Google Translate

duminică, 1 septembrie 2013

Exploziv. Monica Macovei marturiseste cum acționează ca spion la Parlamentul European! Cum strange date compromitatoare din interiorul institutiilor europene! Woww... OK, nu am motive s-o contrazic. Nu ne spune insa in slujba cui o face! In interes propriu? Doar pentru "santaj" si... "a avansa"?


Cum spionează Monica Macovei la PE: întâlniri în parc, sms-uri secrete, căutări prin dosare.
Monica Macovei a dezvăluit, sâmbătă, cum acționează ca spion la Parlamentul European.

 Europarlamentarul a relatat două “aventuri” personale în urma cărora a intrat în posesia unor documente compromițătoare.

Poveștile au fost împărtășite de Monica Macovei la Școala de Vară a TDL, de la Eforie Nord, acolo unde europarlamentarul le-a explicat tinerilor că un politician nu trebuie să se limite la munca de birou.

“Există și ceva de aventură, adică nu sunt lucrurile simple și birocratice. Vă pot da două exemple de cum am lucrat când am fost raportor pe descărcările de gestiune ale agențiilor europene. Curtea Europeana de Conturi face niște rapoarte în care nu prea găsește multe lucruri și m-am apucat eu să fac cercetare pe fiecare agenție, pe contracte de achiziție publice. Și au venit spre mine oameni care lucrează în instituțiile europene, care știu ilegalități din instituțiile europene, care vor să le spună, dar nu vor să li se spună numele, fiindcă le e teamă că își pierd slujba. Lucrând la acest lucru, am primit tot felul de mesaje.

Ți se adresează pe adresa de mail a Parlamentului European, că nu te cunosc. Bănuiesc că se uită și ei pe internet să vadă cine ești și după aia te testează o perioadă de câteva luni, că, repet, riscă să-și piardă slujba. Și te sună, la anumite ore, în anumite zile, de pe anumite numere pe care nu le cunoști. Te testează, pentru că vrea să aibă încredere în tine că îți dă documente și informații și nu-i vei spune numele niciodată”, și-a început Monica Macovei lecția de spionaj, citată de pesurse.ro.

Aventura din Nord, pe malul lacului
“După testare și discuții cu o persoană pe care nu o văzusem niciodată – a durat două-trei luni această testare, și îmi spunea lucruri la telefon, dar aveam nevoie de documente – mi-a spus: «Uite ce facem: ne întâlnim, să vii poimâine seară…», undeva într-o țară din nord, «…la lacul cutare, de lângă comuna X, lângă aeroport e o mașină. Intri pe aleea care se numește așa, ajungi la stâlpul de lumină din dreptul lacului, faci stânga și te așezi pe a treia bancă, și asta să fie la ora 9 fix seara». Am fost la 9 seara la a treia bancă la stânga și au venit doi oameni, soț și soție, care lucrau într-o instituție europeană. Am stat pe bancă vreo jumătate de oră, m-au luat la ei acasă să dorm și mi-au dat documente și informații, și apoi a doua zi m-am întors. Vreau să vă explic că așa se întâmplă în viață și trebuie să fii pregătit pentru astfel de aventuri”, a spus Monica Macovei în fața tinerilor din PDL.
Din filmele cu James Bond

“Un altul. Iarăși mă testează, mă sună și îi zic că e cazul să ne întâlnim. Îmi spunea de contracte de achiziții publice. Zic «Bine, hai să ne întâlnim în față, în piața Luxemburg, să bem o cafea». Zice: «Nu, nici vorbă. Am să trimit eu prin SMS unde ne întâlnim». A doua zi primesc un SMS: «În 40 de minute să fiți la catedrala Saint-Michel, pe jos și singură». Am pornit pe jos, am lăsat totul și m-am dus acolo. Eu nu știam cum arată el, el știa cum arăt eu. Am ajuns acolo, a fost ca în filmele lui James Bond. Am primit un alt SMS: «Acum o iei la dreapta și te oprești acolo». M-am dus acolo. El probabil mă urmărea și dorea să se convingă că sunt singură. Avea o funcție foarte înaltă. E, s-a repetat de cinci ori, m-am plimbat din intersecție în intersecție, din SMS în SMS, până când a fost ultimul SMS care a zis: «Vezi în față cafeneaua cutare, intră acolo și așează-te la masa a treia la stânga». Și a venit și mi-a dat informații și documente”, și-a continuat europarlamentarul relatarea.

Monica Macovei le-a dat un ultim sfat tinerilor PDL: “Răspundeți «Da» la astfel de provocări! Așa avansezi, așa faceți lucruri”.

http://www.dcnews.ro/2013/08/cum-spioneaza-monica-macovei-la-pe-intalniri-in-parc-sms-uri-secrete-cautari-prin-dosare/

52 de comentarii:

  1. Ai the pula me, iar e duminica !
    Si iar e sectembre !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, dar aiasta nu era "aia, fioroasa" cu lupta anticoruptie?
      Cum dreak se face (si ma-ntreb ce-o zice iurepenii din parliament), ca ea aduna la greu date si informatii "compromitatoare" privind coruptia din "interiorul" institutiilor iurepene, dar nu le da cui "trebe"! Ea zice c-au ajutat-o sa "avanseze", SFAT si INDEMN facut si tinerilor pdl-aci. Buey,ce a fcut si face moaka/makavei, in traducere libera, SANTAJ se cheama!

      Ștergere
  2. AMR 30 !
    Hai liberareeeee !

    Asta, dupa un calendar normal, ca daca te iei dupa calendarul Burcului, din mansonul din dreapta, ai sanse sa petreci 32 de zile intr-o luna !
    Cu ziua de 30 intr-o vineri, apoi, tot cu 30, intr-o duminica !

    Fain calendar, sa-mi trag secsu !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ce-avem noi aicea?
    Da ce-avem noi aicea?
    Ce de caprioare,
    Merg sa-mi iau alicea !

    Eote frate ca, in sfarsit, scaparam de reji si alte baragladine si avem un sobect important !

    Ce dor n-ierea de doamna Muica Daniletzul !

    RăspundețiȘtergere
  4. Zici ca-i sora dreapta cu idiotul nost de RoBORTA Curului Horvaci Pozitiv !

    Auzi fratzicu, ca-n filmele cu Gems Bond ! Sa vezi cand o primi un semese de intalnire, dimineatza pe racoare, si-o sa-si fure o arogantza, de-o sa ramana cu muia la soare !

    Iar dupa ce ca-i proasta gramada, de n-o mai baga nici dreaq in seama, ii mai invata si pe copchii fel de fel de prostii !

    Doamne feri !

    Ce cutre idioate are RROMania in Sparlamentul MUE !
    Un popa Teokes, care instiga la dezbinare, o analfabetica de succesuri, care vorbeste despre rezultatul razelor de luna, asupra galosilor de guma, in sala in care se dezbatea despre importanta apei in natura, ori un bandit ca Trompeta SEVERIN, ce se ocupa de spagaraie si bisnitza cu ciunga !

    RăspundețiȘtergere
  5. Jiaga- jiagaaaaa!
    Muei, daca va uitati la moaca muicai morcovei nu va mai trebiuieste nici dirlidinga.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa ce ca-i si faina ca un cur bretonat proaspat, i-a mai pus si domnul cu administratia poza aia, sa i se vada mai bine prin ochelari zbarciturile de la ochi, de zici ca-i chelea de pe coaiele mele scofalcite !

    RăspundețiȘtergere
  7. Sofia- Raisa! Na, doar is nume rromanesti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Despre ,,numele'' Raisa
    Prenumele feminin Raisa este de origine araba. Semnificatia numelui Raisa este "trandafir".

    Despre ,,numele'' Sofia
    Numele de fata Sofia este de origine greaca si are semnificatia de intelepciune. Intalnit cu precadere in epoca bizantina, cand a fost purtat de sotiile imparatilor bizantini Iustin si Iustinian, Sofia este folosit astazi de aproape toate popoarele europene. Etimologic se crede ca Sofia deriva din cuvantul grec sophie care inseamna intelepciune (Sofia era, de altfel, zeita intelepciunii la greci).

    Am belit secsul!


    RăspundețiȘtergere
  9. Neatza Buna la ZOO + 9!
    Viurel + Cezarel sa ma linga-n borta oe la 2...

    RăspundețiȘtergere
  10. No, no, ca schimba Burcubista per Scorilor calendarul !
    Nu ca nu ierea bun si ala cu 32 de zile...

    Uai, cand vad calendarul cu luna sectembre, imi aduc aminte de vremurile cand ieream copchil, la leme ! Toata vara beleam putza, iar la inceputul lu sectembre imi aduceam aminte ca n-am facut niciuna din cele fro 300 de probleme, la mate, date ca tema de vacanta, sau nush ce rezumate la romana ! Cine pula me avea timp sa citeasca Frati-s Jderi, ori cacanareala aia de Morometii ! Asea ca, mergeam la liceu cu fro doua zmangaleli, luam o muie, poate doua, de la prof, si oleaca si de la diriga, dupa care bahtodelo-delo bahtalo, mo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: iar cand ne scotea, cu compania, la maturat de frunze, pe drumul ala fara de sfarsit spre liceu, care ierea in varful dealului, ca pula calului, dadeam in damblageala !
      Geaba strangeam frunzele ! Pana ajungeam in vale, in spate iar ierea plin de frunze !
      Nu putea si idiotul ala de Bodnaras sa faca liceul, ca oamenii normali, in oras, cum ierea Misu Babanu' de la Alba !
      L-o facut in varful muntelui, ca pe Alcatraz, futu-i in gura de bolsevici-comunisti !

      Ștergere
  11. Bai PMT, ti-ai juganit cainele? Am inteles ca-i groasa cu primarele Buc, doctorul Mengele. Ori au terminat aia din primarie de rezolvat toate problemele bucurestenilor si a maidanejilor? Io cred c-ar trebui sa-i propunem lui Huoprescu sa-i juganeasca mai intai pe Cezar Muci pe Fata ce-i maninca cu dulceatza si pe Mutanelul kkcios, ca astia e periculosi de se inmultesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E juganit de mult ! O dat si el, de fro doua ori la buci, in tinerete, dupa care si-o pierdut barbatia !

      E si "microcipat", cu toate analizele la zi, c-o fo cu mine si cu hoasca la vichinji !

      E in regula !

      Ștergere
  12. Bey, Kioretele e bunic, pupa-ne-ar in kur un pik! Are o nepoata, beline-ar-o el toata.

    RăspundețiȘtergere
  13. Uai, fusei sa cumpar o franzela de 1 leu si imi dete rest nush cati banuti de aia micii-micii, de nici nu vezi ce scrie pe ei ! Aproape ca nici nu i-am vazut cand i-o pus in strachina aia pentru rest !
    Asea ca i-am lasat acolea !

    Moooamaaaa ! Fucui repede un calcul si, la cata paine mananc eo pe zi, intr-o luna am adunat de-o Eugenie !

    Da nu asta-i esenta, ci faptul ca toata economia subterana a iesit la suprafata ! Nici nu mai ai loc pe strada !

    Speker guvernu' ista Dottore-Plagiattore 2, cu vice premier cumatru, fost sef de mafie personala, re-re-reevaluat ! Ca toti l-au re, pe vice ! Si bunicul besinesku, si cumatrul plagiatore, si Gimi Hofa din Poligrafiei, cel mai poternic sef de sindicat militar !

    Ne-o umplut de cacat cu scumpiri, cu accize si taxe noi de te ustura curul si, in compensare, ca masura sociala, pentru cei multi si prosti, ne-or facut la muie cu idiotenia aiasta cu pita !

    Datorita scumpirii explozive a carburantilor la pompa, in cateva zile, painea de 1 leu va costa 1 leu si ! Ori tot un leu, insa nu va fi mai grea decat un covrig cu gaura !

    RăspundețiȘtergere

  14. .....TE-NGURA DE GUVERN PROST ! DAI BANI LA,, RESAPATII " LU PESTE, SA AIBE PENSII DE MII DE LEI (fara sa-i merite desigur! doar pentru ca s-au umflat in ultima luna ca niste capuse !!) ....DA , PULA ABONAMENTE PENTRU COPCHII PENTRU CA SA MEARGA LA SCOALA !!



    Anonim30 august 2013, 11:57
    GATA O INCEPUT TAVALUGUL !! 85 % dintre cadrele meletare NU mai voteaza USL - ..te -ngura de guvern prost!

    care te așteptai să aiba o gândire deschisă, ei .. mai rău ca la comuniști”.

    80% din Constanța nu mai votează USL
    Primarul Radu Mazăre subliniază că nu i s-a spus că atunci când va ajunge USL la putere o să oblige toți românii să facă declarație de avere. Radu Mazăre a precizat: “Nu am discutat așa ceva în campania trecută că dacă discutam poate nu îi mai susțineam”. El precizează că “dacă se aprobă o astfel de măsură, vă spun că 80% din Constanța, despre ea cunosc, nu mai votează acest USL la președentie care adoptă o astfel de măsură”.

    RăspundețiȘtergere
  15. Uai, o zi buna si muie de 5***** !
    Tre sa plec, in pula me, ca am treaba !
    Tre sa-mi scot costiumu, camesa si crivata, de la naftalina, ca-s invitat la botez !

    Nu prea am cu ce ma incalta, ca n-am decat cateva perechi de conversi si de gumari, prin casa !

    Cred ca o sa ma incalt cu pantofii aia de unica folosinta, din hartie presata, pe care i-am loat pentru "dincolo" ! Daca nu ploua !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, te duci cumva la botezu nepoatei lui Bashinescu?

      Ștergere
    2. ...mi-ai luat vorba din ..gura !

      Ștergere
  16. SPERMT....astazi ma tortionezi cata ..pi la genitalii....ca tot iti fut astia pensia -melitian afurisit!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Cezar Muci la kur si rahat la nas, Maria Tereza, BuciDeFier si alte denumiri de lighioane ciudate, iar o lua in freza pe Infom. Bai maimutza-scarpina-ne-ai la putza, stai dreq aciulea linistit si nu ne mai fa de ris pe alte bloage, tolomacule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne feri ! Iar o fujit Petrea-Cezarika Putzulica Muci pe Fata, de-acasa ?
      Uai, ista cauta muia, asea cum cata Curdileu din Birtolomeu o "votca" de pufoaica, mocca !

      Sireacu Serjentu' Bula, s-or chisăt toti pe el, pe unde-or apucat !
      Si pe la Batalionul 123 Gheaze Lansatoare de Gogonici, si pe la "2 Maidaneji", si pe blogul personal "Muya International", si pe...toate !

      Doamne feri, ista de cand si-o ratacit TABul din dotarea armatei, in dosul pietei si-o luat muie de la esalon cu IC+SM, numa' prostii face !

      Ștergere
  18. Uai, nici cand l-o nascut Cheit, monarha de Chembrigi, pe putzulika ala de viitor reji al Marei Britănii, n-o fo atata ajitatie pe sticla, cacum ii cu nepoata iasta a lu' Bashineatza !

    Abea astept sa merg la botez, sa trag un "Pinguinu" cu baba !
    Si hop, si hop....

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu vrem bani , nu vrem valuta !
    Doar SPERMT prin TORTIONARE sa ni futa !!

    RăspundețiȘtergere
  20. Elena Băsescu a născut o fetiţă. Băsescu: "E sănătoasă, cu mine seamănă" !
    =================

    Doamne feri ! Ptiu drace ! Pai, daca seamana cu tine...ioi, ioi ! O sa se marite cu frumosul Smeogăl, din Stapanul Inelelor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HA, HA, HA!!! TARE PMT, AI UN 10!
      CEZAR PIELEA DE PE MOSOREL SA NE-O FRECE.

      Ștergere
    2. SPRMET + ANDA mo ..doi tortionari di treaba ! Ti tortioneaza la organilii genitale ! Garantat trei ..ejaculari precocii ..ioi !!

      Ștergere
  21. Ministrul Muncii către tinerii liberali: "Nu mai alergaţi degeaba după diplome, oricum n-o să vă folosească"
    ================

    Bravo Marianco ! Baba Vanga-i mic copchil pe langa tine !

    Da are dreptate. Spre egsemplu, fetita vecinului de la 7, care n-are mai mult de 36 de anisiori impliniti, 4 divorturi, si 3 masterate la Spiritu Haret si Biosfera, vinde pepeni verzi si galbeni, in fata la Prosper Platza ! A treia taraba, pe stanga, pe directia cu magazinul de saorme, colt in colt cu cortul de flori !

    Stie ea Campeanca ce zice !

    RăspundețiȘtergere
  22. De luni incepe programul "Litoralul pentru toti". Sase nopti de cazare intr-un hotel de doua stele vor costa maximum 315 lei, iar la trei stele 425 de lei.
    ============================

    Sa-si bage in cur programul ista cu "Litoralu' pentru TONTI"!

    Adeca, de maine, pot merge si apevistii pulei ! Cei activi, bineinteles ! Cu grade de max maiur in primul an de stagiu. Plus fro cativa suptofiteri de aia spekeri, pe filiera indecenta, soferi la instelatul ics, ori bona de serviciu la nora lu igrec !

    Biansiur, daca au reusit si ei, printr-o minune cereasca, sa prinda un loc la Agat, prin mila asa ZISUlui sef de logistica internationala !

    Parca-mi bate cineva la use...tre sa plec !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi, 425 de lei cazarea intr-o ghena de gunoi !

      Uai Curleone, sa nu te mance in cur sa mergi la mare, in programul ista pentru tonti, ca ramai in curul gol !

      Asteapta oleaca, poate-ti sponsorizez eo o cazare la Euforie, de fro 3 nopti ! Daca promiti ca doua din ele nu esti muci !

      Ștergere
    2. O fotografie facuta la intrarea intr-o biserica anglicana din Statele Unite face inconjurul internetului.

      Mesajul hilar pe alocuri, dar si extrem de contestat, care contravine invataturilor crestine, a fost afisat la intrarea intr-o biserica, starnind nemultumirea trecatorilor.

      Este vorba despre un mesaj impotriva homofobiei, in care scrie

      "Iisus a avut doi tati si a crescut foarte bine".

      ======================
      Zurza:belestipula cumuiapunct.ro
      ==================

      In opinia mea, de musulmist, eo cred ca Gisus o avut mai multi tatici ! Pen ca Mery ierea a dreaq de frumoasa si de futacioasa ! Tare-i mai placea s-o ia pe la spate !
      Asea ca, cine dreaq mai stie cine a lasat-o bortoasa ! Doar idiotul ala de Giozef, sau cum pula me l-o chemat pe ala "cu acte" in regula, de-o fo ibovnicu lu Mery, stie cine i-a varat-o, fara protectie !

      Ștergere
    3. Bate-l Doamne ,pe Heretic !
      Cu puterea Ta!
      Foc pe casa ,
      Si doua masini in poarta sa !
      Pompierii si Salvarea !!

      Ștergere
    4. Ioi ..ioi ..si Militia !!!

      Ștergere
  23. Uai, s-aveti o zi buna si muie de 5***** !
    Gata, imi ajunge cata fekala am molfait azi, in prima zi de toamna !

    Plec in parc, cu hoasca si cu potaia !

    Faina vreme, aciulea la mitici.

    RăspundețiȘtergere
  24. Sa nu uiti sa-i bagi destul in cur ! Nu hoastei ba narodule ...lu Catelu ! Sa fie si el fericit!!

    RăspundețiȘtergere
  25. La Reanimarea Spitalului Judetean Dolj, trei persoane numai fase si ghips ('sifonati' in ultimul hal!...) vorbesc intre ei, despre cum au ajuns acolo...
    Primul - Curleone:
    - Rulam cu o motocicleta 'Kawasaki', cu 200 km/ora... Deodata, dadui de un amarat cu o 'Mobra'... Franai, da' veni brusc o curba...
    Al doilea - NeaCashu:
    - Rulam cu 220 km/ora cu o motocicleta 'Yamaha', cand deodata vazui pe unul pe o 'Mobra'... Il evitai in ultima clipa, dar veni o curba... Ba', da' ce curba!...
    Pentru ca cel de-al treilea, Cezar nu spune nimic, cei doi il intreaba:
    - Da' tu cum ai ajuns aici?!?...
    - Eu rulam cu 'Mobra'... Cand vazui ca trec pe langa mine ca doua schije doi motociclisti, crezui ca stau pe loc si descalecai...

    RăspundețiȘtergere
  26. A intrat în vigoare reducerea la 9% a TVA la pâine
    De astăzi se ieftinesc şi covrigii, dar nu şi checul şi cozonacul
    ++++++++++++++++++++
    Ai auzit Cezarica? Ti s-a ieftinit gaura la covrig...

    RăspundețiȘtergere
  27. Pa dac s-o eftinit ..tate gaurili.....e trai frate ! Sa traiasca ..domnul DDDD !

    RăspundețiȘtergere
  28. Nenea Cezar a zis mama de tzurtzurii de cacao sa-i scarmeni blana!

    RăspundețiȘtergere
  29. Cezărică, să vezi ce cap în gură îţi trag...
    Ia auziţi aice cum Cezărelu Gogonelu comentează din 2 poziţii:

    "Maria Tereza ! says:
    Septembrie 1, 2013 at 3:55 pm

    @ Pure-PISTA…..este ca de fapt nu intelegi nimic…???
    Reply

    Messerschmidt says:
    Septembrie 1, 2013 at 4:40 pm

    Cata intelingenta intrun singur om…mai rar…MT lasa-te de comentarii….

    Balcifer says:
    Septembrie 1, 2013 at 5:35 pm

    Nemtalaule..se pare ca si tu esti paralel ! Distinsa doamna are dreptate!!
    Iti mai amintesti cum au declansat ,,ai tai” cel de-al doilea razboi mondial ? Ia baga ……"
    ============================
    Să vezi ce capete primeşti tu de la mine, că ne faci de rîs...Băiiii, eşti precum Viurelul nostru şătrarul, cu cortul.

    RăspundețiȘtergere
  30. Esti o pula PROASTA PLINA DE gonoree...

    RăspundețiȘtergere
  31. mUEY= cAP DI pULA CARI NU STIE A FUTII- ca sa te numesc asa cum ti prezanti la public..da tu de ce nu comentezi cu parerea ta personala pe Infom.??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Cezare, dupa cum vad iti cam place sa-l scarpini pe gusha.

      Ștergere
    2. vreu sa vaz dac scuipa ..muei

      Ștergere
    3. Bey ce tare Plano ! Moama ce a mai schimbat macazul..!!

      Ștergere
  32. Mei, PulaNox a dat faliment!

    RăspundețiȘtergere
  33. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAU MUIE KA LA CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  34. Belesti pula la licurici,Lupus ala este un naiv,un prostanac increzut,un lindic cu ochi care crede ca este intelept,da de unde ,e prost ca noaptea si KKrau convins,viitorul lui si al celor de-o teapa cu el este underkkt.

    RăspundețiȘtergere
  35. Boborul a inceput sa se trezeasca,sa le dam ciomagul peste ochi.

    RăspundețiȘtergere
  36. O sa vin,la un moment dat sa va scot din cacat.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri