Google Translate

miercuri, 14 august 2013

E clar, mă fraţilor! Oprea nu înţelese atunci şi nu înţelege nici acum care este esenţa luptei SCMD. Da`, nici io nu înţeg ceva. Cu ce îl cumpără Oprea pă Pricină... Doar dacă n-are treaba asta un chichirez al ei şi noi nu ştim.


Cine e penibil?
Mă, fraţilor, io, unul, nu mai înţeleg nimic! Dacă voi înţelegeţi, lămuriţi-mă şi pă mine, ca să nu mor prost! Pentru că, iacătă ce cetii io într-un comunicat dat luni de către mai marele păste sindicaliştii militari: „Cu data de vineri, 9 august a.c., domnul Col. (r) Valeriu Pricină, vicepreşedinte fondator în funcţie al SCMD, este membru al UNPR.
 
Cu aceeaşi dată, domnul vicepreşedinte SCMD, Col. (r) Valeriu Pricină, este preşedintele Departamentului Aparare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională al UNPR, cu toate îndatoririle dar şi posibilităţile care decurg din această calitate, în activitatea de partid”.



Păi, nu Pricină era ăla, mă fraţilor, care să bătea cu pumnu` în piept pă la tilivizor şi le zise unora de pe la nu ştiu ce site, la în 19 ianuarie 2011 că, citez, dupe surse, nu din memorie: ”Noi vom continua protestele. Vom continua să avem acțiuni. Este dreptul nostru. Noi nu luptăm pentru bani. Oprea poate să-mi dea mie o sută de milioane în plus că eu nu-i accept. Îi accept numai în condiția în care îmi este respectat statutul, recunoscut gradul, nu confiscat cum se întâmplă acum, şi dacă sunt scos din condiția de asistat. Eu, la vârsta mea, vreau să-mi apăr țara. Poate am nebunia asta. Dacă sună goarna după mine, nu poate să sune după un civil. Sună după colonelul Pricină”?
 
El este, mă fraţilor, că văz că-i deteră ăştia şi poza! Şi tot el, Pricină, mai zise atunci: ”Practic a fost un şir de invective la adresa celor care fac rezistență faţă de tot acest aşa-zis program legislativ. După opinia mea a fost o tentativă de intimidare destul de clară şi prost mascată. Cu alte cuvinte ni s-a spus: aveţi grijă, ar trebui să mai tăceţi că ne insultaţi, oamenii aceștia care se ocupă de program sunt eroi, iar voi sunteţi niște nenorociţi. Omul ăsta (n.r. – Gabriel Oprea) nu înțelege nici acum esenţa luptei noastre. Noi nu luptăm pentru bani. Asta nu înţelege el, că nu ne poate cumpăra pronunţând tot felul de măriri de ultimă oră”.


E clar, mă fraţilor! Oprea nu înţelese atunci şi nu înţelege nici acum care este esenţa luptei SCMD. Da`, nici io nu înţeg ceva. Cu ce îl cumpără Oprea pă Pricină, dacă nu cu bani, că văz că banii nu-l interesează, nici dacă i-ar fi dat Oprea, cum le dete şi altora, o sută de milioane în plus? Auz? Doar dacă n-are treaba asta un chichirez al ei şi noi nu ştim.

 
Pentru că, iată ce scria domnul Dogaru pă blogul său personal, în 22 februarie 2013, despre „penalul Oprea şi penibilii lui susţinători”: „Există o dreptate imanentă şi nicăieri nu scrie că numai noi, cei năpăstuiţi, trebuie să părăsim "pe cale naturală sistemul", câte "250 pe lună", asa cum au hotărât d-nii Boc şi Oprea! Si vom avea grijă să plătească Oprea şi Igaşs, nu acarii Păun!” Dacă Pricină fu băgat în partidu` lu` Oprea cu un scop anume? Mai ştii?!



 
 
======================
====================================
==============================================


15 August.
Cinstita Adormire a Preamaritei Stapânei noastre Nascatoarei de Dumnezeu si pururea Fecioarei Maria.
 
Când a binevoit Hristos Dumnezeul nostru ca sa ia pe Maica Sa la Sine, atunci cu trei zile mai înainte a facut-o sa cunoasca, prin mijlocirea îngerului, mutarea sa cea de pe pamânt. Caci Arhanghelul Gavriil, venind la dânsa, a zis: "Acestea zice Fiul tau: Vremea este a muta pe Maica Mea la Mine. Nu te teme de aceasta, ci primeste cuvântul cu bucurie, de vreme ce vii la viata cea nemuritoare". Nascatoarea de Dumnezeu s-a bucurat cu bucurie mare, si cu dorul ce avea ca sa se mute la Fiul sau, s-a suit degrab în Muntele Maslinilor ca sa se roage, caci avea obicei de se suia adesea acolo de se ruga. Si s-a întâmplat atunci un lucru minunat. Când s-a suit acolo Nascatoarea de Dumnezeu, atunci de la sine s-au plecat pomii ce erau pe munte, si au dat cinstea si închinaciunea ce se cadea catre Stapâna, ca si cum ar fi fost niste slugi însufletite.
 
Dupa rugaciune s-a întors acasa, si îndata s-a cutremurat casa cu totul, iar ea, aprinzând multe lumânari si multumind lui Dumnezeu si chemând rudeniile si vecinii, si-a grijit toata casa, si-a gatit patul si toate cele ce se cadea de îngroparea ei. Si a spus cele ce i-a zis îngerul, despre a sa mutare la cer. Iar spre încredintarea celor zise, a aratat si darul ce i se daduse: o stâlpare de finic. Iar femeile chemate, daca au auzit acestea, au plâns cu tânguire si cu lacrimi si au suspinat cu jale. Deci potolindu-se ele din tânguire, s-au rugat sa nu ramâna sarace de dânsa. Iar Preacurata le-a adeverit, ca mutându-se la ceruri, nu numai pe dânsele, ci si pe toata lumea o va cerceta si o va umbri. Si asa alina întristarea cea mare cu cuvinte mângâietoare. Apoi a aratat despre cele doua vesminte ale sale ca sa le ia doua vaduve sarace, fiecare din ele câte unul, care-i erau ei prietene si cunoscute si de la dânsa le era hrana.
 
Si vorbind ea acestea si învatând, s-a facut fara de veste sunet de grabnic tunet, si aratare de multi nori, care aduceau de la marginile lumii, pe toti ucenicii lui Hristos la casa Maicii lui Dumnezeu. Între care erau si de Dumnezeu înteleptii ierarhi: Dionisie Areopagitul, Ierotei si Timotei. Acestia, daca au aflat pricina venirii lor, asa adunati fiind, au zis aceste cuvine catre dânsa: "Noi, o, Stapâna, stiindu-te în lume, ca si cu singur Stapânul nostru si Dascalul ne mângâiam; dar acum cum vom putea sa suferim greul acesta? Însa de vreme ce cu voia Fiului si Dumnezeului tau te muti spre cele ce sunt mai presus de lume, pentru aceasta plângem, precum vezi si lacrimam, cu toate ca într-alt chip ne bucuram despre cele ce sunt asupra ta rânduite". Acestea au zis si varsau lacrimi, iar ea a zis catre dânsii: "Prietenii mei si ucenicii Fiului si Dumnezeului meu, nu faceti bucuria mea plângere, ci-mi îngrijiti trupul, precum eu îl voi închipui pe pat".
 
Când s-au savârsit cuvintele acestea, iata a sosit si minunatul Pavel, vasul cel ales, care cazând la picioarele Maicii lui Dumnezeu, s-a închinat si deschizându-si gura a laudat-o cu multe cuvinte, zicând: "Bucura-te Maica Vietii, împlinirea si încheierea propovaduirii mele; ca macar ca pe Hristos Fiul tau trupeste pe pamânt nu L-am vazut, însa pe tine vazându-te, mi se parea ca pe Dânsul Îl vad".
 
Dupa aceasta, luând Fecioara iertaciune cu toti, s-a culcat pe pat si si-a închipuit preacuratul sau trup precum a vrut; si a facut rugaciune pentru întarirea lumii si pasnica ei petrecere, si i-a umplut si pe dânsii de binecuvântarea ei. Si asa în mâinile Fiului si Dumnezeului sau si-a dat sufletul.
 
=======================
Admin
====================
==========================================================
======================================================================

34 de comentarii:

  1. he he he,poate se schimba treaba acuma,si cei care au castigat o sa fie "revizuiti" bine de tot si cei care au pierdut,acuma o sa castige.
    poate asta este "spilu".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, da prost te-o mai facut muma-ta!
      Ceva frati mai ai?

      Ștergere
    2. de ce tignae,care ar fi motivul,epntru care nu s-ar putea intampla asa?
      daca s-a intamplat o data,se poate intampla si a doua oara,dar pentru cei a caror pensii au crescut.

      Ștergere
  2. DREPT DE REPLICA SI DE DAT SUTIRI IN FUND !
    @Kara..baneala
    Eu sunt creatorul celebrului scandal ICR New York.
    Imediat serviciile au instituit o cenzura totala.
    Ca si manipularea idiotilor. Am fost numit mancator
    de romani, mancator de maghiari, legionar , semit, si antisemit , purtatotor de camasa verde , aparator a lui Atonescu , monarhist si antimonarhist, antisecurist si securist si cel mai periculos mancator de sarmale care imbraca in fiecare duminica camasa verde,
    si in special spion al tuturor agentiilor terestre si extrarestre.
    Pentru faptul ca am cerut reintroducerea limbii romane la ICR Ion T Morar a scris articolul ” Un papagal maghiar bruiaza arta romana la New York “.
    T Ungureanu " Statuia mitocanului roman la New York
    Iar ziarul Hunedoreanul a scris articolul Agentul Deva 007 pregateste noi atacuri la New York.
    .Se incearca izolare mea totala.
    Ma ocup de trei criminali Voiculescu , Ponta
    si Basescu care aincendiat portul Rouen !
    Saptamanile trecute New York Magazin
    cumparat de Dan Voiculescu, m-a dat afara ca editorialist si imediat a banat comentarile. Singura posibilitatea ca cenzura si manipularea sa fie sparta ramane spamul.
    Cazul inchis. Carabaneala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey tantalaule neantarcat ...
      Ocupa-te cu ce mata vrei, de la Adam si Eva incoace, dar pe noi lasa-ne! Nu mai bruia aceasta colectivitate care s-a saturat pana peste cap de fixurile tale, de frustrarile tale si nemplinirile ca om, ca profesie si ca tot ce vrei. Buey, noi suntem un mic colectiv de prieteni in virtual, care nu are nevoie de papagali ca tine!

      Ștergere
  3. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  4. ...în această zi, bărbații schimbau pălăria cu căciula, iar cei care mai erau văzuți cu pălărie după 15 august erau ironizați.
    Se interzice scăldatul în apa râurilor spurcată de cerb și dormitul pe prispă.

    RăspundețiȘtergere


  5. O versiune îmbunătăţită a celui mai nou sistem de operare Windows, Windows 8.1, versiune care va reintroduce butonul “Start” solicitat de utilizatori şi de asemenea va veni şi cu unele update-uri, va fi lansată pe piaţă în data de 18 octombrie, a anunţat miercuri Microsoft, transmite AFP.




    PionierLinux a spus:

    Cred ca toti romanii asteptau cu sufletul la gura (adica la portofel) vestea asta “minunata”, ptr ca nu-i asa?…ce poate fi mai minunat decit sa contribui din putinul tau la bunastarea unui “aproape” in cazul asta microsoft….Sincer, eu invit oamenii sa incerce sistemul de operare Linux…De vreo luna am aruncat “ferestrele” si am avut o mare surpriza sa descopar Linux…Eu am Linux Mint 15 Olivia Cinnamon si de la descarcare te intimpina cu prietenie si cu tot ce-ti trebuie(codecuri, programe) nu costa nimic si nu-ti trebuie antivirusuri sau programe de intretinere…Este destept, se apara si se intretine singur….Dai o gramada de bani pe un w8.1 si primul lucru care ti-l spune dupa instalare este ca sistemul este vulnerabil si-ti trebuie un antivirus….”extraordinar” program stabil facut cu foarte multe gauri ca sa te faca sa te cauti mereu in buzunare sa cumperi programe de protectie si intretinere ca sa-i acoperi incompetenta…Iar cine spune ca Linux este diferit si greu de descifrat…este cel putin PROSTintentionat….De asemenea pr cei care baga problema cu lipsa jocurilor…credeti-ma ca poti descarca o gramada de jocuri gratuite…la multe din ele doar sa va tina placa video:))…Vedeti ca sunt destule tutoriale…puteti descarca intii pe un usb bootabil…fiti curiosi si veti avea o mare si placuta surpriza…si-o sa uitati si de virusi…

    RăspundețiȘtergere
  6. http://community.linuxmint.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. Neatza Buna la ZOO + 9!
    2. Cezare, pe la 2 sa vii sa-mi dai fro 2-3 limbi pe oaua.
    3. La Multi Ani Mariilor, Marinilor, Marianelor, lui NeaCashcavalu el Bubico ot Craiova si la "tot neamul"!
    4. La Multi Ani Marinei Militare atit cit a mai ramas din ea!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://moshemordechai.ro/cursuri-de-calcat-pe-grebla/

    RăspundețiȘtergere
  9. tigri2 spunea...

    @Gheo
    Esti cumva "Gheo"ala din bancul cu ardelenii aia doi ...Un ardelean sta langa carul cu lemne rasturnat pe mar'nea santzului si trece Vasii pe langa el si-i zice"mai Gheo du-te mai repede ca te omoara tac-to daca intarzai" dar Gheo[adica tu] raspunde :"No nu-i bai ca tata-i su' car"...asta vreau sa zic,ai o gandire de gandac de bucatarie[carcalete]..pai mai loaza,col Pricina a fost si este cineva ,de unde pana unde ,niste dobitoci precum muyag,sau of.pensionar sau Gheo cel hatru aveti tupeul sa-l faceti "escroc"-sunteti penibili mai hahalerelor,aflati ca saptamana viitoare o sa ma inscriu si eu si inca vreo 50[cinzeci] de aviatori in UNPR ca doar n-o sa ne"uitam in gura"unor scuipatori de seminte precum muyag sau Gheo,niste jeguri/neica nimeni!Adica facem politica de "gura lumii"?[care ar trebui astupata cu tiriplia].
    14 august 2013, 21:36

    RăspundețiȘtergere
  10. AlM
    Nu ma gandesc la 89 ci la 56.
    Atat cat mai sunt felinare......speranta nu piere.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mos Alecu

    Nu conteaza in ce calitate ai fost tortionar.
    Pioner, utecist, membru de partid, securist sau militar.
    Este tot una. Te mananca bulaul.

    RăspundețiȘtergere
  12. RH+-BOULE IREDENTIST CARE ESTI!! Pana acum niciun ,,tortionar " nu a fost dovedit cu probe IREFUTABILE !
    Tortionarii de la -GUANTANAMO -DA!*

    RăspundețiȘtergere
  13. Aista vra musai o dirlidinga-n bot!

    RăspundețiȘtergere
  14. Care dintre ei ..scumpete??*

    RăspundețiȘtergere
  15. TORTIONARI SI OAMENI DE BINE ……

    SECURISTI BUNI, SECURISTI RAI !

    Nu vreau sa scuz si nici sa acuz. Experienta mea este unica an acest subiect.
    Am cumoscut securitatea mai bine decat altii in situatii cu totul dramatice. Am fost pe drept, acuzat de spionaj agravant si o actiune indreptata impotriva lui Ceausescu personal. Cu alte cuvinte viata mea timp de doi ani de ancheta, a
    atarnat realmente de un fir de par. Imediat dupa absolvirea facultatii am fost trimes sa fac un film despre nepotul de 8 ani ai dictatorului, un “vestit calusar”. Intamplarea sau destinul a facut ca sa vina in Scornicesti chiar sotii Ceausescu insotiti de cativa tovarasi. In sat era o nunta. Dupa ce a facut cadou un porc nuntasilor si batut o hora, seful statului sa asezat la o masa inbelsugata cu un grup de tovarasi. Dupa ce sa cherchelit a inceput sa vorbeasa vrute …si nevrute. Atmosfera era destinsa si seful mi-a spus ” poti sa filmazi ce vrei pentru ca oricum se taie la protocol “. La un moment dat am auzit ca se vorbeste de o bomba atomica ( romaneasca ). Fara sa gandesc ,instantaneu am apasat pe butonul aparatului de filmat. Aceste cateva minute mi-au schimbat viata pentru todeauna, iar dupa cum am aflat mai tarziu, viata multor altora. Scurtand relatarea, materialul a ajuns dupa cateva luni ( co- productie de film ) in mana serviciului francez. In Septembrie 1977 pe ziua de 13 la ora 13 a inceput perchezitia care a durat exact 13 ore. La un moment dat un tanar ofiter de securitate a fost trimis in debaraua din pivnita, unde ascunsesem copia filmului cu pricina. Dupa cateva minute acesta mi sa adresat extrem de politicos ” Domnule Horvath dupa plecarea noastra arunca la gunoi acesta caseta de film “. Am crezut ca este o provocare ca sa fiu prins asupra faptului. Dar nu a fost asa, acest tanar si-a pus viata in joc ca sa o salveze pe a mea! Comentariul meu poate sa se termine aici.
    In 1977 securitatea era deja rupta in doua. O parte a ei vroia sa ma trimita rapid in fata plutonului de executie iar alta vroia sa ma” schimbe” mai ales ca numele meu aparea pe o lista speciala a presedintelui amarican Carter.
    Se pare ca optiunea a doua a invins. Inainte de a incheia cu adevarat ,voi face o observatie care ai va face nervosi pe multi si chiar aduce noi dusmani. In comunism ( cu exceptiile de rigoare ) crema societatii si toate valorile faceau parte din securitate sau colaborau cu ea. Numai acceptand acest adevar, destul de greu de rostit de altii ,poate incepe o discutie sincera despre rolul securitatii in societatea romaneasca Cu toate ca consider securitatea ca o organizatie criminala , cred ca este mai imortant ce ai facut in securitate, decat daca ai facut parte din ea.
    Cu alte cuvinte au fost SECURISTI BUNI SI SECURISTI RAI .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey RH-ule,cand vorbesti de tine,uauuu.... ce pozitiv esti!
      Ori ti-a scris cineva "textul", iar tu-l reproduci ca papagalu...

      Ștergere
  16. ziarul Tricolorul de azi
    Mesaj din SUA În Chicago, nu mai puţin de 11 zgîrie-nori au proprietari cu nume româneşti (?!)
    Trimite unui prieten
    Banii lui Omar Hayssam şi ai lui Viktor Bout sînt investiţi pe filiera Guvernului Ponta în special în Chicago. Este greu de crezut, dar în centrul oraşului Chicago nu mai puţin de 11 zgîrie-nori au proprietari cu nume româneşti. În spatele afacerilor imobiliare este un anume Adrian Tărău, lăsat să fugă din România de către fostul prim-ministru Adrian Năstase. Procurorul Cristian Panait a realizat dimensiunea afacerii de sute de milioane de dolari murdari, obţinuţi din traficul de carburanţi, şi de depunerea lor în SUA. Procurorul Victor Ponta l-a ucis pe colegul său, procurorul Cristian Panait, devenind capul unei reţele de crimă organizată, care acţionează pe teritoriul Americii. Aceste afaceri uluitoare se fac prin firme controlate de Hayssam şi Bout. Sună interesant, nu? Clădirea de 16 etaje a misiunii române (consulul Claudiu Lucaciu, ofiţer acoperit) are sarcina să oprească acţiunea mea. Soţia mi-a telefonat acum cîteva minute, de la Tokyo, spunînd că este urmărită şi hărţuită de „băieţii” asmuţiţi de Victor Ponta. Ea se pregăteşte să facă plîngere la Poliţie şi la Serviciul Secret imperial. Azi (joi) voi avea o întîlnire la sediul FBI din New York.

    ROBERT HORVATH-DEVA, New York

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey nana,
      Tu nu vezi ca zic astia paciulea?
      Buey pulica, intelege tantalaule ca nu ne intereseaza deloc, deloc nici persoana ta, si nici ce kk-at mananci cu polonicul!

      Ștergere
  17. ZIUA BUNA, HOP, HOP, HOP, LUI ROBORT SA I-O DAM LA CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  18. Flit spunea...
    ,,...o sa ma inscriu si eu si inca vreo 50[cinzeci]... in UNPR ''

    Poate prinzi in sfirsit un os! Iar daca nu, la prima ocazie vei putea sa-l pupi pe Oprea direct in... sala de sedinta.
    15 august 2013, 11:10

    tigri2 spunea...
    @flit
    N-ar fi mai corect sa-l pupe ma-ta sau o fiintza draga tie?Asta asa ca sa nu te mai bagi precum musca in vaginul iepei.
    15 august 2013, 13:14

    tigri2 spunea...
    ...tu fiind vaginul...
    15 august 2013, 13:15

    Flit spunea...
    @cacaciosul2
    In simetrie, pentru dragalasenia ta vesnica, iti multumesc dorindu-ti sa-ti stea osul lui Oprea in... git. Si al lui Pricina! Vezi sa nu-i ei in gura si crucea, aia pe care discret o lasa la vedere peste tricou.
    15 august 2013, 17:48

    RăspundețiȘtergere
  19. Chigru2 se vrea stropit cu husturoi. Ostropel, nume nou mai Viorel, in partid la chelnerel. Sa-l pupati in cur cu spor, si pe el si pe sponsor!

    RăspundețiȘtergere
  20. @anonim 19.42
    Nu ti-a mai dat fii-ta pizda,ca de pizda ma-ti te-ai cam saturat? Sau d-l tortionar are limbrici si tine cloaca asta de masturbati ca sa spurce oamenii cinstiti ai acestor bloage???In rest ma fut in cariile neveste-ti si ma doare in pula de ce zici tu sau alt prostanac,ma pis pe mormintele si altarele strabunilor vostri.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai 2cuncoi, nu te mai da cu curul de tavan !
    Ai incercat sa faci sex si in alt loc decit in cimitir? La Glina?
    Mai Vilvorel KISleaga,
    daca tot pui botul la baza partidului, sa sugi cu spor... la izvorul nesecat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai prostovane ,tu ai terminat patru clase,vad ca ai un vocabular de tractorist de magareatza,mi-e sile sa stau la taclale cu asemenea agramati.Mai pune mana pe o carte nu pe reviste porno in closetele bombelor unde bei vodca genocid cu 'tovarasii'tai ,vai de putza ta ,dobitocule,de fapt cred ca esti fericit,nici nu intuiesti care este rostul tau in Univers,sau,mai bine zis Universul tau este pana la limita orizontului,atata stii,sa mananci ,sa te caci,sa ragai si sa te scarpini in cur cu gandul la vreo paduchioasa din maghernitzele unde iti faci veacul,mi-e mila si sila de tine ,nespalatule!

      Ștergere

  22. @ Tigrisor nebunatic
    Deci eu a-mi castig o paine la Lupus ?
    Te asigur ca un camerman sau un director de fotografie la nivelul meu castiga Intre 3000 -5000 dolari americani pe zi. Mai castiga si nevasta mea
    o paine amarata. Apoi mai o pictura, mai o ilustratie
    etc. Esti o inteligenta infantila. Oare nu realizezi ca va
    provoc ca sa ma distrez pe socoteala unor omusori
    la nivelul unor cazarmi. Nu este vina ta. Ceausescu
    va scos de la tara ca sa creieze omul nou.
    In loc sa creieze proletari a creiat lumpen proletariatul majoritar. Unii au drumul armateu creind lumpenul militar,
    Cazul vostru.
    Sunt si exceptii de rigoare. Sunt intradevat si militari cu care natia se mandreste.

    RăspundețiȘtergere
  23. ALM
    Eu nu sunt specializat in bomba atomica. Specialitatea
    mea sunt femeile si de ale artei.
    Nu stiu daca Ceausescu pregatea bomba atomica sau
    blafa. L-am filmat la o nunta fara o agenda politica.
    Am profitat de o coproductie si am trimes materialul
    serviciului francez.
    Am realizat ca o bomba atomica putea sa stearga Romania si inclusiv familia mea depe suprafata pamantului.
    Nu am avut de ales. De altfel dupa plecarea mea chiar el a facut declaratii publice in aceasta privinta
    Si acum atentie
    Cazul meu a fost public. Nu degeaba am fost plimbat o ora prin toata televiziunea insotit de trei
    ofiteri in uniforma. Apoi am disparut din lumea ceaiurilor bucurestiene si a actritelor atractive trimitind scrisori dela New York.
    De cazul meu s-a ocupat din partea serviciului francez Aurel Cornea care era corespondentul TV fracez la Casa Alba. A fost sotul poetesei Aurora Cornu fosta sotie a lui Marin Preda.
    In acel moment lumea era in razboi. Razboiul rece.
    Am lucrat ca jurnalist si cineast pentru serviciul francez si american in jur de lume. I-mi place aventura si sper sa nu mor
    in pat.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce caut pe bloguri militare. In Romania totul este
    controlat de servicii. Singura forta care poate schimba
    lucrurile este armata. De la mine militarii pot afla ......... care nu le pot afla din alta parte.
    Sunt independent dar am relatii cu seviciile occidentale. Informarile si dezinformarile mele sunt
    foarte aproape de surse. Nici un ziarist roman nu are
    acces la asemenea informatii..... garantat,
    Eu nu postez pentru tigrii si animalele depe acest blog. Postez pentru militarii iubitori de tara si nu de pensie.
    Va asigur ca postarile mele sunt citite de lume buna
    Voiculescu, Basescu etc. Sunt citite de ambasadele franceze , americane si chiar zilnic de Romanian Desk dela Departamentul de stat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Bine... Horvath, de acum comentariile tele le voi trimite pe Lună că să fie citite de ambasadorii altor galaxii.
    Poate reușești să-i dezinformezi pe ăia.
    Adio!!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Robert Horvath spunea...
    @ LUPUS

    ESTE BLOGUL TAU SI FACI CE VREI CU EL.
    LA NEVOIE CHIAR SA-L INCHIZI.

    L-AM SFATUIT DE MULTE ORI PE ALT CELEBRU BLOGHER ..."BIBLIOTECARU"SA-SI PUNA CAPAT ZILELOR.
    SI M-A ASCULTAT.

    SPER CA TU SA FII MAI RECALCINTRANT LA SFATURILE
    MELE BINOVOITOARE.


    MERITA SA-TI DEDICI VIATA UNUI IDEAL NOBIL.
    PENSIILE MILITARE !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri