Google Translate

sâmbătă, 10 august 2013

Lucian Avramescu. Un om, un scriitor, un jurnalist ajuns la exasperare, intreaba disperat: Ponta mai ești? Crin mai ești?...

                                                                                                                                    
   lucian-avramescuPonta mai ești? Crin mai ești?
  Dacă nu, îngăduiți-mi să vă bag în pizda mamei voastre!
              
 Terminând cu Antena 3, Băsescu întreabă și se întreabă, bătându-se, cu cărămida nemăsuratei sale îngâmfări, în piept, asudat de atâta elicopterit, unde-i Ponta. Chiar, unde-i Ponta? E, răspunde tot autoproclamatul președinte, la Miami, pe plajele Unchiului Sam, ”cu bona”. El,  Băsescu, e cu bona sau bunul lui sufletesc și, zic sepepiști din zonă, bunul lui sexual, la Neptun. Așa o fi că ăștia prea le știu pe toate și prea au asistat la multe. Băsescu se află în concediu activ și șmecher pe plajele și-n castelele, intens renovate și lustruite ale lui Ceaușescu, pe care le-a luat, le întrebuințează, făcându-le inventarul zilnic cu elicopterul, de la Covasna la Predeal și de la Olănești la Cireșica Neptunului.

La Revoluție și imediat după, partizanii noi democrații îndemnau poporul să se pișe pe Casa Poporului, transformând-o în pișoar național, iar președinții se angajau, toți odată și unul după altul, să stea la bloc. Niciunul însă ca Băsescu, n-a utilizat mai strivitor, mai în batjocură, mai cu opulență și nesimțire, casele de odihnă ceaușiste. Ăla nu le dorea pe numele lui. Ăsta le aurește să le lase Ebei și amantelor și nepoților. Ceaușescu credea că țara e a lui. Din acest motiv a murit proprietar doar pe o optime (parcă opt frați erau) din casa părintească de la Scornicești.

Ăsta face România o casă Mihăileanu, pe care și-o dă cu iscălitură. Băsescu joacă perfect. Între două plimbări cu șalupa, postările paralele pe facebook identifică mâna și sutienul rezumat al doamnei cu pricina, viitor șef de stat și de guvern. Ea își arată țâțele, doldora de patriotism, pentru că până acum a fost doar administrator al banilor țării, pusă de cel din care se trage.
   
       Băsescu, lăsat liber să joace tontoroiul pe un pustiu politic, utilizând perfect neinspiratele plecări ale Titulescului Mic și Crinului Mare, cândva regal, lăsat să urle și să latre, face ce trebuie – urlă și latră. Punctează. Nu are dreptul la concediu Ponta? Are. Nu are, în schimb, dreptul la dezertare dintr-un câmp fierbinte de luptă, nu are dreptul la concediu de odihnă în timp ce speranțele publice fac metastază.

Ponta, în  numele a ceea ce am înghițit, ca om și ca scriitor, pentru voi, în numele nemeritatelor înjurături primite scuipăcios și puturos, în numele batjocurii de a  mă lăsa la cheremul celui mai netrebnic fanariot pe care l-a avut, din toate vremurile, România, în numele celor ce am crezut, eu nu cu totul, dar alții da, că sunteți, că sunteți oameni, vă atenționez cu toată sila  – vă bag în pizda mamii voastre.

       PS
    Cer iertare distinselor și nevinovatelor mame ale politicienilor evocați mai sus.            

Publicat pe 10 august 2013, pe A.M.Press

2 comentarii:

 1. Mda,zisesi bine neicusorule!!Curat si pe brazda,finalul e trasnet.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Apoteotic!
   E suparat tare de tot, neicusoru!
   Oaileii....ce ti-e si cu politica asta, bre!
   Buey, daca nu bagi bine seama, mori de oftica.
   Ei (astia mari) in concedii, la mare si la munte, tu bolnav de moarte!
   Pe ei ii doare-n sula, tu "ingrasi" pamantu!

   Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite