Google Translate

marți, 9 iulie 2013

Romania, scoasa din izolarea internationala. Romania, vazuta si altfel! Sper ca ziua de maine, sa aduca un plus de mai bine, tuturor

 
Romania, scoasa din izolarea internationala, in 2013 - In primul an de mandat, premierul Victor Ponta a avut peste 30 de intalniri la cel mai inalt nivel: Germania, Franta, Austria, Italia, Polonia, Spania + UE, SUA, China si multe altele. - Echipa VP
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
====================================
=======================================================
=====================================================================

88 de comentarii:

  1. Sa vedem si rezultatele...Pina nu va veni la conducerea tarii cineva "fara mama, fara tata" care sa taie in carne vie tilharii si tradatorii, degeaba ne vom lauda cu intilniri a caror rezultate, deocamdata nu pot fi decit ipotetice. In 23 ani doar citeva companii serioase, pe care le poti numara pe degetele de la o mina au venit sa investeasca in Romanika.
    Oare nu se poate ca dezvolaterea si prosperitatea acestei tari sa se realizeze decit cu investitii straine? Uitati ca exemplu perioada de guvernare a Maresalului Antonescu,
    Hai, NB la toata populimea si tuturor membrilor selectului club ZOO + 9!

    RăspundețiȘtergere
  2. Blogger Don Corleone spunea...

    @karadeniz
    Vasile cel mai bun prieten al nasilor mei si bun amic al meu,nu cred ca avea mai mult de 55-56.....cand ma gandesc ca urmez/urmam,ma apuca racorile
    PS a fost un bun prieten deschis si sincer un adevarat militar si om,un caracter navalnic si sincer
    parca nici acum nu-mi vine sa cred ca s-a dus.telefonul l=am primit azi dimineata.....e trist e trist e trist!!!

    io sunt mai neam prost(recunosc) toti murim si ar trebui sa stim asta inca din ziua in care ne-am nascut.....dar parca e nedrept totusi la 55 de ani.
    9 iulie 2013, 21:59
    _______________________
    Da Curdeleonem esti prost si o dovedesti cu prisosinta. Vai de sufletul ala al tau negru....

    RăspundețiȘtergere
  3. "Scrisoare din Statele Unite ale Americii
    De astăzi, New York Magazin nu mai recunoaşte calitatea de preşedinte a lui Traian Băsescu

    Domnule Cornel Nistorescu,

    Trimit ataşat prima pagină a ziarului de mâine, cu rugămintea să citiţi cu atenţie textul de sus. În urma cifrelor recensământului, am hotărât să nu mai recunosc, începând cu ediţia de mâine, calitatea de Presedinte al României a cetăţeanului Băsescu Traian, locatarul ilegal de la Cotroceni. Cred că NYM este prima publicaţie care ia această poziţie, iar pozele din dreapta sus şi cuvântul "DEMISIA!" de pe prima pagină vor rămâne acolo până când Băsescu Traian va demisiona, va fi demis sau îşi va încheia mandatul."
    _________________________
    http://www.cotidianul.ro/de-astazi-new-york-magazin-nu-mai-recunoaste-calitatea-de-presedinte-a-lui-traian-basescu-217714/
    __________________________
    Credeti oare ca ciklopul are onoare si demnitate? Sa-i dam muie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. 'Mneata buna- ii buna o pula, doby !
    2. Ai di pula me, iar e miercuri !
    3. Dimineata pe racoare, eo stau cu muia la soare.
    4. Si cand dreaq mai lucreaza dottore-plagiatore, daca se tine numa de vizite, intalniri, meciuri de baschet, emisiuni de teve, curse de masini, vizite de lucru, taiat de panglici, meciuri de fotbal si declaratii de presa ?

    Pai daca pui cele 50 de intalniri, in majoritate "in afara", ori media de 2 zile per intalnire = 100 de zile, in care se includ transportul dus-intors, toaleta, vizita propriu-zisa, dineul oficial, etc.

    Daca transformam si cele 500 si ceva de aparitii televizate, in special la "Dupa 20 de ani", "Dupa 21 de ani" si "Cireasa de pe tort", vom optserva ca se mai adauga inca fro 8-10 zile, de taiat frunze. Iaca asea, din fro 300 de zile, juma le-a donat in folosul comunitatii !

    Aaaaa...uitasem ca dottore-plagiatore e PRIM ! Ca de aia are suptordonati la ministere ! Si ca de aia are vicepremier re-reevaluat, la fel ca penzia mea, re-revizuita !

    Tare-s curios sa vad ce a "atras" pana acum ! Parca se aude duduind, afara ! O fi cumva economia ? Ca nu vad prea bine, din cauza luminitei de la capatul tunelulu' !

    Carcotei mai sunt si eu, doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
  5. Am tras un pic cu urechea prin gaura cheii la blogul SCMD si aflai ca situatia rezervistilor, la data de 9 iulie, e nashpa rau de tot !
    Cu parul zburlit la puta si cu groaza-n oase am aflat ca "Daca legea nu este promulgata, numarul de decese in randul nostru va creste considerabil, devenind pandemie." !
    Sa dea dreaq in ea de pandemie ! Ca pe scara la mine n-a crepat inca niciun apevistul puley ! Nici in bloc ! Si nici in cartier !
    Unde pusca si cureaua lata or fi aia care tot crapa, de care tot aminteste Doggy-Boi ?

    Uai, ce mi-e dor de sindicatul asta ! O mai puneam de-o razmerita, de-o galceava, de-un mars cu fanfara, in pas de defilare !
    Ma mai intalneam si eo cu apevistii puley de la Trompeta-Turnu Severin, ori de la Botsani !

    Acusica, dupa Marea Reparare de dupa Amnistie, parca vad ca se autodizolva, intr-un big scandal !

    RăspundețiȘtergere
  6. Uai, baremi dottore-plagiatore asta, e un baitan aratos si da bine in poze !
    Nu ca piticania ai de boc (boc=cacat in limba turca), cazut in cap, in direct la o emisiune teve, care mergea cu piedestalul dupa el, cand avea de luat cuvantul, pe la frun consiliu european, ori pe la onu ! Mai avea si pantofi cu spitzurile ridicate, de cocalar !

    Sa-mi trag secsu', iar is carcotas, cu noaptea-n cap !

    RăspundețiȘtergere
  7. Liber la muie ! De 5 stele !
    Plec cu potaia la caca-pipi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ PMT ...parca ti-ai dat cuvantul ca ..zbori de aici ! Ai ramas si mananci cacat ca deobicei !
      @ Admin - Frumos POST ! Ponta face si munca lu Kiorete de care fug toti ca de drakul!! Sniper one

      Ștergere
    2. SNIPER UAN, SNIPER UAN SA NE SUFLI IN BURLAN SI FIINDCA TE DAI ISTET SA-L PUPI SI GHITA DIN COTET IN FUDULET.

      Ștergere
    3. Uai 09 zero-zero ! Uai Muci pe Fata ! Mi-am dat eu cuvantul ? Am zis ca doar ma gandesc, uai jarpalete !
      N-ai loc de mine, asea de dimineata ?
      Tu crezi ca nejucam p-aciulea de-a "Uite TABul, nu e TABul", cum te jucai tu caco mandant, pe vremea cand tu te faceai ca-l ratacesti, iar esalonul se facea ca-ti da cate un sut in cur ?

      Cioco mic !

      Ștergere
    4. Faci confuzii grave ..,,lingator de organ uscat al harcii"!! Ala care a pierdut TAB-ul..a ajuns ,,om mare ""cred ca impingator de aer cu pieptul (ca si tine )pe la S.M.SEU!
      Un lindiciu pt. a-l descoperi....bun prieten de bloage cu NeaChasu!! Sniper one

      Ștergere
    5. Asa-i de la o varsta, nu te mai poti apttine si ajungi sa te caci pe tine !
      Si de ce te superi, daca nu l-ai pierdut tu ? Eu ziceam, asea, generic, ori ipotetic. Nu neaparat ca ai luat chiar tu un sut in cur !
      Ori te-ai suparat ca ai muci pe fata ! Rau mai esti ! Zau ! Cum sari ca ars. Clantz-clantz !
      Usior bre, caco ntributivitatea-i lunga !
      Usior si gospodareste, nu te arunca ca broasca in bordura !

      Ștergere
  8. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, muc mic merci ca m-ai inbelit la oaua. Ca daca tu bine la inbelesti, o sa vorbesc cu HUOPREA ca multa muie la pensie sa primesti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ia vedeti voi cum fascistii amerloci hranesc detinutii de la Guantanamo:

    "VIDEO Cum sunt hrăniţi cu forţa deţinuţii de la Guantanamo. Demonstraţie făcută de rapperul Mos Def (Atenţie! Imagini şocante!)

    Deşi a promis în prima sa campanie electorală, preşedintele american Barack Obama n-a închis nici până azi închisoarea Guantanamo, supranumit „gulagul zilelor noastre”. De la începutul lunii februarie, majoritatea deţinuţilor se află în greva foamei, iar 44 dintre aceştia sunt hrăniţi cu forţa. Raperul american Mos Def s-a oferit să demonstreze care este procedura nemiloasă prin care sunt hrăniţi forţat deţinuţii de la Guantanamo.
    Dintre cei 166 de deţinuţi încă închişi la Guantanamo, 46 sunt în „detenţie nelimitată“, o formă de statut de prizonieri de război care nu pot fi inculpaţi, din lipsă de probe, însă nici eliberaţi din cauza pericolului pe care îl reprezintă pentru SUA. Printre ei se numără deţinuţi în greva foamei care participă la o mişcare fără precedent prin durată şi amploare - 104 deţinuţi au adoptat această formă de protest care durează de peste patru luni, 44 dintre fiind alimentaţi cu forţa - pentru a protesta împotriva acestui sistem de detenţie nelimitată practicat de peste 11 ani la Guantanamo. Numele lor au fost dezvăluite la 21 septembrie 2012, însă „până în prezent statutul (altor deţinuţi) nu a fost făcut public“.
    ............................
    http://adevarul.ro/international/statele-unite/video-hraniti-forta-detinutii-guantanamo-atentie-imagini-socante-1_51dbec0dc7b855ff561cbf87/index.html
    ________________________________________
    Ce mi-s SS-istii, ce mi-s NKVD-istii, ce mi-s "marii democrati' americani? Toti o apa si-un pamint.



    RăspundețiȘtergere
  10. Buei, asa casca si Cezar ciocul cind il gidil la amigdale cu "Spurcaciunea". Egzact asa, ca un pui de brabete flamind ce asteapta sa vina pasarica sa-l hraneasca.

    RăspundețiȘtergere
  11. Uai, sa-l trezeasca careva pe Curdeleu, ca se da de pomana la Birt-Gara vodca "Adio mama" !
    Tre sa doarma undeva pe la linia 1, pe banca aia de sub felinar ! Ori prin veceul garii, daca or fo ceva intemperii azi-noapte !

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma spargeam ieri in figuri, cu mandrie patriotica, ca la leme Fane Babanu or luat toti bacul.
    Aflu acusica de pe Info-i Mondo ca, de fapt, toti lemistii tarii au luat bacul. Si nu l-au dat ca pe vremea mea, fiecare in clasa lui, cu profii din acelasi liceu, care mai mult or stat de 6se pe holuri, de am copiat pe rupte !
    Ci l-or dat prin alte locatii !
    Bravos bre, avem fetite si baieti destepti !
    Sa vezi cum le-or chica moacilii cand s-or intalni cu colegii de serviciu, proveniti prin filiera indecenta !

    Asa cum mi-o chicat mie, cand am ajuns in scoala si am dat peste colegi de clasa care erau insurati, aveau 2-3 copii, vechime in campul muncii cam cat pentru 2-3 file din carnetul de munca, iar in mod normal, dupa varsta, trebuiau sa fie deja capitani !

    Insa, mai tarziu, am aflat ca aveau origine muncitoreasca sanatoasa !
    Initial, eram tentat sa vorbesc cu acesti tovarasi de clasa cu "Nenea" !
    Dupa ce am vazut insa cum rup ei carandasele cand se chinuiau sa ia notite si cum se incruntau ei cand era de calculat un 7 X 6, sau 6 X 7, la repezeala...

    Uai, mult am mai avut eo de tras ca nu am putut sa-mi tin muia, cand treboia ! Tare ni-o mai placut sa comentez, orice ! Moaaama, cate plantoane am mai bagat peste rand ! Ualeiii...cate sectoare am facut peste norma !

    RăspundețiȘtergere
  13. @Anonim10 iulie 2013, 09:01

    baaa ce pula de om ai ajuns pt o pensie nehalita
    ai ajuns sa iei muie si de la araboi futute-n baboi!!
    iti vinzi tot cacatu din casa pentru arabi ai?

    sa te vad atunci cand ti-o intra boingurili pa ferestra sa te faca muci cu familie cu tot.Tot asa o sa gandesti despre "hranirea cu forta"

    Ba pula astia trebo hraniti intr-un singur fel; cu un 7,62 intre ochi in termen de 24 de ore
    Hai sa "antamam" din nou; vedea-te-as cu avionu' cazut pe casa.Nici mucii sa nu mai ramana din tine.....araboi imputit!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote, si eu te cautam prin gara !
      Nebunila !

      Ștergere
    2. Eote: "Absolvenţii Colegiului Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” au promovat în procent de 100% examenul de bacalaureat, în cadrul căruia au susţinut şase probe: trei de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale şi trei probe scrise." !

      Nu creste corazonu-n tine ?

      Ștergere
  14. Muei Curcusnur, sazi blind ca raman aia din birtOlomeu cu marfa vinduta si neincasata!

    RăspundețiȘtergere
  15. Lasa PMT-ule ca am avut coleg de banca cu origine sanatoasa(cazangiu de la buzau,pe la nus ce intrprindere)avea 26(io 19spce) de anisori "nenea" salariu ii mergea la muiere si copil acasa pana aici e FB

    Baaaa!!! da avea solda de elev 750lei/luna iar io doar 75

    de luni pana sambata ma chinuiam cu nenea la studiu de ma lua dreak.....sambata si duminica platea el TOTUL pe la ARO,CAPITOL,POSTAVARUL,..etc,numai localuri de clasa unu.ba uneori mai dadeam si cate-o fuga pe la Sinaia sau Predeal prin hotelurile si barurile de lux .atunci am baut si eu primu' coniac Martell....nu ca voi la SMG cu jack daniels in sertar la birou(pardon cre ca jacku' il dadeati de pomana la SSPC ca doar nu beati voi "porcaria" aia
    Voi doar dadeati contul IBAN in care sa va intre parandaratu':):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Na, ce spusei eu ! Cred ca prin toate scolile iereau de astia, cu origine sanatoasa !
      Ca Cezar maiMUCI pe fata, care, la "admitere" avea 30 de ani fara o luna !
      S-apoi se mai cruceau aia de pomana, de la esalon ca-si ratacea tehnica si armamentul prin dosul pietei si nu-si mai aducea aminte daca mai ierea ori ba comandant !

      Ștergere
    2. Ba ,,sugator de organe uscate la harci"- ma obligi sa repet ,,Faci confuzii grave ..,,lingator de organ uscat al harcii"!! Ala care a pierdut TAB-ul..a ajuns ,,om mare ""cred ca impingator de aer cu pieptul (ca si tine )pe la S.M.SEU!
      Un lindiciu pt. a-l descoperi....bun prieten de bloage cu NeaChasu!! Sniper one
      Liceul militar la 30...narod mai esti vere!!!???

      Ștergere
    3. Si ce dreaq te superi asea ! Mai mananca omul si cacat. Ori n-ai inteles ce ti-am explicat mai sus, ca de la o varsta ajungi sa te scapi in izmene, pe nesimtitelea !
      Te superi tu, repede !
      Si ma refeream la "admiterea" in scolile militare a celor cu origine sanatoasa, care aveau locuri separate de pulime ! Erau admisi, de regula, cei mai "sanatosi", cu reale inclinatii spre ciripeala si cu vechimea in pecere cea mai mare ! Care erau si exemple vii, atat in uzine si fabrici, cat si in sate si comune ! De la ei trebuia sa ne inspiram si noi, putoii, cum trebuie sa arate o familie, cum sa ne pregatim pentru a deveni peceristi, cum sa ne comportam ca tovarasi, etc !

      Pese: de fapt n-am avut si chiar nu am nika cu acesti oameni ! Asa o fo regimul. Da' mai molfai si eu cate ceva, ca sa nu tac. Comprendo ? Capisci ? Panimaies ?

      Si, in final, da-l dreaq de TAB. L-ai uitat, l-ai uitat ! Ca doar nu te-a spanzurat nimeni pentru asta ! Ce e acolo un TAB, o mitraliera...

      Ștergere
    4. BAAAA PULA proasta ..ce ai,ai capiat? Tot nu pricepi ca nu EU l-am UITAT ? L-a uitat unul care a ajuns COLONEL ca tine..cu merite deosebite ! ...si de fapt sunt 2(doua)mitraliere + echipajul cu armamentul din dotare!!! ..ce cacat de amatori in ale armasii...Sniper one!

      Ștergere
    5. Uai, din lingator de organe uscate, ai dat-o pe pula proasta !
      Pai e frumos din partea lu matale, domnu Cezar cu Muci pe Fata ?
      Lasa-l pe ala care si-o ratacit armamentul, nu mai incerca sa ne abati atentia.
      Ce este asa de rusinos sa recunosti ca ai flescait-o rau de tot cu TABul ala, de si acum simti pula esalonului in gaoz !
      Uai Cezarica cu Muci pe Biuziulica, te stiu meserias de meserias, nu orice ghiortzan de asta manelizat, efemer prin apeveu !

      Nu vrei sa recunosti, nu vrei ! Ca doar nu te obliga nimeni.
      Si nu mai urla, ca se aude destul de bine.

      Pese: parca este cineva vinovat ca tu ai confundat tehnica de lupta cu o sacosa cu banane si-ai uitat-o'n dosul pietei !
      Noroc ca mai erau si oameni care stiau sa numere si au depistat ca lipseste ceva din parc ! Altfel, inca mai "socializai" la vorbitor si in ziua de azi ! Ca Jiji Fekali !

      Ștergere
  16. @PMT
    retractez p'aia cu codul IBAN....in rest ramane valabil:):)
    .....+juma de porc +sarsana la domicil,plus,plus,plus

    RăspundețiȘtergere
  17. @PMT

    strict autentic

    la miticii aia de la bucale am cunoscut un lt col d'ala ca mos kalicu de finante.
    Ei bine a plecat el la Sibiu la "Nicolae Balcescu" intr-un control de CFI (pentru 7zile )cum ii zicea.
    A fost multumit omu si mi-a povestit....
    Baaa era pan anii '90 si inca aveam Dacia 1310 daaa dupa CFI-ul de la Sibiu in 7 zile am avut set motor nou pe masina,masina vopsita gantz(tot alba) + un set de cauciucuri noi-noute(inclusiv rezerva)
    despre chefuri, protocoale "Imparatul romanilor" si fetite puse la dispozitie gratis nici nu-ti mai povestesc.

    Si uite asa a rezolvat "operationalizarea" SMG-ul
    tu-i,ngura de mitici imputiti!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate, se poate !
      Cred ca am prins si eu fro 2-3 "comisii" de astea de control si am constatat ca, obiceiul locului, era ca masa de pranz sa inceapa pe la ora 11 am si sa se lege cu cea de seara ! Sau mai bine spus, de noapte !
      Iar unii, osteni adevarati si cu experienta, chiar o legau cu cea din dimineata urmatoare ! Si n-aveau nici pe dracu ! Iar eu daca beam doar un paharel in plus, eram "aranjat" pentru cel putin doua zile !
      O singura data am fost undeva pe zona Ardealului. Acolo mi-a placut la nebunie, din cateva motive:
      -bilantul activitatii aproape ca a durat mai mult decat activitatea in sine;
      -mai tot staful gazda stia sa cante din muie, cantece ardelenesti, care, vrei nu vrei te indemnau sa duci mana la pahar involuntar;
      -vinul era mai tare decat vodca ! dupa al 2-lea pahar, n-am mai putut vorbi cel putin urmatoarele 6 ore !

      In rest de cauciucuri, vopsitorii, femei...etc, se poate, nu neg.
      Sunt bine cunoscute apucaturile astea ale ofiterilor romani, ramase de pe timpul gaspadarilor ofiteri rusi !

      Ștergere
  18. Mi-aduc aminte de prima tragere cu mitraliera AA cu 4 tevi(MR 4) cand au tras elevii din Nigeria(erau doua plutoane)
    Baaaa erau negriiii si putzeauuuu!!!Oailei
    In loc de piepteni aveau niste furculite cu trei craci si cica cu alea se 'pieptanau"....o pula
    Sa revin:
    Piesa AA cu munitia incarcata la 4 tevi urca negroteii,apare mansa pe cer ,se comanda FOC,ochitorul apasa pedala,salvele pleaca,s-a facut un nor de fum si praf si ce sa vezi.....dupa ce s-a risipit fumul la piesa nu mai era nimeni.Au zbughit-o aia ca iepurii da nic dracu nu i-a vazut.I-am gasit la fo 50 de metri cu capul in tarana dardaind de frica.Baaaa si ce bine "le statea" in uniforma de instructie:):):)
    si in tarile lor urmau sa mearga direct colonei(ca erau copii de sef de trib).Ba paremi-se ca unu chiar a dat o lovitura de stat,da nu-s sigur.Si-au mai fost si somalezi si congolezi etc.
    Da arabi n-au fost sigur!!(cel putin nu in scoala pe care am facut-o io)
    Aia mergeau in URSS sau in Polonia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-apucara, dreaq, amintirile !
      Baremi vorbeste si tu mai incetu si nu mai urla, ca auzim !

      Ștergere
    2. gata ,gata ciocu mic pentru "preacinstitii" de la esaloane:):)

      Ștergere
    3. Buey, chemati smurd-ul....
      Don, m-ai omorat! Mor de ras..., au viata mea!
      Buey, Don! Esti mare! Tu, PMT si Danila, o nimeriti al dreak!
      Buey, dar cum dreak de va vine??? Oileii... nu mai pot!
      Si acu.... parca ii vad pe aia... ".....dupa ce s-a risipit fumul la piesa nu mai era nimeni. Au zbughit-o aia ca iepurii da nic dracu nu i-a vazut.I-am gasit la fo 50 de metri cu capul in tarana dardaind de frica. Baaaa si ce bine "le statea" ... "

      Ștergere
  19. Uai, cel mai mult si mai tare mi-o placut poza lu' Viorel Dottore-Plagiatore cu Imparatul Chinei !
    Oare in ce language or hi vorovit ? Ca chinejii nu vrea sa vorbeste limbi occidentale !

    Da ni-o placut si poza cu Viorel Oltchim, unde sta el la o parola cu colega din Danemarca !
    Uai, ce-au pus-o de "una mica" ! Si ne mai miram ca apevistii puley dosesc glajele cu turtz prin sertare !

    Pe fata, bre. Oricum, decat nimic pe masa, ca in poza cu ciripoiul de la SiAEi, mai bine o cafelutza, un piscot, o vodculita la cana de sticla !
    Mai are cateva state de vizitat, ca Banglades, Africa din Sud, Canada-partea franceza si vreo 2-3 insule, alde Madagascar su Curile, dupa care urmeaza sa auzim duduitul puternic si amarui al economiei !

    RăspundețiȘtergere
  20. Daaa,daaaa au inceput astia sa umple puscariile cu generali si colonei....in pula mea
    Sa va prezint lista? incepand cu aia de la Pitesti de la auto si tancuri?(ca tancuri oricum nu mai avem iar auto ceva ww passat,mertzane si alte halea

    va-n gurita de mitici(ca pestele de la cap se'mpute)
    PS lista e nepermis de lunga cu atatia borfasi cu grade mari

    RăspundețiȘtergere
  21. Nea Vasile de la Brutarie, de cand ne-a fentat cu intalnirea, aia promisa in primavara, se face ca ploaie !
    Mai "socializa" si el cate un pic, se mai baga la cate o muiutza, sold a sold cu noi, ne mai ameninta periodic cu cate un butoi de vin, cu cate o oaie la protap...

    Bag sama ca ploaie puternic la Trompeta !

    Ori vrea sa demonstreze celor rai si invidiosi, alde Nea Cashu Marin, care ne-a mustruluit cand l-am felicitat de ziua lui, ca el nu influenteaza cu ninika evolutia fireasca a vietii pe pamant, in special in padocurile de la ZOO si in saloanele de la NOO !

    Na, zic si eu. Da' nu cred ca-i adevarat !

    RăspundețiȘtergere
  22. Gata ca mi-am revenit din betie:hac,hac!!
    @admin
    felicitari pentru efortul propagandistic!!pulanox se va inverzi de ciuda ca "i-ai luat fata"
    permiteti sa trimit linku si la pulanox?....doar asea sa mai creasca concurenta la ciolan

    PS da daca dupa atatea intalniri si protocoale au zis aia dupa ce a plecat Ponta(e valabil si pentru Base)
    Ia mai da-i in pula/pizda mea ca sunt niste cacati.....

    Ti-ai pus intrebarea admin?Ca dupa cum duduie economia(vorba lu PMT -cu gust puternic amarui) sigur au zis....ia mai da-l in pula mea.
    pana nu apar rezultate concrete nu inseamna decat politica sterila si bani fututi aiurea
    In rest inca odata "fecilitari" pentru propaganda??Dar nu te extenua! mai e destul pana la alegeri si te ejaculezi inainte de intromisiune.Ai grija!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eo am alta banuiala, mult mai interesanta. Cred ca pana la "Ia mai da-i in pula/pizda mea ca sunt niste cacati.....", mai intai s-or intrebat: cine dracu mai e si asta ? si ce-o mai vrea ?
      Cred ca aia din Kong Hong ne-or cautat ca scapetii pe planiglob si s-or lamurit despre ce este vb in propozitie numai cand frun consilier de-al lor ne-o asociat cu tiganii ! Sau gipsii, ori tzigoinerii, care-or ingrozit tot mapamondul !

      Ștergere
  23. @PMT
    aia cu sc of Nicolae Balcescu e reala si darul a fost pe masura,ca ierea unitate serioasa nene nu un cacat de divizion de RAA sau B de infanterie
    ce nu stii "potentialu" de la Sibiu?Haida de !!

    RăspundețiȘtergere
  24. Hai adminu bag linku sau nu? ca odata il vezi pe pulanox secretar de stat cot la cot cu cashcavalu si tu trebo sa mai stai o tura.Pai nu-i pacat bre sa pierzi startul?

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu-sh ce dreak duduie unu pan bloc si pe scari?
    ori plimba ala mobila ori duduie economia.Ce-o fi drace ca duduie si cu rotopercutie:):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha....
      Baaaa..... esti mortale !!!!!!!
      Sa moara mama, daca te mintasc!

      Ștergere
  26. ma mai uitai si io la poze asea de chichi-michi
    ce vazui? protocol,protocol si iarasi protocol....ca-n particuler i-o fi zis.....doamne feri ce i-o fi zis:):)
    diplomatie nene diplomatie. ca si cand ii futi o bomba nucleara mai intai ii zambesti frumos ca sa nu banuiasca niiica.
    Pai nu-i normal?...in pula mea
    si adminu ne ameteste cu "realizarilii marete"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..Ehe.... daca erau PEDELACII alta era miscarea si alta aprecierea lu Curdemat!!

      Ștergere
  27. @admin
    vezi ca mintenas o sa te sune pulanox ca n-am mai rezistat si i-am trimis linku.Facea spume bre facea spume.Zicea ca-l lasi fara ca si "gura lui sa mananca o paine"
    saracu pulanox mai trage ceva nadejde la fo functie pan regiuni ca vor fi cu miile....deci se rezolva bre se rezolva.
    daca te face superdirector la toate puscariile "regionale"Vezi ca se poate!Las ca io va intaratai io va impac.....in pula mea

    RăspundețiȘtergere
  28. Io-l bagai da cre ca-l sterge

    @lupus
    baga mare ca vine burcu puternic pe turnanta si-ti ia "fatza"

    http://mhblogonline.blogspot.ro/2013/07/romania-scoasa-din-izolarea.html?showComment=1373446359602#c1461993272316921125

    RăspundețiȘtergere
  29. Blogger Don Corleone spunea...
    @lupus
    baga mare ca vine burcu puternic pe turnanta si-ti ia "fatza"

    http://mhblogonline.blogspot.ro/2013/07/romania-scoasa-din-izolarea.html?showComment=1373446359602#c1461993272316921125

    10 iulie 2013, 11:55 Ștergere


    RăspundețiȘtergere
  30. Uai nenea Vasile de la Brutarie, ma uitai si eo la videoclipsul de mai jos, cu "Sentimentalii de la Focsiani" si nu deslusesc ce vrea muskiu' lu' niatale !
    E pus, asea, pentru buna dispozitie, ori ca sa ne arati cum arata o nunta adevarata, in familiile de apevistii puley ! Ca-s apevisti, se vede, cu un inalt nivel de decenta si buna purtare !
    Nu ca la Tzaranoaia, unde se danseaza pana-ti iese camasa din izmene si te-mputi de transpiratie, tzopaind de-a lungul si de-a latul salii, cu sticla de rachiu intr-o mana !

    Ori ai vrut sa ne transmiti alt mesaj, abscons intelegerii noastre !

    RăspundețiȘtergere
  31. Uai Vasilica tata, ce dreaq facusi la blogrolul ala, ca l-ai mozolit de tot !

    Lasa-l dreaq cum o fost !

    RăspundețiȘtergere
  32. cu românake..

    Am fost in SUA saptamana trecuta si am vazut o masina cu un autocolant pe care era urmatorul mesaj : " Mi-e dor de Romania".

    Deci, am spart geamul, am furat radioul, am taiat doua cauciucuri si am lasat un mesaj :
    "Sper ca asta te ajuta !"

    RăspundețiȘtergere
  33. – V-aş recomanda, pe cât posibil, o viaţă sexuală regulată. Sunteţi căsătorită sau aveţi un prieten?
    - Şi soţ, şi prieten, domnule doctor, dar se cam lasă unul pe altul!

    – Măi Mărie, spune drept, m-ai înşelat tu vreodată?
    - Să-ţi spun drept, o dată nu!

    Orice barbat care crede ca este mai destept decat nevasta lui, este casatorit cu o femeie inteligenta.

    Doi prieteni se intalnesc:
    - Bravo ma, felicitari! Am vazut ca te-ai impacat cu nevasta-ta!
    - Ba nu ne-am impacat, ce-ti veni?
    - Dar v-am vazut ieri impreuna, spargeati lemne in curte!
    - Eh, …imparteam mobila!

    Un scotian la o toaleta isi face nevoile. Din neatenție, din buzunarul lui cade o lira in toaleta. Se uita la lira… si se intreaba daca merita sa-si murdareasca mainile. Dupa un timp de gandire… scoate 10 lire din buzunar si le arunca in toaleta.
    “Acum, da… merita sa-ti murdaresti mainile pentru 11 lire.”


    Slogan de campanie electorală la ARD: Băsescu să ne trăiască că-i capu la țara noastră!…

    Prin oceanul Pacific trecea un vapor. Unul dintre pasageri ii arata capitanului ca pe o insulita e un om zdrentaros, care sare si da din maini.
    - Cine e omul?
    - Nu stiu, dar de cate ori trecem pe aici se bucura nespus.

    Într-o zi un bătrân a luat un coș și s-a dus să culeagă niște fructe din livada de lângă lac. Când a ajuns acolo a observat niște fetișcane care se scăldau. Fetele când l-au văzut au intrat repede în apă până la gât și au strigat la el:
    - Nu ieșim din apă până nu pleci, boșorog pervers!
    - Stați liniștite, zice bătrânul, nu sunt aici ca să vă văd dezbrăcate. Am venit doar să dau de mâncare la crocodili.
    Morala: Indiferent de vârstă, când vine vorba de femei dezbrăcate, bărbații se orientează rapid!

    Iubitule, peisajul asta este superb. Pur si simplu mă lasă mută!
    - Perfect! Atunci aici parcăm rulota!

    RăspundețiȘtergere
  34. Nush de ce ma tot uit pe saitul oficial al Presedintelui Romaniei !
    Si nush de ce tot vad "Ultima actualizare 06.07.2013" !
    Pai, suntem in 10 iulie !
    Ori in perioada 6-10 iulie ala o fo muci, de ciuda ca Dottore o plecat in excursie la Kong Hong fara el, si n-o mai facut nimic la Cotro, care sa necesite actualizarea, ori responsabilu' cu saitu' e un fel de "Lasa ca merge si asea" !

    Ca doar e Tara lu' Dorele aciulea, nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...si PULA..PULA..PULAAAAAAA

      Ștergere
    2. Uai prostake, acusica te-ai ofticat ca ti-am adus aminte cum ti-ai ratacit tu tehnica de lupta, fapt pentru care ai luat si o cizma la curutz, fapte pt.care ai trecut la atacuri marsave si nedemne de un fost ofiter activ !
      Rusine mare din partea ta ! mA faci sa ma rusinez ca as fi putut avea asemenea colegi in apeveu !

      Apropo, cati ani aveai cand ai fost admis in Scoala Militara ? 30 de ani, cumva ?

      Ștergere
    3. BAAAA PULA proasta ..ce ai,ai capiat? Tot nu pricepi ca nu EU l-am UITAT ? L-a uitat unul care a ajuns COLONEL ca tine..cu merite deosebite ! ...si de fapt sunt 2(doua)mitraliere + echipajul cu armamentul din dotare!!! ..ce cacat de amatori in ale armasii...Sniper one!
      PESE! Pai daca am facut lic. meletar D.Cantemir..la cati ani puteam sa fiu admis in ...ACADEMIA TRUPELOR TERESTRE - N.Balcescu ..sugator de organe uscate ???!!

      Ștergere
  35. Tatal este chemat la scoala:
    - Fiul dumneavoastra a desenat pe banca o musca, foarte reala, atat de
    reala ca mi-am
    zdrobit pumnul incercand s-o omor.
    - Ehe! Sa ma fi vazut pe mine, cand am intrat in baie si vazand in cada un
    crocodil pictat, am iesit de frica printr-o usa pictata pe perete...!!!!!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    I: Cum se defineste un evreu degenerat ?
    R: Unul caruia ii plac mai mult femeile... decat banii...!!!!!


    I: Care sunt cele mai mari sarbatori evreiesti?
    R: Sabatul si Oscarul!!!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    I: Ce este un Perpetuum mobile?
    R: Este un scotian care alearga dupa un evreu care ii datoreaza 10 centi!!!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    Anul 2025, guvernul italian face o ancheta cetatenilor:
    - Imigrantii din Romania reprezinta o problema?
    35% au raspuns: Si, un grande problema!
    65% au raspuns: Absoluto nicio problemo, manca-ti-as!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sotul ideal si sotia ideala.
    - Dragul meu, du-te sa bei berea aia, ca te asteapta prietenii!
    - Stai putin, iubito, mai am de spalat vasele!!!!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sotia cu lacrimi in ochi, ii zice sotului:
    - Nesimtitule, nici macar nu iti pasa de ce plang! Vrei sa iti zic de ce
    plang?
    - Femeie, nu ma intereseaza, oricum n-am atatia bani!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Apocalipsa 2012... iarasi nimeni n-a ghicit. Marele premiu a fost
    reportat!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Blocurile din Europa sunt prevazute cu sisteme de monitorizare, camere
    video, interfon, etc.
    Blocurile din Romania sunt prevazute cu cate o.... baba vigilenta!!!!!!!.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Un grup de turisti romani faceau turul orasului Praga. La un moment dat
    ghidul spune:
    - In acest moment trecem pe langa o renumita berarie pragheza.
    Din multime se aude vocea lui Bula :
    - Si de ce, ma rog frumos, trecem pe langa ??

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    Italienii au cele mai frumoase femei. Majoritatea romance. Restul sunt
    poloneze.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    De la politia rutiera am primit o fotografie, pe care eram surprins
    depasind viteza. Le-am trimis inapoi un video, pe care era inregistrat cum
    am platit amenda in numerar, direct inspectorului.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    O doamna cam plinuta merge pe strada... De ea se apropie un cersetor:
    - Doamna, de cinci zile nu am mancat nimic.
    - Ehee, de-as avea si eu atata vointa..!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Sa nu uitati ca, in luna iasta, avem o gramada de sarbatori apeviste !
    Pe 13, ziua Razboinicilor Electronici !
    Pe 14, ziua Transmisionistilor !
    Pe 20, ziua aviatorilor !

    Insa, cea mai tare din parcare este ZIUA SUBMARINISTULUI MILITAR, care se serbeaza pe 15 giulai ! Si nu inteleg de ce a "submarinistului" si nu a submarinistilor ! La fel ca a tanchistilor, transmisionistilor, automobilistilor, genistilor, etc., unde, intotdeauna e mai multi !

    Ori poate ca, din motivul ca exista doar un singur submarin nuclear in dotarea Armatei Republicii Romania, din clasa Delphinus, exista si un singur suptmarinist !

    Pese: nici nu vad de ce ar fi necesari mai multi suptmarinisti, pentru un singur suptmarin

    Totusi, retineti, ca sa va felicitati fostii colegi de arme !

    RăspundețiȘtergere
  37. Spor la muie ! De 5 stele !

    RăspundețiȘtergere
  38. Da de subburic nu se poate?....si de 7 stele(ca alexandrionu')

    RăspundețiȘtergere
  39. I-auzi bre!!
    la liceul Ion Banescu din Mangalia toata clasa(23 de elevi au primit de la profesori rezolvarile la bac)

    Bineinteles pe "gratis"....hi,hi....din "grija umana"

    RăspundețiȘtergere
  40. Daaaa nu cumva aista-i doar capul/varful aisbergului??
    Pun pariu ca DA!
    e ca la interlopi!! prind astia 20-30 si ailati 30000 isi vad de treaba
    aloooo treziti-va!!

    RăspundețiȘtergere
  41. KURLEONE, HOP, HOP, HOP, IA-L SI CEZRIKA CAP SULICA SA V-O DAU LA CIOK, CIOK, CIOK!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim10 iulie 2013, 14:57
      sireacu de tine!! faci si tu ce poti/gandesti cum poti amaratule.Esti amuzant totusi in prostia ta

      Ștergere
  42. Blogger Lupuș P spunea...

    @DC
    Din cînd în cînd citesc editoriale de pe MH; cînd văd titluri interesante pe blogroll-ul moștenit de la Plano10. Un om serios nu poate citi și comentariile care n-au vreo legătură cu temele propuse de admin.
    _________________________________
    Bei PULANUS n-ai inchis inca Birtolomeul ala de blog? Bei, daca-l mai tii, fa-i Curuluideleu un abonament pentru mitilic, cu banii la pensie. Auzi la aurolacul din Triviale: iesit la pensie/primit un sut in cur pentru consum excesiv de alcool la serviciu, la gradul de maior, cu virsta de 42 ani. In rest, gainar pe la Codelea, paznic la Paza Contractuala pe Strada Lunga, mic shmenar cu lame si chiloti de dame...
    Vai de PualaNOX si de boracul din Triviale.

    RăspundețiȘtergere
  43. Mehedinti Blog online.
    ''''''''''''''''''''''''
    O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Un forum de discutii, o tribuna a libertatii in comunicare! Blogul unde te aflii, este tot ce te intereseaza. Trăim în România și asta spune totul! Chintesența zilei, servita gratuit. Bonus, doze duble de buna dispozitie! Pentru asta, urmareste comentariile! ATENTIE! Blogul acesta, creeaza dependenta! Nu este pentru minori si nici pentru mironosite! Sa nu zici, ca nu ti-am zis! Admin
    '''''''''''''''''''''''''''''
    Bravo, Boy!
    Citez: " ... Chintesența zilei, servita gratuit. Bonus, doze duble de buna dispozitie! Pentru asta, urmareste comentariile! ATENTIE! Blogul acesta, creeaza dependenta! Nu este pentru minori si nici pentru mironosite! ... "
    Moammm.... ce zi, ce comentarii!
    Noi suntem la serviciu, intr-un birou de fete si baieti, vreo... 10. Baaa... plecam bolnavi!
    N-am ras in ultimii 5 ani, cat am ras azi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O prezentare din care scoateti greseala "Blogul unde te aflii"
      Corect este "blogul pe care te afli", ca sa se educe si meletarii.

      Ștergere
    2. Wow!
      Voi aveti dreptate!
      Mii de scuze, am indreptat eroarea!

      Ștergere
    3. Mergi in tren, sau,,pe tren''?
      Esti internat la chirurgie, sau esti ,,pe chirurgie''?
      Esti in blog, sau esti ,,pe blog''?

      Chiar ar trebui pusa in discutie problema. Pardon, ar trebui implementata in streaming si monitorizate rezultatele.

      Ștergere
    4. mergi CU trenul narodule!!

      Ștergere
    5. Esti internat ,,in" sectia de chirurgie narodule!

      Ștergere
    6. Acusica vazui si eo analiza lu' 17:32, despre rezultatul actiunii razelor de luna asupra galosilor de guma !
      Arunca un labagist o idiotenie siii...hop toti apevistii puley sar dupa ea !

      Ca sa nu mai zic ca, la urma urmei, cel mai korect si mai egsact ar hi "Blogul IN care te aflii" ! Eu cand vorbesc despre MHblog, vorbesc mai ceva decat despre tara mea, unde m-am nascut, am crescut, am dat la buci pentru prima oara, am luat muie de la Casa de Penzii si, in final, sper sa crep fericit !

      Deci, ca sa pot raspunde korect la intrebarea "Unde ma aflu eo acusica ?, atunci trebo sa raspund, la fel de korect, ca "In", si nu "Pe" ! La fel cum asi raspunde "In Romanika" !

      Sintagma "Pe care ma aflu" imi induce, involuntar, ideea deloc placuta, precum as fi calare pe cineva, in plin proces de bucificare (a bucifica= a fute din cur) !

      De fapt, conceptul de MHblog este mult mai complex, decat gandirea gramaticalistica de doi bani, a unora !

      In esenta chintesentei, noi traim, exclusiv IN interiorul acestui blog, ca fatul in placenta ma-sii ! Si nu "PE" blog.
      Corectia s-ar pretinde in cazul in care s-ar hi vorbit de alte bloguri, "PE CARE" se pisa toti, ca "PE" peretele veceului din gara Dolhasca !

      De aceea nu putem vorbi despre "In". Chiar si varianta adminului, cu "unde", este mult mai aproape de realitate !

      Zau, ce Dumnezeu ! Nici acusica n-ati inteles de ce a coborat, IN JOS, Luceafarul lui Eminescu ?
      Eote ce-i fute pe unii la grija !
      Te-ai luat de MH, te-ai luat de mine !
      Valabil si pentru neo-cripto-securistii care ma monitorizeaza !

      Pupici !

      Ștergere
  44. CURLEONE,NU TI-A AJUNS CATA MOOIE AI LUAT 10 ANI?
    O SA MAI PRIMESTI MOOOIE PANA LA SFARSITUL VIETII.
    ORICUM, SPERAM SA CRAPI CAT MAI REPEDE,TIGAN BORAT.

    RăspundețiȘtergere
  45. Te-ai imbolnavit Vasile sau doar te prefaci? Dupa intalnirea cu madam Merkel, am ramas definitiv fara recuperarea datoriei Germaniei, dupa intalnirea cu Barroso, am parafat cumpararea epavelor de la spanioli, dupa intalnirea cu Kim Yong Kim am cedat averile catolicilor si evreilor, dupa intalnirea cu Brennan, am cedat CIA informatiile de pe internet, le-am dat voie să ne umble in corespondenta, si asa mai incolo. Nu e intalnire pe care sa o fi avut Ponta, sa nu fi promis sau vandut ceva numai si numai ca sa primeasca sprijin extern si sa fie agreat EL SI NU BASESCU. si tu te bucuri. Da-i inainte Vasile, dezizolează-te!

    RăspundețiȘtergere
  46. DE LA PORTUGHEZI NU SPANIOLI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa bai, poate am mai cumparat ceva nou de prin ,,muzeurile'' lumii. Se poarta ,,vintage''!

      Ștergere
  47. CUR LEONE HOP, HOP, HOP SA TI-O DAU LA CIOK, CIOK, CIOK. SA-TI DAU MOOIE CU DULCEATA SA NU TI SE FACA GREATA. SA-TI DAU MOOIE PE RACOARE CIND E SCULATA SI TARE. SA TI-O DAU LA NAS NITEL DUPA CEL FOOT PE CEZAREL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA POATE "cel" FUTI MAI USUREL bolnavule.Si stinge dracu faza lunga,ca nu esti la tine in padure,mistretule

      Ștergere
  48. Muei, parca sunteti din ,,Take, Ianke si Cadar''. V-a toropit caldura si-ati atipit pe tastatura, sa va zic ceva de dinti...

    RăspundețiȘtergere
  49. Bai, care ai pobleme cu mansarda?

    RăspundețiȘtergere
  50. Mei, observ ca Cucurdeleu fu activ azi. Ce s-o fi-ntimplat oare? L-or fi dus ai lui la dezalcoolizare?

    RăspundețiȘtergere
  51. NB la ZOO + 9! Cezare, pe la doua vin' de ma-nbeleste la oua.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri