Google Translate

luni, 28 octombrie 2013

ALOCATIA pentru un copil in Romania este de 42 de lei. Capturarea unui singur maidanez... 219 lei

 
HALUCINANT!!
Capturarea unui singur maidanez ne costa de cinci ori cat o alocatie pentru copii si aproape o treime din salariul minim pe economie!!!
 
Cum este posbil ca pretul pentru “capturarea” unui maidanez, in fapt un tratament brutal si primitiv(vezi AICI) sa fie de 219 lei?!!! Adica, de zece ori mai mult decat ar fi normal?!!
 
Cum este posibil sa platim cu astfel de sume astronomice din bani publici, din buzunarele noastre adica, niste hingheri privati?!!! Cum este posibil ca Politia si Parchetul sa NU se autosesizeze in acest caz strigator la cer de jaf al banului public?!! Cum este posibil sa fie astfel incurajata aceasta frenezie primitiva, acesta hingheriada devenita sport national, care face ca aceasta afacere sa fie atat de profitabila incat politia locala si hingherii privati sa smulga!!?, la propriu, cainii din mainile oamenilor pentru a-si incasa cei 219 lei din banii nostri, ai contribuabililor?!!!
 
Cum s-a ajuns la aceasta suma ASTRONOMICA pentru acest “serviciu”, aproape cat AJUTORUL DE SOMAJ in Romania?! Cum a ajuns capturarea unui maidanez sa fie la fel de mare ca un ajutor lunar de somaj?!! Cu alte cuvinte, un hingher, care prinde un caine, a scos banii unui somer pe o luna!!
 
Cum se face ca suma platita de ASPA hingherilor privati pentru capturarea unui singur maidanez este cam cat O TREIME din SALARIUL MINIM pe economie?!!! Sau, cam cat o treime dintr-o PENSIE medie?!!
 
Daca nu stiti, ALOCATIA pentru un copil in Romania este de 42 de lei?!! Cum se face ca aceasta alocatie, incasata lunar pentru un copil roman, este de peste 5 (!!!) ori mai mica decat banii pe care ii incaseaza un hingher privat care prinde un maidanez?!!
 
Cu alte cuvinte, CINCI copii fac, pentru Oprescu & Bancescu, cat un maidanez capturat!!
 
Si, daca este sa ne luam dupa recenta decizie a Parlamentului (aceeasi institutie care a votat pentru “eutanasie”) NU exista bani pentru majorarea alocatiilor pentru copii!! Cu alte cuvinte, Senatul a respins cu nonsalanta majoararea alocatiei unui copil de la 42 de lei la 200 de lei, adica cam cat prinderea unui caine.
 
Bani pentru copii NU sunt in Romania!! In schimb, bani pentru hingheri sunt cu gramada…
 
Sursa
 
============================
===============================================
=====================================================================
 
 
Click here:
=======================================
===================================================
====================================================================

48 de comentarii:

  1. Si unii indivizi au primit la pensie fara nicio justificare - calcul de la 1500 ...pana la 70000 de lei /individ (cap vita furajata!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai bine spune-le astora care nici acum nu le convine, zdrangane si balangane talanga de-a proasta prin targ, habar nu am ce le mai trebuie, ca s-ar putea intoarce iarasi roata! sa piarda din nou ce-au castigat aiurea! poate chiar mai mult!

      Ștergere
    2. completeaza si cu cei care au luat 500,0 ....6...7....8...9 ..1000...1200......1300...tot dea MOCA!

      Ștergere
  2. "CUM E POSIBIL SA SE PLATEASCA 219 LEI/CAP DE MAIDANEZ?" SIMPLU! ATIT COSTA. UITATI-VA CE GREU DE PRINS E MAIDANEZUL CEZAREL GOGONEL SI-O SA VEDETI CA ATIT FACE PRINSUL ASTOR DOBITOACE...
    PS. CEZARIKA, DE LA RADIO EREVAN AU TRANSMIS AIA "CA SA NE SARUTI INTRE BOOCI 1 AN" SI CA SA-TI MEARGA BINE, SA SUJI LINDIKU LA MINE, UNS CU MIERE DE ALBINE!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, cu blandete si-o bucata de paine prinzi intr-o ora... toti maidanezii de pe-o strada sau alta, parcuri etc. Asa ca... alergatul dupa ei pe multe MILIOANE... sa fim seriosi! Parandaratu' e mare, nu "prinderea"?!

      Ștergere
  3. Prinde tu -gusatule unul ,urca-l in masina proprie si transporta-l la centru de primire ! De la doi in sus distractia ii si mai mare ..la transport mai ales !
    Puteau sa angajeZE niste pensionari militari ,,generatia -nato "si sa-i impuste pe loc pe unde-i gaseau !SE MAI ANTRENAU SI ASTIA CA NU AU MAI TRAS CU O PUSCA DIN VREMURI IMEMORIALE ! pROBABIL A FOST SPAIMA CA SPECIALISTII ASTIA NU LOVESC ..NIMICA !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi ăsta, ID-otul Net-ului ce-și mai spune și Cezar, Petrică-puță mică...Corect se scrie "de-a MOCA", nu "dea MOCA", analfabetule. Găozarule, du-te și ia lecții de limbi de la Ghiță ciobanul!

      Ștergere
    2. Sa-mi sugi oIo ! Ii corect?

      Ștergere
  4. 219 coasta de hingherit un cotei, dar dulaii din guvern, pesedintie, parlament, prefecturii, agentii, registre, regii? Aia nu se urca in orice masina, nu maninca orice, nu dorm oriunde si nici nu-si ling oIo singuri. Cit de mic poti avea IQ-ul sa crezi ca neprihaniti si ca au totul doar din salariu, AGA, gaga si mac-mac?! Deci javrele ne costa mult mai mult. Aproape totul.

    RăspundețiȘtergere
  5. RECTIFICARE NEGATIVA ..APARAREA.....oIo bani ! Mai da inapoi ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai, astia recalculatii si revizuitii pulii, atentie la Ponta: se maresc la anu numai pensiile mici!!! Voi aveti doar puncte nu si indexarea legala a punctelor, ca asa vrea pula sefa: ca la voi 3.75% NU SE SIMTE!!!
    Mai votati si mai cotizati...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. II doare in varful lu oIo ! Ei prin prosteala lu Hoooooooprea ...au luat o indexare pe 15-30 ani ! Toata odata bagata in buzunar !!

      Ștergere
    2. Esti prematur sau ouat pe cur! Da' asta nu conteaza. Emportant ii ca tirtanii aia din camera lui zgornea au contractat masinile in leasing. Pot astia sa si desfiinteze bugetul, ei si-au tras 4x4, ca alea vechi put.
      Tara de cacat . Cu maimutoi care maninca din tara.

      Ștergere
  7. CEZARIKA CEL TZAFNOS, SUGE PULA CA PE OS!
    SA NE SUGI MAI ABITIR, NOI VOM STA,COLEA, IN SIR!

    RăspundețiȘtergere
  8. Premierul Victor Ponta a afirmat azi că nu vor fi mărite toate pensiile și salariile în 2014, ci vor fi vizați doar cei cu venituri mici și unele categorii sociale, precum medicii rezidenți sau profesorii debutanți.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si consilierii debutanti se dau jos din pat MOKA?!

      Ștergere
  9. ,,Doi condamnaţi într-o celulă. Unul din ei se scobeşte în nas.
    Celalalt strigă:
    — Ce faci, bă?!! A te scobi în nas este un semn rău! Asta înseamnă că în acest moment cineva i-o trage nevesti-ti!
    — N-are decât! spune celalalt. Important este ca EA să nu se scobească în nas!...''

    Ai inteles cu ii treaba, maimutoiule?

    RăspundețiȘtergere
  10. Gogonache, ai doua optiuni. ,,Fuziune sau... absorbţie!''

    RăspundețiȘtergere
  11. Joienele, stei dreak pe arMuia si nu ne excita!

    RăspundețiȘtergere
  12. CEZARIKA CAP DE PUTZA MIKA, PENTRU TINE, RADIO EREVAN TI-A TRANSMIS SA NE PUPI IN KUR 1 AN, CA ESTI UN MARE GUITZAN!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai Shorik de pe maimuta, poti ca sa ne linji pe o,o?

    RăspundețiȘtergere
  14. NB la ZOO + 9! Cezare, mucule nu uita sa ma inbelesti la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pulă dimineata!
    ref la subiect: Ma gandesc ca alocatia este de 42lei PE O LUNA DE ZILE/COPIL iar maidanezi pot fi prinsi cu zecile in fiecare zi iar ulterior eliberati prin alte zone. Faceti voi un calcul la sa zicem 10 maidanezi pe zi, doar atat ....10

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact aciulea-i spilul cu potaile si cu mafia institutionalizata ce s-a infiintat pe acest segment ! Izvor nesecat de furtisaguri din banul public. De alocatia boracilor ii doare in pule pe alesii neamului ! Nu prezinta interes, pentru ca nu intra in ecuatie niciun fel de contracte, achizitii, angajari, Oengeuri, investitii si altele, de unde se pot sifona milioane, pe termen nelimitat !

      Ștergere
  16. Doctorul in drept Tonta nu cunoaste legea dar da din clanta.

    Premierul Victor Ponta a declarat telefonic, luni seara, la Romania TV, ca a facut o eroare sustinand ca va mari pensiile in mod diferit deoarece legal acest lucru nu este posibil, Curtea Constitutionala statuand ca o marire a punctului de pensie e valabila pentru toate pensiile. "Am facut o eroare spunand ca vom mari diferentiat pensiile si salariile. Doamna ministru Campeanu mi-a atras atentia ca legal este imposibil. Pensiile se vor mari toate asadar cu acel 3,75%", a declarat premierul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu potaile s-a cam fumat subiectul. Nu mai e de actualitate ! Gata, a trecut momentul cu copchilul omorat.
      Cine-i nebun sa se apuce sa le extermine ? Pai ar disparea o intreaga industrie grea de furat banul public ! Cine dreaq ar renunta la zeci de institutii, fotolii, oengeuri, spagari experimentati, sifonari supercalificati si alte structuri deja specializate in tocatul frunzelor ?

      Ștergere
  17. Mneata-greatza !
    Sa vina LuPULA de la PULAno ics, cu Mos Kalicu si Kakariz - specialistii NR UNU in penzii, inclusiv purtatorul lor de cuvant, CufuREZ, ori Huhu Roz, sa ne explice cum ii cu penziile !
    Ca astia alde Viorel-Privatizel, ori Campeanca-Bolmojeanca or zapacit poporul, cu televizorul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CCR a spus clar ca pensiile stabilite pe principiul contributivitatii sunt un drept dobindit deoarece oamenii au depus sume de bani care le apartin. Deci aceste pensii nu pot fi scazute ci doar crescute sau mentinute la acelasi nivel. La apevisti partea din pensie care nu este contributiva (cea peste punctele de pensie, respectiv cea "reparata" de dottore) nu este dreptul lor si ei stau la mila guvernului care poate sa le dea mai mult sau poate sa faca asa cum a facut Boc. Deci nu va luati Jeep-uri cu partea reparata ca nu se stie cit timp mai ramineti cu ea.

      Ștergere
    2. Ai uitat sa mentionezi ca boc=cacat in limba turca !
      In rest e bine.

      Ștergere
  18. La rectificare primesc in plus externele, justitia si deputatii !
    Se taie de la armata, ca de obicei, ca sa le dea pentru bonusuri salariale la externe ! Si pentru plimbari pe mapamond ! Si la cohortele de deputati, intrati in Sparlament pe toate usile, ca la ruigbi, cu gramada ordonata ! Ca n-au sireacii cu ce sa-si cumpere masini noi, ca n-au cu ce sa-si achizitioneze medicamente mocca de la farmacia sparlamentului, cu preturi reduse, ca n-are Zglobea cu ce darama gardul Casii Poporului, ca sa faca loc de promenada pentru aurolaci, ca n-are, tot Zgloaba, cu ce schimba uniformele liftierelor, in fiecare luna, ca n-are, tot Zgornea, cu ce plati energia electrica, consumata intr-o zi cat orasul Ploiesti la un loc, etc !
    Apararea da-o'n pula ! Ca la Deveselu lucram cu seghevei, maci si alti pemecei de la cazarmare, detasati din toata tara, cu tot cu lopeti. In interesul serviciului !

    RăspundețiȘtergere
  19. Ia-n sa anunte Oparescu de la Primaria Generala o promotie, de-o saptamana, ca se colecteaza potai proaspat decedate, la 50 de lei bucata !
    In trei zile se curata capitala de maidanesti si se rezolva problema, definitiv ! Sa vezi cozi la crematoriu, mai ceva ca la programul rabla !
    Si, eote asea s-ar rezolva, definitiv, furaciunile cu medicamentele, cu sterilizarile inexistente, cu contractele manarite pentru mancare, masini, laturi si alte tranchilizante, pentru milioane date aiurea la zeci de oengeuri fantoma, etc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma cotremoram numa acusica cateva zile, cand am cetit p-aciulea despre spagile de milioane din sistemul energetic si spuneam ca fara o dictatura imediata, suntem pierduti !
      Pai dupa ce vazui si reportajul de la Romania te iubesc-Romanika te Halesc, dat pe proteve, cu jaful padurilor, apoi chiar ca nimeni si nimic nu mai poate pune ordine in Romanistan, colonia nimanui !
      Am vazut cum un ministru al padurilor ridica din umeri, neputincios, ca, despre marele jaf, se stie pe indelete la minister, insa ei nu au ce face !
      Am vazut cum un director general de la RomSilva numa ca nu l-a luat de guler pe reporter, reprosandu-i ca ce-l fute pe el grija cum cheltuieste banul ! Cum un padurar explica, pe indelete, cum functioneaza sistemul de spaga, in sistem piramidal !
      Cum se fura, practic, lemnul, sub ochii AUTORITATILOR !
      Cum arata fostele paduri !
      Cum nimeni nu vrea sa deranjeze pe nimeni, in aceasta hora generala de jaf national !

      Iar cand dau pe alt post, ca sa ma simtem bine, dau cu muia in alta caracatita de sifonat banul public, cu implicatii pana la nivel de senatori si de prefecti !

      Jaf ! Hotie la drumul mare ! La Piovra !

      Ștergere
    2. Acusica, poponarii astia de la Vatican cica vor sa schimbe un pasaj din Tatal Nostru, iar "si nu ne duce pe noi in ispita" sa devina "si nu ne lasa sa cadem in ispita"!
      Ca cica, chestia cu "dusul' e specifica lui Sarsaila, ca numai el umbla cu ispita pe la nasul pulimii !
      Ia-n sa vezi dupa ce s-o schimba rugaciunea ce ordine si disciplina s-o face in Romanistan !
      Sa dea dreaq de-o mai lasa Domnul pe fro unul sa chice in ispita !

      Ștergere
  20. Uai, ma duc sa ma trezesc si sa ma spal oleaca pe muie, ca de cand m-am sculat numa prostii visez !
    Gata, pe restul foii de parcurs am numa cuvinte de lauda, numa condescendenta, numa piosenie !

    Ia-n sa vad daca mai am si frun ALUPIGUS ratacit pe undeva, ca sa-mi desclestez oleaca muia...

    RăspundețiȘtergere
  21. HALUCINANT - guvernul a dat de-a moca la apevisti de la 200 pana la 7.000 lei/capitta !
    ====================================================================
    CCR a spus clar ca pensiile stabilite pe principiul contributivitatii sunt un drept dobindit deoarece oamenii au depus sume de bani care le apartin. Deci aceste pensii nu pot fi scazute ci doar crescute sau mentinute la acelasi nivel. La apevisti partea din pensie care nu este contributiva (cea peste punctele de pensie, respectiv cea "reparata" de dottore) nu este dreptul lor si ei stau la mila guvernului care poate sa le dea mai mult sau poate sa faca asa cum a facut Boc. Deci nu va luati Jeep-uri cu partea reparata ca nu se stie cit timp mai ramineti cu ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai jos! Esti prost!

      Ștergere
    2. Ne informeaza ..COMISARUL!!
      Daca nu stiti, ALOCATIA pentru un copil in Romania este de 42 de lei?!!

      Ștergere
    3. SCMD..PROPUNE- Toate indexarile primite de-a moca de catre apefisti sa fie directionate catre fondul de alocatie pentru copchii ! Broavos ..ba...!!

      Ștergere
    4. Uraaaaaa...si cine zicea ca Scmd ii di tat....cacatul..?

      Ștergere
  22. O zi buna ! De dimineata sa v-o taiati la greatza !

    RăspundețiȘtergere
  23. ,,Şefii Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private au uitat de criză. Deşi, anul trecut, instituţia a ieşit pe minus cu peste un milion de euro, cei 80 de angajaţi şi şefii lor şi-au împărţit ilegal premii, prime de vacanţă şi de căsătorie.''

    http://ro.stiri.yahoo.com/dezm%C4%83%C5%A3-pe-banii-din-pensii-private-051648963.html

    RăspundețiȘtergere
  24. ,,În urma controlului de la CSSPP, Curtea de Conturi a estimat erori sau abateri în valoare totală de 14,6 milioane de lei (3,3 milioane de euro). Auditorii au stabilit că „fundamentarea anumitor categorii de cheltuieli nu a ţinut cont de restricţiile impuse de legislaţie pentru autorităţi şi instituţii publice”.
    Astfel, CSSPP a cheltuit ilegal 1,78 milioane de lei (peste 400.000 de euro), reprezentând tichete cadou, premii şi prime de vacanţă. Şefii Comisiei nu i-au uitat nici pe angajaţii proaspăt însuraţi, aceştia primind prime cu ocazia căsătoriei.

    Pentru că „obrazul subţire cu cheltuială se ţine”, CSSPP a tocat 60.000 de lei (13.500 de euro) pentru diverse bunuri a căror procurare a fost interzisă şi cheltuieli de protocol şi reprezentare peste nivelul prevăzut de lege.''

    ,, trai, neneaco, cu banii ...babachii.''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se prescriu ! Ca doar nu se gandeste cineva ca se recupereaza de la vinovati !
      Numai la apeveu era moda ca sa se remedieze toate lipsurile, pe timpul cat controla cefeiul !
      Fugeau tau majurii de la chiloti-izmene sa se imprumute de pe la colegii din celelalte umeuri, cu bunuri constatate lipsa, de le sfaraiau calcaiele !
      Mai ierea cate un cefeist de ala zelos care masura pana si sireturile, ca sa nu cumva sa fie strecurate, in lotul celor 1000 de perechi, si unele mai scurte !!!
      La civili nu se pune ! Cateva meleoane, acolea, ii un mizilic, la o ditamai Institutia intreaga ! Care se mai numeste si Comisie de SUPRAVEGHERE a Taiatului de Frunze si de Impins Aerul cu Cheptul !

      Ștergere
  25. UNDE-I CEZĂREL MĂI MAMĂ,
    SĂ-MI DEA LIMBI ÎN QUR
    ȘI SĂ MĂ SCARPINE LA BLANĂ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce mirobolant e sa circuli cu metroul, in Miticia ! Nu exista statie la care sa nu se urce cate un cetatean roman de etnie rroma, barbat, femei ori copilas, care sa nu-ti cante la acordeon, muzicuta, ori acapella, "Barca pe valuri" sau "Ce tristi este copiii ce n-are parinti" !
    Cum au coborat astia, hop ca apar si marii comercianti: havem pixuri, havem plasturi cu rivanolll...3 la zece mii !
    Nici n-ai habar incotro sa-ti indrepti muia, ca sa nu pierzi din spectacol ! Si, cand zici ca s-a terminat, numa te trezesti ca te trage unul de izmene, cu o pancarta legata de gat, pe care zice ca nu poate merge si ca nu poate vorghi, ca tre sa-i dai si lui ceva, acolea !
    Pute bre, pute ! Sunt cu sutele si se misca cu iuteala gandacului de bucatarie ! Astia s-au inmultit mai al dreaq decat maidanezii, n-au case, n-au servicii, n-au niciun Dumnezeu ! Se fut ca iepurii, de la 13-14 ani si se umplu de boraci flamanzi, desculti, mucosi si analfabeti !
    Dezastru ! N-am mai mers de mult cu metroul, da'nici nu mai merg degraba !
    Iar in tranvaie este la fel !

    Sireaca tarisoara !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri