Google Translate

joi, 29 august 2013

Procurorii anticorupție au cerut închisoare cu executare pentru președintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, acuzându-l de spălare de bani. Prejudiciul calculat de anchetatori depăşeşte 60 de milioane de euro. Sentinţa, peste două săptămâni


Procurorii cer închisoare cu executare pentru Voiculescu în dosarul ”TelepatICA”.
Procurorii anticorupție au cerut închisoare cu executare pentru președintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, acuzându-l de spălare de bani. Voiculescu a avut astăzi, la Tribunalul București, ultimul termen în dosarul ”TelepatICA”. De asemenea, s-a solicitat confiscarea sumelor ”obținute” de Dan Voiculescu și ”specificate în rechizitoriu”, transmit televiziunile de știri.

Pedeapsa maximă prevăzută de lege pentru infracțiunile de care este acuzat Voiculescu poate ajunge la maxim 12 ani.
 
Instanța a anunțat că nu va da verdictul astăzi și că va amâna pronunțarea. Judecătoarea dosarului este Grațiela Constantin.
 
Conform Agerpres, procurorul a pus în vedere instanței că pentru infracțiunea de folosire a calității de președinte de partid în vederea obținerii de foloase necuvenite a intervenit prescripția, în timp ce pentru infracțiunea de spălare de bani acest termen nu s-a îndeplinit și a cerut condamnarea cu executare plus reținerea sumelor de bani obținute din săvârșirea infracțiunilor.
 
Procurorii au cerut închisoare cu executare pentru toți acuzații din dosar.
 
Magistrații au anunțat pe 27 iunie că judecarea dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) va avea ultimul termen pe 29 august.
 
Dan Voiculescu a fost trimis în judecată în decembrie 2008 de procurorii DNA, în calitate de acţionar majoritar al SC Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (Grivco) SA Bucureşti, de membru al Adunării Generale a Acţionarilor şi al Consiliului de Administraţie ale ICA şi de membru al AGA şi director general al SC ‘Bioprod’ SA Bucureşti.

În acest dosar a mai fost trimis în judecată fostul administrator al SC ‘Benefica’ SA Bucureşti (firmă din grupul Grivco) Jean-Cătălin Sandu, pentru complicitate la infracţiunea de stabilire, cu intenţie, a unei valori diminuate faţă de valoarea comercială reală a bunurilor aparţinând agenţilor economici la care statul este acţionar.

Gheorghe Mencinicopschi, directorul general şi membru al AGA şi, ulterior, al Consiliului de Administrație al ICA SA Bucureşti, a fost trimis și el în judecată pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals în înscrisuri sub semnătura privată.

Sursa:
http://www.dcnews.ro/2013/08/procurorii-cer-inchisoare-cu-executare-pentru-voiculescu-in-dosarul-telepatica/
==============
===============================
================================================

78 de comentarii:

  1. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere



  2. PMT30 august 2012, 09:34

    ,,Basescu este terminat, din momentul in care ponta nu i-a dat bani si cherosen sa mearga la briucsel ! Iar ca umilirea sa fie maxima, l-au trimis si la garaj o perioada, dupa care i-au sutit si flacara democratie ! L-au ciuruit pe gaozar, cu tot cu tiganca lui imputita de europarlamentara de succesuri ! Va ramane in istorie ca una dintre cele mai mari glume politice de pe plaiurile morometice !''

    Ce s-a mai intimplat pe 30 august:
    1940: A fost încheiat al doilea protocol al Dictatului de la Viena. România a fost nevoită să cedeze Ungariei, Nord-vestul Transilvaniei, cunoscut istoriografic sub numele de Transilvania de Nord.
    1944: România a rupt, după lovitura de stat de la 23 august, relațiile diplomatice cu Ungaria horthystă.
    1948: A fost creată "Direcția Generală a Securității Poporului" (Securitatea).

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim30 august 2012, 22:48

    ,,Baaa, uite ca luni, marti saptamina viitoare punem de 600.000 de accesari pe bloaga. Ar trebui sa dea si Admin macar o balaie, da nu de aia de pufoaica de-a Curlonului...''

    RăspundețiȘtergere
  4. PMT=voiculescu??
    desigur unul e varan alalalt e doar un guster(caca-pisu)
    Voi nu stiti ca voiculescu a fost seful ierarhic a lu' PMT pe vremea lu' Crescent si a "institutiei" de comert ext. Dunarea??
    Baaa da cat va mai trebuie sa va dati seama "cine este PMT"??

    RăspundețiȘtergere
  5. ce s-a mai intamplat pe 30 august:
    30 aug 2013- tov col secu PMT a ajuns de rasul lumii

    PS oricum nu e o mare pierdere....In afara dosarului cu "origine sanatoasa" PMT mai are la activ si scoala profesionala.Liceul l-a terminat dupa absolvirea Academiei de stiinte politice(comuniste desigur) Stefan Gheorghiu si a cacademiei frunze(facultatea politica si de propaganda)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare psssssiiiHanalist ..Corleone asta !! Cum l-a mirosit el pi SPERMT !
      Da io de cand va zac ca-i MILITIAN???!!

      Ștergere
  6. Mue(i) Petone, de ce nu vrei sa dezvalui adevarul adevarat, adicatecalea ca PMT este acoperirea lui Pacepa?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezarel, la douasprezece, kokoselul sa ni-l frece...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai the pula me, iar e vineri !

    Uai, cum dreaq, ca parca acusica ierea luni !

    Oricum, AMReul e-n scadere !
    AMR 31 !

    Hai liberareeee !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, as hi vrut eo sa fi fost oleaca de "secu", ori de asociat la Voiculescu ! Ori aveam penzie de penzie, de aia pe contributivitate, de cam doau seacose/luna, fara tevea, ori dejea ieream coleg cu Mery Vlas, da cu conturilii pline de verzisiori !

      M-o mancat in cur sa ma fac militar de armata !

      Asa-mi trebo, daca ni-o placut sa studiez fonoteca limbey romane, la Campulung, cu Jebeleanu ! Ba nu, in pula me, ca aista o fo la Breaza !
      Parca cu Bejinariu "Gibone" am studiat, ca am si oitat, dreaq !

      Ștergere
  9. Jiaga- jiagaaa!
    Uichendul asta-l fac la munte, pe dealul din spatele casei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da cum se cheama dealu' ?

      Ca si eu am un deal in spatele casii, se cheama Dealu' Spirii ! Si e plin de gitani, tzigoineri si gipsy !

      Ce mai, e o perla a naturii !

      Ștergere
    2. Sa sugi pula la URS !!

      Ștergere
  10. O fura si Voiculescu !
    Sa vezi ce arogantza ii face justitia kioara, din Rromanika !

    Avea dreptate bozgo ala de Horvaci Pozitiv !

    RăspundețiȘtergere
  11. TE-NGURA DE GUVERN PROST ! DAI BANI LA,, RESAPATII " LU PESTE, SA AIBE PENSII DE MII DE LEI (fara sa-i merite desigur! Doar pentru ca s-au asigurat in ultima luna ca niste capuse !!) ....DA PULA ABONAMENTE PENTRU COPCHII SA MERARGA LA SCOALA !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezarel, saruta-ma pe crestet nitzel!

      Ștergere
    2. Petrica-Cezarica Muci pe Fata ista, proasta satului si idiotul netului, se tot chinuie sa scrie el in fel si chip, cu fel de fel de majuscule amestecate cu minuscule, ca sa nu se bage de seama ca el e anonimul bombalau, ce-o luat muie pe toate blogurile posibile !


      Prostalanu nu intelege ca, si mot de cacat de-si pune-n frunte, tot este inconfundabil !

      Da-i simpatic !

      Ștergere
  12. Deci si prin urmare, cam de prin 2008, o armata de procurori plus anexele lor, papa banul public ca sa-l infunde pe asta, pentru niste furaciuni care se vad si din satelit !

    Plus alte resurse cheltuite, timp, telefoane...

    Si parca vad, in cel mai nashpa caz, ca-i da acolea ceva, de ochiul lumii, ca sa termine, in promotie, cu Jiji Fekali !

    Iar pe baba aia proasta, de-o gasit niste cartuse prin batatura, pe care vroia sa le vanda cica presei, pe tuica, or si catalogato ca terolista internationala !

    Sa vezi ce si-o fura babaciunea, fro 8 ani la spart de sare in ocna, pentru "detinere ilegala" si "Nerespectarea regimului" !

    Pana de Mos Niculae, e la carcera deja ! Iar Voiculescu, ca tot are bani din furaciuni si-si permite, o s-o tina prin apeluri, la Curtea Suprema, la Haga, dupe care la Curtea Raiului ! Iar daca creapa intre timp, pe cai naturale, nu mai apuca parnaia !

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru ce ce se afla in situatia de mai jos !

    Stati linistiti, ca Doggy vegheaza la linistea voastra !
    ===================

    vineri, 30 august 2013
    Vesti bune pentru cei care au primit decizii ilegale de recuperare
    Din discutiile purtate ieri, 29.08.2013, separat, de catre presedintele SCMD si vicepresedintele coordonator al filialelor SCMD din Zona Vest, Col. (r) Aromanesei Radu, cu directorul Casei Sectoriale de Pensii a MApN, au rezultat urmatoarele:

    In perioada anterioara aparitiei Legii 241/2013 si chiar si dupa aparitia acesteia, au fost trimise un numar mare de decizii noi de revizuire, cu scaderi de cuantum si retinere a sumei in cauza, recuperatoriu, esalonat pe 30 de luni din urma, numai de catre Casa de Pensii a MApN. SCMD a semnalat faptul ca, in unele cazuri, recuperarea s-a aplicat pe lunile august si septembrie, in mod ilegal.
    Referitor la acest aspect, conducerea Casei de Pensii a dispus ca banii retinuti sa fie returnati persoanelor in cauza.
    Rezervistii aflati in aceasta situatie vor primi, in zilele urmatoare, scrisori de confirmare a faptului ca prevederea de recuperare nu se aplica, iar din luna octombrie a.c. cuantumurile vor reveni la nivelul din decembrie 2010.
    In situatia in care vor mai apare disfunctii la aplicarea Legii 241/2013, acestea vor fi semnalate si rezolvate pe cale amiabila de catre Comisia stabilita de CD al SCMD in sedinta din 29.08.2013 si, din partea MApN, directorul Casei Sectoriale de Pensii, presedintele Comisiei pentru solutionarea contestatiilor si Secretarul de stat in subordinea caruia se afla Casa de Pensii.
    Acelasi mod de rezolvare a disfunctiilor va fi propus si directorilor Caselor de Pensii ale MAI si SRI.

    Atentionez insa ca, in situatii punctuale, SCMD si, prin urmare, reprezentantii acestuia, nu pot actiona legal decat in apararea intereselor rezervistilor si urmasilor acestora care sunt membri SCMD, verificabili nominal prin plata cotizatiilor la zi, in banca.

    Honor et Patria! Vae victis!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atentie insa, cei care v-ati decuplat de la Secemede, beliti pula ! Pentru ca, dupa cum se intelege din text, numa Secemedeul va rezolva aceste litigii si numai pentru membrii cu cotizatia la zi !

      Hait, sa-mi trag secsul !
      Deci chestia iasta o devenit, asea, un fel de troc intre Dogarul si CSPeul meapeneului !

      Ștergere
    2. Uai, voi ce zicezi: oare sa ma cuplez inapoi la Secemede, ori mai bine sa-mi cuplez muia la fro pula, p-aciulea, ca mai castigat ajiung !

      Pese: astept raspuns urgent!
      Multumesc anticipat !
      Eo asi vrea la pula lu Petone Crasmarone ot Birtolomei, da asta iara-i muci !

      Ștergere
  14. S-aveti o zi buna si muie de 5***** !

    Uai, s-afara ploua si n-are sine-ma'nveli la oua....
    Pace sub casketa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: scuze, am uitat sa va spun ca nu lipsesc mult !

      Merg pana la pet-sop, aciulea in piata, sa iau un sac de ala de 10 kile, de boabe pentru potai, ca nu mai face fata hoasca, numa cu fiertura de orez !

      S-or inmultit potaile ca sobolanii ! Dau faliment pana la Craciun, cu cate un sac de orez pe luna !

      Iar fro doua catele, iar is bortoase, din care una e un fel de "Mama eroina" ! A avut si cate 10 pe serie, in vremurile ei bune !

      Doamne feri, ce toamna-iarna ma asteapta !

      Uai, dupe care plec sa ma inrolez, inapoi, la Secemede si sa vorbesc cu Doggy, ca sa vorbeasca cu CSPeul armatii, sa nu ma faca la portofel, ca-mi mor potaile de foame !

      Ștergere
    2. TE-NGURA DE GUVERN PROST ! DAI BANI LA,, RESAPATII " LU PESTE, SA AIBE PENSII DE MII DE LEI (fara sa-i merite desigur! Doar pentru ca s-au asigurat in ultima luna ca niste capuse !!) ....DA PULA ABONAMENTE PENTRU COPCHII SA MERARGA LA SCOALA !!

      Ștergere
    3. GATA O INCEPUT TAVALUGUL !! 85 % dintre cadrele meletare NU mai voteaza USL - ..te -ngura de guvern prost!

      care te așteptai să aiba o gândire deschisă, ei .. mai rău ca la comuniști”.

      80% din Constanța nu mai votează USL
      Primarul Radu Mazăre subliniază că nu i s-a spus că atunci când va ajunge USL la putere o să oblige toți românii să facă declarație de avere. Radu Mazăre a precizat: “Nu am discutat așa ceva în campania trecută că dacă discutam poate nu îi mai susțineam”. El precizează că “dacă se aprobă o astfel de măsură, vă spun că 80% din Constanța, despre ea cunosc, nu mai votează acest USL la președentie care adoptă o astfel de măsură”.

      Ștergere
  15. Mazare, linte, fasole. Ce mama dracului sa declare in declaratia de avere 99% din populimea republicii?! Cui ii este frica de declaratia de avere si de venit? Toata chestia este sa nu fie nevoie sa angajezi pentru asta vreun expert, notar sau alta natie de hoti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mazare !!! Un cracanat urat ca dreaq, care n-are nicio treaba cu primaria ! Un mascarici ! De nu l-am injurat, cu manie bolsevica, pana mi-a sarit placa de pe gingii, cu tot cu Corega ! Pana cand, vazui ca ista ia mandat dupa mandat, in pas de vals ! La scoruri ametitoare ! Iar daca indraznesti sa-i spui unui constantean ceva de rau de Mazariche al lor, mancat esti !

    Uai, si pana la urma, cat sunt eo de infestat cu neo-cripto-comunism, o treboit sa inteleg pana la urma ca, de fapt, eu sunt ala de pe invers !

    Cu o asemenea sustinere in spate, plus simpatia pe care si-a castigat-o in intreaga tara, e greu sa nu tina cineva cont despre parerile lu' Mazariche !

    Cred ca l-am vazut, asea feis tu feis, de fro doua ori, in locuri publice, manifestandu-se ca un scapete !

    In definitiv, pe crucea mea, daca nu-i simpatic !

    Sa vezi cum vibra corazonu-n hoasca, cand Mazarici-Pulifrici se scalambaia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt vroiam sa zic ca Pontache-Prostache Dottore-Plagiattore @ Kakaraii si Son, n-au cum sa nu tina seama de "Scurt pe 2" a lu Mazariche !
      Chestia iasta cu declararea averilor, cu taxe pe averi, cu luatul la intrebari a meliardarilor de cartoane, e un fel de Star Tric- Niu Generensan, in varianta Mioritica !

      Engheigi, frate, ca nu tine la romani !

      Ștergere

  17. Uai, vazui si eo, acusica, o stire ce mi-a produs o intensa emotie la curul izmenelor !

    Eote cu ce-or mai reusit sa impresioneze opinia interna si externa, specialistii meseriasi din Rromanica !

    Sa-mi trag secsul !
    ==============================

    Transbucegi, drumul care leagă Sinaia de rezervaţia naturală de pe platoul Bucegilor, s-a surpat cu doar două zile înainte de inaugurare, care era programată pe 31 august, scrie medierenet.ro.

    Este vorba despre o porţiune de 16 kilometri din Drumul judeţean 713, care a fost asfaltată timp de trei ani, contra sumei de 12 milioane de euro, din bugetul Ministerului Dezvoltării şi al Consiliilor judeţene Dâmboviţa şi Prahova."
    =======================

    Uai, s-o rasachit drumul bre, o intrat in colaps !

    Pai daca meseriasii-s tot idiotii aia, ce-or facut drumul ala din Arad, cu finalizare in temelia unei case, ori bombalaii ce-or asfaltat, la nesfarsit, podul de la Agigea, pana ierea sa-l bage in Canal de atata greutate acumulata, atuncea ce sa ne mai miram !

    Tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: 16 km de drum "Judetean", asfaltata "timp de trei ani" !!!

      Doamne feri !
      16 : 3 = aprox 5 km/pe an ! Ce performanta, cam fro 14 metri de drum pe zi !

      Iecstraordinar, ce specialisti a ajuns sa pregateasca Politehnica !

      Pana si pretinu cu trotuaru' de 50 de metri o facut o lucrare mai de calitate !

      Ștergere
    2. Pese: degeaba se strofoca media sa ne tot arate ce popor de talentati suntem noi, cu matematicieni de nivel Nobel, cu sportivi ce exceleaza in toate disciplinele, cu pompieri care se arunca in foc, ori cu medici de exceptie !

      Imediat apar cocalarii, politicienii imbacsiti si guvernantii impotenti !

      Uai, care pula me ai, de imprumut, o carabina, cu cartus pe teava ?

      Ștergere
    3. Asia muei, cu cartus pe tiava!

      Ștergere
  18. Ia-n cetiti voi aciulea ! astiea estem muuult mai beti ca mine.
    am scris septembrie cu majuspule ca sa va sara-n ochi....in pula mea.
    Care ai luat ba penzia pe septembrie,micsorata ca asa zice damblagiu doghi.
    ori azi e 30 ogost ori calinderu la calcu meu s-o dus pulii de suflet,ori doghi e damblagiu(si nici nu ma mir)BAAA CE ORDINARI!!!

    http://sindicatulcmd.blogspot.ro/
    ......................................................................
    "Din discutiile purtate ieri, 29.08.2013, separat, de catre presedintele SCMD si vicepresedintele coordonator al filialelor SCMD din Zona Vest, Col. (r) Aromanesei Radu, cu directorul Casei Sectoriale de Pensii a MApN, au rezultat urmatoarele:

    "In perioada anterioara aparitiei Legii 241/2013 si chiar si dupa aparitia acesteia, au fost trimise un numar mare de decizii noi de revizuire, cu scaderi de cuantum si retinere a sumei in cauza, recuperatoriu, esalonat pe 30 de luni din urma, numai de catre Casa de Pensii a MApN. SCMD a semnalat faptul ca, in unele cazuri, recuperarea s-a aplicat pe lunile august si SEPTEMBRIE???, in mod ilegal.
    Referitor la acest aspect, conducerea Casei de Pensii a dispus ca banii retinuti sa fie returnati persoanelor in cauza.

    PS si cum cetii mai sus meritul ii revine MARELUI ADMIRATOR al primarelui mazare care se numeste PMT.
    Vai de pula lui ca admira asa ceva....Doar daca ai cel mult 8 clase poti fi admiratoru' unui dobitoc precum mazare.Si apoi mazare ce sa faca si el;incearca sa apere un oras format din tigani,talhari,evazionisti si spagari.de asta nu e de acord cu controlu' averilor.Va spui io!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, te-i trezit ?
      Si ieream convins ca esti la serviciu, la Paza Cotetului de Gaini Codlea !

      Is liber sa admir ce vrea muskiu meu, uai ratatule !
      Transmite-le mesajul ista constantenilor ! Sa vezi ce te umplu aia de cacat, dospit in alge marine, cu iz de scoici putrezite !

      De nici 3 peturi de "Saniutza" pe zi nu te mai "salveaza" !

      Ștergere
    2. Pese: de muci ce-ti este cortexul, nici n-ai sesizat ca s-a mai "publicat" copi-peistu ala al tau, scremut cu niste ragaieli, pe post de supt-scriptum !

      Uai betivila, ori te dai cu ligheanul pe scari cum scrie cartea, ori dormi dreaq in sant !

      Uai Petone, lumea are pretentii de la tine ! Nu shituri de astea rasuflate, alde Petrika-Cezarika Muci pe Fata, tatal inconfundabilei si nestematei ragaieli "Sugi _ula!" !

      Ștergere
    3. Curleoane, buei Dorele, ia zi-ne mata ce activitati economico-sociale mai prestezi? Ce-ti mai face nepotul buei aurolacule? Sa-ti traiasca si sa nu semene cu tine la apucaturi!

      Ștergere
  19. Chiar asa: ce e de admirat la maimuta aia cu pene numita Mazare?
    Hai PMT spune-mi si mie
    (oricum orasul arata ca un cacat rascolit....si mai si pute)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai Petone, problema nu era de cum arata orasiul, ce ce vrea orasiul !

      Pune dreaq astupusul la glaja cu cecarau, ca vine trenul !

      Ștergere
  20. PMT
    DVS ati luat "penzia" diminuata din septembrie?.Dogaru a si "rezolvat" problema inca din august si banii retinuti pe septembrie va vor fi deja restituiti:):):).....poate chiar de doua ori:)Dap!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-n pula me ! Incepi sa te bagi in delirum !

      Ci dreaq vrai bre, ca nu deslusesc !

      Doamne feri, doar n-oi hi treaz ! Iara !

      Ștergere
    2. Pai dak esti prost!Ata ete:):)

      Ștergere
  21. Din discutiile purtate ieri, 29.08.2013, separat, de catre presedintele SCMD si vicepresedintele coordonator al filialelor SCMD din Zona Vest, Col. (r) Aromanesei Radu, cu directorul Casei Sectoriale de Pensii a MApN, au rezultat urmatoarele:

    In perioada anterioara aparitiei Legii 241/2013 si chiar si dupa aparitia acesteia, au fost trimise un numar mare de decizii noi de revizuire, cu scaderi de cuantum si retinere a sumei in cauza, recuperatoriu, esalonat pe 30 de luni din urma, numai de catre Casa de Pensii a MApN. SCMD a semnalat faptul ca, in unele cazuri, recuperarea s-a aplicat pe lunile august si septembrie, in mod ilegal.
    Referitor la acest aspect, conducerea Casei de Pensii a dispus ca banii retinuti sa fie returnati persoanelor in cauza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tara de kkt, Armata de kkt, Politie de kkt si tot ce ne-nconjoara de kkt! Pina nu se va lasa cu singe, nu se va schimba nimic!
      PS. Vorba lui PMT: " roman puturos, nesimtit, hot si prost"!

      Ștergere
    2. Uai, 14 patru10 !

      Ma repet, tara nu-i de cacat, chiar de-i tara lu' Dorele !
      In rest ai dreptate. Ni-ar place si mie oleaca de sange ! Proaspat !

      Ca de ala de la menopauza hoscaitei, m-am saturat !

      Ștergere
    3. Pese; da ai dreptate, pe undeva, ca tara-i de cacat ! Cum spuse si limbricul ala de Patapievici, ori handicapatul astlalt de Cartarescu ! Ca, de fapt, suntem o mare MUE !

      Ștergere
  22. Cezarika, Cezarika, vin la mandea sa ma pupi in borticica!

    RăspundețiȘtergere
  23. TE-NGURA DE GUVERN PROST ! DAI BANI LA,, RESAPATII " LU PESTE, SA AIBE PENSII DE MII DE LEI (fara sa-i merite desigur! Doar pentru ca s-au asigurat in ultima luna ca niste capuse !!) ....DA PULA ABONAMENTE PENTRU COPCHII SA MERARGA LA SCOALA !!



    Anonim30 august 2013, 11:57
    GATA O INCEPUT TAVALUGUL !! 85 % dintre cadrele meletare NU mai voteaza USL - ..te -ngura de guvern prost!

    care te așteptai să aiba o gândire deschisă, ei .. mai rău ca la comuniști”.

    80% din Constanța nu mai votează USL
    Primarul Radu Mazăre subliniază că nu i s-a spus că atunci când va ajunge USL la putere o să oblige toți românii să facă declarație de avere. Radu Mazăre a precizat: “Nu am discutat așa ceva în campania trecută că dacă discutam poate nu îi mai susțineam”. El precizează că “dacă se aprobă o astfel de măsură, vă spun că 80% din Constanța, despre ea cunosc, nu mai votează acest USL la președentie care adoptă o astfel de măsură”.

    RăspundețiȘtergere
  24. baaa putrezeste blogu politrucului lupus.Luati masuri!....in pula mea.

    RăspundețiȘtergere
  25. Uai, de 1 sectembre, LA MULTI ANI tutulor apevistilor puley din "arma" Informatica ! Si Automatizarea Conducerii Trupelor, cum ierea mai pe vremuri !

    Am primit si eo o invitatie, ca sa merg la o paranghelie de asta ostaseasca, insa n-am cu ce sa ma imbrac ! Asea ca nu merg !
    Ca sa merg acolea, la "Clubul unitatii", imi trebo costium, camesa cu crivata si, musai, pantofi, fara gaurele !

    Iar eo n-am decat blugi, reiati, tricoae si adidasi ! Si aia rosi de potaie, de pe vremea cand il mancau gingiile !

    Mai bine nu merg, da-i in pula de hekari ! Poate la anul, dupe ce-mi da CSPeul penzia inapoi !

    RăspundețiȘtergere

  26. CORESPONDENTA DIN NEW YORK

    ATENTIE ! ATENTIE ! ATENTIE !
    O DESVALUIRE SENZATIONAL !
    CEAUSESCU A VANDUT ULTIMA TEHNOLOGIE RUSEASCA AMERICANILOR.
    DAN VOICULESCU LA “CANTAT” RUSILOR.
    CEAUSESCU A VRUT SA-L IMPUSTE CU MANA LUI.

    DECE C.I.A VREA CAPUL LUI DAN VOICULESCU !

    UN DOCUMENT AMERICAN TERMINAL..
    Armele rusesti pe care Ceausescu le-a americanilor au fost vandute prin firma Crescent. Compania lui Dan Voiculescu este prezentata ca “intermediar” beneficiind de comisoane fabuloase. Actiunea a fost structura
    ca sa permita statului roman distantarea de aceasta actiune .

    Voiculescu a tradat oferind KGB documentele vanzarii.
    Cecurile CIA erau facute pe numele lui Dan Voiculescu care retinea comisionul personal10% si al transfera lui Marin Ceausescu care depunea
    banii la o banca elvetana. 20% contul personal Ceausescu ca comision personal. Restul era destinat statului roman.
    A izbucnit revolutia. Dan Voiculescu a bagat in intregime ultimul cec in buzunar . Armele promise nu au ajuns…….. niciodata la americani.
    C.I.A : As with those involving Romania and the other Soviet Bloc countries, sales were structured to afford Communist officials full “deniability,” according to sources. U.S. intelligence typically worked through a select group of foreign intermediaries, such as arms dealers or businessmen, to negotiate the complex transactions. Documentation was prepared listing plausible destinations for the material, such as Soviet allies in the Middle East.
    The United States paid to Ceausescu indirectly, establishing letters of credit in overseas accounts. Once the Pentagon gave the order, the payments were made through the intermediaries as Crescent.
    Va continua: Robert Horvath Deva blog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai baiete, iar te-ai scapat pe tine ?

      Ce dreaq e la voi, acolea, in Amerlocia ?
      Uai puleasca, tu digiaba vorbeste cu noi, istia de rezerva !
      Noi avem alte preocopari majiore !
      Sa nu ne scapam pi noi, sa nu ne fure Ardealu'...

      Ștergere
  27. MESAJ DIN NEW YORK
    BOMBA BOMBELOR
    DOCUMENT DECLASIFICAT AMERICAN :
    CORINA CRETU AGENT SIE SI FSB !
    Unele documente sunt declasificate tocmai pentru a fi citite.
    Acest document este extrem de grav . Faptul ca serviciul roman actioneaza
    impotriva SUA si se aliaza cu cel rusesc nu poate fi trecut cu vederea,
    Varful de lance a spionajului impotriva unui aliat este cladirea de 16 etaje a securitatii romane din New York.
    Documentul este tradus din limba engleza
    ACTIUNE COMUNA A SERVICIULUI ROMAN RUS
    Corina Cretu. Provenind dintr-o notorie familie comunista, tatal ei, dupa cum afirma fostul defector in SUA al Securitatii, generalul Ion Mihai Pacepa, a studiat la Moscova, fiind coleg cu fostul presedinte neocomunist al Romaniei, Ion Iliescu. Dupa ce a terminat Academia de Studii Comerciale (ASE), pe vremea lui Nicolae Ceausescu, academie devaluata dupa 1989 ca o pepiniera de agenti ai Securitati externe (CIE), Corina Cretu a lucrat ca obscura ziarista de stanga in Bucuresti, insa in 1992 Ion Iliescu o numeste consilier prezidential si purtator de cuvant al lui, calitatea in care Corina Cretu a acoperit toate potlogariile presedintelui Iliescu. Va functiona in aceasta importanta functie intre anii 1992-1996 si respectiv 2000-2004. In ultima perioada, dupa cum a publicat intr-o carte aparuta acum doi ani un alt consilier prezidential, Eugen Mihaescu, i-a devenit amanta si lui Gheorghe Fulga, sefului spionajului exterior romanesc (SIE) din aceea perioada. Toata cariera Corinei Cretu arata ca a activat tot timpul ca agenta al serviciul de spionaj exterior romanesc, inca de pe vremea lui Nicolae Ceausescu.
    De aceea relatia ei cu generalul Colin Powell a fost o tentativa a serviciilor secrete romanesti (SIE) de a-l racola pe seful diplomatiei americane din aceea perioada, iar in caz ca acest lucru nu ar fi reusit, ramanea varianta a doua, care a functionat acum, aceea de a-l compromite pe Colin Powell.
    Generalul transfug Ion Mihai Pacepa a afirmat recent ca Corina Cretu este agenta KGB/FSB. In realitate Corina Cretu a activat si activeaza pentru spionajul exterior romanesc (SIE), din ce in ce mai agresiv in ultima decada si aflat in stransa legatura cu spionajul exterior (SVR) al Federatiei Rusiei.
    Legatura cu serviciul rus se face continua prin cladirea SIE din New York.
    Convorbirile intre cele doua servicii au fost interceptate la toate nivele inclusiv pe
    teritoriul romanesc. Prim Ministrul Ponta a fost informat de intreaga actiune de infiltrare de catre sotia acestuia, o agenta a serviciului secret rusesc si o apropiata
    prietena a Corinei Cretu !
    Corespondenta speciala pentru Nipon Press ( Europe )
    Robert si Kiyoko Horvath

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RO bort, sa-mi suji gulerul de la cravata!

      Ștergere
    2. CORINA CRETU AGENT SIE SI FSB !
      Da' agent termic, agent economoc, agent de politie?

      Ștergere
    3. Ce pula me inseamna FeSeBe ?
      Si cine dreaq e zdreanta asta ?
      Cumva fomfilitika care o cerut, public, oleaca de muie pentru Teoches Fleoches Lazlo Prazlo ?

      Daca muierea reuseste sa declanseze Consiliul de Onoare si sa-i ia Steaua Romaniei bozgoroiului imputit de hortist revansard, asea cum i-a luat Consiliul de Onoare al Batalionului, IC+SM , lu Petrica-Cezarica Muci Pe Fata, pentru ca si-a ratacit TABul, atuncea e in regula !

      Poa sa fie si mama-mamelor de comunisti vietnameji si nord coreeni, din lumea iasta !

      Ștergere
  28. Extraordinar ! Ce realizare ecstra ordinara a procororilor basisto-macovisti !
    =============================

    " Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, s-a prezentat marţi, 27 august la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde procurorii i-au adus la cunoştinţă materialul de urmărire penală în dosarul în care este acuzat, referitor la atribuirea unei locuinţe de serviciu de către MApN."
    =====================

    Generalul Mos Teaca, cu o cariera militara completa si de exceptie, o cazut cu curu-n pula !

    Auzi, este acuzat "referitor la atribuirea unei locuinţe de serviciu de către MApN." !

    Da ala care si-a atribuit 8 stele de general, insa este analfabet sadea, si care o fo seful mafiei personale a lu' Nastase, apoi a lu Luceafarul huilei, apoi a lu Besinescu, apoi a lu Pontatore Plagiatore, si care si-a batut joc de gradele militare, azvarlindu-le cu lopata prin PUNR, si care a facut sistemul de penzii tandari, si care a "cedat" sute de hectare de teren din patrimoniul meapene, si sute de cazarmi dezafectate, ce-or devenit surse de furaciuni de fier vechi si de caramida,

    DE CE NU ESTE INCA IN PARNAIE ?

    Ce bou sunt, parca eo nush de ce nu-i la parnaie !

    Daca stiam ca-i cumatru cu Plagiatore...pula mai votam eo useleul !
    Chit ca muream de oftica, da tot pe boc il votam (boc=cacat in limba turca ) !

    RăspundețiȘtergere
  29. Uai, mai vorghiti si voi, ca ma doare buricu destelui de la dreapta, de cat am batut la clape !

    RăspundețiȘtergere
  30. Plec, in pula me, cu hoasca si cu potaia in parc, aciulea jos, in Izvor !
    Acusica, cat mai este fain afara !
    O sa-i dau si-o inghetata hoastei, pe bat, s-o suga ! De la Bety Ice !

    Poate ma aleg si eo, spre noapte, cu fro ejaculare precoce....

    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  31. Pai cum sa vorbim noi,ca n-avem loc daca tu nu taci.....in pula mea:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: da dici pula me te superi ?
      Las' uai, cu dupa ce-oi sufla-n veioza, o sa-ti hie dor de mine !

      Ștergere
    2. Pese: gata, nu mai vb !
      Plec !
      Pupi !

      Ștergere
  32. Muei Curleoane, auzit-ai ca ti se maresc accizele la Saniuţă? Muei, te-ai belit la puţă!

    RăspundețiȘtergere
  33. me duc sa ma-mbat acusica pe ieftineala.
    schiuzemoa
    mai vb dupa scumpeala, ca ma las....in pula mea

    RăspundețiȘtergere
  34. SPERMT..pupa cainele in cur ...baaaaa militianule !!

    RăspundețiȘtergere
  35. Răspunsuri
    1. Cezarele, vine ploaie si nu vreau sa fiu udat la koaie asa ca, te rog rog frumos, pielea de pe git sa mi-o dai in jos.

      Ștergere
    2. Ba suge-i pula si pune-l sa-ti futa nevasta ca tu esti impotent...

      Ștergere
  36. Scuzati limbajul de orfelinat, dar vreau si eu sa mi se suga pula.
    de catre Lupus. Va fi o victorie impotriva planoristilor de stanga ...
    care tin coaiele spre dreapta

    RăspundețiȘtergere
  37. RH+ a intrat in clubul ..SELECT ! Brava Ro bortule ..-tuti gati ma-ti de tradator!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Sa ne suga pula la fiecare ! Hai faceti randul...!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Buey, pe bloaga aia, "La 2 Maidanej" nu mai poti intra pina nu te autentifici. Buey, ce kkt! Buey ce kkt...Nu-i asa croncanele kkcios din Hurziceni?

    RăspundețiȘtergere
  40. @22.58
    Mai analfabetule,pui de tarfa drogata,ada-ti nevasta de pe centura ca au ajuns s-o tavaleasca si cainii.Sa va fut in gura pe tine si pe tot familionul tau de handicapati si de curve.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri