Google Translate

miercuri, 7 august 2013

In Vechiul Testament Dumnezeu nu uită si nu iartă. Eu cred in acest Dumnezeu. Desi i-am iertat demult pe cei care mi-au facut mult rau într-un anumit timp din viata mea, constat ca Dumnezeu i-a luat la rand si da fiecaruia pe masura! Acum, la Judecata Domnului a mai venit un borfas, fostul meu "pacient", fost deputat PDSR Gabriel Bivolaru


DECIZIE. Bivolaru şi hoţii de ţiţei, arestaţi.
6 Aug 2013.

Fostul deputat Gabriel Bivolaru şi trei dintre membrii grupării specializate în furt de combustibil din conducte al cărei lider era au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, decizia fiind luată de Tribunalul Constanţa în noaptea de luni spre marţi.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, aceştia furau ţiţei din conducte folosind instalaţii artizanale de perforare, după care încărcau şi transportau produsul petrolier în cisterne-bazin de 30 de tone, disimulate în remorci de cereale, apoi îl duceau în depozitele unui antrepozit fiscal din oraşul Năvodari. De acolo, produsul petrolier sustras era vândut fraudulos de către Bivolaru.

http://www.puterea.ro/eveniment/decizie-bivolaru-si-hotii-de-titei-arestati-76585.html


Fostul deputat Gabriel Bivolaru, reţinut
5. Aug 2013

Fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru a fost reţinut, ieri, de procurorii constănţeni, alături de mai multe persoane, fiind suspectat de furt de produse petroliere, evaziune fiscală şi spălare de bani, potrivit unor surse judiciare. Gabriel Bivolaru şi celelalte persoane suspectate în acest caz au fost prinşi de poliţiştii din Constanţa în noaptea de dumincă spre luni, în urma unui flagrant, pentru oprirea lor oamenii legii trăgând mai multe focuri de armă, au spus sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, în noaptea de vineri spre sâmbătă au fost prinşi nouă membri ai reţelei, iar ulterior, anchetatorii au făcut mai multe percheziţii la adrese din Constanţa şi Năvodari, acolo unde fostul deputat deţine o societate comercială prin intermediul căreia ar fi fost vândut unor rafinării combustibilul sustras, fără ca aceste tranzacţii să fie înregistrate în evidenţele fiscale.

Gabriel Bivolaru a fost chemat, duminică, pentru audieri la Parchetul Tribunalului Constanţa, iar procurorii au emis pe numele său ordonanţă de reţinere. „Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reţinerea pe timp de câte 24 de ore faţă de inculpaţii Bivolaru Gabriel, Chihaia Marian, Arhire Adrian, Poenaru Marius-Ciprian, Boamfă Paul, Luca Viorel, Merdicos Romero-Ovidiu, Dimofte Petronel şi Matei Marius-Ionuţ, care sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, evaziune fiscală şi spălare de bani”, se arată într-un comunicat al procurorilor

Împuşcături ca-n filme
“La momentul intervenţiei pentru prinderea în flagrant delict, deşi un echipaj de jandarmi a executat semnale de oprire luminoase şi acustice pentru oprirea autovehiculului unui al zecelea suspect, Mangalea Gheorghe, acesta nu s-a conformat şi a lovit autoturismul jandarmeriei, deşi au fost trase două focuri de armă de avertisment, cel în cauză a reuşit să fugă”, au menţionat procurorii.

Într-un alt document transmis ieri presei, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa spun că în urma unor descinderi făcute la Năvodari au fost depistate şase persoane şi trei autotrenuri, dintre care unul era încărcat cu 27 de tone de ţiţei, iar în urma acţiunii două persoane au fost duse pentru audieri la sediul Parchetului Tribunalului Constanţa. De asemenea, într-o zonă aflată între DN22C şi localitatea Nisipari a fost depistată o instalaţie artizanală prin care era sustras combustibil, iar în apropiere de localitatea Cumpăna, în zona Autostrăzii A4, în urma decopertării conductelor de transport produse petroliere au fost descoperite alte două instalaţii, acestea fiind racordate la conducta Conpet. Ambele instalaţii intrau într-o conductă de azbociment cu diametrul de 120 de centimetri. În zona respectivă nu s-au înregistrat pierderi de ţiţei şi nu a fost poluat solul.

Condamnat pentru păgubirea BRD
În 1 aprilie 2004, fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru a fost încarcerat, ca urmare a sentinţei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţiei, fiind condamnat la cinci ani de închisoare pentru păgubirea BRD cu aproape 50 de milioane de euro, însă în 26 februarie 2007 acesta a părăsit arestul, fiind eliberat condiţionat ca urmare a deciziei Tribunalului Argeş, care a considerat că timpul pe care acesta l-a petrecut în închisoare a fost suficient pentru reeducarea, scopul pedepsei a fost atins, iar recompensele primite ilegal de fostul deputat nu-i pot fi imputate.

http://www.puterea.ro/eveniment/fostul-deputat-gabriel-bivolaru-retinut-76532.html


[ NOTA: Chestia asta cu "liberarea conditionata" este o dezinformare ordinara, o manipulare grosolana. A fost liberat la termen, d-le ziarist! Referitor la "recompensele primite ilegal de fostul deputat ", asemeni, bati campii, d-le Ionuţ Mureşan! A facut aceasta completare fostul Director al fostului Penitenciar de Maxima Siguranta Dr.Tr.Severin, Inspector sef de penitenciare, Vasile Burcu]
======================================================================
=======================================================
======================================
FOTOGRAFIA  ZILEI
========================================================================
==========================================================
=============================================

26 de comentarii:

  1. Președintele PNL Crin Antonescu a clarificat, marţi seară la Realitatea TV, speculațiile, potrivit cărora s-ar fi aflat în concediu la Miami împreună cu premierul Victor Ponta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întrebat dacă se află pe plajă la Miami, alături de premier, sau la Neptun, alături de președintele Traian Băsescu, Crin Antonescu a răspuns: ”Nu mă aflu în niciuna. Sufleteşte, dar şi politic, mă aflu alături de premier. Nu la Miami, n-am fost încă în această viaţă la Miami şi nu mă aflu nici acum la Miami, sunt mult mai aproape. Nu sunt în vacanţă alături de premier, cred că măcar în vacanţă trebuie să fim alături de familiile noastre. La Neptun, nici cu trupul, nici cu gândul ”, a spus Antonescu, în intervenţia telefonică la Realitatea Tv, răspunzând, de asemenea, unei întrebări că nu se află nici la Mamaia, acolo unde se află fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.

      Totodată, liderul liberalilor a precizat la o întrebare adresată că nu a mai discutat cu Victor Ponta de aproximativ o săptămână.

      “În ultima săptămână nu (am vorbit, n.r.). Am vorbit chiar acum o săptămână, când se pregătea să plece în concediu. Nu ştiu dacă la Miami sau în altă parte, ştiu că pleca şi el 10-12 zile în concediu. Am discutat, lucrurile sunt foarte clare. O să vedem ce se întâmplă la capătul acestei aşteptări, pe care nu o putem purta, împiedica. Vom vedea decizia domnului Băsescu în jurul datei de 23 august, când expiră interimatul domnului Ponta (la Ministerul Transporturilor – n.r.) şi atunci vom acţiona în consecinţă”, a mai declarat liderul PNL.

      Antonescu a ţinut să preciezeze că lucrurile între el şi Victor Ponta sunt “mai clare, mai aşezate şi mai bune ca niciodată”.

      La începutul acestei săptămâni, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu declara, luni, la Iaşi, că “pe plaja din Miami nu se află doar Victor Ponta, ci şi liderul PNL Crin Antonescu”, susţinând că aceştia “pun ceva la cale, poate o rocadă preşedinte-premier”, pentru că nu s-ar fi dus degeaba aşa departe.

      “Nu ştiu ce fac liderii USL. La Miami pe plajă nu e doar domnul Ponta, mai e un domn, Antonescu”, a declarat Lăzăroiu.

      Ștergere
    2. Vasile Blaga se pare că și-a întrerupt concediul pentru a pune la punct lucrurile în Argeș, acolo unde 22 de primari PDL au fost excluși din partid de fostul președinte al PDL Argeș, Mircea Andrei. Președintele PDL, însoțit și de Gheorghe Flutur, au avut parte de o surpriză. La întâlnire nu au fost prezenți decât trei edili argeșeni ceilalţi alegând să se întâlnească la o bere chiar cu Mircea Andrei, omul care i-a exclus din partid. Primarii spun că nu mai vor să facă parte din PDL, dar nici nu confirmă mutarea la Mişcarea Populară.
      ==============
      Offf Curleoane suflet de basist si etnoalcoolic- !!!

      Ștergere
  2. Fara ,,militianca blogului - os di Visinescu " ..viata e..pustiu *!
    Cre ca inca mai strange ,,cacatii" de pe pagina anterioara..sau ii Tortioneza dublu pi la genitali pi aia di i-a prins.!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. CEZARIKA CAP DE GOGONIKA, HOP, HOP, HOP, SA TI-O DEA MAMA LA CIOK! SA IMI SUGI MAIKA LINDIKU SI PE VIUREL CEL MIKU.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oaiii dar ce interesanta postarea copy/paste de la 11:00!!
    ma doare pe mine in pula unde si cu cine si-o trage pe mapamond."ete vax albina crema puca"
    Bai cacat= anonim(cacat in limba romana) baga si tu un articol interesant cu noile taxe si impozite din 2014.....sau n-ai curaj?
    nevasta-ta lucreaza?copii lucreaza? ai si a 2-a proprietate? In acest caz ai belit pula.De ce? De piele!

    uite bai bombalau de partid ce esti,ce ne doare pe noi romanii.BOULE de partid
    ............................................................................
    Ne asteapta o ploaie de impozite si taxe, de la 1 ianuarie 2014, se arata in scrisoarea de intentie a Guvernului Romaniei pentru un nou acord cu Fondul Monetar International. Documentul obtinut de Realitatea TV e sarac in masuri de relansare economica, dar bogat in noi biruri care vor fi puse, anul viitor, pe capul romanilor. Iata in continuare comentariul aparut azi pe portatul realitatea.net.


    În documentul redactat de Guvern pentru încheierea unui nou acord cu FMI, nu apare nici măcar o pagină despre măsurile vehiculate de ministrul finanţelor, Daniel Chiţoiu, pentru relansarea economică. Ne putem lua deci adio de la posibilitatea reducerii contribuţiilor sociale plătite de angajatori sau de la revenirea TVA la 19%, faţă de 24% cât este în prezent.

    În schimb, apar multe taxe şi impozite noi. Biruri pe care le vor suporta românii care au cât de cât un loc de muncă stabil sau cei care au o proprietate în plus.

    Potrivit noilor măsuri pe care Guvernul s-a angajat să le implementeze, toţi cei care obţin venituri din chirii vor fi obligaţi ca de la 1 ianuarie 2014 să plătească contribuţii la sănătate şi pensii din aceste câştiguri. Pentru a reglementa acest aspect, Guvernul va emite în septembrie o ordonanţă de urgenţă.

    Tot de la anul, independent de tipul de contract pe care îl au cu angajatorii, salariaţii vor plăti contribuţii sociale în cuantum egal. Nu vor mai fi deci diferenţe în modul de calcul al taxelor datorate statului pentru sănătate şi pensii, indiferent că angajaţii sunt plătiţi pe carte de muncă sau pe contracte de drepturi de autor. Acelaşi regim va fi aplicat şi celor care obţin venituri din activităţi independente.

    Tot din 2014 vom avea şi o noua formă de impozitare a locuinţelor. Clădirile vor fi impozitate în funcţie de modul în care sunt folosite. Adică locuinţele date spre închiriere vor fi taxate mai mult decat cele folosite drept reşedinţă de domiciliu.

    Şi ar mai fi ceva. Românii care vor dori să-şi cumpere o locuinţă prin programul Prima Casă, vor putea contracta împrumuturi doar în moneda naţională.

    Singura veste bună care rezultă din noile măsuri fiscale îi vizează pe românii asistaţi social. Din 2014 va creşte venitul minim garantat dar şi ajutorul acordat familiilor cu probleme pentru plata facturilor la electricitate. O nimica toată dacă luăm în calcul seria de biruri suplimentare pe care guvernanţii le pregătesc românilor.
    ............................................................................
    De chefere/ghefere nu-ti mai zic nimic hotule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un basist -etnoalcoolic ! Toate masurile de mai sus sunt KOREKTE si de bun simnt ! Normal ca tu nu le intelegi ...la cata urme de sange in halcoool ai !!

      Ștergere
    2. 12,31...ALTII AU BANI SA-SI PETREACA VARA IN TARI EXOTICE...CEEA CE TU NU AI, NICI NEAMURILE TALE, NICI NEAM DE NEAMUL TAU...

      Ștergere
  5. Cezărele, de-i cald la tine la TM, vin" de stă la umbra coailor mele, iar de vrei şi ventilaţie, va trebui să-i faci lui Viurel al meu o felaţie.

    RăspundețiȘtergere
  6. News alert. 07 Aug 2013:
    ======================
    Şase judeţe din vestul ţării vor fi, joi şi vineri, sub avertizare cod portocaliu de caniculă, fiind anunţate temperaturi de până la 40 de grade şi disconfort termic, iar Capitala şi alte 17 judeţe au fost atenţionate cu cod cod galben.

    Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, joi şi vineri vremea va fi călduroasă în toată ţara.

    În judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi, avertizate cu cod portocaliu, canicula se va intensifica, maximele termice se vor situa între 37 şi 40 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

    În Banat, Crişana, Maramureş, Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei şi în jumătatea vestică a Munteniei va fi caniculă, temperaturile maxime vor depăşi 36-37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

    Meteorologii au emis şi o atenţionare cod galben de caniculă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa, Argeş, Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Teleorman, Maramureş, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Mureş, Alba, Sibiu şi Hunedoara, valabilă joi şi vineri.

    Miercuri, judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Dolj sunt sub avertizare cod galben de caniculă. În aceste judeţe se vor înregistra temperaturi de 35-38 de grade, disconfortul termic va fi accentuat şi indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

    RăspundețiȘtergere
  7. OPRITI SUGEREA DE PULE SI NUMARATOREA DE OUA !

    Felicitari.
    Citesc cu uimire profunda primele postari fara injuraturi, sugere de organ sexual si
    numaratul de oua. Este o performanta fenomenala. Este o dovada elocventa ca militarii
    cu exceptia celor foarte bronzati de la natura, pot discuta lucruri interesante.
    Este dovada ca majoritatea militarilor sunt culti si merita tot respectul cuvenit.
    Fac deci o propunere naucitoare la care nu sa gandit nimeni. Niciodata.
    Cei care repeta de mai mult de o suta de ori ...."sugerea de pula" sau similaritati ...sa fie
    banat 24 de ore depe acest blog de exceptie.
    Sper ca apelul meu sa fie interpretat corect. Nu ma deranjeaza limbajul ci repetabilitatea
    lor aproape de infinit. Apreciez atacurile la persoana dar ma astept
    la mai multa creativitate in selectarea injuraturilor si a mitocanismelor.
    Sper ca redactia sa nu cenzureze acest manifest umanitar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roboarte,
      Meri in ,,pula'' (vezi Sabrina, ,,Pula,pula,pula!)!

      Ștergere
    2. @robert horvath - Mosnege, lasa-ne si ramai in mizeria ta americana.

      Ștergere
  8. @RH
    Pai hai sa ma repet.....meri in pula bozgore(bozgor=om fara de tara)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce facusi don Vasile ?? Pai asa il reeducasi pe ..Bivolul..asta ! Sa intepe conducta..cu picamerul ?
    Nu prea v-ati facut treaba la Universitatea din Trompeta -Severin!! Nu-i bine don comisar ....uite-l vine iarasi la ..studiu ! Poate-l invata ..cum se ..gadila un ..Bancomat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. @anonimul fanatizat de politica"sociala" a pulii
    ultima ora:
    In sfarsit suntem pe locul I in UE......la inflatie=5,3%

    o sa mananci discurscursuri bai bombalaule(ora 11:00)

    PS pe tine te fute grija care pe unde face plaja...BOULE!!

    PS2 ceva impozite,taxe mai doriti?....vineeee!!

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Mai bine mosneag decat un tanar @ANONIM lenes prost si fara bani de tigari.
    Urmariti o actiune a unor forte speciale conduse de R.H. pe undeva.....
    Deschideti ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    http://devanewyork.blogspot.com/

    UN GRUP DE GENERALI DIN ARMATA ROMANA A TRIMIS UN MESAJ CATRE PRESEDINTELE SUA OBAMA. MESAJUL A FOST REMIS PRIN AMBASADA SUA
    DIN BUCURESTI !

    SERVICIILE ROMANESTI SUNT CONTROLATE DE MOSCOVA....DECLARA GENERALII ARMATEI ROMANE !
    
In Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului. Faptul ca indivizi care servesc interese rusesti ajung in functii importante in Parlament, si Guvern, faptul ca resursele energetice ale Romaniei ajung pe mana unor agenti de influenta ai Moscovei sau la companii care joaca impotriva intereselor romanesti, faptul ca reteaua ruseasca reuseste sa infiinteze trusturi de presa in Romania si sa manipuleze milioane de oameni, demonstreaza esecul lamentabil al serviciilor de informatii ale Romaniei in aceasta batalie. Sau poate demonstreaza faptul ca acestea sunt controlate in totalitate sau partial tot de agenti ai Moscovei!
    AGENTURA RUSA PREIA PUTEREA IN ROMANIA
    Mesajul face referire la existenta stari de "neliniste crescanda" in randul unor comandanti de divizion si cativa generali de stat major, a armatei din Transilvania
    Politica externa a USL se sprijina pe o altfel de filozofie privind relatiile internationale incercand sa replaseze Romania in zona de influenta ruseasca.
    Presedintele OBAMA a fost informat ca unele cadre de raspundere cu inalte funcii in armata si garnizoanele din teatrul transilvan si-au exprimat intr-un cadru restrans nemultumirea si iritarea fata de noua pozitie a guvernului si incercarea de a scoate Romania treptat Romania din lagarul occidental.Documentul trage un semnal de alarma Conducerea armatei este preluata de agenti cu orientare pro ruseasca din cadrul servicilor
    Oamenii serviciului extern SIE sunt pusi la conducerea armatei romane. Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării Naţionale, a început să facă primele numiri în funcţii imediat după preluarea mandatului. Echipa lui Melescanu ( actualul director SIE ) preiau conducerea armatei
    Este vorba despre generalul (r.) Florea Posteucă şi Andreea Dumitru. Posteucă este noul consilier al lui Dobriţoiu iar Andreea Dumitru va coordona activitatea de relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale. Ea a fost purtătoarea de cuvânt al lui Meleşcanu în perioada cât acesta a condus MApN.
    OFITERI ACOPERITI SIE PREIAU Statul Major General.În următoarele zile urmează noi schimări în funcţii, atât la cabinetul ministrului apărării cât şi la nivelul de conducere ale unor direcţii centrale ale Ministerului Apărării Naţionale aflate în coordonarea ministrului, modificări radicale şi în câteva direcţii din Statul Major General. Toti ofiteri acoperiti ai serviciilor sut oamenii rusilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. ERATA: NUMELE MINISTRULUI APARARII.....MENTIONAT GRESIT
    ESTE UNUL SI MAI PROST SI MAI PUTIN INSTRUIT

    RăspundețiȘtergere
  13. O fi boul ala de silvicultor...specialist in OZN-uri? hi,hi..

    RăspundețiȘtergere
  14. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, SA-TI DEA MAMA LINDIKU-N CIOK!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS.
      CEZARIKA, VEZI C-A ZIS NENEA MIERLICIU SA-I SUGI LUI PMT KRICIU.

      Ștergere
  15. Mna seara la tonti baietii!!! Bai ce-a ajus si blogul ala al lui LuPULAnus; adevarata hazna. Daca neterminatii aia in frunte cu Mosh Kaliku Limbriku ne numeau perete de wc, ete ca ei inoata chiar in kktul din buda. Uaiii si ce urit puteeee! Bai astia, Cezar Muci pe Fata, Curleonul si motanelul kkcios alias Viurel Pish - Pish, nu mai treceti dreq pe-aciulea pina nu va spalati de kk.

    RăspundețiȘtergere
  16. NB la ZOO + 9! Czare, muc mic, nu uita la 2 sa ma-nbelesti la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  17. HOP,HP,HOP..CEZAR STA LA STOP..SA I-O SUGA LU BELITU, CARE-I DA MIELU LA FRIPTU!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri