Google Translate

joi, 1 august 2013

Parlamentul european în plen. Aceste fotografii trebuie să circule...odată și încă odată... și încă odată... UPDATE.

 
 

Parlamentul european în plen.

Aceste fotografii trebuie să circule...odată și încă odată... și încă odată...
PODUCTIVITATEA PARLAMENTULUI EUROPEAN...
ȘI REMUNERAȚIA DE 12.000 EURO PE LUNĂ !
Deputații europeni de la locul de muncă de la Bruxelles




12.000 € pe lună
12.000 € pe lună
12.000 € pe lună
12.000 € pe lună
12.000 € pe lună
12.000 € pe lună
12.000 € pe lună
12.000 € pe lună
12.000 € pe lună
O ADUNĂTURĂ DE DESFRÎNAȚI! ȘI TU MUNCEȘTI CA UN FANATIC Ș I TE ÎMBOLNĂVEȘTI DIN CAUZA STRESULUI, PANĂ LA 62–65 DE ANI SAU MAI MULT.
DA, TREBUIE CA ACEST ARTICOL SĂ CIRCULE…ODATĂ, DE O MIE DE ORI…NU EZITAȚI SĂ-L ARĂTAȚI ȘI ALTORA
 
==============================================================
===============================================
UPDATE
==========================

De ce maşină are nevoie un deputat ca să urce această pantă.
Camera Deputaţilor va achiziţiona 50 de autoturisme noi // Lunga listă a specificaţilor cerute de deputaţi pentru noile lor maşini.

Camera Deputaţilor va achiziţiona 50 de autoturisme noi, în urma unei licitaţii publice, pentru membrii Biroului permanent, preşedinţii comisiilor de specialitate şi liderii de grup. Explicaţia logică vine din nevoia de a înlocui maşinile vechi de 12 ani, cu sute de mii de kilometri la bord, care înghit sume foarte mari de bani când vine vorba de întreţinere şi reparaţii. Cu toate că bugetul Camerei a fost tăiat la prima rectificare bugetară aprobată de Guvern, deputaţii nu vor primi orice fel de maşină. Lista cu specificaţiile tehnice, făcută publică în caietul de sarcini, arată că pentru deputaţi se cer maşini 4x4, cu dotări foarte bine stabilite, astfel că singura maşină care s-ar încadra în caracteristicile respective şi în preţul acceptat de deputaţi, maxim 18.000 de euro cu TVA inclus, este Dacia Duster.
"În şedinţa Biroului Permanent am discutat despre cumpărarea unor maşini autotohtone ca formă de respect pentru propria naţie", recunoaşte secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

În prezent, deputaţii conduc maşini înmatriculate în 2001, care, potrivit datelor furnizate de secretarul general adjunct al Camerei Deputaţilor, George Ionuţ Dumitrică, au între 500.000 şi 700.000 de kilometri la bord. Reprezentanţii Camerei se plâng că pentru acestea costurile de reparaţii şi întreţinere sunt  ridicate, iar piesele de schimb nu se mai găsesc, de unde a venit şi soluţia achiziţionării de noi maşini mai rezistente. "Cu banii pe care îi dăm pe reparaţiile maşinilor vechi într-un an aproape cumperi o maşină nouă", argumentează Dumitrică. "Le înlocuim pe cele vechi şi deteriorate, gen Nubira, nu cumpărăm fără rost", explică şi secretarul general al Camerei Deputaţilor, Cristian Panciu, contactat de gândul.

De ce maşini 4x4
Deputaţii nu explică de ce vor ca maşinile să fie cu tracţiune integrală, dar precizează că de lista cu specificaţii tehnice s-au ocupat cei la direcţiile de specialitate. Vestea că vor primi maşini cu tracţiune 4x4 i-a bucurat pe aleşi, iar faptul că sunt româneşti reprezintă un plus: "Pentru drumul în teritoriu, cel puţin la mine, e mai bun un 4x4, că iarna e mai greu la urcat cu o maşină normală", îşi explică preferinţa unul dintre secretarii Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, liberalul Cristian Buican, pentru gândul.

Iarna se pare că este cel mai greu moment, din punct de vedere al transporturilor, nu doar pentru oamenii simpli, ci şi pentru membrii Parlamentului. "O maşină 4x4 e mai sigură, e un pas înainte dacă se cumpără aşa ceva pentru că sunt şi situaţii excepţionale când ai nevoie de o maşină mai bună, cum ar fi iarna când străzile nu pot fi curăţate la timp. Dacă raportul calitate-preţ e mai bun la un 4x4, de ce nu? ", precizează pesedistul Florin Iordache, preşedintele Comisiei pentru Muncă, contactat de gândul.

De aceeaşi părere este şi liderul PC, Bogdan Ciucă, preşedintele Comisiei Juridice. Contactat de gândul, Ciucă susţine că s-a ajuns la varianta unei astfel de maşini din raţiuni economice.

"Pentru iernile din România e mult mai utilă o astfel de maşină, bănuiesc că la asta s-au gândit cei de la Transporturi când au cerut. Ar fi mult mai înţelept pentru toate anotimpurile, ca să nu mai existe două tipuri de maşini pentru două anotimpuri. Plus că inclusiv panta de la Parlament pune probleme la actualele maşini, mi s-a întâmplat să nu-mi urce maşina pe rampa aia. Sunt sigur că este o măsură economică , dacă nu e util o să constatăm", a argumentat el, venind rapid şi cu o completare. "Oricum pe mine nu prea mă interesează ce fel de maşină o să primesc, să consume mai puţin şi să-mi fie utile şi nu foarte costisitoare".

Calitatea drumurilor a fost de asemenea un factor important în momentul în care s-a cerut o maşină cu tracţiune integrală.

"O maşină 4x4 ar fi mai bună atunci când sunt delegaţii în zone montane şi acum să fim sincer, cam toate drumurile din România lasă de dorit, nu sunt deloc strălucite. Trebuie să ai o maşină care să reprezinte bine calitatea de deputat, să nu fie scumpă, dar să fie reprezentativă pentru nevoile şi imaginea unui parlamentar. La urma urmei, nu cred că ar trebui să dăm motive să fim supuşi ironiilor, e vorba despre oameni din Parlament. Trebuie să fie un raport cât mai bun, cât mai normal între reprezentativitate şi preţ", comentează şi un alt secretar al Biroului Permanent, deputatul Nicolae Mircovici.

Cu autobuzul, ca papa
Pe de altă parte, există şi deputaţi fără pretenţii, aşa cum susţin ei. De exemplu, vicepreşedintele Biroului Permanent, democrat-liberalul Ioan Oltean îşi întâreşte opoziţia. "Ştiu că am discutat în BP despre înlocuirea unor maşini vechi, dar nu cred că e nevoie de maşini atât de puternice. Da, trebuie să fie şi un aspect comercial, dar nu trebuie să fie cea mai cea, nu o maşină de maşină. Aceste criterii nu cred că se încadrează în nevoile unui parlamentar. Eu sunt vicepreşedinte în BP de ani de zile şi niciodată nu am fost invitat la vreo acţiune la care să-mi trebuiască un tanc", spune Oltean, pentru gândul.

Un alt deputat fără pretenţii, cel puţin când vine vorba de maşini, este şi social-democratul Ion Mocioalcă, preşedintele Comisiei pentru Apărare. Pentru el, aşa cum susţine, şi autobuzul şi metroul sunt variante la fel de bune.

"Pentru mine chiar nu contează ce fel de maşină o să-mi dea, eu mă descurc şi cu asta de acum, mă urc şi în metrou şi în autobuz că aţi văzut că şi Papa merge cu autobuzul. Dacă ei au considerat că e mai bine aşa, cu o maşină 4x4, atunci aşa o fi. Cred că s-au gândit că pe timp de iarnă e mai greu cu o maşină normală", a spus Mocioalcă.

Cum arată maşina de deputat
Anunţul licitaţiei a fost făcut la începutul săptămânii, pe site-ul Camerei Deputaţilor şi pe SEAP, urmând ca până pe 23 septembrie să fie depuse ofertele. Pentru cele 50 de autoturisme, reprezentanţii Camerei au estimat o sumă de 4,1 milioane de lei (circa 930.000 de euro), TVA inclus, fapt care ar însemna că preţul unei maşini ar fi de aproximativ 82.000  de lei ( circa 18.000 euro). Potrivit informaţilor de pe site-ul Dacia, un Duster costă, în medie, 17.000 de euro, TVA inclus.

Potrivit listei specificaţiilor tehnice minime obligatorii, trecute în caietul de sarcini, autoturismele trebuie să fie negre, de tip Euro 5, cu motorizare Diesel. Mai mult, reprezentanţii Camerei Deputaţilor au trecut în caietul de sarcini până şi faptul că maşina trebuie să fie dotată cu brichetă în faţă, două prize în zona banchetei din spate, să aibă covoraşe de cauciuc, centuri de siguranţă şi comenzile pentru CD-player pe volan.

http://www.gandul.info/politica/de-ce-masina-are-nevoie-un-deputat-ca-sa-urce-aceasta-panta-11181687
======================
========================================
==============================================================
 
Partidele intră în febra electorală. În sondaje, cel mai bine stă PSD
======================================
 



Oamenii politici intră uşor, dar sigur, în febra electorală. Partidele încep să gândească noi strategii electorale mai ales că mai sunt doar 10 luni  până la următoarea întrecere electorală.

În luna mai a anului viitor, românii vor fi chemaţi la urne pentru alegerea celor 31 de reprezentanţi ai României în Parlamentul European.

În sondajele pentru alegerile europarlamentare, cel mai bine stau social-democraţii, care susţin că vor obţine jumătate din mandate. Pe listă vor fi cam aceleaşi nume, la care se vor adăuga pretendenţi noi ca Dan Nica - ministrul Comunicaţiilor sau Cristina Ţopescu - fostă prezentatoare TV, şi foarte probabil unul sau doi reprezentanţi ai aliaţilor de la UNPR.

Pe lista liberalilor, pe lângă actualii europarlamentari apar şi câteva nume noi: Ovidiu Silaghi - fostul şi posibilul ministru al Transporturilor, senatorul Ardelean Ben-Oni şi Claudia Benchescu - logodnica ministrului pentru relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu.

Conservatorii merg pe propriile liste. Ei speră la un scor bun care să le permită cel puţin două locuri de europarlamentar.

În tabăra democrat-liberală, situaţia nu se prezintă deloc bine. Aflat în opoziţie şi decimat de plecările din ultima perioadă, PDL abia mai speră la 4-5 locuri, faţă de cele zece obţinute la europarlamentarele trecute.

O situaţie specială se întâlneşte în tabăra preşedintelui Traian Băsescu. Dacă partidul înfiinţat de consilierii săi va primi acceptul justiţiei şi va participa la alegeri, atunci şi-ar dori obţinerea a două sau trei locuri pentru care se anunţă deja Elena Băsescu, Monica Macovei şi Cristian Preda.

http://www.antena3.ro/politica/partidele-intra-in-febra-electorala-in-sondaje-cel-mai-bine-sta-psd-223333.html
=========================
=======================================
=====================================================

5 comentarii:

  1. Aşa e. Ăia lucrează ca Cezar Maimuţa-beli-mi-ar puţa! Ete ce-i zice unul mucului...
    " maiag spunea...

    cezare-paranoia e in floare,nici in ,,,ula nu te doare,bine ca nu faci parte din legislativ, homalau mic care esti.

    Blogger maiag spunea...

    am aer conditionat, daca ai nevoie de tratament special te ajut colegial, mi e mila de natarai, asa ca o fac cu toata placerea.e apa curata in BEGA?sa nu te inneci nebunule"

    RăspundețiȘtergere
  2. Doru Dobrescu: Nu văd nici o diferență între parlamentul României și cel European! Acum înțeleg de ce merge atât de bine și Europa ca și România!!!

    acum 25 minute · Nu-mi mai place · 1..

    Vasile Burcu: Doru, vina este a noastra! Noi suntem cei care am ales si alegem aceste LEPRE, sugative de bani, favoruri si privilegii! Poate, o data si-o data, ne vom destepta si noi cei multi! Europa, toate popoarele gem! Bine o duc doar cei 'alesi', elitele! PS: Dar... tu nu vezi??? Tipa lasitatea, frica in fiecare! Cati comenteaza? Cati i-au atitudine??? Putini sau deloc! Am depasit 1 MILION de vizitatori ai blogurilor mele, dar nu cred sa am 300.000 de comentarii!

    acum 12 minute · Îmi place
    https://www.facebook.com/vburcu

    RăspundețiȘtergere
  3. Iata ce inseamna sa URMARESTI...
    mesajele private a 2 cetateni:
    ====================================
    …. …..
    Vă salut d-le director! Ce mai faceți?

    12:32
    Vasile Burcu
    Te salut …!
    Scriu pe ... bloguri!
    Dar tu???
    Tu ce mai faci??? Cu politica cum o duci? Stiu ca si tu esti... o VOCE !

    12:44
    …….. …….
    În general fac bine. Cu politica am lăsat-o mai moale, pentru că nu-mi plac oamenii care conduc acum partidul!!

    12:46
    Vasile Burcu
    Mda.... eu m-am retras definitiv!

    12:49
    ….. …..
    Am văzut și multă vreme nu am înțeles de ce? Dar încet, încet am început să înțeleg și cred că o să vă urmez exemplul!

    13:01
    Vasile Burcu
    Nu este cea mai buna solutie! Corect ar fi ... sa plece ei!

    13:06
    ….. …..
    Dar cine să vină în loc?Eu nu văd alternativă.Oamenii cu pregătire, caracter și verticalitate nu au loc în conducerea țării la nici un nivel, cum încearcă cum se reped ca ” hienele” și îi devorează.

    13:12
    Vasile Burcu
    Ai dreptate! Vina este a celor multi care nu se implica si a celor ca mine, ca tine, care am/vom abandona lupta cu hienele, sacalii, tradatorii de neam si tara, acesti hoti care au devalizat tara!

    • .... ....
    Eu nu m-am retras, decât temporar și aștept momentul prielnic pentru a începe o nouă luptă.Dar aștept să fim mai mulți pentru a încerca să-i facem pe cât mai mulți să înțeleagă că politica se poate face și fără bani mulți și fără să furi!

    13:22
    Vasile Burcu
    OK, ai dreptate. Tu poti sa faci asta, esti inca tanar.
    Pentru mine NU, este si va fi.... prea tarziu!
    ===========================================

    RăspundețiȘtergere
  4. ATENTIE!
    Oamenii politici intră uşor, dar sigur, în febra electorală. Partidele încep să gândească noi strategii electorale mai ales că mai sunt doar 10 luni până la următoarea întrecere electorală. ...

    10 luni... Timp suficient de "belit ochii", analiza si decizie! trebuie sa vedem cui dam VOTUL si... 12.000 euro/luna, pentru a face si "altceva" in parlamentul UE, decat cei de până acum!

    RăspundețiȘtergere
  5. Camata s-a mutat in Parlamentul Romaniei?
    Sau... o forma de a "spala" banii murdari?
    Ori... saracii, bietii parlamentari BOGATI!
    ==========================================
    Datoriile senatorilor USL:
    cel mai mare împrumut acordat, în valoare de 340.000 de euro.
    =============================================================
    Mai mulţi senatori USL au luat sau au dat cu împrumut sume mari, cel mai „generos“ creditor fiind liberalul Nicolae Nasta, care a acordat împrumuturi de circa 340.000 de euro.

    Senatorul PNL Nicolae Nasta a acordat, în nume personal, împrumuturi în valoare totală de aproximativ 340.000 de euro, după cum urmează: Hagivreta Constantin a primit 15.000 de euro, Marian Petrache – 75.000 de euro, iar Valentin Vasilescu trebuie să îi înapoieze lui Nasta 250.000 de euro, informează Mediafax.

    Generoasă este şi senatoarea PSD Gabriela Firea, care a acordat, de-a lungul timpului, împrumuturi de peste 220.000 de euro.

    La polul opus, cel mai îndatorat social-democrat este Florea Voinea, care a luat cu împrumut, în 2008, de la o persoană fizică, 880.000 de euro.

    Senatorul liberal Adrănel Cotescu are datorii la bancă de 47.000 de euro, dar şi bani de recuperat de la datornici.

    La rândul lui, senatorul Iulian Dumitrescu declară un credit contractat în 2008 şi scadent în 2036, de peste 200.000 de euro, deşi s-a împrumutat aproape 60.000 de lei, în 2012, de la o persoană fizică, bani pe care trebuie să îi restituie până în 2017.

    http://adevarul.ro/news/politica/datoriile-senatorilor-usl--mai-mare-imprumut-acordat-valoare-340000-euro-1_51fa509dc7b855ff5695b389/index.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri