Google Translate

sâmbătă, 21 septembrie 2013

O predictie apocaliptica! Facebook se îndreaptă cu paşi mici dar siguri către dispariţie!?! Facebook va avea soarta reţelelor anterioare lui respectiv IRC sau hi5?

 
Nu cu mult timp în urmă circula o vorbă potrivit căreia "dacă nu eşti pe Facebook, nu exişti". Acum, milioane de oameni şi-au închis conturile de Facebook. Au avut dreptate cei care au spus că Facebook va avea soarta reţelelor anterioare lui respectiv IRC sau hi5?
 
Milioane de utilizatori din SUA şi Marea Britanie au renunţat la serviciile reţelei sociale Facebook şi şi-au şters paginile, în urma dezvăluirilor făcute de fostul asistent tehnic al CIA, Edward Snowden, şi portalul WikiLeaks privind supravegherea electronică la scară largă dusă de serviciile secrete din SUA, în colaborare cu alte ţări occidentale.

Astfel, aproximativ 9 milioane de persoane în SUA şi circa 2 milioane în Marea Britanie şi-au eliminat conturile de pe Facebook.

"Oamenii devin mai precauţi cu privire la viaţa lor privată în spaţiul cibernetic din cauza unor istorii intens mediatizate precum informaţiile recente privind spionajul Agenţiei Naţionale de Securitate din SUA", declară editorul revistei Cyberpsychology, Behaviour and Social Networking, Brenda Wiederhold.

Sortit dispariţiei?

Karsten Gerloff, preşedintele Fundaţiei Europene a Software-ului Liber (FSFE), a criticat marile companii multinaţionale, asigurând că "unele corporaţii fură" informaţii de la useri şi "alimentează, fără avertisment prealabil, serviciile secrete", notează ziarul ABC.

 "Dacă Google vrea să supravieţuiască pe termen lung va trebui să se reinventeze. Microsoft nu a făcut acest lucru, de aceea cred că va dispărea în cinci sau zece ani". Şi mai spune el, atunci când Facebook "o va lua în jos, o va face destul de repede".

"Dau Facebook-ului doi sau trei ani. Este o lege matematică. S-a întâmplat cu MySpace şi se va repeta acelaşi lucru", a asigurat preşedintele FSFE. Scopul fundaţiei sale este ca "oamenii să fie conştienţi că pot decide care va fi tehnologia de mâine şi în ce lume vor să trăiască". De aceea, expertul german a subliniat că "trebuie să fim mereu în alertă şi să ne ţinem sub observaţie sistemele". "Trebuie să ne întrebăm: Cine ne controlează?"

Pentru Facebook "suntem produse, nu clienţi"

Preşedintele FSFE care a dezvăluit că, "pentru Google şi Facebook suntem produse, nu clienţi". "Nu le dăm doar date, ci şi încrederea noastră, deoarece credem că ne protejează intimitatea", a subliniat el. Datele tale sunt produsul pe care îl vinde Google", a avertizat el.

Revista Cyberpsychology a publicat rezultatele unui studiu realizat de o echipă de cercetători de la Universitatea din Viena cu privire la cauzele pentru care oamenii părăsesc Facebook. Oamenii de ştiinţă au stabilit în urma analizei răspunsurilor date de aproximativ 600 de intervievaţi că cea mai frecventă cauză - 48,3% - este preocuparea pentru confidenţialitatea vieţii private pe Internet. Pe locul doi - 13,5% - se situează nemulţumirea generală faţă de serviciile Facebook.

Printre alte motive - refuzul de a purta discuţii sterile şi teama de a deveni dependent de reţeaua socială. Unii dintre cei chestionaţi au răspuns că au obosit de obligaţia 'socială' de a adăuga mereu noi prieteni.

De asemenea, studiul a constatat că printre cei care au părăsit preponderent Facebook se numără persoanele în vârstă şi bărbaţii.

Sursa:
Devine evident: Facebook se îndreaptă cu paşi mici dar siguri către dispariţie
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/186776.html
=========================================
========================================================
======================================================================

98 de comentarii:

 1. La revedere Feisbuci si drum bun- ii bun o pula!
  Si, sa ia aminte la versurilii lu'conu Jean Moscopol- Tot ce-i Mh nu piere !

  Eote:
  ===============

  Cand MH blog viata ne va cere
  Noi o vom darui
  Cand ceasul va sosi
  Noi sa platim vom sti

  Caci tot ce-i Mh blog nu piere
  Si nici nu va pieri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: de mult vroiam sa ma exprim, la liber, ca Feisbuciul ista e o mizerie ! O latrina publica, varuita cu oleaca de lavabila de aia de 21,99 de lei bidonu' de 15 kile, ca sa se astupe maroniul stratului fecalizat !
   Adica un loc unde, cand ragaie unul, toti se cutremura de rusine, iar daca scapa unul un gaz basificat, repulsia colectiva e sora cu mania bolsevica !

   Ștergere
  2. Pese: adica, mai pe scurt pe 2, drum bun spre nicaieri, unde pleca si mizeria aia de PULAno ics a lu Stelica Putza Mica !

   Apropoze, ci dreaq se-ntampla cu veceul ala public a la gara Dolhasca ?
   L-or gabuit politistii de la Goagal ? Si-a luat o muie?

   Ștergere
  3. AI CREZUT CA NU MA TIN DE CUVANT?
   STELIPULEA A FOST "EXTERMINAT"
   PULANO 10 AKA PULUS A FOST SI EL "EXTERMINAT".
   URMEAZA,TIGRII TIGANUL,CEZAR MAIMUTA SI CURLEONE, SA FIE "EXTERMINATI".
   FIECARE PE RAND,ERA CLAR CA TRADATORII AIA DE TARA O SA PLATEASCA.
   SI O SA PLATEASCA AL NAIBII DE MULT.

   Ștergere
  4. Uai MAJUSCULU', treaba ta ! Eo nu ma mai incrancenez, ca vreau sa serbez si 4 ani de la infiintarea blogulu' de MH! Viu, bre, viu !

   Ștergere
 2. Numai curvele, tiganii si cocalarii au cont pe facebook.

  RăspundețiȘtergere
 3. Uăi pulă, tu mă leşi să ţîn sîngur chiept alde haurolacilor gen Cezar MuciFacialos şî Cur diLeu or Birtrolomeu? Uăi răpănilâ, ruşîni sî-ţ fii!
  Noi voiem sâ ti knonizăm şî sâ-i propunim lu" Papa" sî ti sărbătorim "ded or alaiv" în fiicari zî di 1 hapriliii BC !
  Uăi omuli, da" chiar aşa, sâ nu laş pi nimini la comandâ? Du-ti-n maslinili meli...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu dedicaţâi lu" PMT şî cu mooie lu" Cezărel pupa-m-ar întri buci niţăl, câ-i cam mişăl...

   Ștergere
  2. Ci comanda bre ! Ca mi s-or retezat planetarele brusc si m-am mai "trezit" la reanimare, legat la furtunase, cabluri si alte ventuze pe cheptu-mi de arama !

   Dreaq, cre c-am produs si eveniment deosebit cod 132-absenta nejustificata, coroborata cu cod 133- dezertare !

   Ștergere
 4. Uai, tre sa fug la cuibar, cum zicea un pretenar de p-aciulea !
  Mai am oleaca pana scap de mirosul ista de hoit, in putrefactie ! Mi-o facut hoasca un program mai a dreaq ca la Batalionul Disciplinar de la Careacal ! Sau, ma rog, cum ii zice acusica, Inchisoare Militara !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uai, e adevarat ca mi-o fur daca mai dau de mancare la potaile de afara ? Mi-o spus hoasca iasta a me ca se lasa cu huoooo de pe la balcoane si cu multe urari de bine !

   Acusica-s cam beteag, da dupa ce ma intremez ma bag sigur la un experiment de asta, ca sa vad reactia tribunelor ! De regula, la evenimente de astea mai delicate, ma imbrac cu izmenele de la trening, ca sa le pot da jos cat mai repede ! Cand ma musca fro unul de cur !

   Cred ca s-a rezolvat deja problema maidanestilor din capitala, nu ?

   Ștergere
 5. Buey PMT acu esti bine? Sa fii sanatos şi sa ne ajuti ca pe Cezar Babuinul, permanent, să-l footem în dos!

  RăspundețiȘtergere
 6. F-Labuci ..nu dispare ! Pai cse ..io sa raman iar cu taranoii cu baligar supt unghii si cu militianca cu curu gol si cu pulanu in mana ? ..ca MPT nu conteaza ca-i galbin ca turta de ciara ..si dijeaba si-o schimbat bolentinul ca tot il gaseste....
  Wai se gajicute pe F-Labuci..se finute si parfumate la piele..nu ca asilea!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. MAIMUŢĂ, TU SĂ NE TRAJI DE PUŢĂ!

   Ștergere
  2. Uai, ca-s galbin cachi nejii, nu-i nica, ca ma mai pot vopsi cu trusa de Mascara a babornitei, insa put a dreaq !

   Ștergere
 7. CEZARERIKA -PUTZA MIKA
  SA TI-O DAU LA GAURIKA!
  SA FUGI TARE MUEI BAIATU
  CA TE-AJUNGE 164,
  LEGEA NU ACCELERATU
  SI-TI TAIE DIN PENSIOARA
  SI-AJUNGI PORCARETE IARA
  DIMINETA PINA-N SEARA...

  RăspundețiȘtergere
 8. Sara buna, baitani !
  Faina viata sa aveti !

  RăspundețiȘtergere
 9. Buey, la toti salutari de la ANDA, iar Czar Muci pe Fata, Dorel Curdeleu sef de gara la Birtolomeu si Viurel cel rosu si kel, sa ne zuga glanda.

  RăspundețiȘtergere
 10. Buey, hai la toti sanatate + NB la Zoo + 9, Iar Cezar MuciCiacios sa nu uite sa ma-nbeleasca la oua !

  RăspundețiȘtergere
 11. Du-te mai boratule in pizda lu muma-ta poate nu te mai trezesti dimineatza si scapa lumea de un dobitoc.

  RăspundețiȘtergere
 12. Se duce si blongul asta pi pula,se cerne zama si ramane cacatul.Mai comenteaza un idiot si un kknar care suje pula la catzel.

  RăspundețiȘtergere
 13. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, MuciCiacios merci ca m-ai inbelit la oaua, ca afara-i frig si ploua!
  PS.
  Pentru 'telectualu' de la 22:43:
  De pendula sa ma iei, bey!
  Pentru garoiul de la 22:40
  Sa-ti dau Viurelu ala roshu si kelu sa mi-l freci!

  RăspundețiȘtergere
 14. Mneata buna gospodari, azi in zi de sarbatoare !
  Gata, ma imbracai de duminica, facui rugaciunea de dimineata, iar acusica ma simtzesc, asea spiritual, ca si nou !
  Baba s-o dus la biserica, sa se-ntalneasca cu nush ce hoscaite, la o parola !

  RăspundețiȘtergere
 15. Numa ce vazui, la Tevere 1, "De Straja Patriei", cum s-a descuiat noul an de invatamant la lemeuri si m-o apucatara nostalgiile !
  Uai, ce de ani or mai trecut !
  Sireacii copchii, nici nu stiu in ce big shit s-or bagat ! Iar pe aia de la Campulung chiar ca-i deplang !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: numa ca, acusica, ii mult mai cul ! Au feisbuci, empe trei, aipoade, goagal, celulare si mobile, hend fri, niscaiva iarba rara, oleaca de etnobotanice pe sesti...ohohoooo...
   Pe vremea mea treboia sa nu uit unde-i carpa de lustru si cutia de ceara ! Moaaamaaa, cat lustru am mai dat pe holurile de la aia de anul 3 si 4 ! Ajunsesem sa am piciorul drept aproape dublu la grosime, decat stangul, de cat lustru am dat ! Ce sa-i fac, ca tare imi mai placea sa "comentez" si sa clampanesc ca pulea !

   Ștergere
 16. CEZARIKA, VIN' LA MAMA DE KK SA-MI CURETI BLANA
  BLANA CEA DINTRE PICIOARE UNDE-I MOLOZUL MAI TARE!
  BIS, BIS, BIS!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Frunza verde si-o lalea,
   Sa-mi bag pula-ngura ta,
   ANDA_ mo - draga mea !
   L164 n-are a-mi trage o futare,
   Io raman cu CUANTUMUL MAI MARE !
   ANDA mo -faza lunga ,
   Blestemul lui TERENTE sa te-ajunga !

   Ștergere
  2. Taci mai scursura blenoragica!Zama de pizda excitata!

   Ștergere
 17. @PMT[TPM,MPT,PTM,TPM sau MTP]tin minte ca umblam cu o carpa in buzunar cand treceam pe holurile unde invatau cei din anii mai mari ca altfel ma puneau sa sterg cu boneta pe unde am calcat...sau salutul in pas de defilare[inafara cladirilor]de- imi era teama sa traversez platoul de adunare sau aleile dar...am ajuns si eu in anul IV si sa te tii bibane!

  RăspundețiȘtergere
 18. De treci Baia de Arama,
  De departe-auzi venind
  Pe-ncornoratul Cezarila
  Cu voiosie behaind!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. PS. Pohta Buna la ZOO + 9!
   Cezare si Viurele, voua, ca desert
   Va da mandea un scrob din oaua!!!
   Oaua de bibilica
   Pupa-m-ati in putzulica!

   Ștergere
 19. Ouale alea scofalcite si putza aia bleaga sa i le dai lu' ma-ta sa-ti faca papara.Pofta buna idiotule!

  RăspundețiȘtergere
 20. ....buey sa-mi trag o mata pi pula..daca se dusi F-Labuci..raman cu taranoii aista cu baligar supt unghii si cu militianca in curul gol si cu pulanul in ..maqna!! ..doamni feri !!

  RăspundețiȘtergere
 21. CEZAREL + TIGRI2 SA NE SUFLE IN CIMPOI.

  RăspundețiȘtergere
 22. Anda draga ,
  Faza luna ,
  Blestemul lui TERENTE sa te ajunga !
  Sa-ti sparga rozeta
  Sa-ti iese pi gura ,
  Sa simti si
  Ce-i aia PULA!*
  M-ai facut din om ..neom
  Cand ma pis ma tin de pom !
  In a ta ..gaurica - cam ca ... o oala ,
  Cu galeata torn eu ...smoala !
  Pun apoi si ..benzinica - CO 100
  Ca sa fie...
  Sa dispara toti latei ,
  Sa fac si-o fripturica!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Muey asta are talent nu gluma!!

   Ștergere
  2. Mirobolant ! Cata emotie mi-a produs !
   Trebo sa recunosc ca o imbarligatura mai de valoare intre rima imperecheata cu cea incrucisata si oleaca imbratisata, cu usoare tente de rima alba si monorima, nici ca n-am pomenit pana acusica !
   Valoare dom'le, valoare !

   Ștergere
 23. In atenția adminului, care s-a grăbit sa șteargă Plano10 din Blogroll, și a detractorilor lui Lupuș, susținuți de clonele adminului,PLANO10 va continua ca blog politic.
  De pensii se va ocupa Huhurez.com, căruia i-am cedat arhiva cu articolele despre pensiile militare.
  Miros de wc-eu public se simte pe acest blog unde se scapă pe el tatăl maidanejilor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Haauuu!!!! Haauuu!!!
   Buey nea Maidanezu, ce treaba are don Bazilos cu kk-turile pe care le tot indrugi? Mergi cu Domnu' si lasa-ne-n pace!
   Crezi ca ne intereseaza cumva ca ti-ai vindut bloaga, ca si al'lalt dinaintea ta, Pulano?
   Tunde-o d'aciulea daca nu-ti convine. Singurul care pute esti tu, coteiule!

   Ștergere
  2. Extraordinar ! Si-a vidanjat bolsevicul veceul si ne "invita", acusica, ca sa vedem cum ii pute proaspatul "politic"!
   Doamne feri !
   Baga-ti bre blgu-n cur, pan' ti-o da pe-o nara fum !
   N-ai inteles nik din filozofia vietii ! Bolsevic ai fost, bolsevic ramai ! Stai cu lanturile la poarta, sa nu te gabuiasca "politia goagal" !

   Da, de fapt, n-am voie sa ma 'nervez, ca mi se palpita corazonu' !

   Ștergere
  3. da-l dreak de imputit, pula fara caracter!! e cu ochii doar dupa parai
   PS na ca uita-i! Hai sa-ti dau si o muie scarba umana care "esteti"
   PS2 na ca uita-i!! da pe mata cand o vinzi?(de copii tai nu zic nimic,ca ei n-au nici o vina).... vierme ce esti!
   Mars in pizda matii la huhurez.com....cacatule
   deja idiotul RH+ incepe sa-mi devina simpatic,macar e consecvent nu o carpa precum lupuscacat

   Ștergere
  4. cele de mai sus@lupus=vierme

   Ștergere
 24. Uai, bag sama ca Nea Cashcavalu ot Craiova nu se lasa bre ! Duce lupta cu dogarii la baioneta ! L-a prins de grumaz pe tov. Pricina uneperistu' si nu-i mai da drumul ! Sare sangele ca din femurala sectionata !
  Asea Nea Cashule, da-le la gioale ! Tu-i in zbantz de tradatori !
  La lupta bre !
  Insa, vezi sa nu te dea in judecata babuinul al batran, cu parul cret ! Ca asea se lauda !

  Da ce mi-o placut mie cel mai tare e cum se umfla tarata-n tov. Pricina!

  Eote, numa un extras:
  ========================
  "(...)Stii, d-le Marine , care este razbunarea lui Ceausescu? Pai tocmai asta , adica razboiul mizerabil pe care cei care se zbat sa faca ceva il duc cu multimea de oameni ca d-ta, Macovei, Icleanu, Zarnescu, etc. – oameni care neizbutind sa clinteasca raul nici macar cu un milimetru se-ntorc ,pana la urma, chiar impotriva acelora care ar putea sa o faca. D-le Marin, daca eu nu pot sa urasc oamenii ( nu am organe pt. ura!), atunci cainii, mai ales in aceste zile, nu pot sa-i urasc nici atat. Da-i ‘nainte cu galagia catre biata Luna, ca noptile sunt si lungi, si reci. Valeriu Pricina P.S.: Ia publica mataluta textul asta in … cum ii zice? Parca ii zice “In cuiul cacarii”…!”
  ==================

  Asta mi-o placut, cu "In cuiul cacarii" !

  Pentru iubitorii de frumos si inedit, intrati pe pegina lu' Drobeta - Turnu, pe lindiku http://scmddrobeta.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere
 25. - Din ce se face uleiul de masline extravirgin?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din koaili lu' Cezarika putza mika!

   Ia luati voi d'aciulea si vedeti cum pro creaza Muci pe Fata. Isi face puradeii in laba si-i arunca pe gard.
   Ete colea:
   "Petrisor Petre ...barbatul are o mostenire genetica ancenstrala ! Dupa ce si-a ,,facut datoria" cu o femeie ...aceasta il impinge sa..caute mai departe ! Pentru propasirea speciei ! Daca femeiile ar cunoaste problema ...nu s-ar mai supara prea tare !!....hi..hi !"
   +++++++++++++++++++++++++
   Bei Cezare, nu mai posta pe feisbuci-de kuk sa ne-apuci!

   Ștergere
 26. - Din ce se face uleiul de masline extravirgin?
  - Din masline foarte urâte, ca doal alea ramin virgine!

  RăspundețiȘtergere
 27. Uleiul extravirgin se face din mediteranience lesbiene.

  RăspundețiȘtergere
 28. Neatza Buna la Zoo + 9!
  Cezare, ce faci? Esti pregatit pentru ora 2?

  RăspundețiȘtergere
 29. Buey sa-mi trag o militianca pi pula ...doar taranoi paciulea cu baligar su unghii..doamy feri...

  RăspundețiȘtergere
 30. Salutare, uai tovarasi !
  Sa aveti o zi si un inceput de saptamana extraordinare !
  Si muie de 5 * !

  Buey uai, cand imi faceam eo asea oleaca de ordine prin hartzoagele personale, ca sa vad cu ce m-ar putea inghesui hoasca asta a me, dupa ce crep, mi-am regasit carnetul de membru PCR !
  Uai, sa-mi trag secsul ! Am avut carnetul cu Nr.3330522, iar ultima cotizatie, in cuantum de 79,60 lei o fo "ACHITATA" in nov. 1989, inainte de lovitura de stat din decembrie !

  Uai, ma uit la poza de "Elev caporal" din carnet, cu insigna aia in chept de "Elev de frunte", dupe care ma uit in oglinda din cacastoarea de serviciu si nu-mi vine a crede !

  Uai, care vrei un "Carnet de partid" autentic ? Il dau, la pachet, cu instructiunile "Cum pastram carnetul de partid" !

  Ia-n'auzi:

  -"Carnetul de partid are o inalta semnificatie politica: este documentul cel mai de pret al comunistului".

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eote uai, ce simpatici iereau comonistii:

   "Carnetul de partid nu se pastreaza la un loc cu alte acte personale si mai ales la un loc cu banii" !

   Da uai, cacand mergeam la crasma sambata seara, toti locotenentii, cu safu de la companie in frunte si faceam cheta ca sa ne platim navetele de vin consumate, numa de ala de Jidvei- "16 tzatze", exista riscul sa ne fileasca frun ceist, ca tinem banii in carnet si ne ciripea la secretarul de beobe, care ne punea sa prezentam apoi "Raport de activitate", in care trebuia sa-ti dai muie singur !

   Ștergere
 31. Uai Nenea Burcubista, ce dreaq te-a apucat sa schimbi formatul casetei pentru "publicarea" comenturilor ?
  Acusica, dupa 4 randuri, tre sa tot fut in sus si-n jos sagetile alea, ca sa vad ce dreaq am debitat !
  Baremi, acolea, in vechiul format, intrau mai multe randuri !

  Ori o hi fro arogantza de asta si nu m-am prins eo de spekerie !

  RăspundețiȘtergere
 32. ..tzaranoii tot taranoi..!!

  RăspundețiȘtergere
 33. Zise imparatul penisului!

  RăspundețiȘtergere
 34. Or mai crepat doi militari calici, in Afganistan !
  Eroi, cazuti la datorie, pentru tara si pentru idealurile multimilenare ale acestui popor !

  Acusica vedem la teve cum ii descarca din caricioplan, pe airport, si le canta soborul prohodul !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: si, ca sa nu hiu rautacios, doar am sa redau cateva extrase din opiniile societatii civile civilizate !

   Eote neica:
   ===================
   Doina Salceanu · Top Commenter
   pentru niste bani de inmormantare si niste tinichele au murit doi romani , pacat ca nu isi dau seama si se inghesuie sa se duca acolo sa omoare ! acum iar : avion special , eroi , onoruri militare , base in lacrimi , au capatat ce au meritat !
   Reply · 8 · · 3 hours ago

   Grigore Mihai
   bai femeie tu nu stii ce vorbesti, ar trebui sa te gindesti inainte de deschide gura, datorita celor care au cazut la datorie suntem a 5 putere militara in lume , parteneriat de nadejte , sa nu mai faci gafe de astea sui sa spui ; ca au capatat ce au meritat, se vede ca esti pe degeaba
   Reply · 2 · · 2 hours ago

   Doina Salceanu · Top Commenter
   se vede ca esti mos teaca in rezerva , dupa limbajul de lemn , nu-i mai trageti cu lozincile si datoria , ca nu i-a trimis nimeni acolo , au dat mita sa fie trimisi , hai , pe loc repaus si salve de onoare la margine gropii !
   Reply · 6 · · 2 hours ago

   Sebastian Si Atat · SNSPA Bucuresti
   a 5-a putere militara in lume ... buhaha
   Reply · 1 · · 2 hours ago
   View 15 more

   Amalia Nemet
   sa-i lase sa putrezeasca fix acolo unde-au dat ortu popii, invaluiti in rusinea cuvenita! alti bani cheltuiti de la buget, sa-i aduca pe martalogii aia avizi de bani inapoi...; s-au dus sa terorizeze si sa omoare pentru propriile buzunare, sa-i aduca-n tara familiile lor, nu statul, ca nu reprezentau acolo reun interes national, ba dimpotriva, din cauza mizeriilor astora de oameni am ajuns o tara terorista
   Reply · 4 · · 2 hours ago

   Ștergere
  2. Apoi io zic s-o futem in gura pe aceasta curva borata Doina salceanu,poate-i vine dramul de minte ,la cap.

   Ștergere
  3. 16:5zeci, o futem, n-o futem, pana una-alta, cam asea ne priveste o parte din "societatea civila" !
   E plina "presa" libera si democratica de comentarii de astea de bine, despre apevisti !
   Iar, daca prin oraselele mai mici, cu oameni mai asezati, inca mai gasesti respect pentru haina militara si institutia pe care o reprezinta, in mizeria asta de capitala, tiganizata pana-n maduva, ti-e si rusine sa mai rostesti cu ce te-ai ocupat in viata ! Ca sa nu zic ca, daca risti sa mergi tobosar pe strada si ai de gand sa faci vreo ghidusie de asta de bine si sa te iei de frun nesimtit, iti poti fura rapid o flegma intre ochi !

   Cauza ? Razboiul fratricid pe care-l ducem cu inversunare, in vazul intregii natiuni, pe toate posturile, canalele si prin toate ziarele, de ani de zile !
   Sa traim bine, cum ar zice comandantul nostru suprem !

   Ne-am strans de gat activii, alde Directia Financiara, cu generaleasa-n frunte, cu rezervistii ? Ne-am strans ! Pe toate antenele !
   Ne-am dat la moaca, reciproc, astia sindicalistii, cu aia din asociatie ? Ne-am tras-o !
   Si-o trag la gioale astia din sindicat, unul-altuia, pe unde apuca ? Si-o trag !
   Si-o baga militarii de razboi, unul altuia, pe care blog si feisbuci apuca mai repede, de rasuna virtualul ? Si-o baga ! (Desigur, cu exceptia acestui blog-tribuna a libertatii in comunicare) .

   Pai, si atunci, n-are dreptate "societatea civila", sa vomite carabusi, cand aude de apevisti ?

   Ștergere
  4. Pese: Uai, sa-mi trag secsul, da ce intelept am devenit ! Mai-mai sa nu ma recunosc !
   Doamne feri !

   Ștergere
 35. Probleme mari in tarisoara iasta, bre ! Lu' Arsinel nu i se mai potriveste rinichiul de imprumut, ursii hacuiesc la populatia de la sate, ca niste fomisti la o shaorma proaspata, Zglobea face excursii prin mi9nele de la Rosia Mortala, ca sa simta pulsul la fata loculu'...procororii cu biblia supt brat cauta maidanestii ucigasi, prin parcuri...
  Ce mai, probleme mari bre !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nuclearelectrica a vandut 10% din actiuni ! Multe inainte !
   Ce mai este de vandut prin Romanistanul nostru ? Flota s-a dus, petrolul asijderea, chefereul s-a dus, aviatia asijderea, Oltchimicul o fo vandut cu mare succesuri, padurile dispar instant, industrie zero, etc !
   Se mai dau niscaiva batalii pe gazurile de sesty, pe ceva aur si alte metale pretioase si pe cateva zone cu terenuri agricole de prima mana, ce se vand cu miile de hectare !

   Ștergere
  2. Pese: da, de fapt, ce ma mai intereseaza pe mine, ca se-alege praful de tara asta, deja falimentata !
   Nu ma mai nervez, ca ma doare la pateu !

   Ștergere
 36. Uăi PMT, ce dreaq, faci? Îl leşi pe Cezărikă Petrikă Puţă Mikă Muci pe Faţă ce-i mănîncă cu dulceaţă, să ne facă ţărănoi? Io am treaba, da" ia vezi tu, maimuţei mai foote-i din cîn" în cîn" cîte-o labă.

  RăspundețiȘtergere
 37. ...wai bai fraty sa-mi trag o ..militianca pi pula in loc de prezervativ..ci taranoi aicilea si ci comenturi di retardati../...v-o zis-o doamna de pe F-Labuci...nisti mos teca ci nu se mai satura ..wai ba ci probleme cu asemenea lepri....

  RăspundețiȘtergere
 38. Eote, eote, ce simpatica-i "societatea civila" !
  Iaca:
  ==============
  #49 PROPUNERE DECENTA
  23.09.2013 12:47
  Raspunde
  Bai coane Dusha,eu zic sa-i trimiti pe rand pe actualii pensionari militari in Afganistan.....ar face ceva pentru patrie si NATO,si-ar merita pensiile nesimtite,pot deveni eroi adevarati [si nu eroi ai birturilor cum erau pana acum si multe altele.....].Ca oricum de la anul iar le mai dati ceva la pensiile dumnealor de fosti si actuali betivani,barem sa faca ceva pentru Romanica! Dar tu ministre,trimiti acolo tineri si nu pe mascaricii si snapanii care au furat pensiile!
  =================

  Numa frumuseti de astea gasesti prin presa civila, da mie ni-o placut cel mai mult citatul ista, din Gandul !

  Brava bre !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: sa-mi trag secsul pe supt mine, daca n-are dreptate cetateanul ista !
   Poa sa ne confirme si Domnu Don Curdeleu

   Ștergere
  2. Da puleasco ..dar mai intai astia care-s cica ..REPARATI la ind.COM+Sold.M pi ultima luna !!

   Ștergere
 39. Noul FORMAT al casetei pentru COMENTARII, apartine platformei blogger!
  Nu avem nicio implicatie! Mi mi se pare chiar mai buna, mai aerisita!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect. Treboia sa-mi dau seama ca nu se poate mesteri la o platforma, asea cum vrea muskiu' lu' fiecare !
   Am vorghit si eu, ca sa ma bag in seama.

   Ștergere
 40. MPT...o dat in ...primire ?? Ca ase se baga de seama.....

  RăspundețiȘtergere
 41. ....baa si daca si duse pi pula F-labusi ..io raman cu tzaranoii cu baligar supt unghiis i cu militianca in curul gol si cu pulanul in mana? ..nu si poate..e monstruos...

  RăspundețiȘtergere
 42. CEZARIKA, VIN' LA MAMA
  DE KK SA-MI CURETI BLANA
  SI SA-MI DAI 3 LIMBI PE SEX
  IAR IO SA-TI FOOT UNA IN PLEX
  SA TE BAT CA MILITIANU
  TOATA ZIUA CU PULANU.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anda draga ,
   Faza luna ,
   Blestemul lui TERENTE sa te ajunga !
   Sa-ti sparga rozeta
   Sa-ti iese pi gura ,
   Sa simti si
   Ce-i aia PULA!*
   M-ai facut din om ..neom
   Cand ma pis ma tin de pom !
   In a ta ..gaurica - cam ca ... o oala ,
   Cu galeata torn eu ...smoala !
   Pun apoi si ..benzinica - CO 100
   Ca sa fie...
   Sa dispara toti latei ,
   Sa fac si-o fripturica!!

   Ștergere
 43. Miercuri, 11 septembrie, cu
  ocazia împlinirii venerabilei
  vârste de 105 ani, colonelul (rtr) Ioan
  Moldovan din Cluj-Napoca, veteran
  de r`zboi, a primit felicit`ri personale
  din partea comenzii Diviziei 4
  Infanterie Gemina, Centrului Militar
  Zonal Cluj, ....
  ==================
  Uai, sa-mi trag secsul, fortosu asta de apevist e contemporan cu marea galceava taraneasca de la 907 ! Aaaaproape....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aista o bagat in el numa palinca de 5 stele, slana cu ceapa, lapte de la tata vacii, branza de la curu oii si apa de la putza !
   Nu ca miticii istia tembeli de acusica, imbuibati de hot-doage, shaorme, big-cichene si cola plina de euri !

   Bat pariu ca o fumat si fro 80 de ani, ca spartu'!

   Ștergere
  2. O bagat, o bagat palinka, nu zeama de curcudushe ca Maimukles al' nost', care dormea noaptea-n post.

   Ștergere
 44. Pai ce spusei eo, mai sus, ca onor societatea civila are jde motive ca sa ne dea muie, pe unde ne prinde !
  Eote un schimb de muie, amical, in sanul SCMDeului:
  ====================
  joi, 19 septembrie 2013
  Şacalul şi mărgăritarul


  Şacalul şi mărgăritarul
  În disputa sa cu un vechi “amic” de pe internet col.(r) Valeriu Pricină, încă vicepreşedinte al SCMD, coordonator Departament Media şi Relaţii Publice , publică acest material ruşinos pentru orice om normal :
  “Nu iti este rusine, amice, sa te mai privesti in oglinda? N-ai obosit sa ticalosesti, sa imprastii ordura si puroi? Canalul colector al Bucurestiului este o vizuina de hermina pe langa tine. Pacat! O sa ti-o traga Dumnezeu, in felul sau, cand ti-o fi lumea mai draga. Tie, lui Neacsu, lui Naon, lui Dogaru de la Slatina, lui Macovei, lui Icleanu si altora ca voi.Sunteti disperati, sacalilor, pt. ca am izbutit "Legea reparatorie", suntem foarte aproape de obtinerea "Legii pensiilor militare de stat", de reobtinerea dreptului la cumul pensie-salariu si se alege praful de toata argumentatia voastra contrafacuta. Urla-n voi , ca o haita de maidanezi flamanzi, frustrarea, neputinta, pizma. Voi sunteti romanii tipici ," istorici", din cauza carora nu se poate inchega nimic statornic, benefic, in tara asta. Cu noi, insa, v-ati gasit margaritarul in care sa vi se franga coltii . Cum sa ne descurajeze si sa ne invinga unii ca voi? De cate ori ai avut curajul, stimabile, sa discuti cu noi fata-n fata? NICIODATA, mare luptator ce esti!!! Halal si la cat mai putini ani!“
  (...................)
  Col.(r) Remus MACOVEI
  (n.m.--Col.r.Remus Macovei este Presdintele Filialei Constanta a SCMD. )
  ========================

  Astia nu mai au cu cine se certa, asea ca si-o trag unul-altuia, ca in curtea scolii !
  Cine e interesat de toata muiografia poate vizita pagina de pe lindiku de mai jeos !
  Sursa:
  sindicatul-cadrelor-militare

  Si ne mai miram apoi de ce ne-o furam de la civili !

  RăspundețiȘtergere
 45. No-no, ca se-apuca si Nenea Vasile de reclame la Oengeuri !
  Acusica vazui si eo, pe manseta, ca sa dau un clic here, la Asociatia SPRING !
  Tare-tare ! Un alt Oengeu de asta, de tocat frunze la caini si bani publici, pe probleme de psiho-coco si zurli-zurli, cu sediul intr-o garsoniera, in care, de fapt, locuiesc "la negru" fro 7 chinezoi, de aia de vand gumari in complexul Dragonul Rosu !

  Auzi, SPRINGul ista cica se ocupa cu propasirea bunastarii la copilasi !

  Pe pariu ca, daca trag o fuga acusica pana la adresa Oengeului, nu gasesc nika acolea ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: da de fapt de ce sa ma'nervez, ca-mi face rau la pateu si imi tremora corazonu' !

   Ștergere
  2. PMT, iar dai cu mucii in fasole! Iar ACUZI fara sa stii despre ce vorbesti! Pacat! Nu asa, oricum si cu orice pret, iesi in spatiul public! Poti produce rani ireparabile!

   Ștergere
  3. Pai cand dreaq n-am dat eo cu mucii prin fasui !
   Spusei si eo ce vazui ! Si cam atata ma duse mintea !
   Atata timp cat nu ai dat si o explicatie despre intentie, n-am a intelege altceva, decat ca faci publicitate ! Pe bani, ori gratuita, in cazul in care sunt interese personale la mijloc !
   Ca doar n-ai preluat platforma blogar cu tot cu "Clic here" la Oengeul ala !

   Ciocu mic ! N-am acuzat pe nimeni ! Ca nush despre ce vorbesc, se poate !

   Ștergere
  4. Pese: da de fapt de ce ma bag eo, ca niatale te certi cu "PMT", nu cu MPT !
   T-oi mucii ma-sii sa-i tut, ca iar m-am aruncat ca broasca-n bordura, ori ca rata la flegma !

   Ștergere
 46. Uai, na ca incepu si toamna astronomica ! Scade ziua, creste noaptea ! Vine frigu', vine geru' si-mi zburlea la putza paru' !
  Acusica ne ocupam, din nou, de aniversarea zilei de nastere a blogulu' !

  Iaca-iaca, ca maine-i Craciunul !

  RăspundețiȘtergere
 47. No, bine ca a ramas la timona tot Frau Mercal ! De-acusica sa vedeti voi "Sa traiti bine" si "Dreptate pana la fund" !
  Ce bine ca n-o castigat frun hitleriunghend de ala, care sa ne ia la intrebari ca am inturnat armele...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: nashpa e ca s-or tirat liberalii din bundestagu' lor !
   Cred ca urmeaza si Cakarau al nost, cu toti liberistii lui !
   Bate-un vant cam rosu prin Romanistan !
   Doamne feri !
   Da nu-mi pasa, ca inca mai am carnetul rosu de Pecere !

   Ștergere
 48. Uai, fug la cuibar, ca mi s-a terminat timpul alocat pentru ziua de 23 sectembre !
  Pace voua supt Kasketa !

  RăspundețiȘtergere
 49. NB la ZOO + 9!
  Cezare, nu uita sa ma inbelesti la oaua!

  RăspundețiȘtergere
 50. Neatza!!!
  Cezare, ia o mooiutza ca sa tzi se taie greatza!

  RăspundețiȘtergere
 51. ..ba si eu sa raman cu Tzaranoii(peiorativ desigur) cu baligar supt unghii si cu militianca..etc...Nu se poate ...e impotriva drepturilor omului ..ii monstruos ..fac reclamatie la UNU !!

  RăspundețiȘtergere
 52. Ramii cu noi sa ne imbelesti...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ..poate daca promiteti ca va spalati pi picere si supt ..unghii...!!

   Ștergere


 53. Mihaela Radulescu, exmatriculata de la facultate.
  Vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, a fost exmatriculata de la Facultatea de Arte a Universitatii Hyperion din cauza absentelor de la cursuri si examene, informeaza Click!
  ==========================================
  Decanul onorific al Facultatii de Arte de la Universitatea Hyperion, Geo Saizescu, a dezvaluit pentru Click! ca diva nu s-a mai prezentat la cursuri si examene de trei ani, astfel ca s-a vazut nevoit sa o stearga din evidenta scolii.

  'Stiu ca spune prin emisiuni ca invata la noi, dar ea nu mai este studenta noastra de foarte mult timp. A terminat primul an cu brio, dupa care nu a mai venit la scoala.

  Pentru ca stiam ca are un program foarte incarcat, am incercat sa o ajut. I-am dat carti de pe care sa invete, am scutit-o de prezenta, cu conditia sa faca lucrari si referate acasa, dar tot nu s-a tinut de treaba.

  Nu a avut chef sa invete, iar la experienta ei de viata nu puteam eu sa o oblig sa termine facultatea', a declarat regizorul, scenarist si actor Geo Saizescu. El a adaugat ca daca ar fi venit la cursuri, Mihaela ar fi fost acum studenta in anul IV, la clasa profesorilor Bogdan Dragulescu si Sabina Pop.

  Decanul Facultatii, actorul Eusebiu Stefanescu, a confirmat pentru Click! faptul ca Mihaela Radulescu a fost exmatriculata.

  RăspundețiȘtergere
 54. Am cazut direct in coccisul curului la citirea stirii. Despre zina ,,tzurprize, tzurprize'' nu ai ceva?
  Muei, ia-ti pasteaua de capulete ca ti-a stagnat circulatia la nivelul bidonului!

  RăspundețiȘtergere
 55. Ia vezi, poate ai si tu simptomele ,,nefericitului''

  http://on.aol.com/video/bizarre-cases-in-the-e-r--517943020?hp=1&playlist=127155&ncid=webmail1

  RăspundețiȘtergere
 56. Există trei lucruri pe care le poţi privi la nesfârșit: focul, apa
  și... cum parchează o femeie!

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite