Google Translate

luni, 30 septembrie 2013

"Situaţia va deveni GRAVĂ" peste câteva ore! Este Mesajul meteorologilor, făcut în urmă cu puţin timp



Plouă, de peste 20 de ore, în Capitală şi în judeţele din sud-estul ţării, aflate cu toate sud cod galben de ploi puternice. Meteorologii avertizează că situaţia va deveni gravă peste câteva ore, atunci când va intra în vigoare codul portocaliu, iar codul galben va cuprinde toată jumătatea de sud a ţării.



 


Sursa:
Mesajul meteorologilor, făcut în urmă cu puţin timp: "Situaţia va deveni GRAVĂ" ==================
=================================
===========================================



========================
===========================================
==================================================================

Comandament pentru situatii de urgenta la Guvern. COD GALBEN de inundatii si COD PORTOCALIU de ploi

PROTV NEWS transmite LIVE de la ora 10.00 de la Guvern. Mai multe rauri din sud-vestul tarii se afla luni, in intervalul 3.00 - 18.00, sub cod galben de inundatii. Meteorologii au emis si un cod portocaliu de ploi torentiale, valabil de luni dupa-amiaza.
UPDATE 09:32 Membrii comandamentului pentru situatii de urgenta se reunesc la Palatul Victoria, la ora 10.00, avand in vedere avertizarile emise de Administratia Nationala de Meteorologie.
===================================
==============================================
=========================================================


UPDATE  - România este sub vreme extremă, la început de octombrie. Este cod galben de ninsori în nouă judeţe din ţară:  Covasna, Braşov, Harghita, Suceava, Bacău, Vrancea, Neamţ, Buzău şi Prahova.
Două drumuri naţionale sunt închise din cauza zăpezii. DN73, care face legătura între Câmpulung şi Brasov, şi DN 2D, între Vrancea şi Covasna, au fost închise complet.

Covasna a fost sub Cod Galben de ninsori până la această oră, la fel şi judeţele Braşov şi Harghita.

Anul trecut, pe 1 octombrie, temperaturile erau la fel ca în mijlocul verii, maximele fiind de până la 30 de grade celsius.


Circulaţia feroviară, închisă între Braşov şi Predeal

În imaginea trimisă pe adresa de mail site@antena3.ro de utilizatorul nostru Bogdan A. se poate vedea că un strat generos de zăpadă s-a aşternut pe carosabil, în Pasul Oituz, iar maşinilor - care nu sunt dotate cu anvelope de iarnă - le este greu să înainteze în trafic.
Vă reamintim că circulaţia rutieră este îngreunată în judeţul Harghita, marţi dimineaţă, din cauza ninsorii, zăpada ajungând până la cinci centimetri pe carosabil, iar pe DN 13 A, care face accesul în staţiunea Harghita Băi, mai mulţi şoferi au rămas cu maşinile blocate în zăpadă.

În judeţul Harghita a început să ningă marţi dimineaţă, în jurul orei 04.00, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă între 1 şi 5 centimetri în pasurile şi trecătorile de pe drumurile naţionale din judeţ.

"Ninge viscolit pe DN13 A Miercurea Ciuc - Odorheiu Secuiesc, în zona Trecătorii Harghita, pe DN 13 B Miercurea Ciuc - Gheorghieni Praid, în Pasul Bucin, pe DN 12 A Miercurea Ciuc - Comăneşti şi pe DN 15 Topliţa - Borsec, la Vârful Creanga. În trecători stratul de zăpadă depus pe carosabil variază între 1 şi 3 centimetri, iar utilajele de deszăpezire sunt deja pe drumurile naţionale şi împrăştie material antiderapant. Acolo unde este cazul intervenim cu pluguri pentru degajarea zăpezii de pe carosabil", a spus Romanescu.

O situaţie specială se înregistrează la Hargita Băi, unde ninge viscolit, iar zăpada adunată pe carosabil depăşeşte cinci centrimetri, în timp ce în afara şoselei s-a depus un strat de peste 10 centimetri de zăpadă.

Salvamontiştii recomandă turiştilor să evite să urce pe munte întrucât riscă să se rătăcească ori să rămână blocaţi pe traseele montane, în condiţiile în care în Masivul Bucegi, la peste 2.000 de metri altitudine, ninge iar vântul bate cu putere spulberând zăpada.

La munte, la altitudini mari, a început să ningă în noaptea de duminică spre luni, iar la peste 2.000 de metri altitudine s-a aşternut un strat de zăpadă care măsoară între 15 şi 20 de centimetri.

În Masivul Bucegi este ceaţă, iar vântul bate cu putere, viscolind zăpada. În aceste condiţii, salvamontiştii le recomandă turiştilor să evite să urce pe munte, întrucât se pot rătăci sau există riscul să rămână blocaţi pe văile montane.

http://www.antena3.ro/romania/cod-galben-de-ninsoare-in-noua-judete-din-tara-doua-drumuri-nationale-blocate-de-zapada-iata-cum-se-circula-in-pasul-oituz-229480.html
==================================================================
==================================================
=================================

67 de comentarii:

  1. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!
    Nu ma gindeam ,,sa intre la apa'' in felul asta. La Cotroceni ploua mai tare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Gogonica, adu o manta de ploaie, sa ma inbelesti la... oo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cezarika Gogonika sa ne pupe-n pasarika!

    RăspundețiȘtergere
  4. ,,Marile puteri ale lumii dau semne de câteva zile că se pregătesc de un dezastru de amploare. Potrivit site-ului ultimatesurvival.net, FEMA – Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă din SUA – a comandat alimente care pot fi păstrate pentru o perioadă mai lungă de timp, în valoare de 14,2 milioane de dolari. Această comandă trebuie să fie livrată înainte de 1 octombrie 2013.

    Dezastru major pe 1 octombrie. Cum se pregătesc marile puteriPotrivit sursei citate, FEMA a ordonat şi aducerea unei rezerve uriaşă de apă plată, ce trebuie livrată tot înainte de 1 octombrie. Mai mult, în fiecare zi începând cu data de 25 septembrie şi până pe 2 octombrie au loc verificări şi testări ale sistemelor de comunicaţii.

    Pe plan militar nu va fi permisă nicio plecare pentru armata americană în intervalul 28 septembrie – 5 noiembrie, iar unităţile Gărzii Naţionale trebuie să îşi termine trainingul în domeniul “controlul revoltelor” până pe 30 septembrie 2013, ultima zi înainte de data de 1 octombrie.

    Totodată, pregătiri similare au loc și în Rusia. Ministerul de Interne din Rusia îşi pregăteşte oamenii pentru a “manageria situaţia în cazul unui dezastru major”.

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,Mai mult, între SUA şi Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele părţi se angajau să facă “schimb de experţi în cazul unor dezastre de amploare”.

    Dezastrul s-ar datora cometei ISON

    Cometa a fost descoperită de astronomii ruși Vitali Nevski și Artyom Novichonok de la Institutul Internațional de Optică Științifică în 24 septembrie 2012. Ea a fost descoperită în apropiere de planeta Saturn. Conform primelor calcule, această cometă ar putea fi vizibilă de pe Pământ cu ochiul liber începând cu sfârșitul anului 2013.

    Conform calculelor ulterioare, ea va trece la o distanță foarte mică de planeta noastră în ziua de 26 decembrie 2013. ISON este cometa care, în decembrie 2013, ar putea deveni foarte strălucitoare, vizibilă cu ochiul liber chiar și în timpul zilei. Totul depinde de modul în care crește strălucirea ei, pe măsură ce se apropie de Soare.

    ISON este o cometă de dimensiuni medii, coada de praf este de 100.000 de kilometri lungime (față de cei 22 de milioane de kilometri ai lui Halley) și are o lungime totală de 100 de milioane de kilometri. Viteza de deplasare este de aproximativ 80.000 de km pe oră și pierde 50 de kilograme de praf pe minut.''

    RăspundețiȘtergere
  6. ,,Cometa ISON, denumita de NASA “cometa secolului” va lumina la fel de tare ca și Luna. Și asta pentru că această cometa va forma o coadă lungă de 300.000 de kilometri, după ce va traversa spațiul dintre Soare și Pământ.

    “Estimăm că ISON va emite aproximativ 1 milion de kilograme de dioxid de carbon și 54.5 milioane de kilograme de praf în fiecare zi”, a declarat un oficial de la NASA.

    Cometa are aproximativ 5 kilometri în diametru și va trece pe 28 noiembrie foarte aproape de soare, oamenii de știință estimând că va produce o lumina similară cu cea a lunii pline.''

    http://www.dcnews.ro/2013/09/dezastru-major-pe-1-octombrie-cum-se-pregatesc-marile-puteri/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine "comeata"!?! COMETA ISON – A ÎNCEPUT NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ. Recomand aceasta analiza!
      ====================
      http://2012hroniculsemnelor.blogspot.ro/2013/09/vine-comeata-cometa-ison-inceput.html

      Ștergere
    2. Da, da ! Si acusica un an ne pregateam pentru "Sfarsitul pamantului " !
      Se aliniau planetele, se schimbau polii magnetici, se revarsau oceanele, intram intr-o bezna totala...
      Mooaaaamaaaa, ce ne mai bagam in seama, cu apocaliptica din 21 decembre !
      Ma doare in canci de "oficialii" astia de la NASA si la basketi de comeata ! N-are decat sa treaca pe unde o vrea, ca de aia exista democratie !

      Ștergere
    3. Pese: deocamdata sa vedem cum scapam de potopul ista de afara ! Ca incep sa refuleze cacatii de prin canale, iar Miticia risca sa devina o uriasa litiera ! Ori un Veceu Ecologic generalizat !

      Ștergere
  7. Ati belit-o!
    Credeti voi ca RasPUTIN dadea in bobi eronat?

    RăspundețiȘtergere
  8. ...
    ,,P.S. Cu riscul de a părea plecat cu sorcova, pentru mine fenomenul va fi un deja – vu. Acum un an am visat ca priveam mirat spre cer si vedeam în stânga Soarelui undeva la ora 10.30 – un al doilea Soare care lumina aproape la fel de puternic şi parcă se apropia de Pământ. Asta e tot ce am visat , nu am visat nici sfârşitul pământului, nici apocalipsa, doar doi Sori unul lângă altul. Am apucat să povestesc atunci cuiva despre acest vis, dar nu mai ştiu cui. Aşa că eu sunt optimist. Nu va veni sfârşitul lumii.''

    Scris de Marin Neacsu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i plecat nu numai cu sorcova, ci si cu Capra, si cu Cerbul, si cu Ursul, si cu capul !
      E plecat numa cu bilet de DUS, fara INTORS, sireacu' !
      Si eo, cand nu ieream beteag, si mai bagam cate un spritz in plus la "supraplin", visam si cate 3 Sori de-odata; unul la ora 12,37 si 44 de secunde, unul la 16 fix si unul la 10 fara un sfert !

      Ștergere
    2. Da' pe Basescu cum l-o fi visat?

      Ștergere
  9. Uai, daci ploua, de-or fugit si militienii din intersectie !
    Da', pe mine, ma doare la oo, ca ploo, ca apa n-agiunge pana sus pe Dealul Spirei, aciulea langa Brigada de Pompagii a Capitalei ! Se scurge in Cotrocesti !

    Sa vezi buluceala in intersectie, claxoane, ambulante care nu pot trece, RATBeul bagat la shto in mijlocul drumului, tramvaie incalcite...
    Iar Cap de Creta, ce treboia sa sufle-n trisca si sa dea din aripi, a tulit-o ! Prea mari temperiile !

    RăspundețiȘtergere
  10. ...e pericol ! INCA UN PIC SI AJUNGE LA OUASOARE...!!

    RăspundețiȘtergere
  11. In tara vitei de vie dau 7 lei pe kila de struguri si 5 lei pe ananas !
    In tara merelor, dau 5 lei pe kila de mere si 4 lei pe banane !
    Iar peste fro doua luni, kiwi or sa hie mai ieftine ca barabulilii !

    Uai, de-ar da dreaq un cod rosu inchis, de ploaie, aciulea in Miticia, de sa-i ia apele cu totul pe astia care se fac ca ne guverneaza si sa-i duca drept la canal !

    RăspundețiȘtergere
  12. MAFIA a pus stapanire peste tot,numai tineretul ne va salva si poate noi,fostii militari daca punem mana pe "BATA"[ciomag automat].

    RăspundețiȘtergere
  13. ..IN FRUNTE CU AIA DIN PUSCARII...SI CARE URMEAZA!!

    RăspundețiȘtergere
  14. "Situatia va deveni grava peste cateva ore" !
    Fals ! Foarte-foarte fals !
    Situatia-i grava cam de multisor in Tara lu' Dorele. De cand Romanistanul o fo vandut bucata cu bucata, de-o ajuns o colonie de liga a cincea, nimeni nu mai are nicio taina cu ce ar trebui sa insemne siguranta, ori bunastarea cetateanului de rand ! Adica a puletilor !
    S-au facut investitii puternice pe parcuri in mijlocul lanurilor de cucuruz, pe stadioane cu gazon de unica folosinta, pe telegondole, pe piste pentru biciclete pe care stau parcate harburile, pe 52 de km de autostrada in fro 4 ani de zile, pe ceasuri in pietele publice, de milioane de euro, si pe alte idiotenii inutile !
    In timp ce canalizarile orasului au ramas colmatate si subdimensionate !
    In timp ce apele fac ravagii, an dupa an !
    Iar acusica urlam ca vine potopul !

    Noroc ca au apucat ceausistii sa amenajeze Dambovita, de la Lacul Morii si pana la Glina, ca, astia de acuma, nu-s in stare sa intretina nici macar gurile de canalizare, de la suprafata !

    Las' sa vina pohoiul ! Sa vina potopul, 40 de zile si 40 de nopti sa toarne, fara incetare ! Poate-i mai trezeste si pe politrucii astia de Dambovita !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat de Tzatza Leusteanca, care a muncit tot anul prin praf si soare, pentru un sac de cucuruz si o banitza de grau, iar acusica ii ia apa casa !

      Da' las' ca armata-i pe pozitie ! Deja se fac reviste de front si se inventariaza lopetile turbo, rangile cu luneta, tarnacoapele percutante si roabele dizel !

      Ștergere
  15. Ia, ia !
    Incep sa se puna "sub presiune" canalizarile din Miticia !
    Sa vezi, indata, cum zboara cacatii prin aer !

    Iar pe la teveuri toti se baga in seama ca "noi suntem pregatiti" !
    Sunteti pregatiti o pula, ca deja musteste cacatul prin intersectii !
    Tara administrata de niste labagisti, in care toti isi dau cu parerea pe sticla !

    RăspundețiȘtergere
  16. ,,Vine valul si-mi ia calul...''
    Dupa ce scade apa, prin procedura de urgenta se voteaza achizitionarea de 4x4 amfibii, da' musai nemtesti!

    RăspundețiȘtergere
  17. Videanu Bordureanu, la un pas de parnaie !
    Il asteapta Jiji Fekali, cu braturilii desfacute !
    ==============================
    Fostul ministru al Economiei este cercetat penal în dosarul "Romgaz", pentru subminarea economiei naţionale şi pentru complot !
    I-or pus astia sechestru pe o garsonela de numa 60 de bulioane ! Da ieuro, bre !

    Sireacu, da mult o mai muncit ista, la viata lui, de o putut aduna atata avere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: vezi si poza, pe http://www.gandul.info/

      Asea, pentru reconfortare...

      Ștergere
  18. 16000 de ieseni se calca in picere, la cozile umilintei, pentru o punga de orez si-o sticla de oloi !
    Pomana de la UE !

    Sireacu popor, ce a ajuns ! Cata umilinta !

    RăspundețiȘtergere
  19. Pese: daca nu se trezeste poporul ista odata si nu pune mana pe ciomag, peste cativa ani, cand or veni camioanele cu orez din MUE, o sa ne-o dam unul-altuia la muie, ca fratii lu' Kunta Kinte, din Somalezia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: o sa hie plin Romanistanul de misiuni umanitare, ca in Congolezia !
      Unii or sa ne cuate la dinti, altii in misiuni de dezpaduchiere, altii de alfabetizare...

      Ștergere
  20. De la 1 octombre- valuri, valuri de scumpiri !
    Ce mai noutate !
    Las' ca, cu ce am economisit de la ieftinirea painii, am cu ce sa-mi acopar cresterea pretului la gigacalorie, la apa, la gaz, la corent si la intretinere !

    Sa traiti bine !

    RăspundețiȘtergere
  21. luni, 30 septembrie 2013
    IN ATENTIA B.O. ALE FILIALELOR SCMD BUCURESTI SI ILFOV


    Convocarea Consiliului Consultativ
    Bucuresti-Ilfov

    Stimati colegi,

    MIERCURI, 02.10.2013, ORELE 11.00 CONVOC, la sediul SCMD, SEDINTA CONSILIULUI CONSULTATIV BUCURESTI-ILFOV CU PARTICIPAREA MEMBRILOR BIROURILOR OPERATIVE ALE FILIALELOR COMPONENTE.

    Rog participatii sa pregateasca propuneri pe urmatoarele probleme:

    (....................................................)
    - Prezentarea punctelor de vadere privind situatia dezastruoasa a finalizarii actiunilor in instanta de catre casele de avocatura Galca–Vasiliu si Barla prin nereprezentarea membrilor de sindicat in procese dar si a cheltuirii a peste 10 mld. din fonduri centralizate;

    (........................................)

    Vicepresedinte SCMD – ZONA BUCURESTI –ILFOV
    Presedinte SCMD filiala 1 sector 6

    Col(r) Marian TUDOR
    ===========================

    Sursa: revista Arici Pogonici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: daca de la 10.000.000.000 lei vechi taiem patru de O, atucea este egal cu 1.000.000 de lei RON ! Care, transformat in moneda MUE, la CURsul de azi, este egal cu 224195 de ieuro intregi si virgula 1 ieurocenti !
      Adica fro 30 de Noua Dacia Logan, cu aer conditionat, geamuri electrice si garantie extinsa pe 5 ani !

      Ai di pula me, unde s-or dus banisiorii mei de membrake !
      La niste banditi, alde CD !

      Nea Tudore, mana pe ciomag si curatenie generala !

      Ștergere
  22. ...hai si PULA..PULA..PULAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  23. 1 octombrie - Ziua Scafandrilor Militari

    La 1 octombrie 1976 s-a înfiinţat Centrul de Scafandri - Constanţa - prima unitate de scafandri.
    ====================
    LA MULTI ANI ! Ca avem nevoie de scufundatori, in aceste zile de cumplite coade galbene, portocalii si de alte nuante !

    RăspundețiȘtergere
  24. ..ase bre ! Avem NEVOIE de scafandrii ..sa patruleze prin AFGANISTAN!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Booei... oIo( ca nu poci sa-ti zic ... OO), ai basici pe creiere? Ce are sula cu prefectura!? Poate Romanistanul se retrage in mare dupa ce vindem tot. Si atunci cind vin aia sa ne suga... sudoarea poporului trebuieste sa ne aparam. Ca doar n-ai vrea sa folosim vinatori de munte cu... labe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,OO'' se citeste coaie, iar ,,olo''...

      Ștergere
    2. ..mai intai sa-mi sugi tu ..maduva!!

      Ștergere
    3. Muey ...basici pe crere o avut tac-tu cand te-o conceput ! Mai bini te arunca din palma pi gard ..muey!!

      Ștergere
    4. Aa, au fost electrozii exoirati?

      Ștergere
  26. O zi buna !
    O noua luna excelenta !
    Un nou trimestru mirobolant !

    Uai, daci ploua !
    Ce fain e acusica de apevistii care-s in CeO ! De nu le-or dat sefii drumul in iulie si august, ca mai aveau sarcini de rezolvat, ce nu sufereau amanare !

    Ma gandesc la vremurile cand faceam naveta, cu faimosul tobuz RD 111, iar afara turna cu galeata si ierea frig ! Pe la jumatea traseulu', cand se facea supraplinul cu apevisti si pemecei, se abureau geamurilii, iar inauntru se forma un efect de sera in toata splendoarea ! Si ce mirosuri ! Unul putea a alcool, ca o distilerie, altul a transpiratie, alta a vata cu sange de ciclu, altul a grasime, altul a motorina si alti lubrifianti de ARTM, altul a sprei, de 3 la 10 mii !

    Moaaama, iar "aerul conditionat" nu puteai sa-l deschizi, ca intra ploaia in tobuz si tipau cucoanele de la contabilitate, ca le strica freza !

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  28. Neatza Buna la Zoo + 9! Cezare, sa-mi pui mantaua pe oaua, ca afara-i frig si ploua.

    RăspundețiȘtergere
  29. Senatul SUA a respins din nou proiectul de buget
    Statul federal, constrâns să-şi înceteze activităţile

    Nereuşind să voteze un buget înaintea orei-limită, ora 7.00, ora României, Casa Albă le-a ordonat agenţiilor federale americane să îşi înceteze activităţile.
    Sute de mii de oameni ar trebui să intre în concediu forţat fără plată începând de marţi dimineaţa.
    "Din nefericire, nu avem o indicaţie clară potrivit căreia Congresul va acţiona la timp pentru ca preşedintele să semneze o rezoluţie bugetară până la sfârşitul zilei de mâine, 1 octombrie 2013", a anunţat Sylvia M. Burwell, directoarea biroului răspunzător de buget al Casei Albe.
    "Agenţiile trebuie, prin urmare, să îşi execute planurile pentru o încetare ordonată a activităţilor în absenţa bugetului", a explicat ea.
    Luni seara, în apropierea începutului exerciţiului bugetar 2014, executivul american nu a putut decât să constate impasul în care se află Congresul şi a aprobat credite pentru a se asigura că statul federal poate funcţiona normal.
    Luni, Senatul american a respins de două ori unele proiecte de lege finanţate şi elaborate de Camera reprezentanţilor, iar liderii republicani au anunţat luni seara că vor vota încă o dată, în cursul nopţii, un text considerat inacceptabil de democraţi, deoarece distruge legea privind reforma sistemului de sănătate a lui Barack Obama.

    http://www.cotidianul.ro/statul-federal-constrans-sa-si-inceteze-activitatile-223556/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, ce cacanisti si amerlocii istia !

      Sa vina in Romanistan si sa invete cum se poate functiona, fara buget, chiar si un trimestru intreg !

      Lasa ca oleaca de faliment general nu le strica ! Au experienta cu Detroitul, asea ca se descurca ei !

      Mai o colecta de fier vechi, mai un imprumut, mai o vanzare-doua de ef 16...stie el Olaba ce-i de frecat ! Ca doar di asta-i tara tutulor posibilitatilor !

      Ștergere
  30. Ete-l pe seful lui Gogonel:

    http://www.cotidianul.ro/trece-coloana-prezidentiala-223545/

    RăspundețiȘtergere
  31. Si aia din capastru ii UDrea?

    RăspundețiȘtergere
  32. Cele mai ciudate „legi sexuale“ din lume

    Insula Guam: virginele nu se mărită Conform legii, femeilor le este interzis să se mărite atâta timp cât sunt virgine. Prin urmare, domnişoarele care râvnesc la vălul de mireasă apelează la serviciile plătite ale unor bărbaţi, meniţi să le „defloreze”.
    Liban: zoofilia cu femele este acceptată În această ţară este reglementat sexul cu animale. Zoofilia este legală doar dacă raporturile au loc femele. Sexul cu masculi este ilegal – ba chiar pedepsit cu moartea.
    AHA, DE ASTA CEZAR E LA ORIGINI LIMBANEZ

    India: interzis jucăriilor sexuale Jucăriile sexuale sunt ilegale, nu şi prezervativul. Justiţia indiană s-a găsit însă într-un impas când au fost puse în vânzare prezervativele vibratoare. Tribunalul a decis până la urmă să le interzică, pentru că produsul funcţiona cu baterii, ca o jucărie sexuală.

    Bahrein: ginecologii lucrează în oglindă Bărbatului îi este interzis să privească organele genitale ale unei femei care nu-i este soţie. Prin urmare, ginecologii s-au trezit în faţa unei dileme majore... pe care au rezolvat-o totuşi. Legea prevede că este interzis să priveşti un vagin în mod direct. Prin urmare, doctorii folosesc oglinzi în cursul consultaţiilor.
    Hong Kong: crima pasională e permisă

    Crima pasională e reglementată prin lege: dacă o femeie își găsește bărbatul în brațele alteia, are dreptul legal să-și omoare partenerul doar dacă o face cu propriile mâini. În schimb, poate utiliza orice mijloc pentru a-și asasina rivala...

    Statele Unite: fără sex în ambulanță

    În California, New Mexico, Dakota de Sud, Florida, Utah, Maryland și în Rhode Island, legea interzice sexul oral. Pedeapsa diferă de la stat la stat – dar e cea mai dură în Florida, unde „delictul” e pedepsit cu 20 de ani de pușcărie. În localitatea Tremonton, statul Utah, o femeie nu are voie să facă sex cu un bărbat în interiorul ambulanței. Dacă o face, poate fi acuzată de delict sexual, iar poza urmează să îi fie publicată în ziarul local. Pe de altă parte, dacă un bărbat este surprins în aceeași ipostază... nu pățește nimic!

    Italia: „urâtele” nu fac nudism

    În sudul țării, femeile grase, bătrâne sau urâte nu sunt autorizate să apară „în pielea goală” la plajă. Totuși în Palermo (Sicilia) interdicția a fost ridicată. În schimb, bărbaților le este interzis să practice nudismul, anatomia masculină fiind considerată obsecenă.

    China: închisoare pentru cei ce se uită la picioare

    În acestă țară, se acordă importanță mare picioarelor, care sunt considerate partea din corpul femeii cu cel mai înalt grad de erotism. În anumite locuri din China, este chiar interzis să le privești, inclusiv în timpul raportului sexual, pedeapsa fiind închisoarea.

    Indonezia: masturbare... și decapitare

    În această țară, masturbarea masculină e pedepsită cu moartea - și nu oricum, ci prin decapitare. Nu se spune nimic însă despre masturbarea feminimă – probabil că nici aceasta nu este privită cu ochi buni.
    Gogonele, fii atent la laba c-ai belit-o cu astia din Indonezia!

    http://www.clickpentrufemei.ro/Cele-mai-ciudate-legi-sexuale-din-lume_0_11339.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, sa-mi trag secsul pe supt mine !
      La cata labageala mi-am tras prin liceul cu militari, ori prin scoala, pana am dat de fofoloancele adevarate...cred ca umpleam o bascula de 16 to cu capatzani taiate !

      Iar chestia cu "privitul" cracilor, chiar si pe timpul futatului in sine, este de coma !
      Adica, daca de da in gatzi muierea ca te-ai privit la cracii ei, in timp ce implinesti actul secsual, ai imbulinat-o ! Jiji Fekali te cheama ! Nu-ti mai arde de futat !

      Ștergere
  33. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP
    SA TI-O DAU MAMA LA CIOK

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANDA Mo ...iubirea mea!!!
      Sa fac kk in ..pizda ta !
      Sa torn zmoala
      Sa torn benzina
      Sa dau foc ..sa fac friptura !

      Ștergere
  34. Uai ce ninje!!!! Cezar vino de ne-o linje. Linje-o acu cit ie-nghetata, linje-o ca pe-o ciok olata.

    RăspundețiȘtergere
  35. CEZARIKA, NU FI RAU
    SA MA FUCK IN NASUL TAU
    VREU CU TINE SA FAC SEX
    DUPA CE O SA-TI ASCUT
    PUTZULICA AIA MIC-A TA, LA FLEX
    CA E MIKA SI JEGOASA
    CA TINE DE RAPANOASA.
    DACA VREI CA SA MA FOO_TI
    BINE-N QUR SA MA SARUTI.
    CA SA-MI AMORSEZI CAZANUL
    SI-TI DAU BONUS LA ANUL
    TE-OI TRECE IN CONDICUTZA
    SCARPINA-M-AI TU LA PUTA


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anda Mo ...iubirea mea!!!
      Sa dea dreak in pizda ta!!
      Ca-i urata ..flescaita ,
      Nespalata ..nefututa !
      Blenoragica ..scursura ,
      Cine dreak sa te mai traga in pula ??
      Anda Mo- iubirea mea(bleah!)
      Mi-as face mila de inima ta
      Dac tu imi ..rastorni in poarta ,
      Rosia -Montana...toata !!

      Ștergere
  36. Marin Neacsu
    27 septembrie 2013 - 15:40
    Tavi,
    Ce sa fac mai am si eu momente de slabiciune. Si oamenii destepti se mai “prostesc” uneori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioi !
      Ca-n cantecul lu' Holograf:

      Si baietii plange cateodata,
      Si baietii plange,nu-i asea?

      Numa ca ista se prostovaneste cateodata !
      N-asa ?

      Ștergere
  37. Ioi !
    =====================
    Reprezentanţii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere (SCMD), filiala Constanţa, au anunţat ieri că, în urma discuţiilor purtate cu oficialii Casei de Pensii Sectoriale a Ministerului Apărării Naţionale, s-a stabilit că există fondurile necesare pentru ca, începând cu 1 octombrie, pensiile diminuate în urma proceselor de recalculare şi revizuire să revină la cuantumul din decembrie 2010. „Legea 241/ 2013, care intră în vigoare la data de 1 octombrie, prevede faptul că pensiile vor reveni la nivelul din decembrie 2010. În urma discuţiilor pe care le-am purtat cu reprezentanţii Casei de Pensii a Ministerului Apărării, ne-au fost date asigurări că banii necesari există”, a declarat, pentru „Telegraf”, col (r) Remus Macovei, şeful SCMD Constanţa. Reprezentanţii sindicatului au mai spus că apreciază mesajul de „respect, susţinere şi sprijin” transmis de premierul Victor Ponta vineri, cu prilejul plecării în misiune a fregatei „Regina Maria”, şi speră ca în perioada imediat următoare să fie aprobat proiectul de lege referitor la cumulul pensiei cu salariul, „eliminându-se astfel o discriminare a pensionarilor militari români faţă de omologii lor din celelalte ţări membre NATO şi UE”, după cum se arată într-un comunicat de presă remis ieri de SCMD Constanţa. Aceştia au mai precizat că şi-ar dori aprobarea proiectului Legii pensiilor militare, care ar urma să intre în vigoare la 1 ianuarie 2014. „În acest sens, s-a iniţiat cu reprezentanţii sindicatelor poliţiştilor activi o alianţă sindicală, urmând să se acţioneze solidar, în interesul comun al rezerviştilor şi al viitorilor rezervişti, prin toate mijloacele legale pentru acordarea drepturilor de care beneficiază rezerviştii din toate ţările membre NATO şi UE”, se mai spune în documentul citat.
    ======================

    Sursa: revista Arici Pogonici de Constanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai si mai vartos..PULA ,PULA....PULAAAAA!!!

      Ștergere
    2. P.S......ar zice frumoasa portugheza ..SABRINA !!

      Ștergere
    3. CEZARIKA, CEZAREA
      SA MA KK PE PUTA TA
      SEZI FRUMOS SI STAI CUMINTE
      CA TE FOOTE MAMA-N DINTE
      SI TE-OI BATE CU PULANUL
      DE N-O SA MAI FII OM TOT ANUL.

      Ștergere
    4. anonim says:
      Octombrie 1, 2013 at 5:21 pm
      Este o veste intr-adevar buna pentru cei care activat sub arme. Problema este ca foarte multi camarazi au primit in acest an siruri de decizii prin care li s-au anulat drepturile legale cu privire la grupele de munca, pensiile lor coborand sub nivelul din dec 2010, dupa ce pe legea contributivitatii crescusera justificat. Si sunt sute, poate mii de astfel de situatii E oare normal sa repunem pe tapet pensiile alea de 10.000-12.000-14.000 lei din dec 2010 si sa anulam castigul obtinut de multi camarazi ai nostri pe legea contributivitatii. Nu ma refer aici la cei carora li s-au stabilit eronat grupe de munca potrivit HGS 1019( o fi si cazuri de erori, nu zic nu ), ma refer la cei care pe buna dreptate, dupa zeci de ani sub drapel obtinusera ceva in baza legii contributelii( si HGS1019 care trebuie aplicata la toti rezervistii). E normal oare sa facem pe plac unor falsificatori de declaratii?

      Reply...infom

      Ștergere
    5. Hai si mai vartos..PULA ,PULA....PULAAAAA!!!
      P.S......ar zice frumoasa portugheza ..SABRINA !!

      Ștergere
  38. Las-asa, ca a facut huoOprea bine armetii, a futut-o cum au vrut coaiele lui. Da' un pic a dat din cur si marinaru' !

    RăspundețiȘtergere
  39. CEZARIKA VIN' LA MAMA
    CU LIMBA-TI SA-MI CURETI BLANA
    BLANA CEA CIRLINTZANTA
    CU KK AMESTECATA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anda Mo ...iubirea mea!!!
      Sa dea dreak in pizda ta!!
      Ca-i urata ..flescaita ,
      Nespalata ..nefututa !
      Blenoragica ..scursura ,
      Cine dreak sa te mai traga in pula ??
      Anda Mo- iubirea mea(bleah!)
      Mi-as face mila de inima ta
      Dac- tu - mi ..rastorni in poarta ,
      Rosia - Montana...toata !!

      Ștergere
    2. Ai pierdut masura. Si cine stie ce cacat bei!

      Ștergere
  40. UPDATE - România este sub vreme extremă, la început de octombrie. Este cod galben de ninsori în nouă judeţe din ţară: Covasna, Braşov, Harghita, Suceava, Bacău, Vrancea, Neamţ, Buzău şi Prahova.

    Două drumuri naţionale sunt închise din cauza zăpezii. DN73, care face legătura între Câmpulung şi Brasov, şi DN 2D, între Vrancea şi Covasna, au fost închise complet.

    Covasna a fost sub Cod Galben de ninsori până la această oră, la fel şi judeţele Braşov şi Harghita.

    Anul trecut, pe 1 octombrie, temperaturile erau la fel ca în mijlocul verii, maximele fiind de până la 30 de grade celsius.

    Circulaţia feroviară, închisă între Braşov şi Predeal

    În imaginea trimisă pe adresa de mail site@antena3.ro de utilizatorul nostru Bogdan A. se poate vedea că un strat generos de zăpadă s-a aşternut pe carosabil, în Pasul Oituz, iar maşinilor - care nu sunt dotate cu anvelope de iarnă - le este greu să înainteze în trafic.

    Vă reamintim că circulaţia rutieră este îngreunată în judeţul Harghita, marţi dimineaţă, din cauza ninsorii, zăpada ajungând până la cinci centimetri pe carosabil, iar pe DN 13 A, care face accesul în staţiunea Harghita Băi, mai mulţi şoferi au rămas cu maşinile blocate în zăpadă.

    În judeţul Harghita a început să ningă marţi dimineaţă, în jurul orei 04.00, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă între 1 şi 5 centimetri în pasurile şi trecătorile de pe drumurile naţionale din judeţ.

    "Ninge viscolit pe DN13 A Miercurea Ciuc - Odorheiu Secuiesc, în zona Trecătorii Harghita, pe DN 13 B Miercurea Ciuc - Gheorghieni Praid, în Pasul Bucin, pe DN 12 A Miercurea Ciuc - Comăneşti şi pe DN 15 Topliţa - Borsec, la Vârful Creanga. În trecători stratul de zăpadă depus pe carosabil variază între 1 şi 3 centimetri, iar utilajele de deszăpezire sunt deja pe drumurile naţionale şi împrăştie material antiderapant. Acolo unde este cazul intervenim cu pluguri pentru degajarea zăpezii de pe carosabil", a spus Romanescu.

    O situaţie specială se înregistrează la Hargita Băi, unde ninge viscolit, iar zăpada adunată pe carosabil depăşeşte cinci centrimetri, în timp ce în afara şoselei s-a depus un strat de peste 10 centimetri de zăpadă.

    Salvamontiştii recomandă turiştilor să evite să urce pe munte întrucât riscă să se rătăcească ori să rămână blocaţi pe traseele montane, în condiţiile în care în Masivul Bucegi, la peste 2.000 de metri altitudine, ninge iar vântul bate cu putere spulberând zăpada.

    La munte, la altitudini mari, a început să ningă în noaptea de duminică spre luni, iar la peste 2.000 de metri altitudine s-a aşternut un strat de zăpadă care măsoară între 15 şi 20 de centimetri.

    În Masivul Bucegi este ceaţă, iar vântul bate cu putere, viscolind zăpada. În aceste condiţii, salvamontiştii le recomandă turiştilor să evite să urce pe munte, întrucât se pot rătăci sau există riscul să rămână blocaţi pe văile montane.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri