Google Translate

marți, 3 septembrie 2013

Avem o şansă rară! Să ne luăm înapoi petrolul şi gazele… Nu-i asa ca nimeni nu stie ca in 2013 expira contractul de concesiune cu OMV? Sa fim cu ochii pe Guvern! UPGRADE.Americanii despre Rosia Montana. Adevaruri care daca nu se spun acum, maine va fi prea tarziu


Să ne luăm înapoi petrolul şi gazele…

Timp de 8 ani, tot felul de idioţi au afirmat că „am vândut” petrolul românesc. Mai nou, şi gazele româneşti. S-au creat şi tot felul de legende. Pe una dintre ele, am auzit-o zilele trecute la televizor, la emisiunea simpaticului Florian Bichir. Se făcea că Michael Guest venise la guvern să aucă un investitor pentru Petrom. Speriat, tot guvernul s-a ascuns prin birouri, iar eu, de teamă, aş fi plecat la Râmnicu Vâlcea. În timpul ăsta, Guest – în calitatea pe care i-o arată şi numele – se plimba pe culoare (aşa era, pe atunci, transparenţa – ambasadorii se plimbau pe unde vroiau în clădirea guvernului) şi s-a întâlnit cu un consilier, ascuns, dar care nu mai rezistase – ieşise să facă pipi.

În realitate, prin contractul de privatizare, s-a concesionat exploatarea unor perimetre, nu s-a „vândut” petrolul. Concesionarea a fost acordată pentru o perioadă de 10 ani (FMI ceruse, iniţial, ca durata să fie de 30 de ani dar noi nu am fost de acord). Această perioadă se încheie la sfârşitul anului 2013. Asta înseamnă că putem să „ne luăm înapoi” petrolul şi gazele şi, poate, să reînfintăm o companie naţională – care ar putea să fie eventual condusă de Ilie Şerbănescu – cel care comentează frecvent aceste aspecte, având şi experienţa de fost ministru al Reformei într-un guvern al CDR.

Sper că Traian Băsescu va susţine acest proiect şi sper că, poate, l-a discutat zilele trecute, cu ocazia primirii la Cotroceni, cu directorul general executiv al OMV, Gerhard Roiss. Cu atât mai mult cu cât, pe baza procesului intentat la Haga, la iniţiativa mea, pentru delimitarea faţă de Ucraina a zonelor maritime din Marea Neagră, avem posibilitatea să investim sume importante pentru a exploata zăcămintele de petrol şi gaze de acolo.

Tot Traian Băsescu, la aceeaşi întâlnire, se felicita că „România nu a vândut, anul trecut, 10% din Petrom” fără să explice de ce, în mandatele sale, România nu mai are 49% acţiuni la Petrom ci doar 18%.


Concluzie:
Ca să fie clar, concesionarea (nu vânzarea) de petrol şi gaze către OMV s-a făcut pe o perioadă de 10 ani. Această perioadă se încheie la sfârşitul anului 2013.

Există două variante de soluţie:

a) fie, pur şi simplu, statul român nu mai concesionează petrolul şi gazele către OMV;
b) fie redevenţa, pe care ar putea să o stabilească Ilie Şerbănescu, ar fi fixată la un nivel foarte înalt, astfel încât să descurajeze orice companie eventual interesată.

A venit, deci, timpul să luăm în propriile mâini soarta petrolului românesc! Anul 2013 va fi, sub acest aspect, un test pentru Traian Băsescu. Să nu facem de două ori aceeaşi greşeală! Să dovedim că ceea ce spunem la televizor, putem să punem în practică.

Sursa :
A venit momentul să luăm în propriile mâini soarta petrolului românesc!
 Publicat noiembrie 11, 2012

======================
=============================================
===============================================================


UPGRADE. Americanii despre Rosia Montana. Adevaruri care daca nu se spun acum, maine va fi prea tarziu

Rosia Montana Cyanide open-pit in the heart of Carpathian garden (eseu) - YouTube
======================================================

======================================================
==========================
ianuarie 10, 2012 la 1:52 pm | #1
Filmul pur si simplu m-a impresionat, Guvernantii nostrii vor avea toata viata pe constiinta daca vor da drumul la avizele astea nenorocite, cu proiectul ROSIA MONTANA.Este foarte clar ca numai oameni care habar nu au ce isneamna, acest minerit pe baza de ceanurare, nus- dau seama de efeftele catastrofale.
Aceste reclame pe toate psoturile de TV sa fie interzise air aceasta companie Gold Corporation ca ROMANIA nu este nici Honduras, nici Guatemala si bineinteles nici SUa statul MONTANA care au interzis dar prea tarziu ” efectele benefice ” pe care le-a creat explaotarea aurului pe baza de ceanurare.
Nimeni nu stie, doar Dumnezeu, dar vazind filmul asta m-a infiorat, chiar cei care tot dau din gura, pling ca nu au loc de munca, nu-si dau seama de efectele catastrofale, iar daca nu Guvernantii, oamenii de specialitate dina ceasta tara, care sunt responsabili pentru soarta generatiilro viitoare, sa explice romanilor ca cei din zona ROSIA MONTANA or sa vada” beneficiile ” peste 5/6 ani, alte asemeena boli de care nu vei mai scapa vreodata.
Sa fim constineti si sa spunem un NU RASPICAT ACESTOR AVENTURIERI CARE VOR SA TRANSFORME ROMANIA INTR-O NOUA GUATEMALA SI HONDURAS.
===============================================================
SURPRIZA ZILEI:
=================
▶ Father and Daughter Stun Wedding Guests With Surprise Dance - a History of Music! - YouTube



Poftiti la dans!
==========
=========================
=============================================

54 de comentarii:

  1. Hmmm... Declaratiile Premierului ma pun pe ganduri! ... nu e totul cum ar trebui sa fie!
    ------------------------
    Guvernul intenţionează să majoreze nivelul redevenţelor percepute producătorilor de petrol şi gaze mai devreme de anul 2015, a declarat premierul Victor Ponta, aflat la Viena, informează Mediafax.

    El a precizat că va discuta, joi, pe această temă cu cu managerul general al OMV, proprietarul companiei Petrom.

    "Este intenţia noastră nu doar de a creşte redevenţele, lucru care este posibil din 2014, dar inclusiv dacă găsim o soluţie ca această creştere să se aplice mai repede decât era prevăzut în contractul de privatizare (al Petrom - n.r.), dar asta trebuie negociat. Trebuie să vedem, din punctul de vedere al veniturilor bugetare, care este soluţia începând cu 2014 şi cum facem pe de-o parte să încurajăm în continuare investiţiile în energie, nu doar ale OMV, ci ale tuturor celorlalte companii, şi pe de altă parte să avem şi încasări bugetare pentru a susţine programele economice, sociale şi de investiţii", a spus Ponta, aflat la Viena.

    Companiile care produc petrol şi gaze naturale plătesc în prezent redevenţe cuprinse 3,5% şi 13,5% din producţie, în funcţie de tipul zăcămintelor de hidrocarburi. Aceste niveluri ale redevenţelor au fost fixate în 2004 şi sunt valabile până în decembrie 2014 inclusiv, fiind stabilite prin contractul de privatizare a companiei Petrom cu grupul austriac OMV.

    Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, a declarat recent că este necesar ca redevenţele pentru producţia de petrol şi gaze să crească şi să ajungă la nivelul din Uniunea Europeană, "undeva la 20-30%, cel puţin"

    La sfârşitul anului trecut, directorul general al OMV Petrom, Mariana Gheorghe, a declarat că OMV Petrom şi Guvernul au început de câteva luni discuţiile privind redevenţele pentru petrol şi gaze, dar deocamdată sunt analizate doar "principiile" privind impactul unui nou nivel al taxelor asupra companiei şi economiei.

    În mai 2012,Daniel Chiţoiu, atunci ministru al Economiei, declara că nivelul redevenţelor plătite de companiile care au în concesiune perimetre de explorare şi exploatare a petrolului şi gazelor naturale nu va fi modificat până în 2015.

    Bugetul de stat încasează anual redevenţe miniere şi petroliere care se cifrează în jurul sumei de un miliard de lei.

    Principalele companii din sectorul petrolului şi gazelor din România sunt OMV Petrom, Rompetrol (deţinută de KazMunaiGaz din Kazahstan), Lukoil (Rusia), MOL (Ungaria), Eni (Italia) şi Romgaz Mediaş.

    Producţia de gaze este asigurată în proporţii aproape egale de Romgaz şi OMV Petrom. OMV Petrom este singura companie care extrage ţiţei, având acest drept prin contractul de privatizare către grupul austriac OMV, în 2004.
    Sursa:
    Ponta va negocia cu şeful OMV pentru ca redevenţele să fie majorate mai devreme de 2015 Romania Libera-31 Ianuarie 2013

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,A venit, deci, timpul să luăm în propriile mâini soarta petrolului românesc!''

    S-o luam in mana!
    Dupa ce am tocat banii pe BMW-uri pentru shparlamentari si pentru toti pulifricii din guvern, dupa ce am ,,intarit'' pina la erectie sistemul de siguranta nationala cumparind dispozitive de ascultare, inregistrare, urmarire, softuri si vaca de kobe pentru toti boii, cu banii ramasi sa reincepem sa exploatam resursele petroliere. Poate cu banii recuperati de la ciordacii care s-au tot perindat prin vagaunile puterii?
    Deja am luat-o in mana. Cu asa justitie o luam si mai sus.
    In circa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Neatza Buna la ZOO + 9!
    Cezare, noi cei d'aciulea ti-am pregatit gaz ca sa ai la aragaz.
    Gazu-i bun, cu mercaptan, numai ca ar trebui, in coor sa ne bagi un burlan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai un burlan ...nu am!~.dar il pun pe DUCIPAL sa va reguleze!!!

      Ștergere
  4. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata, domnilor !
    O zi buna tuturor !

    RăspundețiȘtergere

  6. .....TE-NGURA DE GUVERN PROST ! DAI BANI LA,, RESAPATII " LU PESTE, SA AIBE PENSII DE MII DE LEI (fara sa-i merite desigur! doar pentru ca s-au umflat in ultima luna ca niste capuse !!) ....DA , PULA ABONAMENTE PENTRU COPCHII PENTRU CA SA MEARGA LA SCOALA !!



    Anonim30 august 2013, 11:57
    GATA O INCEPUT TAVALUGUL !! 85 % dintre cadrele meletare NU mai voteaza USL - ..te -ngura de guvern prost!

    care te așteptai să aiba o gândire deschisă, ei .. mai rău ca la comuniști”.

    80% din Constanța nu mai votează USL
    Primarul Radu Mazăre subliniază că nu i s-a spus că atunci când va ajunge USL la putere o să oblige toți românii să facă declarație de avere. Radu Mazăre a precizat: “Nu am discutat așa ceva în campania trecută că dacă discutam poate nu îi mai susțineam”. El precizează că “dacă se aprobă o astfel de măsură, vă spun că 80% din Constanța, despre ea cunosc, nu mai votează acest USL la președentie care adoptă o astfel de măsură”.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe SPERMT ..l-au arestat gaborii !! Haita hranita de el a ..mancat copilasul !
    Acu sa speram ca-l transeaza pe SPERMT si-l da la caini ...ca sa-i otraveasca !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Rezultate "de exceptie" si la BACul de toamna !
    Ilfovul, in topul codaselor !

    S-au dus vremurile cand toata lumea promova ! Incet, incet, aceasta situatie, ce se repeta de vreo cativa ani, incepe sa devina ceva normal !

    RăspundețiȘtergere
  9. Televiziunea Crime & Investigation Network (CI) s-a lansat luni în România, fiind disponibilă abonaţilor UPC, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de compania A+E Networks UK.
    ====================

    Excelent ! Mai ales pentru sutele de mii de tineri care nu "si-au luat bacul" in ultimii ani si care ingroasa somajul, de la o zi la alta : vor beneficia, gratuit, de cursuri de perfectionare in domeniul infractionalitatii !

    De parca n-am avea o gramada de televiziuni ce promoveaza, non-stop, violenta, consumul de droguri, asocierea in fel de bande si fratii criminale, pornografia, ura, razboiul, etc.

    Acum ne mai trebuie si o televiziune specializata in investigarea crimelor, de toate genurile !

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai du-te in PULA de narod !
    Nu si-au luat bacul !ei si ? Fara bac nu pot munci ? Pot si inca foarte bine ! Vor avea surpriza ca unii premianti la bac, cand o sa-si caute un loc de munca sa dea de un ...patron care nu are Bac !! Sa vezi futai atunci......Czar
    Ideia tocmai asta e : Cu Bac cat mai putini si cu aplecare spre studiu ! In productie cat mai multi ..!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai ID NET-ului si unde sa lucreze? Probabil vor lucra asa cum lucrezi tu acum. Unde bai prostovane? Hai zi-ne desteptul sulii!!!

      Ștergere
    2. Proasto...sugemi-ai scrotul....sunt cateva mii de locuri de munca ! Cu Bac + faculta pe bani unde pizda -ma-tii vor lucra??!!
      Poate deschide o mica afacere ..de familie ...nu-i trebuie studii superioare !
      Vezi in America ...cum muncesc tinerii de la 16 ani ! Ii doare fix in pula-pizda de ..BAC!!

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. Orice ..de la cuie.....si care au cautare desigur!!
      Ferme de prepelite ....ferme pentru ciuperci.....agricultura ecologica.......turism -agro .....ferme de animale sau fitosanitare.......

      Ștergere
  12. Lume , lume ! Prostanul de cetzarush iar s-a dus sa se faca de ris pe blogul lui Altfel ...
    Bai , lume ... asta-i cu adevarat infanter : cind nu are ce face , isi bate cuie in talpa !
    Sa vedeti ce-i fac marinetii lui Altfel !...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai frate, Czar asta are buba-n cur!!! Bine ca scapara aia de la GAZ de el, ca-i baga mucosul sigur in faliment.

      Ștergere
    2. KKatul de SPERMT...abia mai ingana cateva ..cuvinte !
      A mers sa hraneasca haita de maidanezi sa nu mai manace copchii! Ai dreak de mitici ..prosti si care isi mai dau si aere.....,,merg sa duc o fiertura ca a fatat cateaua si a facut 20 de pui de maidanezi"".....boi dreak ..la niste amarati de aurolaci nu duci mancare!!!

      Ștergere
    3. Balcifer says: (A DREK MAIMUTICA NOASTRA ! CUNOASTE BAI FRATE!!)
      Septembrie 3, 2013 at 12:18 pm
      Domnul MF…haide s-o luam ca la scoala ! Formele de lupta de baza : apararea (Irak) si ofensiva (SUA) !
      Fiind int-o forma avansata de aparare (acoperirea granitelor )cu majoritatea fortelor si mijloacelor Irakienii s-au amplasat la sol si-au mascat trupele si tehnica ! Cum ai fi dorit sa se miste tc. asa ca bezmeticile pe limita dinainte a apararii sa se demaste total ! S-or fi miscat alea din rezerva strategica ,sau din esalonul doi care ar fi trebuit sa contratace….dar nu prea a mai fost cazul !
      Tehinca infinit superioara SUA – a avut posibilitatea cu sateliti ,infrarosu ,vedere pe timpe de noapte etc ,etc,….sa-i descopere ! Mijloacele de ochire lovire au facut restul !
      Si acum reveniti la noi – eram cu cateva greneratii in urma …irachienilor !!! DECI…..
      E bine s-o spunem clar ….pentru ca daca am avut NOROC si nu ne-am confruntat cu nimeni ,nu trebuie sa mergem pe acelasi rationament !
      Politicienii nu CUNOSC ! La o adica ei vor REZULTATE doar si te condamna (daca mai au pe cine ) pt. ca nu ti-ai indeplinit misiunea!!!

      Ștergere
  13. "Orice ..de la cuie.....si care au cautare desigur!!
    Ferme de prepelite ....ferme pentru ciuperci.....agricultura ecologica.......turism -agro .....ferme de animale sau fitosanitare......."
    ------------------------------------
    Bai Muci pe Fata, bai, tu esti tolomac rau de tot...Auzi la el:"orice...."
    Mucule, poti face in principiu orice. Ramine problema "desfacerii", daca ai auzit de ea- asta pentru "ciuperci, agricultura s.a."
    Pentru agroturism, iar maninci kkt; toti neterminatii va pricepeti la toate, inclusiv la politica si sport, putorilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Si pe mine ma manca intr-un loc rusinos, ca sa ma apuc candva de agricultura, pomicultura si alte indeletniciri de astea, de crescut pasari si animale pe langa casa! Am zis ca nu-i nicio filozofie ! Si, atentie, nu ca sa fac afaceri, ci pentru nevoile proprii !
      Am dat "faliment" inainte de a incepe ! In chestiile astea cu fermele sau cu agricultura, daca n-ai cunoscut fenomenul palmelor crapate de munca campului, ori al balegii sub unghii, nu te bagi !

      Ce sa faca amaratii astia de tineri de mitici, cand ei habar n-au care-i grebla, care-i sapa !
      A, ca mai reuseste cate unul, pe ici pe colo, din toata gramada asta de copchii dezorientati...

      Ștergere
    2. ..pe centura se castiga cel mai bine ! Asta garantat cunosc..mai ales tarfulitele alea de 17 anisori ,care se sparg prin baruri ,discoteci ..pe banii ..comunistilor de parinti !!!!!!

      Ștergere
    3. Cred ca pe acolo isi pierde vremea si ma-ta de ai tu bani sa-ti pierzi timpul pe net in loc sa mergi la munca,suge-ne-ai pixul de vaorton.

      Ștergere
  14. ecesul copilului de patru ani, muşcat de câinii vagabonzi, a murit din cauza hemoragiei externe, pe corpul acestuia fiind găsite sute de plăgi.

    Medicul legist, șocat la autopsia copilului omorât de câiniMedicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML), a declarat pentru Mediafax că singurele zone de pe corpul micuțului care nu prezentau mușcături au fost tălpile.

    Anchetatorii au prelevat probe de la cei şase câini ridicaţi luni de pe terenul din apropierea Parcului Tei din Capitală şi le vor compara cu ADN-ul copilului de patru ani ucis, pentru a se stabili care dintre animale l-au muşcat, potrivit unor surse

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey zaltatilor.....
      Nu vreti voi mai bine sa videti.... ce vor astia sa ingroape cu ACEST scandal plin de SMIORCAIELI pentru amarasteau ala de copchil aruncat de netrebnici perinti,probabil deja mort fiinda la caini???asta e parerea mea!!!!! o tragedie damboviteana, cu iz PENAL!

      Ștergere
    2. Buey....
      Si mai videti ceva!
      Toti IDIOTII sunt FOCUSATI pe bietii maidanezi....
      Nici dreaku nu se intreaba.... baaaa.... dar copchilu, al cui e copchilu???? Auzi cretinitate....."vor compara cu ADN-ul copilului de patru ani ucis, pentru a se stabili care dintre animale l-au muşcat", dar nu VREM sa stim cine sunt si unde CRIMINALII DE PARINTI! Buey.... la romani... da multi si prosti mai sunt, nana!

      Ștergere
    3. ..Esti bolnav rau ! La mansarda !!

      Ștergere
  15. Muei, se poate vizita canisa ,,Doi caini fromosi''. Da sa nu ,,scriti'' pe pareti mascari. Nici macar cu rahat.

    RăspundețiȘtergere
  16. PMT....hai ia fiertura de oase cu orez si mergi ca a fatat cateaua 20 de pui maidanezi ! Ai grija sa creasca mari si voinici...!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezare, pt. tine muei copilu', hai la fiertura de borsh cu capete de poola!

      Ștergere
  17. CEZARIKA, VIN' LA MAMA DE CACA CU LIMBA'TI SA-MI CURETI BLANA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. .....TE-NGURA DE GUVERN PROST ! DAI BANI LA,, RESAPATII " LU PESTE, SA AIBE PENSII DE MII DE LEI (fara sa-i merite desigur! doar pentru ca s-au umflat in ultima luna ca niste capuse !!) ....DA , PULA ABONAMENTE PENTRU COPCHII PENTRU CA SA MEARGA LA SCOALA !!



      Anonim30 august 2013, 11:57
      GATA O INCEPUT TAVALUGUL !! 85 % dintre cadrele meletare NU mai voteaza USL - ..te -ngura de guvern prost!

      care te așteptai să aiba o gândire deschisă, ei .. mai rău ca la comuniști”.

      80% din Constanța nu mai votează USL
      Primarul Radu Mazăre subliniază că nu i s-a spus că atunci când va ajunge USL la putere o să oblige toți românii să facă declarație de avere. Radu Mazăre a precizat: “Nu am discutat așa ceva în campania trecută că dacă discutam poate nu îi mai susțineam”. El precizează că “dacă se aprobă o astfel de măsură, vă spun că 80% din Constanța, despre ea cunosc, nu mai votează acest USL la președentie care adoptă o astfel de măsură”.

      Ștergere
  18. Neatza Buna la ZOO + 9!
    Cezare, merci ca m-ai inbelit az' noapte la oaua, ca afara-i frig si ploaua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multam ca mi-ai supt -UUUULAAAAA

      Ștergere
    2. CEZARIKA HOP-SI-ASA,
      SA MA KK IN SULA TA!
      CA-I BLEAGA SI NESPALATA,
      ZICI CA-I DE MAGAR MUEI TATA.
      IO TE ROG SA VII LA MAMA
      DE PLACERE SA-MI SUGI BLANA,
      IAR PADUCHI DE MAI GASESTI
      ITI RECOMAND SA-I PRASESTI.

      Ștergere
    3. ...faza LUNGA ! Nici platit nu ti-o ..trag la buci !!

      Ștergere
  19. oaiii oare unde o fi "cainezul" PMT?
    - s-o fi dus sa mai haleasca niste bani pentru onegheul pe care-l conduce?L-o fi muscat f'un maidanez in timp ce-i dadea orez cu oase fierte din sutele de mii de euro primiti de la contribuabili?
    -sau poate si-a ridicat PMT-ul f'un viloi?
    -daca PMT-ul pulii e asa mare "iubitor" de marafetii statului de ce pula mea nu isi ia maidanezii in casa?
    Doar un dobitoc da de mancare cainilor pe strada.cei ce iubesc cainii ii tin pe proprietatea lor...asa este si PMT un "iubitor de animale".... FALS!!
    DC

    RăspundețiȘtergere
  20. M-a sunat costica vecinu PMT(pmt-ului).Era fericit(vecinu costica) cica tocmai l-o muscat pe,pmt de coaie un maidanez.maidanezu era mic mic,cam cat pechinezu',in schimb coaiele pmt-ului atarnau pe cracu "bermudelor" pana pe la genunchi.
    ce bine se potrivesc in bucurestiul ala de cacat.....mitici imputiti+ maidanezi asasini
    'tuva-n gura de mitici imputiti !!
    DC

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  22. Muei, luat-va-ti medicamentele la vreme, ca altfel ajungeti ca ala de mai sus!

    RăspundețiȘtergere
  23. care pula mea scrii in locul meu ,ba!
    Nu ca n-ai avea dreptate dar orisicat?!?!

    RăspundețiȘtergere
  24. Toarsa plotoner ,,Os di Visinescu" ....vezi ca va baga astia la genocid ...di sexuali ! Ba ai dreak ..astia nici nu stiu ca puscariasii or murit ddi ..plasere !!! *****

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma da pe Mos Pula Sfatosu' de pe gloaba lu'Lupu[LA]s mea nu-l musca vreo javra de gat sa taca odata sa nu mai smiorcaie dupa penzia din decembrie 2010?
    Pe Cezar Violatorul de Capre nu-l musCA CA seara "isi aduna cainii in jurul stanii"si incing o hora ca la Severin.

    RăspundețiȘtergere
  26. Violatorul ..Di Caprio ..vrei sa zici !!

    RăspundețiȘtergere
  27. @/ Al 3 -lea Rex of RRRROMANES - vezi ca la adresa asta-i un SECURAN batran care injura cu predilectie aviatia - elicopteristii !!! Fute-i trei raschete !!
    http://altfel.wordpress.com/2013/08/16/feriti-va-de-armata-romana/#comments

    RăspundețiȘtergere
  28. Inculpaţii Serban Floarea, Dobriţoiu Corneliu, Radici Francisc, Năstase Constantin, Medar Sergiu Tudor, Rotaru Gheorghe, Gonciaruc Gheorghe, Vizitiu Ionel, Duţă Corneliu şi Matei Mihaela au închiriat şi ulterior au cumpărat, în regim subvenţionat, o locuinţă de serviciu de la Ministerul Apărării Naţionale, cu încălcarea prevederilor legale. Concret, inculpaţii au depus la dosarul de cumpărare acte false şi astfel, i-au determinat pe membrii comisiei de vânzare şi ai comisiei de auditare în vederea vânzării, să-şi încalce atribuţiile de serviciu şi să întocmească documente oficiale false, pe baza cărora, prevalându-se de prevederile Legii 562/2004, şi-au cumpărat locuinţele de serviciu în regim subvenţionat, în conditiile in care detineau sau detinusera, una, doua sau chiar trei alte locuinte proprietate personala. Conform acelei legi, cadrele militare sau fostele cadre militare care deţineau, la data apariţiei legii, locuinţe de serviciu aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, le puteau cumpăra, în regim subvenţionat, însă cu anumite condiţii, între care, titularul contractului de închiriere să deţină această calitate de chiriaş în baza unui contract de închiriere valabil încheiat, titularul cererii de cumpărare să nu deţină sau să nu fi deţinut locuinţe proprietate pe teritoriul României, titularul cererii să nu mai fi cumpărat din fondul de stat o altă locuinţă, în regim subventionat.

    Prejudiciul reţinut ăn cauza este în sumă de 1.207.670 lei (compus

    RăspundețiȘtergere
  29. O anumita parte a societatii astepta de la Armata..s-o izbaveasca de hoti !
    Nici dupa 50 de ani nu se va sterge aceasta pata de murdarie de pe obrazul Armatei !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don Bazilos ..trec subectele grase pe sub nasul lu matale ! Da-l dreak de petrol ..ca ne manjam pe labe !!!

      Ștergere
  30. UPGRADE. Americanii despre Rosia Montana.
    Adevaruri care daca nu se spun acum, maine va fi prea tarziu.

    Rosia Montana Cyanide open-pit in the heart of Carpathian garden (eseu) - YouTube - MERITA vazut!!!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri