Google Translate

vineri, 16 august 2013

Tie ţi se rupe? Mie nu! Fericiţi cei cărora li se rupe! UPGRADE. Scandal cu zanganit de catuse in Casa Regala asa zis de Romania



În România se poate trăi destul de confortabil dacă ţi se rupe. Am câţiva prieteni fericiţi. Merg la job, în clădirile de sticlă ale oraşului, şi la hypermarket, unde-şi umplu coşul până la refuz. Nu se uită la televiziunile de ştiri, nu citesc niciodată ziarele. Noutăţile şi le iau de pe Facebook sub formă de statusuri ale prietenilor care semnalează oferta zilei de la Wu Xing, coadă la Carrefour, coloană pe Valea Prahovei sau vreme bună la Mamaia.

Acasă, trăiesc în realitatea Vplay, în ţinuturile din Game of Thrones, ştiu toate dedesubturile politicii din House of Cards şi sunt la curent cu ultimele operaţii din Grey’s Anatomy sau Dr. House. Aşteaptă tot anul cele două săptămâni de concediu, în care merg la ai lui, la ai ei şi o săptămână în Grecia, unde marea e curată, manelele rare şi unde-şi încarcă bateriile pentru încă un an de muncă. Se simt OK şi safe în lumea lor métro-boulot-dodo, în coconul lor corporatist care-i izolează de micile mizerii ale statului român.

Middle class-ul mulţumit de sine şi de ce a realizat îşi permite o masă bună la sfârşit de săptămână în Centrul Vechi, care funcţionează ca un digestiv la gândul că mai are de plătit încă 30 de ani la creditul pentru apartamentul construit pe vremea lui Ceauşescu. Spre deosebire de românii cei mulţi care trăiesc zilnic la limita atacului de cord şi a exploziei nervoase, prietenii mei fericiţi îşi consumă violenţa în etapa de atac a dietei Dukan, în sângeroase înfruntări din World of Tanks sau în documentare color despre Hitler difuzate de History Channel.

Nu-i interesează politica, n-au votat niciodată şi-i privesc cu condescendenţă pe cei care se uită în gura lui Băsescu sau Ponta. Şi poate că aceasta este o cauză a stării lor de bine: că au decis să nu mai fie stresaţi de politicieni şi să ignore tot ceea ceea ce înseamnă „realitate socială şi politică” în România. Pentru că sunt convinşi că României li se rupe de ei, şi lor li se rupe de România şi, prin urmare, şi-au creat salvări individuale. Evadând! Ei sunt o categorie nouă de „fugiţi”: în urmă cu 25-30 de ani se fugea în Vest, acum se fuge în cuburile de sticlă din Pipera.

Participarea lor la aşa numitul ţesut social tinde spre zero, exasperarea ta nu-i contaminează, să faci cu ei o revoluţie este exclus.

În acelaşi timp, mă gândesc că şi ei au probleme: cu jobul, cu şefii, cu educatoarea copiilor, cu cozile de la Carrefour, cu bateria de la smartphone sau cu chelnerii de la restaurant; sau, ridicând puţin miza, cu banca, cu asigurarea de viaţă, cu paşapoartele, cu taxele, cu salariul din care nu reuşesc să pună deoparte nimic la sfârşitul lunii, după ce-şi plătesc toate angaralele. Dar, spre deosebire de restul lumii, prietenii mei fericiţi nu se plâng: asta ar fi o cădere din middle class, o revenire brutală pe Pământ, în România părinţilor lor pensionari, umiliţi de Guverne, în ţara celor exasperaţi de stat, de politicieni şi de micile mizerii ale vieţii cotidiene.

PENTRU COMENTARII, VĂ AŞTEPT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK
Florin Negruţiu este redactor-şef al ziarului Gândul

http://www.gandul.info/puterea-gandului/fericiti-cei-carora-li-se-rupe-11252781
=====================================================
=====================================
======================


========================================================
==================================================
=========================================

UPGRADE. Scandal cu zanganit de catuse in Casa Regala asa zis de Romania


Principesa Irina, fiica regelui Mihai, şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi joi în Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocoşi.


Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunoștință cu profundă tristețe despre evenimentele legate de Principesa Irina a României, fiica sa. Majestatea Sa și întreaga Familie Regală speră că justiția americană și instanțele Statului Oregon vor soluționa în cel mai just și mai rapid mod cu putință acest caz. Majestatea Sa speră, de asemenea, ca prezumția de nevinovăție să funcționeze, așa cum este legal și moral, de la început și până la sfârșitul acestui nefericit eveniment
.
Principesa Irina, fiica regelui Mihai, şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi joi în Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocoşi, relatează portalul OregonLive.com. John Wesley Walker, fost ajutor de şerif în Coss County, şi Irina Walker au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi la ferma lor din apropiere de Irrigon, în statul american Oregon, în perioada 1 aprilie 2012 - 19 mai 2013, potrivit procurorului. Potrivit acuzării, luptele implicau zeci de cocoşi, echipaţi cu cuţite sau alte obiecte tăioase ataşate de picioare, luptând până la moarte într-un sport sângeros interzis în prezent în 50 de state americane. Un arbitru supraveghea luptele şi concesionarii vindeau bere şi mâncare, iar cei care administrau acţiunea luau 10 procente din sumele pariate, potrivit acuzării.

John şi Irina Walker - împreună cu vecinii lor David Sanchez, 29 de ani, şi Aurelia Garcia Mendoza, 33 de ani, şi prieteni din Hermiston, Mario "El Cuba" Perez, 62 de ani, şi Jose Luis Virgen Ramirez, 48 de ani - au fost acuzaţi de operarea unor jocuri de noroc ilegale şi de sacrificarea ilegală a unor animale prin luptă la ferma soţilor Walker din Morrow County. Pentru fiecare cap de acuzare, ei riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari. Agenţii federali au percheziţionat casele şi au arestat persoanele acuzate de participare la luptele de cocoşi din estul statului Oregon şi din Yakima, în Washington.Alţi zece suspecţi, toţi bărbaţi, au fost arestaţi în Yakima Valley, la aproximativ 110 kilometri nord-vest de Irrigon.

Soţii Walker, şi-ar putea pierde ferma, situată la aproximativ trei kilometri sud de Irrigon, deoarece aceasta a fost folosită în scopuri infracţionale. Valoarea acesteia era estimată la 170.360 de dolari în 2011. John Walker, în vârstă de 67 de ani, a fost sergent la poliţia din Myrtle Point, iar de la 1 august 1998 a lucrat pentru biroul şerifului din Coos County. El a părăsit postul la 30 iunie 2003, iar în ultimii zece ani nu se ştie cu claritate ce activitate a desfăşurat. În 2007, Walker s-a căsătorit cu Irina Kreuger, fiica regelui Mihai şi a reginei Ana. Principesa Irina, în vârstă de 60 de ani, s-a născut şi a crescut în Elveţia şi s-a mutat în Oregon în 1983.

Regele Mihai, prima reacţie după ce fiica sa a fost arestată pentru lupte ilegale de cocoşi

Sursa REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/regele-mihai-prima-reactie-dupa-ce-fiica-sa-a-fost-arestata_1249213.html#ixzz2c8QrarAK
Follow us: @realitatea on Twitter
=======================


Feds in Oregon, Washington break up suspected cockfighting ring

Federal agents swept through eastern Oregon and Washington this morning, serving search warrants and arresting participants in a suspected cockfighting business.
A May 21 indictment, unsealed today in Portland, identified 18 defendants, including former Coos County sheriff's deputy John Wesley Walker and his wife, Irina Walker, a Romanian princess who is the third daughter of King Michael I of Romania.
The two are accused of operating an illegal gambling business, unlawful animal fighting ventures, and conspiring to violate the federal Animal Welfare Act from their ranch in Morrow County, near Irrigon.
The couple -- in concert with Mario Perez, David Sanchez, Jose Luis Virgen Ramirez and Aurelia Garcia Mendoza -- are charged with aiding, abetting and managing at least 10 cockfights from April 1, 2012 until last May 19.
Walker worked for the Coos County Sheriff's Office from Aug. 1, 1998, to June 30, 2003, according to the county's human resources department.
-- Bryan Denson
http://www.oregonlive.com/pacific-northwest-news/index.ssf/2013/08/feds_in_oregon_washington_brea.html
============================================


Former deputy and Romanian princess accused in cockfighting ring

PORTLAND, Ore. - A former Coos County Sheriff's deputy and his wife, a member of the Romanian royal family, face federal charges accusing them of running illegal gambling operations and cockfighting derbies at an Eastern Oregon ranch.

Federal agents arrested John Wesley Walker, Irina Walker and 16 others in Oregon and Washington on Thursday after the indictment was unsealed.

The charges stem a cockfighting operation in Irrigon in Morrow County, Oregon, involving 10 “derbies” that took place between April 1, 2012, and May 19, 2013, federal prosecutors said.

Six people face charges of operating an illegal gambling business:

• John Wesley Walker, 67, of Irrigon;
• Irina Walker (aka Irina Kreuger), 60, of Irrigon;
• Mario Perez (aka El Cuba), 62, of Hermiston, Oregon;
• David Sanchez, 29, of Irrigon;
• Jose Luis Virgen Ramirez, 48, of Hermiston; and
• Aurelia Garcia Mendoza, 33, of Irrigon.

They are also charged, along with 12 others, with conspiracy to violate the Animal Welfare Act by conducting unlawful animal fighting ventures on ten occasions.

The additional defendants are:

• Apolinar Munoz Gutierrez (aka Polo), 37, of Irrigon;
• Cecilio Mendoza Magana, 63, of Kennewick, Washington;
• Mauro Gonzalez Pulido (aka Cala), 47, of Zillah, Washington;
• Ruben Saltos Godina (aka Chino), 42, of Moxee, Washington;
• Arturo Olmedo Silva (aka El Havolin, Cepillo), 45, of Hermiston;
• Eduardo Cisneros (aka Mariachi), 27, of Sunnyside, Washington;
• Eulalio Delamora Anguiano (aka Lalo), 44 of Moxee, Washington;
• Francisco Javier Vega (aka Sergio Gonzalez Manzano), 39, of Plymouth, Washington;
• Oscar Acosta Navarrete, 46, of Prosser, Washington;
• Antonio Dominguez Robles (aka Tono, Memo), 37, of Pasco, Washington;
• Gerardo Gomez Castillo (aka Aguilo), 54, of Wapato, Washington; and
• Valente Piedra Magana, 38, of Union Gap, Washington.

“Cockfighting is illegal under federal law and under the laws of all 50 states,” said Amanda Marshall, United States Attorney for the District of Oregon. “Besides being a barbaric practice, cockfighting jeopardizes public health and safety and facilitates the commission of other criminal acts."

Each of the charged offenses – illegal gambling (one count), unlawful animal fighting venture (10 counts) and conspiracy (one count) – carries a maximum sentence of 5 years in prison and a fine of $250,000.

The Walkers, if convicted, also face forfeiture of their ranch in Irrigon.

http://www.kval.com/news/local/Former-deputy-Romanian-princess-accused-in-cockfighting-ring-219841681.html
=========================================================
 
Anonim  /// 16 august 2013, 15:05
Adevaratul "fel de a fi" (setea neostoita de bani,avere), a asa-zisei Case Regale de Romania, abia acum este pusa in evidenta de agentii federali americani! Zanganitul catuselor, bagarea dupa gratii a ODRASLEI regale, sper sa nu ramana fara EFECT in Romania. Romanii, in loc sa puna pe rolul instantelor Cazul Regelui Mihai (suspiciunile de tradare, devalizarea patrimoniului national la plecarea din tara etc.), s-au grabit prin POLITICIENII de doua parale ai tarii, sa-l ONOREZE cu PROPRIETATI cata frunza, cata iarba. Un alt SEMN al INDOBITOCIRII sau CORUPTIEI dambovitene, faptul ca STATUL (guvernele) dupa RETROCEDAREA PROPRIETATILOR s-a oferit sa le ia pe unele in CHIRIE, platind luna de luna sume uriase! Buey, treziti-va dreakului odata, din somnul cel de moarte!
==============
===========================================
==========================================================
Click here:
DECRET AL PREZIDIULUI SOVIETULUI SUPREM AL U.R.S.S. DE DECORARE CU ORDINUL “ VICTORIA” A REGELUI MIHAI I AL ROMÂNIEI. Documentele secrete ale tradarii Regelui Mihai. De la Visinski la Stalin, Molotov si Beria. EXCLUSIV
==========================================================
================================================
=================================

32 de comentarii:

  1. 1. Neatza Buna la ZOO + 9!
    2. Cezare, MuciCicios merci ca m-ai inbelit la oaua!
    3. Din pacate are dreptate flacaul asta Florin Negruţiu in ceea ce gavareshte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Cezarele gogonele, muei Muci pe Fatza, vorbeste frumos. Se vede c-ai fost porcarete.

      Ștergere
    2. Tie nu ti-o dau ! Nu ...meriti ! ,,Os de Visinescu"

      Ștergere
  3. Multumesc pentru cenzurare.
    Speram sa fii un om deosebit.
    Cum vrei sa inbunatatesti lucrurile daca stergi adevarul?
    Cum ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mishto!! a belit pula?? principesa irina(fiica lu labaru mihai de romanake)
    Au arestat-o amerlocii.De ce ? de lupte bre de lupte.Incaseaza babaciunea pana la 5 ani.Ii doare la basca pe amerloci de pula rupta de mihai (intaiul labagiu)Pe ei ii doare de cocosii ucisi in lupte ilegale
    DC

    RăspundețiȘtergere
  5. Boicotati blogul Lupus !!
    Un brav sugator de pule de tortionari.
    Daca sunteti oameni de bine si de curaj flegmati-l intre ochi.

    RăspundețiȘtergere
  6. RH+ = tortionarul SECURITATII

    RăspundețiȘtergere
  7. Tigrii de hartie
    Sterge-te la cur cu tine insuti .

    RăspundețiȘtergere
  8. Erata
    Cititi cartea Daca treci prin camera mortii. Victor Nicolae.
    Deci nu tortionar......ci tortionat de securitate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fiecare trebuie sa plateasca odata si odata pentru gravele pacate promise...poate acesti batrani tortionari au fost asteptati de Moarte pentru a-si plati datoria fata de semenii schingiuiti si toti veti si vor plati si actualii si vechii guvernanti ,timpul le rezolva pe toate si timpul are "tot timpul din lume"nu se grabeste ,el curge implacabil,nu are justitie romaneasca---Dumnezei sa fiti nu veti scapa nici in mormant!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. ***erata:comise nu promise[greseli].

    RăspundețiȘtergere
  11. O fut pe muma-ta in gigngii mai mistocar nespalat care vei comenta negativ ce-am scris!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, beui o bere şi- acu merg în tufiş, îl scot pe Viurel şi mă Kiş.

      Ștergere
    2. Uai copchilas facut din laba de betzivanul de tac-tu in WCul garii unde ma-ta era servitoare si tittoare de aurolaci,tu esti un moldojean imputzit ca numai alora le face o placere diabolica sa se chishe printre gingii,asa-i ca esti din vaslui mai nespalatule?Ia zi-i tot asa de buna este fii-ta la pat?

      Ștergere
  12. ..si eu iti trag pi pula toata gascha din Italia ...jegosule!!

    RăspundețiȘtergere
  13. futu-i in gura de nemernici!!Au arestat amerlocii prima iapa din cele cinci:):)
    PS asta-i "majestate"??? Nu ba e pielea pulii nehalita dupa bani.vreti sa va spun ce venituri are nemernicul?.... sau stiti deja
    PS2 si eu am luat "la cunostinta cu profunda tristete" ca mi se scoala mai rar....asta da tristete,nu curvele alea

    "Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunoștință cu profundă tristețe despre evenimentele legate de Principesa Irina a României, fiica sa. Majestatea Sa și întreaga Familie Regală speră că justiția americană și instanțele Statului Oregon vor soluționa în cel mai just și mai rapid mod cu putință acest caz. Majestatea Sa speră, de asemenea, ca prezumția de nevinovăție să funcționeze, așa cum este legal și moral, de la început și până la sfârșitul acestui nefericit eveniment.
    Principesa Irina, fiica regelui Mihai, şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi joi în Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocoşi, relatează portalul OregonLive.com. John Wesley Walker, fost ajutor de şerif în Coss County, şi Irina Walker au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi la ferma lor din apropiere de Irrigon, în statul american Oregon, în perioada 1 aprilie 2012 - 19 mai 2013, potrivit procurorului. Potrivit acuzării, luptele implicau zeci de cocoşi, echipaţi cu cuţite sau alte obiecte tăioase ataşate de picioare, luptând până la moarte într-un sport sângeros interzis în prezent în 50 de state americane. Un arbitru supraveghea luptele şi concesionarii vindeau bere şi mâncare, iar cei care administrau acţiunea luau 10 procente din sumele pariate, potrivit acuzării.

    John şi Irina Walker - împreună cu vecinii lor David Sanchez, 29 de ani, şi Aurelia Garcia Mendoza, 33 de ani, şi prieteni din Hermiston, Mario "El Cuba" Perez, 62 de ani, şi Jose Luis Virgen Ramirez, 48 de ani - au fost acuzaţi de operarea unor jocuri de noroc ilegale şi de sacrificarea ilegală a unor animale prin luptă la ferma soţilor Walker din Morrow County. Pentru fiecare cap de acuzare, ei riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari. Agenţii federali au percheziţionat casele şi au arestat persoanele acuzate de participare la luptele de cocoşi din estul statului Oregon şi din Yakima, în Washington.Alţi zece suspecţi, toţi bărbaţi, au fost arestaţi în Yakima Valley, la aproximativ 110 kilometri nord-vest de Irrigon.

    Soţii Walker, şi-ar putea pierde ferma, situată la aproximativ trei kilometri sud de Irrigon, deoarece aceasta a fost folosită în scopuri infracţionale. Valoarea acesteia era estimată la 170.360 de dolari în 2011. John Walker, în vârstă de 67 de ani, a fost sergent la poliţia din Myrtle Point, iar de la 1 august 1998 a lucrat pentru biroul şerifului din Coos County. El a părăsit postul la 30 iunie 2003, iar în ultimii zece ani nu se ştie cu claritate ce activitate a desfăşurat. În 2007, Walker s-a căsătorit cu Irina Kreuger, fiica regelui Mihai şi a reginei Ana. Principesa Irina, în vârstă de 60 de ani, s-a născut şi a crescut în Elveţia şi s-a mutat în Oregon în 1983.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă băi Don Tescovină, că auzirăm că eşti la aştia majordom...

      Ștergere
    2. Adevaratul "fel de a fi" (setea neostoita de bani,avere), a asa-zisei Case Regale de Romania, abia acum este pusa in evidenta de agentii federali americani! Zanganitul catuselor, bagarea dupa gratii a ODRASLEI regale, sper sa nu ramana fara EFECT in Romania. Romanii, in loc sa puna pe rolul instantelor Cazul Regelui Mihai (suspiciunile de tradare, devalizarea patrimoniului national la plecarea din tara etc.), s-au grabit prin POLITICIENII de doua parale ai tarii, sa-l ONOREZE cu PROPRIETATI cata frunza, cata iarba. Un alt SEMN al INDOBITOCIRII sau CORUPTIEI dambovitene, faptul ca STATUL (guvernele) dupa RETROCEDAREA PROPRIETATILOR s-a oferit sa le ia pe unele in CHIRIE, platind luna de luna sume uriase! Buey, treziti-va dreakului odata, din somnul cel de moarte!

      Ștergere
  14. HI..HI.. Daogaru ii fiert la buci !! Ponta ...vrea sa taie pensiile tortionarilor .....daca merge si mai incolo la inaltii activisti...care nu-i asa ..creerul si bratul inarmat la PCR....

    RăspundețiȘtergere
  15. Casa Regală: Sperăm că justiţia va soluţiona în cel mai just şi rapid mod cazul principesei Irina.
    ------------------------
    Regele Mihai I şi întreaga familie regală speră că justiţia din SUA şi instanţele din Oregon vor soluţiona în cel mai just şi mai rapid mod cu putinţă cazul principesei Irina, se arată într-un comunicat remis după ce aceasta şi soţul ei au fost arestaţi pentru organizarea unor lupte de cocoşi.

    "Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunoştinţă cu profundă tristeţe despre evenimentele legate de Principesa Irina a României, fiica sa. Majestatea Sa şi întreaga Familie Regală speră că justiţia americană şi instanţele Statului Oregon vor soluţiona în cel mai just şi mai rapid mod cu putinţă acest caz", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, vineri, de Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I.

    Regele Mihai I speră, de asemenea, ca prezumţia de nevinovăţie să funcţioneze, "aşa cum este legal şi moral, de la început şi până la sfârşitul acestui nefericit eveniment", se mai arată în comunicat.

    John Walker, în vârstă de 67 de ani, a fost sergent la poliţia din Myrtle Point, iar de la 1 august 1998 a lucrat pentru biroul şerifului din Coos County. El a părăsit postul la 30 iunie 2003, iar în ultimii zece ani nu se ştie cu claritate ce activitate a desfăşurat.

    În 2007, Walker s-a căsătorit cu Irina Kreuger, fiica regelui Mihai şi a reginei Ana. Principesa Irina, în vârstă de 60 de ani, s-a născut şi a crescut în Elveţia şi s-a mutat în Oregon în 1983.

    Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i bage amerlocii pe bilbaiti la beci!
      Motanele kkcios, mosorelul sa ni-l freci.

      Ștergere
  16. futu-le'ngura de babaciuni curvete.....

    "Principesa Irina a fost arestată în Oregon pentru că, împreună cu bărbatul ei, un fost ajutor de şerif, de zece ani fără ocupaţie, a organizat lupte de cocoşi şi pariuri, ambele ilegale pe tot cuprinsul Statelor Unite. Uluitorul eveniment aduce în lumina reflectoarelor faţa mai puţin vizibilă a Familiei Regale: vieţile zbuciumate ale fetelor Regelui.
    A treia fiică a Regelui Mihai, Irina (60 de ani), şi soţul său John Wesley Walker (67 de ani) au organizat la ferma lor, din regiunea Morrow (Oregon), cel puţin zece lupte ilegale de cocoşi în perioada aprilie 2012 - mai 2013. Suma câştigată în urma acestor adevărate turnee, în care erau angajaţi câte 12 cocoşi, înarmaţi cu pinteni de oţel, a fost de 2.000 de dolari pe zi.

    Advertisement
    Principesa riscă o pedeapsă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari, în urma celui mai mare scandal în care este implicată monarhia românească. De ase menea, riscă şi confiscarea ranch-ului, evaluat la peste 120.000 de dolari
    „Eveniment nefericit”
    „Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunoştinţă cu profundă tristeţe despre evenimentele legate de fiica sa. Majestatea Sa speră ca prezumţia de nevinovăţie să funcţioneze până la sfârşitul acestui nefericit eveniment”, a fost singura reacţie a Casei Regale.
    Irina este a cincea pe linia succesiunii la tronul României: după Principesa Margareta, Princepesa Elena şi copiii săi, Nicolae şi Elisabeta Karina.
    Citiţi mai mult: SCANDAL în CASA REGALĂ a României. Principesa Irina a fost ARESTATĂ în SUA. PLUS reacția Regelui Mihai | VIDEO

    Margareta, măritată cu un actor suspect de relaţii cu Securitatea
    Prima fiică a lui Mihai I de România şi moştenitarea tronului este Principesa Margareta (64 de ani), născută la Lausanne, Elveţia. Are studii în Sociologie, Ştiinţe politice şi Drept şi a lucrat până în 1989 în cadrul Naţiunilor Unite. Margareta s-a căsătorit, în 1996, la Lausanne, cu Radu Duda, un actor modest.
    Mariajul a provocat atacuri la adresa Casei Regale. Radu Duda, fiul doctorului Rene Duda, fruntaş PSD şi bun amic al lui Ion Iliescu. După Revoluţie, în biroul prim-secretarului de partid din Iaşi se descoperă un opis strict secret, cu persoanele de legătură ale Securităţii în PCR. Printre acestea, Radu Duda, „actor la teatru Naţional Iaşi”. CNSAS îi dă lui Radu Duda verdict de necolaborare.

    Principesa Margareta şi Principele Radu
    Elena nu a locuit niciodată în România
    Principesa Elena (63 de ani), a doua pe linia succesiunii la şefia Casei Regale, după Margareta. În 1991, a divorţat de primul soţ, doctorul Leslie Medforth-Mills Regelui, cu care are doi copii: Nicolae (28 de ani) şi Elisabeta Karina (24 de ani).
    Elena locuieşte împreună cu cei doi copii în Marea Britanie, unde a lucrat în cadrul unei firme care se ocupa de restaurarea operelor de artă.
    În 1998 s-a recăsătorit cu Alexander Nixon (59 de ani).
    Irina, „iubitoarea” de animale

    RăspundețiȘtergere
  17. ....si curvele continua:
    Principesa Irina este şi ea la al doilea mariaj, primul său soţ fiind John Kreuger, de care a divorţat în 2003.
    Din primul mariaj are doi copii: Michael de România (28 de ani) şi Angelica (27 de ani). În 2007, s-a recăsătorit cu ajutorul de şerif John Walker.
    Deşi în urma scandalului cu pariurile ilegale şi lupte de cocoşi, Irina este acuzată de autorităţile din SUA şi de rele tratamente aplicate animalelor, sora sa Margareta o caracteriza în scrierile sale ca fiind „o mare iubitoare de animale”.
    Sofia, fotografa care s-a distanţat de Rege
    Principesa Sofia (56 de ani) a evitat, în ultimii ani, să participe la evenimentele comune ale Casei Regale, fiind singura absentă dintre fiicele lui Mihai.
    A urmat cursuri de artă în New York. Este pasionată de fotografie, având şi un site de specialitate (www.yafosphotography.com) unde îşi vinde lucrările cu preţuri între 80 şi 220 de dolari.
    În 1998 s-a căsătorit cu Alain Biarneix, de care a divorţat după patru ani. Au împreună o fiică, Elisabeta-Maria Biarneix (14 ani).
    Maria, specialista în creşterea copiilor
    Principesa Maria (49 de ani) s-a născut în Copenhaga (Danemarca) şi a făcut studii de puericultură, ramură a medicinei care se ocupă cu metodele şi mijloacele de creştere a copiilor în primii ani de viaţă.
    Lucrează la New York, în domeniul relaţiilor publice, în cadrul unei companii private. În oraşul american, în 1995, s-a căsătorit cu Casimir Mystkowski, un polonez romano-catolic.
    Ca şi surorile sale, Maria a divorţat în luna decembrie a anului 2003.


    Citiţi mai mult: Cum s-a decolorat sângele albastru al Casei Regale > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/scandal-casa-regala-1052863.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=b12#ixzz2cATtckBZ
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
  18. Scoala Cezar ca e 2 si ma-nbeleste la oua, iar te rog la ora 3, pe Viurelu chelu in brate sa mi-l iei!

    RăspundețiȘtergere
  19. Principesa Irina nu e singura fiica a Regelui Mihai care i-a provocat suparari! Vezi de ce a decazut-o din drepturi pe Sofia!
    --------------------------------
    Nu este in prima data cand fetele sale i-au adus suparari.
    ================================================
    Pe cand avea 31 de ani, cea de-a patra fata a Regelui, Sofia, s-a casatorit cu un francez, Alain Biarneix, care îşi inventase un titlu nobiliar şi un supranume, Michel de Laufenburg. Regele Mihai nu a fost de acord cu căsătoria şi a decăzut-o din drepturi. Printre altele, principesa si-a pierdut atunci dreptul de succesiune la tron si titlul de Prinţesă de România. Intre timp, insa, a divortat. Abia in 2007, Regele Mihai a revenit asupra deciziei, Principesa Sofia fiind inclusa pe pozitia a opta a linii de succesiune la tronul Romaniei.

    Si Principesa Maria (49 de ani), fiica cea mica a Regelui, a starnit ceva controverse in 2011, la aniversarea tatalui sau, dupa ce jurnalistii au observat un tatuaj pe piciorul sau. In 1995, ea s-a casatorit la New York cu Casimir Mystkowski, un polonez romano-catolic, în felul acesta pierzându-și locul pe linia de succesiune la tronul britanic. Au divorțat în decembrie 2003.

    Si trecutul principesei Margareta (64 de ani) ascunde un moment mai putin cunoscut. Fiica cea mare a Regelui Mihai, succesoarea la conducerea Casei Regale a Romaniei, a avut in tinerete o relatie cu Gordon Brown, fost prim-ministru al Marii Britanii. S-a intamplat timp ce era studenta la Universitatea din Edinburgh. „A fost o poveste de iubire puternică. N-am încetat niciodată să-l iubesc, însă într-o zi nu mi s-a mai părut potrivită, era politică, politică, politică, iar eu aveam nevoie de grijă“, declara Principesa Margareta.

    RăspundețiȘtergere
  20. COREOLONE
    REGELE TAU E BLOND SI AL CHEAMA CIOABA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Rorborţel, aici înclin să-ţi dau dreptate! Prietenul tău Curdeleone ie negru-n ceriul gurii, ca magăriu-n vîrful sulii.
      Roborţelule, băi Mannix, la ce serial SF mai lucrezi acu? Vezi de-i ţine loc în desenele tale animate şi prietenului tău Cezar Muci pe Faţă...Am auzit că WC Tudor, te-a propus pe lista senatorilor apatrizi.

      Ștergere
  21. Daca- dai dreptate , fa-i si un sex oral sa-l faci fericit!!...adica suge-i pula!!

    RăspundețiȘtergere
  22. AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS !
    AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
Ministru Consilier
Domnule Cristian Gaginsky
Va rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document.

    Presedintele Romaniei Traian Basescu.
    Excelenta
    Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
    sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
    Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath Deva
    cineast USA
    DESCHIDETI: http://devanewyork.blogspot.com/

    DESCONSPIRAREA AGENTULUI VLADIMIR TISMANEANU
    Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o
    actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) - Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea sa facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola.cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR.
    In Septembrie 1981 Gizela Vass sefa sectiei deschide un pasaport cu o viza turistica unica pe numele Vladimir Tismaneanu cu dreptul de a vizita toate tarile din vestul Europei. Ajuns cu mama sa in Franta vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile. ( Ceausescu avea la dispozitie cinci sute de paşapoarte în alb, originale, obţinute de comuniştii lui care lucrau în poliţia spaniolă.).
    Dupa patru ani situatia devenise disperata. Nu se putea intoarce in Romania, avea interdictia de a sta in Franta....etc. Cazul este transferat serviciului cubanez. Conform documentelor, Tismaneanu a sosit in SUA, prin Philadelphia, la 1 octombrie 1985, dupa ce i s-a refuzat a viza de intrare in SUA. Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela si abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie ..... cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. --PENTRU A SE iINFILTRA IN SUA AGENTULUI VOLODYA I SA CREIAT O NOUA BIOGRAFIEi ,UN NUME NOU SI UN NOU PASAPORT !
    PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU, CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA, PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA UNIVERSITATE, (FIT NEW YORK.) DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.
    Robert Horvath DEVA Cineast USA
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  23. @RH[Rahat Handel=cacat plutitor]
    Baga-ti-ai limba-n pizdocul ma-ti!!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri