Google Translate

sâmbătă, 20 iulie 2013

Sâmbătă 20 iulie: Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, aducătorul de ploi. Traditii si obiceiuri

 
Creştinii îl sărbătoresc sâmbătă, 20 iulie, pe Sfântul Ilie, despre care se spune că a salvat poporul din Israel de la moarte, după ce trei ani şi jumătate a fost secetă, aducând ploaie prin rugăciunile sale. Ziua prăznuirii Sfântului Ilie este marcată în calendar cu roşu, însemnare ce nu apare în acest fel la niciun alt prooroc. Potrivit tradiţiei, în dimineaţa zilei de Sfântul Ilie, se culegeau plante de leac, în special busuioc, se puneau la uscat în podurile caselor, sub streşini sau în cămări. Şi tot de Sfântul Ilie, este obiceiul să fie adunate plantele întrebuinţate la vrăji şi farmece. Oamenii mai spun că, după ziua Sfântului Ilie, vor începe ploile mari de vară. Ca divinitate solară şi meteorologică, Sfântul Ilie provoacă tunete, trăsnete, ploi torenţiale şi incendii, leagă şi dezleagă ploile şi hotărăşte unde şi când să bată grindina.

Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, sărbătorit în 20 iulie, a fost fiul lui Sovac, un preot al Legii Vechi, care locuia în cetatea Tesve din Galaad (Israel). De la această cetate provine numele de Tesviteanul al proorocului. Sfântul Prooroc Ilie este una dintre cele mai interesante şi complexe figuri de sfinţi, putând fi considerat un sfânt ecumenic, deoarece este cinstit nu numai în creştinism, ci şi în iudaism şi chiar în tradiţia islamică. Sfântul Ilie a trăit cu peste opt sute de ani înainte de întruparea Mântuitorului, pe vremea regelui Ahab, în regatul Israel din Samaria.

Potrivit tradiţiei, Sovac a văzut, la naşterea lui Ilie, oameni îmbrăcaţi în veşminte albe care îl înveleau pe fiul său în haine de foc şi îi dădeau să mănânce o flacără. Preoţii templului din Ierusalim au interpretat vedenia considerând cã Ilie a fost ales de Dumnezeu pentru slujirea profetică.

Vechiul Testament istoriseşte despre faptele lui Ilie în cărţile numite Regi, de unde aflăm că Sfântul Ilie ajunge la curtea regelui Ahab şi îi vesteşte acestuia că Dumnezeu va pedepsi poporul cu secetă, dacă nu va lepăda credinţa în zeul Baal. Şi pentru că regele, împreună cu poporul lui Israel, au nesocotit cele vestite de Ilie, nu a mai plouat timp de trei ani şi jumătate, explică purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Constantin Stoica.

Sfântul Ilie a fost nevoit să se ascundă de mânia regelui Ahab la pârâul Cherit, în Hozeva. Potrivit tradiţiei locului, aici se află peştera în care Sfântul Ilie Tesviteanul a stat trei ani şi şase luni, înainte de a urca pe Muntele Sinai. În peştera Sfântului Ilie se păstrează icoana acestuia, în care sfântul este înfăţişat ca fiind hrănit de corbi. "Şi a zis Domnul către Ilie: «Du-te de aici, îndreaptă-te spre răsărit şi te ascunde la pârâul Cherit, care este în faţa Iordanului. Apă vei bea din acel pârâu, iar mâncare am poruncit corbilor să-ţi aducă acolo!» Şi a plecat Ilie şi a făcut după cuvântul Domnului; s-a dus şi a şezut la pârâul Cherit, care este în faţa Iordanului", se scrie în Vechiul Testament.

Corbii îi aduceau pâine şi carne, iar apă bea din pârâu. Hrana era adusă de la Templul din Ierusalim, locul unde se aduceau jertfe de pâine şi de carne. Pâinea unită cu carnea preînchipuia, astfel, Euharistia, trupul Domnului.

Spre sfârşitul anilor de secetă, pentru cunoaşterea adevăratului Dumnezeu, Sfântul Ilie îi propune regelui să ridice un jertfelnic pe Muntele Carmel, unde să se roage lui Dumnezeu mai întâi prorocii lui Baal, iar apoi el. Acesta a fost momentul în care Ilie a înlăturat cultul zeului Baal, reuşind să coboare foc din cer peste jertfa sa, ceea ce 450 de preoţi ai lui Baal nu reuşiseră să facă.

Sfinţii Părinti spun că Moise şi Ilie au fost prezenţi la Schimbarea la Faţă de pe Tabor, pentru a li se îndeplini dorinţa de a vedea faţa lui Dumnezeu prin faţa schimbată în lumina lui Hristos. În viaţa lor pământească, ei nu au reuşit să vadă faţa lui Dumnezeu - Moise a văzut doar spatele lui Dumnezeu, pe Muntele Sinai, iar Ilie s-a retras într-o peşteră atunci când Dumnezeu a trecut în adiere de vânt. În perioada sa pământeană, Ilie a săvârşit şi păcate, cel mai mare fiind uciderea părinţilor săi, la îndemnul diavolului. Dumnezeu l-a iertat, l-a trecut în rândul sfinţilor şi l-a urcat la cer într-o trăsură cu roţi de foc trasă de cai albi înaripaţi. În cer, Sfântul Ilie cutreieră norii, fulgeră şi trăsneşte dracii cu biciul său de foc, pentru a-i pedepsi pentru răul care i l-au pricinuit. Şi, pentru că dracii înspăimântaţi se ascund pe pământ prin arbori, pe sub streaşina caselor, în turlele bisericilor şi chiar iîn trupul unor animale, Sfântul Ilie trăsneşte năprasnic, pentru a nu-i scăpa nici unul dintre ei.

În ajunul zilei când este sărbătorit Sfântul Ilie, fetele se duceau noaptea pe ogoarele semănate cu cânepă, se dezbrăcau şi, goale, se tăvăleau prin cultură, apoi se îmbrăcau şi se întorceau acasă. Iar dacă în noaptea dinspre Sfântul Ilie ele visau cânepă verde, acesta era semn că se vor mărita cu flăcăi tineri şi frumoşi. Dacăn vis vedeau cânepă uscată, se zicea că se vor mărita cu oameni bătrâni. Potrivit tradiţiei, în dimineaţa zilei de Sfântul Ilie, se culegeau plante de leac, în special busuioc, se puneau la uscat în podurile caselor, sub streşini sau în cămări. Şi tot de Sfântul Ilie, erau adunate plantele întrebuinţate la vrăji şi farmece. Femeile duceau în această zi busuioc la biserică, pentru a fi sfinţit după care, întoarse acasă, îl puneau pe foc, iar cenuşa rezultată o foloseau în scopuri terapeutice, atunci când copiii lor făceau bube în gură.

Tot tradiţia spune că nu era voie să se consume mere pâna la 20 iulie şi nici nu era voie ca aceste fructe să se bată unul de altul, pentru a nu cădea grindina, obiceiul acesta fiind păstrat şi astăzi. Tot în 20 iulie, merele, considerate fructele Sfântului Ilie, sunt duse la biserică pentru a fi sfinţite, crezându-se că numai în acest mod ele vor deveni mere de aur pe lumea cealaltă. Tot de Sfântul Ilie, românii îşi aminteau şi de sufletele morţilor, în special de cele ale copiilor. Femeile chemau copii străini sub un măr, pe care îl scuturau ca să dea de pomană merele căzute. Astfel, se considera că morţii se veselesc. Bisericile sunt pline, în această zi, cu bucate pentru pomenirea morţilor (Moşii de Sfântul Ilie), iar la casele gospodarilor se organizează praznice mari.

Se credea şi se mai crede şi astăzi că, dacă tună de Sfântul Ilie, toate alunele vor seca, iar fructele din livezi vor avea viermi.

Oamenii mai spun că, după ziua Sfântului Ilie, vor începe ploile mari de vară. În această perioadă, la sate, apicultorii recoltează mierea de albine, activitate numită şi retezatul stupilor. Recoltarea mierii se face, şi acum, în multe locuri, potrivit datinei, numai de către bărbaţi curaţi trupeşte şi sufleteşte, îmbrăcaţi în haine de sărbătoare, ajutaţi de către un copil, femeile neavând voie să intre în stupină, scrie Mediafax. După recoltarea mierii, cei din casă, împreună cu rudele şi vecinii invitaţi la acest moment festiv, gustau din mierea nouă şi se cinsteau cu ţuică îndulcită cu miere.

Ziua Sfântului Ilie marchează şi miezul verii pastorale, când le era permis ciobanilor să coboare în sate, pentru prima dată după urcarea oilor la stână. Cu această ocazie, ciobanii tineri sau chiar cei maturi aduceau în dar iubitelor sau soţiilor furci de lemn pentru tors, lucrate cu multă migală. În vechime, se obişnuia ca, tot în această zi, să se organizeze întâlniri ale comunităţilor săteşti de pe ambii versanţi ai Carpaţilor, târguri, iarmaroace şi bâlciuri, unele păstrate până în zilele noastre.
În zona Sibiului, Ilie este considerat un sfânt mânios, care i-ar pedepsi pe cei care lucrează în 20 iulie. Şi pentru că îl ştia mânios, Dumnezeu nu i-a spus niciodată când este ziua lui, te reamă să nu aducă urgie peste oameni, spune legenda.

Ca divinitate solară şi meteorologică, Sfântul Ilie provoacă tunete, trăsnete, ploi torenţiale şi incendii, leagă şi dezleagă ploile şi hotărăşte unde şi când să bată grindina. Sărbătoarea proorocului Ilie Tesviteanul este şi ziua Aviaţiei Române, acest sfânt fiind considerat, începând din 1913, ocrotitorul şi patronul aviatorilor.
Sursa: Puterea
 La multi ani Ilie!
La multi ani celor din Aviaţia Română!
La multi ani, tuturor!
Admin
==================================================================
 
 
Îmi place pagina  /// Apreciată · acum 12 minute
 
Astăzi sărbătorim Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, un eveniment cu totul special dat fiind că în 2013 marcăm 100 de ani de aviaţie militară.

Urez un sincer „La Mulţi Ani!” personalului navigant şi tuturor tehnicienilor care, prin activitatea lor, ne demonstrează că sunt o forţă de elită, pregătită şi capabilă întotdeauna să ducă o misiune la bun sfârşit.
=================================================
 
FOTOGRAFIILE ZILEI
 
 
 
=================================
 
 
 
La multi ani, Maestre Ilie Bâtcă!

167 de comentarii:

  1. Un toast, un toast!!!!
    Vrem sa ne vorbesca un adevarat aviator, nu un Viurel croncanitor, ori un Curleon machitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Muei, asia ma bucur de ziua aviatiei ca-mi vine sa fac tonouri cu Aerobuzul, ca Bioengul lui chiorete nu-i liparat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oaiiiiii!!!! Hai sî ni dăm în lupinguri, cezar sî ni pupe-n cur!

      Ștergere
  3. CEZARE,TE IUBESC CA PE-O FEKALA, STRANGE-TI-AI PULA IN GHEARA!

    RăspundețiȘtergere
  4. N-aveti niciun Dumnezeu,blog de cacat -oameni de kkt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei, noi suntem rumani, tu esti cumva bhudist? De aia ai fata de trist?

      Ștergere
    2. Nu,bre, iel ieste o buda!

      Ștergere
  5. PMT, ma PMT...
    Scoal tu, ce dreak faci... inca mai dormi?
    Vezi ma ca se baga material tare, tare...
    Iar unu n-are ce face... o cata cu lumanarea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu muei, PMT s-a dus la Patriarhie sa-i pupe moastele Sfintului Ilie.

      Ștergere
    2. Uai labete, hai noroace !
      Fusei cu hoscaita la Ziua Aviatiei !
      Cand sa ajung si la Ziua Fortelor Aeriene, imi dadui seama ca nu mai avem asemenea forte si-o lasai balta !

      Ștergere
    3. LA MULTI ANI PMT de Ziua Aviatiei!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

      Ștergere
  6. ..iar asta care scrii cu litere mari esti un dobitoc ,cred ca esti un copilandru retardat , ramas singur acasa si te joci pe laptopul lu' sor'ta care este pe centura cu ma-sa ,la produs,ele sug puli de zor si tu scrii tampenii de labagiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viurele, Viurele pupa-mi-ai caisele mele!!! Ai fost aseara la produs? Macar Ali Baba cind ti-a proptit-o intre buci, cu vaselina RUL, el pe karici s-a uns?

      Ștergere
    2. OAIIIII.....KISSSA-M-AS PI LABIILE TELE!!!CRRR...CRRR...VEZI CA PI CENTURA IASTE UN POPANDAU DECEDAT PRIN MOARTE, POATE TI-O FI FOAME DUPA CURA CU LEBEDE!

      Ștergere
    3. Uai, cum dreaq de-l gabuiti voi, asea usior, pe Viurel ista Cacaciosu de Hurziceni ?
      Dupa putoarea de tzigoiner borat ? Ori dupa culoare ? Ori inca mai are pene de lebada, pe la muie ?
      Ca eo inca nu-mi dau seama...

      Ștergere
    4. Dupe coloare nu putem ca sî-l găbuim,da dupe putoare da.Belengherul manglitor di lebedi ie in corzi cu maimuța.

      Ștergere
  7. Bei, una tare despre Czar Maimukles de pe INFOM:

    "Marlon Juvet says:
    Iulie 19, 2013 at 1:38 pm

    Bucifer vine din viitor, e un fel de Terminator în varianta românească.
    Aia legată cu sârmă……

    RăspundețiȘtergere
  8. RUGOL, RUGOL este gresantul universal si performant.
    Dai cu RUGOL si n-ai probleme!

    RăspundețiȘtergere
  9. Jiaga-jiaga sio aluna pe Cezar il doare-... capul, c-a luato-n buci(defe) siriacu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi, daca sacritara a dat cu RUGOL acum trebuieste sa fac ieou cor ecturile.

      Jiaga-jiaga shii-o aluna pe Cezar il doare-... capul, c-a luat-o-n buci(deFe) siriacu!

      Ștergere
  10. IC + SM, ai?
    ,,Mi-am pus gogonele-n par, mai...''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ARE,ARE....IC- A CONDUS ȚAPU LU DĂNILĂ LA MULS, SM- L-A MULS DIRECT CU BIUZELE PROPRII!

      Ștergere
    2. CEZAR- FOAIE VERDE GOGONELE, MA KISSS PE COAIELE TELE, MAI,MAI!!HOP,HOP, HOP...SA O IEI LA CIOK,CIOK,CIOK...

      Ștergere
    3. Si'nc-o deata, haoleu,
      Stai ca sa ma Kis si eu !

      Ștergere
  11. Uai nebunilor, da pe unde-o fi PMT? Daca l-o fi prins mitzul kkcios ca pe soricelul din povestea lui Biliuta? Uai PMT, de mai sufli, fa un efort si ridica dejtul ala al tau mijlociul. Uai, da sa fie ala mijlociu, nu fa ca Cezarica, care-si face clizma cu aratatorul, dop' aia si-l baga in nas la cules de muci, iar la urma si-l lingea ca sa afle de unde bate vintul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iel se învîrte în jurul axei sale, că eliberează nește vînturi de nici iel nu știe în ce direcție bat...nu vezi ce aiurit ie, ba vre contribuție, ba vre labă, ba vrea muie...

      Ștergere
    2. Cezarika Muci pe Fata e disperat, sireacul !
      A incercat sa schimbe el "registrul" si s-o mai dreaga cu contributivitatea, cu care ierea toata ziua in gura, insa l-or gabuit haiducii, pe toate blogurile, si-i dau muie la gramada, pe unde-l prind !

      Ștergere
    3. Pese: problema-i mult mai grava !
      Idiotul, din prostul satului, are toate sansele sa ajunga prostul STATULUI !
      Acusica, aciulea intre noi, care-i mai dam cate doua-trei sute de muiutze pe zi, hai...mai merge !
      Insa sa ajunga prostul STATULUI, e cam nashpa !

      Ștergere
    4. Isi bat toti joc de el, pe toate bloagele ! Doamne ce a ajuns si Cezarica Muci pe Fata al nostru !
      Asta face icter mecanic, bre !
      Ce dreaq i-or facut istea de la CPS a Meapene ? Cred ca l-or ciuruit de tot, ca "sa traiti bine" !!!

      Ștergere
  12. Jiaga-jiaga de 3 ori sa-mi miroase curu-a flori, si a flori si-a micsunele , sa pupe Cezar la ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. JAGA,JAGA..INC-ODATA, CEZAR SA IA MUYA TOATA!

      Ștergere
    2. Iar cand se epuizeaza Jiaga-jiaga, sa serveasca o PULA, PULA, PULA, de-a lu' Sabrina !

      Ștergere
  13. Stringeti roata muei flocai si sunati din zurgalai, iara Cezar si ai lui sufle-n borta curului!

    RăspundețiȘtergere
  14. Muei, da Curdiofranc, cauboiul gainilor TAMP(A)ite, unde-o fi, ca doar n-o cotcodaci printre ace, printre sine, pina huoOprea isi revine!

    RăspundețiȘtergere
  15. Muei, hai sa-i dam maimucei o pauza tehnologica de fro 2 ciasuri, nu de alta da' i s-or arde dreq sigurantili. Sa cercetam ce mai face Virel, ori Curlionel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si hop, si hop, si hop-hop-hop,
      Si Viurel tiganu o ia in bot !

      Pese: asta se da cu cariciopterul acusica, pe cerul Hurziceniului, si n-are timp de salutari !

      Ștergere
  16. Mei Curutz de Leu ot Birtolomeu, pe unde esti mei gobaie, scarchina-m-ai la coaie? Cre ca asta-i pe la fro biserica si glojdeste vinul de impartasanie al alora, ori o fi printr-un tzintirim si-o bea de la fro baba de pomana. Hai bei, ca-ti dam noi niste tuica balaie, de aia "2 Coaie"!

    RăspundețiȘtergere
  17. Curdelonul o primit si el decizie noua . Si i-or dramuit si lui contrabuceala .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu-mi spui ca-i bagase huoOprea(prin luPULEASA) notele de plata de Birtolomeu la venituri!

      Ștergere
  18. PMT ai intrebat cum ai dibuim pe alde Czar si Viurel? Pai bei, dupa hamprenta vocala.
    MaiMucea scoate sunete guturale, ca de egzemplu:" Huu, huu, huu", ori "Hii, hii, hii". Cit despre Viurel, ehe,,,Cind vine la aterizare, croncaneste tare si zboara mai mult in razmut- tu-l-as in gitlej sa-l foot.

    RăspundețiȘtergere
  19. Uoai ce ploua, uoai ce ploua!
    Maimutoiule, nu te mai uita la oua, ca-ale mele-s in cofraj, pupa-mai in hajutaj, ca bag brad si scot talaj!

    RăspundețiȘtergere

  20. Anonim20 iulie 2013, 15:23

    Curdelonul o primit si el decizie noua . Si i-or dramuit si lui contrabuceala .
    Răspundeţi

    Răspunsuri






    Anonim20 iulie 2013, 15:28

    Sa nu-mi spui ca-i bagase huoOprea(prin luPULEASA) notele de plata de Birtolomeu la venituri!

    RăspundețiȘtergere
  21. Jalnic ! Uite cu cine a ramas don Vasile ..pana si acum de Sf.Ilie !
    Astia au avut SM+IC..astia au fost elita Armatei ...pe astia i-a reparat guvernul !
    Reparat pe draku ...se vede si din avion ca au probleme la etajele superioare !
    Cititi si va minunati.....caca-pisu cu catelul (alias PMT) cica - i crema ..esalonul ..Ptiu ..hartogar -basinos....
    Aloou ..sa le inchida cineva geamurile la mansarda......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Mucea, te maninca bucea?

      Ștergere
    2. HAI LA MINE IN MANSARDA SA-I FACI POTAII O LABA!

      Ștergere
    3. Buey boratura !
      Macar Nenea Vasile a ramas cu cineva ! Spre deosebire de tine, ratatule, care ai ajuns bataia de joc a tuturor blogurilor !
      Plus ca ai ajuns si obiectul de sex oral al CPS a Meapene !

      Lasa sa ti-o traga ! Bombalaule ! Ofticatule ! Prostalaule ! Jagardelule ! Putoiule ! Mucosule !

      Nu te mai baga tu in seama sa faci radiografia acestui blog !
      Vezi-ti de jerpelitura ta, buna de sters la cur, gauritule !

      Ia, din partea casei: PULA, PULA, PULA !

      Ștergere
  22. Ptiu,ptiu, piei Drace!Iar ne baga Nea Basile o muie de BORist, nu ne pasuieste nici barem azi, in zi de sarbatoare.

    RăspundețiȘtergere
  23. PS. ..pentru cei care mai citesc intamplator pe aici......va rog indulgenta maxima fata de acesti retardati ! Sunt o specie ciudata , care a aparut printre cadrele militare in rezerva..! Asa zisii ,,DEFECTI -REPARATI de guvern"
    85 & dintre pensionarii militari (cadre in rezerva armatei) nu-i recunosc , cadrele active ii detesta si nu-i baga in seama !!
    ,, Noi nu suntem ca ei "- asta-i deviza noastra!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RAMAI CEEA CE ESTI- IDIOTUL NETULUI, PROSTUL SATULUI!UN RATAT!

      Ștergere
    2. Lasa Mucea, nu fi suparat, ca vine mandea, iti da o muie si-ti trece imediat.

      Ștergere
    3. Sinii! Sinii pupi in cur!

      Ștergere
    4. Prostanacul satului, Cezarica Muci pe Fata, ce sa-ti faca mosiul tie ! Doar sa-ti dea o muie mica !
      Cand iti spusei sa stai pe foale, ca apa-i mica, tu tipai ca un handicapat: CONTRIBUTIVITATEEEE !

      Na, ia o muie, cu zeama de contributivitate acusica !

      Te-ai inhaitat cu bagabontii, care acum nici nu vor sa mai auda de tine !
      Dobitocule !

      In genunchi, ca sa-ti dau o muie ! Poate te iert !

      In genunchi, te-n gura de putzoi ! Jos !

      Ștergere
  24. Dac-aveai un pic de minte n-o luai mereu in dinte, insa dac-ai fost prostan si la BOCcii paravan, ia-o-n mana ,ia-o-n dinte, ca si domnul ,,seful statului'',...

    RăspundețiȘtergere
  25. LA MINE PE ULITA SE DA UNUL MIC, NEGRU SI UMFLAT CU O SCULA RUGINITA SI TOT GUITEAZA „ CEZAR, TI-AM GASIT TAB-UL”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana AICI, azi, am ajuns cu ras-cititul!
      Fac o pauza, pen'ca nu vreau sa mor d-acum!
      Mei maimucles, toata stima pentru voi!
      Zi de zi, imi iau "pasteaua" de ras d'aici!
      Dimineata - La pranz si Seara!

      Ștergere
  26. PFUIIII....DESCHIDETI OBLACELE CA PUTE A HOIT IN PUTREFACTIE!

    RăspundețiȘtergere
  27. Uoai, haveti grij c-o trecut bloaga-n suptersonic! Se-nvirtesti cauntorul ca cum ar fi datoria roMANIEI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:47...Jaga,jaga,jaga....sa crepe maimutoiul de oftica!!! Pana-i lume creapa ranza-n iel!

      Ștergere
  28. Bey, nu zicea jagardeaua ca iel ie de alta religie? Ce sarbatoreste iel azi? Ar-Muyia ceva si n-are, hai incoaie ca ti-o dam! Pic,pic,pic...

    RăspundețiȘtergere
  29. Uai Cezarila Muci pe Fata, culegator sef de gogonici in Batalionul de Elita 111 Gheaze !
    Cum zice si proverbul, cand semeni basini rasuflate , culegi muie !

    Ia di colea, ca-i gratis acusica, si nici nu ti-o revizuim, ca nemernicii astia de la CSP a Meapene, care tot iti trimit decizii !

    RăspundețiȘtergere
  30. Mei, trecuram cu 3 Mach (Czare, nu muci) pe liga 790.000 de spectatori/comentatori. Nu mergem cumva prea repede. Sa se duca cineva sa traga frina de mina. Cezare, s-aude acolo la tine in fund? Ia trage frina la supersonic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da uai ! Acusica cateva zile se decerna cupa de chele pentru 777 777 !
      Luata...tot de Danila Pula Plina !

      Doamne feri !

      Iar boul asta de Cezarila Muci pe Fata are tupeul sa-l atraga de atentie, pe Nenea Vasile, ca a ramas parasit !

      Ștergere
  31. MuciFer says:
    Iulie 20, 2013 at 2:42 pm
    Te u te grija lor? Pe ei i-a ut.ut grija fata de noi? Puteau sa iasa in strada, si ei au caschete, sau sub caschetele lor e liniste si pace? Credeam ca numai sub cascheta lui BuciDeFer e vid total. Pace voua sub caschete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, uitai de zicala cu "Pace sub casketa" !

      Buna, buna !

      Pace tie supt casketa, Cezarila Muci pe Fata !

      Ștergere
  32. ,,Mi-am pus gogonele-n par, mai...''

    A tentiune, a tentiune!

    Executati indicativul ,,La TAB-ul ciala parasit''
    (ieou cali atit di lunga, da la ala haisa-i mai haprapi)

    RăspundețiȘtergere
  33. Uai, acusica, mai in gluma, mai in serios, mai lasati-l dreaq pe Cezarile Muci pe Fata, ca face idiotul infract !
    Mai are un preinfract miocardanic la activ, de cand si-a pierdut TABUL, si inca unul de cand i-a luat esalonul IC+SM !
    Si inca un soc cu comotie, de cand a primit ultima decizie, prin care i-or luat toate grupele ! Cica ce grupe sa-i dea pentru strans gogonici la gheaze !

    Vai de capul lui ! La urmatoarea, sigur creapa !

    Hai sa-l relaxam cu oleaca de muzica !

    Maestre: Jiaga-jiaga pentru Maimuci pe fata ! Apoi PULA, PULA, PULA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai grija de tine idiotule , ca esti crapat ca un animal si abia iti mai tarai izmenele ...basinos nesimtit!!

      Ștergere
    2. DA, DA, GAOAZA INAINTE CU VESELINA SA I-O RELAXAM, IAR DUPA AIA CU-NDIRJIRE, MAIMUCEI NOI LA BOOCI SA-I DAM. CA DACA ALEZAJUL ESTE MIC, CIND I-O PROPTIM SE-AUDE DE LA CEZAR CA UN SCIRTZIIT.

      Ștergere
    3. HOP,HOP,HOP...CEZAR O IA IN BOT, PESTE TOT, PESTE TOT! HOP, HOP..

      Ștergere
    4. Toti va duceti, basinosi, nebasinosi, cu si far de izmene. Toti va duceti...

      Ia priviţi-i cum se duc
      Ia priviţi-i cum se sting
      Lumînări în cuib de cuc
      Parcă tac şi parcă ning.
      Plini de boli şi suferinţi
      Ne întoarcem în pămînt
      Cît mai sîntem, cît mai sînt,
      Mîngîiaţi-i pe părinţi

      Enigmatici si cuminţi
      Terminîndu-şi rostul lor
      Lîngă noi se sting şi mor
      Dragii noştri, dragi părinţi.
      Cheamă-i Doamne, înapoi
      Că şi-aşa au dus-o prost
      Şi fă-i tineri cum au fost
      Fă-i mai tineri decît noi.

      Pentru cei ce ne-au făcut
      Dă un ordin, dă ceva
      Sa-i mai poţi întîrzia
      Să o ia de la-nceput.
      Au plătit cu viaţa lor
      Ale fiilor erori
      Doamne, fă-i nemuritori
      Pe părinţii care mor.

      Versuri de la: http://www.versuri.ro/


      Ștergere
  34. Scurt : V-A FACUT CEZAR ...MUCI ! ASTA_I SITUATIA ...rezulta clar ca are scoala!!
    Observatorul impartial!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lung:
      Ia si tu gratis de-o muie!

      Ștergere
    2. HA,HA,HA ...CE DIXTRACTIE! CREAPA RANZA IN CEZAR DE OFTICA!

      Ștergere
  35. Spor la muie ! De 5 stele !

    Ies cu hoasca la plimbare, prin parcul Sebastian, ca cica o venit unul cu cariciopterul sa distreze blocatarii de ziua Sfortei Aeriene ! Cica-i unu Viurel, de la Hurziceni, neam cu baragladinele din Ferentari-Rahova-Zabrauti !

    Fug acusica, sa vad si eo, cum se da cu parapanta, din teiul din mijlocul parcului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT
      O fi venit numai cu "cariciul"sa va dea muie tie si neamului tau de idioti.

      Ștergere
  36. Nu folositi produse neomologate ISCIR!

    Folositi RUGOL, dar nu il gasiti la MALL.

    Cu RUGOL viata capata alta... dimensiune!

    RăspundețiȘtergere
  37. maiag spunea...
    Azi am fost la ziua aviatiei si am stat linga ponta cind a dat ziaristilor interviu,la intrebarea ziaristilor ponta a prezizat ca operatiunea a fost autorizata de statul roman nu si de statul pe teritoriul caruia s a efectuat operatiunea,cred ca nu mai e nimic de comentat,
    20 iulie 2013, 15:02

    Lupuș P spunea...
    @maiag
    Devine din ce in ce mai clar că DGIA l-a extras pe Omar de pe teritoriul statului străin.
    Acest serviciu departamental de informații nu se mai află sub supunerea Cotrocenilor.
    Base s-a trezit cu mangafaua pe capul său si a reactionat ca un somnoros trezit prea de dimineață.
    Susținătorii lui Băse spun că ora 7 este singura din zi in care este treaz!
    20 iulie 2013, 16:20

    avianyc spunea...
    Lupus
    Crezi ca s-a lasat lucrat? Greu de crezut.
    20 iulie 2013, 16:29
    Flit spunea...
    Ontzanu's GID.
    Astia nu-s nici macar ai M.Ap.

    Urmeaza sa ne anunti ca avionul a decolat de pe portavionul Cimigiu&Co.
    20 iulie 2013, 17:12

    RăspundețiȘtergere
  38. ,,CEZAR20 iulie 2013, 15:37

    PS. ..pentru cei care mai citesc intamplator pe aici......va rog indulgenta maxima fata de acesti retardati ! Sunt o specie ciudata , care a aparut printre cadrele militare in rezerva..! Asa zisii ,,DEFECTI -REPARATI de guvern"
    85 & dintre pensionarii militari (cadre in rezerva armatei) nu-i recunosc , cadrele active ii detesta si nu-i baga in seama !!''

    Mai ,,GOGOmane'', aciulea-s 85% dintre cei care n-au fost afectati, dar au luptat ipotriva dementei BOCcii! Vai mama ta, esti TABula rasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iel vre sî spuie cî 85 la sutî din cei doi cetetori ai sîi, adicî iel,prostovanul, și șogoru amerloc.

      Ștergere
  39. Jiaga- jiagaaa!
    Traiasca aviatia meletara care-aduce tero-n tiara!
    Ba si Nescu si ai lui, spaima teroristului!

    A cichi cichiii!

    RăspundețiȘtergere
  40. Mna sara! Uai Cezarika putza mika, mai sufli. Cum stai cu bumbăreaţa? Greu, greu sa stai pe scaun, nu-i asa? Ia vezi, roaga-l pe Curdeleu sa-ti ia temperatura din bumbăreaţă, ca el se pricepe. Doar a lucrat la gainaria de la Codlea, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  41. Uai, mai stateam la mitingu' aviatic din parcu' Sebastian, insa mi-o venit sa ma Kis si-o treboit sa vin acasa !
    Si ce fain ierea ! Intra Viurel in vrie, CRA, CRA...uite-asea si la 2-3 cm de sol ...zbang, se redresa ! Si inapoi in teiul din mijlocul parcului, si iar: CRA, CRAAA !

    Tare Viurel ista, un adevarat talent !

    RăspundețiȘtergere
  42. Uai, iar a scapat prostul satului-idiotul netului, Cezarica Gogonica Muci pe Fata, din curte ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Își linge rănile...ți se autoflagelează cu coada pi spinari!

      Ștergere
  43. JAGA,JAGA,JAGA...CEZAR FREACA TZEAVA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să anunțe careva SMURD-ul, o fi crepat irima-n bolundul ceala di cezar,supradoza de muie dăunează grav imbecililor.Las că vini oara noaua și ni scarpină la oaua.

      Ștergere
  44. Muei, ia luati steagul redutei pina ma dirlidinga de doua trei ori. Vedeti ca cauboiul de gaini cu gitul gol n-a aparut azi. Daca-i nevoie verificati si la Tampa,...

    RăspundețiȘtergere
  45. Voi rideti si va dixtrati si curdelonul isi musca pula de durere ... Ca cit l-o pupat el in cur pe oprea , tot i-or jumulit pensia lui contramuista .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey,mey...la valoarea lor de contrimuisti!!!

      Ștergere
    2. Are bataturi la biuze de cat l-a pupacit in gaoz pe Huoprea.Trebo sa-i administram neste sloboz intravenos,dar mai intai sa-i scoatem sangele din alcool.

      Ștergere
  46. Acu ies cu Viurel, sa ma kiss nițel pe el.

    RăspundețiȘtergere
  47. JAGA,JAGA,JAGA...VEZI CEZAR DACA-I INTINS COARDA?

    RăspundețiȘtergere
  48. Tare filmul cu dansatorii groazei !
    Cand l-am vazut prima oara, acusica cativa ani, mi s-a parut ca-s idioti gramada ! Cu timpul mi-am dat seama ca noi suntem de fapt niste constipati, iar oamenii aia au ales, pentru cateva minute, sa traiasca liberi, fara prejudecati ! Chiar daca filmuletul are si oleaca de regie, mesajul este total !

    Pana si un apevistul puley se sparge in figuri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: sa ridice mana sus, cati dintre voi nu s-au mai si scalambait, pe la petreceri de astea private, intre vecini, dupa un pahar de spritz in plus ?

      Aud ceva ? Nu se vede nicio mana sus ?

      Ștergere
    2. Cantam jiaga-jiaga, Cezarica-mi freaca teava si dansam, pana la epuizare !

      Si acu, batran, am topait la Pinguinul, pana ierea sa creape ceva in mine !

      Pana si hoscaita ma lasa in plata domnului, sa-mi fac numarul !
      Acusica...ce n-as da ca sa mai pot ! Da macar nu-mi pare rau !

      Eote asea, pentru Cezarica Muci pe Fata, trag un semi-Pinguin: si HOP, si HOP, si HOP,HOP,HOP,
      Cezarica o ia la CIOC, CIOC, CIOC !

      S-au a si luat-o deja, ca am pierdut sirul naratiunii !

      Ștergere
  49. Scuze, tre sa ma Kis nitel, ca iar ma gadila placut la prostata !
    Din cauza emotiilor cu zborurile demonstrative ale lu' Viurel Aostriacu, cu cariciopterul ! CRA, CRAAAA !

    RăspundețiȘtergere
  50. Bei, jale mare! Pina si Viurel i-o trage lui Cezarel:
    "Blogger tigri2 spunea...

    @IIdi H
    Criptograma coafata
    Esti barbat si te dai fata?
    Sau schimbata-i sexul oare
    Sa te faci privighetoare?
    Dar de n-o fi cu banat,
    Ma-ndoiesc c-ai fi barbat.
    Orice-ai fi :baiat sau fata
    Cezar te vrea de-indata.
    Nu-ncerca sa fii dual
    Cu un homosexual,
    Pe deasupra zoofil
    Si cu mintea de copil!

    18 iulie 2013, 13:13"
    -----------------------------------
    Bei Cezare, da-o-n kizda mine-si de treaba! Te facu ala si bulangiu si zoofil si...si...
    Da-i o mooie in bot garoiului. Ce mai astepti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne feri !Asta-i pierdut de tot !
      Ce dreaq ne facem bre, cu Cezarica ista ?

      Ștergere
  51. Facu el ce facu Neica Vasile si iar ne strecura, asa subtil, printre urari, poze si filmulete, inca o stramba cu ghiavolu' ala din fruntea BORului !

    Uai, e sarbatoare mare azi pentru unii, asea ca ma stapanesc, ca sa-i umblu la mestecatoare !
    Da' las' ca-mi pica el in mana, cu alta ocazie, putregaiul dreacului ! Cu tot cu biserica asta pe care o "conduce" si care, in loc sa fie pentru si in slujba pulimii sarace si sa-si dea si camasa de pe ea pentru sarantoci, ea ii beleste asa cum imi belesc eu epiderma de pe puta, cu diferite ocazii de igiena personala ! Ori de placeri secsuale, protejate ori nu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20 iulie 2013, 15:37

      Ptiu,ptiu, piei Drace!Iar ne baga Nea Basile o muie de BORist, nu ne pasuieste nici barem azi, in zi de sarbatoare.
      Răspundeţi

      Ștergere
  52. Uai, gata, mai in gluma, mai in serios, eu nu mai vorbesc mascari despre Cezarica !
    Toti l-au incoltit pe idiot ! Sa nu faca dreaq fro nesabuinta si sa-l avem pe constiinta !
    Pana si CPS a Meapene l-a futut !

    Uaim asta-i in stare sa se arunce in urma trenului !
    Doamne feri ! Gata, eu fac ciocul mic !

    Vreau sa fiu pretin cu el !

    Traiasca contributivitatea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu mai inventati voi ca omul si-a pierdut TABUL, ori ca a fost incadrat la Batalionul de Elita 123 Gheaze, la strans gogonici, ca nu-i adevarat !

      Gata, voi faceti ce vreti, da' eo vrau sa fiu pretin cu domnul Cezar !
      Nu-i mai cant nici Jiaga-Jiaga, nici PULA, PULA, PULA !

      Ștergere
    2. MOMENT ISTORIC!
      S-a facut si incheiat PACE cu CEZAR!
      Multumim tuturor, pentru dorinta de "reseta" relatiile bilaterale!
      Apreciem ca intr-o zi mare, Ziua prăznuirii Sfântului Ilie care este marcată în calendar cu roşu, însemnare ce nu apare în acest fel la niciun alt prooroc, s-a luat aceasta DECIZIE istorica.
      Sa traim cu totii, in buna pace si intelegere!
      La multi ani!

      Ștergere
    3. .....pare rau don Vasile !
      Eu nu am,, luptat" impotriva unor persoane (printre care si fratele meu - ii greu de crezut dar ii adevarat 100%) ci pentru niste PRINCIPII !
      Consider ca-i o mica ,,eroare " aceasta lege obtinuta prin: -actiuni,, pro domo" de catre persoane cu responsabilitati publice , prin santaj , minciuna ,manipularea opiniei publice si a factorilor de decizie intr-un mod grosolan si nepermis etc. etc....Asa ceva nu poate ramane multa vreme....
      Nu se invata din greselile trecutuli.........L-164 era buna ,pana au intervenit NESATUII si au denaturat-o , L-119 a fost buna (cu unele erori care puteau fi usor corectate...pana au intervenit NESATUII si au denaturat-o ! O ASTEPTAM PE URMATOAREA........
      Aaa..sa nu uit...,,LUPTA CONTINUA""..............Dumnezeu e cu noi , adevarul si dreptatea ii de partea noastra.....vom invinge!!!

      Ștergere
  53. Si io, si io ai sterg datoriile MuceaCiosului - ce i-as sterge io o mataringa pe la nas, cum a sters guvernoiu datoriile CFR marfa. Dar-exista un dar, trebuie ca maimuca sa ne ceara public iertare pentru o dreapta si buna inpacare, ca altfel nu va avea scapare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da ! Pentru ce a marturisit la 15:37, sa faca 100 de matanii si sa scrie de 1000 de ori "SI noi suntem ca voi" !

      Iar pentru ce a scris la 15:32...ma fac ca n-am vazut, n-am auzit !

      Ștergere
    2. ,,NOI NU SUNTEM CA VOI""...in vecii vecilor!!Czar

      Ștergere
  54. O seara buna tuturor !
    Merg sa-mi clatesc oleaca ochii pe Calator pe net si pe Hronicul Semnalelor ! Sa vad de ce ma considera civilizatiile extraterestre idiot !

    Apoi fug la cuibar !

    Noapte buna si tie, domnul Cezar ! Vezi, nu sunt retardat, asa cum ziceai tu ?
    Eote, pot sa si numar : 1, 2, 3, 4...stiu pana la mai mult de o suta !

    RăspundețiȘtergere
  55. NB la ZOO + 9! Cezare, la 2 nu uita sa ma inbelesti la oaua.
    Asta nu e stiPULAta in contract, asa ca, pe la 3 de kuk sa ma iei.

    RăspundețiȘtergere
  56. @PMTeule
    Mai prostovane ,du-te sa te pishi in gura ma-ti ca eu am sa ma cac in pizda ei pe post de tomberon.Futu-te-n gura cu tot neamul tau de tuberculosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar tu Viurele sa suji putza la leprosi, inclusiv coaili mele! Craa, craaa, craaaaaaaa!!!

      Ștergere
  57. Cezare e ora 3!!! Vino kukul sa mi-l iei!

    RăspundețiȘtergere
  58. Ai di pula me, iar e duminica !

    Mneata buna la ZOO+NOO + CEZAR Maimucea !

    Uai, da ce vantoase or tras prin capitala ! Cred ca a rupt teiul din parc, din care o facut Viurel Aostriaku zboruri demonstrative, ieri de Ziua Aviatiei ! Ca Sforte Haeriene nu mai avem !

    CRAAAA, CRAAAA !

    RăspundețiȘtergere
  59. Cezarica, cum pusca calului te-ai odihnit ?
    Ia-mi spune-mi tu, s-a mai luat cineva de tine ? Frun nesimtit de asta alde MUIAg, ori Mos Calicu ? Ca praf ii fac, dupa care ma Kis pe ei !

    Numa zice Tu la mine !

    RăspundețiȘtergere
  60. OAIIIII!CE BINE AM DURMIT! CEZARE, E OARA NOAUA, VINO SA IEI DE OAUA!

    P.S. SCUZE PMT! UITAI CA SEMNARAM UNILATERAL DECLARATIA DE PACE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S.S. CEZARE, MA KISS PE FLITUL TAU!

      NU-I INJURATURA, NU?

      Ștergere
  61. Dirlidingaaaa! Si jiaga-jiagaaa!

    Hai, pula, pula, pulaaa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FACUSI OCHI, AMARASTEANULE?

      Ștergere
    2. SI: PULA,PULA,PULA..CEZAR CASCA GURA!
      KISSA-NE-AM IN GURA TA!

      Ștergere
  62. Dirlidinga de trei ori sa-mi miroase buca-flori!

    RăspundețiȘtergere
  63. Muei, da unde carmele mele este mafiotul cu coaie mititele?

    RăspundețiȘtergere
  64. Hai ca asta cu chishatul in chizda ma-ti a cam expirat ,du-ti famelia de jen fiminin pe centura ca acusica misuna de straini ,sa le pui sa se spele inainte de a incepe munca ,mai ales pe gingii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viurele, Viurele nu vrai sa suji koaili mele? Ia zi, ieri cum ai zburat? In picaj, ori zbor plant? Dar ca sa stai la punct fix, cite batai din haripe ai dat?

      Ștergere
  65. .....pare rau don Vasile !
    Eu nu am,, luptat" impotriva unor persoane (printre care si fratele meu - ii greu de crezut dar ii adevarat 100%) ci pentru niste PRINCIPII !
    Consider ca-i o mica ,,eroare " aceasta lege obtinuta prin: -actiuni,, pro domo" de catre persoane cu responsabilitati publice , prin santaj , minciuna ,manipularea opiniei publice si a factorilor de decizie intr-un mod grosolan si nepermis etc. etc....Asa ceva nu poate ramane multa vreme....
    Nu se invata din greselile trecutuli.........L-164 era buna ,pana au intervenit NESATUII si au denaturat-o , L-119 a fost buna (cu unele erori care puteau fi usor corectate...pana au intervenit NESATUII si au denaturat-o ! O ASTEPTAM PE URMATOAREA........
    Aaa..sa nu uit...,,LUPTA CONTINUA""..............Dumnezeu e cu noi , adevarul si dreptatea ii de partea noastra.....vom invinge!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei MaiMucea, tu esti bolnav!!! Trebuie sa te transferam de la ZOO la 9. Sa-l ai coleg de camera pe Viurele, gaburul din Hurziceni fauritor de ceaunele.

      Ștergere
    2. PS. Buei "Mi-am pus gogonele-n par", macar de-n legea aia de-o tot lauzi, 119, s-ar fi luat in calcul NUMAI gradele si functiile avute in cariera, corelate cu soldele corespunzatoare. Chestiile astea se regaseau sigur, la fiecare, in memoriile personale. Asa, cum era de asteptat, pe kktul de lege 119, SULA venituri corecte, SULA prime, SULA sporuri, SULA, SULA, SULA s-o sugi!

      Ștergere
  66. Gata, am arenjat pentru tranferul urjent al Maimucei Cezarica Putza Mica, de la ZOO la NOO !
    Am pregatit camesoi nou-noutz !
    Vai Doamne, ce buba rea are asta la cap !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bag sama ca i-o impins-o puternic CSP a Meapene ! Ce lupta mai vrea sa continuie, ce vrea sa mai invinga sau sa infranga, nu inteleg !

      Suparat-ii tare, suparat,
      Ca din penzie i-o feliat !

      Doamne feri, Cezarus, tu nu vezi ca noi terminaram cu razboiul si ne avem ca fratii, ca surorile ? Toata lumea-i multumita, vesela si implinita !

      Ștergere
  67. "MuciFer says:
    Iulie 21, 2013 at 9:31 am

    Exact asta am vrut sa spun si eu, tu ai spus-o intr-un mod elevat.Eu am spus-o mai pe intelesul unora ca Bucidefier-CurDeFier+CapPatrat,care latra pana mai ieri ca NUMAI CONTRIBUTIVITATEA conteaza. Auzi la el, contributivitate!!!!Dupa cei cca. 15 de GAZ, ce contributivitate sa aiba? Iar acum le plange de mila activilor..Activii pot sa-si apare drepturile si singuri,in lupta noastra ei nu s-au implicat, noi de ce am face-o?"
    ---------------------------------------------------------
    Rusine Maimucea, Rusine!!!! Daca astea-s principiile tale, da-mi voie sa-l scot pe Viurele si sa ma kishhhh pe ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eo, de cate ori ma tot asez la clape, imi vine sa ma Kis ! Si asta numai de cand am avut emotiile alea puternice cu Viurele Aostriaku, in picaj...CRAAAA, CRAAAA !

      Ștergere
  68. Facem o mica,, hanaliza " ! Cine sare in sus de ,,asa zisa bucurie " ca o maimuta drogata !
    Un grobian ,tipicul clasic al hartogarului invartit , care ce mai mare responsabilitate a lui ,,cand era colonel in SMseu!! era sa faca pe furierul de trei ori pe zi si ..mare atentie ..SA INTRE LA MINISTER PESTE GARD SA NU-l VADA ...ORZEATA ..sa-i incerce rozeta ! Latra ca un apucat <<ducand totul in ..caca-pisu "cu catelul ! Nu a facut macar odata o referire la activitatea lui de MILITAR...apoi ce ar putea sa spuna ? Sa minta nu tie...are dramul de luciditate sa-si dea seama ca v-a fi deconspirat in secunda 2 ! Asta-i,, seful haitei "vorba lu M.A.
    Mai ,,avem"chipurile 2-3 anonimi care de fapt sunt tot ,,EL"....Bleahhh!!
    O avem pe ..ANDA....faza lunga ! O amarata care i-a mancat viata unui militar si care acum ii mananca ..pensia!!
    Mai este o......crapatura ,,militianca "! Injura cat poate pe APEVISTII PULII (APv.pulii) si trage si ea pe turta ei...plec ca pute a peste ......un FAAA ete totusi bun chiar si de contrabanda....
    Mai gasiti voi pe cineva in tabara ..Reparatilor ..care combat pe aici...??!!
    PS. Mai trecea Sorana in viteza maxima ! Acum il doare in pix. Zicea cineva..de la sub 3000 la in jur de 10
    .000(o suta de milioane!) Merita sa mai serveasca si el o muie...sigur si asta-i un militar MApN..reprezentativ!
    Saltare! Duminica superba.....cand nu luati muie desigur! Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZARE- CAP DE FIER, SA NE SUGI DE PULI NITZEL!

      Ștergere
    2. BAI KK-ULE, TU N-AI OMENIE CAT NEGRU SUB UNGHIA BIANCAI DRAGUSANA! UN RATAT ALCOOLIC, INVIDIOS,LIPSIT DE CULTURA SI EDUCATIE,MISOGIN, VULGAR,LIMITAT, RANCHIUNOS...ASTA ESTI, SI TE MIRI CA PESTE TOT CAPETI PULE-N GURA SI IN CUR? OTREAPA DRACULUI! MARS PE arMUYA,FUTU-TI GATII MA-TII!

      Ștergere
  69. PESE .
    ,,NOI NU SUNTEM CA VOI""...in vecii vecilor!!Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, da ce negru esti la suflet ! Ca Viurel de Hurziceni la fata!
      Ci dreaq ai in capul ala, bre ? Si cine te-a suparat in halul asta ? Si care "NOI" ? Ca te vad cam singuratic si nelinistit !

      Pese: nebunaticule, vrai tu musai sa cunosti ce fel de apevistul puley am fo eu !

      Doamne feri, da' tare rau te-o mai inveninat la suflet CSP a Meapene, de cand ti-a feliat contributivitatea !
      Stai asa, ca mai primesti !
      Acusica-ti pare rau dupa 164, nu ?
      Dracu te mai intelege !
      Ce om, bre, ce om !

      Ștergere
    2. Pese: si cata putere de analiza, cata chintesenta !
      Cred ca nu mi-a fost dat inca sa citesc o analiza mai buna decat a lu' Cezarika Putzulica cu Capul cat o Gogonica !

      Ștergere
    3. Pese: gata, nici nu mai vorbesc cu tine, Cezarica Muci pe Fata !
      Plec la Brasov, la Curdeleu ! Ala e pretin adevarat bre, nu o suceste ca la Ploiesti ! Poti sa te bizui pe el si cand e muci total !

      Ștergere
    4. @PMT ..imi vine greu sa ma adresez direct unei jigodii (nu ma refer la catel bre !!)..esti in stare sa tii public +Admin notar public care parafeaza intelegerea...un pariu ?
      Uite eu AFIRM ca - nu numai ca nu ma rasfutut CSP- dupa cum ca un apucat latrii tu peste tot dar pe cuponul de luna curenta mi-a venit si un PLUSde....(cateva beri TUBORG+ ceva mici !!) !!
      Nu am stiinta de unde vine, dar ii trecut acolo mai jos !! TII PARIUL...FANFAROANE??!!
      . Repet pentru a nustiu cata oara ....Cel care ,,a pierdut TABul..joaca la alta masa si a ajuns ,,OM MARE - coleg cu tine""Si care si el ii reparat acusica!!! Eu mai modest poate am pierdut o mitraliera , o pusca mitraliera ...sau poate un Aruncator reactiv antitanc...maruntisuri din astea !
      Da vreau sa stiu ce Militar AP-pulii ai fost TU!!!
      PS. O intrebare retorica :
      De ce nu se bucura prea tare Karadeniz sau Mos Alecu........eu stiu de ce .....ei au inteles,,,,!!
      Cu aceasta ocazie il informez de aici si pe LUPUS...ca-i intr-o eroare mare!
      El credea ca ma pune la punct cand mi-a dat un raspuns cu dintii inclestati...,,de cuantumul cel mai favorabil o sa beneficiezi si tu--@ Cezar!! -- o pula ,vom beneficia TOTI dar numai dupa ce va fi..periat de plusuri marsavesti si apoi ..impozitat!! Se aude ..Lupus ??
      Si o ultima problema:
      Cred ca-i momentul sa anunt ca o perioada voi ..sta la umbra !!!!?
      Doar daca ma cheama UDutaMeReu sau Bellita...voi mai scoate ..capul la soare !!
      Mult succes !

      Ștergere
    5. SA-TI FIE TARANA USOARA! INTELEGEM CA TE-AU HASAIT SI DE PE BLOGUL LUI WALTER!!! AL CATELEA ITI TRANTESTE USA-N FLIT? HAI, FII SINCER! PESTE TOT AI FOST SCOS CA O JAVRA CE ESTI.GUNOIULE!!!!

      Ștergere
    6. RATATULE! FA DRACU CEVA TRATAMENT CA ALTFEL RISTI SA DAI COLTU DE ATATA RANCHIUNA ! ESTI BOLNAV, CRETINULE! TU AI ADUS VULGARITATEA PE TOATE BLOGURILE, ATUNCI CAND NU AI ARGUMENTE INJURI CA LA USA CORTULUI SI JIGNESTI PE TOATA LUMEA! ESTI UN GUNOI IN PUTREFACTIE!

      Ștergere
    7. TAMBELUL DRACULUI! TOTI CAMARAZII TI-AU DAT FLIT...PE NICIUN BLOG MILITAR N-AI ACCES, ESTI INDEZIRABIL PENTRU TOTI..LA BATCA,LA CARCOTASU, LA HARI BUCUR, LA WALTER, LA ICA ST. O., INFOMONDO..TOTI, ABSOLUT TOTI TE-AU BLOCAT! SINGURUL CARE TI-A ACCEPTAT REFULARILE, INJURATURILE SI JOGODISMUL A FOST BURCU- MILITIANUL. DAR SI PE EL IL MUSTI DE CUR, SECATURA DRACULUI CE ESTI!!!PTIU, FLEGMA ORDINARA!

      Ștergere
    8. P.S. UITAI DE NEACSU!!!

      Ștergere
  70. Stai in PLul MU la umbra pin ti-or creste bureti pe muci!

    Dirlidingaaaa!

    RăspundețiȘtergere
  71. PERSONALITATEA INFECTA A IDIOTULUI NETULUI.
    Prost şi rău. Incult şi opac. Labil moral şi ros de orgolii. Inferioritate care urăşte tot ce e superior. Slugarnic şi totuşi avid de putere. Un fel de Iudă care-şi urăşte Mântuitorul tocmai pentru că se simte strivit de divinitatea Lui.
    Astfel de oameni nu au nimic măreţ, nobil, sublim în ei. Ei ajung să se creadă zei, împăraţi, salvatori, eroi - deşi sunt oamenii cei mai lipsiţi de personalitate.

    RăspundețiȘtergere
  72. Uai Cezarica, doamne feri ! Esti bolnav de-a binelea bre ! Esti dus, mai rau ca Horvat Pozitiv De La Deva !

    N-ai inteles nika din mistocareala cu TABUL, n-ai inteles nika din mistocareala cu Casa de Pensii, ori cu ce dreaq de mistokareli de astea mai facuram pe aciulea ! De fapt n-ai inteles nimic din ce ti-au zis zeci de oameni, pe toate blogurile astea pe care bantui !

    Vai de capul tau, esti preocupat numai ca sa-ti dai singur cat mai bine si mai multa dreptate si sa te justifici permanent !

    Zau daca nu, pana la urma urmei, chiar ca esti un material perfect pentru mistokareala !

    Doamne feri ! Copilu', ai buba rea !

    Mai zici de Nea Vasile ! Buey, ar trebui sa-i saruti mana, de 3 ori pe zi, ca te lasa sa te razboiesti cu toti, de aici, cu toti de te-or fugarit !

    Uita-te la tine, ce jalnic ai ajuns !

    Gata, plec sa-mi fac bagajul, ca ma asteapta betivanul ala la Brasov !

    Catre seara mi-o promis ca ma duce si pe mine sa vizitez Birtolomeu-Gara !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acu vazui ultima postare a ta
      te astept la bv...sa ai drum bun si sanatate.Oaileiii ce pofta am sa dau o muie live in birtolomeu in gara(apropos ce inaltime ai ca sa stiu cum te asez)....ca asta virtuala e mai rea decat fututul cu prezervativ din camera de bicicleta

      Ștergere
    2. Mey PMT, vezi ca ceala din Birtolomeu Gari, are alergie la potai.

      Ștergere
  73. @dedicatie bosorogilor batuti in cap.(sa speram ca doar de soare.Altii au fost scapati in cap:):)

    ce dreak aveti baaa!!...basinosilor(na ca ma ienervai)??
    ati mancat ceva stricat?? Aveti grija domnilor ca e vara,alimentele sunt perisabile si ar trebui sa mai renuntati la "ieconomia de corent",zgarciobilor.
    Bagati frigiderul in priza!....in pula voastra desigur

    PS si faceti un dus rece pe cap si-n gura....in pula mea!

    PS2 @PMT
    te-am invitat de 2x la bv si te-ai facut ca nu vezi. te invit a3-a oara si ultima.....cea mai buna muie e aia "laiv". Te astept cu drag:):) daca refuzi ti-o voi da in continuare aseaaa virtual.Ma bazez pe dumneavoastra!!....in pula mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei, scapat in cap ai fo tu, cand te-o pizdit ma-ta!Noi suntem constienti de faptele noastre.Nu fa pe bolundul ca nu stii ce reactii avem! Ciocu mic!

      Ștergere
  74. Ai aparut, raza de soare(sinii pupi in virful
    nasului desigur?
    Ai fost la Tampa, ai avut reuniune in famelie?!

    RăspundețiȘtergere
  75. Nea Vasile, schimba apa la pesti, venim si noi sa dezinfectam ca inca pute a cadavru mort prin sinucidere.Ptiu...

    RăspundețiȘtergere
  76. Elena Udrea a declarat, cu privire la posibila candidatură a lui Traian Băsescu la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, invocată de primarul Chișinăului: “Nu sunt surprinsă, așa s-a înfăptuit și Unirea, prin alegerea aceluiași domnitor, Alexandru Ioan Cuza, atât al Țării Românești cât și al Moldovei”, potrivit pesurse.ro.

    Primarul Chișinăului i-a propus lui Traian Băsescu: “Cu titlu de glumă, dar cine ştie, poate fi şi serios. Când noi vom avea alegeri parlamentare anul viitor, domnul preşedinte îşi va aduce la îndeplinire mandatul. Poate obţine cetăţenia Republicii Moldova. Sunt convins că Traian Băsescu poate să obţină orice funcţie. El va cataliza procesul de integrare europeană. A fost o glumă, acum contează partea celalată”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, la președinția Ungariei nu vrea sa candideze? Cetațenia maghiară se obține mai ușor decît cea româna.

      Ștergere
    2. Ca tot îi place lui să joace ceardaș prin HarCov cu UDeMeRistele!

      Ștergere
  77. Mai bine sa-si ia cetatenie rusa, ca aia au si mari, au si oceane!
    Da si ce ocne au!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,bre, la ei mai cade si cate un meteorit...cine stie!!

      Ștergere
    2. Mey, da la hegipteni nu ie cumva un scaon liber? Se converteste la islamism si isi mai ia o muiere, stiu io una libera de contract.

      Ștergere
    3. Sa-i faca dirlidinga?

      Ștergere
  78. Acusica cateva zile in urma, cand mancam cacat despre ziua nush caror arme si specialitati militare, m-a mancat undeva, ca de obicei!
    Imi pare rau ca, legandu-ma de Ziua Puscariilor, sarbatorita odata cu Sf. Petru si Pavel, PE 29 IUNIE, am reusit s-o "flescaiesc", fapt pentru care am luat nitzica muie de la "administratie" !

    Inca o data, imi pare rau !
    Si, ca drept autopedeapsa, autoflagelare si automuificare, in urmatorii 10 ani de viata frumoasa si adevarata a MHblogului, in ziua de 29 iunie voi avea ciocul mic !

    Cine este curios poate cauta in arhiva anului 2012 !

    O zi buna, plec ca ma asteapta Curdeleu in Birtolomeu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, fii atent la ce mitilic iti pune in cana Birtolomacul!!!!!!!!! Sa n-ajungi Doamne feri cu intoxicatiuni agroalimentare pe la Urjenta...

      Ștergere
  79. MaiMucea, prost ai mai iesit pe lume...
    "Bucidefier/Cezar says:
    Iulie 21, 2013 at 3:33 pm

    Corekt punctat ! Oricum paranghelia nu va tine mult ! Vom vedea la 1 octombrie !!
    DAAAAA ! Este nevoie de o noua lege a pensiilor militare – asa cum ai zis !
    Pana acum au castigat toti – mai putin MILITARII AUTENTICI !!~
    ------------------------------------------
    Muei GAZ-istule, loaza-gaoaza, tu "militar autentic"? Mirosi a kkt de cum deschizi ritul. Vai de mamaliga ta de rapanos.

    RăspundețiȘtergere
  80. Ministrul a afirmat că “prin adoptarea noii legi a salarizării, drepturile pe care le au cadrele militare nu vor fi afectate”, potrivit AGERPRES.

    Acesta a mai afirmat că noua lege va fi una adaptată domeniului specific de activitate.

    “Militarii vor avea, sigur, în limitele normalului, asigurate acele caracterstici specifice salarizării militarilor, legate de funcţie, de grad, de anumite etape, de pericolul muncii, adică, nu va fi o lege-tabu, a spus ministrul

    “Sigur că s-a creat un pic de stare de spirit… ce va însemna această lege a salarizării. Militarii vor avea ca întotdeauna o lege adaptată specificului muncii militare, a responsabilităţii militare şi a privaţiunilor la care sunt supuşi militarii”, a mai spus în încheiere Duşa.

    Executivul intenţionează să finalizeze proiectul noii legi a salarizării, până la toamnă.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri