Google Translate

luni, 16 septembrie 2013

“Vremurile s-au schimbat”! SUA renunță la planurile pentru baze militare în România și Bulgaria.


SUA renunță la planurile pentru baze militare în România și Bulgaria.

SUA au abandonat planurile de a construi baze militare în Bulgaria şi România. Anunțul a fost făcut de Donald Campbell, comandantul forţelor terestre americane din Europa, citat de military.com.

Site-ul StandartNews notează, la rândul său, că Statele Unite şi-au închis săptămâna trecută cazarma de la Heidelberg, Germania. De asemenea garnizoana din Mannheim, iar bazele din Schweinfurt şi Bamberg vor fi închise în 2015. În acest fel, Pentagonul va rămâne cu şapte baze majore în Europa: 5 in Germania /Wiesbaden, Grafenwoehr, Kaiserslautern şi Stuttgart Ansbach/, una în Italia /Vicenza/ şi una în Belgia.

 Armata americană va închide alte două baze în Germania în 2015 şi va abandona ceea ce au fost nişte planuri ambiţioase pentru a pune garnizoană de trupe în Bulgaria, întrucât trebuie să satisfacă reducerile bugetare, a precizat comandantul armatei terestre americane din Europa joi, citat de military.com.
 
“Am fost 213.000 în 1989″, a declarat generalul-locotenent Donald Campbell despre numărul de militari americani staţionaţi în Europa. Dar capacitatea trupelor acum este de 32.000 şi a fost proiectată să fie redusă la 30.000 până în 2017, a adăugat el.
 
“Vremurile s-au schimbat”, a mai spus Campbell despre evoluţia angajamentului militar american în Europa. ”Dar asta nu înseamnă că Europa nu este importantă. Este o mare rampă de lansare pentru a ajunge în diferite părţi ale lumii”, a adăugat el.
 
Campbell a precizat că o forţă armată de 32.000 de militari ar putea îndeplini în continuare misiunea de susţinere NATO asigurând securitatea Europei şi fiind gata să răspundă la evenimente neprevăzute, în special în sprijinul generalului David Rodriguez ca şef al comandamentului Africa.
 
 Una dintre principalele sarcini ale lui Campbell este acum sprijinirea celor 400 de militari americani desfăşuraţi cu bateriile de rachete Patriot în Turcia pentru a apăra acest aliat al NATO de ameninţarea unui atac aerian din Siria.
 
 Săptămâna trecută, USAEUR a închis cazarma din Heidelberg, Germania, care a fost cartier general al Armatei a 7-a americane din 1952. Garnizoana din Mannheim, Germania, cu un efectiv odată de 8.500 de soldaţi, a fost deja închisă şi Campbell a spus că bazele din Schweinfurt şi Bamberg, de asemenea în Germania, s-ar închide în 2015.
 
În timpul unei conferinţe cu reporterii la noul său cartier general din Wiesbaden, Campbell a declarat de asemenea că planurile de a stabili baze militare în Europa de Est în Bulgaria şi eventual în România au fost abandonate, reia Agerpres.
 
 ”Nu vom construi acele baze în acele locaţii”, a declarat Campbell, citat de military.com, adăugând că armata americană “va organiza în continuare exerciţii cu bulgarii, dar nu vom schimba prin rotaţie brigăzi pe acolo”.
 
Sursa:

17 comentarii:

  1. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Neatza Buna la ZOO + 9!
    Cezarica zis Petrica, pe la 2 sa ne sufli in cimpoi noua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cimpoi dar si-n burlan, sa-l desfunde an de an.

      Ștergere
  3. Bazele desfiintate inseamna functii, oameni, familii. Bine si in America.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai ce lume!
    Gogonica ii la scos cartofi din fesibooci, PMT ii in ReKu, martafoiul de mafiot ii in Mediterana cu rachestiile chirurgicale, Ilie ii la sculaRIE, Danila are-o treaba c-o capra mai aratoasa, porfersorul (dr. ing.) destart ii cu puluta sub Vulvo, faraonul prelungeste Transfagarasanul pina in BUCIegi, comisarul aduna materiale pentru noi dezvaluiri, iar eu pasc muste pe sticla monitorului. Mai ce lume!

    RăspundețiȘtergere
  5. CEZARICĂ, HOP, HOP, HOP,
    SĂ ŢI-O DEA MAMA LA CIOC
    CĂ ÎL AI CA PELIKANU
    SUFLA-MI-AI ÎN BOOCI TOT ANUL.

    PS. MAIMUŢĂ, JUMA DE OM, JUMA DE PUŢĂ, VEZI CĂ ÎNVĂŢAI SĂ SCRIU CU DIACRITICE? TE AŞTEPT, CU SULA SĂ TE ALĂPTEZ LA KEPT...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buei, Cezar Muci pe Fata ce-i maninca cu dulceata, azi a postat pe INFOM.
    Adica, noi, cei care i-am indrumat primul pas-da-i-as cu PULA pe la nas, am fost ignotati de Gogonel-saruta-m-ar intre koaie nitel.
    Ca sa vedeti cit e de jegos kkciosu...Uite ca ma duc pe (AR)MUIE-I-AS-DA, sa-i zic ceva: Sa ma pupe-n pasarea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cezărică zis Petrică puţă mică, uite ce zice unu aciulea, fii atent că belişi sula la urs:

    "Postat la 05.09.2013 19:35
    A FOST FINALIZAT PROIECTUL NOII LEGI A PENSIILOR MILITARE
    Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat că a finalizat proiectul de lege privind pensiile militarilor, care încearcă să rezolve bulversarea sistemului creată în urmă cu doi ani, urmând să îl transmită până vineri spre dezbatere la ministerele Muncii şi Internelor şi la Serviciile de informaţii.
    r0;Proiectul de lege este finalizat, o să îl înaintez la Ministerul Muncii şi la celelalte ministere care au pensionari din fostul sistem militar astfel încât să se revină la normalitater1;, a afirmat Duşa, joi, înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD. El a subliniat că prin r0;cârpeliler1; legii date de Guvernul Boc s-au creat de fapt alte discriminări şi de aceea este nevoie de o nouă lege, care să aplice principiile legii 164/2001 privind pensiile militare, care a funcţionat normal 10 ani şi nu a creat probleme.
    Duşa a arătat că legea 164 a fost elaborată pe principiile legilor similare din statele NATO şi nu a dus la inechităţi în sistem. r0;Legea care a existat, legea 164 privind pensiile militare a fost o lege care a funcţionat 10 ani de zile, nu a creat discriminări, a fost elaborată pe principiile legilor din ţările NATO (r30;) Nu există evidenţă foarte serioasă privind veniturile pe care le-au realizat militarii. Eu nu caut vinovaţii, eu vreau să rezolv problema oamenilor din sistemul militar şi eu întotdeauna respect legea şi vreau să o rezolv cu respectarea legea şi fără a crea discriminări şi noua lege tocmai acest lucru facer1;, a afirmat Duşa, arătând că principiul contributivităţii care a fost introdus de Guvernul Boc nu a fost funcţional.
    El a arătat că deşi pe legea actuală s-a dorit să se scadă presiunea pe bugetul Ministerului, efectul a fost contrar. r0;Atunci când s-a trecut de la legea privind pensiile militare la această lege, cheltuielile ministerului au crescut cu peste 500 de milioane. Dacă pensiile reprezentau 2 miliarde de lei, acum reprezintă 2,5 miliarde. Aplicarea acestui principiu al contribuţiei salariatului s-a dorit să se scadă presiunea pe buget, nu s-a scăzut, s-a crescut. Şi eu cred că o revenire la normalitate este urgentă şi nu se poate face decât printr-o nouă leger1;, a spus Duşa."
    ****************************
    Ete şi sursa babuinule:

    http://www.forumcnp.tubefun4.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=34&rowstart=160

    RăspundețiȘtergere
  8. Babuinule, ai belitlinioarao! Liber la cules de gogonele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai D-l dusa ,care este un cretin s-0 futa pi muma-sa ,habar nu are ce vomita pe gura,da 10 ani n-a carait nimeni,ba s-a carait dar nefiind turma adunata nu s-a auzit.Pai mai dobitocule pentru cei iesiti inainte de aparitia legii[01.04.2001]s-a produs o mare nedreptate-ei nestiind ca vor depinde de ultimul venit nu s-au straduit si nu au asteptat momentul oportun ,ba chiar au renuntat la functii si anumite privilegii inainte de iesirea la pensie[ca doar tot iesi la pensie nea Vasile lasa sa-l avansam pe altul in functie -asa se zicea],la fel si cu salariul de merit si alte kkturi"gaselnite"-asa ca d-le dusa esti pe dinafara[de fapt tu nici nu gandesti].Oricum vor ramane in plata pensiile cele mai avantajoase si nu apucam sa traim sa mai vedem si alte ihneptii ale numitilor in functii de ministri a tutulor dobitocilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La CAP-ul unde ,,serveai sub drapel'' asa o fi fost, placau coloneii la cules capsuni, pe functii de capitan.

      Ștergere
  10. ....wai ce lume pe f-labuci ! persoane subtiri , spreyate ..parfumate ...ce gagicute...wai
    Aici doar taranoi cu balegar sub unghii..doamne fery...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci lasa-ne si mergi sa te speli si sa-ti cureti unghiile, rapanila.

      Ștergere
  11. Cezărică băieţică, belişi sula lui Ursulică...

    RăspundețiȘtergere
  12. HE HE ,CE MOOIE AU LUAT JEGOSII AIA GEN CURLEONE,TIGRII TIGANUL SAU CEZAR MAIMUTA.
    SE REVINE PE LEGEA 164.
    NU A FOST APLICAT PENTRU MILITARII ADEVARATI PRINCIPIUL CUNATUMULUI MAI AVANTAJOS,NU O SA FIE APLICAT ACEST PRINCIPIU,NICI PENTRU TARFELE DE CARTON AKA TIGRI TIGANUL,CURLEONE SI CEZAR MAIMUTA.
    EU IN LOCUL LUI PONTA LE-AS IMPARTII LA 30 DE ANI ACESTOR TRADATORI DE TARA,CARE URLA CA VOR SISTEMUL DE CONTRIBUTIVITATE.
    UNDE IN LUMEA ASTA SE IMPARTE LA 20 DE ANI?
    DOAR IN JEGOASA DE TARA,NUMITA ROMANIA.
    ORICUM,IMPORTANT ESTE CA SE REVINE PE LEGEA 164(SIMILARA),DUPA NE OCUPAM SI DE TARFELE ASTE(TIGRI TIGANUL,CEZAR MAIMUTA SI CURLEONE).
    O SA PLATEASCA SCUMP TRADAREA ASTA,JEGOSII ASTIA(TIGRI,CURLEONE SI CEZAR MAIMUTA).
    DE ASTA AM SA MA OCUP EU PERSONAL.

    RăspundețiȘtergere
  13. Uai suga ma-ta pulu nost ca tare te are prost!

    RăspundețiȘtergere
  14. Tzuraaaai tza,sa ma fut in gura ta!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri