Google Translate

joi, 8 august 2013

PDL in degringoladă. Pulverizarea partidului este o mişcare uniform accelerată de neoprit! Si totusi... unii inca mai spera! Se viseaza europarlamentari...privilegii, distractii, 12.000 euro pe luna, pensii de neimaginat etc.etc.

 
Vasile Blaga, tratat cu DISPREȚ de primarii din Argeș. Doar 2 din 22 de edili au mers la întâlnirea cu șeful PDL.
 
Președintele PDL Vasile Blaga a fost lăsat cu ochii în soare de cei 22 de primari excluși din partid de fostul președinte al PDL Argeș, Mircea Andrei. Astfel, doar 2 dintre ei au mers la întâlnirea cu șeful PDL, restul preferând să meargă la o bere cu Mircea Andrei.
Aceștia au spus că nu vor să facă parte din PDL, unii din ei argumentând că partidul nu mai este unul democratic.
 
 
"Nu mai putem reprezenta acest partid, nu mai e democraţie, nu mai e un partid democrat, e un partid în care se stabileşte de sus în jos. PDL-ul la Argeş va avea un nivel de care nu cred că va face cinste", a spus Ion Dumitrache, primar Poiana Lacului.
În acest timp, douăzeci dintre primarii excluși s-au întâlnit cu Mircea Andrei, cel care i-a exclus din partid.
 
"Unii sunt plecaţi, ceilalţi au avut o întâlnire cu mine. Am decis că, dacă domnul Blaga nu înţelege unde să se raporteze şi unde să întrebe, este bine să meargă înapoi la Bucureşti", a spus fostul lider al PDL Argeş Mircea Andrei.
 
Cei 21 de primari au fost excluși din partid pe 21 iulie, după ce au demisionat din toate funcțiile politice deținute la nivel local, în PDL. După ce i-a exclus, președintele PDL Argeș, Mircea Andrei, a demisionat el însuși din partid. Au apărut informații că primarii în cauză ar fi urmat să se înscrie în Partidul Mișcarea Populară.
 
Sursa: Vasile Blaga, tratat cu DISPREȚ de primarii din Argeș. Doar 2 din 22 de edili au mers la întâlnirea cu șeful PDL | VIDEO - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/vasile-blaga-tratat-cu-dispret-de-primarii-din-arges-doar-2-din-22-de-edili-au-mers-la-i-1051182.html#ixzz2bKA4fhxL
EVZ.ro
==================================================
======================================================================
 
Inceputul sfarsitului pentru PDL
 
 
Reacţia de ultimă oră a lui Băsescu: ”ADIO, PARTID DEMOCRAT. Drumurile noastre s-au despărţit definitiv şi pentru totdeauna”
 
Traian Băsescu și-a anunțat despărțirea definitivă de PDL Adio PDL! Voi construi o altă alternativă de dreapta
===================================================================
===============================================
===============================
Si totusi... unii inca mai spera! Se viseaza europarlamentari... privilegii, distractii, 12.000 euro pe luna, pensii de neimaginat etc.etc.

Macovei a bătut palma cu „Buldogul“

Democrat-liberalii şi-au stabilit lista cu candidaţi eligibili pentru alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor, chiar dacă Vasile Blaga a anunţat, precaut, că decizia finală va fi luată abia în toamnă.

„Avem, deocamdată, înregistrate cereri la organizaţii. Ele vor fi analizate pe parcursul toamnei şi, ţinând cont şi de implicarea fiecăruia în activitatea partidului, vom stabili forma finală a listelor“, a declarat liderul PDL. 
 
Marea surpriză a democrat-liberalilor este candidatura Monicăi Macovei. Deşi a fost în conflict deschis cu Vasile Blaga şi a susţinut-o pe Elena Udrea pentru şefia partidului, Macovei a bătut palma cu „Buldogul“ şi va primi al treilea loc pe listele PDL pentru europarlamentare, poziţie ce îi asigură un nou mandat la Bruxelles.
 
 „Doamna Macovei şi-a depus cererea de intenţie la organizaţia de Bucureşti ca să candideze din partea PDL, desigur“, s-a rezumat să declare Vasile Blaga. După ce s-a remarcat prin discursul acid la adresa echipei lui Vasile Blaga, Monica Macovei nu a mai comentat deciziile partidului, după negocierile cu preşedintele PDL, nici măcar când s-a votat suspendarea pentru şase luni a lui Cristian Preda, susţinător al moţiunii Macovei la Congresul din primăvară al formaţiunii.
 
STOLOJAN, CAP DE LISTĂ
Conform unor surse din conducerea PDL, democrat-liberalii vizează un procent de aproximativ 18% la alegerile din primăvara lui 2014, scor ce le-ar asigura şase mandate eligibile de eurodeputaţi. Primul pe listă rămâne actualul lider al europarlamentarilor PDL, Teodor Stolojan, care a anunţat, deschis, că este interesat de un nou mandat. 

„Eu voi dori să-mi duc mai departe mandatul la Parlamentul European“, spunea Stolojan în primăvară. Locul secund pe listele PDL va fi ocupat de un alt europarlamentar, Traian Radu Ungureanu, frenetic susţinător al lui Vasile Blaga. Fostul jurnalist s-a desprins de grupul „intelectualilor“ cu scopul de a mai obţine un loc eligibil pentru Bruxelles, potrivit acuzaţiilor lansate în primăvară de Cristian Preda. 
Poziţia a patra pe listă i-a fost oferită lui Marian Jean Marinescu, eurodeputat PDL şi lider al organizaţiei Dolj, în timp ce ultima poziţie care aduce un loc fără emoţii în Parlamentul Eurtopean este ocupată de Rareş Niculescu, şi el eurodeputat. Ultimul loc eligibil a fost păstrat pentru Sulfina Barbu, fost ministru al Muncii, care nu s-a decis încă dacă va intra în cursa pentru Bruxelles. 

Marele perdant al luptei pentru Bruxelles rămâne Cristian Preda, care a fost exclus pentru şase luni din partid şi nu va mai prinde un loc eligibil pe listele democrat-liberalilor, deşi a arătat în mai multe rânduri că îşi doreşte să-şi continue cariera politică europeană. Mai mult, Preda şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Bruxelles în aceeaşi zi cu Monica Macovei.
 
Sursa:
======================================
==================================================
===============================================================

30 de comentarii:

  1. Preluare... pe piept:

    ,,tigri2 spunea...
    Stimati colegi de bloaga,vad ca ati inceput sa ingaimati vorbe fara sens,pe cat de multe pe atat de goale de continut.Fiecare se vrea un guru sau o fantana de intelepciune,mai,mai sa va afisati cardul de diplome si de shtudii foarte superioare,care de care mai dashtepti si mai stiutzi in a interpreta legile de parca ati vorbi cu niste angajati de-ai lui Prigoana sau niscaiva scuipatori de seminte de pe Podul Minciunilor din Sighii.Mai nasparliilor,reveniti cu picioarele pe Terra ,veniti cu sfaturi si solutii practice si incercati sa indulciti viatza fostilor camarazi ca,in fond,habar nu aveti cate prune aveti in desaga.''
    8 august 2013, 00:04

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lui Viurel cu capu rosh si kel, sa-i dam o mooiutza si un cap de putza.

      Ștergere
    2. Mai tarantula, meri in os!!

      Ștergere
  2. despre USL niica?? curge lapte si miere pe strazi?
    Ma gandeam si io ca adminu' ii fute pe aia de la putere asa cum ar trebui asa cum face presa(ma rog mai putin antenele) asa cum fac bloggerii.In schimb el fute persoane si partide care's "rupte'ngura".....pierdem timpul!!

    PS dadui o pagina-2-3-in urma.....acelasi cacat.Tara asta mai e guvernata?Da sau ba?.....si mai ales CUM?
    Ca sa stai sa faci o laba si sa critici opozitia care e sublima dar lipseste cu desavarsire repet....pierdem timpul.Probabil ca guvernul guverneaza,parlamentul e spirt,presedintele e "perfect"....deci nimeni n-are nici o grija:):)Nu tu economie,nu tu taxe si impozite noi,niica,niica....dolce far niente adminule (scuze am uitat ca pe carnetul tau de partid scrie si acum FSN)
    fa si tu o statistica cu articolele din arhiva si iti vei vedea "obiectivitatea".....ca doar tu minti ca un adevarat militian

    "Nu sunt inregimentat politic. Nu ma plateste nimeni. Eu sunt propriul meu stăpân."
    Esti o "laie" adminule iti spun io!!

    Aaaaaa ce faceai in '89 si inainte "formatorule de opinie".....hac

    RăspundețiȘtergere
  3. Astia din articolul de mai sus sunt toti morti dpdv politic.Deja e neinteresant.Ma intereseaza ce se intampla ACUM cu tara asta si cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. preluare money street

    Nu mai ramane niciun dubiu de ce premierul Victor Ponta a hotarat sa tina la secret, cel putin pana in septembrie, conditiile impuse de oficialii Fondului Monetar International pentru incheierea unui nou acord. In draftul scrisorii de intentie ce va fi trimisa la Washington si obtinut de Realitatea Tv, masurile de relansare economica lipsesc complet, insa apar noi taxe si impozite. Practic, nimic nu va scapa neimpozitat in urmatorii doi ani, conform realitatea.net.



    In documentul redactat de Guvern pentru incheierea unui nou acord cu FMI, nu apare nici macar o pagina despre masurile vehiculate de ministrul finantelor, Daniel Chitoiu, pentru relansarea economica. Ne putem lua deci adio de la posibilitatea reducerii contributiilor sociale platite de angajatori sau de la revenirea TVA la 19%, fata de 24% cat este in prezent, conform realitatea.net.


    In schimb, apar multe taxe si impozite noi. Biruri pe care le vor suporta romanii care au cat de cat un loc de munca stabil sau cei care au o proprietate in plus.


    Potrivit noilor masuri pe care Guvernul s-a angajat sa le implementeze, toti cei care obtin venituri din chirii vor fi obligati ca de la 1 ianuarie 2014 sa plateasca contributii la sanatate si pensii din aceste castiguri. Pentru a reglementa acest aspect, Guvernul va emite in septembrie o ordonanta de urgenta.


    Tot de la anul, independent de tipul de contract pe care il au cu angajatorii, salariatii vor plati contributii sociale in cuantum egal. Nu vor mai fi deci diferente in modul de calcul al taxelor datorate statului pentru sanatate si pensii, indiferent ca angajatii sunt platiti pe carte de munca sau pe contracte de drepturi de autor. Acelasi regim va fi aplicat si celor care obtin venituri din activitati independente.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum peleu meu sa platesti asigurari de sanatate din chirii??? astia sunt tampiti sau ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Don,
      Esti un doby, doby, Dobitoc!
      Habar n-ai de politici economice, fiscale, bugetare...
      dar te bagi singur in seama, luand de bun ce spun alti "aerieni"...
      Buey, asa... spre stiinta publica... ai tu habar cat castiga unii din chirii??? N-ai, este sigur, caci altfel n-ai mai manca cu poloniciul kk-at. Buey... castiga enorm! Au blocuri intregi inchiriate! De ce sa nu plateasca impozite??? Ca nu vrea Basescu??? Pai Basescu este etalon, picior, oscior de Dumnezeu? Sa fim seriosi! Asta zicea pe vremile lu Boc cel mititel ca tot omu care castiga "un leu", trebe sa plateasca impozite la stat. A uitat berbecu! Asta e, este si asta ca tine! Va curge altceva prin vene, iar in cap... nu mai vorbim!
      Hai sa traiesti si o zi exceptionala!

      Ștergere
    2. Coreleonul ...nu-i prost ! Are usoare URMA DI SANGI in etnoalcoolice ! De aici i se trage ! Intelegeti si voi si fiti blanduletri cu omul! Cate un cap in gura merge...din ala KELU...!!!

      Ștergere
  6. sursa RL



    Ploaie de impozite si taxe pe capul romanilor, de la anul
    ..........................................
    Ne asteapta o ploaie de impozite si taxe, de la 1 ianuarie 2014, se arata in scrisoarea de intentie a Guvernului Romaniei pentru un nou acord cu Fondul Monetar International. Documentul obtinut de Realitatea TV e sarac in masuri de relansare economica, dar bogat in noi biruri care vor fi puse, anul viitor, pe capul romanilor. Iata in continuare comentariul aparut azi pe portatul realitatea.net.


    În documentul redactat de Guvern pentru încheierea unui nou acord cu FMI, nu apare nici măcar o pagină despre măsurile vehiculate de ministrul finanţelor, Daniel Chiţoiu, pentru relansarea economică. Ne putem lua deci adio de la posibilitatea reducerii contribuţiilor sociale plătite de angajatori sau de la revenirea TVA la 19%, faţă de 24% cât este în prezent.

    În schimb, apar multe taxe şi impozite noi. Biruri pe care le vor suporta românii care au cât de cât un loc de muncă stabil sau cei care au o proprietate în plus.

    Potrivit noilor măsuri pe care Guvernul s-a angajat să le implementeze, toţi cei care obţin venituri din chirii vor fi obligaţi ca de la 1 ianuarie 2014 să plătească contribuţii la sănătate şi pensii din aceste câştiguri. Pentru a reglementa acest aspect, Guvernul va emite în septembrie o ordonanţă de urgenţă.

    Tot de la anul, independent de tipul de contract pe care îl au cu angajatorii, salariaţii vor plăti contribuţii sociale în cuantum egal. Nu vor mai fi deci diferenţe în modul de calcul al taxelor datorate statului pentru sănătate şi pensii, indiferent că angajaţii sunt plătiţi pe carte de muncă sau pe contracte de drepturi de autor. Acelaşi regim va fi aplicat şi celor care obţin venituri din activităţi independente.

    Tot din 2014 vom avea şi o noua formă de impozitare a locuinţelor. Clădirile vor fi impozitate în funcţie de modul în care sunt folosite. Adică locuinţele date spre închiriere vor fi taxate mai mult decat cele folosite drept reşedinţă de domiciliu.

    Şi ar mai fi ceva. Românii care vor dori să-şi cumpere o locuinţă prin programul Prima Casă, vor putea contracta împrumuturi doar în moneda naţională.

    Singura veste bună care rezultă din noile măsuri fiscale îi vizează pe românii asistaţi social. Din 2014 va creşte venitul minim garantat dar şi ajutorul acordat familiilor cu probleme pentru plata facturilor la electricitate. O nimica toată dacă luăm în calcul seria de biruri suplimentare pe care guvernanţii le pregătesc românilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. sursa; CATAVENCU

    Da, știu, bănuiesc că v-ați săturat să citiți chestii despre Antena 3, cam la fel de mult cât m-am săturat să scriu și eu despre apendicele cu portavoce al lui Dan Voiculescu. Dar nu, de data aceasta nu mai e vorba despre ”vuvuzele”, Mirci ori doar pupincurism, ci despre ceva mai serios: despre cum poți să o sfeclești la modul grav într-o emisiune despre pogromul de la Iași din 1941.

    Desigur, Antena 3, cel mai urmărit canal de știri de la noi și, după cum se laudă ei, singurul post afiliat CNN (ca și cum CNN ar fi mare sculă pe basculă, dar asta e o altă discuție), nu e la prima reușită de acest fel. Acum un an i-au folosit pe bolnavii de cancer pentru a arăta cât de ticălos e regimul Băsescu, deși cuplul Ponta și casnica Antonescu n-au fost mai breji. Acum a venit vremea să-i folosească pe evrei în lupta cu același regim (?!?) Băsescu și cu Monica Macovei (?!).

    Invitați în această marți seara (unde altundeva decât la Sinteza zilei) au fost ministrul (in)culturii Daniel Brabu (cel care n-a mișcat vreun deget pentru ce s-a întâmplat cu Hala Matache ori Roșia Montană), portavocea de la Universitate, Claudiu Crăciun, și Iancu Țucărman, unul dintre supraviețuitorii pogromului de la Iași. Pe de-o parte, nu-i rău că asemenea emisiuni ne aduc aminte despre ce s-a întâmplat acum doar 72 de ani. Nu doar comuniștii au avut specimene ca Vișinescu, ci și extrema dreaptă de la noi.

    Pe de altă parte, atunci când și în asemenea emisiuni auzi numele lui Macovei ori Băsescu, nu te poți gândi decât la două lucruri: fie ți-a pus cineva ceva în apa plata, fie ăștia trăiesc într-o realitate paralelă.

    De fapt, emisiunea n-a fost despre suferința evreilor ci despre cât de “nașpa” sunt dictatorul Băsescu și procuroarea Macovei. De ce e nasol Băsescu? Păi pentru că a zis că și el ar fi dat ordinul de trecere al Prutului și pentru că l-a beștelit pe Regele Mihai, deci Băsescu e fan Antonescu, deci e de acord cu pogromul. Nimeni nu zice că cel care va ieși în sfârșit la pensie la anul nu are decât doi neuroni și ăia tot timpul în vacanța, mai ales după declarațiile despre Antonescu, dar ce treabă are el cu evreii? Iar păcatul Monicăi Macovei a fost, din nou, acela că pe vremea lui Ceașcă era procuror, deși n-avea nicio treabă cu pogromul.

    Mai rămânea, la o adică, să se ia de Elena Udrea că pozează cu cracii la vedere pe plajă în 2013, în vreme ce evreii sufereau în 1941, și ar fi făcut treaba oablă.

    PS: Apropo, pe domnul Șova îl mai chemați la emisiuni? Sunt curios ce părere are și el despre pogromul de la Iași.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai cap sec..de la tine din gusa ..niminc...? Tot dai la c/p si ne bagi sub nas ..zisele unor retardati !!
      Macar sa fie ceva de la retardatul ..nostru ce pula mea!!

      Ștergere
  8. Cât valorează averea lui Traian Băsescu.
    16 Jul 2013.
    Președintele Traian Băsescu a publicat, în urmă cu câteva zile, propria declarație de avere pentru anul 2012. Șeful statului a economisit 20.000 de lei și a achiziționat un autoturism, pe durata anului trecut. Dar cât valorează întreaga sa avere?

    Potrivit declarației de avere, Traian Băsescu deține:

    - un apartament de 370 m² în București, în strada Mihăileanu, cu garajul aferent și o cotă indiviză din terenul din jurul imobilului – evaluat în urmă cu ceva timp la aprox. 250.000 de euro, chiar dacă șeful statului a plătit pentru el, în 2004, echivalentul a 19.300 de dolari;

    - un apartament de 46,9 m² în Constanța, moștenire de la părinți – aprox. 50.000 de euro;

    - un autoturism Dacia Duster din 2010 – aprox. 10.000 de euro;

    - un autoturism B Max – aprox. 10.000 de euro;

    - bijuterii de circa 20.000 de euro;

    - ceasuri de 35.000 de euro;

    - tablouri de 17.000 de euro;

    - trei conturi bancare în dolari: 45.600 (34.854 de euro), 36.600 (27.975 de euro) şi 5.900 (4.509 de euro);

    - un cont în euro: de 30.500;

    - trei conturi în lei: 335.000 (75.521 de euro), 82.700 (18.643) și 118.000 (26.601 de euro).

    Asta înseamnă că, potrivit propriei declarații de avere, întreaga avuție a lui Traian Băsescu valorează 610.603 de euro sau 2.708.512,78 de lei.
    =============================

    Saracu, bietu nost Prezident!
    Uaileii... da ce greu o duce!
    Buey, al dreak de capitalizm...
    Cum si-a batut joc de unii!
    I-a lasat pe drumuri, muritori de foame...

    RăspundețiȘtergere
  9. Impozite mai mari chiar şi de 10 ori,
    pentru anumite categorii de proprietari.
    =======================================
    Impozitele vor creşte pentru proprietarii în ale căror locuinţe se derulează afaceri. Guvernul s-a angajat faţă de Fondul Monetar Internaţional (FMI) ca, de la anul, impozitarea să fie făcută în funcţie de destinaţia clădirii, nu în funcţie de statutul proprietarului, după cum se procedează în prezent. De asemenea, taxele vor creşte şi pentru cei care au proprietăţile închiriate.

    La momentul acesta, proprietarii plătesc aceleaşi taxe pentru un apartament trecut pe persoană fizică, chiar dacă acesta este locuit sau aduce profit. Însă de la anul, autorităţile vor să schimbe modul de impozitare, iar proprietarii care folosesc locuinţele în scopuri comerciale vor plăti taxe ca persoane juridice. Astfel, impozitele ar putea creşte chiar şi de 10 ori pentru cei cei care au un magazin la parterul blocului, un birou notarial, un salon de cosmetică, un cabinet medical, etc. Această măsură nu va afecta buzunarele proprietarilor care locuiesc sau îşi închiriază apartamentele.

    De asemenea, tot pentru a creşte încasările la buget, autorităţile vor să-i oblige pe proprietarii care încasează venituri din chirii să plătească pentru ele contribuţii sociale. În prezent, impozitul pentru chirii este de 12% din suma încasată, la care se vor mai adăuga 5,5 procente din chiria declarată (contribuţiile la asigurările sociale de sănătate).

    O altă măsură luată în calcul de autorităţi prevede ca românii cu venituri mari să achite contribuţii la pensii şi asigurări sociale pentru soţiile casnice şi copiii majori, dar fără loc de muncă.

    Prevederile sunt cuprinse în acordul semnat cu FMI recent, iar guvernul s-a angajat că va include toate aceste modificări în noul Cod Fiscal, ce va fi finalizat până la sfârşitul lui 2013. Alături de introducerea accizei la aur şi de majorarea accizei la alcool, aceste măsuri sunt menite să compenseze compensarea scăderii TVA-ului la pâine.
    ========================
    Wawww....
    Ce mult ma bucur!
    Bravo Ponta, beleste-i pe banditi!
    Ai dreaku, le ajunge cat au adunat!
    [Unii, au luat de "pomana" apartamente pe nimic de la stat, iar apoi le-au vandut/inchiriat pe bani grei - iar aceasta au facut-o prin "traficarea" functiei de colo-colo, si prin pozitiile inalte dobandite politic!]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traiasca don PONTA ! Uraaaa! Arde-i pe chiaburi ..-tu-i in gura!!!

      Ștergere
    2. FUTU-TI GURA MA-TII DE PROSTANAC!

      Ștergere
    3. Sa-mi sugi pula ..faza lunga!!

      Ștergere
    4. MUEI, SI AIA DE-SI DECLARA PLODRULI PROCORORI, DESI EI NU-S NICI BAREM DECLARANTI VAMALI, SUNT SUPUSI ACESTEI LEGI???????OAIIIIIII, CE MA BUCUR.... DIN PENZIA DE MAIOR PIERZATOR DE TAB, TREBO SA PLATEASCA SI IMPOZIT PE DEBILITATEA UNUIA CE A FOST DAT AFARA DIN MI DIN MOTIVE DE PSIHOLOGIC!!!!!!!!!!!!OAIIIIIII......BRAVO PONTAAAAAAAAA, BRAVO OPREAAAAA...........!!!!!!!

      Ștergere
  10. Ca veni vorba despre PDL, iata ce am primit despre ,,doctorii militari'':

    ,,Ca sa nu zica lumea ca discut pe la colturi, precizez sursa articolului:

    http://www.cotidianul.ro/elena-udrea-a-fost-exmatriculata-de-la-doctoratul-militar-219578/

    In opinia mea, greseala nu apartine doar politicienilor civili care au devenit doctori. Fireste, dpdv moral si ei sunt vinovati DAR, parerea mea e ca LA ARMATA ESTE MAREA VINA !!!

    De ce autorul articolului nu ne spune:

    -Cine din Armata si de la ce esaloane le-a aprobat acestor “civili” sa sustina astfel de doctorate;

    -Cine le-au fost indrumatorii/coordonatorii la doctorat?

    -Din cine au fost compuse comisiile de sustinere a tezelor?

    -Cum se face ca UNAp scoate mai multi doctori decit toate facultatile civile?

    -De ce sunt mai multi doctori in stiinte militare, ori generali decit comandanti de plutoane? ETC

    Mai mult ca sigur ca “reprezentantii militari” s-au bulucit sa-i ajute pe civili: poate iese un ban in plus, poate iese o avansare/promovare, poate imi fac niste relatii sus-puse etc

    Si apoi sa ne mai miram ca acesti politicieni civili cu doctorat militar ne-au faultat si si-au batut joc de noi in privinta pensiilor militare?!

    Noi suntem romani, noi suntem romani…

    Sunt doar citeva aspecte zise in fuga, dar problemele sunt mult mai serioase si mai grave.

    Comentariile va apartin.

    Toate urarile de bine, Dorel, FELCER in stiintele militare contemporane de la mine din Cartierul Aparatorii Patriei''

    RăspundețiȘtergere
  11. ,,Deputatul Remus Cernea, deputaţii PSD Ninel Peia şi Ovidiu Iane, precum şi democrat-liberalul

    Costică Canacheu

    au mers în Taiwan pentru a discuta despre relaţiile cu ţara noastră. ''

    Sa nu-mi spuneti ca l-ati uitat pe Costică Canacheu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oltean, Visan, Canacheu, Tinica...

      “Să nu uiţi, Darie!”

      Ștergere
  12. CEZARE, DA-R-AR DREAKU-N NEAMUL TAU DE IMBECILI! SA NE SUGI LUPILI SCULATI LA TĂȚI! FUTU-TI MORMANTUL MA-TII DE IDIOT CRETIN!

    RăspundețiȘtergere
  13. 19,59
    BA SA TI-O SUGA PLODUL ALA RETARDAT AL TAU!!!!!vip,vip,vip,...uraaaaaa...... MANCA-MI-AI SLOBOZUL!!!!PORCULE!

    RăspundețiȘtergere
  14. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAU MUICA LA CIOK. S-O SUGI SEARA PE RACOARE CIND AI POFTA DE MINCARE. SA O SUGI O SAPTAMINA CA PE BRINZA CU SMINTINA.
    HAI LIBERARE SI LUI CEZAR MUCI PE FATA, O SULA-N KUR TARE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnule Lupus
    Se pare ca esti ingrijorat de pensia sotiei mele
    Kiyoko. Si eu sunt ingrijorat de urmasii tai.
    De multe ori i-am recomandat celebrului blogher
    BIBLIOTECARU sa-si curmeze zilele. Si spre surprinderea mea ,a ascultat indemnul.
    Ma intreb daca vei face acelasi lucru in cazul ca vreau
    sa scap de tine.
    Dar nu te ingrijora. Blogul tau ma va face celebru.
    Dupa afirmatia ta este citit de mii de pensionari si in curand de milioane. Un blog cu tendinta globala.

    RăspundețiȘtergere
  16. PLEC IN TIBET ! LUPTA CONTINUA IN MUNTI !

    @ Stimate domn Lupus
    Cu riscul de a ma repeta si a fi acuzat de a fi spion
    american si agent maghiar .....
    Idealul meu in viata esta si va ramane.....dorinta....de a nu muri in pat.
    Tinand seama ca sunt triplu cetatean
    ma intreb daca pensia de urmas al sotiei mele sa nu fie
    prea mare.
    A muri in pat dovedeste lasitate si lipsa de orizont.
    Dupa cum observi din poza mea cea noua
    Robert Horvath Deva Blog
    http://devanewyork.blogspot.com/
    actiunile mele extrem de periculoase continua.
    Am idei putine si extrem de periculoase .
    Ma bucur de sprijinul serviciilor romanesti carora le
    dau de lucru si motivatia de a cheltui milioane de dolari in modernizarea aparaturii de urmarire si ascultare.
    Kiyoko care doreste sa scape de mine ma indeamna sa ajut serviciul japonez in lupta impotriva securistilor chinezi.
    Deci plec in Tibet. Partizanii anticomunisti din Himalaya au nevoie de
    profesionalismul meu.
    Ma voi opri la statul major militar al lui Dalai Lama.
    Cu alte cuvinta viitoare poza postata pe blog va fi din Tibet. Nu glumesc .
    Sotia mea merita o pensie de urmas. A suferit prea mult prin prezenta
    mea.

    RăspundețiȘtergere
  17. P.S.
    UN COMUNIST MORT, ESTE UN COMUNIST FRUMOS !

    RăspundețiȘtergere
  18. Băi Robert, băi omule drag, băi du-te şi mai fă un film, gen "Mihai Viteazul", patea a 2-a, ediţie revizuită şi înbunătăţită, în care, în rolul ţucălarului lui Sinan Paşa, să "joace" Curleonul, Viurelul Bulibaşă de Urziceni, ori Cezar maimuţa. Poate aşa, vei fi nominalizat şi tu la Globul de Aur şi te vei mai linişti...
    Hai, te rugăm, lasă-ne şi du-te de începe scrierea scenariului...

    RăspundețiȘtergere
  19. NB la ZOO + 9! Cezare, nu uita ca la 2 sa ma inbelesti la oaua, iar la 3, kuku-n biuze sa mi-l iei, bey!!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri