Google Translate

joi, 11 iulie 2013

Vaticanul, somat de ONU pentru explicaţii privind abuzurile sexuale asupra copiilor.Acuzații șocante: Copii, inclusiv români, recrutați pentru relații sexuale cu preoți de la Vatican.

 
Vaticanul a fost  somat să ofere explicaţii detaliate organizaţiei despre abuzuri sexuale şi violenţe comise asupra unor copii în cadrul Bisericii Catolice. Vaticanul   deţine un mandat de observator permanent la ONU.
 
 Vaticanul, somat de ONU pentru explicaţii privind abuzurile sexuale asupra copiilorCa toate ţările membre ale Convenţiei ONU privind Drepturile Copilului, Sfântul Scaun este necesar să răspundă în mod regulat cu privire la acţiunea sa în faţa experţilor ONU,informează Mediafax.
 
 Potrivit procedurii, experţi ONU au publicat luni o listă cu întrebări, cărora Vaticanul urmează să le răspundă, “eventual” până la 1 noiembrie. Sfântul Scaun va fi audiat de către ONU ulterior, în ianuarie 2014, la Geneva.
 
 Este pentru prima dată când Vaticanului îi sunt adresate întrebări detaliate despre acest subiect, a anunţat miercuri o purtătoare de cuvânt a Comitetului pentru Drepturile Copilului, contactată de AFP.
 
 Potrivit listei de întrebări elaborate de către Comitetul pentru Drepturile Copilului, Vaticanul este invitat, “ţinând cont de faptul că Sfântul Scaun a recunoscut cazuri de violenţe sexuale împotriva copiilor, comise de către membri ai clerului, fraţi şi surori în numeroase ţări”, să ofere “informaţii detaliate despre toate cazurile”.
 
 ONU doreşte să afle care sunt măsurile adoptate de Biserică în vederea pedepsirii celor găsiţi vinovaţi de comiterea unor abuzuri sexuale asupra copiilor. Experţii doresc totodată să ştie ce a făcut Vaticanul pentru ca vreun membru al clerului acuzat de pedofilie să nu poată intra în contact cu copii şi care sunt măsurile adoptate pentru susţinerea victimelor.
 
Acuzații grave cu tentă sexuală la adresa mai multor fețe bisericești de la Vatican. Un fost prelat susține că la Vatican există o reţea organizată de pedofilie și a dezvăluit procedeul prin care copii, inclusiv băieți de origine română, erau recrutaţi pentru a întreţine raporturi sexuale cu preoţi italieni, relatează quotidiano.net, potrivit rtv.net.
 
Acuzații șocante: Copii, inclusiv români, recrutați pentru relații sexuale cu preoți de la VaticanFostul preot Don Patrick Poggi, condamnat și el pentru pentru abuz asupra unor minori și care și-a executat pedeapsa la închisoarea Rebibbia, a susținut că nouă preoți au abuzat sexual mai mulţi copii, printre care şi români, în câteva biserici de la periferia Romei.
 
Fostul prelat a povestit că faptele celor nouă preoți nu au nimic improvizat și spontan, susținând că la Vatican există o reţea organizată de pedofilie. Potrivit dezvăluirilor sale grave, pentru fiecare raport sexual, copiii ar fi primit între 150 şi 500 de euro, iar cel care se ocupa de racolarea minorilor era un un poliţist implicat în mai multe reţele de trafic de minori în scopuri sexuale.
 
Potrivit informațiilor din presa italiană care citează declarațiile lui Don Patrick Poggi, copiii erau recrutaţi din localurile de noapte pentru homosexuali aflate în preajma gării Termini din Roma.
 
Minorii români, cu vârste de 16 şi 17 ani, erau abuzați sexual de preoți care făceau parte din parohiile Pisa, Magliana, Pineta Sacchetti, Cassia şi St. John şi, potrivit publicaţiei quotidiano.net, raporturile sexuale aveau loc chiar într-una dintre biserici.
 
Poliţistul care îi “livra” pe copiii români preoţilor era implicat şi în alte reţele de prostituţie masculină, inclusiv în cele din lumea artistică sau a modelling-ului, iar printre clienţii pe care îi deservea s-au numărat şi membri ai sectelor sataniste, scrie și Corriere della Sera.
 

88 de comentarii:

  1. Da, am auzit. De la noi, cica au recrutat papistasii astia, ca sa le-o traga la buci, 2 boschetari. Pe Curdeleu si pe Cezar. L-ar fi luat si pe ala din Urziceni, cum ai zice...Motanelul kkcios, dar cica era prea negru si se murdareau aia pe burlan de funingine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Blogger maiag spunea...

    esti infantil cezare,latrii la stele,te a inrait rau viatza,te inteleg,insatisfactiile personale le refulezi aici,cred ca acasa nu scoti o vorba ca te pune la colt si aici prinzi si tu momentul,ai limbaj de om needucat,lipsit de cultura,limbaj sarac,nici macar sa injuri sau sa jignesti nu stii,nu am pretentii de la tine ca am simtit ca esti un neajutorat al sortii,un om plin de nemultumiri personale si frustrat,simti ca nu mai ai nimic bun de savurat in viatza,un copil sarac cu gija numai la mamaliga pe care o maninci mine,ce sa astept de la tine?sau ce sa asteptam de la tine?tu nu vezi ca toata lumea i ti da peste bot?

    10 iulie 2013, 22:37
    Blogger maiag spunea...

    cine stie sa mi spuna ce hram poarta cezar asta cu nume de imparat?la cunoscut cineva in realitate?tare ma tem ca aud numai vesti proaste despre el

    10 iulie 2013, 22:39

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-l,bey,in plata dracului, e d-aciulea de la Irecuperabili!Ratat cu tendinte schizofrenice,avortat pe gura,vocalimbar sarac in expresii..singura injuratura e cea din care provine,ce-a invatat de la muma-sa..sa-mi sugi p.ula,atat!

      Ștergere
    2. 10 iulie 2013, 21:24
      CEZAR spunea...
      @ MuYag..esti un idiot prost!
      @/DC - Ma indoiesc pentru faptul ca tu nu intelegi ca:
      1. Base este ,,frana de mana trasa "pentru acest guvern!
      2. Face totul pentru a-l bloca si a-l decredipbiliza in speranta ca lumea se va orienta catre ..MP!
      3. Este jignitor pentru un popor ...sa tina in functie un presedinte pe care l-a demis prin vot!
      4. Base lupta doar pentru imunitate si interese personale !
      Vom trai si vom ..vedea!
      Mamaliga nu explodeaza - cand am auzit prima data era sa pun mana pe Kalaswnikov ! Acum inteleg ca au avut dreptate!
      Nimeni nu zice ca obligatoriu Antonescu va fi presedinte ! Poporul va stabili prin vot!

      10 iulie 2013, 22:27

      10 iulie 2013, 22:37

      Lupuș P spunea...
      Băsescu este un politician terminat! Votul electoratului i-a decimat credibilitatea și nu mai contează decît ca servitor al guvernului Ponta.
      De ce s-ar mai strădui cineva să-l demită, dacă este doar o paiață(il citez) la Cotroceni?

      10 iulie 2013, 23:28
      Don Corleone spunea...
      buna dimineata!

      Nu sunt convins ca base cu prerogativele lui limitate poate sa "franeze" ditamai guvernu' si parlamentu'.....maaa al dreak e asta daca poate face el totul de unul singur.....ca MP-ul ala nici nu exista de fapt iar PDL-ul e in coma

      base e terminat dpdv politic si mai are mai putin de 400 de zile ca presedinte.Iar ftm banii de-amp pe referendum la care cetatenii nu vin.
      repet base e terminat sta pe acolo pe la cotro ca in formol si cu asta basta.In rest timpul isi va face datoria.Io zic ca e bine sa avem si un pic de pragmatism
      Deci: cui prodest?

      PS sper sa inceteze astia cu referendunul pt demitere macar cu trei luni inainte de alegeri.Nici nu mai e mult pana atunci....

      11 iulie 2013, 06:01
      CEZAR spunea...
      @MuYag...nici acum nu realizezi cum ca esti un IDIOT-PROST ?
      Basca faptul ca mai esti si ANALFABET ! Stai omule acasa.....!!

      11 iulie 2013, 08:56

      Ștergere
  3. Ai di pula me, iar e joi !

    Ca viata asta-i bun pierdut,
    De nu ti-o futi cum ai hi vrut !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum dadui cu muia de ghiavolii astia de pochi, cum de-am borat si matele din mine !

    Baremi lipitorile astea catolice n-au alambicuri de alea pe cap, ca prostodocsii, batute-n diamante si lucrate-n aur ! Ori patrafire si fustanele de alea, de 16578 de euroi setul !

    Oricum, tot criminali se intituleaza !
    S-or plictisit de dat la buci la muierile alea care, cica, trebaluiesc prin casilii parohiale si, acusica, li s-or facut pofta de gaoaze tinere, neprihanite !

    Astora, odata cu "admiterea" in scolile alea de pochi, le trebuie taiate coaiele ! Ca asa vrea Domnul, sa nu poftesti la preacurvie, ori la gaozul aproapelui !
    Iar pentru ca Domnul sa fie sigur ca trimisii lui pe pamant nu mintesc poporu' cu televizorul, harshti...jos coitele ! Vrei sa fii popa, atunci sa accepti sa fii si eunuc !

    Si uite asea sta Domnul linistit, acolea la dansul sus si scapa de-o grija. Ba, mai mult, ii ramane timp suplimentar sa se focuseze pe lupta vesnica cu Ghiavolu' Sarsaila !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce ca, in numele Domnului, au instigat la sute de razboaie si alte cruciade de astea, prin care au fost macelarite popoare si civilizatii intregi, acusica vor secs la gaoz !

      Parca or fo si prin Romanika cativa pochi de astia futaciosi, care iubeau la nebuneala procedeul muie-cur !
      Bine ca s-a sesizat ONU, ca alde BORul nostru...
      Poate se sesizeaza si PentagONU si sa-i ia la niscaiva puli in cur, de sa le iasa fum pe nari, ca la AVEMUS PAPA ! Cand negru, cand alb laptos !

      Stai, dar asta nu e totul, cum zice la reclama pentru cutite de bucatarie !

      Dupa ce s-a dovedit ca-s cei mai mari criminali ai umanitatii, iar acusica si cei mai de temut pedofili mondiali, tot istia, in numele Domnului, or fo si cei mai mari turnatori !
      Niste tradatori !

      Numa cand imi aduc iar aminte ca pe Horea, Closca si-un Crisan i-or turnat la grofi un popa de asta prostodox, cu grad destul de mare prin pochimea din Ardeal, iar imi vine tremuriciul pe conducta !

      Nichitean, ori Nichitiuc, sau Pizdiliuc il chema pe tradatorul ala de popa, care i-or vandut pe rascolitori la grofi.

      Ștergere
    2. Pese: Degeaba le-or dat muie cu cupa de la STALOWA WOLLA Cuza Voda si Ceausescu ! Lipitorile astea s-or ridicat, din propria cenusa, mai ceva ca Pasarea "Felics" !
      Acusica ne parasc si la Congresul SU ale A ca nu vor pontacii lu' Dottore-Plagiatore sa le dea averile inapoi, in integrum restitutio !

      Gura si gatzii mamii lor de curve prostituate !

      Ștergere
  5. Asea, asea, dar unei Maimucul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l baga in seamna si nu rade de el, prostul,la cat de prost e, va crede ca are umor!

      Ștergere
  6. In afara temei, ca fapt divers !

    Aseara, ori mai bine zis azinoapte, fusai la Gara de N, ca sa iau un pulete ce venea de la Mangalia si sa-l duc la pizda lu muma-sa, in siguranta ! Deh, aranjamente intre hoaste, pe schinarea mea !

    Da nu asta-i problema, ci faptul ca am avut un soc, la fel cum are pantograful de la locomotiva, cand se cupleaza la linia de contact !

    Pana la intrarea in gara, vazui un trotuar intesat de aurolaci, care trageau de zor la pungute ! Cred ca iereau fro 20, iar cativa destul de curati si bine imbracati !

    Unul dintre aia mozoliti, sigur ierea Cezar MaiMUCEA, ca avea Muci pe Fata si tot intreba de-un TAB, pe care l-a ratacit cand ierea in activitate !

    Interesant, oamenii nu erau in spatiul garii si nu deranjau pe nimeni ! Unul singur mi s-o adresat ceva de genul "Mosiule, da si tu un leu, sa-mi iau o paine" !

    Interiorul garii este schimbat total, fata de ce stiam eo ! Plin de Mecuri, Chiefsiuri, Spring-taimuri, chiosculete si tigani borati.
    Plus o mizerie crunta. Iar pe holul mare de acces, dinspre "coloane", plin de tarabe de alea din plastic, ca la piata, cu loc de depozitare in interior, ce se inchid cu lacatelul !
    Plus o lumina de aia difuza, ca la "Lumina de control" din scoala militara !

    M-am bucurat nespus ca, trenul de Mangalia, cu sosire la 23 si 19, avea intarziere doar 20 de minute, fata de trenul de Moscova, care trebuia sa fie deja plecat de fro ora, insa nu se terminase inca timpul de intarziere, planificat !
    Si nu era singurul ! Toate trenurile aveau intarzieri LA PLECARE !

    Incredibil ! Inclusiv alea de pe rutele interne !

    Ce big sit o mai ajuns si calea ferata !

    Oare cati politieni am vazut eo, cat am stat acolea, aprox o ora? ZERO ! Ori iereau supt acopereala, sa nu se demaste in actiune impotriva raufacatorilor !

    Oare cati caini bagabontzi am vazut eo acolea ? Plin, plinutz !

    Ce ierea pe vremuri ! Mii de oameni colcaiau in toate sensurile si directiile !

    Patrula militara "Capra cu doi iezi" ierea la datorie zi si noapte, Militia patrula cu Calasnicoavele la sold. Zeci de securisti filau comunistii tentati sa incalce doctrina de partid.

    Zeci de bisnitari cu "Am ciunga" si "Am kent" !

    Ai di pula me, da rau am ajuns !

    Apropo, a incercat cineva aurolacul ?
    Ca parca m-ar bate gandul. Cica nu-i scump si nici interzis !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, care te pricepi....
      Pune ast coment-analiza pe un email catre guvern, ministru de resort, ministru de interne, politia capitalei, iar la final, si unul catre Marele si Bunul Dumnezeu! Bravo PMT.

      Ștergere
  7. Mey, i-au vazut cumva printre aurolacii aia si pe Curdeleu si MaiMukles?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ete ce mai plateste romanaki;

    "A venit nota de plată pentru erorile cu fonduri europene
    Guvernul va plăti de la buget amenda CE, de 800 milioane de euro

    Din cauză că instituţiile statului responsabile cu gestionarea fondurilor europene au aprobat proiecte greşite, toate corecţiile financiare impuse de Comisia Europeană vor fi plătite de la bugetul de stat. Pentru toate cele cinci programe operaţionale, CE a stabilit corecţii de circa 800 milioane de euro.
    Guvernul va aproba săptămâna viitoare un memorandum prin care îşi asumă obligaţia de a plăti, din bugetul de stat, sumele rezultate din corecţiile financiare impuse de Comisia Europeană pentru proiecte finanţate cu fonduri europene. Altfel spus, şefii unor instituţii precum ANRMAP sau autorităţile de management pentru programele operaţionale au aprobat proiecte finanţate din fonduri europene, chiar dacă documentele erau greşite. După verificările făcute la nivelul CE, au fost aplicate sancţiuni cuprinse între 5% şi 25% din valoarea contractelor respective. În total, amenda ajunge la „circa 700 – 800 milioane de euro”, din estimările făcute de către ministrul fondurilor europene. Banii vor fi plătiţi din bugetul de stat, în caz contrar riscul este ca programele operaţionale să fie din nou blocate.
    „Guvernul trebuie să îşi asume situaţiile în care beneficiarii au suportat o corecţie financiară din cauza unor acte emise de către o structură centrală, fie ANRMAP, fie alte structuri ale Guvernului. În această situaţie este normal ca statul să plătească costul menţinerii în anumite funcţii a unor persoane care nu au făcut dovada că într-adevăr merită să fie în acele funcţii. Atât timp cât statul a greşit, trebuie să îşi asume acest cost“, a explicat zilele trecute ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici.
    Ministrul spune că sumele necesare sunt prevăzute în bugetul pe 2013, iar măsura este necesară „pentru a evita blocaje în derularea de proiecte“.
    „Este o măsură dureroasă pentru buget”
    „Astăzi o să avem o primă lectură şi o să adoptăm, probabil, săptămâna viitoare, o nouă măsură dureroasă pentru buget, dar necesară, cea referitoare la corecţiile financiare, la unităţile administrativ-teritoriale. Unde nu e vina lor, nu putem să-i punem să plătească. De altfel, ne dau în judecată, dacă nu mă înşel, şi câştigă. Şi atunci, îi punem noi să ne dea în judecată ca să câştige..., n-are sens”, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, la începutul şedinţei de guvern. El a adăugat că este vorba de „o nouă încărcătură pe buget”, care poate fi compensată printr-un grad ridicat şi mult mai rapid de absorbţie a fondurilor europene.
    ___________________
    http://www.cotidianul.ro/guvernul-va-plati-de-la-buget-amenda-ce-de-800-milioane-de-euro-217804/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la ce sa ne asteptam bun, intr-o tara cu AUTORITATI de cacat, constituite pe principiul familiilor mafiote, cu politruci handicapati, intrati prin usile din dos in structurile de la varf si cu o separatie a puterilor in stat in toata regula, astfel incat puterea judecatoreasca a ajuns sa se separe total de statul asta si sa faca ce-o taie capul, ca pe mosia kiorului !

      Vai de capul nostru, cu premieri cazuti in cap, la propriu, alde boc (boc=cacat in limba turca), cu vicepremieri zerodocti, alde izmana mafiotul personal, re-reevaluat, ori cu ministri inculti, alde bretonatul de la Dezbinarea Nationala, ori ala de la Invatamant. Franghiu, parca il cheama !

      Ștergere
    2. Dar cele 800 milioane euro nu pot fi RECUPERATE de la cei care se fac vinovati?Sau incompetenta unora, pusi in locuri necuvenite lor, trebuie suportata de noi toti? Alooo... Don Prim Ministru, de asta ai auzit? Matale intotdeauna cand auzi ceva grav, te miri public! Cu asta cum ramane? Poate pana diseara ne spui si noua oarece masuri!

      Ștergere
    3. N-aude, ca-i plecat in Kong Hong !

      Ștergere
  9. Auzi si la gazetarii istia, care valoreaza oleaca mai mult decat gaura de la covrig ! Cica "Fetze bisericesti" ! Ce fete bisericesti bre, astia-s fete de pula !

    Ce-o zis Big Sef de Sus: nimenea de Jos sa nu-si faca chipuri, tablouri, avatare sau aicoane cu ce este Sus, ori sa se-nchine la altceva si altcineva decat la EL, si mai nush ce porunci de astea !

    Pai, labagiii astia or facut exact pe dos ! Au ei treaba cu Dumnezeu, cum am eo legatura cu pigmeii.

    Auzi, "Fetze bisericesti" ! Adica, cum ar veni, fetele bisericesti o ard la gaozul curului !

    Lipitorile astea or inteles ca daca Seful cel Mare o zis "Lasati copiii sa vina la mine", atuncea e valabil si la ei treba cu copiii ! Adica sa lasam copiii sa mearga si la ei, ca sa le-o dea la gaoz !

    Gata, jos coaiele la toata pochimea. A 11-a porunca: pochii trebo eunucificati !

    RăspundețiȘtergere
  10. @PMT
    ca bine zici!
    "Gura si gatzii mamii lor de curve prostituate"

    Io tocmai acu venii din birtolomeu si fiind io cam manga mi se facu de ceva de dat la buci(ca era vointa/nema putirinta)
    ma uita-i pe strada asa ca dupa curve si vazu-i pe dracu gol.....imbracat in sutana/anteriu/cearsaf d'ala negru,cu cacatu ala de palarie pe cap de-i zice potcap....in pula mea.baaa!! il vazui si il placui .....baaaa ce bot imblanit avea.Chiar ma gandeam ca dupa ce-i dau muie sa ma sterg cu barba lui pe pula.D'a n-a fost sa hie ca a venit un taximetru si mi-a luat bunaciunea de la maciuca....
    da las ca prind io altu la o muie scurta.....ca umbla astia ca barzaunii Io n-am patrafir da fermoaru la blugi merge okei
    Va-n gura de mitici cu popi cu tot!! am pierdut partida de sex cu popalaul din cauza voastra

    PS am si io o intrebare: noi rezervistii avem dreptul sa dam un muiut la pochii militari? ca si ei trebo sa suporte "privatiunilii".....sau ne trebo legitimatie ?? ca mai bine prind unu pe strada si-i dau muie fara TVA taxe si accize....hai ca am plecat la vanatoare de satana imbracata in anteriu...sa am bafta!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Parca-i si vad pe pioseniile sale, onoratele fete bisericesti, cum tin ele predicile alea ale lor enoriasilor, despre curatenia sufleteasca, despre cum sa-ti iubesti aproapele si sa nu pacatuiesti, iar ei sunt deja cu pulile pline de cacat de gaoz, pe sub patrafirele alea de fustanele !

    Urla unul ca nu-i adevarat, ca-i blasfemie si ca nu-s toti la fel ! Ca molfai fekala gratuit !

    Nu conteaza, doar daca UNUL SINGUR, doar daca numai O SINGURA fata de asta bisericeasca a comis asemenea placeri, pentru mine toti sunt niste poponari !

    Baremi cand i-o trag lu' Cezar MaiMUCEA cu Muci pe Fata, in cur, nu ma afecteaza, ca are gaozul ca teava lisa, de la cate puli in cur a luat de la esalon, ca si-a pierdut TABul !

    RăspundețiȘtergere
  12. cititi inca o data!!! "ie fapte nu gulgute"

    http://mhblogonline.blogspot.ro/2013/05/saracie-si-grandoare.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai belitura, parca ai zis ca pleci s-o pui de-un gaoz, c-o fata bisericeasca, neprihanita !

      Ștergere
    2. Pese: cine a facut "colajul" ala, a luat un zece deplin de la mine ! Pacat ca n-am fo p-aciulea, ca sa ma bag si eo la o parola !
      Si tu ai luat un zece, ca l-ai importat, pentru publicare !

      Las ca-l mai prin eo pe umflatul asta prafuit de popa, de la biserica de vizavi de Prosper, ca mai vine dupa bani !

      Sa vezi ce puli in cur ii trag, in numele colegilor lui de la Vatican !

      Iar daca nu mi se scoala putza, i-o trag cu vibratorul hoastei, pana o sa recite din psaltirie pe de rost, de placere !
      Ca asea e voia celui de Sus !

      Ștergere
  13. Pan la urma imi dati si mie un popa la pula?
    prefer sa fie din SNAp da ma multumesc si cu "cordacii"ailalti
    PS las ca ma descurc pe net +1-2 telefoane......oaileuuu si ce-mi plac femeile si pizdoacele lor!!!!da ma sacrific si cu o muie de popa,asea ca sa borasc in bor:):)

    RăspundețiȘtergere
  14. @PMT
    atentie mare !!! fara gaoz! doar muie la popi si nu ma deranja ca tocmai l-am gasit.....el o suge si io scriu??lasa-ma sa ma concentrez ca sa borasc pe bor....no ca vineeeeeee!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ufffff ce bine e!! asta a fost "laiv"Al dreak popa a luat aia 20 de lei si a si sters-o......nici macar nu s-a clatiti in gura.A inghitit tot!!

    RăspundețiȘtergere
  16. I-auzi nenea: "pentru fiecare raport sexual, copiii ar fi primit între 150 şi 500 de euro" !
    Tot e bun.

    La noi, la Tara lu'Dorele, ti-o si trage si-ti ia si banii, pentru ca ai avut privilegiul s-o iei in cur de la o "fata bisericeasca" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: in traditia si cultura poporului roman se mai zice "Si futut, si cu banii luati" !

      Aidoma celor 15432 de rezervisti militari, din evidenta CPS a MeAPene, care asteapta Decretul de Promulgare a Reparatoriei de dupa Amnistie !

      Pana acusica, PULA, PULA, PULA, cum ar zice Cezarikoi cu Muci pe Fata ! Ala de si-o ratacit TABul si-o luat un sut in cur de la esalon !

      Ștergere
  17. maaa, da va place sa le-o trageti la popi!!!
    Comenturi garla pe tema asta si futai in vazul lumii...
    Da nu va intrebati cum pastele masii se vor gasi 800 milioane euro pt paguba si nu s-au gasit 2 milioane pentru "reparatiile" la pensii?
    Oare cat o fi "comisionul" pentru treaba cu cele 800? ... ca de la apv-isti, in afara de acatiste si injuraturi, nica' nimicuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. baaa e ca in bancu cu rabinu:'si tu ai dreptate"!!

      PS si nu mai pune cuvantul comision intre ghilimele.Ce, esti prost?

      Ștergere
    2. Nemernicia, cred ca este si de natura faptului ca desi noi dam UE pana la "ultimul cent" "birurile" impuse, UE nu stie cum sa faca sa ne dea cat mai putini euro, sa ne dijmuiasca din ce ne da, ori sa ne amane din motive variate! Mereu pun bete-n roate, mereu vin cu tot felul de "idei" nastrusnice"! Aduceti-va aminte pentru CE AU DAT BANI: camine de batrani, in care nu putem caza decat "anumiti" batrani, iar acum stau goale; terenuri de fotbal, bazine de innot, parcuri in mediul rural, cu sate pustii etc.etc. Asia sunt cei de la UE! Nu ne dau bani pentru ce ne trebuie, pentru locuri de munca...

      Ștergere
  18. nevsalerte hi hi!!
    @Lupus
    Hopaaaa...'nevinovata Camelia' o ia pe urmele lu tacsu.Se trange latu'??
    PS io stiu deja :base e de "vina":):)

    scuze si acuzatii se gasesc tot timpul.Doar adevarul nu se gaseste!!
    directoru ala de la A3 i-a tras-o lu fie-sa lu varanu la buci??...."biensiour"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raluca Turcan a declarat că PDL va susține regionalizarea propusă de USL. Vicepreședinta a precizat condițiile în care o va accepta.

      Vicepreședinta PDL susține că regionalizarea va fi acceptată de partid doar în cazul în care USL va respecta criteriile UE, adică criteriul istoric, socio-cultural, cel geografic, economic, de mediu şi populaţia. Raluca Turcan .......Hopa...testeaza saritul in barcuta USL??!!

      Ștergere
    2. Alt scandal, cu regionalizarea, pe care abia il astept !

      Indeosebi regionalizarea pe criterii hortisto-secuistice a HARCOVului si Muresului !

      Muie multa va curge la gura mea !
      Doamne feri, ma furnica pe schinare de placere !

      Ștergere

  19. maiag spunea...
    Lupus si Cezarica,Basescu o sa va interneze la Balaceanca,cred ca nici nu mai aveti somn,oricum le baga sula in coaste kakarailor,distractia si nebunia abia incepe,preludiu pt la toamna,miine daca fene este condamnta incepe distractia,Ponta asigura interimatul,toti oamenii lui Fene vor fii schimbati in toamna si de aici scandalulcu kakarau,Base,tace si face,ce ride la un wskii,i imi place strategia lui si creste adrenalina in mine cind vad efectele,sstai sa vedeti cum este intoarsa pe dos proiectul de constitutie de catre bruxel,sa fiti linistiti si sa va iubiti mult kakarailor.

    11 iulie 2013, 11:18

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da di undi pula me il tot scoti pi ista nu nume de magnetofon, tip TESLA B-119 ?

      Uai MUIAg-ul asta inca n-o aflat ca, Cezarica MaiMUCEA cu Muci la Nas, este netransferabil de la ZOO, la NOO ?
      Aaaa...ca mai trece si pe la NOO, asea de complezenta, asta-i altceva !

      Ștergere
  20. Doamne Dumnezeule ..iarta-i pe acesti nemernici ca nu stiu ce vorbesc! Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' ca facem o inchinaciune, la noapte, doua-trei cruci, si ne iarta Cel de Sus !
      Sa vad cum or sa-i ierte pe poponarii astia de la Vatican, ori de la BOR !

      Acolea-i problema, ca nu prea vor sa mai tina cont de alea 10 porunci !
      Ori, poruncile, is numa pentru pulime !

      Ștergere
    2. Pese: poponarii istia trebo puscati, public, in Piata San Pedro !

      Ca la vanatoarea de potarnichi: pac-pac, si jos cate 10 odata ! Si pac-pac, din nou...

      Ștergere
  21. Ce rau imi pare ca nu m-am facu popa catolic ! Ieream si eo barosan acusica. Casa parohiala MOCCA, metresa care sa-mi spele ziua izmenele, iar seara sa-mi suga pula, bani cacalau-ca asea vrea Domnul, o gramada de enoriasi idioti, gaoaze proaspete pentru dat la buci...

    M-o pus dreaq sa ma fac apevistu' pulii, ca sa jur ca imi voi apara tara, chiar cu pretul vietii, iar acusica, chiar fara niciun pret, ma fut fratii apevisti activi la gaoz, mai al dreaq ca la Vatican !

    RăspundețiȘtergere
  22. Pe saitu' oficial de la Cotro se difuzeaza, in continuare, slagarul Sabrinei Bruna "PULA, PULA, PULA" !
    Faine versuri. Vorba uneia: "PULA, PULA, PULA, sug ca nesatula !"

    RăspundețiȘtergere
  23. Uai, da' despre muslmanistii astia mahomedanisti, care sunt si ei peste un miliard, ori despre hindusii aia brahmapulisti, care bat si ei miliardul, de ce pusca si cureaua lata nu aud mascari de astea ?
    Ori aia sunt pagani si deja sunt destinati cu totii iadului lu' Sarsaila, asa ca nu se mai pune la socoteala daca si-o trag ori nu la gaoaza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, nu cumva, de exemplu, budismul o fi o religie "mai adevarata", decat facatura asta proliferata de crestinism ?

      Ștergere
    2. Care, de la schisma incoace, fiecare e cu pizda ma-sii ?
      Na, zic si eo ! Nu ca as avea dreptate, insa ma pasioneaza ! Inca nu sunt decis daca, dupa ce-o sa suflu in veioza, sa ma dea la groapa, cu cruce la cap, ori la Cuptior, la gaze naturale, de import ! Ca de sist...nu mai ajung eo sa prind !

      Ștergere
  24. Spor la muie, de 5 stele, la first clas !
    Si tineti aproape !

    RăspundețiȘtergere
  25. ,,Delegația Comisiei de la Veneția s-a întâlnit joia trecută cu reprezentanții partidelor politice din Parlament și au discutat pe tema revizuirii Constituției. Dezbaterile s-au desfășurat cu ușile închise. Oficialii au cerut ca discuțiile “să aibă caracter confidențial”. Surse de încredere ale De Ce News ne-au dezvăuit că s-a cerut revizuirea articolului 1 din Constituția României, legat de modul de organizare a statului.''

    DeCe News

    RăspundețiȘtergere
  26. Eote bre, cu ce se mai ocupa fetele noastre "bisericesti" !

    "Patriarhul Daniel a fost interpelat de unul din laici (vom pastra numele acestora in anonimat in materilaul nostru) pe tema lui Bercea Mondialul: "Ce facem cu aceia care arunca bani in cristelnita si o spurca, isi bat joc de taina botezului?" Patriarhul si-a iesit din fire si a inceput sa se rasteasca: "Ce va intereseaza pe voi, acum de cazul asta?!" Un alt laic a reclamat: "Prezenta lui Pavel Corut pe posturile de televiziune cu tampeniile lui pe care le propaga... de ce tace Biserica, de ce nu ia atitudine?" Patriarhul s-a ratoit din nou la ei: "De asta ne arde noua acum... " "Da, dar ataca Biserica, pe Fiul lui Dumnezeu..." Daniel a dat din mana, enervat. Alta reclamatie, tot de la un laic: "Catedrala Mantuirii Neamului poate fi vazuta ca o prostie in situatia asta de criza... Cade foarte prost sa ridici o catedrala de 400 de milioane de euro cand lumea n-are ce manca..." Daniel s-a enervat si de aceasta data si a ridicat vocea la reclamant: "Ce stiti ce e bine si ce e prost?!..." "Pai de ce mai facem Adunarea, atunci!..." Un alt punct nevralgic a fost cand laicii au acuzat episcopii precum Sofronie de la Oradea, sau Nicolae Corneanu: "Cum de mai sunt episcopi daca au tradat Biserica Ortodoxa?", cu referire la faptul ca au oficiat slujbe impreuna cu greco-catolicii. De data asta, Patriarhul nici n-a mai vrut sa stea de vorba si a intrerupt Adunarea si a iesit furios din sala."

    http://www.agentia.org/anchete/scandal-in-adunarea-bisericeasca-pe-temele-bercea-mondial-si-pavel-corut-969.html
    ===================================

    Ce pula noastra, cand se trezeste (!!!) cate un labagist, mai curios, sa vada cu ce se mai ocupa BORul ista, fetele astea de cur isi ies din fire !

    Chiar, ce are ca boratii arunca cu mii de euroi in cristelnita si prin biserica, ca la o nunta de boratani !
    Sau ca se tot construieste, de jde ani, o catedrala a NEAMURILOR, pe schinarea noastra !
    Z'gura ma-tii de tap national ! Harharul dracilor ! Crepea-ti-ar matzilii-n tine de imbuibat, cu tot cu lipitorile tale, de nu va mai ajunge !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: sa dea dreaq sa prind pe la capatzana, dupe "plecare", frun harhar de ghiavol de asta, ca ma scol din coparseu, asea mort cum sunt, si-l fut drept in muie ! De fata cu indoliata asistenta !
      Las ca ma duc eo in rai si fara textele pochilor !

      Si, ca sa nu risc, cred ca, pana la urma, optez tot pentru Cuptiorul "Cenusa" ! Ca babornita e in stare sa-mi faca felul !

      Ștergere
    2. Amiiiin!!!!!Doamne-ajutaaaaa!!!


      Ștergere
    3. Pese: cred ca am sa optez pentru o incantatie de aia UDU, cu un vraci adus de prin Haiti, care sa-mi implante in chept decoratiile cu Ordinul Meritul Militar clasele 1-3 si cea cu "Elev de Frunte", in timp ce eu pasesc "dincolo" ! In pas de defilare, evident, cu privirea inainte si cheptul scos in fata ! Si scandand "Servesc Patria" !

      Ștergere
    4. Daca babornita vrea panarama de aia cu trecutul gainii peste groapa, cu pomeni cu batiste si "Cornul si laptele", cu galeti date de la unul la altul, cu bani aruncati ca in reclama "Zboara puiule, zboara", cu nush ce copac uscat impopotonat cu mere, nuci si pufuleti, cu colaci pe care popa-i da la porci, cu urlete de bocitoare prefacute, cu coliva zabaloasa, cu icoane si prapuri, n-are decat !

      Ștergere
  27. Închideţi-vă conturile de pe Facebook, pentru că, fără să ştiţi, aţi lucrat gratuit ca informatori ai CIA. Cine a lansat îndemnul!
    =========================================
    O membră a guvernului Venezuelei, ţară care i-a oferit azil politic fostului consultant al serviciilor americane de informaţii Edward Snowden, le-a cerut utilizatorilor reţelei sociale Facebook să îşi închidă contul pentru a evita ca acestea să fie folosite în scopuri de spionaj, transmite AFP, citat de capital.ro.

    “Compatrioţi: închideţi-vă conturile de pe Facebook, pentru că, fără să ştiţi, aţi lucrat gratuit ca informatori ai CIA. Uitaţi-vă la cazul Snowden”, a scris ministrul afacerilor penitenciare, Maria Iris Varela, pe contul său de Twitter.
    Ea le-a îndemnat pe victimele ‘spionajului ‘ să depună plângere şi să ceară o ‘indemnizaţie corespunzătoare’ pentru acest prejudiciu, astfel încât să ‘doboare economia’ Statelor Unite. Snowden este blocat de peste două săptămâni în zona de tranzit a aeroportului Şeremetievo din Moscova şi a cerut azil politic în peste 20 de ţări dintre care majoritatea l-au refuzat. Trei state latino-americane – Venezuela, Nicaragua şi Bolivia – s-au declarat dispuse să îl primească.
    Numeroase incertitudini planează asupra modului în care fugarul, căutat de Washington pentru spionaj şi rămas invizibil după plecarea sa din Hong Kong, pe 23 iunie, ar putea să ajungă în ţara sa gazdă.
    Roxana Dobre, A.M.PRESS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, io am cont pe facebuci, da sa stii ca nu postez pe iel. Am mai primit mesaje, "am mai apreciat" cite-o postarea sau cite-o fotografie pe care au postat-o acololo "prietenii" si-atit. Pai cum sa-mi dau kilotii jos in vazul prietenilor prietenului meu, ca de alde Cezar MaiMuci la kur si rahat la nas, pe care-l chiama Petre Petrisor-ce ne-o beleshte de zor, ori baragladina aia negra din Urziceni, Viurel, cu pseudonume de mitz, care si-a pus acolea toate pozele pe care le-a facut el la Viana anul trecut? Dar cine-i natarau, bravo lui!!!

      Ștergere
  28. Buai PMT, tu esti moldovan get-beget si iesti si din Dolheasca lui Arsinel...Buai, ia hai sa punem de-o fratie ca aia Masonicii, cu huoltenii si hardelenii! Buai, da' fara mitici-limbrici-venetici ca alde Curdeleu, ori Cezar!
    PS. Buai, numa' la moldovani se da o gobaie de-aia neagra peste groapa. La huoltenii lu' Cezar se da o pula. Aia a raposatului, ca s-o tina Czar impaiata si din cind in cind s-o belesca toanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt o pula !
      Uai, nu va spusei, anul trecut, cand analizam nush ce sobect important p-aciulea, ca fusei la o inmormantare, undeva prin Bucovina, de m-am crucit ? Uai, aia fac inmortaciunile mai tzapane decat nuntile ! Chit ca raman in curul gol, dupe ce dau mortaciunea la groapa !

      Doamne feri !

      Ștergere
    2. Pese: uai, mai zisai eo, am plecat de la mormantarea aia cu jde colaci, cu jde batiste, cu jde prosoape si batiste, cu o patura nou-noutza, cu o camasa barbateasca in tipla, cu fro 2 sticle de rachiu, cu o juma de oala de galuste (sarmale) si cu alte chestii, de abia mi-or incaput in port-bagaj si pe bancheta din spate a masinii !
      M-or zapacit dreaq de cap bucovinenii aia ! Eo ieream pe la capatul ulitei, ca sa ies in sosea, iar aia inca mai strigau dupe mine, ca sa opresc, ca au uitat sa-mi mai deie ceva !
      Oameni pe care nu i-am vazut in viata mea, insa pe care i-am cunoscut datorita unei "obligatii" de a merge la inmormantare !

      Doamne feri ! Eram pe la Bacau si tot ma uitam sa vad daca nu ma urmaresc bucovinenii, ca sa-mi mai dea cate ceva !

      Ștergere
    3. Pese: uai, va mai spusei eo, s-o tras un praznic, de fro cateva sute de persoane, de i-o bagat pe toti sub masa ! La propriu ! S-a mancat si s-a baut, in numele mortaciunii, pe viata si pe moarte !
      Tambalau total.
      Imi aduc aminte ca, o noapte intreaga, am participat "voluntar", cu hoasca, la legat nush ce pungi cu prosoape, de niste colaci imensi !
      Se faceau liste, se faceau recensamanturi de alea adevaratelea, sa nu scape fro unul din schema, se faceau calcule si repartitii la mese, se numarau sticlele de rachiu...Ai di pula me, in afara de mortaciune, care statea bine mersi, toti erau zbuciumati !

      Ștergere
  29. Lasa-i ma pe ardeleni ca ne facura de ras cu Boc, Rus & compania! Cum dai o basina gasesti unu de la Cluj sa o aspire si sa o valorifice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numa' sa nu fumeze...linga.

      Ștergere
    2. Ardelenii ne facura de ras tot timpul, nu numai cu boc (boc=cacat in limba turca)! Halitorii astia de clisa si jumari stiu sa se dea mari scule patriotice numa dupe ce creapa in ei jde pahare de palinca ! De aia de poti s-o folosesti ca diluant pentru vopsea, ori pentru sters unghiile de oja !
      Atunci sa-i vezi cum urla "Noi suntem romani, noi suntem romani, noi suntem pe veci aici stapani !". Sunt o pula, ca daca trage groful Ciobo Borno o basina, mutesc toti ! Da' lor le place, in special cand li-l spanzura pe Craisor, in piata publica !
      Noooo...noooo... Avuram, de curand, niste prostalai pitecantropi de Cluj care nenorocira tara !

      Platim, acusica, cu sutele de meleoane ! Pe viata !

      Ștergere
    3. Pese: ca sa nu mai zic ca treboia sa treaca "batalioanele romane" Carpatii, ca sa faca ordine p-acolea, ca blegomanii astia de halitori de slana n-aveau timp de asea ceva ! Iereau la masa ! Nu-i interesa de Ioska hortistul, care le pusese matele in pari, la Traznea, Ip, ori la Moisei ! Nici ca i-or tras pe roata pe aia cu rascoala ! Mai putin pe ala care s-o spanzurat, cu ata de la izmene !

      Ștergere
    4. Pesese: si sa nu mai zic si di idiotii de prazari, cu capatanile pline de zaibar, ca l-or lasat pe Banul Craiovei, nea Misu Caftitorul, sa mearga el la discutii individuale cu bozgoroii lui Atila, doar cu o garda personala de 12 betivani !
      Pana si ala o fo tradat, tot pe pamant erdely-nesc ! Iar iobagii si iosugii ardelenesti se uitau ca proastele la pula, in loc sa "Sho pe ei" ! La fel cum se uita si iobagii nostri actuali, din fruntea patriei, la grofii mondiali, care ne impun cele mai stupide reguli !
      Sireaca tara bogata !

      Ștergere
  30. Eote cum te face sa-ti iei neamul la pula !

    "Aproape 5.000 de bucuresteni au fost muscati de caini in primele 6 luni ale anului. Sunt datele Institutului Matei Bals, care scot la iveala un record, daca e sa ne raportam la ultimii 10 ani.
    In replica, reprezentantii Autoritatii pentru Supravegherea Animalelor dau din umeri. Spun ca au doar 3 echipe care trebuie sa se ocupe de cei 50.000 de maidanezi liberi pe strazile Capitalei. Tot ei sustin insa ca de vina pentru inmultirea haitelor agresive ar fi si oamenii, care hranesc cainii si ii aduna astfel intre blocuri."

    =======================================

    Deci, retineti:
    -in timp ce "Autoritatea" asta cu cainii, numara cateva sute bune de angajati imbuibati, care freaca luleaua si papa banii de pomana, facand statistici in Excel, are doar 3 (!!!) echpe de gabuit cainii, ca sa le duca la taiat coaiele ! La un efectiv de 70.000-90.000 de potai !

    Mai bine ar destina echipele astea jalnice de hingheri pentru prins pochii de la Vatican si din BOR, care fut in cur copchiii, ca sa-i duca la juganeala !

    Si, biansiur, de vina sunt tot locatarii ca-i hranesc si ca nu-i lasa sa se sfasie intre ei de foame ! Iar in ultima instanta sa nu mai poti nici macar iesi afara din bloc, ca nu cumva sa te haleasca vreo haita, in integrum !

    Uai, are careva fro pusca ? Nu pentru potai...

    RăspundețiȘtergere
  31. Ati hi auzit voi fro data ca, cumva, onoratele muiane bisericesti, ar hi facut ceva sa vina in sprijinul rezolvarii situatiei zecilor de mii de caini comunitari, care nu au nicio vina ca sunt scapati de sub control ?
    Ca si-ar fi adus frun aport, cat de mic, pentru rezolvarea acestor creaturi ale Domnului ?

    O pula ! Pochimea habar nu mai are de creaturile Domnului si despre dreptul la viata !
    In afara de gusile lor, de cum sa dea la buci si de ce marci de mertzane noi au mai aparut, ii doare in pula de viata pe pamant !
    Se freaca pe burta cand e de-o ingropaciune, ori de-o pomenire ! Ca la botezuri si cununii nu prea merge masa ! Daca s-ar putea, numa mortaciuni !

    RăspundețiȘtergere
  32. Muie la liber, de 5 stele ! La first clas !
    Ma cam doare la intercostale, de cat am stat cu gaozul in scaun !

    Pupici de la mosu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Birlicus ai dreptate. Cre ca te tragi din neam de popa tuns, ori cel putin de tzircovnic. Acu ca ai egzperienta la impartit colacii si spalat mortu pe pula, zau asa, nu vrei sa mergi la seminar? Parca pe la Cernica ori Caldarusani era unul "autohton". La Cernica cica fu uns ca popa tuns Curdeleu ot Birtolomeu. Marele guru caruia monahii i-au umplut curu.

      Ștergere
  33. @PMT
    sa-mi bag pula!! cre ca te iubesc.:):):)
    Oaiii ce ma ungi pe suflet cu popchii astia....cum pula mea pot sa fac sa le bag comenturilii astea pa mail pan ziare pa la TV sa afle toaaaata lumea.....in pula mea

    Da nu afla bre nu afla.Inca de pe vremea samanilor.....nemernicii popi au fost sluga statului si a politicienilor.....chiar daca pe vremuri erau sefi de trib/faraoni/regi/imparati sau ce pula mai erau

    Un popor se stapaneste in doua feluri
    1-"zaharelul"(adica ametirea de cap cu ajutorul popilor)
    2-"biciul"(adica cine scapa/nu crede in popi intra pe mana jandarilor si a organilor

    PS ma tot gandesc la babaciunile alea care dau ocol bisericii in patru labe ca niste viermi ce au ajuns.Pai cand aveau 17-18 ani si se futeau in draci pan porumbi nu se gandeau la "scadenta"?
    C-asai-i romanu ipocrit si romanca curva de mica.
    apropos ati vazut pizduce de 18 ani pe la biserica? ete pula ,acum sunt in baruri....la biserica peste 50-60 de ani.
    Vacile astea nu au aflat ca Dumnezeu se afla in suflet nicidecum in betoanele bisericii......cica ele fenteaza pe ultima suta de metri....cand nu mai au chef de pula si arata ca mumiile ,le apuca asaaa un amoc de biserici de zici ca au tampit toate curvele din Ro de acu' 50 de ani.
    Si popchii ce sa faca bre ce sa faca? profita si ei ca ultimii/primii camatari

    PS2 aveti careva adresa de mail a lu pula ala "preafericit"???
    Na ca ma ienervai.Poate f'un dobitoc n-a vazut linku si e la biserica acum

    Mareee dreptate a avut EMINESCU sa stiti!
    http://mhblogonline.blogspot.ro/2013/05/saracie-si-grandoare.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cacam ai dreptate, Curlandezule !
      In tineretile ei, hoasca iasta a me n-o pupat in veci biserica ! O durea pe ea exact la lindic de treburile bisericesti ! Pacatuiam la greu ! Inclusiv in postul Pastelui, in preziua Inviorarii, ne futeam ca chiorii ! Pe unde apucam !
      Acusica, de cand s-a hoscait, o devenit mare credincioasa, cu aplecari de astea spre "Casa domnului", care tind sa dea in fanatism !

      Chiciuri de 2 bani ! Sa n-ai habar, o viata intreaga, despre cum se mananca chestiile astea cu credinta, iar cand te simti pe la capatul tunelului o-nvarti ca la Ploiesti !

      Ștergere
  34. Bate-i Doamne pe pacatosi ! Sa nu vada verdeata ,sa nu aiba liniste ! Cazanul cu zmoala , sa le fie vesnic !Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa buei, ca dicuseara ii bag o rugaciune si-o sa ma ierte !

      Eote:

      "Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh
      Doamne, miluieste-ne pe noi, ca intru Tine am nadajduit, nu Te mania pe noi foarte, nici pomeni faradelegile noastre, ci cauta si acum ca un milostiv si ne izbaveste pe noi de vrajmasii nostri, ca Tu esti Dumnezeul nostru si noi suntem poporul Tau, toti lucrul mainilor Tale si numele Tau chemam. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin."
      ===============

      Sa vezi cum o sa ma miluiasca pentru faradelegile mele !

      Da, tare-s curios cum o sa-i miluiasca pe aia cu "Fete bisericesti", care au dat la buci ca niste curve desfranate !

      Acolea-i problema !

      Amin ! Si de la cap !

      Ștergere
  35. Text preluat de la SCMD !

    Cititi cu atentie si partea cu penziile !
    Ce dreaq, ca nu degeaba traim in Tara lu' Dorele !
    ====================

    AŞA ARATĂ LEGEA ÎN RUSIA
    ( informatie preluata)

    Ruşii nu au nici DNA, nici ANI, nici DIICOT, nici alte mii de instituţii şi organisme care să lupte cu corupţia, aşa cum are România.
    În schimb ruşii îl au pe Raşid Gumarovici Nurgaliev , general-colonel, ministrul Poliţiei şi al Afacerilor Interne, fost KGB-ist.
    Recent, din ordinul lui Nurgaliev, toţi cei 1,4 milioane de poliţişti ruşi în frunte cu cei 340 de generali au trecut prin Comisia Specială de Reatestare Profesională care i-au verificat şi la măsele şi la portofele. Cu alte cuvinte, le-au fost controlate cunoştinţele profesionale, dar şi averile. Poliţistul care nu a fost în măsură să-şi justifice averea a rămas fără ea, considerându-se că a fost furată, iar el a luat drumul coloniilor de muncă de pe lângă Cercul Polar. Scurt.
    Printre cei respinşi la examenul de reatestare pe posturi s-au aflat şi 21 de generali ruşi de poliţie.
    În cele din urmă, din 1,4 milioane de poliţişti ruşi, au mai rămas 800000 ( opt sute de mii). “Puţini, dar buni!” a remarcat mulţumit ministrul Nurgaliev.
    Comisiile de reexaminare au descoperit poliţişti ruşi posesori de cinci sau şase case, posesori de magazine, restaurante sau chiar hoteluri. Unii dintre ei erau chiar patroni de mici bănci.
    Rashid Nurgaliev, un general extrem de respectat şi iubit de ruşi, cunoscut pentru sobrietatea şi viaţa lui austeră, a examinat listele cu respectivii ofiţeri şi a întrebat mirat: “Dar pentru ce mai stăteau ăştia aici în Poliţie dacă ei milionari? Cine-i ţinea pe aceşti indivizi în funcţii? Şi ce rezultate aveau aceşti veritabili oligarhi ca simpli sergenţi de poliţie? Probabil că aveau nişte rezultate fenomenale şi erau dedicaţi cu trup şi suflet muncii de poliţie dacă, putrezi de bogaţi fiind, ei patrulau noaptea pe străzi ca să prindă hoţii! Vreau să văd rezultatele muncii lor!”
    Ministrul Nurgaliev nu a avut ce vedea, pentru că rezultatele cu pricina nu existau. Ca atare au zburat din posturi şi cei care îi toleraseră în funcţii pe primii.
    Nu ar fi rău ca exemplul ruşilor să fie preluat urgent şi de Ministerul Român de Interne, dar şi de alte ministere din România.
    Există sute de mii de funcţionari români de stat (mai ales la primării şi prefecturi), de poliţişti şi militari români, de directori ai unor companii de stat, de funcţionari prin diferite ministere care dacă ar fi luaţi acum la un control serios nu şi-ar putea justifica nici măcar zece la sută din averile pe care le deţin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuare:
      =========================

      Există poliţişti, jandarmi, militari şi funcţionari români care posedă la ţară adevărate moşii. Mai mult decât atât, unii au proprietăţi prin străinătate, deţin case şi hoteluri sau pensiuni. Au contractate împrumuturi la bănci de milioane de euro. Mulţi dintre ei au acţiuni la diferite companii Practic sunt multimilionari. Singura spaimă reală cu care se confruntă aceşti poliţişti şi funcţionari este, în mod paradoxal, spaima de a nu fi daţi afară din “serviciul la stat”.
      Deşi România a revenit la capitalismul chiaburesc de acum o sută de ani de care este foarte mândră, noii moşieri şi chiaburi ai României nu se găsesc pe haturile şi ogoarele ţării ci prin birourile MAI sau prin inspectoratele Poliţiei şi ale Jandarmeriei.
      O mafie de nivel naţional s-a format şi în sistemul militar de pensii.
      O simplă privire aruncată asupra listelor de pensii militare arată diferenţe scandaloase şi absconse. Militari cu acelaşi grad primesc pensii extreme (unul de o 150 de euro, altul de 4000 de euro) sub pretextul că unul dintre ei a ieşit la pensie cu câţiva ani mai devreme decât celălalt sau că unul a avut “munci de răspundere” în timp ce altul nu a avut aşa ceva. Aşa se face că în România de azi există plutonieri cu pensii de două sau de trei ori mai mari decât ale unui colonel.
      Dar mai presus decât toate acestea stă neputinţa Justiţiei române de a lua măsuri contra celor care s-au îmbogăţit prin furt şi şantaj.
      Presa a făcut mare tam-tam în legătură cu cazul ministrului Dan Ioan Popescu căruia i s-a pus sechestru pe bunurile deţinute a căror provenienţă nu a putut fi justificată (circa un milion de euro).
      Totuşi, respectivul nu a păţit nimic. Iar în România există sute de mii de proprietari care nu pot justifica în nici un fel vilele, terenurile, conturile de milioane de euro pe care le deţin sau lăzile burduşite cu sute de kilograme de aur cu care posesorii nemaiştiind ce să facă îşi poleiesc maşinile cu el. De ce nu verifică statul aceste averi?
      Nu le verifică pentru că România nu are deocamdată un Nurgaliev.


      Stan VALENTINEAN
      =============================

      Ștergere
    2. Pese: asa e, din pacate Romanika nu a avut un Nurgaliev de ala de-al lor !
      Noi ne-am multumit cu alde Saniutza-bleaga putza, Oprea izmanutza-sef de mafie personala, Igas analfabeticul, puscariasul Babiuc-pretin cu Jiji Fekali, ori actualul bretonat de la Ministerul Dezbinarii Nationale !

      Niste politruci urechisti, care au bulversat intregul sistem, de nici dreaq Sarsaila nu-l mai descalceste !

      Ștergere
    3. Pese: ciocu' mic, ca am dreptate !
      Uitati-va numa la cacatul avortat de militieni cu ocazia sfintelor sarbatori nationale de BAC, de acusica cateva zile !

      Cu ministrul lor in frunte, alt analfabetic national !

      Doamne feri, ce tara faina avem, dar plina de prostani !

      Ștergere
  36. Cititi si voi, ca pe mine ma doare la cerebel:
    ========================
    Comunicat de presă
    (11 iulie 2013)

    Ref.: Decrete semnate de președintele României, domnul Traian Băsescu, joi, 11 iulie a.c.
    Președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat joi, 11 iulie a.c., următoarele decrete:

    • Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a domnului Gigi Dinu și numirea sa în funcția de judecător la Judecătoria Craiova;
    • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Judecătoria Călărași a doamnei Arina-Silvia Bobocia-Fătu - pensionare;
    • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Bihor a doamnei Dana-Marietta Cosma - pensionare;
    • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Craiova a doamnei Teodora-Gabriela Bănescu - pensionare;
    • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Harghita, delegat în funcția de președinte al acestei instanțe a doamnei Cornelia Dragomir - pensionare;
    • Decret privind eliberarea din funcția de judecător, delegat în funcția de președinte al Secției penale și pentru cauze cu minori și de familie a Curții de Apel Bacău, a doamnei Ioana Vorniceasa - pensionare;
    • Decret privind eliberarea din funcția de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș a domnului Dan Petru - pensionare;
    • Decret pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului privind transportul aerian dintre Canada şi Comunitatea Europeană şi statele membre, semnat la Bruxelles la 17 decembrie 2009 ;
    • Decret pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului privind spaţiul aerian comun între Uniunea Europeană şi statele sale membre, pe de o parte, şi Republica Moldova, pe de altă parte, semnat la Bruxelles la data de 26 iunie 2012;
    • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 12/2013 pentru reglementarea unor măsuri financiar-fiscale și prorogarea unor termene și de modificare a unor acte normative;
    • Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 47/2013 privind unele măsuri în domeniul instrumentelor structurale care privesc beneficiarii direcți finanțați din fonduri externe nerambursabile, precum și unele măsuri financiare în domeniul ex-ISPA din sectorul transporturi;
    • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 27/2013 pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 64/2009 privind gestionarea financiară a instrumentelor structurale și utilizarea acestora pentru obiectivul convergență, precum și pentru adoptarea unor măsuri financiare în vederea creșterii gradului de absorbție a fondurilor europene;
    • Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 7/2013 privind modificarea unor acte normative din domeniul sănătății;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuare:
      ===================Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 30/2013 pentru prelungirea valabilității licențelor de traseu și a programelor de transport public județean;
      • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 164/2008 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2005 privind protecţia mediului;
      • Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 20/2013 privind înființarea, organizarea și funcționarea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc și pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc;
      • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 21/2013 pentru modificarea și completarea Art. 5 din Ordonanța Guvernului nr. 94/1999 privind participarea României la procedurile în fața Curții Europene a Drepturilor Omului și a Comitetului Miniștrilor ale Consiliului Europei și exercitarea dreptului de regres al statului în urma hotărârilor și convențiilor de rezolvare pe cale amiabilă;
      • Decret privind promulgarea Legii pentru completarea Art. 13 din Legea nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local și pentru completarea Art. 56 din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismului;
      • Decret pentru promulgarea Legii privind transmiterea unor terenuri în suprafață totală de 136.655 mp, aflate în domeniul public al statului, din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor - ROMSILVA în administrarea Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine, în vederea realizării de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România - S.A. a obiectivului de interes național „Autostrada Timișoara - Lugoj”;
      • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 24/2013 pentru modificarea Ordonanței Guvernului nr. 19/2002 privind unele măsuri pentru constituirea și utilizarea fondului locativ de protocol, proprietate publică a statului, și pentru vânzarea unor imobile, proprietate privată a statului, aflate în administrarea Regiei Autonome „Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat”;
      • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 6/2012 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 81/2000 privind certificarea încadrării vehiculelor rutiere înmatriculate în normele tehnice privind siguranța circulației rutiere, protecția mediului și în categoria de folosință conform destinației prin inspecția tehnică periodică;
      • Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 29/2013 privind stabilirea unor măsuri pentru plata salariilor personalului din sistemul bugetar aferente lunii aprilie 2013;

      Ștergere
    2. Continuare:
      ======================
      Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 33/2013 pentru modificarea și completarea unor acte normative;
      • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 82/2012 pentru modificarea și completarea unor acte normative privind evidența persoanelor, actele de identitate ale cetățenilor români, precum și actele de rezidență ale cetățenilor statelor membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European rezidenți în România;
      • Decret privind promulgarea Legii pentru respingerea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 59/2012 privind mandatarea Ministerului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri în vederea înființării unei societăți comerciale;
      • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 94/2012 pentru completarea Art. 1 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 60/2009 privind unele măsuri în vederea implementării programului „Prima casă” și adoptarea unor măsuri în vederea îmbunătățirii condițiilor de derulare a programului „Prima casă”;
      • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 63/2012 pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 18/2009 privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe;
      • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 62/2013 pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 11/2012 privind stabilirea unor măsuri pentru eliberarea benzilor de frecvențe radio 830-862 MHz, 1747,5-1785MHz, 1842,5-1880 MHz și 2500-2690 MHz, precum și pentru aprobarea unor măsuri în domeniul financiar-bugetar;
      • Decret privind promulgarea Legii pentru realizarea capabilității operaționale aeriene cuprinse în Faza 1 a Etapei de tranziție inițială a Concepției de realizare graduală a capabilității de apărare aeriană în cadrul programului „Avion multirol al Forțelor Aeriene”.
      Departamentul de Comunicare Publică
      11 Iulie 2013

      Ștergere
    3. Pese: da-i in pula mea pe apevisti !
      Astia nu-s aia de-or aruncat cu kasketele peste gard si m-o indemnat sa "Iesi afara, Javra ordinara" ?

      Las ca le da tati decret !

      Ștergere
    4. Pese: prioritati au alea cu Statutul parlamentistilor, cu utilizarea fondului locativ de protocol, cu jocurile de noroc...

      Da-i in pula calulu' pe istea de la apeveu !

      Ștergere
  37. Are dreptate asta batranu' !
    Un plotoner cu 10 clase, de-a scris in viata lui numa fise de magazie, cu creionul chimic, a ajuns sa aiba o penzie de doua ori mai mare decat a unui ofiter ! Si de fro 3 ori mai mare decat a unui medic chirurg, care o taiat mii de oameni la viata lui, ca sa-i repare !
    Iar un prostan de jandarm de tara, care toata viata s-a plimbat cu carabina in spate pe ulita satului, are penzia mai mare decat un comandant de regiment mecanizat si de 4 ori decat a unui invatator, cu 40 de ani vechime efectiva la catedra !

    Asea ca, sa nu mai urlam !

    Ciocu' mic, ca tara-i sireaca si o duce din greu !

    Avem alte prioritati: catedrala neamurilor, retrocedarea averilor bisericesti, reorganizarea teritoriala pe criterii hortisto-secuistice, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca plotoneru cu zece clase a scris cu creionu chimic vreo 30 de ani si ofiterul saracu' a frecat menta prin armata doar vreo 15 ani e cam corect.
      Tu ce zici?

      Ștergere
  38. Spor la muie ! De 5 stele !

    Plec cu potaia la pisu-caca !

    Tineti aproape si nu disperati ! Avem muie din belsug, pentru toate gusturile ! Chiar si muie de post !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne aduci si noua o gura de pisat de la caine

      Ștergere
  39. Inainte de a pleca vreau sa atrag atentia ca unii cititori, dealtfel foarte fideli, se lasa usor manipulati si cedeaza prea repede la convingerile proprii, privind acest fenomen social denumit "MHblog" ! Si tot ce tine legat de el !
    Manipulatorii pandeste la toatii colturilii !

    Pupici de la mosu !

    RăspundețiȘtergere
  40. Baaa rapanule, unii ca Curdeleu' si Maimuta sunt maniPULATI de mult. Noroc ca Cezar mai stucheste din cind in cind in laba, ca altfel ar avea probleme grave cu ISU. Pericul mare ie la Dorele din Birtolomeu, ca ala-i flamabil/flambabil tot timpu. Pe asta treba mai intai sa-l deconectezi de la trifazata, sa-ti pui costumele de pirotehnician si dup-aia egztinctorul cu praf.

    RăspundețiȘtergere
  41. ..hai si PULA...PULA...PULAAAAA...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o suji, s-o suji, s-o suji! Alupigus Cezarele suge-mi-ai coili mele.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri