Google Translate

joi, 22 august 2013

Este în doliu, dar se gândeşte la... însurătoare. „După doliu, o cer de NEVASTĂ pe ELENA UDREA”


Iulian Rădulescu, împăratul romilor, ne-a declarat că, după perioada de doliu după Florin Cioabă, are gânduri mari cu fostul ministru al turismului. Totodată, ne-a mai spus că nu a fost şi nu va fi niciodată un fan al lui Băsescu, pentru că preşedintele are trei feţe şi este obraznic.

Este în doliu, dar se gândeşte la... însurătoare. După înmormântarea lui Florin Cioabă şi după ce trece perioada de doliu care se impune, Iulian Rădulescu, împăratul romilor, este hotărât să o ceară în căsătorie pe Elena Udrea. Rădulescu spune că decizia a luat-o după ce a văzut-o pe Udrea în costumul de baie minuscul în care s-a afişat. Mai mult, este hotărât să cedeze o bună parte din averea familiei sale pentru a o „îmbrăca” în aur pe Udrea. „O să las să treacă îngroparea defunctului, doliul după Florin Cioabă şi o cer de nevastă pe Elena Udrea. O cer de la Blaga, cât o costa! Iubesc bikinii ăia de trei-patru centimetri cum îi poartă ea aşa, în faţă. Nu aş vrea nimic de la ea decât bikinii ăia. Sunt în stare să fac crimă cu Băsescu pentru Udrea! N-am făcut săpături, dar, după cum spune ea un cuvânt şi dă din cap, pare a fi de etnie romă. Oricum, o pun să stea în picioare în faţa mea, în costumul ăla de baie, şi îi pun aur cu găleata până la genunchi, să-i acopere. Într-o găleată intră 1.500 de cocoşei. Dacă daţi publicităţii că vreau s-o cer de nevastă pe Udrea, o omoară Băsescu până dimineaţă!”, ne-a declarat împăratul romilor.

Se laudă cu potenţa... financiară
Totodată, Iulian a încercat să justifice că este suficient de bogat încât să îşi permită orice lux, susţinând că are două palate pe aceeaşi stradă şi că unul singur valorează şapte milioane de euro. „La mine în cabinet am multe tablouri care sunt în rame de aur, am mobilier Ludovic al VI-lea, de şapte miliarde de lei, scaunul pe care stau eu este de mare valoare, dar oamenii nu ştiu”, ne-a mai precizat Iulian Rădulescu.

„Băsescu este obraznic şi are trei feţe”

Împăratul romilor ne-a spus că niciodată nu i-a plăcut de Băsescu. „Eu nu am avut o relaţie bună cu Traian Băsescu. Cu câţiva ani în urmă, când a candidat prima oară la preşedinţie, i-am spus: «Eu nu te văd pe tine bine şi nu pot să-mi dau consimţământul să te aleagă preşedinte». Şi l-a luat pe Cioabă şi a lucrat cu el cum a crezut. Nu am fost şi nici nu voi fi vreodată un fan al lui Băsescu. Eu sunt născut cu al şaptelea simţ şi acest simţ mi-a spus că omul ăsta are trei feţe – nu ştiu care este faţa lui, că nu pot să-l cunosc – şi că nu e om şi, până la urmă, cine ştie unde va ajunge cu obrăznicia lui. Este un om obraznic. Eu am două licenţe în buzunar: cea de drept şi cea de management şi inginerie economică, am mult mai multe studii ca Băsescu, că Institutul de Marină e un fel de birjărerie”, a afirmat Iulian Rădulescu.

basescu cioaba

Vrea să vândă voturile romilor pe bani mulţi

Împăratul Iulian s-a arătat extrem de dezamăgit de politicieni, în special de cei de la PDL, care au cerut voturile romilor şi după aceea nu i-au mai băgat în seamă. „Ce ne mai giugiuleau cât au avut nevoie de noi, apoi nu i-am mai văzut. La alegerile locale şi prezidenţiale, PDL ne-a dat o pungă cu o sticlă de ulei, o pungă de făină, una de mălai, o portocală şi o bască. Băsescu şi ceilalţi, parlamentarii, nu vor vedea trei lulele, trei ciuperci otrăvite de la noi din Sibiu! De-acum încolo, totul este pe bani, să nu mai vină unul, bag în puşcărie cinci-şase din romii mei şi îi fac de-i ia Salvarea de la poartă. La alegeri, politicienii să vină cu camionul de bani dacă vor voturi, să vină cu seiful cu bani! Eu o vorbă din popor: naşul o dată a văzut-o pe-a finii. Nu o să se mai lipească de mine vreunul din ăştia care vor mai candida”, a mai declarat Iulian Rădulescu.



iulian

Preconizează 200.000 de oameni la înmormântare

Oficialii Primăriei Sibiu au declarat că, pentru înmormântarea regelui Cioabă, familia acestuia este nevoită să ceară autorizaţie pentru miting având în vedere că vor fi prezente mii de persoane. Împăratul Iulian susţine însă că nu s-a făcut nicio cerere către municipalitate. „Nu cred că o să ne ceară autorităţile locale din Sibiu vreo autorizaţie să participăm la înmormântare. Să vedem ce-o să zică atunci când se vor trezi cu valul de 200.000 de oameni acolo”, a declarat Iulian Rădulescu.



cioaba

Adus cu avionul aseară

Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă a ajuns, aseară, în România. Sicriul a fost adus în Bucureşti cu o cursă de linie a Turkish Airlines, care a aterizat pe Aeroportul “Henri Coandă” la ora 20.50. De la aeroport, trupul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor a fost dus direct la Sibiu. Tot ieri, fiul lui Florin Cioabă, Dorin, a ţinut să infirme faptul că sicriul tatălui său va avea aer condiţionat, aşa cum s-a vehiculat în presă. Potrivit acestuia, de fapt este vorba despre capacul sicriului, prevăzut cu o astfel de tehnologie.



cioaba

Înmormântat lângă tatăl său

Potrivit lui Dorin Cioabă, regele romilor va fi înmormântat, cel mai probabil, sâmbătă deoarece tradiţia creştină spune că mortul trebuie să stea trei nopţi în casa lui. Florin Cioabă va fi îngropat în cimitirul din Sibiu, chiar lângă mormântul tatălui său, Ioan. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Grigore, familia Cioabă a concesionat respectiva parcelă pe 25 de ani, pentru care a achitat 310 lei. Familia a mai concesionat o parcelă, aflată, de asemenea, lângă mormântul lui Ioan Cioabă.

Slujbă penticostală şi baptistă

Slujba de înmormântare a lui Florin Cioabă va fi oficiată de preşedintele Cultului Penticostal din România, Riviş Tipei, şi de vicepreşedintele Uniunii Baptiştilor din România, pastorul lugojean Ionel Tuţac. În afara acestora, la ceremonie vor mai oficia pastori penticostali din ţară şi din străinătate. La înmormântare nu se vor purta haine negre întrucât penticostalii nu au o culoare specifică pentru doliu. De asemenea, cei care vor veni pentru a-i prezenta un ultim omagiu lui Florin Cioabă vor trebui să se conformeze tradiţiei penticostale, “fără manele, dansuri şi alcool”, fiind permise doar cântece religioase şi rugăciuni. Întreaga comunitate romă va ţine doliu 30 de zile. Potrivit tradiţiei, în această perioadă, femeile nu au voie să se pieptene, să se spele pe cap şi să facă de mâncare.

Iată cum i se poate deconta spitalizarea

Reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) au precizat, ieri, într-un comunicat că în ceea ce priveşte decontarea spitalizării lui Florin Cioabă în Turcia se va analiza şi formula un punct de vedere în conformitate cu prevederile legale în vigoare, pe baza documentelor puse la dispoziţie, în situaţia în care va exista o solicitare în acest sens. Între România şi Turcia există un acord încheiat în domeniul securităţii sociale, semnat la Ankara pe data de 6 iulie 1999 şi ratificat de România prin Legea nr. 551/2002. Decontarea se efectuează între instituţiile competente ale celor două ţări, respectiv CNAS şi preşedinţia instituţiei de asigurări sociale (SSKB) din Turcia, la nivelul tarifelor utilizate în sistemul de securitate socială din statul pe al cărui teritoriu au fost acordate serviciile respective. (A.M. & D.A.)

„Eu i-am atras atenţia lui Cioabă să nu meargă în Antalya, că e pericol. Păi, sunt călduri insuportabile, pleci de aici, de la 30 de grade, şi ajungi acolo la 50 de grade! Cum să rezişti?!” IULIAN RĂDULESCU

„Cioabă nu o să aibă sicriu de aur. Chiar dacă i-ar face sicriu de aur, credeţi că rămâne acolo, în pământ, când sunt atâţia hoţi? Au furat ei tablourile din Olanda, d-apoi un sicriu din Sibiu!” IULIAN RĂDULESCU

75 de ani are împăratul Iulian.

Sursa:
http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/218879/Imparatul-Iulian-Dupa-doliu-o-cer-de-NEVASTA-pe-ELENA-UDREA-
=========================
========================================
=======================================================

39 de comentarii:

  1. Sa-mi bag pula in articolul de mai sus!!
    Iote na, cacat de articol!

    RăspundețiȘtergere
  2. PS Si ca sa nu uit:
    Sa-mi bag pula in tiganii astia imputiti,in televiziunile care ma otravesc cu imputitii astia de zile intregi+ blogurile de cacat care nu au alte "informatii"
    Adminule! alte idei "originale" mai ai??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curleoane, aşa deci, cocoşelul să ni-l freci. Ăla băă din berneveci!!!!
      Vorbeşte frumos băăă loază găoază. Unde te crezi, cumva la "2 Maidanej"? Te-a lasăt PMT,cu limbi de moarte, şef peste tarla, da" tu...aciu, briciu şi cariciu. Nu poţi fi serios şi pace.

      Ștergere
  3. Fara rege au ramas, dupa cum se arata treaba vor ramine fara imparat, si daca exista dreptate sper sa raminem si fara presedinte. Uite-asa, sa vedem ce coliva se face la Cotroceni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Futu-va-n gura cu tziganii vostri cu tot,morti sau vii.Intr-adevar suntem o tara de kkt cu oameni de kkt,au dreptate strainii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viurel roşu şi chel, să ne pupi în qur niţel!

      Ștergere
  5. @Admin
    Sterge odata articolul asta ca noi nu facem priveghiuri pentru tzigani.Burcule daca ti-s dragi i-ai la tine acasa macar doua zile .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Doby...
      Asta nu este un "harticol" de priveghi, chiorule!
      Este unu' de-nsuratoare, "hanimalule" nestiutor de carte!
      Lasa ma ca glumeste si eu cu tine, ca stiu eu ca tie iti este draga Nutica si vezi deja "rosu", numai la gandu' ca s-ar putea ca altu sa te lase fara...

      Ștergere
  6. „Semn rău” la priveghiul lui Cioabă. Vezi ce i-a „îngrozit” pe romii care stau lângă mort!
    ----------------
    Romii prezenți la priveghiul autointitulatului „rege” Florin Cioabă au avut de trecut printr-o sperietură zdravănă, fiind aproape să se producă „nenorocirea” intrării în casa în care se află catafalcul mortului a unui animal. Și nu a unuia oarecare, ci tocmai a unei pisici negre! „O pisică neagră a încercat să între în casă, acolo unde se află mortul. A fost văzută însă imediat și alungată”, relatează siteul wowbiz.ro, care publică și declarația unuia dintre cei „îngroziți” de perspectiva unei asemenea întâmplări. „Se spune că dacă o pisică trece pe sub catafalc, spiritul celui decedat rămâne captiv în lumea celor vii”, a explicat cunoscător unul din cei prezenți la priveghi.
    Aurel Ilfoveanu, A.M.PRESS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deces bizar. Mama Monicăi Gabor a murit în timp ce vizita o peșteră din județul Gorj.
      -----------------
      Mama Monicăi Gabor, Veronica Gabor, a murit în condiții extrem de bizare joi, în timp ce vizita o peșteră din județul Gorj. Femeia făcea parte dintr-un grup de pelerini care, după ce au vizitat Mânăstirea Polovragi, au intrat și în peșteră. Acolo, o bucată de stâncă s-a desprins și i-a căzut în cap Veronicăi Gabor, lovitura fiind fatală. Fostul ginere al acesteia, Irinel Columbeanu, și-a exprimat regretul pentru moartea fostei soacre, deși spune că nu mai avea vreo relație cu aceasta după despărțirea de Monica Gabor. „Nu mai aveam niciun fel de relații, dar pentru mine și pentru fiica mea, dânsa va rămâne ca o persoană despre care ne vom aminti mereu. Dumnezeu s-o odihnească pe doamna Veronica!”, a spus Irinel Columbeanu.
      Sursa foto: femeia.ro
      A.M.PRESS

      Ștergere
    2. Vedeti ca nu-i suficient sa te protejezi folosind prezervativ?

      Ștergere
  7. Urarea ar fi,,MULTI INAINTE!''

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dă pula me, manca-t-as, iar ie aogust ! Si iar e jioi !
    Iar nenea Basile, bag sama, ca si-a tras un apdeit kashto la muie, de zici ca-i un fel de Decebalus per Scorilo, la iesirea din criza !
    Sa-mi trag epiderma de pe puta, prin decalotare rapida, doar cu doua degete, daca mintzesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uaileiii.... ptiu drace....
      O vinit PMT-eu???
      Buey, IO nu cred ce-mi vad ochii!
      Uaileiii... ca tare greu a fost far'de el!

      Ștergere
  9. ......ie stafia baaa ! Aia a lu Cioaba...ca PMT ...a decedat prin supt di pula !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine-ai revenit muei. Ori ai grabit treaba sa poti fi la mormintarea lu regele care nu mai este?

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie ciel mai tari si mai tari ..imi placi di GUSA lu viitorul regi ! Ba ci gusa tripla are baiatul...sa-i traiasca !

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu-s, da am potential. Vrei sa-l vezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,ii tare! Bravos muciacios!
      Ai un zăce di la mini!

      Ștergere
  13. Mai kkciosilor,la unele triburi ,cel drag este mancat dupa ce moare,de c e nu incingeti un gratar sa-l prajiti pe tzigan si sa-l mancati fript,iar dobitocul "anonim permanent" Cezar violantorul de capre sa-i manance pula.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Viurele, Cezar cel maimuţă să ne sugă maduva din puţă.

      Ștergere
    2. Suge Cezarica cu limba-n cur de capritza,suge ca are gura tzuguiata de cum a supt la berbeci.

      Ștergere
  14. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, SA TI-O DEA MAMA LA CIOK!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc pentru cenzurare. Tiganiada este mai importanta decat securitatea tarii.
    Romanii sunt un neam inteligent si curat. Nu are deaface cu hoardele de origine indiana.
    Europa se uita la noi. In loc sa ne integram in lumea civilizata ne integram in ...rahatul rom.
    Cititi articolul incendiar sters ....pe blogul personal.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ţiganii vor fi majoritari în Bulgaria si Romania peste 10 ani.

    Treziti-va . SOS

    Bulgarii vor fi minoritari în propria ţară peste 10 ani. Aceasta este concluzia la care au ajuns experţii de la Centrul de Statistică Demografică din Sofia, scrie rtv.net.

    Populaţia Bulgariei scade cu câte 6 persoane pe oră. Iar în câteva luni va ajunge sub 7 milioane de locuitori. Ceea ce, cumulat cu faptul că numărul nou-născuţilor bulgari este deja mai mic decât cel al bebeluşilor romi, va face ca bulgarii să devină minoritari.

    Experţii trag un semnal de alarmă în legătură cu potenţialele tensiuni interetnice şi fac referire chiar la un eventual război civil ce ar putea urma.

    RăspundețiȘtergere
  17. Se anunta decesul blogului Lupus. Doliu national si international.

    RăspundețiȘtergere
  18. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, merci beaucoup c-aseara m-ai inbelit la oaua.

    RăspundețiȘtergere
  19. Neata!!!!
    Semn rau la priveghiul lui Cioaba:
    "In timpul priveghiului roix-ului Iulian, a aparut varul acestuia din Urziceni, un mirtan mare si negru de-si spune Motanelul kkcios, alias Tigri2. Pirandele si-au stupit repede intre titele alea cit galetile, iar un sobor de preoti i-au dat cu tamuie pe la nas motanului".
    http//rrompres.rom/motan_kkcios_la priveghiul_imparatului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...iar ma-ta s-a oferit ca ofranda si le-a facut un "sugiuc " la minut ,boracilor.

      Ștergere
  20. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  21. Românii, mai ţigani decât romii
    "Nu ne place că ne fac ţigani prin Europa, dar stăm de o săptămână cu camerele lipite de coşciugul ţiganului. Le cerem să-şi spună ţigani, nu romi, că ne fac de râs numele, dar n-avem nicio jenă să ne facem de râs singuri, punându-ne poalele în cap într-o beţie nebunească de breaking news-uri de la căpătâiul mortului...."

    http://www.gandul.info/puterea-gandului/romanii-mai-tigani-decat-romii-11266063

    RăspundețiȘtergere
  22. Ne pregatim de jiag- jiaga! Daca nu vom fi prajiti la protap, dupa viziunea lui Rapulica.
    Daca nu, poate vedem la noapte spectacol pe cer.

    RăspundețiȘtergere
  23. O ţară din apropierea României a INTERZIS steagul Ungariei.
    ======================
    Slovacia a adoptat o nouă lege împotriva huliganismului, prin care interzice intrarea fanilor pe stadioane cu steaguri ale altor state. “Noua lege prevede o interdicţie de 5 ani pe stadioane pentru huligani şi o accentuare a gradului de intervenţie pentru forţele de ordine. Suporterii vor trebui să se înregistreze şi să îşi cumpere bilet cu datele personale inscripţionate pe el. Nu în ultimul rând, legea interzice accesul pe stadion cu un steag al unui alt stat”, notează itthon.ma, citat de jurnalul.ro.

    “Legea dovedeşte din nou că îşi propune limitarea drepturilor maghiarilor din Slovacia. Mai mulţi reprezentanţi ai cluburilor de fotbal din Slovacia au mărturisit că legea vizează interzicea simbolurilor maghiare. Iniţiativa a apărut după meciul Dunajska Streda-Slovan Bratislava din 2008, în care fanii maghiari au arborat steaguri ale Ungariei şi steme ale Ungariei Mari pe gardurile stadionului, ceea ce a generat o intervenţie violentă a forţelor de ordine”, mai scrie sursa citată.

    RăspundețiȘtergere
  24. Muei, eu cred ca rasPutin a spus 23 august pe vechi, asa ca ,,prajala'' ar putea avea loc in septembrie(pe nou), asa cum biiguie si Edward Snowden(,, fost angajat al Agenției Naționale de Securitate din Statele Unite ale Americii, într-o conferință de presă a prezentat mai multe documente cu privire la evenimentele solare din septembrie. Încă de acum 14 ani, s-au semnalat pentru toamna lui septembrie 2013 mai multe explozii solare de amploare. Acestea vor fi atât de puternice încât vor pune în pericol funcționarea tuturor echipamentelor din anumite zone de pe Terra și astfel va exista posibilitatea ca orașe întregi să nu mai fie alimentate cu apă, gaze sau electricitate''.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri