Google Translate

joi, 26 septembrie 2013

Niels Schnecker. Un CV impresionant! Cat adevar? Cata minciuna? Este ales Şeful de campanie al lui Crin Antonescu!









Identitatea pierdută a lui Schnecker. Cum au dispărut din CV-ul strategului lui Crin Antonescu colaborarea cu Reagan, licenţa de pilot militar şi alte „amănunte“.

Şeful de campanie al lui Crin Antonescu, omul de afaceri Niels Schnecker (53 de ani), şi-a publicat pe site-ul personal un CV impresionant, dar „a uitat“ să treacă şi anii în care a absolvit studiile înalte sau perioada în care a profesat. O căutare atentă arată că datele din CV se contrazic cu informaţiile oficiale.

 În plină vară, la sfârşitul lunii iunie 2013, Crin Antonescu anunţa, cu surle şi trâmbiţe, că omul de afaceri Niels Schnecker se va ocupa de campania sa prezidenţială. „Avem nevoie de viziunea sa occidentală, de experienţa şi succesele sale, mai puţin ştiute publicului larg, înregistrate în cadrul campaniilor electorale din SUA“, a motivat Antonescu alegerea lui Schnecker.

Cu o nouă titulatură în buzunar, Schnecker şi-a actualizat CV-ul într-o manieră inedită: a eliminat perioadele de timp aferente fiecărei etape din traseul său academic şi profesional. L-am contactat pe Niels Schnecker pentru a afla de ce CV-ul său nu respectă tiparul obişnuit, în care se menţionează datele.

„Dacă vă referiţi la prezentarea de pe site, a fost făcută de o firmă de PR, nu am făcut-o eu. Aşa au ales să o facă colegii mei de la PR“, a declarat el. Răsfoind internetul, am dat peste un CV din 2011 al prosperului om de afaceri, care găzduia însă şi repere temporale. Mai mult, datele din vechiul CV se suprapun perfect cu datele din prezentarea sa oficială. L-am mai întrebat pe Schnecker de ce a eliminat din CV anii în care a lucrat sau a studiat la fiecare instituţie în parte. „Nu mă angajaţi dumneavoastră, să îmi cereţi CV-ul. Dacă îmi faceţi o ofertă, comentez“, a răspuns, iritat, proaspătul consilier, după care a adăugat: „Ce facem, ne împrietenim acum?“.

CONSILIER FICTIV LA CASA ALBĂ
Potrivit CV-ului său oficial, primul contact al lui Niels Schnecker (foto dreapta) cu elita politică americană a avut loc pe când acesta avea numai 27 de ani. Mai precis, directorul de campanie al lui Crin Antonescu susţine că a fost numit consilier special la Casa Albă în 1987, perioadă în care preşedinte era Ronald Reagan, dar documentele aflate în arhiva de la Casa Albă, publicate online, îl contrazic.

Numele lui Niels Schnecker nu figurează între consilierii lui Ronald Reagan, nu doar în 1987, ci pe parcursul ambelor mandate ale acestuia. În schimb, arhiva documentelor din timpul administraţiei Reagan arată că fostul şef de stat a numit-o în funcţia de consilier special pe Mary F. Wieseman. Conform vechiului CV, în aceeaşi perioadă, respectiv în 1987, omul de afaceri se afla în Colorado, unde a deţinut funcţia de CEO al International Investment Bankers Group Inc. În acelaşi an, obţine şi un MBA în cadrul National Center for Business Studies din Washington D.C. Însă ultimele două instituţii nu pot fi găsite de motoarele de căutare şi nici nu există nicio referire la ele.

Numele său nu apare, ulterior, nici printre membrii echipelor de campanie ale lui George Bush Sr., George W. Bush, Rudolph Giuliani, deşi CV-ul său pretinde că  ar fi fost consilier al candidaţilor la campaniile prezidenţiale derulate în perioada 1984 - 2008.

Şi nici în Comitetul Naţional Republican, din care acesta susţine că face parte, nu figurează. Singura legătură dintre numele lui Niels Schnecker şi republicani poate fi identificată pe lista sponsorilor. Într-adevăr, Schnecker a avut donaţii modice, în două rânduri, 250 şi 1.550 de dolari, pentru cauza republicanilor, potrivit unui document al Comisiei Electorale Federale din SUA.

Discutabile sunt şi distincţiile pe care acesta le menţionează pe site. De pildă, Niels Schnecker susţine că este Sovereign Ambassador al Ordinului Ambasadorilor Americani. Distincţia este oferită de American Biographical Institute, instituţie asupra căreia planează îndoieli serioase. De exemplu, mai mulţi oameni politici australieni s-au sesizat, în 2004, după ce parlamentarul Tony Robinson a primit ”oferta” de a plăti 195 de dolari pentru a figura în ultima lor “enciclopedie”, nominalizat la categoria “Man of the Year”.

Site-ul ABI ridică, de asemenea, semne de întrebare. Deşi se spune că există o comisie care stabileşte nominalizările la fiecare categorie, membrii comisiei nu sunt listaţi pe site, iar setul de criterii care trebuie îndeplinite pentru a obţine o astfel de distincţie lipseşte cu desăvârşire.

În Europa, Schnecker susţine că a fost consilier al unui membru al Parlamentului European, italianul Antonello Antinoro, în cadrul Sky and Space Intergroup. În luna iulie a acestui an, Antinoro a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru că ar fi fraudat voturi şi ar fi avut legături cu membrii Cosa Nostra.

ABSOLVENT DE SORBONA: FACULTATE INEXISTENTĂ
Niels Schnecker susţine că a absolvit cursurile Universităţii Sorbona, în cadrul Faculté de la Romande. Facultatea respectivă nu există, însă, iar în ce priveşte situaţia absolvenţilor, prestigioasa universitate pune la dispoziţie, pe site-ul propriu, un anuar în care se regăsesc numele studenţilor actuali, dar şi ale foştilor studenţi. Totodată, Schencker susţine că este doctor în filosofie economică, diplomă obţinută, de asemenea, în cadrul Universităţii Sorbona. Cu toate acestea, numele său nu se regăseşte printre foştii studenţi.

„CA PILOT, NORMAL, ÎMI PLACE F16“
Niels Schnecker s-a lăudat cu statutul său de colonel în rezervă la US Air Force. Deşi funcţia nu apare în prezentarea actuală de pe site, într-un interviu din 2010, Schnecker rememora vremea în care pilota avioane. „Am avut norocul să zbor pe F15, F16 şi A10. Ultimul e avion antitanc şi e poreclit Warthog, după un porc mistreţ sud-african, aşa de urât e. Dar e un avion subsonic excepţional. Ca pilot, normal, îmi place F16, dar cu A10 ştii că nu cazi“, a povestit el. Pe site-ul oficial al US Air Force nu este menţionat numele lui Niels Schnecker.

Consilier la privatizarea flotei?
Niels Schnecker a sosit în România în 1994, potrivit unui interviu acordat în 2010. „Eram avocat în Johannesburg, Africa de Sud, şi m-a convins să mă întorc (n.r. - în România) răposatul ambasador Mihai Botez, Dumnezeu să-l ierte!“, povestea Schnecker pentru „Evenimentul zilei“. Cu toate acestea, într-un articol publicat de acelaşi cotidian în 1993, Niels Schnecker figura pe lista de experţi mandataţi de Guvernul României. „În 1993 nu eram consilier la Navrom“, a comentat, scurt, Schnecker.

Sursa:
http://adevarul.ro/news/politica/crin-antonescu-1_5241c60dc7b855ff56bedf61/index.html
===========
===================================
==========================================================

 
Clic here:

1. TOP NEWS. Evreul Mason Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorală al lui Crin Antonescu, pentru alegerile prezidenţiale din 2014

2. Sa traiti, Domnule Colonel! Doar o vorba sa va spun! In tara orbilor, chioru' e imparat!

============================================================
========================================
==========================

71 de comentarii:

  1. Neatza Buna la Zoo + 9, pace voua si sincere multumiri lui Cezar ca m-a inbelit la oaua!
    Muei ce seamana Niels Shmeker cu Cezar al nostru...A fost si asta pilot in USAF, ca si Cezar Muciciacios.
    In alta ordine de idei, bucurati-va ca guvernoiu dubleaza pretzul rovignetei auto. Vom plati dublu si ne vom rupe masinile in continuare pe drumurile de kkt din Romanistan. Buei, bine zicea C. Tanase:" Pleac-ai nostri. vin ai nostri, noi raminem tot ca prostii". Tara de kkt, cu oameni de kkt!
    Scoal' bei PMT si da-le si astora a lui Tonta o mooie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai de unde dreaq sa mai scoata si guvernul ista, cate un maruntis, acolea, daca prin colonia asta nu mai e nimic de lucru ? Unde intorci capul, p-aciulea la mitici, vezi construindu-se numa moluri si, mai nou, cladiri pentru birouri !!!
      Vulcanul-mandria industriei grele, a ajuns teren viran, unde urmeaza sa se construiasca un mega Carfur ! Semanatoarea a fost inchiriata pentru spatii de comercializare a calculatoarelor !
      Ventilatorul a ajuns spatiu de comercializare usi, ferestre si perdele, denumit Sephora !
      Uzinele Chimice au investit profund, retehnologizandu-se in Servis Auto !
      APACA vinde boarfe la kil, iar restul capacitatilor de productie s-or transformat in depozite inchiriate ! ACUMULATORUL este doar o amintire ! Grivita Rosie si Vasile Roaita mai exista doar prin cartile de istorie, mai vechi ! Si cate altele.

      Aciulea, toti miticii lucreaza ori brin banci-cate una la fiecare colt de strada, ca bisericile, ori prin moluri- cel putin cate 2-3 de fiecare sector, ori prin farmacii- cate una la parterul fiecarui bloc, ori prin servisuri auto+spalatorii auto si covoare, cu promotii gen "La 5 spalari la noi, ai una gratis", ori prin ministere, parlamente gigant si alte administratii de impins aerul cu cheptul !

      Asea ca, daca te uiti ce-i si prin tara, de unde sa mai scoata guvernele bani ?
      Inventeaza taxe si parataxe, iar cand nu mai au inspiratie le maresc pe alea existente !

      Totusi, ca un motiv real de bucurie si de liniste este faptul ca, in acest an agricol am obtinut o recolta record la floarea soarelui ! O sa mancam seminte de "rasarita" pana o sa ne iasa uleiul dublu rafinat pe cur !

      Ștergere
    2. De fapt, vroiam sa spun, intr-un cuvant: carpeala ! Neputirinta !

      Ștergere
    3. Pese: iar cel mai elocvent exemplu despre cum se munceste in Tara lu' Dorele, numa ce-a fost dat la teve, cu ocazia resuscitarii lucrarilor la metroul Drumul Taberei: o venit Dottore Plagiatore sa se bage in seama, seful de sapaturi "l-a asigurat" ca, odata pornit, foreza aia care face borta prin pamant, nu se mai opreste, iar dupa ce a plecat intaiul ministru, aia au oprit-o pe "Sfanta Varvara" si s-au tirat la masa ! Iar cum masa la romani tine la nesfarsit si-s fara numar, metroul o sa fie gata in deceniul urmator ! Insa, dublu la pret, se stie !

      Simpatic o fo cand ziaristii astia bagaciosi l-au si sesizat pe Pontattore, iar zicea ca nu-i adevarat ! La fel ca si cu declaratia aia cu Rosia Mortala, in engleza ! Cica el nu a vorghit asea, insa agenturilii l-au rastalmacit !
      A dreaq si engleza iasta !

      Ștergere
    4. Pese: debandada generala ! Cand a inceput constructia metroului, Ceausescu se interesa zilnic de stadiul lucrarilor ! Iar forezele chiar ca lucrau fara incetare ! Fiecare cartita era supervizata de o gramada de securisto-bolsevici ! O basina nefericita daca trageai, riscai sa te bage la "sabotaj" !
      Acusica, nici n-a apucat bine sfredelul ala sa-si incalzeasca motorul, ca l-a si oprit !

      Ștergere
  2. CEZAR31 iulie 2011, 19:56
    GATA,II SUFICIENT NUMITI_L PRIM MINISTRU!!

    RăspundeţiȘtergere

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!
    Simtesc cum vine uichendul.Si de luni MP3 si-o ia-napoi, nu-n mana, ca Gogonica.

    RăspundețiȘtergere
  4. PMT1 iulie 2013, 12:55

    In mod real si normal ca intr-o tara ca a lu' Dorele, se vede clar, cu ochiu liber, ca este condusa, din posturile "cheie", de catre niste Stekeri alde Nils, niscaiva betivani kioreti, iar in rest prostovani aserviti, numiti pe la ministere ca sa faca ciocu' mic !

    RăspundețiȘtergere
  5. S.O.S !

    CINESTUL ROBERT HORVATH A FOST BATUT BESTIAL DE OFITERI
    SIE IN CIVIL. ATACUL A AVUT LOC IN FATA CONSULATULUI ROMANIEI DELA NEW YORK !
    ACESTA A VRUT SA PARTICIPE LA INTALNIREA CU MINISTRUL DE EXTERNE CORLETEAN SI SA PREZINTE PUBLIC ….DOVEZI ALE CRIMEI PONTA. UCIDEREA PROCURORULUI PANAIT.
    EL SE AFLA IN ACEST MOMENT LA
    SPITALUL DE URGENTA IN STARE GRAVA
    VOM REVENI CU UN MATERIAL VIDEO!

    FOTOGRAFIE document http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cîte ori ți-a spus consulul să nu mai furi ciocolata de la protocol! Tu nimic...

      Ștergere
  6. O zi buna, gospodari !
    Numa cand vazui titlu', ma si apuca ceva...
    Uai, ni l-or bumbacit securistii pe Roby diu Niu Iorc !
    Pai, nu se lauda el, marele samurai, ca stie sa dea cu capul, ca limba de la clopotul mare de la Putna ? Si, zbang...
    Se poa sa-i faca o asea arogantza niste amarati de securisti ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Macar l-or fi batut... omeneste?

    RăspundețiȘtergere
  8. Uai, care putzuka mea ai fo la mobilizare, ca sa ne expui din experenta traita, in sanul umeului ?
    Ca, pe mine m-or sters din "lucrari" ! Mai au de rezolvat o singura cutuma: sa-mi trimita dosarul de cadre, sau dosarul personal, sau, mai nou, memoriul original (!!!), la Pitesti, pentru vesnicie ! Ca asea se procedeaza, dupe ce sufli-n veioza si pleci la cele vesnice !

    RăspundețiȘtergere
  9. Balci si mascarada cu Rosia Mortala !
    Las ca-i bine, poate se unesc cu vecinii care urla pro si contra potai, se mai trezesc si-oleaca de invatatori, de medici si ceva "Iesi afara-javra ordinara", si-o pun de-o galceava generala ! Adica de ceva serios, cu "Jos", cu caft de voie cu jandarmii, cu frun locotenent manifestand in mijlocul multimii furioase...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca urineaza un capitan, ca ala...Puloi, ori Lupoi.

      Ștergere
  10. Ha, ha, ha, la mobilizare ,,cu bastonul prin Bucuresti''!

    RăspundețiȘtergere
  11. Uai, gata, ca tre sa plec la spital, cu placinte si cu compot de prune, la Roby ! La spitalul de urgenta !
    Care inca nu i-ati vazut poza, din spital, puteti s-o faceti la lindicul indicat:http://devanewyork.blogspot.com/
    Moaaamaaaa, ce batut e, sireacu ! Are muia tumefiata, de nici nu-ti mai poti da seama daca-i fata, ori curul !
    Iar dupa cum arata peretii interiori, eo zic ca-i internat la Spitalul Clinic Municipal de Urgenta din Potlogi Gara !

    Sireacu Pozitivu' nost, ce arogantza si-o furat de la secu !
    Da, cel mai mult, imi place camesoiul ! Daca avea si maneci de alea luuuungi....

    RăspundețiȘtergere
  12. După cum arată la față, Robert nu e bătut, zace in spital după o comă diabetică. A halit prea multă ciocolată de la protocolul Consulatului. :):)

    RăspundețiȘtergere
  13. Uai, ca tot vorghirati p-aciulea de nush ce blog R-2650, de ma facurati curios sa navighez oleaca pe goagal !
    Bag sama ca, ista, o aparut cat am fo eo la reanimare, la fel cum o disparut din peisaj PULAno Ics !
    Buei, tare de tot ! O avut dreptate Domnu Don Curdileu ca ti se umezesc izmenele la orificiu, numa can ii citesti frontispiciul !
    Eote bre:

    "Pagina dedicată Elitei Rezervei Armatei Române (...)" !
    ======================
    Deci nu oricarui basinos de apevistu' puley, ci numa elitei de rezerva !
    Sa chic pe spate, de sa mi se decupleze furtunasul de la plosca !

    Si, curios cum sunt, am navigat oleaca, asea aleatoriu, siiii...hop, numa ce-am dat peste elita de rezerva a Armatii !
    Iaca-iaca, eote bre:
    ==================
    R-2650024 septembrie 2013, 07:51
    @ manasia. Bun venit, parasutistule! Opinia mea este ca nu merita a ne consuma energia cu din astia alte CEZAR. Dupa cum tuna si fulgera individul contra militarilor de cariera, pare sa fie Pora sau Turcescu sub acoperire."
    ===================

    Doamne feri, nu mai zic nica !
    Nici despre blogul ala, ca m-am convins. Asea am mai aflat si eo ca mai avem o Asociatie a militarilor ! De elita, nu alde basinosi ca mine care, dupa ce sting lumina, uita ce-au facut si o aprind din nou, ca sa vada daca au stins-o !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: pai R-265zeci ala, stie el cine-i Cezarica al nost ? Pai cand Cezarica batea pas de defilare cu talpa piciorului ridicata la 20-25 de cm de caldaram, si o izbea de pomant de sarea colbul ca la Raliul de pe dealurile Sibiului, elita de rezerva a armatii studia despre aplicatiile cu trupe in teren din filmele lu' Pricina, din arhiva emisiunii Viata Armatii !

      Ștergere
  14. Voiculescu Antenescu-5 ani de parnaie ! Il doare la basketi !
    Iar lista e deschisa !
    Sper sa nu crep, pana nu s-o face cat cartea de telefoane, ori Pagini Aurii !
    Multi inainte tovarasi, in ordine alfabetica, pe varste, sexe si averi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tara lu' Dorele, cu procurorii pulei si judecatoru' lu' peste: condamnat pentru TELEPATIE !
      Doamne feri !

      Ștergere
    2. Uai, asta cu TELEPATIA ori cu TELEPROSTIA, ca nush cum sa-i zi corect, eo cred ca-i tema de Romanika Smegalitika, ori de Hronicu' Semnalelor...

      Ștergere
  15. Uai, o aparut Cezarika pe "O noua altitudine" !
    Daci fata de Cornelius a lu' Zira are !
    Am cetit si eo oleaca, in diagonala, postarea !

    Doamne feri, cu ce se mai pot ocupa unii, asa zisi specialisti in monitorizari media !

    RăspundețiȘtergere
  16. Mneazaule Doamne, da ce mai trage Curdileu cu rachete, in Poligonul Capul Stridia ! De se zguduie pagina intai a saptamanalului Obositoarea Militarilor !

    Pese: Curdileul nu se vede, ca-i pitit in stufarisul din dreapta, la una mica !

    RăspundețiȘtergere
  17. Tot din OM:
    ==============
    "Sunt 35 de studen]i. 17 cu 18. B`ie]i [i fete. 10 de la liceul militar, 25 de la
    liceul civil. 30 sunt pentru MApN, cinci pentru Ministerul Afacerilor Interne.
    La Administra]ia Penitenciarelor n-a vrut nimeni s` mearg`."
    ====================

    Pai si normal, cine dreq mai merge la Parnai, dupa ce se intampla prin Tara lu' Dorele cu Visinestii si Feciorii !

    Ca procororii istia cu biblia supt brat te gabuiesc si dupa 100 de ani, daca ai facut fro aroganta cat ai fo sef de parnaie !

    Nea Vasile, am ori ba dreptate ?
    Da', niatale, n-ai emotii, nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il doare in basketi si pi don Vasile ! Halauzeste cat u-i ziulica si noaptea di mare pe F-labuci ! Cica p-aciulea are unlegat la sarmi si fortonse care baga ca narodul ..cat mai clipeste !Doamni feri de cele rele !

      Ștergere
    2. Baa... nu fiti rai!
      Io mi-s gazda si nu vrea muschii mei sa ma bag, sa fac vr-un necaz cuiva!

      Ștergere
    3. Ahaaaa....M-am prins acusica, ca sperma de faianta, de ce nu te bagi niatali !
      Adica, sa inteleg ca nu prea ai vrea, totusi, sa-mi faci fro arogantza, nu ?
      Ca despre mine-i vorba, nu ?
      Dulau batran ce esti !

      Ștergere
  18. "De la Casa de Pensii Sectorial` a MApN am aflat c` fiecare pensionar care se
    încadreaz` în prevederile de mai sus va primi o nou` decizie „pentru punerea în
    plat` a drepturilor de pensie în conformitate cu prevederile Legii nr. 241/2013”.
    Pentru c` mul]i pensionari sunt interesa]i de modul cum se calculeaz` valoarea
    net` a pensiei, am solicitat am`nunte [i în acest sens. Algoritmul este urm`torul:
     din cuantumul brut al pensiei din decembrie 2010 se scad 740 de lei. La suma
    r`mas`, se aplic` procentul de 5,5% pentru CASS (contribu]ia de asigur`ri sociale
    de s`n`tate);  valoarea CASS plus 1.000 de lei se scad din cuantumul brut, iar
    la suma rezultat`, se aplic` procentul de 16% pentru impozit;  valoarea net` a
    pensiei (ceea ce beneficiarii vor primi pe card sau direct de la po[ta[) se ob]ine
    prin sc`derea din cuantumul brut a sumei rezultate prin adunarea celor dou`
    re]ineri – CASS plus impozit.
    Pentru pensionarii care, dup` trecerea în rezerv`, au realizat stagii de cotizare,
    adic` au lucrat în sistemul civil, la cuantumul brut al pensiei din decembrie 2010
    se adaug` cuantumul aferent perioadei de cotizare, apoi, pentru ob]inerea
    cuantumului net al pensiei, se urmeaz` algoritmul descris mai sus"
    =================
    Sursa: Obo Militar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: spor la calculele !
      Mie nu-mi iese, imi da tot cu virgule !

      Ștergere
    2. Pese: am sa-i dau un BIP lu Lupulus si lu' ingineru Mos Kalicu, care cheama driku, sa-mi faca si mie un calcul !
      Ca ei is ecspertzii !

      Ștergere
    3. Este ca v-a dat un canci la calcule ? Prea greu bre, cu scaderi, cu adunari, cu la suta...
      Eote aciulea, intrati pe lindicu ista, ca va da din prima !
      =====================
      http://www.lapensie.com/calculul-impozitare-pensie.php

      =============================
      Nu ma intrebati de ce o sa va dea cu cativa bistari in minus, fata de coponu din dec. 2010, ca aiasta n-o mai stiu !
      Doar bunul Dzeu si mintosul Mos Kalicu, care cheama dricu, de-or sti !

      Ștergere
  19. Muei MP3, nu-l ignora pe NeaCasu. Da-i un telefon si cere-i prietenia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-are timp. Scrie in prostie, tot ce viseaza noaptea ! Pagini intregi, tomuri la kilometru ! Noroc ca nu foloseste papirus, ca ramaneam dreaq fara padure !
      Iar cand nu scrie, se da in barci cu domnu Pricina, de la Unepere !

      N-are el timp de niste pileati amarati, omul danseaza la clasa tarabostes !

      Ștergere
    2. Pese: am incercat de fro doua ori sa-i citesc darile de seama, insa am adormit cu degetul in nas, facand bilute !
      Dupa sutele de comentarii pe care le are, se vede ca toti se arunca sa-l citeasca, ca broasca in bordura !

      Ștergere
    3. Pese: s-apoi nu-i genul de om care sa-mi produca fro emotie. Chiar de-as vrea sa ma lipesc de el, ca flegma de chiuveta, nu pot !

      Ștergere
  20. Scriu aceste randuri din spital.
    De data aceasta si-au futut norocul. Asigur ca m-am aparat onest dind cateva suturi
    in coaie. Dar fiind inalti cat casa si inculti cat un bloc si-au depasit atributiile.
    Am fost vizitat de FBI de curand. M-au asigurat ca cladirea securistilor va fi preluata de
    statul american.
    @ Lupus
    Nu puteam sa fur ciocolata sau piscoturi decat prin telepatie. Multumesc pentru atentie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai Pozitive, din poza zici ca te-au reanimat amerlocii dupa o coma alcoolica, cu mitilic de pufoaica, ori de electrozi !
      Nu arati cacum ti-ai hi furat-o de la secu !

      Ștergere
  21. 'Mda...Cetit analizat, corectat si aprobat pe ziua de azi/ieri!
    NB la Zoo + 9, iar tu Cezarica Petrica putza mica, muci de bibilica etc, sa ma inbelesti la oaua!
    PS.1 Va vreau mai cu suflet rapanilor! Ati inteles? Sa se vada ca "Voi ati fost muindria tarii".
    PS,2 Ceezzare, a ordinat toashu PMT, ca-n noaptea asta, cin' esti planton schimbu 2, sa ne dai pielea Viurelului inapoi, iar muine, cin' esti schimbu 3 de pendula sa ne iei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim 00.20
      Vezi mai dobitocule ca a intrat ma-ta la banuieli ,cica ai insela-o cu fii-ta.

      Ștergere
  22. PENTRU CEI INTERESATI DE FILME VIOLENTE.
    IN CURAND FILMUL " CEAUSESCU LA NEW YORK ....ANUL 2013.
    CINE RADE LA URMA.....RADE MAI BINE PROVERB AMERICAN.
    NU RASPUND LA LASI , FRICOSI, SI CU SIRA SPINARII DEPLIN APLECATA.
    DE AICI ....SE TRAGE ...SFARSITUL CLASEI POLITICE .....MAFIOTE.
    PUTINTICA RABDARE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @RH
      Du-te ma pula bleaga sa-ti mai dea ma-ta pizda ca mori de foame.

      Ștergere
  23. Niels Smecher asta nu prea cred ca a fost pilot,la strabismul accentuat ,pe care-l are,pica la cea mai simpla vizita medicala.Escroci dom'le!

    RăspundețiȘtergere
  24. Neatza buna la ZOO + 9! Cezare merci ca m-ai inbelit la oaua.

    RăspundețiȘtergere
  25. Neatza! Bai fratilor, ala batutul de pe patul de spital e RH-ul nostru, ori motanelul kkcios, gaburul Viurel ot Hurziceni? Ca bine mai seamana amindoi...Zici ca-s siamezi. Mai ales motanelul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Prostovan 08.48
      Nu sunt ei mai chiorule,este ma-ta dupa ce ai violat-o,acuma n-o mai recunosti perversul dreacu".?

      Ștergere
  26. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  27. asta-i mai prost ca pula mea.
    dicstrativa ca aveti cu ce.Io rasei cu lacrimi(si aveti de unde alege!)


    https://www.google.ro/search?q=olescu+gelu&oq=olescu&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0l4.3406j0&sourceid=chrome&espvd=210&es_sm=93&ie=UTF-8

    RăspundețiȘtergere
  28. Muei falus flescait, ce link ai trimis, ca nu-l dibui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IA FA ..dac esti naroada si nu ai invatat IT..Computer .land
      Informaţii generale
      Nr. unic (nr. format vechi) : 6111/109/2011
      Data inregistrarii 18.01.2013
      Data ultimei modificari: 11.04.2013
      Sectie: Secţia I civilă
      Materie: Asigurări sociale
      Obiect: contestaţie decizie de pensionare disjungere
      Stadiu procesual: Recurs

      Părţi
      Nume Calitate parte
      SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE PENTRU OLESCU GELU Intimat Contestator
      MINISTERUL APARARII NATIONALE PENTRU CASA DE PENSII SECTORIALA A MINISTERULUI APARARII NATIONALE Recurent Intimat
      MINISTERUL APARARII NATIONALE Recurent Intimat

      Şedinţe
      19.03.2013
      Ora estimata: 08:30
      Complet: C2R
      Tip solutie: Nefondat
      Solutia pe scurt: Respinge recursul ca nefondat. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 19.03.2013.
      Document: Hotarâre 1335/2013 19.03.2013


      Căi atac
      Dată declarare Parte declarantă Cale de atac
      23/11/2012 MINISTERUL APARARII NATIONALE, Recurs

      Citare prin publicitate

      Ștergere
    2. Rahatul asta-l dibuisem si eu, dar nu am gasit nimic de ris! Poate pentru ca n-am baut nimic inainte?!

      Ștergere
  29. ..sa-mi trag o militianca pi pula in loc de perelina ! Doar Tzaranoi cu baligar supt unghiute si unul care nu se pune ..cica sta sa sufle in lamba ...plec pe F-Labuci sa vad ce material nou a aparut(di futut ) si sa vedem nea Vasali ce reclama isi mai facii !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZARIKA PUTZA MIKA
      VIN' LA MAMA
      DE KK SA-MI CURETZI BLANA
      SA MI-O SUJI TU PERMNENT
      K SA-TI TRAG UN SKULAMENT/SULAMENT
      SA TE FUK DIN HOM NEHOM
      CIN' TE-OI PISHA SA TE TII DE POM

      Ștergere
    2. @10:04
      Lasa Babuinele in pace, ca indata se supara si ne beleste banana.

      Ștergere
    3. ....baaa MPT...dac ai di gand sa sufli in lamba si sa dai in primire cu proces -verbal..ba...sa spui adevarul despre tab-ul ala ! dac nu ..ajungi in iad ..pacatosule!!

      Ștergere
  30. Like · · Share · 12 hours ago ·
    Vasile Burcu likes this.

    Vasile Burcu http://romaniamegalitica.blogspot.ro/...

    Romania Megalitica: Breaking News. In ATENTIA Parchetului General al Romaniei. Incredibil, dar...
    romaniamegalitica.blogspot.com
    Sacred sites, megalithic monuments, menhir, stone circles, dolmens, ancient stan...
    See More
    11 hours ago · Like · 2

    RăspundețiȘtergere
  31. Friday, 27 September 2013. 833 vizualizări, 10 comentarii, 0 voturi
    Bugetul s-a DEZECHILIBRAT: CHELTUIELI mai mari cu ŞAPTE MILIARDE lei
    (P) Joaca GRATUIT Remi si poti CASTIGA bani reali! Joaca si tu!
    Autor: Raluca Florescu
    Cheltuielile bugetare au crescut cu 7 miliarde lei în primele luni ale anului faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut, până la 139 de miliarde de lei, potrivit Ministerului Finanţelor Publice. Evoluţia a condus la creşterea cu peste opt miliarde lei a deficitului bugetar în perioada menţionată, până la 7,9 miliarde de lei.


    Te-ngura de guvern Prost ! Ai tot dat la toti meritat sau nemeritaqt!

    RăspundețiȘtergere
  32. I-auzi brîul şi Cezar maimuţa potecuţa:
    Băi frate, cică la începutul anului şcolar, găsiră aştia în Dolj 300 de elevi păduchioşi. E clar. Îi luară de Cezar, babuinul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  33. Salutare gospo !
    Numa acusica ce ma intorsei, de la spital, de la Pozitivu nost, batut de secu !
    Merse mai greu cioroiplanu, ca o treboit sa faca e escala in Felentari, d-aia intarziai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intre timp o treboit sa-mi schimb si drena ! Am aruncat dreaq furtunasul ala, cat o macaroana, si mi-am pus un furtun ceva mai mare, pastrat prin balcon, de la masina de spalat ALBA LUX, de cand ieream eo locotenent cu stele rusesti !
      Acusica ma drenez mai bine, curje ca la pompa de la PECO !

      Ștergere
    2. .baaa MPT...dac ai di gand sa sufli in lamba si sa dai in primire cu proces -verbal..ba...sa spui adevarul despre tab-ul ala ! dac nu ..ajungi in iad ..pacatosule!! Czar!

      Ștergere
  34. Uai Muci pe Fata, mai ai curaj sa aduci aminte de TAB?

    RăspundețiȘtergere
  35. MP3, i-ai dus Pozitronicului o portie dobla de mooie proaspata, de-a noastra, din popor?

    RăspundețiȘtergere
  36. Cezarica, bei gogonica, habar n-ai de TAB suje-mi-ai al meu darab.

    RăspundețiȘtergere
  37. Jiaga- jiaga de trei ori , lui... Gogonica sa-i dau fiori,
    Jiaga- jiaga si o nuca sa ne pupe pe o buca!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri