Google Translate

sâmbătă, 10 august 2013

Este o nebunie! Tot mai multi magistrati prinsi in caruselul actelor de mare coruptie. Iata, ideea ca trebuie sa li se dea salarii deosebit de mari, privilegii fara numar, pensii speciale, nu da rezultatul scontat, de prevenire a actelor de coruptie. Felicitari D.N.A., Serviciului Român de Informaţii şi Direcţiei Generale Anticorupţie.


Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la Curtea de Apel Bucureşti, şi fiul acesteia au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate vineri seară de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul sumelor totalizând peste un milion de euro pentru soluţii favorabile în procese. Veronica Cârstoiu este cercetată pentru corupţie, iar fiul ei a fost reţinut pentru că ar fi intermediat primirea a 50.000 de euro de către aceasta, de la mai multe persoane care doreau soluţii favorabile în unele dosare şi care ar fi dat anterior un milion de euro.

Hotărârea Curţii de Apel nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la instanţa supremă.

Veronica Cîrstoiu, acuzată de luare de mită şi complicitate la trafic de influenţă, a fost reţinută, vineri seară, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), după ce aceştia i-au adus la cunoştinţă învinuirile.

Fiul judecătoarei, Florin Cergan, care este acuzat de complicitate la trafic de influenţă, fusese reţinut vineri dimineaţă, în acelaşi dosar.

Cei doi au fost prezentanţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă, care a fost admisă.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a încuviinţat vineri, la solicitarea DNA, reţinerea şi arestarea preventivă a judecătoarei.

Veronica Cîrstoiu, judecător la Secţia I penală a Curţii de Apel Bucureşti, este cercetată pentru luare de mită şi complicitate la trafic de influenţă, iar fiul acesteia, Florin Cergan, pentru complicitate la trafic de influenţă, a anunţat anterior, tot vineri, DNA, care a precizat că a cerut CSM avizul pentru reţinerea şi arestarea preventivă a judecătoarei.

Potrivit procurorilor, persoane interesate în soluţionarea favorabilă a unor dosare penale aflate pe rolul instanţelor de judecată, au remis prin intermediar, în mai multe tranşe, sume de bani în cuantum de peste un milion de euro, "în scopul obţinerii unor soluţii favorabile în cauze penale".

  "În acest context, la seara zilei de 8 august 2013, una din tranşele de bani, în cuantum de 50.000 de euro, a fost primită de Cergan Florin pentru a o remite mamei sale Cîrstoiu Veronica. Aceasta, la rândul său, potrivit înţelegerii cu persoanele implicate şi interesate, urma să transmită această tranşă unuia dintre judecătorii învestiţi cu judecarea uneia dintre cauzele respective", potrivit rezoluţiei de începere a urmăririi penale.
 
 Florin Cergan a fost prins în flagrant, joi seară, procurorii dispunând vineri reţinerea lui pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu lucrători din cadrul Serviciului Român de Informaţii şi al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu a făcut parte din completul care a anulat condamnarea la şapte ani de închisoare cu executare primită de Dinel Staicu în dosarul fraudării Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR).

http://www.mediafax.ro/social/judecatoarea-veronica-cirstoiu-si-fiul-acesteia-arestati-pentru-29-de-zile-11236676
===============
=============================
===============================================

32 de comentarii:

  1. Domnule Lupus
    SUBIECTUL PENSILOR URIASE OFERITE DE STATUL ROMAN SECURANILOR CARE AU TORTURAT SI UCIS
    A INTRAT INSFARSIT IN ATENTIA MEDIEI SI A BLOGURILOR.
    Sper sa acordati acestui subiect atentia portivita.
    Sunteti doar un specialist in materie.
    Poate anchetatorul Alm, maestrul torturilor ne va spune
    ce pensie are. Mai mult decat 10 ofiteri ai armatei romane la un loc.
    O discutie pe tema pensiilor securitatii ar fi interesanta si terminala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey dobitocule care esti...
      Securistii astia de care tu vorbesti otova (adica la gramada pe intelesul tau de idiot al netului), au fost tot militari. Prin urmare, pensiile lor nu difera in cuantumuri mari fata de orice alta categorie de militari. Mai ziceau niste dobitoci ca tine in perioada revolutiei lu peste, ca securistii aveau nu stiu cate state de plata... Buey, da prosti v-au mai facut mamicutzele voastre pe unii.

      Ștergere
  2. PENSIILE TORTIONARILOR MAI MARI DE 10 ORI DECAT ALE VICTIMELOR.
    Considerati ca este moral si legal ?
    Raspundeti de urgenta....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DAAAA...FIECARUIA DUPA EFORTUL DEPUS IN MUNCA!!!

      Ștergere
    2. Mai boulene, dar veniturile celor din banci si firmele de asigurari cum sunt fata de cele ale fraierilor care si-au pierdut banii pe vecie? Crezi ca amaritii aia din tara fagaduintei nu se simt abuzati, deposedati, torturati?

      Ștergere
    3. Trebuie sa intelegem ca ,,tortionarul " depune efort pe cand victima doar ,,beneficiaza ' ! Trebuie rasplatita munca ba idiot de RH+ ..ca la GUANTANAMO!!

      Ștergere
    4. ,,Trebuie rasplatita munca ba idiot de RH+ ..ca la GUANTANAMO!!''

      Da stiu c-ai pus-o!

      Ștergere
  3. Da, magistratilor trebuie sa li se dea. Cite-o cazma, un shut in kur si la sapat noul sistem de irigatii al tarii. Astia, + pseudopoliticienii au distrus tzara asta. In Romanika, jusitia e un kkt, ca de altfel multe alte institutii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta trebuia pusa pe alt blog(zimbeste, esti lacamera ascunsa)

    Două blonde discută despre anul fatidic 2012:
    - Fată, cum e posibil ca lumea să se termine în 2012, aşa cum tot aud la TV, când am în frigider un mustar care expiră în 2013?

    RăspundețiȘtergere
  5. INCREDIBIL ..EXTRAORDINAR ...in noua lege a pensiilor accentul va fi pus pe sintagma : AI CONTRIBUTORI (rude gradul 1) la fondul de pensii -- primesti pensie ! Nu ai (sau boracii au sterso prin alte zari si muncesc -contribuie pentru altii !) primesti lula ...un ajutor social!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci nu mai avem nevoie de statulet! Functionam pe triburi, in pula mea.

      Ștergere

  6. CE TARE SUNT BASHINOSII ASTIA ! CASTIGA MAI INAINTE DE DESFASURAREA COMPETITIEI !!


    Scriitorul Mircea Cărtărescu ***a câştigat**** Premiul Internaţional pentru Literatură la festivalul de profil care se**** va desfăşura **** în oraşul sârb Novi Sad la sfârşitul lunii august, anunţă Asociaţia scriitorilor din Vojvodina, citată de agenţia de presă Tanjug, informează Mediafax.

    RăspundețiȘtergere
  7. CEZARIKA, CAP DE PUTZA MIKA, HAI LA MAMA, HOP, HOP, HOP, SA ITI DAU UN MALASTROK!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mircea Geaonă NU UITĂ ŞI NU IARTĂ!
    Iată modul dur în care l-a atacat pe Traian Băsescu!
    Senatorul PSD, Mircea Geoană, nu uită modul în care a pierdut alegerile în faţa actualului preşedinte şi nu ratează niciun prilej să-l atace pe Traian Băsescu.

    Fostul preşedinte al PSD a profitat de faptul că şeful statului a criticat intenţia Executivului condus Ponta de a majora unele taxe sau de a impune altele noi, aducându-i aminte de că fosta guvernare popular liberală a fost prima care a impus noi biruri. Geoană a ţinut să/i reamintească preşedintelui că majorarea TVA de la 19% la 24% n-a fost singulară.

    “Ieri, domnul Băsescu a afirmat că în timpul guvernării Boc s-a mărit doar TVA-ul, ceea ce este departe de adevăr. După scandalul politic întreţinut în mod gratuit, denaturarea adevărului pare a fi devenit una dintre tacticile principale ale campaniei electorale începute de Traian Băsescu”, a spus Geoană, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

    Printre altele, susţine social democratul, “guvernarea Boc, îndrumată de Traian Băsescu, a decis impozitarea tichetelor cadou, a tichetelor de masă, a tichetelor de creşă şi a tichetelor de vacanţă”.

    RăspundețiȘtergere
  9. DISCUTIE DESPRE COMUNISM SI ANTICOMUNISM !
    Lupuș P spunea...
    Robert
    Da, Robert, ai schimbat subiectii discriminării, înlocuind chiaburii și burghejii cu comuniștii și securiștii.Mentalitatea și limbajul sunt aceleași; pe mama lor...de imbuibați, care au supt sîngele poporului.
    Citește arhiva Scînteia și te vei îngrozi ce asemănări de înfierări găsești prin anii 50.
    Robert Horvath spunea...
    NU IERT SI NU VREAU SA UIT !
    Stimate domn L
    Nazismul si comunismul sint egale. ALM si ai lui
    au decapitat la propriu coloana vertebrala a natiei.
    La canal si puscarii au murit si suferit milioane de
    oameni. Toata familia mea din Deva a fost decapitata
    de comunisti. Singura lor vina a fost ca au fost muncitori si mult mai bogati ca altii. Cei mai bogati
    din tot Ardealul.
    Unchiul meu Pali a fost scos din ancheta securitatii
    in sicriu metalis....sa nu se vada torturile suferite.
    Eu am anti comunismul in sange si nu pot scapa de aceasta boala grea si adanca. Fiecare cu parerea sa si cu ai lui . Sa nu ne jucam cu vorbele domnule Lupus. Viata nu este un blog dedicat unor pensii amarate. Mai sunt si alte lucruri..........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bouletz,
      Mai bine te avortau pi tine ai tai, ca tat digeaba te-au facut!
      Ai avea o singura salvare: declara ca esti iresponsabil, adica un fel de nebuneala usoara, care ti lasa sa molfai kk-at tata ziua!

      Ștergere
  10. Du-te-n crucea ma-ti de labagiu /tradator.

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Anonim
    Esti ardelean mai ? Ai un puternic accent de ....securist.

    RăspundețiȘtergere
  12. Concluzie
    ANONIMII SUNT SOBOLANI....FARA NUME, MAMA SAU TARA. NISTE NIMENI.
    NISTE ANONIMI.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa ne sugi pula ..Bozgoroiule ! Ai prins glas de cand Paramilitarii bozgoroi fac tabere in Ardeal ? Las ca va regulam noi ! Sigur esti printre ei !!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici nu stiu ungureste. Reprezint Romania prin filmele si arta mea.
    Romanii si ungurii pot si trebuie sa traiasca impreuna. Puct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey bombalaule, tu nici pe pizda-lu-muma-ta n-o mai reprezinti...
      Care Romanie? Care filme? Care arta? Buey, biet nebun retardat...

      Ștergere
  15. HUNGARIAN MANIFESTO- JOS REGIMUL BASESCU!
    APEL ADRESAT CONCETATENILOR MAGHIARI, PENTRU A SE UNII CU ROMANII
    PENTRU A SALVA TARA DELA DEZASTRU, INAINTE DE A FI PREA TARZIU, PENTRU NOI TOTI!

    Am crezut intodeauna ca romanii si ungurii pot trai impreuna in pace. Inainte de revolutie
    dupa absolvirea facultatii, am lucrat la televiziune si la principalele studiouri de film din Romania.
    Intre operatorul de film Horvath si ceilalti cineasti nu am simtit nici o diferenta. Ne certam intre noi, dar uniti prin ura impotriva lui Ceausescu,..... am fost impreuna si frati.
    Acum cateva ore un fost coleg ma sunat la telefon si mi-a spus un mare
    adevar. '' fiecare om ,fiecare natiunile are bune si rele dar nimeni nu a indraznit sa spuna vreodata despre unguri ca sunt lasi sau lipsiti demnitate .....dar m-am inselat...... Voi prin alesii dumneavoastra mentineti la putere pe Basescu !
    Parlamentarii vostrii cu 6% din voturi sunteti principalii vinovati pentru razboiul care sa declarat nu numai impotriva romanilor ci impotriva tuturot cetatenilor acestei tari.
    Da domnilor maghiari peste capul vostru mafia maghiara si mafia romana si-a dat
    mana . Asa numita autonomie nu va izoleaza sau rezolva problemele. Bugetarului ungur ca si bugetarul roman i se reduce la fel salariul . Pensionarii din Tinutul Secuiesc au ajuns cersetori la fel ca romanii . Nu cred ca este vreo deosebire intre copilul maghiar sau copilul roman, care plange....... de foame. Cu ce va ajuta daca istoria se invata in limba maghiara, cat timp ce prezentul si genocidul indreptat impotriva tuturor se invata in limbajul hotilor , manelistilor si vanzatorilor de neam.?
    Desi unii nu vor sa recunoasca voi sunteti cei care, cu un curaj nebun ati aprins la Timisoara, flacara revolutiei din 1989. Din pacate flacara sa stins si prin alesii vostrii faceti azi jocul comunistilor si securistilor impotriva carora v-ati ridicat impreuna cu romanii.
    Am citit nu demult un articol scris de George Serban in care se spune " Dragi compatrioti, dragi romani, fiti unguri! "
    .....aratati acelasi curaj si demnitate macar pentru o zi. Pentruca mi-a crapat obrazul de rusine nu ramane decat sa intorc foaia si sa va spun Dragi compatrioti, dragi ungurii, fiti romani! Sau cu alte cuvinte unitiva ,asigurand nu nimai painea de toate zilelele , ci si viitorul copiilor vostrii !
    Citesc sau urmaresc pe micul ecran sute de mii de solutii , frectii la un picior de lemn de a iesi din criza si prapastie. Solutia este simpla si unica : Pe langa romani un milion de unguri pe strada!
    Acum cateva minute am citit si recitit de zeci de ori un articol extraordinar care se termina spunand RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE!
    Nu ramane decat sa extrapolez spunand:
    RIDICA-TE GHEORGHE , IOSCA, ION SI PISTA !!! RIDICAT-VA ODATA PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU ,,,,,,,,,
    Robert Horvath DEVA Cineast USA
    http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, ia ridicati-va voi la stele...
      Asa, spre binele ambelor natii!
      Scapa dreaku lumea de voi!
      RH, nu pierde ocazia, arata drumu!
      Toate potecile, catre rai se duc!
      Atentie doar... la vamile vazduhului!
      Ca de-aluneci, drept in borta iadului va opriti!

      Ștergere
  16. UDMR REPREZINTA AGENTURA RUSEASA IN ROMANIA.
    CONDUCEREA EI TREBUIE TRIMEASA IMEDIAT LA PUSCARIE !

    RăspundețiȘtergere
  17. Parlamentari români cu case de vacanţă în SUA.
    Deputatul PSD Ana Birchall şi-a cumpărat două imobile în Statele Unite. O casă de 250 de metri pătraţi în New Haven şi un apartament de 180 de metri pătraţi în New York.

    Dan Cristian Popescu de la Forţa Civică se laudă cu două case de vacanţă în Miami. Una are 140 de metri pătraţi, alta, 170.

    Tot în Florida, şi-a achiziţionat un apartament şi senatoarea PNL, Doina Anca Tudor. Ea deţine şi o casă de vacanţă de 540 de metri pătraţi în oraşul Izmir din Turcia, dar şi un apartament în Belgia.

    De America a fost atras şi deputatul PDL de diaspora Mircea Lubanovici. El deţine un spaţiu comercial de 1.000 de metri pătraţi în Portland. În plus, este proprietarul unei case de 344 de metri pătraţi în Vancouver.

    După Statele Unite, Austria este destinaţia preferată de parlamentarii români. În vacanţe, soţii Miron şi Manuela Mitrea se relaxează în casa de 160 de metri pătraţi.

    În Austria şi-a achiziţionat trei apartamente şi social-democratul Liviu Harbuz.
    =========================
    RH-ule... buey, de astia nu sti nimic? Or mai fi si latii paciulea pe la tine prin US, pititi prin case si apartamente cu ce bani cumparate, afla tu si spune si la noi! Iar daca nu, noi nu mai vorbeste cu tine! Esti doar un simplu bombalau retardat, apucat de streche de 3-5 ori/zi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Reteaua rusa UDMR……..publicata pe blogul meu demonstraza cum Primul Ministru Ponta permite, in cunostinta de cauza, ca propriul lui consilier Frunda ,sa aiba astfel acces direct la secrete de stat si a influentat decizii politice in favoarea Rusiei impotriva tarii sale. In termeni legali, Art 155 Cod Penal, aceasta fapta se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi. Dezvaluirile pe care urmeaza sa le public in continuarer arata ca primul ministru al Romaniei s-a aflat in relatii profesionale cu un sef al spionajului maghiar in Romania. Mai mult: experti ai serviciilor secrete americane de la cel mai inalt nivel confirma acum, in lucrari de specialitate pe care le voi prezenta , informatiile tinute secret in Romania ca urmare a ordinelor date de oamenii fostului KGB. Ponta urmeaca traditia Basescu,
    La numirea în postul de procuror general al României a Laurei Codruta Kovesi se stia ca sotul acesteia – Eduard Kovesi – fusese racolat de spionajul maghiar.

    Codrut Seres si Zolt racolati de de serviciul bulgar de fapt rusesc.

    Ministrii romani au fost racolati de KGB prin serviciul bulgar. Aşa că nu e întamplator că apar spioni ca Stancev, care racolează în acte de spionaj miniştri, ca şi Zsolt sau Codruţ Seres în 2006. Bulgaria este veriga slaba în UE si NATO, iar agenţii bulgari, de fapt ruşi, penetrează structurile de stat ale României.
    Din anii 70 funcţiona celebra unitate anti-KGB 0110, cu sediul într-o vila burgheză de pe strada Londra din Bucureşti. Această unitate se ocupa şi de înfiltrarea agenţilor STASI si AVO pe teritoriul României. Cu „ajutorul” agentului de influenţă sovietic Ion Iliescu celebra unitate a fost desfiinţată în zilele revoluţiei decembriste. Ion Iliescu a putut liniştit să instrumenteze asasinarea lui Ceauşescu, ca o răzbunare, permiţând penetrarea serviciilor si structurilor statului cu agenţii Moscovei. Unitatea anti-KGB a fost reînfiinţată în 1994, dar a început să fie sabotată de conducerea de la Bucuresti în 1998, când i s-a interizis sa se mai ocupe şi de agenţii revizionismului maghiar din Transilvania, mulţi din ei făcând jocul Moscovei pe filiera clasica occidentală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, gata.
      Noi nu mai vorbeste cu tine.
      Esti idiot, un retardat care repeta ca papagalu acelesi piese stricate

      Ștergere
  19. mos alecu spunea...
    Neasteptata si surprinzatoare prezentarea unui astfel de articol pe acest blog ...

    Exact cu aceste idei discutam azi cu cineva ...
    Bineinteles ca fara talentul si verva Avramescului ...
    chiar si finalul discutiei a fost asemanator : "Da-i in p..a mea de jigodii !" ... Despre cei doi , dar mai ales despre ponta .
    Pentru ca antonescu nu are nici o vina , el fiind reprezentantul tipic al unei adunaturi (sub titulatura de partid) de jigodii ... De la el si ai lui nu ai la ce sa te astepti : ei se inclina dupa cum bate vintul . A se vedea istoria "istorica" a lor ... cu nenumaratele rupturi , reuniri , aliante si tot felul de mişmaşuri ca sa prinda si ei cite o bucatica din cascavalul puterii ...

    PSD-ul pontac nici nu mai miroase a adevaratul PSD ...
    Ultima actiune de anvergura , magistrala de altfel , a vechiului si adevaratului PSD a fost actiunea de anul trecut care a condus la (semi)debarcarea basinescului . Actiune organizata , condusa si desfasurata "ca la carte" . "Plan de desfasurare" cu fortele si mijloacele angrenate in aplicatie ; cu actiunile perfect incardate in timp ...

    Ulterior ... organizatorii acelei aplicatii au fost "indepartati din sistem" ... cei care conduc , in prezent , actiunile PSD nemaifiind meseriasi. Conducatorii de azi ai PSD nu mai sint "meseriasi" ... sint niste simpli figuranti facuti conducatori "pe filiera indirecta" ...

    Ma alatur inca o data Avramescului : "Niste jigodii ! Da-i in p..a mea !" .

    10 august 2013, 20:03

    RăspundețiȘtergere
  20. Drept la replica

    @Tigrii doi..... de hartie higienica .

    Ma numesti Horty
    Sa te ajut putin si sa-ti dau de gandit. Poate cer prea mult pentru cineva neobisnuit cu asemenea exercitiu.

    HORTY SI ANTONESCU
    Horty
    a fost ingropat in fata unui milion de unguri
    ca un erou national. A incercat sa-i salveze pe evrei dar nu a reusit. Hitler l-a arestat . 20 de rabini din toata lumea l-au plans la inmormantare.

    Antonescu
    A fost ingropat ca un criminal desi a fost un erou
    al natiei. A reusit sa-i salveze pe evrei.
    Din Romania nu a plecat nici un evreu spre lagarele
    de concentrare. Ca rasplata este improscat cu noroi si nici un rabin nu-l plange in hohote.
    Romanilor le este frica sa-i pronunte numele. Ramane eroul meu de preferinta.
    A fost impuscat ca un caine !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri