Google Translate

sâmbătă, 24 august 2013

Patima lăcomiei de avere o boala incurabila. AVEREA innebuneste mintile multora. Averea genereaza scandal dupa scandal...! SCANDAL si la înmormântarea lui Florin Cioabă.


SCANDAL la înmormântarea lui Florin Cioabă.
Fraţii Cioabă, la un pas să se ia la bătaie.

Împăratul Iulian a povestit că Daniel, fiul cel mic al regelui Cioabă, a făcut presiuni asupra familiei pentru ca el să fie numit moştenitorul coroanei. Mai mult, dacă lucrurile nu s-ar fi tranşat în favoarea lui, Daniel era pregătit să sară la bătaie, sprijinit de un grup de prieteni, a mai povestit împăratul Iulian pentru România TV.

Daniel, fiul cel mic al lui Florin Cioabă, a vrut cu orice preţ ca el să fie încoronat ca rege, deşi titlul îi revenea de drept fratelui său mai mare, Dorin.

"Era gata sa se ia la harţă, să se ia la bătaie. (...) Cel mic, e mic , e flusturatic, e cu baruri, toate barurile din Sibiu sunt ale lui şi pe lânga el mai sunt vreo 30-40-50 în gaşcă şi a venit gasca lui să se ia la harţă cu fratele lui, bodyguarzi lui cum s-ar spune", a povestit "împăratul" Iulian la România TV.

Şi europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a confirmat că Daniel era pregătit să facă orice pentru a intra în posesia coroanei. "S-au certat cei doi fraţii la priveghi. Şi cel mai tânăr dintre el, de care eu nu auzisem i-a spus fratelui mai mare: am să-mi iau singur ceea ce-mi aparţine", a povestit Vadim Tudor.

Dorin Cioabă a confirmat tensiunea dintre el şi fratele său mai mic şi a explicat, la România TV, ce l-a determinat pe acesta să revendice titlul de rege, în ciuda dorinţei tatălui lor.

"El a fost influenţat, într-un fel sau altul, să solicite aceasta coroană. Să rămână în casa tatălui meu, ca parte din moştenire", a povestit fiul cel mare al lui Florin Cioabă.

Cel care a ţesut intrigi la curtea regelui Cioabă şi a aprins scandalul dintre fraţi este nimeni altul decât Ninel Poptârcă.

"Domnul Potârcă de mult nu mai e un lider, de mult nu mai reprezintă pe nimeni. Faptul că a trebuit să se deplaseze la Sibiu, a trebuit să ceară aprobare de la procuratură. Am crezut că a venit până acolo pentru tatăl meu, dar a venit să distruga munca tatălui meu şi pentru acest lucru lui şi celorlalţi ar trebui să le fie ruşine. Tata i-a respectat", a mai spus Dorin Cioabă.

Ninel Potârcă, fost candidat la preşedinţie şi condamnat recent într-un dosar de evaziune, l-a instigat pe fratele cel mic să-l saboteze pe Dorin.

"Nu sunt de acord cu unii care spun ca gata Dorin să ia coroana. Trebuie sa supunem votului. Patrimoniul regal nu trebuie transferat din casa regală într-o altă casă", a spus Ninel Potârcă.

Dorin Cioabă spune că tot scandalul încoronării are ca miză compromiterea defunctului Florin Cioabă. "Lucrul acesta s-a întâmplat în ultima seară de priveghi, când anumiţi oameni au încercat să il ridice împotriva mea pe fratele meu".

Soţia lui Florin Cioabă a fost pusă în situaţia dramatică de a face pace între copiii săi.

"Mama mea a fost foarte supărată. S-a văzut în situaţia în care nu a fost niciodată. Rupta de durere, nu a vrut să ne întristeze nici pe mine, nici pe fratele meu", a mai povestit Dorin Cioabă.

Văduva lui Florin Cioabă şi-a sfătuit fiul mai mic să renunţe la coroana care nu i se cuvenea, de drept.

Deşi l-a târât în cea mai penibilă situaţie a vieţii sale, Dorin Cioabă îi întinde totuşi o mână fratelui său.

"Să nu ne puneţi în situaţia să discutăm în contradictoriu şi să creem mai multe probleme mamei mele. Îl iubesc pe fratele meu, îl respect şi vreau să lucreze alături de mine", a mai spus Dorin.

Sursa RTV.NET: http://www.rtv.net/scandal-la-inmormantarea-lui-florin-cioaba-fratii-cioaba-la-un-pas-sa-se-ia-la-bataie_94914.html#ixzz2csGlYGb0
======================


Florin Cioabă, în loja exclusivistă a masonilor
Liderul romilor, Florin Cioabă, avea conexiuni la nivel înalt în România şi peste graniţe şi pentru că făcea parte din clubul masonilor, informează România TV. De altfel, şi tatăl său, Ion Cioabă, a fost cunoscut drept membru al Ordinului Cavalerilor de Malta.

Florin Cioabă făcea parte din masonerie, admit apropiaţi ai săi, inclusiv parlamentarul PSD Cătălin Voicu. De asemenea, ar fi fost o tradiţie în familia Cioabă. Ion Cioabă, tatăl lui Florin Cioabă, era cunoscut drept membru al Ordinului Cavalerilor de Malta. De altfel, aceste relaţii şi conexiuni la nivel naţional şi internaţional i-ar fi dat şi ocazia să se autoproclame rege al romilor şi guvernarea din România să accepte acest lucru.

Şi Florin Cioabă a avut relaţii la nivel foarte înalt cu mai toate formaţiunile politice de la personaje precum Ion Iliescu, Teodor Meleşcanu, Petre Roman, Adrian Năstase şi Traian Băsescu şi familia prezidenţială.

Sursa RTV.NET: http://www.rtv.net/florin-cioaba-in-loja-exclusivista-a-masonilor_94204.html#ixzz2csIZkw6W
==============================
==========================================
============================================================

REMEMBER
Click here:
------------------

La noi, cioclii din presa topaie indraciti pe fiecare cosciug, sanctifica si martirizeaza de-a valma orice mort mai de soi iar poporul rage, huiduie si afuriseste in urma dricului... Sa va fie Rusine, rusine, rusine!
--------------------------------------
Patima lăcomiei de avere o boala incurabila. AVEREA innebuneste mintile multora. Ptiu, drace! Averea genereaza scandal dupa scandal, calca totul in picioare!
--------------------------------------
... si alte "tiganii"  pe avere .... in urma unor decese!
Inclusiv la Case mari si foarte mari!
Admin
==========================
=============================================
==============================================================

FOTOGRAFIILE ZILEI:
===================




DANIEL CIOABA
 
 
 
 
Sursa:
============================================
=========================================================
 
UPDATE
========================================================================
Urzeala tronurilor: cum s-au ales ţiganii cu doi regi
=======================================
25 august 2013, 20:35
Florin Cioabă, fostul rege autoproclamat al romilor, a fost înmormântat vineri, la Sibiu. În aceeaşi zi, au fost încoronaţi, spre surprinderea tuturor, ambii fii ai defunctului: fiul cel mic a moştenit coroana tatălui, iar cel mare a fost înscăunat rege internaţional al romilor.
La poarta familiei Cioabă, pe Şoseaua Alba Iulia din Sibiu, s-a adunat, vineri, puzderie de romi, încă de la primele ore ale dimineţii. Au venit toţi să-şi plângă regele şi să asiste, după tradiţie, la ungerea noului rege.
Înmormântarea s-a desfăşurat după un program stabilit dinainte. La ora 11.00, a început slujba religioasă, la ora 12.00 – ceremonia de încoronare, iar abia la ora 15.00, cortegiul funerar a pornit spre cimitir. Alaiul funerar a numărat aproximativ 1.000 de persoane.
Înmormântarea a început în curte cu spectacolul de fanfară, dar şi cu cel al declaraţiilor care l-a avut în prim-plan pe Corneliu Vadim Tudor, singurul lider politic prezent la înmormântare, care a ţinut să sublinieze că a venit la „un frate“: „Că aşa ne spuneam, frate Vadime, frate Florine“. A continuat apoi în casă, cu încoronarea, eveniment petrecut de fiecare dată când un rege al romilor pleacă pe ultimul drum.
Scandal la Consiliul de Coroană
Doar că încoronarea a venit cu surprize, cumva anunţate de scandalul zdrăvăn iscat cu o seară înainte, la Consiliul de Coroană. Evenimentul, care ar fi trebuit să fie o formalitate, s-a transformat într-un circ în toată regula după ce unii lideri au susţinut, joi seară, că nu Dorin, fiul cel mare şi moştenitorul anunţat, ar trebui să ia coroana.
Aşa că, vineri, la căpătâiul lui Florin Cioabă, toată lumea a aflat cu surprindere că romii vor avea doi regi: pe cel anunţat – Dorin, rege internaţional – şi pe Daniel – fratele cel mic, numit rege peste ţiganii din România.
Dus cu TIR-ul la groapă
Primul a primit o coroană făcută probabil peste noapte din bănuţii de aur ai unei salbe ţigăneşti, lipiţi stângaci cu nituri. Mezinul Daniel a primit, pe lângă averea tatălui său, şi coroana, sceptrul şi lanţul acestuia. Marica, soţia defunctului rege, şi-a binecuvântat fiii lângă catafalc, iar cei prezenţi au strigat, cum se obişnuieşte: „Regele a murit! Trăiască regele!“.
 
Sicriul lui Florin Cioabă a fost purtat pe braţe de la intrarea în cimitir până la groapă. FOTO Reuters
După o nouă slujbă, ţinută afară de această dată, cortegiul a plecat spre cimitir însoţit de jandarmi şi bodyguarzii angajaţi de la o firmă de pază. Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului rege a fost dus la groapă cu un TIR decopertat. În intersecţiile mari coloana s-a oprit, s-au aruncat bani şi s-au citit slujbe. La cimitir, monumentul funerar din granit fusese finalizat, iar sicriul alb a fost purtat pe braţe şi coborât în criptă învelit în steagul Centrului Creştin al Romilor, pe care Florin Cioabă l-a condus în timpul vieţii. În tot acest timp, fanfara a intonat imnul cu care sunt întâmpinaţi şefii de stat la vizitele oficiale.
„Imperiul contraatacă": Iulian aruncă bombele
Ion Cioabă, tatăl lui Florin, a fost recunoscut de instituţiile statului român ca rege al romilor în 1992, printr-un document semnat inclusiv de preşedintele României de atunci, Ion Iliescu. Documentul, prezentat vineri de un post de televiziune, nu a fost, însă, confirmat de autorităţile române. În 1993, romii de pretutindeni se aleg şi cu un împărat autoproclamat: Iulian Rădulescu (foto dreapta). Iulian zis Întâiul a militat pentru interzicerea apelativului de „ţigan“ şi a devenit consilier pe probleme de etnie la Parlamentul European.
Acum, când scandalul „musteşte“ în sânul familiei regale, Iulian pune gaz pe foc şi povesteşte despre „adevărata familie Cioabă“. De menţionat că Iulian şi Florin Cioabă nu şi-au vorbit mai mulţi ani, însă s-au împăcat anul trecut când primul a avut probleme cardiace, iar Florin Cioabă l-a vizitat la spital.
„Familia lui Cioabă este un păienjeniş, cât o mai fi familie“, declară Iulian. Acesta a lansat o poveste tulburătoare: bunicul lui Florin Cioabă, Ion Cioabă, ar fi fost agent KGB infiltrat într-o familie de romi din Mehedinţi. „Ăsta a stat sub acoperire 3-4 ani, şi după 3-4 ani s-a lansat în cercetarea fiecărui rom, a cules informaţii, ştia unde îşi ascund aurul şi el transmitea Securităţii“, spune împăratul Iulian. Prin urmare, împăratul îi acuză pe cei din familia Cioabă că averea nu le aparţine, ba chiar cere să se pună sechestru pe aurul familiei regale.
Iulian nu are cuvinte de laudă nici pentru moştenitorul coroanei, Daniel. Acesta afirmă că fiul cel mic al regelui Cioabă a făcut presiuni asupra familiei pentru ca el să fie numit moştenitorul coroanei. „Daniel e o fire draconică, mai are vreo 20-30 de interlopi lângă el acolo, face şi el spălare de bani, stau toată ziua la bârfe, noaptea prin baruri, şi ăia au venit să-l ajute acuma, interlopii lui“, susţine revoltat Iulian.
Ce se ascunde în spatele disputei „regale“
Dacă fiul cel mic şi împăratul Iulian Rădulescu au ieşit cu declaraţii extrem de dure, dând senzaţia că întind în piaţa publică toate rufele murdare din familie, Dorin, fiul cel mare, a rămas extrem de diplomat, încercând să calmeze spiritele şi să dea cel puţin senzaţia că, la moartea regelui, familia rămâne unită.
La căpătâiul lui Florin Cioabă, Dorin a încercat să dea impresia că lucrurile au fost decise de comun acord şi că el şi fratele lui fac o echipă. „Florin Cioabă poate să meargă pe ultimul său drum liniştit că a predat ştafeta, a predat-o unei echipe tinere, eu şi fratele meu. Chiar dacă avem puţină experienţă, eu sunt mai în vârstă, el este mai tânăr. Împreună ne vom completa, să încercăm să ne apropiem de valoarea tatălui nostru. Întreaga avere este moştenită, conform tradiţiei noastre, a romilor, de fratele meu. Mie tata mi-a dat ce mi-a dat în timpul vieţii, îi mulţumesc că m-a învăţat să respect, să fiu un om care să ajut comunitatea“, a spus Dorin, la încoronare.
În toată această poveste Marica, soţia defunctului rege, a fost prinsă la mijloc, însă a încercat să păstreze un echilibru. Sfârşită de durere, femeia care i-a stat alături regelui Cioabă de când acesta avea 14 ani şi despre care se spune că a căzut din picioare când a aflat că a murit şi-a binecuvântat, la încoronare, ambii fii.
 
Legăturile cu politicul
Nu sunt de neglijat nici legăturile familiei Cioabă cu lumea politică. Relaţia cu familia prezidenţială este de notorietate, Florin şi Dorin Cioabă împreună cu soţiile fiind prezenţi la nunta Elenei Băsescu. La rândul ei, mezina preşedintelui Traian Băsescu a fost invitat de onoare, în calitate de europarlamentar, la Congresul Internaţional Romani Union din luna aprilie la Sibiu. Preşedintele a venit personal la priveghiul lui Florin Cioabă, iar fiica sa a trimis o coroană.
 
Traian Băsescu a fost la priveghiul lui Florin Cioabă. FOTO Ramona Găină
De la catafalcul lui Florin Cioabă nu au lipsit nici liderii USL, cele mai cunoscute nume fiind politicienii PSD Mădălin Voicu şi Codrin Ştefănescu. „Am venit să prezentăm condoleanţe familiei, am depus două coroane de flori, am venit din partea partidului şi a conducerii PSD, Să dea Dumnezeu ca să revină la normal şi să meargă bine lucrurile după ce va fi îngropat“, a spus deputatul Mădălin Voicu.
Ceartă ca la uşa cortului
Cum era de aşteptat, nici nu plecase regele Cioabă pe ultimul drum, că la Sibiu a început circul, ca la uşa cortului. Startul s-a dat în Consiliul de Coroană cu declaraţiile lui Ninel Potârcă, controversat om de afaceri, lider al romilor din Gorj, judeţul natal al lui Cioabă. Potârcă a candidat la preşedinţia României în 2009, iar de câteva zile este cercetat în stare de libertate într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul estimat de anchetatori este de două milioane de euro.
„Vreau să spun acum problema despre cei doi fraţi. Nu sunt de acord cu unii care spun: «Gata, Dorin primeşte coroana, Dorin să preia coroana». Trebuie să supunem votului şi să stabilim nişte criterii de vot pentru că sunt doi fraţi, iar noi ştim că în legea noastră romani copilul cel mic preia coroana, pentru că el preia tot patrimoniul. Patrimoniul familiei nu trebuie transferat din casa regală într-o altă casă“, a spus Ninel Potârcă, joi seară, în Consiliul de Coroană. A fost suficient ca bulgărele să înceapă să se rostogolească şi să înceapă lupta pentru putere.
Ninel Potârcă (foto dreapta) nu este singurul care bagă zâzanie în sânul casei regale. Împăratul Iulian Rădulescu a declarat la un post de televiziune că el nu este de acord cu încoronarea ambilor fii ai răposatului Cioabă şi nu va recunoaşte acest act. „Eu nu am să promulg ce au făcut ei acum. Şi dacă nu promulg eu, nu va merge“, a spus Iulian Rădulescu. Împăratul nu este, însă, recunoscut de familia Cioabă.
În acelaşi timp, Daniel, fiul cel mic, a declarat la un post de televiziune că Dorin nu poate avea urmaşi: „Singura opţiune pe care o am eu faţa de Dorin este că nu are moştenitori, nu are copii. Dânsul nu poate să aibă copii“.
Replica lui Dorin a venit a două zi după înmormântare. „Am un băiat, cum să nu am copii? Nu ştiu ce declaraţie e asta, a fost influenţat într-un mod negativ de anumite persoane, dacă face astfel de declaraţii şi dacă vorbeşte astfel este foarte urât din partea lui. Noi ne-am împăcat ieri, am dat mâna de pace. El vede că a luat o hotărâre greşită şi că oamenii din comunitate au înţeles şi boicotul pe care l-au făcut împotriva mea“, a spus Dorin Cioabă. Pe de altă parte, împăratul Iulian a declarat, tot la un post de ştiri, că fiul lui Dorin Cioabă ar fi înfiat şi că, de fapt, copilul ar fi al lui Ion Cioabă, bunicul fraţilor Cioabă.
Romii nu mai vor regi
Situaţia de la Sibiu a declanşat nemulţumire în rândul romilor din ţară. Aceştia au cer desfiinţarea acestor titluri. Ferdinand Stănescu, liderul ţiganilor din Iaşi, a declarat presei că: „Noi n-am vrut să facem revolta asta, că nu se merită. De acum nu are să mai existe nici bulibaşă, nici împărat, nici rege. Noi nu avem nimic cu familia Cioabă, dar alt rege nu se mai poate înlocui. Să fie şefi în judeţul lor, nu în toată ţara, că nu au făcut nimic pentru noi!“
Protestele au pornit chiar din Gorj, judeţul natal al lui Florin Cioabă, acesta fiind originar din localitatea Târgu Cărbuneşti. „Dar dacă erau cinci fraţi, toţi trebuia ca să se încoroneze? Nu vrem regi“, a spus unul dintre protestatarii adunaţi în curtea unui lider al romilor din Gorj.
Pe aceeaşi temă:
Deşi se vehiculase suma de 350.000 de dolari pentru serviciile medicale de care a beneficiat Florin Cioabă la spitalul din Antalya, fiul cel mic al acestuia ne-a declarat aseară că factura este de 22.000 de euro şi că va fi achitată integral de familie.
Spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya ar fi cerut de fapt 22.000 de euro pentru tratamentele şi operaţia la care a fost supus Florin Cioabă pe durata internării, au declarat, luni, apropiaţi ai familiei. Iniţial, a fost vehiculată suma de 350.000 de dolari, adică peste 260.000 de euro.
Trupul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor este aşteptat să ajungă acasă, la Sibiu. Sicriul este unul special, comandat tocmai în America, susţin apropiaţii.
Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, susţine că este „o minciună“ afirmaţia potrivit căreia şeful statului ar fi cerut Guvernului un avion gratis în cazul autoproclamatului rege al romilor, Florin Cioabă.
Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, neagă că ar fi cerut ajutor financiar de la statul român.
„Ani de zile s-a vorbit de «manelizare», de «otevizare», de «becalizare» în România. Acum, urmează o nouă acţiune, «ciobizarea»”, scrie profesorul de istorie Florin Olteanu, pe blogul său de pe adevarul.ro.
Florin Cioabă, autointitulat „Regele romilor“, a murit duminică în timp ce era internat într-un spital din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge. Fostul ministru al Sănătăţii, profesorul Mircea Cinteză, a declarat pentru adevărul.ro că dispozitivul de asistare circulatorie, care i-a fost montat lui Cioabă, are rolul de a prelua o parte din funcţiile inimii pentru a o ajuta.
Romii vor ţine 30 de zile de doliu după moartea regelui Cioabă, timp în care nu au voie să facă nunţi, nici botezuri. Pregătirile de înmormântare vor dura trei zile, după care regele va fi înhumat în cimitirul din Sibiu, în cavoul familiei. „În cele 30 de zile de doliu nu se vor face nunţi, nu se vor face botezuri pe tot cuprinsul ţării. Suntem romii nomazi şi căldărari, sunt 27 de caste de romi”, explică Iulian Rădulescu, împăratul romilor.
Născut pe 17 noiembrie 1954, în oraşul Târgu Cărbuneşti, „Regele“ romilor Florin Cioabă s-a făcut remarcat prin demersuri pentru şcolarizarea membrilor comunităţii şi „pionieratul“, cel puţin declarativ, în schimbarea tradiţiei căsătoriilor la vârste fragede. Mediatizată a fost şi prietenia acestuia cu familia preşedintelui Băsescu. Cioabă s-a autoproclamat „rege internaţional al ţiganilor de pretutindeni“ în 1997.
Regele romilor, Florin Cioabă, a fost un gurmand recunoscut, iar ospeţele de familie de la casa Cioabă sunt celebre. Gurmand recunoscut, regele Florin Cioabaă a fost întotdeauna adeptul meselor mari, îmbelşugate, cu toţi membrii familiei, copii şi zeci de nepoţi şi strănepoţi.
Interesul pentru cultura exotică a romilor a fost regăsit şi în articolele publicate de presa franceză, după ce un comunicat de presă al agenţiei AFP a anunţat decesul „regelui" autoproclamat al romilor, Florin Cioabă.
Regele autoproclamat al romilor, Florin Cioabă, a fost un apropiat al familiei Băsescu, el participând inclusiv la nunta mezinei preşedintelui, Elena Băsescu, alături de soţia şi de fiul său.
Cântăreţul Damian Drăghici, consilierul premierului Victor Ponta, a declarat pentru adevarul.ro că „Florin Cioabă a fost un lider foarte important pentru comunitatea romă din România“, iar moartea sa reprezintă pierderea „unui om care a luptat pentru integrarea romilor cu o energie fantastică“.
Extravaganţele nu au lipsit din viata lui Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, care duminică a murit într-o clinică din Antalya. Anul trecut, de 8 martie, soţia regelui romilor, Maria, a avut parte de o surpriză de proporţii. Dragostea lui Cioabă pentru ea a fost atât de mare, încât i-a cumpărat o stea botezată cu numele ei. Alături de steaua de pe cer, femeia care i-a stat alături încă de când Cioabă avea 14 ani a primit şi un splendid colier din aur.
Florin Cioabă, autointitulat regele romilor, a murit duminică în timp ce era internat într-un spital din Antalya, precizează Centrul Creştinilor Romi. Acesta a încetat din viaţă, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge. Acesta ar urma să fie adus în ţară luni, cu un avion privat.
=========================================================
========================================================================

57 de comentarii:

  1. Ai da pula me, iar e sambata !

    Cum mai trece viata iasta, mi-asi pula-n ei de Cioabe borate !
    De nu ierea veneticu' asta de regele Buhai, fonfanitul cu 5 iepe, ista de l-o tradat pe maresal, ca sa-i hie lui bine, poate ca altfel se punea problema la vremea respectiva, in tara asta plina de loaze tradatoare !

    Asa ne trebo, eroii si patriotii neamului or fost puscati miseleste, ca sa avem noi acusica, in liniste si pace, cohorte intregi de pochi imbuibati, milioane de regi, imparati, printisiori si alte boratanii de "etnie rromanes", de ne-or facut de cacat fekalizat pe tot mapamondul, ori "scriitori" alde Cartarescu, care promoveaza in lumea larga, prin intermediul ICR, scrieri de o rara frumusete sufleteasca, cum ar hi: - “Uite cum e cu ţara: cică limbricul iese cu fi-su dintr-un cur plin de căcat, ca să-i arate cum e afară (…). Limbricu-ăla mic se gîndeşte ce se gîndeşte şi dup-aia zice: “Păi, tăticule, dac-aici e atît de frumos, de ce trebuie să trăim noi în gaura aia păroasă?, în duhoarea aia de căcat, în bezna aia groaznică?” Da’ taica-su-i zise răstit: “Fiule, să nu mai vorbeşti aşa! Aia-i Patria!”” (pag. 58).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: acusica, nu ca nu mi-ar placea sobectele, insa parca m-am saturat de senzatia asta permanenta de borala, ce mi-o provoaca aparitia interminabila a borataniilor astea regale, pe toate posturile de media !
      Inclusiv pe blogul ista, de zici c-o capiat Vaburcu !

      Ștergere
  2. Cum dreacu sa nu fim asociati, in toata lumea, ca un veritabil popor de tigani, ori de romani rromanizati, daca de fro doua saptamani tot halim fekale despre borataniile astea de baragladine, de nu mai intelege populimea mapamondului ce-i aciulea la noi ! Jde regi, jde imparati, un presedinte capiat, ori un ICR care publica, in jde limbi, pe ban public, valori culturale irefutabile, alde scrierile lu' Cartarescu, cum ar hi: - “Fesele barbatului izbeau acum ritmic, neiertator. Ouale, vizibile prin punga lor de piele, loveau anusul si fesele femeii, care-ncepu sa scoata strigate aspre si indemnuri obscene, spuse brutal” (pag. 341).

    Emoteonant !
    Trebo sa ma retrag, ca mi-au dat lacrimilii, da hemotie !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ce sa ceri de la Poporu' lu' Dorele ! Atata timp cat primim oleaca de pita, iar circul e in floare, da-i in pula pe ceilalti !
    Pe castratii astia care ne conduc si ne guverneaza ii doare in pule ca boanghenii hortisti joaca ceardasul prin tara iasta, impreuna cu nazistii revizionisti din tara vecina si prietena, pe unde vrea muskii lor !
    Dupa ce ca s-a dat in aceleasi barci, peste un deceniu, cu revizionismul hortist din Romania si a curinpupat cu indarjire anusurile bortii curului intr-un degrade rosu-alb-verde, idiotul neamului s-a trezit si el, sa se sparga in figuri !
    Auzi, sa ma cac imprastiat, daca nu m-am emo: „E ultimul an în care politicienii maghiari pot merge aşa de relaxat prin Ardeal. România îşi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei”
    'Te-n pula, buey limbricea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Adeca, de la anul, politicienii bozgori nu vor mai merge asea relaxati, pe unde vrea muskiu' lor !
      Or sa hie oleaca mai constipati !

      Numa' in tara lu' Dorele se poate intampla asea ceva ! Nu c-ar hi rau, doamne feri, dar macar ciocu' mic ! Oricum HARCOVul e de mult pierdut pentru populimea de etnie romana, prostodoxa !

      Ștergere
    2. Pese: sa multamim din inima bolsevicului de Stalin, care o decis infiintarea Regiunii Autonome Maghiare ! Acusica sa ciocu' mic si sa invatam ceardasul ! Prima data halitorii de clisa si jumari din Erdely, care, dupa ce se imbata, urla ca idiotii ca "Noi suntem romani, noi suntem pe veci aici STAPANI" !

      Is o pula ! Ii joaca boanghenii cum vor ei !

      Ștergere
  4. Si, ca tabloul cu prosti sa fie complet, ne mai spargem in figuri si cu regele istlalt, fonfanitul de Buhai !

    Un rege care-si tradeaza poporul si-o tireaza pe ascunselea, ca sa-i hie lui bine, este o loaza !

    De fapt, Misulika-Putzulika asta n-are nicio vina ! La mintea lui de doi bani, l-or ademenit bolsevicii cu o acadea si doua tablouri si l-or si uskit de aciulea!
    Stafia asta zbarcita nici n-a fost rege adevarat! Problema este ca, acusica, in loc sa putrezeasca pe undeva, cu tot cu lipitorile lui "regale", inca mai impute aerul asta carpato-danubiano-pontic, pe banii mei. Si ai tai.

    Zgura ma-tii de zdreanta, cu curvele tale !

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ce pula mea sa mai spun daca, numa de cand am aterizat cu babaciunea si cu potaia la Mitici, nu mai pot scapa de stirile astea reluate, la nesfarsit, cu derbedeul ala propus la sefia ministerului de transporturi, al carui nume este pur dacic, precum cuvintele varza, capra, etnobotanica, dava, ori bozgor !

    Peneleu ista e o fekala interminabila si interschimbabila ! Parca prea o iau toti in cur, de zici ca-s din partidul ista nou infiintat de Kiorete, de-i zice ceva cu Miscarea Poponara !

    Doamne feri ! Iar tzatza Leusteanca inca se mai sterge la cur cu panuse de papusoi, ori cu frunze de brusture ! Ori deloc !

    RăspundețiȘtergere
  6. Buey "limbricilor", insa, cel mai tare si mai repede m-or impresionat scrierile lu Cartarescu, promovate de ICR pe toata planigloaba, pe banii mei, desigur !

    Cu indemnul institutiei prezidentiale a Republicii Rromanes, desigur !

    Iaca:
    Mircea Cărtărescu, autorul preferat al lui Băsescu, scrie în "Orbitor":

    "Îmi bag pula în regina Angliei".

    Ce fain, ce emotionant, ce duios !

    Acusica nu ca un anume Cartarescu-Labarescu-Patapevicescu a reusit sa se screama asemenea valoare literara, insa faptul ca un institut, ce trebo sa promoveze Romania prin tot ce este mai valoros in domeniu, a difuzat pe aiurea asa ceva, este chiar jiaga-jiaga !


    Eote bre, sa-mi trag epiderma de pe putza:

    "Întrebat ce carte a citit în ultima vreme, însuşi preşedintele Traian Băsescu a nominalizat invariabil o carte a lui Cărtărescu, probabil la sugestia vreunui consilier care aflase că scriitorul a fost recomandat la Premiul Nobel de gruparea Liiceanu-Pleşu-Patapievici. Mai mult chiar, în anul 2006, Băsescu l-a decorat pe Cărtărescu cu Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Mare Ofiţer, categoria A "Literatura".

    RăspundețiȘtergere
  7. Da asta-i si mai tare:
    -“Mă fut în ea de Casa Albă?” (pag. 241), iar "“CIA ce căcat e” (pag. 242)."

    Uai, sireacu Patapievici, cu copilariile lui, alde „Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără șira spinării”, ori „Toată istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cînd i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoșească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, așa temeinic au făcut-o. Demnitatea noastră consta în a ridica mereu gura zvîntată, iar ei reîncepeau: ne zvîntam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni și așa mai departe, la nesfîrșit. Apoi ne-au luat la urină rușii, care timp de un secol și-au încrucișat jetul cu turcii, pe care, în cele din urmă, avînd o bășică a udului mai mare (de, bețiile...) i-au dovedit.”
    —H. R. Patapievici, Politice, ediția 1996, pag. 63", e cam mic copil pe langa luceafarul ista de Cartarescu !

    RăspundețiȘtergere
  8. Uai, ia-n sa merg la hoasca iasta a me, sa-i arat ce a scris Cartarescu asta, si ce a tradus in jde limbe ICRul, ca poa-poa o pun de-o jiaga-jiaga !

    Iaca, iaca:

    - “Dragule… dă-mi-o… te rog, te implor, dă-mi-o şi-n popou…aaaaah! aaaaah!” (pag. 185).

    - “Căci sfînt era să lingi cu devoţiune scrotul iubitului tău” (pag. 339).

    ======================

    Cu Eminescu nu mi-a reusit, poate reusesc cu Cartarescu s-o pun de-o inversiune secsuala, la popou !

    Ahhhh...ioi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: m-o spurcat hoasca. Plus ca tre sa plec, in pula me, ca sa duca zbarcita dreaq nush ce pachete si coletele pe la pretini si vecini !

      Ștergere
  9. O zi buna, spor la muie de 5 stele !

    RăspundețiȘtergere
  10. Buewy ce se mai aduna ...tiganii pe blogul aista !! Baftalo..!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tiganizarea Romaniei continua !
    De fapt, nici nu stiu daca s-a oprit fro data, in ultimii douajde ani !

    Doamne feri, ce-a ajuns sireacu poporu rromanes ! Unde intorci capul, numa' baragladine imputite ! Tu-i in gura de indieni borati !
    Pe vremea Republicii Socialiste Romania, cand inca mai aveam armata, am avut nenorocul, cam fro 3 serii la rand, sa am in pluton cate 1-2 tigani borati, de aia mai scoliti ! Numa probleme aveam din cauza magraonilor, incepand de la faptul ca puteau pur si simplu, de comentau toata ziua tilicarii ca nu mai pot sta in dormitoare cu ei, si pana la faptul ca nu puteai sa ai incredere, nici cat negru sub unghie, in fro unul dintre ei !
    Nu ti-ar fi muncit magraonii, ori sa-ti duca o treaba pana la cap, nici daca-i futeai in muie !

    RăspundețiȘtergere
  12. Uitati-va la pozele de mai sus ! Asta promovam noi acusica, cu indarjire, pe toate sticlele si prin toate gazetele: tigania ! Baragladine imputite ce n-or muncit in viata lor ! Magraoni ingusati si inculti, pusi numai pe furtisaguri si inselaciuni !

    RăspundețiȘtergere
  13. Si, in acest circ tiganesc, fara de sfarsit, totul se duce de rapa !
    Fro 2-3 labagii de astia masoni, de pe la BNReu, ne tot ametesc ca suntem deja pe crestere, ca am inceput sa exportam papusoi in SU ale A, ca si cum ar fi ceva fara precedent, ceva mirobolant si megalitic in existenta poporului roman si ca deja luminita de la capatul tunelului a devenit un fel de faclie !

    Iar, in realitate, saracia este aproape generalizata ! Iar pe noi ne fute grija, incepand de la prima institutie a tarii, si pana la nivel de consiliu local, c-a crapat un magraon si ca boracii lui borati se tot autointituleaza regi si imparati !

    Na, ca sa-mi pice bine la pateu, numa' ce aflai ca mai avem un rege al magraonilor, unul Stanescu, care cica el e cel mai adevarat, pen ca-i regele boratilor crestini de pretutindeni!

    Doamne feri !

    Uai, care pula me ai o pusca, de imprumut ?

    RăspundețiȘtergere
  14. La ce pula me sa te astepti de la niste poporeni de frunte, ce-or gasit de cuviinta ca ar fi benefic sa se traduca, in jde limbi, pe bani publici, tiganiada lu' Cartarescu !

    Eote:
    - “La rîndul ei, femeia primea-n gura caldă, rujată, tumefiată de dorinţă, capul umed al penisului, pe care-l sugea amintindu-şi sfircul matern, din care supsese odată certitudine şi ocrotire” (pag. 339).


    - “Vrei să ne futem în cur? Mi-am amintit, fulgerător, din bancuri şi din pălăvrageala copiilor. Homosexualii. Poponarii. Curiştii (…). Unii oameni nu şi-o băgau în gaura femeilor, ci în fundul altor bărbaţi. Erau cei mai răi dintre toţi, căci oamenii mari făceau prostii cu nevestele lor ca să aibă copii, dar poponarii şi-o băgau acolo, în caca, pe unde trăgeai pîrţuri, de unde-ţi ieşeau, cîteodată, cînd te mîncă, viermişorii” (pag. 381).
    ==========================

    Ioi, ce ma scarchina in locul pe unde trag eo pîrţuri si pe unde-mi ies, cîteodată, cînd ma mîncă, viermişiorii !

    Iar popa Teokes urla, ca un descreierat, ca nu suntem un stat national, unitar !

    RăspundețiȘtergere
  15. Ziceam ca, o perioada, sa nu ma iau de tilicarii astia din armata activa !

    Da' nu pot frate ! Nici n-am "deschis" bine Obositorul Militarilor si aflai ca medicii militari si-au serbat jde ani de existenta !

    Brava lor, oameni destoinici !

    Insa, mai - mai sa-mi decalotez penisul de epiderma, cu doua deste, cand vazui p-acolea ca seful Directiei Medicale e tot Muresan ! Si, curios cum sunt, cautai repede pe goagal sa vad daca nu cumva si Ranetti Smekeretti e tot seful SMC !

    Sa-mi sece scrotul, ca supt de o vulva, cum ar zice maestrul Cartarescu !

    Parca numa acusica egsacteman un anisior, bretonatul Intai al Ministerului Dezbinarii Nationale, le dadea muie celor doi !

    Iaca-iaca, pentru remembar:
    ================

    Managerul Spitalului Militar din Capitală şi şeful Direcţiei Medicale a Ministerului Apărării Naţionale au fost demişi de ministrul Corneliu Dobriţoiu. Cei doi manageri nu ar fi respectat recomandările dintr-un raport al Corpului de Control al primului-ministru.

    După ce PUTEREA a prezentat numeroasele nereguli depistate de Corpul de Control al primului-ministru, în vremea mandatului lui Emil Boc, şi de Curtea de Conturi a României la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC) “Dr. Carol Davila”Bucureşti, ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, l-a demis pe managerul instituţiei sanitare, Emil Aurelian Ranetti şi pe şeful Direcţiei Medicale din MApN, general de brigadă Mihai-Marius Mureşan. “Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a dispus constituirea unei comisii mixte, care a avut ca obiectiv reanalizarea modului de organizare şi desfăşurare a controlului managerial la Direcţia Medicală şi la SUUMC, inclusiv verificarea modului de implementare a recomandărilor formulate de Corpul de Control al primului-ministru şi de Direcţia audit intern a MApN. Comisia a constatat că deficienţele au fost cauzate de rezultatele limitate ale managerilor celor două instituţii. În consecinţă, cei doi comandanţi au fost eliberaţi din funcţii”, se arată într-un răspuns oficial al Ministerului Apărării Naţionale (MApN) oferit PUTEREA.

    Totodată, ministrul l-a împuternicit pe colonelul Răsvan Hristea în vederea asigurării atribuţiilor şi responsabilităţilor funcţiei de comandant al SUUMC şi pe colonelul Georgel Adrian Stan, la şefia Direcţiei Medicale.

    Nereguli depistate

    Direcţia audit intern a executat, în perioada 31.10.2011–31.01.2012, o misiune de audit de regularitate şi al performanţei la SUUMC, în urma căreia au fost identificate o serie de probleme, pentru soluţionarea cărora au fost formulate şi recomandări. Printre acestea, s-au numărat şi unele dintre disfuncţionalităţile sesizate de Corpul de Control al primului-ministru, mai precizează oficialii MApN.

    Conform rapoartelor Corpului de Control al primului-ministru şi al Curţii de Conturi, conducerea SUUMC a atribuit ilegal, fără licitaţie, 7,7 milioane de lei, doar în 2010.

    De asemenea, Consiliul care l-a numit pe managerul Ranetti a fost constituit ilegal, deoarece din componenţa acestuia nu a făcut parte şi un reprezentant al Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei na, intreb si eo: cand am fo de caca-maca ? Atunci ? Acuma ? Ori tot timpul ?

      Ștergere
  16. Uai, care pula me ai castigat cupa de chele la editia cu numarul 800.000 ?

    Uai Curleoane, ca tu ai ramas un fel de sef, insa vad ca ai fo un fel de pula bleaga, cine o fo fericitul castigator ?

    Si ce a primit, in dar, de la militianul de puscarii ? Nu cumva tot un miel belit, asea cum primiram si noi, cu ocazia intalnirii de 3 ani de existenta, organizata cu mare fast si fas, in aceasta primavara, la Trompeta Severin ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei, am propus o broasca la protap si-o galeata de vin, da' dom sef s-o facut ca nu pricepe. Asa ca mi-am oferit un mic fara bicarbonat s-un sfert de vin fara halcool.

      Ștergere
  17. Sa aveti o seara buna, cu muie de 5 stele !

    Tre sa plec, cu hoasca iasta a me, la nush ce fini, ca sa le duca nush ce !

    O tot mananca-n pizda pe cotoroantza si nu se mai linisteste dreaq acasa !

    Pese: uai ala cu trotuaru' de 5jde metri, ai terminat constructia aia smegalitica ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Data viitoare ramane la comanda bozgoroiul ala de Roborta dela Deva Pozitiv, din Niu Iorc !
    Bag sama ca bozgorila amerloco-japonesc o fo cel mai activ !
    Si cel mai interesant !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NB la ZOO + 9! Cezare, pe la 2 să ne suji cavalul nouă.
      Băi PMT, băi românaky, mai bagă şi tu colea ceva, că mi-s obosit de treburi pînă peste capu" sulii şi mi-s negru de soare, ca Cezar Muci pe Faţă-n ceriul gurii. Băi omule, fro 2-3 zile tre să faci moncă patriotică, că gata, mi-a ajuns cît i-am ţinut pe căcărezii ăştia de Cezar, Curdeleu şi Viurel cel roş şi kel în spate...Mai bine-l lăsai în kosoarele noastre, la comandă, pe purcăretele ăla de Cezărelu gogonelu suje-mi-ar melu, că Curdeleu ăsta al tău din Birtolomeu, cre că pierdu ştampila unităţii ZOO + 9, că nu mai apăru limbriku pe-aciulea. Cică, zic unii, de cînd au descoperit ăia din BV un cimitir lîngă Biserica Neagră, aurolacul din Triviale stă numai p-acolea aşteptând pomana celor răposaţi de pe vremea lui Mihai Viteazu. Cît despre Viurelul din Hurziceni...şi-a şters pozele de pe Faisbuci unde era el la ciordit de lebede, iar acu candidează la coroana regală a lui coCioabă...

      Ștergere
    2. Uai, ai dreptate ! Limbricea ala de Curdeleu cred ca-i intr-o coma prelungita ! A ragait si el 3 prostii, intre treaz si muci, si gata !
      Pana si idiotul netului vad ca s-a spart in figuri, mai cu simt de raspundere !

      Ca sa nu mai zic de tembelul ala de Roborta Curului pozitiv ! A avut cateva comenturi desavarsite ! De parca ar hi copilarit la ZOO + NOO !

      Ștergere
  19. Uai fratilor, de toate gradilii, corpurilii , armilii si specialitatilii !
    Numa ce vazui si eo pe saitu’ SCMDului ca armata militara o pune de-o dezbatere publica pentru modificarea şi completarea Legii nr. 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale !

    Pai nu-i rau, ca vremurile se schimba rapid, iar armata trebo schimbata si ea ! Din mers, inspre binele pulimii, adica a celor de la coarnele plugului, a tilicarilor de la talpa, care creapa ca idiotii, pentru un pumn de euroi prin cele zari ale lumii, ori is plini de datorii pe la bancile din tara !

    Am cetit proiectul ala de lege si am ramas profund impresionat ! Mai-mai sa-mi dea lacrimile si sa ma buseasca borsul pe nas, de emotie ! Mai ales cand am vazut cum Departamentul pentru Armamente, ista de i-a inzestrat pe aviatori cu caricioplane de ultima generatie, o sa hie inghitit de Comandamentul Logistic Intrunit, transformat intr-un departament gigant !

    E usior de inteles de ce, nu ? Pen ca avem un general cu 6 stele ce nu-si mai gaseste locul. Iar muskii lui, ajiutati de muskii lu conasu vice, fost sef de mafie personala, insa re-reevaluat, care si ei e ajiutati de muskii lu Dottore-plagiatore cumatrul, deci muskii lui vrea musai sa fie secretar de stat, cu functie prevazuta si cu civil, si cu militar. Cu 8 stele, desigur !

    Nu degeaba ne Zisu el generalul Spusu, cand o fo trimis in exil, pe Statul „M”, de catre ministrul Mos Teaca, ca se va intoarce si mai puternic, si mai frumos si cu palosul mai gros !

    Iaca, iaca:
    ===============================
    (10) Departamentul pentru înzestrare şi logistică este condus de un secretar de stat sau cadru militar în activitate, care este şi şef al departamentului. În situaţia în care şeful departamentului este cadru militar în activitate, acesta este numit de către primul-ministru, la propunerea ministrului apărării naţionale, cu avizul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, iar funcţia este asimilată funcţiei de secretar de stat.”
    ===========================
    Structura mai politizata, decat Ministerul Dezbinarii Nationale, n-ai sa vezi !
    Lupta pentru putere, functii si grade este desavarsita. Cu o paiata de ministru, care ne povesteste despre invazia ozeneurilor pe plaiurile mioritice, ce poti sa faci ! Iar ala de a incercat sa faca cate ceva, si chiar a reusit sa scuture oleaca sistemul de jeg, a primit un sut in cur si e cercetat penal, ca un talhar din clanul Butoane, ori al Camatarilor !

    Ai di pula me, ca se vede manareala si din avion !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ce mai aflam noi din proiectul ista de Lege?

      Pai mai aflam niste lucruri extraordinar de importante, in beneficiul pulimii de la talpa armatii, cum ar hi:
      -se schimba iar denumirile categoriilor de forte, ca nu mai suna bine; de fapt asta-I problema la romani: cum sa ne intitulam ! Cand SMTU, cand SMFT, cand CFT ! Sa fie de lucru pentru schimbarea tuturor “documentelor”, pentru confectionarea de stampile noi, pentru alte tipizate, etc !
      -securistii ceisto-informatoristi devin si ei ditamai departmentul, un fel de stat in stat; ne mai trebo si un departament de pochi si treaba-i gata ! la o armata de fro 40 de mii de tilicari, ne-am umplut de departamente, mai a dreaq ca amerlocii !
      -Directia Medicala va lua oleaca de muie, in suptordinea asa ZISULUI Departament de logistica, iar Jî 4, alde Directia Logistica ia si ea oleaca de muie pipetabila, cu ALUPIGUS !
      Iaca, iaca:
      ======================
      „Art. II. – (1) În cuprinsul actelor normative în vigoare, următoarele denumiri se înlocuiesc după cum urmează:
      a) „Statul Major al Forţelor Terestre” cu denumirea „Comandamentul Forţelor Terestre”;
      b) „Statul Major al Forţelor Aeriene” cu denumirea „Comandamentul Forţelor Aeriene”;
      c) „Statul Major al Forţelor Navale” cu denumirea „Comandamentul Forţelor Navale”;
      d) „Direcţia generală de informaţii a apărării” cu denumirea „Departamentul de informaţii pentru apărare”;
      e) „directorul Direcţiei generale de informaţii a apărării” cu denumirea „şeful Departamentului de informaţii pentru apărare”.
      (2) Atribuţiile următoarelor structuri sunt preluate astfel:
      a) ale Departamentului pentru armamente, de către Departamentul pentru înzestrare şi logistică;
      b) ale Direcţiei logistice din cadrul Statului Major General de către o structură din subordinea Departamentului pentru înzestrare şi logistică, stabilită prin ordin al ministrului apărării naţionale.”
      =====================
      Adica, ca o concluzie, Departamentul asta de inzestrare si logistica va fi un colos, ce se va ocupa de la distributia de chiloti-izmene, de la barmanii si femeile de serviciu de la crasmele militare si pana la inzestrarea, pe hartie desigur, cu caricioplane si scuturi antiracheta!

      Ai di pula me, ce fain e la noi !

      Pe pariu ca si peste 5 ani vom vedea, pe soselele patriei, aceleasi RD-111, din dotarea de exceptie a armatei ? Si ca ARO o sa produca furori, si pe mai departe?
      Sper sa nu suflu-n veioza pana atunci !

      Ștergere
  20. Da la transporturi, la transporturi, a doua armata a tarii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ci pula me vrai ? Ca nu deslusesc !
      Explica-te, buey ! Noi nu mai avem nici Prima Armata a Tarii, d-apoi si pe a doua !
      Chefereul s-a dus in pula, garile s-au prabusit, sute de rute s-au inchis, iar unele trenuri de persoane au cate un vagon !

      Ce armata bre ! Las ca a "disponibilizat-o" guvernul, cu privatizarea iasta de succes !

      Ștergere
    2. Asia muei, ai vazut ca stii. Ai un zaci. Esti cam timid, da promiti.
      Ia zi, di visul hiparatului Iulian di a si-mereche cu Nutii de ROM(ROMAN) ci gindesti?

      Ștergere
  21. Uai, inca n-am tras cu ochiul la blogurile "partenere", ca sa vad cum s-au fecalizat ele, pana la isterie, pe probleme gen "pensiile militarilor de la A la Zît", ori pe dezbateri cu iz politic, de alea interminabile !

    Da nici nu vreau sa-mi stric buna dispozitie si setea de a trancani, ca proasta pulii, despre esenta chintesentei !

    RăspundețiȘtergere
  22. Preluare de pe Romania Smegalitika:
    ============================================

    Fa-ti timp....Rudyard Kipling

    In trecerea grabita prin lume catre veci,
    Fa-ti timp, macar o clipa, sa vezi pe unde treci!

    Fa-ti timp sa vezi durerea si lacrima arzind
    Fa-ti timp sa poti, cu mila, sa te alini oricind!
    Fa-ti timp pentru-adevaruri si adincimi de vis,
    Fa-ti timp pentru prieteni, cu sufletul deschis !
    Fa-ti timp sa vezi padurea, s-asculti linga izvor,
    Fa-ti timp s-asculti ce spune o floare , un cocor!
    Fa-ti timp, pe-un munte seara, stind singur sa te rogi,
    Fa-ti timp, frumoase amintiri, de unul sa invoci!
    Fa-ti timp sa stai cu mama, cu tata tau - batrini....
    Fa-ti timp de-o vorba buna, de-o coaja pentru ciini....

    In trecerea grabita prin lume catre veci,
    Fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!

    Fa-ti timp sa gusti frumosul din tot ce e curat,
    Fa-ti timp, ca esti de taine si lumi inconjurat.
    Fa-ti timp cu orice taina sau adevar sa stai,
    Fa-ti timp, caci toate-acestea au inima, au grai!
    Fa-ti timp s-asculti la toate, din toate sa inveti,
    Fa-ti timp sa dai vietii adevaratul sens!

    Fa-ti timp ACUM ! ca-n urma zadarnic ai sa plangi,
    Comoara risipita a vietii n-o mai strangi.
    ==============================

    Mie mi-o placut tare fain pasajul cu "Fa-ti timp de-o vorba buna, de-o coaja pentru ciini...." !

    Iara dupa
    "Fa-ti timp, caci toate-acestea au inima, au grai!",
    Eo asi completa si cu
    Fa-ti timp, dreaghe pulete, o muie ca sa dai !

    I-am aratat-o si hoscaitei si mai ca nu i-a venit sa-si faca cruci ! T-o'n gura de urata, are impresia ca eo n-am corazon ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: cam are dreptate Rudy asta ! Din pacate ! Daca-mi fac un inventar sumar, bag sama ca am fentat cam multe chestii din viata ! Iar acusica, cand am timp suficient, nu mai am chef !

      Ștergere
    2. Asea ca, NB la ZOO + NOO !
      Spor la muie, de 5 stele ! Ca, pe mine, ma doare gura de cat am clapacit la taste !
      Prea brusc m-am bagat !

      Ștergere
  23. Las ca ti repareaza huoOprea!

    RăspundețiȘtergere
  24. ,,Leanca: Da, domn' judecător, onoarea mea, săru' mâna, nereperată, cum remâne?
    Prev. (maliţios): Las' că ţi-o reperează domn' Mitică! ''

    RăspundețiȘtergere
  25. Ai dă pula me, iar e duminică !

    Mneata buna la ZOO + NOO !

    RăspundețiȘtergere
  26. Cand deschisăi usea la blog si dadui cu muia-n baragladinele alea de magraoni, iar borai imprastiat, de-am mozolit tot capacul si colacul de la veceu !

    RăspundețiȘtergere
  27. Uai domnu cu adminu, schimba dreaq aranjamentul din peisaj, pana nu ma-nervez si-ti fac o aroganţă, de te-apuca tremuratul !

    RăspundețiȘtergere
  28. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, merci c-aseara inbelitu-m-ai la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    PMT-uli, ce-ai cu kaizarii afumatilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ni suji ...UUUULAAAAA ! Mai putin la SPMT ca n-are!!

      Ștergere
    2. N-am nika bre, vorbesc si eo ca sa nu adorm ! Tu-i in muie de kaizari ! Fara numar-fara numar !

      Si, pana la urma, decat cu constipatii aia de vichinji, mai bine cu kaizarii istia romanesti !

      Ștergere
  30. ,,Anonim25 august 2013, 11:36

    Sa ni suji ...UUUULAAAAA ! Mai putin la SPMT ca n-are!!''

    Si tu 9!

    RăspundețiȘtergere
  31. Uoai PMT, da ia zi-ne tu 9, cum ii cu vichinjii cia. Stii tu cum eria cind vinei dintr-o misiuni din strainataturi. Uoai, barbatii chiar au coarni?!

    RăspundețiȘtergere
  32. Uai, sa-mi trag secsu pe supt mine, de nu ma tot fute hoasca aiasta a me, cum vrea gaozul ei !
    Are impresia ca eo sunt soferul ei personal si ma poate fute la melodie cand si cat vrea muskiul ei, ala zbarcit !
    Sa dea dreaq de nu ma duc sa fac toate stopurile din cartier, pe rosu. Sa-mi ia dreaq carnetu' fro 3 luni, ca m-am saturat de birjareala !
    Sa mearga, in pula me, si cu troleul 96 ! Ca are aere conditionate la max ! Chit ca pute a baragladine de Rahova, ori a magraoni de Alexandriei !

    RăspundețiȘtergere
  33. Buei, ăia doi încornoraţi, din prima poză îs: la stînga Cezar Muci de Fier, iar la dreapta Viurel, baragladina din Hurziceni. Buei, da" ce frumoşi şi negri mi-s...

    RăspundețiȘtergere
  34. Mei PMT, bucura-te ca nu esti singurul futut de femeie! Ete, io nu stiu cum sa scap cu viata in fiecare zi . Cred c-ar trebui s-o trimit sa lupte cu talibanii, ca sigur i-ar termina in vreo saptamina.

    RăspundețiȘtergere
  35. Fiul lui Dorin Cioabă, Bogdan, ar fi, de fapt, unchiul lui. Declaraţiile şocante au fost făcute la România TV de către “împăratul” Iulian care susţine că băiatul de 17 ani este fiul lui Ion Cioabă, bunicul lui Dorin Cioabă. Mai mult, la mijloc ar fi vorba şi despre un şantaj cu informaţii secrete pentru aurul familiei. Scandalul în jurul paternităţii copilului a fost iscat chiar de Daniel Cioabă care a spus că fratele său, Dorin Cioabă nu poate avea moştenitori. “Dorin nu are mostenitori. Nu are copii. Dânsul nu poate să aibă copii”, spunea Daniel Cioabă, fiul cel mic al lui Florin Cioabă. Dorin Cioabă s-a declarat uimit de afirmaţia fratelui său. Mai mult, într-o intervenţie la România TV, Dorin Cioabă i-a cerut în ţigăneşte fratelui său să nu mai spună nimic în momentul în care Daniel se pregătea să explice afirmaţiile pe care le-a facut cu privire la moştenitorii fratelui lui. Mai mult, “împăratul” Iulian a susţinut că băiatul de 17 ani este fiul lui Ion Cioabă, bunicul lui Dorin Cioabă. “Copilul care este la el acum e al bătrânului Ion Cioabă. Aşa se spunea că ar fi avut o relaţie cu o fată la Bucureşti şi a făcut un copil. Ca să nu rămână copilul pe drumuri, s-a înţeles cu fata aia, a luat copilul de la ea şi l-a adus acasă şi i l-a dat lui Dorin. Copilul este dat lui Dorin. E crescut ca o păpuşă. E crescut de familia lui Dorin Cioabă. Femeia care l-a adus pe lume e româncă, o artistă frumoasă”, a declarat “împăratul” Iulian la România TV.
    Roxana Dobre, A.M.PRESS

    RăspundețiȘtergere
  36. Ca tăt românul am şî eu televizor şi chiar mă uit la el când închis, când dischis câ nu prea-mi ajung bani di curent.Da mă uit când aflu câ esti ceva mai important.Numai ci vinem de la crâşmâ din sat şî un vecin mi-o zâs câ-o murit regele.Fug urjent acăsuţâ sâ-i spun şâ muierii şâ să hotarâm, dacâ dăm drumul la teveu ori nu.
    -Bă Constantine, n-a venit factura încâ şî nu ştim cât o fi de dat şî te-am mai prins când ti uitai la Mireasâ pentru fiul lui mumă-ta...zâşi ea,în timp ci-mi punea câte ceva de-ale gurii pi masâ.
    -Hai tu câ n-o fi foc zâc eu...măcar sâ videm şâ noi mormântarea la reje şî şi obiceiuri au şî ei. Am supus democratic la vot sâ videm dacâ îi dăm drumul.Eu mai jmecher di felul meu, am râdicat amândouâ mânili, ea a ridica numa una câ mestica la măligâ încâ.Aşa câ am pus teveul în prizâ câ avea mereu o luminţâ care ardea chiar dacâ era stâns, bănui că ni filma sau asculta cineva pin luminiţa şeea.De aşeea îl ţâneam scos şî din prizâ.Îi dau drumul şî şi sâ vezi...pi tăti posturili era mormântarea.Relatari, interviuri, invitaţâ , o grămadă di lume cari îşi dădeau cu părerea.Başca, văd eu câ nici unul măcar nu ştie tradiţia lor.Eram tari bucuros câ eu ştiam câ sâ trag di pin Indii di printr-un trib numit Sindi.
    -Hâ, Constantine ti lămurişi amu câ nimini nu ştie mai nimic di obişeiurile lor?auz eu glăsuind muierea...mai şî râdea neisprăvita de moartea rejelui.
    -Aşa obicei ar trebui sâ fie şâ pi la noi...să ni pocăim, sâ scăp sâ mai cheltui când crăpi Constantine, nu mai am de muncit şâ di făcut sumedenie di colaci la tăt satul.Numa câ eu nu cred câ ţân aiştia aşa obişei.Gura muierii pornise ca o meliţă spurcatâ şâ abia mai prindeam câte-o frânturâ din şi sâ mai spunea la televizor.Iaca aşa aflu câ pirandele mici se dau la montă de neleapcă, adică de tinere câ le pute a taur mai devreme ca la româcuţâli
    noastre. Da amu nu se mai pune problema câ şâ a noastre îş iuţi di cur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. -Na beleaua dracului...apăi cum sâ poatâ sta duduşili lor fărâ a sâ spăla şasâ stămâni pe canicula asta...Mă şî umflâ râsul şâ-mi imajinez bieţâi garoi dornind cu măştile pi figurâ, ca la aplicaţâie în armatâ.Undi mai pui câ nişi n-au voie sâ li facâ di mâncari.Greu di ei zău.Oari gurili lor sâ nu mănânce nimic?Di şiordit n-o zâs dacâ au voie sau nu.
      -Fa, vinâ repidi câ uiti o ales doi reji amu.....o strâg eu pi muiere , care mestica mâncarea la porşi pi prispâ.Din doi paşi intră ca o vâjalaie în casâ.
      -Apăi na, amu aşa li trebuie la aiştia din Europa, sâ li dăm şî noi amu pisti nas, câ numai noi avem trii reji şâ avem şâ împărat şî preşedinti.
      - Cari preşedinti fă ?....nu l-am dat noi gios? Amu şică îi spuni guvernator...
      -Şââââ, pi şini dracu mai guverneazâ? Pi aiştia a lui Şioabâ.?...şî mă umflâ râsul de prostia ei.Ma gândesc la bietu Pardaian din capu satului, care după vreo douâ râgâituri cu damf de lebede vieneze, îşi făcuse un castel de căuta piranda cu mobilul pentru sex.Că nu ştia bietul pin şi camerâ îi şi puterile sâ cam terminau.Da al dreacu ţâgan, îşi luase GPS şâ-l montase pe-o ţâţâ la muiere.Cum o prindea mai pi-aproape, cum turna câti un puradel.
      -Vezi fă, cât di bini o duşi el amu? Copchii noştri chiar dacâ ari carti fac betoani şâ şterg cururi di moşneji şi babi pentru vro doi euroi.Noi ni spetim pi-o palmâ di pământ şi creştim ghiţăi şâ porşi pi care tăt ei îi cumpârâ, şâ tot cât vor ei dau.Tu alerji câte-o gainâ dimineaţa şâ-ţi vini sâ-i scoţi oul din cur cu şurubelniţa, ca sâ ai şi-mi pune cu mine mâncare când mă duc la cosât.Muierea iese sâ deie crăpare la porşi câ înşepuserâ a face triluri de sâ auză tăt satu.Eu dau repede pe Animal Planet şî mă uit la turmili di bivoli a nimănui cum sâ zbenguie pin savanâ.Deh, az îi sărbătoari şî de aşeea am scăpat mai uşor cu munca şâ chiar şâ di gura muierii.Dau sâ înfulec mai repidi borşul di pântişi, adicâ ciorbâ di burtâ cum îi spun sulemeniţâi di pi la târg, pomenindu-mâ cu lacrimi pe obraz di la ardeiul şela iuti.
      -Ptiu necurate, din casa noastră...şi plânji bă Constantine, ori nu ai primit colacul? O aud pe muiere umflându-se de râs...
      -Taşi fa, eşti nebunâ cu ardeii tăi cu tăt.De la ei mi-au dat lacrimile.
      -Păi da, te grăbeşti sâ crăpi în tine sâ mai faşi o turâ pi la crâsmâ, las câ ti ştiu eu, zâsi e îmbufnatâ.
      -Zâc eu răspicat şâ autoritar tătodatâ.Mă duc neapărat ca sâ ieu un bidon di doua oca di beri, douâ punji di stiksuri, nişti sâmburi şeva şi te scot la picnic când merem sâ mutăm vitele de la imaş.
      -Bag samâ Constantine câ-ţi pute a catrinţâ,îmi zâşi ea zâmbindu-mi ghiduş.Adevarul e că îmi era dor de muierea mea aia tânăra, frumoasâ şâ zglobie ca o căpriorâ di munti.Amu avea palmele crăpate şâ aspre di muncă, dar tăt a me era.Mă îmapc cu gândul câ amu avem douâ cioabe reji.Poati la viitoarili alejeri o sâ punem şâ douâ preşedinditi şâ sâ vezi sucşesuri pe naţia română.Vă pup din munţi drajii mei.
      Constantin Cristescu · Vatra Dornei

      Ștergere
    2. Uai fericitule, ce n-as da si eo sa traiesc oleaca in Dorna ! Sa scap de miticii astia imputiti, de Rahova !
      Oameni de toata isprava acolea, iar plaiurile sunt de basm !
      Daca Piatra Neamt, asa cum se zice, ii perla Moldovei, apoi atunci Vatra Dornei e sigur diamantul Bucovinei !

      Ștergere
  37. Celor care doresc sa stie: "Urzeala tronurilor: cum s-au ales ţiganii cu doi regi".... un UPDATE care merita citit!

    RăspundețiȘtergere
  38. TOP-UL AVERILOR romilor DIN Romania.
    -------------------------------------
    Romii de la noi din ţară nu o duc deloc rău. Şi la ei, "societatea" se împarte în două categorii: unii foarte bogaţi, unii foarte săraci. Cei din prima categorie au averi de milioane de euro, vile luxoase şi maşini care nici nu au apărut în reprezentanţe.

    Puteţi vedea mai jos "Topul Forbes" al ţiganilor de la noi:

    Ionelaş Cârpaci din Timişoara
    - avere estimată la 13 milioane de euro

    Bulibaşa Ferdinand Stănescu din Molodova
    - avere estimată la 7 milioane de euro

    Silvian Ilie Filoti, cunoscut sub numele de "Fulguţă"
    - avere estimată la 6,3 milioane de euro

    Toma Miuţescu din Vâlcea
    - avere estimată la 6 milioane de euro

    Moştenitorii lui Dan Finuţu din comuna Buzescu, judeţul Teleorman
    - avere estimată la 4 milioane de euro

    Bercea Mondialu' din Slatina, judeţul Olt
    - avere estimată la 3,7 milioane de euro

    Dan Stănescu din Costeşti, judeţul Argeş
    - avere estimată la 3,1 milioane de euro

    Moştenitorii Regelui ţiganilor Florin Cioabă
    - avere estimată la 2 milioane de euro

    Iulian Rădulescu de la Sibiu, autointitulat Împăratul Romilor de Pretutindeni
    - avere estimată la 1,9 milioane de euro

    Florin Salam
    - avere estimată la 1,3 milioane de euro

    Nicolae Guţă
    - avere estimată la 1,2 milioane de euro

    sursa: serial vertical news.ro

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri