Google Translate

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Crin Antonescu&Victor Ponta. O evolutie care ma pune pe ganduri: "de la prieten la... coleg de serviciu public"?!




Antonescu: Am încredere mai mică în Ponta decât la episodul Kovesi. Situaţia din USL este "complicată". REPLICA premierului.
 
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seară, că are încredere "mai mică" în premierul Victor Ponta după episodul legat de Roşia Montană, mai mică inclusiv decât cea din momentul desemnării Laurei Codruţa Kovesi la DNA, precizând că în prezent situaţia din USL este "complicată".
 
Antonescu a fost întrebat câtă încredere mai are în premierul Victor Ponta după scandalul legat de proiectul Roşia Montană. "Mai mică (încredere în Victor Ponta - n.r.) decât atunci când cu doamna Kovesi. Iar când cu doamna Kovesi era mai mică decât în momentul în care am pornit împreună", a afirmat liderul PNL, într-o emisiune la Antena 3.
 
El a mai precizat că încrederea este încă suficientă ca USL să funcţioneze.

De asemenea, liderul PNL a fost întrebat dacă îl mai consideră pe premier "prieten".

"Sunt coleg de serviciu public", a replicat Antonescu.

Întrebat care este situaţia în USL în prezent, liderul PNL a răspuns: "Complicată, în sensul în care, dacă în ziua unu, în ziua doi, au existat neînţelegeri, neclarităţi, confuzii, ele trebuie lămurite (...)

Anunţul că proiectul (Roşia Montană - n.r.) cade, că nu se mai discută în Parlament, nu l-am făcut eu, l-a făcut în mod greşit - nu cu rea intenţie, sunt convins - dar în mod greşit premierul". 
Liderul PNL a mai susţinut că în ultimii trei ani de zile nu au existat "asemenea accidente", respectiv ca liderul PSD să facă interpretări greşite din declaraţiile sale, referindu-se la faptul că, în momentul în care a anunţat că nu susţine proiectul Roşia Montană, premierul Victor Ponta a concluzionat nu ar mai susţine dezbaterea în comisia parlamentară specială anunţată de USL.

"Eu cred că cineva nu a interpretat corect sau nu a vrut să înţeleagă corect. Acel cineva nu e domnul Ponta sau nu e doar domnul Ponta. E un cineva colectiv", a mai spus Antonescu.

Antonescu: Ponta a avut viaţă bună cu mine

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a adăugat că premierul Victor Ponta a dus o "viaţă bună" până acum cu el şi cu PNL, deoarece au fost un "partener ireproşabil" din punct de vedere politic, menţionând că liberalii nu susţin PSD pentru că le-ar tremura "chiloţeii la prezidenţiale".

Antonescu a fost întrebat într-o emisiune la Antena 3 cum apreciază afirmaţia lui Victor Ponta legată de faptul că în trei ani de zile nu l-a atacat pe liderul PNL în public.

Crin Antonescu a ţinut să sublinieze că declaraţia premierul nu trebuie interpretată în sensul că el l-ar fi atacat constant în trei ani de zile şi Victor Ponta ar fi avut o viaţă grea.

"A dus o viaţă bună (Victor Ponta - n.r.), a avut un partener ireproşabil din punct de vedere politic, cum n-a mai întâlnit şi nu o să mai întâlnească în lunga sa carieră politică - îndrăznesc să mai fac o previziune - şi din punctul acesta de vedere nu l-am atacat. Am avut o divergenţă majoră legată de coabitare, am spus-o, am trecut peste ea, dar trebuie să înţeleagă următorul lucru: că duce viaţa bună, şi trebuie să înţeleagă tot PSD, că primul-ministru pesedist şi PSD duc o viaţă bună cu aliatul lor PNL şi Antonescu nu pentru că ne-ar tremura chiloţeii că nu o să ne mai susţină la prezidenţiale, ci pentru că acest Guvern trebuie să reuşească, ci pentru că acest Guvern şi această majoritate trebuie să-şi respecte cuvântul faţă de români. Dacă pot înţelege asta, va fi bine. Dacă nu, nu mă vor susţine la prezidenţiale şi, cu asta, multă sănătate şi mulţumim pentru colaborare", a afirmat Antonescu.


Ponta îi răspunde lui Antonescu:
Am pornit pe un drum şi vreau să ne ţinem de cuvânt până la sfârşit

În replică, premierul Victor Ponta a declarat, vineri seară, că preşedintele PNL are dreptate când afirmă că nu este prieten cu el, ci doar "coleg de serviciu" şi a precizat că a pornit la un drum politic cu Crin Antonescu, Daniel Constantin şi Sorin Oprescu, motiv pentru care au fost votaţi de cetăţeni.

Şeful Executivului a făcut această afirmaţie într-o intervenţie telefonică la RTV, în momentul în care moderatorul emisiunii l-a întrebat cum comentează declaraţia lui Crin Antonescu.
"Da. E foarte adevărat. Eu am pornit la un drum politic cu Crin Antonescu, Daniel Constantin şi Sorin Oprescu, oamenii ne-au votat pentru asta şi vreau să ne ţinem de cuvânt până la sfârşit", a spus Ponta.

http://www.mediafax.ro/politic/antonescu-am-incredere-mai-mica-in-ponta-decat-la-episodul-kovesi-situatia-din-usl-este-complicata-replica-premierului-11329230
=============================================
======================================================
===============================================================

16 comentarii:

  1. No, tineti-va-ti de cuvint si impingeti la hodoroaga guvernarii. Si sa nu uitati sa faceti ,,dreptate pina la capat''.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai mai nea kkrila spune tu ce-ai facut pentru tara asta,zi-ne o idee cu care ai venit tu pentru bunul mers al economiei si pentru imbunatatirea vietii amarastenilor.Tu inafara de a bate din picior si a striga:"vleau tlonul LLomanieisi jos Basascu ce-ai facut in toti anii in care ai dormit si-ai lipsit de la lucrarile parlamentului???Uite pula presidentie,pacat ca o sa tragi si PNL la vreo15%,uai di putza ta INCOMPETENTULE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Victor Tonta ie precum Cezarila MuciCiacios al nostru. Acu te pupa-n sula, iar muine vrea sa te ia pe la spate pedofilul. Intrebati-l pe motanelul kkcios si-o sa va spuna ce pati cu maimuca...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai ce sa pateasca,a facut un pas in fatza mea si s-a asezat capra ,cica asa stie de mic,traind intre capre...

    RăspundețiȘtergere
  5. Zice kkrau:"...nu-mi tremura chilotzeii" pai cum sa-i tremure daca el poarta budigai nu chilotei sau poate chemesoi de ala lipovenesc...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna-i dimineata stimati pacienti si drag... animale!

    RăspundețiȘtergere
  7. Jiaga- jiagaaa! Muei, ce veselie uimitoare-i peaciulea!

    RăspundețiȘtergere
  8. Neatza Buna la ZOO + 9!
    Cezarel la ora 10 kuku-n palma sa mi-l frece.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai gata! Adunarea pe blog rapanosilor! Unde dreaq umblati? PMT ia de te scoala, nu dormi in putza goala, ca iute apare maimuca si iti scarpina de zor buca.

    RăspundețiȘtergere
  10. CEZARUIKA, MUIKA, HOP, HOP, HOP
    SA TI-O PLANTEZ MAMA LA CIOK
    SA-TI PLANTEZ UN CAP DE SULA
    CUM PUI BOABELE-N ARATURA.

    RăspundețiȘtergere
  11. "Aurul poate fi scos şi fără CIANURĂ! Vezi ce metodă curată au inventat specialiştii de la Baia Mare pentru extracţia metalelor preţioase

    Anul trecut, la Baia Mare s-a brevetat o tehnologie de exploatare eficientă a aurului, fără cianuri, dar oficialităţile ignoră invenţia. În mijlocul dezbaterilor legate de exploatarea de la Roşia Montană, Libertatea dezgroapă acest... “secret”. Profesorul geolog Gheorghe Popescu, unul dintre cei mai buni specialişti români în zăcăminte de aur, ne-a explicat care sunt adevăratele probleme ale acestui zăcământ din Apuseni."

    Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/aurul-poate-scos-fara-cianura-vezi-metoda-curata-inventat-specialistii-baia-mare-pentru-extractia-metalelor-pretioase-463380.html#ixzz2exfR3DlY

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai dreacu' toti se pricep la aur si la cianuri ,se vede clar ca aici nu8 este vorba de cianura ci de alte interese "obscure'.

    RăspundețiȘtergere
  13. Autor: Mircea Marian
    Europarlamentarul PDL Monica Macovei a cerut ca Ioan Oltean să se retragă din conducerea PDL, după ce a fost pus sub acuzare de către DNA.

    „Comunicatul DNA care anunță începerea urmării penale împotriva lui Ioan Oltean precizează că procurorii au luat această măsură întrucât dl Oltean ar fi folosit „influenta sau autoritatea funcției de vicepreședinte/ secretar general al unui partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, în formă continuată și infracțiunea de favorizarea infractorului”.


    Citiţi mai mult: Monica Macovei îi cere lui Ioan Oltean să demisioneze din funcția de vicepreședinte al PDL - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/monica-macovei-ii-cere-lui-ioan-oltean-sa-demisioneze-din-functia-de-vicepresedinte-al-pdl-1057409.html#ixzz2eylfRUxD
    EVZ.ro
    SE AUDE ACOLO IN CUR LA CORLEONE??

    RăspundețiȘtergere
  14. Jiaga-jiaga.
    S-a dus si uichendul asta si nici macar n-a devenit istorie.Maine o luam iara la frecat, pe uscat(precum pe apa, sub apa si prin aer).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu uita, la ora zece Cezar Muci pe Fatza mataringa sa ne-o frece!

      Ștergere
  15. Sa ne-o frece cu smintina, cu smintina si fistic, sa ne bucuram un pic!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri