest Oltenia, de luare de mită, în formă continuată. Potrivit rechizitoriului, în februarie 2013, Dalina Aitana Bogdan, în calitate de consilier asistent la Compartimentul Verificare Proiecte Finanţate din cadrul OIR – POSDRU - Regiunea Sud-Vest Oltenia, a pretins suma totală de 512.425,08 de lei (echivalentul a 116.869,54 euro), reprezentând, în general, 10 la sută din valoarea cererilor de rambursare, de la reprezentanţii unor societăţi comerciale beneficiare de fonduri europene.

    Banii au fost ceruţi prin intermediul managerilor de proiect, denunţători în cauză. “Banii au fost pretinşi pentru a aviza favorabil şi cu celeritate cererile de rambursare aferente proiectelor pe care inculpata le monitoriza în exercitarea atribuţiilor de serviciu”, se arată în rechizitoriul procurorilor.
    http://www.puterea.ro/eveniment/spaga-de-100000-de-euro-la-aprobarea-fondurilor-europene-75890.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, si voi sunteti ecsagerati. Nu merita si siriaca fiinta ceva acoilea, sa-si compere di-un Ticou?!

      Pai ne dam jos din pat asa, de-amorul artei? Voi n-ati auzit de performanta?

      Ștergere
  46. NB la ZOO + 9! Cezare, MuciCiacios nu uita la ora 2 sa ma-nbelesti la oaua, iar la 3, stii tu...kuku-n brate sa mi-l iei.

    RăspundețiȘtergere
  47. Cezare s-apropie ora 3. Fii atent cu kukul bei!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Ai di pula me, iar e vineri !

    RăspundețiȘtergere
  49. AMR: 66!
    Hai liberareeee !

    Viurel, Viurel, mai ai armata,
    Lunga cat calea ferata !

    HAI LIBI !

    RăspundețiȘtergere
  50. Numa ce dadui pe TVR 1 si tat am borat pe ecran, pe telecomanda, pe izmene !
    O sarit din mine ca din arteziana ! Si potaia mi s-o speriat de cat am BORat !
    Alte moaste la Campulung Muscel, plimbate prin oras intr-o "procesiune" de sectanti prostodocsi fanatici!
    Un intreg oras blocat ca sa-si falfaie pochii sutanele ! Sute de pochi bre, sute de calugari, zeci de cururi bisericesti !

    Tot nu vrea sa inteleaga nimeni ca apucaturile astea de secta paranoica nu au nica in comun cu credinta si ca trebo interzise prin lege !

    RăspundețiȘtergere
  51. Ia sa vad care-i tema, ca, de fro doua zile bat pari !
    Sa ma pun si eu la curent, ca sa hiu in rand cu lumea buna !

    Uai, dar cel mai mult mi-o placut cum o fo caracterizat Viurele Garoi da Hurziceni, oleaca mai sus ! De zici ca-i un fel de compunere de aia de la BAC, ori de teza la romana, in leme, cand ne dadea s-o caracterizam pe Fefeleaga !

    Eote:
    ==================
    Eĭ îs leneșĭ la munca temeĭnică, pofticĭoșĭ, bețivĭ, fumătorĭ, hoțĭ, risipitorĭ, fricoșĭ, ferocĭ cînd îs în largu lor (vechiĭ noștri călăĭ, ca și hingheriĭ de astăzĭ, eraŭ maĭ toțĭ Țiganĭ și Ungurĭ), lipsițĭ de demnitate, murdarĭ la trup și la vorbă și friguroșĭ. (...)
    și e numit cĭoară, cĭoroĭ, croncan, balaur (adică „monstru”), faraon, baragladină, Baroĭ, Boroĭ, Garoĭ și Zgaroĭ, ĭar copilu de Țigan dancĭ.
    ======================

    Viurele, asa e bre, esti cam "friguros" ?

    Pese: oare cati "danci" o havea Zgaroiu da Hurziceni, Viurel Aostriacu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Uai, sa-l trezeasca cineva pe "Etiopeanul" ala de Cur di Leu, ca iar e vodca "Adio mama" la promotie, in Birtolomeu !

      Ștergere
  52. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, merci ca m-ai inbelit la oaua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, am si uitat de Petrica-Cezarica Muci pe Fata, cu contributivitatea ! Sper ca n-o patit ceva, fro comotie, frun infract...
      Doamne feri !

      Uai, daca o patit ceva, sunt primul care donez sange, ori frun organ acolea, daca are nevoie ! Acusica-mi scot un rinichi, cu brisca, daca-i trebo ! Eu nu-s ca Zgaroiu de Hurziceni, murdar la trup si la vorba si friguros !

      Ștergere
  53. Iauzi nenea, "Romania pierde anual taxe si impozite de 22 miliarde de euro din evaziune" !

    Pai ce, daca mergi la servis sa-ti faci revizia la Vulvo, iar mesterul iti spune direct " 7 milioane cu factura si 4 fara factura", asta-i evaziune ? Sau daca toate chioscurile astea de cartier care vand, pe langa ulei, parizer si apa minerala, si rosii, vinete, ceapa sau piersici, aduse "pe sub mana" de la "tara", asta-i evaziune ? Sau toate afacerile astea bisericesti cu lumanari, calendare, icoane si alte "amintiri", se numeste cumva evaziune ?
    Da dacati bagi un ITP la 120 de lei, "la liber", in loc de 150 cu factura, asta-i evaziune ?
    Dar ca, la magazinul din colt, de unde cumpar paine de fro 15 ani, n-am vazut veci bon de casa, asta-i evaziune ?

    Si cate n-or mai fi ! Astea-s numai maruntisurile, care se produc "la vedere" ! Ce evaziuni frumoase se produc pe sesti, cu tigarile de contrabanda, cu alcoolul facut in cada, cu trenurile intregi cu cisterne de titei care se plimba prin republica, pe unde vrea muskii baronilor, cu fierul vechi, cu cerealele !

    Asea ca, ciocu mic ! Toate guvernele s-or laudat ca or sa scoata evaziunea aiasta la suprafata, insa or facut toti la fel: or afundat-o si mai mult in negula suptsolurilor !

    RăspundețiȘtergere
  54. O zi buna si muie de 5 stele !

    Stiti voi, datoria: potaie, afara, caca-pisu...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri