Google Translate

luni, 26 august 2013

BIBLIA. Ce ne invata cea mai publicata carte din lume ? O perspectiva inedita! Un punct de vedere care da de gandit, celor care vor sa gandeasca! Concluzia o puteti trage singuri.



A fost facuta o analiza statistica a cuvintelor din Biblie si rezultatul a justificat timpul consumat pentru aceasta munca. Toate cuvintele au fost impartite in doua grupe : cuvinte cu sens negativ si cuvinte cu sens pozitiv.

                   *****

Cuvintele cu sens negativ :

Moarte (crima, omor, furie, frica, moarte, sange, etc) – 6954

Robie (rob, sluga, etc) – 2288

Pacat (ispita, pacate, etc) – 1339

Bani (aur, argint, bogatie) – 1284

Jertfa – 1279

Totalul cuvintelor negative 13144.

                    *****

Cuvintele cu sens pozitiv :

Viata – 564

Bine – 361

Iubire – 560

Bucurie – 239

Frumusete (frumos, fermecator) -120

Dreptate – 103

Onoare (onorabil) – 82

Constiinta – 32

Duhovnicesc – 30

Sinceritate - 27

Respect – 26

Prietenie – 25

Ras, Zambet – 24

Dorinta – 15

Fericire – 9

Devotament- 6

Munca (iubirea de munca) – 2

Noroc – 1

Dezvoltare – 0

Totalul cuvintelor pozitive 2257

                       *****

Bonus: De cate ori in Biblie se pomeneste ceva despre ortodocsi, romani, daci, traci, geti? In total 0. De cate ori in Biblie se pomeneste despre evrei si Israel? Totalul este de 8357 ( Israel, David, Ierusalim, Moise, Solomon, Sion). Concluzia o puteti trage singuri.

                       *****

"Ce ne invata cea mai publicata carte din lume – Biblia ?"

========================
=====================================================
Banii nu au miros si nici Dumnezeu!
Asa fac unii avere, iar prostii platesc impozite!


Peste 750 MILIOANE euro – Suma din conturile românești din Cipru
 
 

 Lista investitorilor din România care au rezidenţă în Cipru.
 Tp 30 investitori din Cipru.

La nivel internaţional, scurgeri de informaţii privind firme off-shore care aruncă paradisurile fiscale în criză. Potrivit săptămânalului german Focus, care citează Süddeutsche Zeitung și Norddeutscher Rundfunk (NDR) e vorba de fişiere confidențiale ale celor mai bogați oameni ai lumii care folosesc așa-numitele societăți-fantomă și trusturi pentru a ascunde afacerile lor dubioase au ajuns în mass-media: o listă cu 130.000 de persoane din 170 de ţări, referire la zece paradisuri fiscale, 260 de gigabytes, 2,5 milioane de documente. Lista a fost trimisă deja marilor publicaţii şi zilele următoare va începe publicarea lor.

 La nivel naţional a apărut deja Lista investitorilor din România care au rezidenţă în Cipru. Nume grele, cap de listă fiind….Ion Ţiriac AIR, cu o sumă de aproape 200 milioane euro. De asemenea, găsim Marfin Bank Romania SA, Alexandrion Grup, Kronospan, Romtelecom, Conti Hotels, Immoeast Baneasa Airport Tower, Petromservice sau Baneasa Business & Technology Park SA. Iar în spatele acestor companii se află nume foarte grele ale scenei româneşti….

http://stareanatiunii.com/lista-cu-conturile-investitorilor-romani-din-cipru.html
============================================

Si ce daca....!!!!
Uauuu ... ce mai tremura astia....
Au inghetat de la  Pasti pan'la Sfanta Marie!
"Otoritatile"... nu vad, nu aud, nu fac... "nica"!
Asta e... si ce daca!

Adrian Sarbu, Sebastian Ghita si Puiu Popoviciu
tremura pentru milioanele din Cipru.
2013-04-09

„National” continua seria dezvaluirilor legate de sumele colosale trimise de afaceristii romani peste hotare, in paradisul fiscal din Cipru, devenit intre timp iad bancar.

Puiu Popoviciu, Sebastian Ghita, Adrian Sarbu si Ion Bazac sunt doar cativa dintre milionarii aflati pe lista intrata in posesia ziarului „National”, unde apar peste 5.800 de firme mioritico-cipriote. Acestia au preferat sa-si mute afacerile si banii in Cipru pentru a scapa de taxele si impozitele din Romania si pentru a jongla cu banii dupa bunul plac, insa, de ce le-a fost frica, n-au scapat! S-au trezit cu sumele uriase blocate in insula…

 Adrian Sarbu, Sebastian Ghita si Puiu Popoviciu tremura pentru milioanele din CipruPopoviciu, afaceri de 22 de milioane de euro

Controversatul om de afaceri Puiu Popoviciu apare pe lista noastra cu trei societati comerciale: Grand Plaza Hotel, Parc Hotels si Baneasa Business & Technology Park SA. Primele doua firme au in spate Tatika Investments Limited, iar cea de-a treia Concavo Trading Limited. In total, cele trei companii controlate de Popoviciu au avut o cifra de afaceri de 22 de milioane de euro si profituri de aproape un milion de euro. Popoviciu este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ca, prin firmele sale, a cumparat un teren de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti la un pret mult subevaluat, prejudiciind statului roman cu 336 de milioane de euro.

Deputatul suspectat de spalare de bani
Deputatul PSD care detine postul RTV a derulat, prin firma Asesoft Net SRL, pe care o controleaza, afaceri de peste un milion de euro, conform informatiilor intrate in posesia „National”. In urma acestor activitati comerciale, prin firma la care este actionar Norhusia Enterprises LTD, Ghita a obtinut un profit de 600.000 de euro, suma din care statul roman n-a vazut un leu. Firmele din grupul Asesoft au fost implicate in mai multe scandaluri cu iz penal, iar in 2011 au fost acuzate ca au derulat activitati suspecte intre ele, tranzactiile fiind considerate „asemanatoare operatiunilor de spalare de bani”.

Boss-ul ProTV, profit de 200.000 de euro
Mogulul de presa Adrian Sarbu, patronul companiei Teleferic Prahova SA, a avut cu aceasta firma, la care este actionar Saba Investmens Overseas LTD, o cifra de afaceri de trei milioane de euro si un profit de 200.000 de euro. Teleferic Prahova SA este firma care opereaza telecabina din statiunea Sinaia, telecabina din Busteni, precum si alte sase instalatii de transport pe cablu de tip telescaun si teleschi din Sinaia, Predeal si Busteni. Pe langa participatia la Teleferic Prahova SA, Adrian Sarbu, prin intermediul fondului cipriot Saba Investments Overseas, mai controleaza direct compania Susai Mont SRL – unde detine 70% din partile sociale – care opereaza cabana Susai din Predeal. De asemenea, boss-ul Pro TV mai controleaza prin intermediul companiei Teleferic Prahova SA si cabana Clabucet Plecare din Predeal.

Ministrul Ferrari are aproape totul in Cipru
Fostul ministru PSD al Sanatatii, Ion Bazac, devenit mai nou membru al partidului condus de Mihai Razvan Ungureanu, a preferat si el sa deruleze afaceri departe de casa. Unic importator al masinilor Ferrari, prin firma Forza Rossa SRL, Bazac are totul pe numele unei firme din Cipru: Forza Rossa Holding Limited, care detine 94,3% din firma romaneasca. Firma lui Bazac a declarat in 2011 o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro si un profit de 100.000 de euro.

„Regele vagoanelor”, asociat cu un fond de investitii
Gruia Stoica, supranumit „regele vagoanelor” datorita companiei sale, Grampet Grup, cea mai mare companie privata de transporturi feroviare marfa, are si el legaturi cu Ciprul. Recent, milionarul care negociaza sa cumpere echipa de fotbal Rapid a achizitionat Reloc SA Craiova, la care detine actiuni fondul de investitii Broadhurst Investements LTD. Dupa ce Reloc a ajuns pe mana lui Gruia Stoica, compania a primit imediat un contract de 1,2 milioane de euro de la CFR Calatori SA, pentru reconditionarea unor locomotive.

„Coruptii de la Bucur Obor” o duc bine
Firma Bucur Obor SA, la care sunt actionari discretii afaceristi Laurentiu Postovaru si Gelu Manea, a avut in 2011 o cifra de afaceri de 3 milioane de euro si un profit de peste 800.000 de euro. Semn ca afacerile nu le-au fost afectate, desi in acea perioada Postovaru si Manea erau judecati pentru fapte grave: coruptie, santaj si spalare de bani. Anul trecut, dupa cum „National” a publicat in exclusivitate, cei doi au fost declarati nevinovati, iar persoanele care i-au reclamat au fost obligate sa achite cheltuielile de judecata.
In curand, pe www.enational.ro, lista completa cu cele peste 5.800 de firme romano-cipriote!

Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/dezvaluiri/adrian-sarbu-sebastian-ghita-si-puiu-popoviciu-tremura-pentru-milioanele-din-cipru-276789.html/#ixzz2d5aDQZXK
================================================================

FOTOGRAFIA ZILEI
=================

Recunosti ca esti "mistret"?
Aha, nu vrei nici de-al dreaku!?!
Baa...., eu tot te prind!
================
===================================
====================================================

45 de comentarii:

  1. Concluzie. Biblia deși este cea mai răspândită carte este și cea mai putin citită, pe de altă parte, rezultatul oricărei analize statistice nu poate fi decât subiectiv și irelevant cu privire la ce ne învăță Biblia.
    Pentru cei mai temerari, o analiză comparativă Biblia - Coran ar fi interesantă, pentru descoperirea și punerea în balanță a sensurilor negative și pozitive. Asta pentru cei care pot nu doar să gândescă, ci să meargă mai departe de bariera prejudecăților

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai demiurge, pai de haia s-a raspandit Biblia iasta, cu o viteza ametitoare, ca sa poata havea fiecare procoror romanesc cate una, supt brat !
      De altfel, cine pula me crezi ca sta sa citeasca idioteniile alea !

      Uai Giorgica tata, inca n-ai simtit, asea ca ceva divin intrat in cur, ca noi, p-aciulea, deja ne-am depasit bariera prejudecatilor ?

      Uai, ce simpatic esti !
      Da', o daza de ALUPIGUS, gratis, nu hai vrea ?
      Ca mai avem pe stock ! In garantie !

      Ștergere
  2. Bag sama ca fostul sef de la maxima securitate ot Trompeta, vrea sa-mi tecsteze reactia oligofrenica la sobectul cu biblia ! Ori "Sfanta scriptura" !
    Sfanta o pula !
    Ca Coranul n-o hi la fel de sfant !
    Ori Mahabharata aia !

    Ciocu' mic, ca pute !

    RăspundețiȘtergere
  3. Băi fraţilor şi cumnaţilor, oare unde koaili noastre umblă cei 3 maidanej? Ştiţi voi care...Cezar Muci la kur şi rahat la nas, Curdeleu ot Birtolomeu şi Viurel din Urziceni, cel roş şi kel.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trei putzoi,cu Lupus patru
    S-au facut de tot kktu'.
    S-au pus totzi pe mestecat
    Niste vorbe de kkt.
    Fara sare si piper,
    Vor sa scoata unt din zer.
    Parca-r fi din Hare Crisna
    Doar prostia bat-o vina
    Ingamfarea si mandri
    ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Brava Viurele!!!! Bissss!!!! Mai baga si tu ceva aciulea. Cezar MaiMucea mai paste caprili lu' Danila, ori e la cules de gogonele cu coorul pe 2 rinduri in peninsula iberica?

      Ștergere
    2. Ma spariesem c-ai dat coltu, da tu esti aproape viu!

      Ștergere
  5. M-am pereglinat prin Ardeal-Mures-Cluj ,cu nepotii ,dar nu mai vreau sa injur,m-am "pocait"

    RăspundețiȘtergere
  6. ..am intrat in secat lu'Cioaba poate ajung riga.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ciordasii din H'Urziceni ,Barbulesti si din zona or sa ma sustina,doar ca-mi trebe aur mult,ma apuc de sapat pe la Rosia Montana...ma duc sa-mi iau Linemanul.

    RăspundețiȘtergere
  8. In tara asta sunt cativa smacheri acoperiti cu 'spate politic"care fura tot ce este valoros,au de toate,[totul],apoi categoria functionarilor si a celor ce muncesc care o duc de la un salariu la altul si pensionarii -vai de ei si mai este categoria celor ce nu au nimic in rest ,care au putut parasi'corabia'...s-au dus spre alte zari.Se fura pe fata cu "ranjetul pe buze" si ne arata jumatea lu'cinci iar noi ne radem in spatele celor doi canini[restul e proteza],in loc sa punem mana pe topoare si chibrituri,sa le dam la moaca si sa le luam tot ce au furat[de la noi]...o lume proasta,proasta ,proasta[a propos de filmul:o lume nebuna,nebuna,nebuna"].Vai de coaiele noastre fratilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai ai sanse sa ajungi riga. N-ai vazut ca balaoachesii vor acu numai presedinti? Ca deh...s-au civilizat si ei. Au zburat prin tari straine si-au vazut cit de emancipate li-s neamurile.

      Ștergere
  9. Oaiii !!iote biblia mea la boratii ciorditori + pochi


    http://adevarul.ro/international/in-lume/momentul-suspect-impuscat-lunetistul-aflat-elicopterul-politiei-8_52199c32c7b855ff560f0e22/index.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asea bre ! Ca la vanatoarea de potarnichi ! Pac-pac si jos ! Cate 10 dintr-un foc, futu-i in muie de banditi !

      La noi, in statul ultrademocrat Rromanika, chiar de-l prind "autoritatile" organelor pe ucigator asupra faptului, egsact cand ii da victimei cu baltagul in cap si-i sar creierii pe pereti, iar faza este si filmata de catre un amator si transmisa pe jde canale, labagistii nostri baga acelasi text: "Daca se va dovedi vinovat, risca sa stea dupa gratii" ! Dupe care, la vro 2-3 ani aftar, auzi ca a luat un anisior cu suspendare, doar pentru detinerea de topoare cu lama mai mare de 18 cm ! In rest, victima o fo vinovata, pentru ca o avut nesimtirea sa treaca, tocmai atunci, pe acolea si sa se arunce, ca un bou, cu muia-n topor !

      Ati vazut ce simplu la brazileni ?
      Politia a autorizat, lunetistul a facut pac, victima o facut poc si...gata afacerea ! S-a consumat oleaca de cherosen si un cartus !

      Ștergere
  10. Lasa bei Birtolomake stirea asta de kkt, mai bine vezi colea:
    "Guvernul stoarce bani şi din alambicul de ţuică al românilor. Cât vor plăti gospodarii la acciza pe rachiu, începând din 1 septembrie"
    ------------------------------
    http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/guvernul-stoarce-bani-alambicul-tuica-romanilor-vor-plati-gospodarii-acciza-rachiu-incepand-1-septembrie-1_521b7879c7b855ff56162262/index.html
    ______________________
    Beeeeiii, ai belit sula la urs!!!
    Sa-i bag in kizda mamii lor de hoti! Toti is niste tilhari. USL, PDL, PULELE...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa plateasca, pana le-o iesi alcoolul pur pe cur !
      Da', rromanake e speker, pentru ca asea are el adeneul, inca de pe vremea etnogenezei, si nu o sa mai plateasca nimic. Nici macar ce plateste acusica !

      Iar guvernul idiot si impotent va mai da o lovitura nimicitoare evaziunii fiscale subterane ! Toti producatorii de rachiu isi vor reamenaja alambicurile, ca pe vremuri, in cazane de preparat fierturi pentru animalele din gospodarie ! Si, in momentul in care paznicul de serviciu din sat o dat semese general, cu aparitia zgarzii financiare, o si disparut pruna din cazan, iar in locul ei vor fierbe, fain-frumos niste crumpi, pentru purcel !

      Idiotii astia, de or privatizat cu succesuri Oltchimul, in loc sa reduca taxele si accizele, ei incurajeaza si mai mult specula !

      Tara lu' Dorele !

      Sireacu Curdeleu, o sa crepe in el la rachiu de electrozi, pan-o ajunge sa sudeze oteluri speciale, cand s-o pisa !

      Ștergere
  11. NB la ZOO + 9! Cezare, mucea nu uita sa ma-nbelesti la oaua.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai di pula me, iar e marti !

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  14. Uai, bag sama ca incepem sa devenim toti, incetu-incetisio, un fel de Ilie de la Scularie, cu analizele astea comentate !

    Cand pula me o mai punem si noi de-o galceava, de-o muie, de-o agitatie, ceva ?
    Ca, de cand am venit de la vichinji, tot molfai la fecale deshidratate, de mi s-o strapezit muia !
    Ni-i dor, a dreaq de o muie generalizata, fiecare cu fiecare, apoi toti cu adminu, dupe care pe grupuri !

    Muie de aia multiversala, in care sa hie cuprinse si toate bloagele partenere, tot-tot !

    Ori s-a terminat stocul de ALUPIGUS !

    Doamne feri !
    Pace voua supt kasketa, daca-i ase !

    RăspundețiȘtergere
  15. Neatza Buna la Zoo+ 9! Cezarel la ora 10 mosorelul sa mi-l frece.

    RăspundețiȘtergere
  16. Alt idiot care umbla brambura prin sat si ne face de cacat !
    Dupa ce ca ne-am ales cu-n "Idiotul netului", in persoana lu Cezarika Muci pe Fatza, iaca-iaca ca si betivanul de Curdeleu a devenit un fel de cur-papirus, pentru niste mosnegi semi-handicapati, insa cu vizibile apucaturi de skizo, care ling acelasi cacat, la nesfarsit, pe un blog care seamana leit cu veceul din gara Dolhasca !

    Uai amortitule, stai dreaq acasa, ori pregateste-ti bine temele, cand pleci in lume ! Si, mai ales, nu mai pleca de unul singur ! Ca si mosnegii aia s-au spekerit ! Cum te "miroase" ca iar ai tras oleaca de "Adio mama" de pufoaica, cu te muiotenizeaza, iar tu stai cu gura cascata, ca o pizda labartata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Mi-e si rusine sa pronunt direct, unde am vazut "minunatia" ! Prostanul pleaca muci de la crsma din gara si, in loc sa se duce acasa, sa doarme, pentru urmatoarea runda, se plimba muci pe nush ce cacat de blog si-si da cu parerea despre gramatica limbei romane !

      Ciocu' mic !

      Ștergere
    2. SA _ MI SUGJI -UUULAAAA !~!

      Ștergere
    3. T-o suje ma-ta ! Si cu jinjiile si cu biuzilii, prostalane ! Pana ti-o da IC+SM pe nari !

      Poate-ti fac o arogantza, de ti se usuca mucii de pe fata !

      Ștergere
    4. @ PMT...poti sa vi si cu ma-ta si cu tat neamul tau de caldarari nespalati

      Ștergere
  17. Si k'boom, si k'boom, cum ar zice in cantec Cerebel !

    Vai, da ce-avem noi aicea, da ce-avem noi aicea "
    Ce de caprioare, bine ca mi-am lua alicea !

    ===========================
    "Date New Visitors Flag Counter Views

    August 22, 2013 843 1,792
    ==============

    Si, asta, in timp ce juma din populatia activa este in CO !
    Deci e clar ca suntem supt lupa organelor, 24 din 24 !

    RăspundețiȘtergere
  18. Plec in pula me cu potaia, la caca-pisu ! Ca se tot taraie cu curul pe mocheta. O hi luat frun limbric, de pe la vichinji, de ala cu coarne !

    Basca ca ma tot fute cotoroanta la melodie !
    To-n zbarci, acusica cand imi venise si mie muza !
    Pana vin eo de-afara, am si uitat dreaq pentru ce m-am trezit azi !

    O zi buna si muie de 5 stele !

    RăspundețiȘtergere
  19. http://www.youtube.com/watch?v=5mNHR-mgvnI&feature=player_embedded#t=43

    What`s up cenzurat la tv pentru mesaj politic

    RăspundețiȘtergere
  20. Crin Antonescu: Nu de la Traian Băsescu voi primi lecţii de politeţe. În PNL nu am niciun infractor


    NEWS ALERT Deputat liberal, judecat pentru înșelăciune

    Autor: Virgil Burlă

    Gheorghe Costin, viceprimar al municipiului Beiuş între 2008-2012, în prezent deputat în Parlamentul României, este acuzat de înșelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în declaraţii, fals intelectual şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti prost(rau) intentionat sau doar (rau)?

      „Să fie foarte limpede pentru toată lumea, inclusiv pentru domnul Băsescu: eu, în partid, nu am niciun infractor. Infractor este cel care a fost definitiv stabilit astfel de către o instanţă. Cine a fost într-o astfel de situaţie a părăsit partidul”, a spus Antonescu.

      „Ceea ce îi spun calm domnului Băsescu este că niciunui liberal, infractor sau nu, nu i s-a închis dosarul, niciunui liberal nu i s-au făcut pierdute înregistrările de la dosar, niciunui liberal nu i s-a pierdut urma prin ani în justiţie, cum ştim cu toţii cazuri de oameni din interiorul în imediata apropiere a preşedintelui”, a adăugat liderul USL.

      Ștergere
    2. Niste idioti ! Unul si unul ! Cu mult supt conditia prospaturilor rejilor Cioaba, national si international !

      Baremi ai-s tigani borati si-s in ton cu apucaturile !

      Ștergere
  21. Uai belitilor !
    Acusica imi adusai si eo aminte ca AMeRe'u-i in scadere !
    AMR 34 !
    Hai liberareeee !

    Jiaga-jiaga !

    RăspundețiȘtergere
  22. Ca tot e sobectul cu Biblia !

    Eote ce-i invata, pe putzoii cu par la putza, "cartea sfanta", in capitolu' cu cartea rejilor, partea a 3-a !

    Eote, eote:
    ======================
    "1. Când regele David a ajuns la adânci bătrâneţe, îl acopereau cu haine, însă nu putea să se încălzească.
    2. Atunci slugile lui i-au zis: "Să se caute pentru domnul nostru rege o fată tânără, care să stea înaintea regelui, să-l îngrijească şi să se culce cu el, ca să se încălzească domnul nostru regele".
    3. Şi i-au căutat în toate ţinuturile lui Israel o fată frumoasă şi au găsit pe Abişag Sunamiteanca şi au adus-o la rege.
    4. Fata era foarte frumoasă, îngrijea pe rege şi-l servea; însă regele n-a cunoscut-o.
    =======================


    Mooooamaaaa, ce-l mai servea pe reje, cand statea, in genunchi, in fata lui ! Ce muie ii mai dadea ! Si cum se mai incalzea rejele !

    La fel cum se "incalzeau" si "sfintii" parinti Gioachim @ Ana, iar acusica prostodocsii le pupa boasele, la Galati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: sireacu reje ! Pana nu a venit Aisag sa-i dea o muie, nu putea sa se incalzeasca !

      Ștergere
    2. Bata-te Dumnezeu de ..Heretic!

      Ștergere
    3. Pese: si nu vad de ce n-ar hi mai sfant, decat Biblia, romanul lui Rebreanu, in care, la pag. 273, scriitoru', reda pe indelete, futaiul pe care i-l trage Ion a Glanetasului lu' curva aia de boieroaica ! De i-o iesit orgasmurilii multiple pe ochi, la curvistina, care tipa de placere ca din pula de taran, de la coarnele plugulu' !

      Ca, spre sfarsit, si-a furat o fatala sapa-n cap, aiasta-i altceva !

      Ștergere
  23. O zi buna si muie de 5 stele !

    Iar lu adminu de 5 stele cu + !

    Vine mosiu, inapoi !

    RăspundețiȘtergere
  24. Bate-l Doamne pe ..heretic
    Cu Puterea Ta!
    Da-i foc pe casa ,
    Pompierii si salvarea ,
    La poarta sa..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei gauaza, un credincios nu se roaga pentru raul altuia.

      Ștergere
    2. Cini pula mea o zas ca-s credincios???

      Ștergere
    3. Muei, esti credincios. Crezi ca nu crezi! Ai bunghit principiul, ori esti prost(rau) intentionat?

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri