Google Translate

vineri, 23 august 2013

Masoneria conduce România! Incredibil, dar adevărat! Consiliul Superior al Magistraturii a decis că magistraţii pot fi masoni. Ce e rău şi ce e bine Tu te-ntreabă şi socoate!

 
Incredibil, dar adevărat! Procurorii şi judecătorii pot face parte din organizaţii secrete precum Masoneria, a decis CSM. Şi asta cu toate că principiul de bază al acestei organizaţii spune că membrii trebuie să se ajute mereu între ei.

Consiliul Superior al Magistraturii a luat această decizie ieri, după ce plenul şi-a însuşit o analiză a inspectorilor . Nu este pentru prima dată când consiliul legitimează apartenenţa judecătorilor şi procurorilor la această organizaţie.

Prima dată, în 2007,a spus că magistraţii pot face parte din Masonerie fără niciun fel de problemă, aceasta nefiind o incompatibilitate. Însă aici se ridică mai multe probleme!

De exemplu, cum poate fi tras la răspundere un judecător care este obligat prin lege să dea dovadă de imparţialitate, în situaţia în care în boxa acuzaţilor se află un alt "frate" mason? Aţi spune că nu este nicio problemă, dar, conform un principiu fundamental al masoneriei, „fraţii se sprijină necondiţionat între ei".

În 2007, CSM spunea că „apartenenţa la o organizaţie masonă nu este incompatibilă  cu calitatea de judecător sau procuror in funcţie".

Ce ignoră CSM? Magistraţii, la intrarea în profesie depun un jurământ prin care se angajează  să respecte legea şi valorile sociale. La fel şi masonii. Numai că ei jură să se sprijine între ei necondiţionat.

Nici ieri CSM nu a văzut o incomplatibilitate între cele două angajamente.Dimpotrivă, deşi şedinţele masonice sunt scerete, iar masonii ascund apartenenţa la organizaţie, CSM priveşte cu admiraţie frăţia masonilor, subliniind că „Francmasoneria este un sistem de morală special care cere membrilor săi ţinută morală şi bună reputaţie, prin morală înţelegându-se bunătate, onestitate, sinceritate, loialitate, justeţe".

Cum ar putea să demonstreze oare un justiţiabil că un judecător e mason, în condiţiile în care Masoneria este o organizaţie "discretă", şi cu atât mai mult să poată dovedi că partea din dosar favorizată ar fi la randul ei "frate" cu judecătorul? Extrem de greu.

Şi, în cele mai multe cazuri,răspunsul la această întrebare rămâne un secret  bine păstrat între fraţii masoni.
http://www.antena3.ro/romania/consiliul-superior-al-magistraturii-a-decis-ca-magistratii-pot-fi-masoni-225488.html


Ziar: Gazeta de Cluj . "Masoneria se pregăteşte să recruteze magistraţi"

Membrii unei comisii din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii au decis că magistraţii pot face parte din masonerie. Conform minutei şedinţei în care a fost adoptată această hotărâre, un singur vot a fost înregistrat împotrivă, restul magistraţilor fiind de acord cu noua reglementare. Printre cei care şi-au exprimat votul se numără foştii şefi ai CSM, Horaţiu Dumbravă, Alina Ghica sau judecătorul clujean Cristi Danileţ. De asemenea, conform unei hotărâri mai vechi a CSM, s-a hotărât şi că unui judecător mason nu îi este interzis să judece un alt mason, aşa cum nici unui procuror nu îi este interzis să cerceteze un alt mason.

Comisia nr. 2 Eficientizarea activităţii CSM şi a instituţiilor coordonate, parteneriatul cu instituţiile interne şi societatea civilă din 16 aprilie 2013 a luat în discuţie nota Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios (DLDC) a CSM privind posibilitatea sau imposibilitatea judecătorilor şi procurorilor de a face parte dintr-o organizaţie masonică. “Cu majoritate de voturi, Comisia şi-a însuşit punctul de vedere al DLDC în sensul că judecătorii şi procurorii pot face parte dintr-o organizaţie masonică”, se arată în minuta şedinţei în cadrul căreia a fost luată această decizie.

Conform unui magistrat clujean această hotărâre nu ar fi trebuit adoptată pentru că, în acelaşi fel în care magistraţii nu au voie să facă parte din partide politice, la fel nu ar trebui permisă apartenenţa judecătorilor sau procurorilor în cadrul unor structuri create pe o ierarhie.

“În primul rând, pentru români masoneria este privită ca un fel de mafie, o societate nebuloasă pe care majoritatea nu o înţelege şi din pricina asta se teme. Însă cel mai important aspect al masoneriei este că această societate este bazată pe o ierarhie în care membrii sunt subordonaţi între ei. Mai mult, masonii sunt devotaţi lojilor din care fac parte şi dacă un magistrat va fi pus în situaţia să judece sau să ancheteze un membru superior lui ca grad în cadrul masoneriei există mari semne de întrebare asupra echitabilităţii judecătorului sau procurorului pus în această situaţie. Apoi, masoneria nu este o asociaţie oarecare ştiinţifică, ci devine un stil de viaţă care primează înaintea slujbei”, este de părere sursa citată.

Sute de masoni se pot ascunde în spatele robelor
Conform istoricului clujean Tudor Sălăgean, în ţară există peste 10 loji masonice care pot număra de câteva zeci la câteva sute de membri fiecare.
“În România, cred că există un număr mai mare de zece loji masonice, chiar numărul obedienţelor se apropie de 15. Unele dintre acestea numără probabil peste zece mii de membri, altele doar câteva sute. Este greu de făcut o diferenţiere. Există patru sau cinci obedienţe care sunt mai importante. Marea Lojă Naţională din România are peste zece mii de membri şi este recunoscută de Marea Lojă a Angliei, fiind considerată din acest motiv singura lojă regulară. (…) În România, perioada de după 1990 este probabil cea mai complicată şi cea mai greu de descifrat perioadă a francmasoneriei. În această perioadă există o proliferare extremă a organizaţiilor masonice şi există conflicte între ele pentru că fiecare organizaţie, fiecare conducător al acesteia încearcă să afirme identitatea propriei organizaţii şi de acolo provin conflictele”, explica istoricul clujean într-un interviu acordat Gazetei de Cluj.

De asemenea, el mai adăuga şi faptul că în unele situaţii membrii masoneriei au luat decizii prin care s-a schimbat cursul istoric al ţării.

“În România există mai multe obedienţe masonice, fiecare dintre ele are o politică diferită în raport cu societatea şi cu mass-media. Sunt obedienţe care sunt foarte deschise, ale căror mari maeştri apar în societate, dau interviuri, prezintă cărţi, dar sunt şi obedienţe care îşi ţin identitatea secretă. Fiecare urmează linia pe care o consideră cea mai potrivită. Niciuna dintre ele nu face parte din clasa politică, din Parlament sau din Guvern. În trecut, au fost perioade în care rolul francmasoneriei a fost foarte important. Masoneria a patronat sau chiar a contribuit decisiv la evenimente foarte importante din istoria României”, declara Sălăgean în cadrul interviului.

Cine sunt membrii CSM care au decis că magistraţii pot fi masoni

Din Comisia nr. 2 – Eficientizarea activităţii Consiliului Superior al Magistraturii şi a instituţiilor coordonate; parteneriatul cu instituţiile interne şi societatea civilă fac parte următorii magistraţi
1.Coordonator – domnul  judecător MARIUS TUDOSE BADEA
2. judecător MIRCEA ARON – Membru al Consiliului Superior al Magistraturii
3. judecător ADRIAN BORDEA – Vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii
4. judecător ALINA NICOLETA GHICA – Membru al Consiliului Superior al Magistraturii
5. judecător ALEXANDRU ŞERBAN – Membru al Consiliului Superior al Magistraturii
6.judecător NICOLAE HORAŢIUS DUMBRAVĂ – Membru al Consiliului Superior al Magistraturii
7.judecător MONA-LISA NEAGOE – Membru al Consiliului Superior al Magistraturii
8. judecător CRISTI VASILICĂ DANILEŢ – Membru al Consiliului Superior al Magistraturii
9.procuror GHEORGHE MUSCALU – Membru al Consiliului Superior al Magistraturii
10. procuror BOGDAN GABOR – Membru al Consiliului Superior al Magistraturii
11.procuror FLORENTINA GAVADIA – Membru al Consiliului Superior al Magistraturii
12.DANIELA CIOCHINĂ – Membru al Consiliului Superior al Magistraturii
13.prof. univ.dr. CORINA ADRIANA DUMITRESCU – Membru al Consiliului Superior al Magistraturii
14.procuror ELENA HACH – Membru interimar al Consiliului Superior al Magistraturii

Răzvan Robu

http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj-justitie/masoneria-se-pregateste-sa-recruteze-magistrati/

======================================================================
==================================================
==========================

 

 
Si ce daca.... Romanii dorm, au alte treburi importante! Oricum, nu se baga!
 
 
=========================
=====================================================
======================================================================
FOTOGRAFIA ZILEI
 
Ilie Bâtcă
Să caută un preşedinte!
Mă fraţilor, când vă zisei io că noi, românii, nu prea ştim să ne orientăm, sărirăţi cu gura pă mine. Da` sărirăţi rău de tot, ce mai! Acu`, de când rromii lu` defunctu` Cioabă au doi regi, crez că-mi daţi dreptate! Păi, cum dar? Iote că la ăştia să poate, da` la noi, nu! Dacă rromii vor avea doi regi, unu` păntru trebile dinlăuntru şi altu` păntru trebile din afară ale etniei, de ce nu am avea şi noi doi preşedinţi? Pă unu`, al românilor de pretutindeni, îl avem deja, în persoana lu` domn` Băsescu. Rămâne să ne mai punem unu` şi păntru noi, ăştia din ţară, iar pă domn` Băsescu să li-l lăsăm românilor de pretutindeni, că ei îl făcură din nou preşedinte! Ce ziceţi? N-am dreptate?
===================================================
========================================
==========================

29 de comentarii:

  1. Judecatorii pot sa se recuze daca trebuie sa judece un coleg de organizatie. In plus chiar legea ii obliga sa nu judece cauza daca au interese comune cu cel judecat. E simplu dar trebuie ca cei care publica asemenea articole sa STIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care comenteaza trebuie sa stie ca daca ,,pot'' n-o vor face.
      Legea trebuieste sa fie categorica, nu cu ,,pot'', ,,in cazul ca''si alte imbirligaturi care creaza posibilitate ,,ocolirii''.

      Ștergere
    2. Buey Doby...
      Esti dus cu pluta, nana...
      Pai tocmai AICI e BUBA, dobitocule!
      Cine dreak stie ca astia SUNT sau NU masoni, cata vreme NU AU VOIE, le este INTERZIS sa spuna "asta"! Aha... tu te BIZUI pe CONSTIINTA magistratului roman??? Aia care nu este, lipseste cu desavarsire?? Buey vitelule, mare dobitoc te-a fatat mamitica ta!
      Mare, mare de tot!

      Ștergere
    3. 13:12, mei retusca, tu cu cin te certi,ai?

      Ștergere
  2. Ai sa-mi bag...! Atunci sa faca bine cesemeu si sa dea liber ca si cei care sun cercetati sau chiar si condamnati penal sa poata profesa ca porcuror, giudecator ori in cicir.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Jiji,
      Propunerea ta va fi analizata dupa ce iesi.

      Ștergere
  3. Anonim23 august 2013, 13:12

    Buey Doby...

    De ce te bagi daca nu intelegi ? Comenteaza la PMT ca acolo intelegi.
    Buey vitelule, mare dobitoc te-a fatat mamitica ta!
    Mare, mare de tot!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai da pula me, iar e vineri !

    Sa ma fuljere la muie bunul nost tata ceresc, autostiutorul, de nu ieream sa mor de plicti la vichinji !

    Plus c-am pierdut cele mai strong spectacole din Tara lu' Dorele, in direct, alde:
    -tabara hortisto-revizionisto-revansarda de la Jioseni de Rromania, a lu' pretinii bozgoroi, aia de ne-or pus matele in prepeleci la Ip, Traznea si Moisei;
    -arestarea unei iepe regale, din nemurili lu Hohentzolern de Simaringhen, pentru ca se preocupa de lupte cu cocosi de Amerlocia;
    -creparea Rejelui da Rromania, de-o suflat in veioza, tocmai la turci, in Antalya !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: am perdut, in directe, si afisiarea noului luc al muiei lu' Basile de Mehedinti, de zici ca-i Decebalus per Scorilo !

      Ștergere
    2. Pese: traiasca 23 August, Ziua Nationala a Republicii Socialiste Romania, in frunte cu secretarul sau general, tovarasul Nicolae Ceausescu !

      La anul, daca nu ne dau muie bozgorii pana atunci, o sa comemoresc, cu mare fast, 70 de ani de cand halitorii de clisa si jumari or scapat de jugul hortist, iar ultima palma si ultimul deget, impreuna cu ultima unghie de pamant a fost eliberata de cotropitori !

      Ștergere
    3. Pese: si tot pe 23 August, prin Ordinul M.Ap.N. nr. MC jde24, ieream "inaltat" la gradul de locotenent, iar cu Ordinul MC jde25, ieream numit in prima fonctie, de comandant de pluton !

      Ștergere
    4. Pese: si, eote asea, s-a dus viata-n pula mea !

      Ștergere
  5. PMT, ..tu-te-n flit, ce dor mi-a fost de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie de toti d-aciulea si de aiurea! M-am uscat de dor !
      Eo cred ca romanul, prin adeneul lui special, ar muri crepat de-oftica de n-ar avea un scandal national, la maximum cel mult 5-6 zile calendaristice, lucratoare !

      Ștergere
  6. Uai, cum am pus picioarele pe pomant romanesc, plin de gunoaie, maidaneji si tagani borati, parca am si castigat 2 la 4 puncte, brusc, la scorul Apgar !

    RăspundețiȘtergere
  7. Toarsa plotoner de militie ,,Os di Visinescu "ii uda toata ...acu co vinit boratul de SPMT !
    Vezi ba ..poa te tortioneaza un pic pi la genitale ..ase cum o invatat ea la faculta di la RAMNIC !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ”ii uda toata ...acu co vinit boratul de SPMT !„ BOULE INCULT:c liniuta o!!!!!!C-O!!!!C-O vinit!!!!” Grea e limba romana pentru criminalii din Timisoara lui 89!!!!! Ce faceai in 89 , boule? Ce a facut frate-tiu la graniceri pana in 89, criminalule? impusca oameni pe frontiera???????!!!!!Si in 99 s-a declarat „ POLITIST DE FRONTIERA”?????? EU AM FOST TOATA VIATA POLITIST DE FRONTIERA!!! si nu mi-e rusine de ceea ce am facut! Cu Visinescu a fost coleg domnul Burcu, cel care patroneaza acest blog si pe care postezi si tu ineptiile tale, cretinule!

      In cazul in care continui sa ma insulti, voi uza de drepturile legale, probabil asa zisul „ procuror”, fiul tau, care de fapt a fost declarant vamal, iti va spune ce implica acest drept!

      Ștergere
  8. Din colectia „Limbi alese”:

    Luni, 19 august 2013
    La multi ani S.C.M.D.!
    „Imediat dupa revolutie aveam sa aud pentru prima oara un om luminat. Vorbea repede, uneori prea repede de parca s-ar teme ca nu reuseste sa spuna tot, vorbea documentat, vorbea bine. Era din sistemul din care faceam parte si eu. Am avut atunci o tresarire placuta. Un militar, un istoric, un cercetator. O elita intr-o mare condusa de o majoritate. Dupa i-am urmarit aparitiile. Totdeauna deasupra tuturora. Este cel care ne-a dat sarbatorirea Zilei Nationale la 1 Decembrie, zi de departe cea mai semnificativa din istoria natiei romane. Este omul care a gandit aparitia sindicatului militarilor.”
    Col. (r) dr. Boboc Avi
    avi_boboc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Muei,la atitia regi, printese, imparati si presedinti, unii chiar jucatori, nu ne putem permite si un
    FARAON?!

    RăspundețiȘtergere
  10. @,, Buey vitelule, mare dobitoc te-a fatat mamitica ta!''
    Poti sa detaliezi problema? Ori esti simultan si ZOO si NOO?

    RăspundețiȘtergere
  11. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, MAMA-TI DA UN MALASTROK, DIRECT LA TINE IN CIOK! SA-I DAU SI LUI VIUREL, AL' CU KAPU' DE PURECEL, KK-L-AR MAMA PE EL, IN CREIERELE AL' MITITEL.

    RăspundețiȘtergere
  12. NB la ZOO + 9! Cezare, MuciCiacios, la 2 sa ma inbelesti la oaua!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne sugi ..-ULA !

      Ștergere
    2. 11,23
      Mai du-te-n pizda ma-tii cu sula ta cu tot!Sa ti-o suga ma-ta si cu toate neamurile tale de fomist borat!

      Ștergere
  14. ,,PMT24 august 2012, 16:18
    O pula te ocupi tu de magalitice ! Eo cred ca la masa de pranz ai beut 3 pahare in plus ! Daca blogul asta cade, pica dupa el, inca 124 de bloguri ! De cacat sau nu !''

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri