Google Translate

luni, 5 august 2013

Inghesuială mare să obţină titlul de doctor în ştiinţe militare, informaţii şi securitate naţională. Avem (fara opera), prea multi “doctori” pe metru patrat, dar si repetenti cu caru. UPDATE


Multe femei politician aspiră la bastonul de mareşal.
Elena Udrea a fost exmatriculată de la doctoratul militar.

Zeci de politicieni sau înalţi funcţionari publici, bărbaţi, dar şi foarte multe femei, se înghesuie să obţină titlul de doctor în ştiinţe militare, la Şcoala Doctorală din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare (UNAp) “Carol I”. De cele mai multe ori, profesia sau activitatea de bază a celor care aspiră la bastonul de mareşal nu are nici o legătură cu ştiinţa militară, cum este cazul Elenei Udrea.


Doctoranda “repetentă…”
Favorita preşedintelui a terminat dreptul la o universitate particulară, a fost susţinută de Băsescu să ajungă pe scena mare a politicii şi, probabil dintr-un impuls freudian mai greu explicabil, a vrut, din 2008, să obţină şi titlul de doctor în ştiinţe militare, “să se facă geostrategă”. Numai că la UNAp lucrurile nu merg ca la o universitate particulară sau ca în cabinetul de la Cotroceni! Adică trebuie să fii serios şi să studiezi sârguincios. Fiind însă ocupată cu susţinerea totală a lui Băsescu, Udrea nu s-a ţinut de treabă, nu şi-a întocmit referatele de an la timp, astfel că, în final, după aproape patru ani de doctorandură, a fost dată afară de la studiile de doctorat de la UNAp. Dar se poate consola, vorba cântecului studenţesc de odinioară, “… e studentă repetentă, în dragoste eminentă”!


Hăineală se lasă pe tânjală
O altă feroce susţinătoare a lui Băsescu, procuroarea Oana Andrea Schmidt-Hăineală, controversata şefă a Consiliului Superior al Magistraturii, din septembrie 2011 studentă-doctorandă în domeniul “informaţii şi securitate naţională, asimilată la centrul de cercetare ştiinţifică în domeniul euroatlantic”, nu stă deloc bine cu lucrările planificate să le susţină în cadrul studiilor doctorale. ”Din câte am auzit, doamna Hăineală a fost atenţionată şi i s-a recomandat să-şi facă referatele şi lucrările la timp şi în bune condiţiuni, să nu mai întârzie cu prezentarea acestora, să se prezinte la examene, pentru că dacă nu respectă condiţiile Universităţii noastre, nu poate ajunge la rezultatul dorit!”, ne-a spus unul dintre ofiţerii de la UNAp. În acest moment, preocupată din cale afară şi în afara principalelor sale atribuţii de serviciu, cu o plăcere cvasiorgasmatică, să pună botniţă presei antibăsiste şi, de ce nu?!, chiar s-o aresteze, procuroarea Hăineală riscă să piardă mult râvnita diplomă. Rămâne însă întrebarea de ce un procuror, fost şef de Parchet şi actualmente în fruntea CSM, nu vrea să-şi dea doctoratul în ştiinţa Dreptului?!


Aliodor, doctorand în flăcări violete
Din 2011, coleg de doctorandură cu Oana Schmidt-Hăineală este şi Aliodor Manolea, vrăjitorul lui Băsescu, cel care l-a pocnit în cap pe Mircea Geoană cu pase energetice, l-a pârlit cu flăcări violete şi i-a transmis multă blegeală, la marea confruntare cu Băsescu din 2009. Dacă Hăineală este doctorandă la “informaţii şi securitate naţională”, Manolea este doctorand în domeniul “ştiinţe militare, asimilat la centrul de cercetare stiinţifică în domeniul euroatlantic”. De asemenea, colegă de an în doctoreală militară cu Hăineală este şi Livia Adriana Sauliuc, consiliera lui Iulian Chifu, consilierul prezidenţial al lui Băsescu.

Deputatul UNPR de Tecuci Laurenţiu Chirvăsuţă s-a vrut a fi şi el „euroatlant”, fiind admis odată cu Aliodor, Hăineală şi Sauliuc, dar e renunţat după câteva luni pentru că i s-a părut prea greu.
Barangă ai lu’ Oprea, familie de doctori în ştiinţa milităriei

În 2007 a obţinut titlul de doctor în ştiinţe militare şi Dan Cornel Barangă, unul dintre prietenii şi executanţii lui Gabriel Oprea, preşedintele UNPR şi naş şi actual locţiitor al premierului Ponta. Barangă este specialist în cazarmament şi marmite ca şi şeful său de partid, fiind, între 1985 şi 1998, “ofiţer pe probleme administrativ-economice în diverse unităţi militare din cadrul MApN” iar din 2000 s-a cerut în rezervă. Barangă a urmat aproximativ acelaşi traseu al funcţiilor administrative ca şi Oprea, fiind plantat de acesta subprefect al Capitalei, prefect al judeţului Ilfov, vicepreşedinte la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor iar acum şeful Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat. Şi dacă Barangă şi-a luat doctoratul, de ce să nu fie doctor în ale războiului şi nevasta lui, Carmen Barangă, şi ea maior în rezervă şi actualmente funcţionar la o bancă cu capital austriac?! Şi uite aşa a mai crescut prestigiul Apărării, cu Carmen Barangă doctor în ştiinţe militare, cu ziariştii-colonei avansaţi de Oprea - “patru stele pe izmene”.


Doctoru’ Pandele, mareşal de Voluntari
În 2008 îşi ia doctoratul în militărie şi Pandele V. Florentin Costel, primarul oraşului Voluntari. Marinar comercial ca şi Băsescu, Pandele, între două afaceri dubioase cu terenuri în Voluntari-Pipera, a ţinut să devină doctoraş în arta războiului. Şi Costel Pandele este unul dintre locotenenţii fideli ai lui Gabriel Oprea.





De la ministrul liberal Atanasiu la Udrea şi Băsescu
O altă fată pasionată de uniforma militară este şi Kohalmi-Szabo V. Luminiţa Doina, consilieră a fostului ministru liberal al Apărării Teodor Atanasiu. De baştină din Alba Iulia, ca şi binefăcătorul său Teodor Atanasiu, Kohalmi şi-a luat doctoratul în ştiinţe militare în 2008. Chiar dacă Atanasiu a făcut-o om, numind-o, cam ilegal sau cel puţin nepotrivit, în funcţia de director al Direcţiei Relaţii Publice şi Comunicare din cadrul MApN, după ce Atanasiu a rămas fără portofoliul Apărării, drept recunoştinţă şi cu multă verticalitate, moaţa Doina Kohalmi a trecut cu arme şi salariu mare la cabinetul Elenei Udrea, consilieră de taină a acesteia. Iar când a picat şi guvernul Boc, Kohalmi-Szabo a fost luată consilier de însuşi marele Băsescu la Administraţia Prezidenţială.


Ivăşchescu, discretul şi superbogatul doctor în militărie de la Muncă
Nicolae Ivăşchescu, secretar de stat şi ministru interimar în Ministerul Muncii din guvernarea Boc, şi-a luat doctoratul în ştiinţe militare în 2008. Muncitor la fosta întreprindere Semănătoarea între 1986 şi 1992, Ivăşchescu are specializare în inginerie şi management agroturistic luată la “Universitatea Bioterra” în 2001, la vârsta de 34 de ani. Dacă la capitolul studii universitare Ivăşchescu nu stă prea bine, în schimb diplomele postuniversitare luate de la serviciile speciale îi strălucesc precum nişte stele ascunse pe umeri: în 2004 “specializare conducere strategică în domeniul securităţii naţionale” la UNAp, în 2005 “specializare siguranţă naţională” la Colegiul Superior de Siguranţă Naţională din cadrul Academiei Naţionale de Informaţii a SRI, în 2008 o diplomă de master în securitate şi apărare naţională la UNAp.

Şi, ca o vipuşcă imaginară la haine civile vine, tot în 2008, titlul de doctor în ştiinţe militare! De remarcat mai este şi faptul că Ivăşchescu a fost unul dintre extrem de bogaţii demnitari ai cabinetului Boc, conform declaraţiei de avere din 2010: el deţinea trei terenuri în Ilfov (unul de 782,9 mp în Voluntari, două în Corbeanca, de 5.566 mp, respectiv 3.875 mp), trei terenuri în Predeal, de 558,77 mp, 947,3 mp, 1.705 mp şi două terenuri în Prahova, ambele la Cornu, de 806 mp şi 849 mp. Mai avea un apartament de 146,3 mp plus o grădină de 113,79 mp, apartamentul aflându-se la parter, o casă de locuit de 346,2 mp în Voluntari, precum şi bijuterii şi metale preţioase în valoare de 20.000 de euro şi ceasuri tot de 20.000 de euro.

În declaraţia de avere a mai scris că a împrumutat mai multe persoane fizice, despre care precizează că "nu sunt persoane publice, în sensul prezentei legi", cu 380.000 de euro, precum şi o persoană juridică cu 414.752 euro. De asemenea, Ivăşchescu avea şase credite la patru bănci, în valoare totală de 575.230 de euro, un împrumut de 150.000 de euro de la o persoană fizică despre care spune că "nu sunt persoane publice, în sensul prezentei legi", precum şi o datorie către o persoană juridică, în valoare de 122.297 euro.

Nicolicea, frate de deputat PSD/UNPR şi doctor de Turnu-Severin
Leat de „doctoreală militară” cu alde Pandele, Ivăşchescu şi Kohalmi-Szabo este şi Nicolicea V. Liviu Gabriel – fratele deputatului PSD-UNPR Eugen Nicolicea şi fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi. Prin 2010, Gabriel Nicolicea a fost băgat de influentul său frate şi în funcţia de expert în cadrul Corpului de Control al MAI.

La grămadă, îi mai amintim ca doctori în militărie din 2008 pe Dumitraş H. Dorel – fost locţiitor şef secţie la SPP şi ex-director la RA-APPS – Sucursala “Triumf”, implicat în afaceri ilegale cu prestări de servicii medicale în Mehedinţi, şi pe un anume Gîscă P. Cristian – şef la poliţia comunitară Galaţi şi fost consilier judeţean, un personaj pitoresc al Galaţiului.


Lili de la Loterie şi Jugănaru de la Mediu
În 2009, Liliana Ghervasuc (Mincă) şi Anne Rose Marie Jugănaru şi-au luat doctoratul în ştiinţe militare. Nici una nu are legătură cu ştiinţa militară. Lili Mincă, fostă şefă a Loteriei Române, ar putea replica prin faptul că a fost asistenta generalului Victor Athanasie Stănculescu la grupul Balli, demult, pe vremea când generalul era verde şi-şi purta cu semeţie bastonul de mareşal fără grad sau, poate, că a fost şefa Agenţiei Naţionale de Control al Exporturilor.


“Doctoriţa” pesedistă Anne Marie Jugănaru este adjuncta Rovanei Plumb, fiind numită de premierul Ponta secretar de stat la Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice. Jugănaru este un personaj influent în PSD, numărându-se printre pupilele lui Ion Iliescu. Este membră a Consiliului Naţional al PSD, director executiv al Institutului Social Democrat “Ovidiu Şincai” şi a fost asistenta eurparlamentarului Adrian Severin. De asemenea, este urmărită penal în dosarul privind presupusa fraudare a bugetului Uniunii Europene, în care este implicat Severin. Anne Marie Jugănaru a mai fost şi membru al CA al TVR mai mulţi ani.


Adrian Semcu, specialist militar de Urlaţi
În 2010, îşi ia doctoratul în ştiinţe militare Adrian Semcu, fost parlamentar liberal de Prahova. Specialist în îmbunătăţiri funciare şi fost director la “Dealu Mare” din Urlaţi, Semcu a simţit nevoia să se pregătească pentru apărarea de după dealuri a plantaţiilor de vie! Semcu a părăsit PNL şi a trecut la fantomatica Forţă Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu.


Tot în 2010 îşi ia doctoratul şi Marinică Cazacu, lider PDL şi fost prefect de Ialomiţa, un afacerist implicat în scandaluri locale cu oferirea unor posturi în administraţia locală contra bani pentru partid. În afară de postul de prefect, PDL central l-a mai răsplătit cu funcţia de director al transporturilor în Compania Poşta Română.

“Rambo 5”, doctorul în ciomăgeală al lui Băsescu
În 2011, unul dintre şefii gărzii pretoriene a lui Băsescu, generalul SPP Gabriel Creţu, prim adjunct al Serviciului, supranumit “Rambo 5”, a primit şi el diploma de doctor în ştiinţe militare, chiar dacă, spun unii dintre foştii camarazi, Creţu nu prea ştie decât să rupă oase!

Tot din 2011 este doctoriţă în ştiinţe militare şi procuroarea Simona Frolu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Şi istoricul Stejărel Olaru posedă un doctorat în ştiinţe militare obţinut tot în 2011.

Pedelistul Narcis Teodor Godeanu, şeful organizaţiei portocalii din Topoloveni, Argeş, şi-a luat doctoratul militar în 2011. Numai bine, pentru că Godeanu a fost răsplătit, în ianuarie 2012, de premierul Boc cu postul de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale petru Restituirea Proprietăţilor, la câteva luni după scandalul de corupţie din septembrie 2011 în care a fost implicată conducerea instituţiei. Nici portocaliul Godeanu nu are vreo legătură cu ştiinţa militară: absolvent de drept la particulara Spiru Haret, în 2000, Godeanu ajunge printre cadrele didactice de aici, în paralel colaborând şi la Agenţia Naţională pentru Romi (ANR). În schimb, se pare că şi el aspiră să fie luat în seamă de servicii: face un master la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, cursuri de securitate la Colegiul Naţional de Apărare şi ulterior, cum spuneam, doctor în informaţii la UNAp. Tot în 2011 a obţinut titlul de doctor în ştiinţe militare şi Ilie Schipor, ministru consilier la Ambasada României de la Moscova.

Hadtudomanyi Attila
Anul trecut şi-a luat doctoratul în ştiinţe militare şi un udemerist, Dezsi Attila, fost prefect de Hunedoara şi apoi Secretar general al Guvernului, după concedierea Danielei Andreescu de la şefia SGG.
Sursa:
http://www.cotidianul.ro/elena-udrea-a-fost-exmatriculata-de-la-doctoratul-militar-219578/
======================================================
==========================================
==========================
UPDATE. 06 Aug 2013
=================


==========================
===========================================
FOTOGRAFIA ZILEI:

=============================================================
================================================
===============================

65 de comentarii:

  1. Astia-s pretenii lui Czar maimuca si ai lui Viurel Pish..., de fapt "modelele" lor. Ai di sula lor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai intai sa-i injurati pe .....cei multi si fara de sira spinarii de la UNAP ! Cei care au aprobat si apoi au acordat ..titlurile! ?? Czar

    RăspundețiȘtergere
  3. PS. Nu-i vine nimanui ideea de a-i convoca pe acesti ,,doctori in stiinte militare" pentru improspatarea cunostiintelor si reatestarea diplomei ?
    Sa le puna la fiecare in fata 4 foi de harta 1/25000 si sa li se ceara :
    1.Sa asambleze harta si s-o codifice!!
    2. Sa pozitioneze pe harta 1 grupa de infanterie in apararea unui punt obligat de trecere!
    Sa dea misiuni de lupta -comandantului de grupa (caporal) tragatorului cu AG-7, cu PSL si PM !
    Bai nene, daca este unul care va rezolva subiectul,apoi din partea mea sa-i dea titlul de,, doctor in stiinte miulitare - pentru ca merita!!!
    PSS. In armata din care am plecat eu- asta era subiect pentru ,,scoala de gradati- caporali -sergenti!!
    RUSINE UNAP.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZARIKA, PUPA-M-AI IN GAURIKA, STINGA PESTE DREAPTA SI IZMENELE IN PANTALONI. BEIII, LA ORA 3 DE LINDIK SA MA IEI!

      Ștergere
    2. CEZARIKA, CAP DE PULICIKA, MEIII, TU CHIAR VREI SA NE ARATI CU ADEVARAT CA ESTI NU NUMAI IDIOTUL NET-ULUI, CI SI IDIOTUL PIFANTERIEI? MEIII, TU NU POTI TRASA DECIT PE CEARCAF LABAGISTULE O HARTA CA ASTA. MEII, MUCI PE FATZA, TU NU POTI SA FIGUREZI CU PLAIVAZUL DECIT PUNCTUL OBLIGATORIU DE TRECERE AL CAPRILOR LUI DANILA, PE CARE LE IEI PE LA SPATE ZOOFILULE!

      Ștergere
    3. Scarba mica ..ai retinut si tu ceva de la .....,,Dumnezeu sa-l odihneasca!""
      Problema-i pe car o pui in stanga si pe care in dreapta !Care-i camasa si care -s pantalonii ...
      FAZA LUNGA....pe tine nici platit nu te ,,iau " nici pe la spate chit ca nu-ti vad moaca de oaie!!

      Ștergere
    4. 15:13
      CEZARIKA, CEZARIKA, IA DE LA MAMA O MUIIE MIKA! AI FOST, ESTI SI VEI RAMINE IDIOTUL SATULUI SI NU NUMAI, PROSTANE!

      Ștergere
    5. AMIIIIIINNNN!!!!!!!!

      Ștergere
  4. Au ajuns toti nenorocitii sa-si dea "doctorate" in arta militara, informatii, siguranta nationala...
    Ai dracului imbecili, trag ca mustele la cacat...
    Am bagat de seama ca doctoratul in arte militare si inmormantarile cu onoruri militare sunt la mare pret printre pulifricii zilelor noastre!
    Militarii activi trebuie sa fie "filtrati" si sa indeplineasca 'j-de mii de conditii pentru a participa la cursurile UNap, Colegiul National de Aparare,etc... etc.. pe cand, din "filiera indirecta" (adica pe baza de cur sau... gura) din civilie, hop-tronc direct la doctorat, functie si inmormantare cu pusca la cap!
    Eeee... asa o fi si pe lumea ailalta???
    Le doresc la toti astia sa ajunga, cat mai repede, la "... cu onoruri militare", chiar si fara drept!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesante observatiile tale.
      O explicatie ar fi ca non-valorile au o "busola interna" care le "indica" spre ce "tinte" trebuie sa se indrepte pentru a-si "construi" indiferent de "costuri si mijloace", o "fata" adecvata mediilor in care se invart (politice, financiare, economice, militare etc.). Eheee.... astia se bazeaza doar pe zicerea unor tampiti: haina il face pe om! Dar... s-o creada ei! Prostii, tot prosti raman!

      Ștergere
  5. Muei mafioate, pentru a folosi LINUX, UBUNTU, FEDORA SAU RED HAT nu trebuieste sa fi avut in ultima ora de activitate IC + SM.

    Sunt multi ,,speriati'' care folosesc inca Milenium sau XP doar pentru ca nu stiu sa-si organizeze scurtaturile pe ecran, sau nu bunghesc cit de cit o bruma de englezeasca pentru a descoperi ce cauta printre etichete . La slujba la stat si in scoli aplicatiile sunt 99.9% in editari texte si foi de calcul, suficient chiar si pentru gingurit pe ,,mess'' ori e-mail.
    LINUX, UBUNTU, FEDORA SAU RED HAT sunt gratuite...


    http://www.ecronicar.ro/2010/05/cine-foloseste-gnulinux-in-lume/

    RăspundețiȘtergere


  6. Dumy > smalive
    • 3 years ago
    Da, asa se pare. Exista numeroase semnale ca la centrele RDS au Ubuntu instalat.

    Avatar
    ala micu
    • 3 years ago
    Posibil răspuns la întrebarea din P.S. :
    "Păi și nouă ce ne iese la afacerea asta ?" ar putea răspunde guvernanții, pt. că la ceva gratis oricât ai pune comisionul de mare (%) tot 0 (zero) iese. Aritmetica de clasa a 2-a : orice număr înmulțit cu zero, tot zero dă.
    Și ei, măcar asta, știu f. bine

    Avatar
    ala micu
    • 3 years ago
    "Universitati din Germania – incepand cu 2007, peste 600 milioane de studenti din 33 universitati germane...."
    probabil o mică eroare în ce privește ordinul de mărime ?!?

    In rest Linux "la mai mare" !


    △ ▽

    Avatar
    Dumy > ala micu
    • 3 years ago
    Intr-adevar, cifra corecta este 600 mii. M-a pacalit "600 mil" din spaniola ;) Totusi ar fi fost bine 600 milioane.


    RăspundețiȘtergere
  7. A descoperit datoria istorica a Germaniei catre BNR si a fost concediat la interventia nemtilor. Marti, 30 Iulie 2013.
    =====================
    Profesorul doctor in economie Radu Eugen Golban, lector asociat in cadrul Departamentului Relatii Internationale si Studii Europene al Universitatii de Vest Timisoara (UVT), a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) dupa ce Consiliul Facultatii de Stiinte Politice l-a anuntat ca nu mai poate sustine cursuri intrucat prin activitatea sa "ar aduce atingeri Germaniei".

    Radu Eugen Golban este romanul stabilit in Elvetia (dupa ce a emigrat cu familia in Germania in 1988), care in timpul documentarii pentru teza de doctorat a descoperit ca Germania are o datorie istorica fata de Banca Nationala a Romaniei. Potrivit acestuia, datoria catre Romania in anul 1944 ar fi fost de 1,126 miliarde Reichsmark, iar actualizata suma ar ajunge pana la 99 de miliarde de euro.

    Prof. dr. Radu Eugen Golban a sustinut in universitatea timisoreana cursuri despre "Economia mondiala, politicile UE, negocieri si conflicte" in cadrul Departamentului Relatii Internationale si Studii Europene - linia de predare in limba germana.

    In plangerea depusa la CNCD de Radu Eugen Golban, prin Cabinetul de avocatura Radu Valentin Sora din Bucuresti, se arata faptul ca cei mai vehementi sustinatori ai propunerii de renuntare la aceasta colaborare au fost seful departamentului, Alexandru Jadaneant, si Vasile Docea, care au invocat acest argument.

    Potrivit unui comunicat de presa al Cabinetului de avocatura Sora, "in data de 23.10.2012 s-a consemnat in cadrul Procesului Verbal al Sedintei de Consiliu al Facultatii de Stiinte Politice faptul ca Departamentul de Stiinte Politice nu doreste colaborarea cu aceasta persoana (s.n. Radu Eugen Golban) pentru articolele scrise in presa impotriva Germaniei".

    Argumentele lui Golban

    In plangere este anexata si corespondenta avuta cu rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, pe acest subiect din care reiese foarte clar faptul ca "discriminarea este motivata cu interventia consulului Germaniei, domnul Klaus Christian Olasz, cat si a Deciziei Comisiei de Etica a UVT, din data de 10.04.2013".

    Golban sustine ca niciodata nu a vorbit la cursuri despre activitatea sa publicistica si ca a respectat cu strictete programa cursurilor, primind intotdeauna din partea studentilor cele mai bune calificative, iar articolele si cartile pe care le-a publicat se bucura de un numar mare de cititori, fiind "in limitele dreptului la opinie".

    In favoarea lui Golban sunt mentionate, in plangere, articole din Constitutia Romaniei care garanteaza libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor, libertatea creatiilor de orice fel, precum si faptul ca libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.

    In ceea ce priveste incetarea contractului de colaborare sunt mentionate articole din Ordonanta Guvernului 137/2000, care previn si sanctioneaza toate formele de discriminare, primand principiul egalitatii intre cetateni, dar si prevederi din Conventia pentru Apararea Drepturilor Omului si Libertatilor Fundamentale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Concedieri masive la ANAF: Cati angajati primesc luni preavizele.
    ======================
    In cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, 2.500 de angajati vor primi luni preaviz de concediere.

    Reducerile de personal fac parte din actul normativ care prevede concedierea a 4% din angajatii din ministere, respectiv 3.000 de oameni, informeaza Romania TV.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine nu pote dormi noaptea poate studia problema!

    RăspundețiȘtergere
  10. STATUL reia finalizarea procesului de privatizare al Romtelecom.
    ===================
    Dupa doua incercari esuate, statul reia finalizarea procesului de privatizare al Romtelecom, compania care detinea monopolul in telefonia fixa. Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale considera ca acest demers este oportun, in contextul in care Romtelecom a obtinut un profit de 13,8 milioane euro.

    Luni a fost publicat in Monitorul Oficial hotararea care prevede reluarea finalizarii procesului de privatizare a Romtelecom. Conform documentului, ministerul de resort va angaja un consultant specializat, banca de investitii sau consultant juridic, care sa aiba capacitatea de a presta si servicii financiare pe piata de capital.

    (Participatie minoritara pe care o mai detine STATUL la Romtelecom, reprezINTA 45,99% din capitalul social al operatorului de telefonie fixa.)

    RăspundețiȘtergere
  11. Merita ca USL sa faca bine unor astfel de mierlici? luni, august 05, 2013. Legea nr.241/2013.
    ===========
    După ce USL a reparat efectele Legii 119/2010, pentru militarii care au avut stagii insuficiente în armată sau beneficiaseră de soldele de pe ultima lună, potrivit Legii 164/2001, promovînd și adoptînd Legea 241/2013, iată o reacție acră, necontrolată și insolentă din partea unuia dintre beneficiarii acestei legi, scrisoarea preluată în presa de astăzi.

    Că este bolnav... poți să il compătimești pe acest colonel în rezervă, dar cînd mai și minte că are o pensie mai mică decît a unui subofițer...ba, mai face și politică, te gîndești cîtă ipocrizie încape în gîndurile unuia care, de la 01 10 2013, va avea o pensie mai mare cu 834 lei.
    Cine zicea că facerea de bine....e.......?
    ==============================
    Treaba cu facerea de bine... e mai actuala ca niciodata!
    ===============
    http://www.plano10.com/2013/08/merita-ca-usl-sa-faca-bine-unor-astfel.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Plano10+%28Plano10%29

    RăspundețiȘtergere
  12. Si care-i problema , dom' admin ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nicio problema!
      Circula in draci, pe net!
      Comentariile ... lasa de dorit!
      Imaginea pensionarilor militari, facuta tandari!
      Am inteles ca D-l col.r.M, a fost pensionat la 51 de ani cu 43 milioane lei, din care i se "taiasera" 8 milioane, iar in curand i se vor restitui si acestia! Ce sens si cui serveste NOUA INSTIGARE LA SCANDAL si oprobiul public??? Facem rating ziarelor, RTV-urilor? Spune dumneata, acum!

      Ștergere
    2. LAS CA_I BINE ! SA VADA LUMEA SI SA_SI SPUNA CUVANTUL !!!

      Ștergere
  13. Elena Udrea: iau în calcul o candidatură la prezidențialele din 2014.
    =======================
    Deputatul PDL de Roman, Elena Udrea, a declarat, într-o intervenție telefonică la RTV, că ia în calcul o posibilă candidatură la președinție, în funcție de mai mulți factori.

    Udrea a declarat, într-o intervenție telefonică la RTV, că ia în calcul o posibilă candidatură, în funcție de mai mulți factori. ”E important care va fi candidatul stângii, este important acest candidat”, a adăugat Udrea.

    Întrebată dacă şi-ar asuma o candidatură la prezidenţiale din partea formaţiunilor politice ale dreptei, Elena Udrea a răspuns: “Să zicem da. Depinde şi de profilul candidatului stângii. Este important cine poate să adune voturi la alegerile prezidenţiale, cum la fel de important este cu cine se va lupta candidatului dreptei”.

    Numărul variabilelor de care depinde numele posibilului candidat unic al dreptei este însă mai mare.

    ”Dacă se va lupta cu Victor Ponta, este un aspect. Candidatura la preşedinţia României înseamnă multe alte aspecte pe care trebuie să le ai în vedere: susţinerea partidului, forţa formaţiunii politice, contracandidatul pe care îl ai şi, desigur, popularitatea şi încrederea oamenilor”, a mai spus Udrea.

    Declarația fostului ministru al Turismului vine după ce președintele PDL, Vasile Blaga, i-a dat un ultimatum referitor la opțiunea acesteia pentru PDL sau Mișcarea Populară.

    Preşedintele Traian Băsescu afirma, în luna iunie, că femeile sunt un câştig pentru politică şi că se apropie vremea candidaturii unei femei la preşedinţia României.

    Ulterior, Elena Udrea spunea că ”orice om politic, care face carieră politică, şi eu sunt un politician de carieră (…) se gândeşte ca la un moment dat să poată să fie în situaţia de a candida. Dar nu e suficient acest lucru. (…) Va conta enorm ce partid susţine un candidat, fie şi femeie, la alegerile prezidenţiale, cine sunt contracandidaţii la momentul acela”.
    =======================
    Iar dom Prezident Basescu, va fi Prim Ministru!
    traiasca Miscarea Populara, Partidul Miscarea Populara, PDL si toti sustinatorii care vor mai fi... se stie ei, ce dreak! Serviciile nu dorm!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ultima ora !
    Cetateanul Ponta aruncat depe balcon !


    IN ATENTIA SECURISTILOR CEAUSISTI : PACEPA ESTE VIU SI SANATOS !


    I-am luat nu demult un interviu. Vorbim des la telefon despre probleme
    care ne dor. Prevede sinucideri multe in curand. Cand stii prea multe a-ti
    pui capat zilelor strigand : Sa nu trageti tovarasi !
    Primul din cei vizati este Dan Voiculescu. Sa speram dupa trimiterea spre
    Rahova sa fie hotarat. Sinuciderrile ratate sunt deprimante.
    Am vorbit chiar ieri seara despre cazul Ponta. CIA a primit ordin sa-l lucreze
    pe la spate. Specialitatea premierului. Rusii au proba crimei lui Ponta. Uciderea
    procurorului Panait a fost inregistrata atat video cat si audio …in timp direct.
    Occidentul nu poate accepta ca un prim ministru sa fie santajabil si deja santajat,
    Deci este momentul ca ca americanii sa-l arunce depe balcon….la figurat deocamdata.

    PS Trimit o fotografie dintr-un loc extrem de periculos blogului Lupus.
    Deschideti Robert Horvath Deva Blog

    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei koai fripte, mai du-te-n gaoz si lasa-ne cu tembelismele tale.
      ............
      Neatza Buna la Zoo + 9! Cezare, azi toata ziulica sa ma zuji la oaua!

      Ștergere
    2. Baaa futu-ti pizda lu muma-ta!!~!

      Ștergere
    3. Si noi pe-a mamitzicii tale! Hi, hi, hi!

      Ștergere
  15. PENTRU IDIOTUL NET-ULUI CEZAR, CARE ACUM SI-A SCHIMBAT SEX-UL SI-SI SPUNE MARIA TEREZA: MAICA, PINA UNDE POTI DUCE LIMITELE PROSTIEI? NU TI-E CLAR CA TU ESTI UNITATEA DE MASURA A ACESTEIA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-l in pace pe boul de cezar . Acum este laudat de militianul de pulanox ... Militianul de pulanox a provenit din militari care au fugit , in anii 90 , de la armata la ciubucul de la militie . Acum ii critica pe militari , neispravitul ...

      Ștergere
    2. Asa e. PULAnox = un mosh bashina fara caracter, ranchiunos si pe deasupra aservit politic. Pe rahatul ala de blog s-au intilnit toti "PULIticienii" , alde Czar Muci pe Fata, Unknown, MUIEag, Gaburele de Hurziceni -Viurel cel roshu si kel si multi, multi altii. Le-au terminat pe toate si-acu "pun tara la cale". Si cind te gindesti ca unii gen Cezar maiMUCUL e in putere si-ar putea sparge lemne cu coorul...dar prefera sa beleasca pula la urs toata ziulica.

      Ștergere
  16. Armata de cacat, porcuratura de cacat de cacat, politicieni de cacat = tara de cacat! In armata au fost numiti pe functii mari niste vai de mama lor, aplecati de sale si predispusi la concesii de orice fel, au fost adusi pe calea indirecta neamurile politicienilor hoti ori idioti, au fost avansati in grad rezervisti ,,cu perspectiva'' si au fost ,,disponibilizati'' cei incomozi.

    Ultima speranta a oricarei tari este armata. La noi, adio speranta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, ai dreptate. Armata romana si serviciile sunt aservite politic tuturor pupincuristilor si hotilor de din partide. Sa le dam o muie tuturor!!!!

      Ștergere
  17. @10:51...si anonimi de cacat!
    daca asa spui tu si asa gandesti,rezulta pe cale de consecinta ca esti un cacat si anonim pe deasupra.Doar faci parte din tara asta,nu-i asa?Esti si tu un mic cacat din cacatul cel mare.....doar ca puti ingrozitor.Mars si spanzura-te de "mot"....cacatule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curleon de kkt!

      Ștergere
    2. Normal ca sunt de cacat atita timp cit apartin multimii.
      Nu inteleg ce ta face sa crezi ca tu ai fi din alt fel de cacat, mai ales ca si bogi botul in el, mafioate!

      Ștergere
    3. Ia sa vina ,,militianca" blogului ..sa stranga toti cacatii si sa-i TORTIONEZE ase un pic pi la genitale ! ...ase ca Visinescu * ..ba ce da mosu cu pumnul....vai mama care or fi fost in laba lui!!!

      Ștergere
    4. Mei, în labă fu numai Cezar Muci pe Faţă, iar după ce fu în labă, săracu fu aruncat pe gard.

      Ștergere
    5. Muei, io zic sa vina plodul lu Cezar care fu militian fro trii luni dupe care fu supus unor ecsamene pe care nu le trecu , asadar primi neste picioare in cur pi la spati si fugi in lume, bolundul.Asea ca,dupe ce supse neste puli den meletie, si inghiti si sperma , nu-i fu reconoscut meritul de a fi prostul satului,Poate meritul il acordam fratelui domniei sale, fostul colonel de politie care inghite pensia de meletian pe care fratele sau, pierzatul de TAB-uri, o contesta. Doamne, milusete-ne pre noi, prostii ....

      Ștergere
  18. Blogger CEZAR spunea...

    PS.
    Si pentru a nu ramane dator voi mai pune si eu cateva intrebari(pentru merlici - da poate sa raspunda oricine)
    -La ce varsta ai iesit la pensie ?
    -Cate solde compensatorii ai primit?
    -Cum ai facut fata functiei cu atatea boli pe cap ?
    -Crezi ca daca nu se desfiinta unitatea mai puteai activa ..asa grav bolnav?
    INTELEGI CA BANII CARE TI_AU FOST RETRASI REZULTAU FIX DIN IND.COM>+SOLDA DE MERIT (peste 35%)
    -Crezi ca-i normal ca la pensie sa beneficiezi de aceste stimulente pe viata in timp ce marea majoritate NU ??
    ------------------------------------------------------
    Buei Idiotul Netului, buei, nu vrei sa ne spui, TU la ce virsta ai primit cisma aia in cur? Nu cumva la 47 ani? Vad ca ai grija de altii buei Petrica minciunica prostanica pupa-ne-ai in gaurica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu la ....43!!

      Ștergere
    2. PS..si sa-mi sugi -ULA !...daca ai gaurica....!!

      Ștergere
    3. Ia sa vina ,,militianca" blogului ..sa stranga toti cacatii si sa-i TORTIONEZE ase un pic pi la genitale ! ...ase ca Visinescu * ..ba ce da mosu cu pumnul....vai sufletelul lui .care i-o fi fost in laba !!!!!
      MILITIANCA A VINIT !! ATENTIE!!

      Ștergere

    4. Blogger CEZAR spunea...
      @ Mitica- ai perfecta dreptate ! Cam asta si multe altele spun eu de vreo trei ani !~ Sper ca m-ai inteles corectt!

      6 august 2013, 13:02 Ștergere
      Blogger CEZAR spunea...
      @/ Ducu ... esti nou pe aici sau ma rog poate ai activat sub alt nume...
      A spune ca legea 164 a fost corecta...insemneaza a ,,nu mai sta bine cu analiza si sinteza""!
      Te informez eu ca toti cei 85% ,carora le-a crescut pensia pe L119 ,au fost furati pe 164!
      Legat de veniturile lui merlici..cineva mai sus cu subiect si predicat a evidentiat cifrele folosite de mine ! Eu cred ca-s corecte!!
      Te las pe tine ,,EDUCATUL " sa te mandresti cu esirea lui merlici in presa ! Mie mi se face rusine....un comandant colonel....asa intelege sa apara in public ! Rusine!!

      6 august 2013, 13:16 Ștergere

      Ștergere
  19. Czare, de tu iesit-ai la 43, de kosor sa ne iei!

    RăspundețiȘtergere
  20. Traiasca domnul militian ..Visinescu ! Moama ce mai dadea cu pumnul ..mai sa le sparga obiectivele ...la imputitii de reportofoni!!

    RăspundețiȘtergere
  21. CEZARIKA CAP DE GOGONIKA, VIN' LA MAMA SA-MI SUJI BLANA. BLANA MEA CEA MARE DE LA MINE DINTRE PICIOARE.

    RăspundețiȘtergere
  22. CETATEANUL ROMAN VICTOR PONTA DAT PE MANA INTERPOLULUI !

    ULTIMA ORA ….TERMINAL !
    JURNALISTUL DE INVESTIGATIE ROBERT HORVATH SE ADRESEAZA
    SECRETARULUI GENERAL AL SERVICIULUI INTERPOL RONALD K NOBLE
    IN CAZUL PRIMULUI MINISTRU ROMAN VICTOR PONTA …..INVINUIT DE CRIMA
    IMPOTRIVA PROCURORULUI PANAIT ….CAZ MUSAMALIZAT DE AUTORITATILE
    ROMANE.

    IN CURSUL ACESTEI DIMINETI ZIARISTUL ARE O AUDIENTA LA SEDIUL
    INTERPOL ONU NEW YORK PREZENTAND PROBELE CAZULUI .
    – PROBA VIDEO
    – PROBA AUDIO IN TIMP REAL
    – 27 DE INTERCEPTARI TELEFONICE
    - CEREREA DE REDESCHIDERE A DOSARULUI PANAIT AL MONICAI MACOVEI
    EURO-PARLAMENTAR, FOST MINISTRU AL JUSTITIEI SI SCRISOAREA ADRESATA COMISARULUI EUROPEAN PE PROBLEME DE JUSTITIE
    Justitie, Viviane Reding, pe marginea controversatului dosar 117/P/2002.
    -Ziarul german Frankfurter Allgemeine Zeitung afirma ca Victor Ponta este principialul suspect al mortii lui Panait.

    SI DECLARATIA PRINCIPALULUI MARTOR MATUSA LUI PANAIT
    În 10 aprilie 2002, tânărul procuror, în vârstă de doar 29 de ani, a mai apucat doar atât să spună, mătuşii lui:
    “E PONTA! Câinele PONTA m-a ucis!”


    CITITI
    DENUNTUL COMPLET IN CURAND
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RoBortel, hop, hop, hop, sa ti-o dea Curleonul la ciok!

      Ștergere
    2. Baaa una-i una si doua-s mai multe!
      Pe N'of Plescoi ..as fute-o pana cand ar striga ..traiasca Armata Ro!!

      Ștergere
    3. Baaa,da prost mai te facu ma-ta ..si tu pe fiu-tau!Nici nu ma mir ca nu fu primit la MI.Stii bine pagina mea de Fb, , asa ca puteai sa te documentezi....prostii aia aia dau si coordonatele, adica GPS.Stii ce-i ala? Sigur nu-i TAB!!!

      Ștergere
  23. CA LA MILITIE ..Nu??...a dreak neamu lu Visinescu* !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19,34!!!!
      ADICA CEZAR!!!!
      Fiu-tau a fost trei luni angajat al MAI, dupa care a fost trecut in rezerva,De aici ti se trage ura impotriva polisitilor? Fratele tau a iesit la pensie de la Politia de Frontiera, de aici ura impotriva politistilor de frontiera??????Intamplator esti pe blogul unui fost angajat al MI, CHIAR la vestita 2,15!!!!!DE AICI URA IMPOTRIVA SUCCESULUI??????????

      Ștergere
  24. Buei Cezărikă, mucikă, cap de gogonikă, a spus domnu Mierliciu să-mi sugi kriciu!!! Mai ales că-i oltean de-al tău, dar nu aşa de nătărău.

    RăspundețiȘtergere
  25. Muei leukoplastilor( mucila-cezarila, petila-dezakordila si chisleaga-putableaga), ce aveti voi cu cei care au iesit la pensie la peste cinci10si5 de ani ? Si daca au avut IC+ SM care-i treaba?! Toti au avut, cu exceptia celor care le-au refuzat(ca voi)!

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce masina si-a tras adminu'!!(pacat ca e virtuala,dar soferul e bengos)asta sigur nu e duba de penitenciar

    PS@ 20:36 tu esti prost!!....fara nici un dubiu.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nea Bazileeee, fii atent sa nu te ia radaru!!! Vezi, atentie la Curleoni, Maimuce si motanei kkciosi, ca astia circula noaptea ori beti, ori de-a-n-pulea. Si vezi de schimba la intilnire faza lunga ...

    RăspundețiȘtergere
  28. Băi frate, pe puloaga aia a lui PulaNox " a tunat şi i-a adunat". Ete ce scrie baragladina aia de Viurel Pişşş:

    "Blogger tigri2 spunea...

    Penrtu stiinta de carte a unor curixosi:
    -1.Tigru[Felis tigris]-latina=mamifer exotic,carnivor feroce.
    -2.Epitet[figura de stil]dat unui OM energic,impulsiv,crud si violent[adica EU]
    -3.Declinare:
    Nominativ+Acuzativ
    -singular=tigru[articulat-tigrul]
    -plural=tigri[articulat-tigrii]
    Deci "tigri 2"-vine de la punctul "2"enumerat mai sus-eu mi-am stabilit aceasta denumire din considerente personale...asa ca sa nu va mai .uta grija de altii,vedeti-va de bastonul vostru[pe care-l tineti in loc de obiectul folosit doar la necesitati fiziologice-cam de muuuuult timp].

    6 august 2013, 21:52"
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Doamne, multi prostovani pe lumea asta!

    RăspundețiȘtergere
  29. Din CATAVENCU:):)

    Dacă ar fi existat o Zână Albastră în politica românească, atunci cu siguranţă că la ora asta Victor Ponta ar fi avut un nas lung cel puţin până la Moscova, oraşul atât de drag Bunicuţei lui. Pentru că Victoraş minte cum respiră. Pentru el, minciuna a devenit o a doua natură, a doua identitate. Spui Ponta, spui minciună şi cu siguranţă că, dacă nu s-ar teme de palma grea a Abramburicii, lingviştii Academiei ar insera, în Dicţionarul Enciclopedic, la termenul „minciună”, poza lui Victor Ponta, să ştie şi copiii cum arată acest defect josnic al fiinţei umane.

    După ce ne-a aburit că el, la UE, a fost, de fapt, bine primit şi bătut pe spate, cu amiciţie, de toţi mahării de acolo, Ponta a revenit în ţară şi a continuat cu minciunile. De astă-dată minţind cu atâta neruşinare, încât mă şi mir cum de nu au îngheţat apele: aseară, invitat la Realitatea TV, în emisiunea duduii Creţulescu şi a domnului Cioroianu, premierul a fost din nou întrebat despre interviul din El País. „Dom’le, chiar aşa ai zis, că-ţi dai demisia dacă se dovedeşte că ai plagiat?”, l-a întrebat Cioroianu, la care Victoraş a răspuns, clipind şăgalnic pe sub dioptrii: „Nici pomeneală, am spus doar că-mi asum responsabilitatea”. După care a adăugat o frază care, în orice ţară civilizată, ar fi însemnat sfârşitul carierei sale politice: „M-am învăţat minte când mai vorbesc cu spanioli să vorbesc în spaniolă, să nu vorbesc în engleză”. Cioroianu, şi mai mirat: „Dar în ce limbă a fost realizat interviul?” Ponta, fără să clipească măcar: „În engleză!” Şi, ca să demonstreze cât e el de ciumeg, de şmecher şi de cocalar de cartier, cu glume de şantier, a adăugat, hlizindu-se: „Vă daţi seama, am vorbit cu un fost bursier al ICR-ului. Mai bine vorbeam în rusă!”.

    Am rămas stupefiat, pentru că înregistrarea interviului fusese făcută deja publică de El País zilele trecute şi din ea se aude clar, cum puteţi asculta şi AICI, că discuţia are loc în limba română! Fapt ştiut, cu siguranţă, şi de realizatorii de la Realitatea. De la Andreea Creţulescu nu am nicio pretenţie, fătuca aia uită de la mână pân’ la gură, dar la Cioroianu chiar aveam. Cum, domnu’ Cioroianu, să nu-l tragi matale de urechi pe mincinosul de Ponta şi să-i spui: „Băăă, duci USL-ul de râpă, îl îngropi de tot cu minciunile tale, cum naiba ai vorbit în engleză când am auzit cu toţii că tu ai vorbit în română?”.

    Ponta continuă să se comporte ca un copil răzgâiat care, prins cu temele nefăcute, dă vina pe pisica familiei, fiind în stare să şi jure pe cravata lui de pionier că asta i le-a mâncat. Unii zic că ar fi mitoman, alţii – că ar avea dublă personalitate şi uită un Victor Ponta ce-a vorbit celălalt Victor Ponta. Nimic mai fals, spun eu: omuleţul crede că ne şmechereşte pe toţi şi, pur şi simplu, ne ia de proşti. O să-şi dea seama pe 29 iulie cine e prostul. Deoarece, fiind duminică, în ziua aia cu siguranţă oamenii cinstiţi şi muncitori vor sta acasă şi se vor odihni. Doar proştii vor munci. Sau vor minţi, pentru că asta e munca lor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Tot din CATAVENCU:):)
    daca le postez la pulus intercraci da bietu' om in infarct miocardanic,mai bine le las aciulea:)
    ...............................................

    Deși Crin Antonescu a negat astăzi că porecla de „Căcărău” ar fi pe bune, pentru că el nu a auzit-o pe altundeva decât din presa ticăloșită băsistă, istoricii contactați de Academia Cațavencu l-au contrazis pe fostul președinte interimar al României. Ei ne-au oferit, în exclusivitate, biografia neromanțată a clanului Căcărău de Tulcea

    10 e. n.: Se naște, în zona orașului Tulcea de astăzi, Gheo, cel supranumit Căcărău I. Conform documentelor epocii, strămoșul mitic ai clanului Căcărău ar fi însuși Moș Ene. Mai mult, din câte se pare, întemeietorul dinastiei Căcărău a fost mult prea leneș să-și spună sieși Gheorghe. În plus, trândăvia lui Gheo era atât de puternică, încât, chiar și atunci când Sfântul Andrei a venit în Dobrogea să-l creștineze, el dormea.

    40: Apare în scenă fiul lui Gheo, Gheorg, un urmaș mult mai harnic decât tatăl său. El alege blazonul dinastiei Căcărău: două pleoape închise.

    1389: După alipirea Dobrogei la Țara Românească, Laurențiu Căcărău, supranumit „somnambulul”, este primul boier din istoria României care doarme în timpul unei ședințe a domnitorului Mircea cel Bătrân. Tot el este cel care alege și deviza clanului Căcărău: „Dorm cât vreau eu, e treaba mea!”.

    1600: Boierul Crin Căcărău I, primul reprezentant al dinastiei cu nume de floare, l-ar fi acuzat pe Mihai Viteazul că și-ar fi depășit atribuțiile constituționale după Marea Unire și plănuia, alături de Victor al II-lea Plagiatorul, un referendum printre ceilalți boieri pentru demiterea lui. A avut însă baftă cu Giorgio Basta.

    1848: Mare pașoptist, Crin Laurențiu Căcărău al II-lea doarme în timpul întregii Revoluții.

    1959: Se naște, în zodia Fecioarei, George Crin Laurențiu Căcărău, primul reprezentant al dinastiei cu trei prenume. La nașterea sa ursitoarele i-au prevestit un mare viitor: timp de o lună întreagă va avea privilegiul de a dormi la Palatul Cotroceni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i sugi pula ..basist nenorocit- halccooolic de prima mana!! !!

      Ștergere
  31. @anonim 22.49
    Vezi ca a trecut de miezul noptii du-te ia-ti sotia si fiica de pe centura ca le violeaza tziganii pe moldovineste,adica pi dijeaba...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VIURELE, HOP, HOP, HOP, SA MA KISS PE AL TAU CLOP!

      Ștergere
    2. PS. LA 00:30 LINDIKU CU LIMBA SA MI-L FRECI.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri