Google Translate

vineri, 9 august 2013

Drepturile omului? Discriminare? Democratie? Cuvinte goale. Fara sens si continut, de unii inventate pentru indobitocirea, tinerea in frau a altora! Profesorul doctor in economie Radu Eugen Golban cel care a descoperit datoria istorica a Germaniei catre BNR, a fost concediat la interventia nemtilor!


Profesorul doctor in economie Radu Eugen Golban, lector asociat in cadrul Departamentului Relatii Internationale si Studii Europene al Universitatii de Vest Timisoara (UVT), a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) dupa ce Consiliul Facultatii de Stiinte Politice l-a anuntat ca nu mai poate sustine cursuri intrucat prin activitatea sa "ar aduce atingeri Germaniei".

Radu Eugen Golban este romanul stabilit in Elvetia (dupa ce a emigrat cu familia in Germania in 1988), care in timpul documentarii pentru teza de doctorat a descoperit ca Germania are o datorie istorica fata de Banca Nationala a Romaniei. Potrivit acestuia, datoria catre Romania in anul 1944 ar fi fost de 1,126 miliarde Reichsmark, iar actualizata suma ar ajunge pana la 18 miliarde de euro.
Prof. dr. Radu Eugen Golban a sustinut in universitatea timisoreana cursuri despre "Economia mondiala, politicile UE, negocieri si conflicte" in cadrul Departamentului Relatii Internationale si Studii Europene - linia de predare in limba germana.

In plangerea depusa la CNCD de Radu Eugen Golban, prin Cabinetul de avocatura Radu Valentin Sora din Bucuresti, se arata faptul ca cei mai vehementi sustinatori ai propunerii de renuntare la aceasta colaborare au fost seful departamentului, Alexandru Jadaneant, si Vasile Docea, care au invocat acest argument.

Potrivit unui comunicat de presa al Cabinetului de avocatura Sora, "in data de 23.10.2012 s-a consemnat in cadrul Procesului Verbal al Sedintei de Consiliu al Facultatii de Stiinte Politice faptul ca Departamentul de Stiinte Politice nu doreste colaborarea cu aceasta persoana (s.n. Radu Eugen Golban) pentru articolele scrise in presa impotriva Germaniei".

Argumentele lui Golban

In plangere este anexata si corespondenta avuta cu rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, pe acest subiect din care reiese foarte clar faptul ca "discriminarea este motivata cu interventia consulului Germaniei, domnul Klaus Christian Olasz, cat si a Deciziei Comisiei de Etica a UVT, din data de 10.04.2013".

Golban sustine ca niciodata nu a vorbit la cursuri despre activitatea sa publicistica si ca a respectat cu strictete programa cursurilor, primind intotdeauna din partea studentilor cele mai bune calificative, iar articolele si cartile pe care le-a publicat se bucura de un numar mare de cititori, fiind "in limitele dreptului la opinie".

In favoarea lui Golban sunt mentionate, in plangere, articole din Constitutia Romaniei care garanteaza libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor, libertatea creatiilor de orice fel, precum si faptul ca libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.

In ceea ce priveste incetarea contractului de colaborare sunt mentionate articole din Ordonanta Guvernului 137/2000, care previn si sanctioneaza toate formele de discriminare, primand principiul egalitatii intre cetateni, dar si prevederi din Conventia pentru Apararea Drepturilor Omului si Libertatilor Fundamentale.

http://www.business24.ro/international/germania/a-descoperit-datoria-istorica-a-germaniei-catre-bnr-si-a-fost-concediat-la-interventia-nemtilor-1533497



 
Profesorul concediat pentru ca a descoperit datoria Germaniei catre Romania, contrazis de BNR:
Suma e mai mica.

 Profesorul doctor Radu Eugen Golban, care a fost concediat de la Universitatea de Vest din Timisoara, pentru ca a descoperit datoria istorica a Germaniei fata de Romania, este contrazis de Banca Nationala a Romaniei. Purtatorul de cuvant al acestei institutii, Adrian Vasilescu, spune ca presupusa datorie este mai mica, de aproximativ un miliard de marci germane.

Contactat de Business24, Adrian Vasilescu recunoaste ca Germania ar avea o datorie fata de Romania, dar precizeaza ca este vorba de o "restanta" care dateaza din 1947, de pe vremea schimburilor cu marfuri dintre cele doua state. De atunci "ar fi existat un sold de aproximativ un miliard de marci germane", explica Vasilescu si adauga ca acesti bani nu mai pot fi recuperati, pentru ca "nu exista niciun fel de document si nicio creanta".


In plus, spune consilierul BNR, banii au trecut prin "furcile" impartirii din 1947 si este "foarte dificil de calculat" valoarea datoriei Germaniei care Romania.

Dupa calculele facute de profesorul Radu Eugen Golban, banii ar fi de miliarde de euro.

"Sunt calculele facute de el, dar nu are nicio dovada pentru ele. Sunt niste minuni aceste declaratii facute de domnul Golban. Tot el crede ca, daca Romania ar iesi maine din Uniunea Europena, ar ajunge o a doua Elvetia. Dar asa ceva nu se poate intampla, daca ne gandim ca Elvetia incaseaza 17 miliarde de euro doar din exporturile cu ceasuri", declara Vasilescu, pentru Business24.

Profesorul Radu Eugen Golban a calculat datoria la 18 miliarde de euro. El a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) dupa ce Consiliul Facultatii de Stiinte Politice l-a anuntat ca nu mai poate sustine cursuri intrucat prin activitatea sa "ar aduce atingeri Germaniei".

Radu Eugen Golban este romanul stabilit in Elvetia (dupa ce a emigrat cu familia in Germania in 1988), care in timpul documentarii pentru teza de doctorat a descoperit ca Germania are o datorie istorica fata de Banca Nationala a Romaniei.

Potrivit unui comunicat de presa al Cabinetului de avocatura Sora, "in data de 23.10.2012 s-a consemnat in cadrul Procesului Verbal al Sedintei de Consiliu al Facultatii de Stiinte Politice faptul ca Departamentul de Stiinte Politice nu doreste colaborarea cu aceasta persoana (s.n. Radu Eugen Golban) pentru articolele scrise in presa impotriva Germaniei".


====================================
==============================================
===============================================================
FOTOGRAFIA ZILEI:
 
Vasile Burcu  // acum 3 ore /// Mehedinti Blog online - http://mhblogonline.blogspot.ro/
  • Vasile Burcu  /// Revin si repet: va rog nu va suparati! Aici, am "enumerat" DE CE nu am timp sa raspund INVITATIILOR de a participa la diverse JOCURI pe facebook. Inca o data, MULTUMESC pentru intelegere, vizite, comentarii si... APRECIERI (Like)! Va doresc o zi buna si un sfarsit de saptamana de exceptie!
  • Vasile Burcu  /// Toata gratitudinea celor care isi "rup" din nepretuitul lor timp, pentru a ma vizita "la fiecare loc de munca", iar la plecare nu uita sa-mi dea un Like pe blog si sa-si treaca site-ul la Favorites ori Bookmark-ul propriu! La buna vedere!
  • =========================
  • ========================================
  • =================================================================
  • 54 de comentarii:

    1. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, MaiMucea merci ca m-ai inbelit la oaua.

      In alta ordine de idei...Deci pina la urma, Radu Golban a avut dreptate cu datoria nemtzalailor fatza de noi, iar acum mumia aia de Vasilescu et. Co de la BNR au inceput s-o scalde. Ca egzista, da' ca-i numa' de-un miliard s.a. prostii. Mincinosi ordinari si escroci pe masura.
      Hai ca v-am lasat c-am treaba. Ne auzim mai incolo.
      PS. Muei Cezare, pune mina si produ si tu ceva plusvaloare, nu sta toata ziulica pe NET si beli sula la urs, maimutoiule!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. ...tooooata ziua pi tractor...io muncesc cu spor !
        Ar si grap prin ..gradinita....si ma cred ..aviator !
        Vai di capu tau Tarane -ce ai fost cat a avut Statul grija di tini si ce ai ajuns cand ai devenit ...freeee!! Czar

        Ștergere
    2. Deocamdata Golban a fost doar atentionat ...
      Sa aiba grija , sa nu-l calce vreun vapor in timp ce-si pune varza la murat , in beci ...

      RăspundețiȘtergere
    3. BUNA DIMINEATA!
      CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, SA TI-O DEA MAMA LA CIOK! HAI DESCHIDE PLISCUL MARE ACU CIT MAI E RACORE, SA-TI DAU ZMINTINA DINTRE PICIOARE.

      RăspundețiȘtergere
    4. ,,Ai di pula me, iar e vineri !''

      Jiaga- jiagaaaa!

      RăspundețiȘtergere
    5. Bai, azi punem de 800.000-Cezare in biuze pe Viurel al meu sa mi-l tii.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Ce-a trecut timpul...Parca mai ieri, Cezar isi stergea mucii de pe fatza cu mineca cojocului. Acu ie domn, si-i sterge cu shosetele, dupa ce le-a descaltat din gumari.

        Ștergere
    6. Intruziunile statului în viaţa privată a cetăţenilor au făcut prima victimă, anunţă cu regret o sursă din cadrul Serviciului Român de Informaţii. În cursul serii trecute, agentul însărcinat cu ascultarea convorbirilor cunoscutului actor Florin Piersic a sucombat din cauza epuizării.
      “După peste 96 de ore de ascultat convorbiri fără întrerupere, organismul agentului Victor R. a cedat din pricina lipsei de somn”, transmite comunicatul serviciilor secrete române. “Nu putem să nu remarcăm devotamentul său faţă de misiunea care i-a fost încredinţată. Ceilalţi agenţi care l-au interceptat pe domnul Piersic au cedat după o zi, două, şi-au dat demisia şi au plecat la mănăstire.”

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Potrivit aceluiaşi comunicat, ultimele cuvinte ale agentului SRI au fost: “Subiectul vorbeşte de trei zile neîntrerupt despre cum a băut o dată un şpriţ cu C. (probabil Colea Răutu) pe platourile de filmare ale ‘Haiducilor lui Şaptecai’, în ‘70. Din tonul vocii sale reiese de peste 48 de ore că urmează în orice clipă să spună ceva interesant. Sper să ia o pauză la un moment dat, am nevoie la WC.”

        Ștergere
    7. Vizita preşedintelui Traian Băsescu în Republica Moldova a fost încununată de succes, acesta având mai multe întâlniri cu înalţi oficiali moldoveni şi şefi de raioane. "Cea mai lucrativă discuţie am avut-o cu şeful de la raionul de vinuri şi spirtoase", a precizat şeful statului.

      Spinoasa problemă a Transnistriei a fost tranşată în Dubăsari, oraş din republica separatistă, unde negocierile s-au purtat până târziu în noapte. "Am primit asigurări din partea autorităţile transnistrene că nu vor fi conflicte în zonă precum şi 50 de kile de vin din ăla bun. Ce-i drept, ştiţi cum sunt drumurile în Moldova, câteva sticle s-au spart pe drum", a susţinut preşedintele ţării.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Totodată acesta a reuşit să achiziţioneze, fără probleme, un bax de Kent lung, netimbrat, care a fost adus cu avionul, ştiindu-se faptul că preşedintele nu este verificat la vamă. Ca măsură de precauţie, totuşi, câteva cartuşe au fost purtate de sepepişti şi câteva de consilierii preşedintelui, cei care nu fumează.


        Ștergere
      2. Ceva cartuse de 7, 62 n-au adus SPP-istii aia? Ori macar asa, sa-i faca lui kiorila de-un coctail Molotov?

        Ștergere
    8. Parchetul General a anunţat că a preluat dosarul torţionarului Alexandru Vişinescu. IICCMER a trimis către procurori prima sesizare privindu-l pe torţionarul Alexandru Vişinescu. Sesizarea penală a fost trimisă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti. Cauza a fost declinată la Parchetul Tribunalului Bucureşti, iar acum Parchetul General a dispus preluarea dosarului la Secţia de Urmăriri Penale.

      Parchetul a anunţat şi că va analiza din punct de vedere juridic dacă în cazul lui Vişinescu a intervenit sau nu prescripţia faptelor. "În ceea ce priveşte încadrarea juridică a faptelor şi eventuala incidenţă a normelor privind prescripţia, acestea pot fi analizate numai după efectuarea de cercetări în cauză", se arată în comunicatul Parchetului General
      ==============
      Ce militioner Prost !
      Daca zambea la purtatorii de microfoane ...ii intreba gales ce doresc...se oferea la o conferinta de presa....si ameninta pe ,,denigratori " cu un proces..oare ca care ar fi fost situatia acum??
      PS. Fara a lua apararea nimanui ..si fara a nega abuzurile (gen GUANTANAMO!!) totusi ceva nu se leaga..
      Voi lua exemplu fruntasilor ..taranisti care au facut ani multi de inchisoare...oare au fost si grei??
      Cam toti au isit din puscarii -VERZI, cu chef de politica si au dus-o mintenas pana spre 100 de ani !????!!!!
      Eu doresc la toti actualii ce traiesc si muncesc in democratie sa prinda macar ...70-80 ! Dupa cum vedem crapa pe capete la 50..se arunca in fata trenurilor..etc..
      Idee este ca daca doreai sa termini cu un om....nu dura nici macar anul....
      Care o fii adevarul si vrea cineva sa-l afle ???!!
      Observatorul NV-Cincu!!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Ai dreptate!
        Eu cred si altceva. Scoaterea de la naftalina a acestor batrani uitati de moarte si incercarea "unora" de a face din ei mari cazuri penale de "grnocod", "crime impotriva umanitatii", este o JALNICA prostie, menita sa abata ATENTIA de la alte MARI si GRAVE probleme ale zilelor de azi. Vedeti ce se intampla cu ungurii din Romania, ce vor si ce fac. Mai nou, inclusiv molestarea unui cadru SRI in spatiul public vinovat de a fi facut niste poze cu telefonul mobil, "domnului primar ungur" lansat fara "frane", in luari de cuvant (publice)! vedeti ce se intampla in economie. In trimiterea in somaj a mii si mii de functionari publici. In privatizarile putine care au mai ramas, dar suspecte cat cuprinde, asta dupa spusele Sefului Statului, D-lui Presedinte Basescu traian. Multiplicarea si cresterea alarmanta a impozitelor! Etc.Etc. ... Rusine, rusine, rusine! Rusine celor de la putere, Rusine tucalarilor din PRESA scrisa, vorbita, vazuta si auzita! Buey dobitocilor... Nu toti suntem idioti, cu creierii spalati de telenovele, carti de Sandra Brown ori alcool in loc de sange! Buey, lasati-va de cioace ieftine! Va faceti de rasul, rasului lumii! Ii veti plati idiotului aluia [va decide asta sigur CEDO], de Vişinescu, din banii nostri multe milioane euro, pentru ABUZURILE pe cale sa le comiteti! Basescule, vezi ca iar ai dat in bara cu "indicatiile" juridice! Buey, daca nu stiti carte, mergeti la stana!

        Ștergere
      2. Scuze! ERATA: .... incercarea "unora" de a face din ei mari cazuri penale de "genocid" ...

        Ștergere
    9. cetzarushule , adevarul este ca trebuie ascunse miscarile lui basea si prostia tontilor .

      RăspundețiȘtergere
    10. Cald, cald in draci. Nici de... pestera muierii nu-ti arde!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Baga-i ..2 cubulete de ghiata mai intai ! Nu fii narod!!

        Ștergere
      2. Au! Care-arunci cu ,,i''?

        Ștergere
    11. Da' KCanacheu ce-o face? O freaca la rece?

      RăspundețiȘtergere
    12. I-o fraca lui Oltean...

      RăspundețiȘtergere
    13. Prieteni, dam o mana de ajutor?
      Cine stie mai multe despre aceste FIRME DE RECUPERATORI - CAMATARI cu firma legala? Despre aceste FIRME care preiau tot felul de DEBITE [deseori fara o minima documentare asupra debitului, inclusiv cat de legal mai este acel asa-zis DEBIT], de pe la toate bancile ori firme care vand bunuri in rate, servicii? Buey, voi ati aflat ce ai dreak pot fi astia?? Uaileiii....
      ============================

      Dzali Nikos: N am putea vorbi despre firmele, care cesioneaza datoriile populatiei de la unele institutii non bancare, pentru ca mai apoi prin diverse tertipuri sa hartuiasca debitori(care nu sunt din vina dansilor rau platnici) ptr a si scoate profitul dintr o astfel de afacere?.....Interesati va si ve ti descoperii inimaginabilul incalcarii drepturilor umane elementare.Sau este posibil sa deranjam cu un asa subiect neimportant pentru unii?...

      acum 11 ore · Nu-mi mai place · 1..

      Vasile Burcu: Dzali Nikos, cunosc fenomenul deoarece m-am confruntat personal cu acesta. Dar pentru o postare avem nevoie de o baza de date, de un articol de presa, o investigatie serioasa. Eu nu cunsc sa fi scris cineva despre acesti "recuperatori", in realitate fiind camatarii cu firma/acte in regula. Ai dreptate cu hartuirea, presiunea inimaginabila si chiar mitocania de care dau dovada fara a cunoaste in profunzime "problema", ori total indiferenti daca o cunosc! Vino cu mai mult, Dzali Nikos!

      acum 4 ore · Îmi place..

      Dzali Nikos: Am cumparat ca tot omul un scuter m am obligat platesc in 5 ani..,am platit in mod corect pana suma a fost depasit cu mult ,pretul ajungand undeva la dublul din factura.Datorita situatie profesionale si pierderii locului de munca nu am mai avut de unde plati si dobanda care era detsul de nesimtita.Undeva in contract era stipualat si o forma de asigurare in cazul in care devenam insolvent.Una peste alta Cetelem ul a recuperat cumva suma pe care o datoram cesionand o catre FAQ-EOS....in naivitatea mea am incercat sa platesc cumva o suma de aproximativ 40 de lei lunar numai sa scap desii imi venea foarte greu depasind astfel un buget care mi permitea sa supravietuiesc eu si familia...(incalcandu mi se un drept elementar si constitutional).Lacomi cei de la EOS au marsat marind suma la 70 ,in acel moment am refuzat sa mai platesc.Au urmat zeci de telefoane si adrese...care uzeaza de o tactica psihologica diabolica aflata undeva la marginea legii.Amenintari cu executare silita,tot felul de paragrafe si articole din CD De Procedura Civila..asternute fara vreo noima pe cate o somatie de excutare silita. De obicei nu s tampit si stiu sa accesez anumite chestiuni care ma intereseaza.stiu ca orice executare silita precede unei hotarari judecatoresti care hotareste cu titlu executoriu acolo unde este cazul rezultatul procesului civil.Din nefericire pentru multi modalitatile acestor cesionari...de a presa mental pe datornici dau roade tocmai prin invocarea unor legi...hatisul este atat de des incat multi cedeaza.Nu inteleg dc nu se intervine ptr reglementarea acetor excrocherii financiare De fapt inteleg da nu reusesc sa fiu de acord...Iata un am ajuns..,personal incerc marea cu degetul ,nu fac parte din categoria tampiti.Asta e o mica parte din lupta mea cu un sistem de cacat.Nimeni dar nimeni nu se sesizaza la practicile acestor firme care de fapt jecmanesc oamenii.Se obtin profituri imense din naivitatea unor imprumutanti.si din necunoastrea legilor.Suma nu este mare dar prefer sa nu fiu pacalit.

      acum 46 minute · Editat ·

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. A cumparat si el, ca si Boc, ,,ca tot omul''. Boc a cumparat tablete , el a cumparat scuter. Norocul meu ca nu mi-am cumparat pe credit, ca tot omul, un DUSTER full option. Doar cu buletinul!

        Ștergere
      2. Treaba-i simpla ! O firma (Cetelem) vinde creanta unei alte firme care incearca sa faca si ea un ban din nimic !
        Sfat : Cand suna bagata-i in ma-sa ..a doua oara ..intrebati daca aveti un contract cu ei ...Nu? Tot in ma-sa .... apoi schimbati toate nr. tf. si ..gataaaaa

        Ștergere
      3. Atentie insa ! Daca aveti un contract de credit cu CETELEM..este foarte posibil(verificati) sa fie cu ,,titlul executoriu" ! Atunci va executa silit fara alte procese ! Un portarel din ala (ca fufa pe care o scuipa Vadim ,cand a venit sa-i ia biroul de partid) face toata manaraia !
        Concluzie ..cel mai bine ii sa va platiti ratele asa cum v-ati angajat prin contract!!

        Ștergere
    14. CEZARIKA, VIN LA MAMA CA SA-MI SCARPINI PUTIN BLANA! DE CALDURA ASTA MARE, FACUI BRINZA-NTRE PICIOARE. SI TI-O DA MAMA BATRINA, CA S-O MINCI TU CU ZMINTINA. POTI SA IEI SI-O MALIGUTZA, TRAGE-NE-AI NITZEL DE PUTZA.

      RăspundețiȘtergere
    15. Maricela Potoc
      ===============
      Radu Eugen Golban, a Romanian economy teacher, was fired for damaging Germany's image after he discovered a historical debt of Germany towards Romania. The Germans "forgot" about this historical debt of 1,126 billion Reichsmark calculated in 1944 that was now updated and calculated to about 99 billion euros. The teacher filed a complaint and it seems that Klaus Christian Olasz, the German consul played an important role in this discrimination.
      If Germans are a superior race and nation as they pretend, then why do they refuse to recognize and pay back the debts to poor nations like Greece or Romania? Maybe because their real superiority is based on brutal force applied on smaller nations. They don't need a war to take our resources anymore, they simply use propaganda to convince others that we are nations made of inferior human beings(e.g. "lazy greeks") and then they are free to do whatever they want to us...

      https://plus.google.com/u/0/106575678682738576592/posts

      RăspundețiȘtergere
    16. Maria Tereza ! says:

      August 9, 2013 at 6:17 pm

      Ebolnav Bozgoroiul transfug….fost cpt la Secu!!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Urmeaza statia Maria Magdalena, peronul pe partea Boc cie!

        Ștergere
    17. Au dilit si astia din A3. Problema enorma cu Visinescu. Cu ascultarile, supravegherile, retinerile ilegale din zilele noastre nu-i nicio problema. Se vor ocupa gurnalistii in 3mii1!
      Tara de cacat! (Cezarila, daca ai completari scrie pe doicainiflocosi)

      RăspundețiȘtergere
    18. Na, acuma o rrroama zice ca desi lor le-au fost confiscate 13 kg. de aur, in actele bancii nu figurau decit fro 6 kg. Eu nu prea cred ca au fost unii atit de ,,curajosi'' incit sa suptilizeze diferenta, ca turnatorii nu s-au nascut dupa anii 90.

      Nu ajunge Europa sa retrocedam padurile. Probabil nici aurul lumii nu ajunge sa inchidem gura rrromanilor.

      Tara de cacat! (Cezarila, daca ai completari scrie pe doicainiflocosi)

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. ,,Maria'', sa fii subtila cind pui mana pe ,,bila''!

        Ștergere
    19. JIAGA- JIAGAAAAAAAAAAAA!
      Ii uichend de sfirsit de saptamana, Cezar sa ne-o ia in mana.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Stati la racoare si sujeti cu folos! expiratelor !

        Ștergere
    20. Daca unii ar incerca sa fie mai seriosi ce am castiga toti din asta...

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Mai citeste ce-ai propus.
        M-am rasucit, pari a fi nou pe pasunea comunala. Aici ii spital de nebuni si gradina cu animale. Daca nu te poti adapta treci pe ,,doicainiflocosi''. Te asteptam cu drag sa revii.

        Ștergere
    21. Asti cu A3 au intrat in faza finala.
      Nu pot intelege ce se intimpla, dar eu presimtesc o scadere rapida de audienta. S-au ,,prostit'' redactorii, ori au ,,target'' ochit!?

      RăspundețiȘtergere
    22. Antena3 a luat-o pe un drum gresit.
      La indicatia CNN?!

      RăspundețiȘtergere
    23. ! E cineva pe aciulea?
      ,,Soarele s-a topit...''

      RăspundețiȘtergere
    24. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, SA TI-O DEA MAMA IN CIOK!

      RăspundețiȘtergere
    25. Antena3 devine penibila.
      Propun sa abordeze si implicarea ungurilor in prima ocupatie a legiunilor romane.
      Rusine A3! Avem atitea subiecte actuale si voi va ocupati de... instigari?!


      V-a pus-o Chiorete la buci si nu puteti intoarce capul?
      Atunci, v-o meritati ,,Tonomatelor''!

      RăspundețiȘtergere
    26. Muei, ieou presimtesc cum ca-ncepe inceputul celui de-al doilea sfarsit.
      Antena3(Cezarichie, TABul de unde-l ei?) a iesit din talanga lui Gauss si abordeaza subiecte deánpulea, de parca ar mai interesa pe cineva care au fost beneficiarii marmeladei socialiste(cine cumpara marme si facea tuica).

      Desteapta-te mai!
      Scoala-n PLul MU, ca ne baga si astia noi cu botu-n gunoi!

      RăspundețiȘtergere
    27. 19 84
      ,,O mie nouă sute optzeci și patru, scris și 1984, este un roman politic creat de George Orwell în 1948 și tipărit în 1949. Acțiunea romanului are loc într-un viitor distopic și prezintă o parte din viața intelectualului Winston Smith sub opresiunea guvernului totalitarist al Oceaniei. O mie nouă sute optzeci și patru a imprimat foarte mulți termeni și idei în cultura contemporană, și mai ales în limba engleză, de exemplu Fratele cel Mare, dubla gândire, poliția gândirii, Soceng. „Fratele cel Mare stă cu ochii pe tine” este un simbol al controlului excesiv, iar adjectivul orwellian este folosit pentru a descrie acțiunile și organizațiile Oceaniei.

      Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

      Principala figură a romanului, Big Brother[1], a devenit o figură metaforică a regimului polițienesc și totalitar, precum și a reducerii libertăților. În 2005, publicația Time a clasat romanul 1984 în lista celor mai bune romane și nuvele englezești din 1923 până în acel an. În listă se găsește și celălat roman faimos al lui George Orwell, Ferma animalelor.[2].

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Big Brother[1], a devenit o figură metaforică a regimului polițienesc și totalitar, precum și a reducerii libertăților. În 2005, publicația Time a clasat romanul 1984 în lista celor mai bune romane și nuvele englezești din 1923 până în acel an.

        Ștergere
      2. În listă se găsește și celălat roman faimos al lui George Orwell, Ferma animalelor.[2].

        Ștergere
    28. MUEI BOSHO, CHIAR NU PUTETI SA FACETI CITE UN SEMN, SIMBOLIC, CU-N DESHT?

      RăspundețiȘtergere
    29. Vad ca miscati. Asta-i bine.
      Noi stim ce-am facut si de ce.
      Acum vedem care este efectul inactivitatii, sau a actiunii incoerente a guvernului. Ori am fost iar vinduti?!

      RăspundețiȘtergere
    30. NB la Zoo + 9! Nu uita la ora 2, Cezare sa ma-nbelesti la oaua, iar la 3, cu deshtu ala al tau, temperatura din coor sa mi-o iei.
      PS. Buei Cezarel, dar sa fii spalat pe degetzel!

      RăspundețiȘtergere

    Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
    Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

    Dialog între doi gemeni nenăscuţi

    MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

    Search mehedinti blog online:

    Lista mea de bloguri