Google Translate

luni, 7 octombrie 2013

Azi, o intalnire care poate deveni istorica. USL, in fata propriilor slabiciuni, clarificari


Liderii Uniunii se întâlnesc luni dimineață după ultimele episoade tensionate. Dragnea: N-am luat în calcul ruperea USL, dar nici nu ținem morțiș să păstrăm USL.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminică, la B1 TV, că luni dimineața, la ora 10.00, liderii USL se vor reuni într-o ședință oficială pentru a clarifica ultimele probleme apărute și atacuri făcute în cadrul alianței.

Întâlnirea nu va fi una "de rutină", pentru că în ultimul timp "s-au făcut tot felul de afirmaţii în spaţiul public, în care s-au pus sub semnul întrebării câteva din proiectele mari ale USL: regionalizarea, descentralizarea, Constituţia, obiective pe care trebuie să le ducem la capăt", a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea şi-a exprimat speranţa că luni vor fi lămurite lucrurile în cadrul USL. "Trebuie să lămurim lucrurile. Eu sper că mâine. Sper să nu mai fie nevoie de o altă întâlnire ca să stabilim direcţia în care mergem cel puţin în ceea ce priveşte aceste obiective majore", a spus acesta.

"Cred că mâine (luni - n.r.) trebuie să discutăm şi despre tot felul de critici (...) pe care le-a adus domnul Crin Antonescu domnului Victor Ponta şi, câteodată, şi PSD, care poate nu au fost făcute cu rea credinţă, dar e bine să le discutăm pentru că majoritatea pesediştilor au televizoare acasă. Şi se mai uită la televizor şi nu le place tot timpul când un coleg din USL are acest comportament", a spus Dragnea.

Vicepremierul crede că liderul PNL Crin Antonescu are un plan diferit de PSD pentru alegerile de anul viitor.

„Nu e profitabil să ne cărăm pumnii în cap. Cred că Antonescu are un plan. Poate vrea să fie candidatul dreptei. Parcă vrea să candideze singur", a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus că USL trebuie să stabilească dacă mai poate fi respectat protocolul şi dacă există "mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne despart".

"Din partea noastră nu ne desparte nimic, nici din punct de vedere al candidaturii domnului Antonescu, nici din punct de vedere al obiectivelor asumate şi trecute de noi, de bună voie şi nesiliţi de nimeni în programul de guvernare şi în programul politic", a spus Dragnea, adăugând că PSD şi PNL trebuie să aibă "o părere comună, articulată, fundamentată despre buget" şi despre "abordările politice" de după 2014.

Acesta spune că discuția de luni trebuie să schimbe situația în USL.

„Dacă lucrurile rămân așa, USL nu va funcționa bine. S-au acumulat prea multe tensiuni. N-am luat în calcul ruperea USL, dar nici nu ținem morțiș să păstrăm USL cu orice preț, chiar dacă lucrurile nu vor funcționa. Nu putem să fim ipocriți, avem o problemă”, a mai declarat Dragnea, potrivit site-ului b1.ro.

Sursa:
http://www.cotidianul.ro/dragnea-n-am-luat-in-calcul-ruperea-usl-dar-nici-nu-tinem-mortis-sa-pastram-usl-223954/
======================
====================================
===========================================================


Liviu Dragnea: Liderii USL se reunesc luni pentru a stabili dacă se mai respectă protocolul. Nu putem să fim ipocriți, avem o problemă

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminică, în cadrul emisiunii „Interviurile lui Ion Cristoiu" de pe B1 TV, că luni dimineața, la ora 10.00, liderii USL se vor reuni într-o ședință oficială pentru a clarifica ultimele probleme apărute și atacuri făcute în cadrul alianței.

Liviu Dragnea spune că liderii USL vor stabili dacă se mai respectă protocolul Uniunii Social Liberale și dacă partidele componente vor continua în această alianță.

"Vom avea această întâlnire oficială, după mult timp. E o lungă perioadă de timp în care s-au făcut tot felul de afirmații. Vom discuta și despre atacurile aduse la adresa lui Ponta. Când un coleg din USL are acest timp de comportament, avem de stabilit câteva lucruri, dacă mai respectăm protocolul. Trebuie să dăm câteva răspunsuri, ce facem cu guvernarea, dacă ne respectăm obiectivele, strategia pentru bugetul de anul viitor și alte abordări comune atât referitoare la politică, cât și guvernare", a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul crede că liderul PNL Crin Antonescu are un plan diferit de PSD pentru alegerile de anul viitor.

„Nu e profitabil să ne cărăm pumnii în cap. Cred că Antonescu are un plan. Poate vrea să fie candidatul dreptei. Parcă vrea să candideze singur", a mai spus Dragnea.

Liderul USL spune că discuția de luni trebuie să schimbe situația în USL, altfel Uniunea este în pericol să mai funcționeze.

„Dacă lucrurile rămân așa, USL nu va funcționa bine. S-au acumulat prea multe tensiuni. N-am luat în calcul ruperea USL, dar nici nu ținem morțiș să păstrăm USL cu orice preț, chiar dacă lucrurile nu vor funcționa. Nu putem să fim ipocriți, avem o problemă”, a mai declarat Dragnea.
Sursa:
http://www.b1.ro/stiri/politica/liviu-dragnea-liderii-usl-se-reunesc-luni-pentru-a-stabili-daca-se-mai-respecta-protocolul-nu-putem-sa-fim-ipocri-i-avem-o-problema-66850.html




=========================
==============================================
==================================================================

51 de comentarii:

  1. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!
    Oare ce criveata sa-mi pun pentru intalnirea istorica?

    RăspundețiȘtergere
  2. Neatza Buna la Zoo + 9! Cezare, merci ca zilele astea cit fusei plecat tu m-ai inbelit la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, da ! Foarte istorica ! Mai istorica decat Marea Adunare Nationala de la Alba-i Iulia, ori decat Marea Adunare Nationala a Republicii Popolare Romane si de Inaintare spre Comunism ! Ca nu mai stiu exact care o fo mai istorica !
    Ma cac pe adunarea lor si pe alianta aia de tri parale ! Niste ciolanisti imbuibati si niste derbedei, la fel ca si cei dinainte si mai de-dinainte !
    Papagalii astia de Kakarau si cu Plagiattore Dottore sunt niste mascarici, care fac doar figuratie ! Au ei grija baronii locali, zonali, regionali si statali cum sa mearga treburile !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: toata ziua-bunaziua umplu sticla de cacat labagistii astia doi, si cu Dragnea zece care-i si intrece !
      Pe copchilu' ala de Constantin Daniel nici nu-l mai baga in seama !
      Ala isi vede de treaba lui, n-are timp de mestecat fekale cata-i ziua de lunga, pe toate posturile !
      N-are cine pune mana pe-un ciomag, tu-i in gura, ca nu de asta i-am votat, ca un bou !
      Mi-o spus mie hoasca ca am sa iau muie, da eo nu si nu bre !

      Ștergere
    2. Pese: a ajuns si coaie fripte ala de dragnea sa manance toata ziua cacat despre "scandalul din USL", de parca el ar hi un fel de presedinte de presedinte al acestei aliante ! Ori seful pesedeului !
      Uai, cine pula mea ii sef acolo, la pesedeul ala ? Tu-va-n gura de maimutoi !
      Ori, fiecare e sef, prin rotatie, ca la instructia de front, la metodica !

      Ștergere
    3. Pese: si nu useleul trebui sa se destrame, ci alde dragnea si alti nehaliti care nu mai au loc ar trebui sa ia cate un sut in cur, si la revedere ! In numele cu vorbeste labagiul asta ? A facut el frun sondaj cu opinia si a constatat ca pulimea de asta a votat, ca sa se destrame useleul, la comanda politica ?
      N-ai sa vezi in Romanistan, in aceasta colonie "istorica", ca o sa mearga ceva !
      Iar pulimea sta cu ochii pe sticla, ca sa vada care-i mai tare in pula ! Pai si normal ca alde Dottore, ca-i mai inalt si nu si-a irosit tineretea revolutionara facand laba, ca celalalt cacarau !

      Ștergere
  4. In sfirsit recunosti si tu ca esti un bou.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uai, gata, ca am o palpitatie dejea si mi-a crescut preziunea-n plosca !
    Da-i dreaq de cacanari !
    N-au ei treaba cu pulimea, decat in preajma alegerilor ! Pentru ei pulimea e vacs !
    Gata, ca-mi tremora o pleoapa si daca ma gabuieste hoasca, ma daie de la conexiune ! Pula net !

    Asea ca ciocu mic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ca sa nu mai zic ca, si aseara ni-o fo cam rau ! Cred ca ma atentioneaza Cel din Sus, autoputernicu' si autostiutoru', ca ear vorghesc prostii !

      Gata, fac ciocu mic !

      Ștergere
  6. miercuri, 25 septembrie 2013
    Convocarea Adunarii Generale a membrilor SCMD din Brasov
    Marti, 01.10.2013, intre orele 11.00-13.00, la Casa Armatei din Brasov, se convoaca Adunarea Generala a membrilor Filialei SCMD Brasov, in scopul reorganizarii acesteia.
    La adunare va participa presedintele SCMD, Col. (r) dr. Mircea Dogaru. Sunt rugati sa participe si membrii BO demisionar.
    Rezervistii interesati sa participe la aceasta adunare sunt rugati sa confirme participarea la Col. (r) Stefan Adrian, tel. 0736600974 sau e-mail evidenta.scmd@yahoo.com.

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU
    ========================
    Zurza: revista Arici Pogonici, ultima pagina, rubrica "Decese".

    Tocmai ce mi-a confirmat, in casca, Domnu Don Curdileu Muci Mereu in Birtolomeu ca adunarea de reorganizare o fo un mare fassss....
    S-or adunat fro zece "dinozauri", care vroiau, toti, sa fie sefi ! Asea ca, pana la flegme intre ochi, mai consistente, ori mai diluate cu saliva, n-o mai fo decat un pas !
    Iar cand sa inceapa Marea Adunare Constituanta...no,no, ca numa ce s-o anuntat ca nu mai vine Primul Nascator de Sindicat Militar din Ro ! Din cauza temperiilor si a vremii vitrege, neconforme cu statutul unui istoric de marca nationala si internationala !

    Na, zic si eo ce mi-o spus Domnu Curdileu ! Ca si el cica o reusit sa ajunga, la Casa Armatii, cu ultima cursa de navetisti Birtolomeu Gara- Brasov.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: na, ca uitai sa-l intreb pe Huhu Cretz, ori Caca Rez, ori Cucu Roz, ori cum se intituleaza, daca-i place ori nu cum promovam aciulea "glasul" sindicatulu' !
      Ca asea ne-o criticat Caca Roz, ori Huhu Zero ista !

      Ștergere
    2. O alternativa la Blogurile SCMD nu presupune promovarea glasului sindicatului, ci informarea decenta si obiectiva a sindicalistilor.

      Ștergere
    3. Uai, s-adica alternativa me, vrai sa zici niatale, nu-i decenta ?
      Uai, da rau la suflet mai esti !

      Ștergere
    4. Pese: eo sunt pretin cu niatali, iar neavoastra ma critici !

      Ștergere
  7. Poate vrea sa-l atraga cineva de atentie si pe Nenea Burcubista Per Scorilo, ca o are mare si are de unde sa-l atraga, ca suntem in luna octombrie deja si ca nu ne mai foloseste la nika calendariu' pe sectembre !
    Poate ! Ca pe mine nu ma mai asculta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: a dreaq si Nenea Vazil, luna trecuta ne-o pus un calendar care avea de doua ori ziua de 30, acusica ni-l tot impinge supt nas pe ista din sectembre, ca sa nu mai stim egsagt cand trebo sa vina penzia !

      Ștergere
    2. Pese: gata, ciocu mic ca parca vad ca ma baga la spam, pentru muci in fasole !

      Ștergere
    3. Ualeii...
      Ce m-as face eu fara "optservatziile" voastre...
      Las'ca-i bine, bineee... Multam tare, rezolvam mintenas!

      Ștergere
  8. Ia-n sa-i dau un mes lu' pretinu Roby Horvat Pozitronic ot Niu Iorc, sa vad daca l-or externalizat iancheii ! Stiti voi, ca tare l-or mai batut securistii bolsevico-trotkisti !
    Sper sa hie bine si sa nu ne lase cu cazurilii alea cu conturilii lu Ceasca, ori cu Felix, nerezolvate !

    RăspundețiȘtergere
  9. Uai, eo cred ca o inceput "intalnirea istorica" din usele, ca se aude, asea, un vuiet puternic, ca de mare adunare !
    Ori o hi vuietul de la vidanja de peste drum, care aspira nush ce cacat fecalizat, dintr-o fosa septica de curte !

    Stai sa disciutur oleaca geamu', ca sa aud mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  10. Di cini vorbeşti uăi? Di Ne Vasîli bărbosu? Hi, hi, hi!!! Şăz ghinişor câ-i neam la barbâ/bărbi cu Sfîntu Petru şî-ndatâ ti trăzneşti. Tari în bărbi Ne Vasîli ista al nostru...Da-i băiet bun. Uiti câ di atîţa ani ne-o găzduit ici-şa la hospiciu şî la zoo şî s-o chinuit saracu sâ ni ţînâ uniţ precum ţîni cloşca oauăli sub ie. Nu cum îi ţîni Cezăricâ oauăli lu cela di la 08:54.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da ! De Nenea Vazil, care vrea sa-mi faca in ciuda si numa de-a dreaq nu schimba calendariu ala de mai sus, de pe luna sectembre !

      Ori doarme sireacu, ca toata noapte o stat cu ochii lichiti de monitor, ca slipu' de cur, cand iesi din valurilii marei !

      Ștergere
    2. Da, da ! De Nenea Vazil !
      Acusica cred ca-i obo si doarme, ca toata noaptea o stat cu ochii lichiti de monitor, ca slipu' de cur, cand iesi din valurilii mărei negre !

      Ștergere
  11. ei- ce sti tu putoare de basist ! NEA BASIL-neiregimentatu se da in barci pe feisbuci ! Il doar in cour di tine care-i cari plosca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha! Ti vad, ti vad!
      Tu esti responsabilu cu bagat strambelor p'aciulea? Baa... vezi ca umblu la stremeleac!

      Ștergere
  12. Uai, o beliram !
    Apocalipticu-i la orizont !
    Numa ce-am cetit acusica, pe Romanika Smegalitica, de m-am ingrozit !

    Uai, si tot in luna decembre vine, bre ! Ca si anul trecut !
    Eote bre, ce zice SU ale A:
    ===============
    Nu mai este gluma si nici film SF! Statele Unite se pregatesc intens pentru Apocalipsa! O spune chiar Janet Napolitano, Secretar al Securitatii Interne din Statele Unite, care spune ca un dezastru natural fara precedent nu mai este o chestiune ipotetica ci una de timp.
    ==========================

    Oameni buni, lasati dreaq maruntisurile si puneti mana de va traiti ultimile luni de viata in desfatare si desfranare ! Numa' daca n-o sa crepati, pana atunci, pe cale naturala, acusica cand va vin noile decizii de penzie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, pana si Nos'salamus o prevazut minunea !
      Eote bre:
      ===============
      „În cer va fi observat un foc, ce va duce după el o coadă scânteietoare. Marea stea va arde pentru şapte zile; norul va cauza apariţia a doi sori. (…) Albinele vor muri, iar conducătorii vor fi neajutoraţi. Nimeni nu va recunoaşte semnele pe nisip. În timpul stelei cu coadă, trei mari prinţi vor fi făcuţi duşmani (…) "
      =========================

      Ei ? Ce ziceti de cei " trei mari prinţi " care vor fi facuti dusmani ? Sa hie vorba oare despre Printzu de Plagiattore von Dottore, de Printzul de Kakarau si Putzake Daniel Printz?
      Ca de chestia cu "Albinele vor muri, iar conducătorii vor fi neajutoraţi.", niciun bai ! C-ai nostri conducatori, sireacii, is neajutorati de cand se stiu !

      Ioi !

      Ștergere
    2. Pese: uai, si pana si Biblia de supt bratul procororilor zice ca-i nasol !
      Eote bre, ce zicea Ioan Apocalipticul :

      "Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el"
      =================
      Care dreaq o hi balaurul de demult, care o inselat toata lumea si ni-o vandut flota ?

      Ptiu-ptiu drace !

      Da eo nu cred !

      Ștergere
  13. Uai, din surse sigure, "intalnirea istorica" din usele a luat o mica pauza, de-o reconciliere !
    Cica o bagat unul capul pe use si o anuntat: sefu, ii gata masa !
    Uai, ce-or tirat-o toti liderii istorici, de sarea colbul in urma lor ca dupe tractor, cand goneste vara pe seceta, de-a lungul campului prafuit !

    Numa kakarau o ramas tintuit in scaun, intrucat, ca de obicei, nu si-a terminat somnul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: tot de pe surse, mi s-a confirmat ca azi, de fapt, nu se va scrie doar un paragraf, ori o pagina, sau macar o fila de istorie nationala, ci o intreaga carte a istoriei noastre multimilenare ! Chiar cateva volume intregi, de istorie !

      Ștergere
    2. Pese: iar toata lumea asteapta, cu infrigureala, sa se trezeasca insusi kakarau, ca cica numa el poate scrie adevarata istorie de azi, ca fost eminent prifesor de istorie si de materialism dialectic !

      Ștergere
  14. Uai, gata !
    Merg sa-mi golesc plosca si sa suflu oleaca in furtunas, ca s-a cam colmatat !

    RăspundețiȘtergere
  15. Uai digeaba am mancat fekala la 09:40 !
    Ca sa nu ma acuze Huhu Roz, ori Cucu Zero, ori Caca Rez, ca alternativa mea nu-i decenta, revin:
    ==================
    luni, 7 octombrie 2013
    REORGANIZAREA FILIALEI 1 BRASOV

    INFORMARE
    PRIVIND REORGANIZAREA FILIALEI 1 BRASOV

    Marti, 1 octombrie a.c., presedintele SCMD a convocat adunarea generala a membrilor cotizanti ai Filialei 1 Brasov.

    Statutar intrunita, adunarea generala a ales urmatorul birou operativ:

    Cpt.cdor.(r) Blendica Dorinel – presedinte;

    Col.(r) Ghindea Alexandru – vicepresedinte;

    Col.(r) Onu Avram (MAI) – vicepresedinte;

    Col.(r) Ciocoiu Gheorghe – secretar.

    Pe data de 4 noiembrie a.c., adunarea generala va definitiva componenta biroului operativ, desemnand si titularul de subcont.


    Biroul Operativ Central"
    ===================

    Zurza: revista Luminita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, gata !
      De data iasta chiar dispar din peisaj, pana nu-mi fur fro muie de pe la careva de bine !

      Ștergere
    2. Pese: si eo, care ieream garantat 100% ca presedinte o sa hie Domnu Don Curdileu !
      Sireacu, l-or manarit bagabontii !
      Or schimbat data scrutinului si, pana s-a trezit Curdileul din mucificare, astia or si pus-o de-un birou operativ !

      Da las ca pe Curdileu il aleg astia di Birtolomeu Crasma presedinte de onoare si membru fundator, pe viata !

      Ștergere
  16. Prinde hotul, scoate-i ochii ! Daca mai poti !
    Sau cum sa-ti futi norocul singur !
    Dupe ce or tocat miliardele apevistilor puley, "casa" de avocatura Zgalca si Pizdiliu s-a dus pe pula !
    Acusica, ca nu se mai inteleg la malai, vor fifti-fifti la dosare !
    Ca inca mai sunt destule si destui idioti, care tot spera de la Zgalca, ori Pizdiliu, sa se prezinte macar la un proces !
    =============
    luni, 7 octombrie 2013
    Informare de la Casa de Avocatura Gilca si Vasiliu
    Așa cum am informat-o telefonic si pe d-na Caloianu, va aduc la cunostinta dizolvarea SCPA Gîlcă și Vasiliu incepând cu data de 30.09.2013.

    Totuși, întrucât sindicatul dvs. este clientul casei de avocatură, contractul de reprezentare încheiat urmează a fi preluat de către noile case de avocatură care se înființează și în care vor activa cei doi parteneri.

    La acest moment nu am stabilit cu fostul meu asociat o variantă de împărțire a dosarelor însă, am propus împărțirea în mod egal a dosarelor aflate pe rolul Tribunalului București și a Curții de Apel București.

    Până la acest moment nu am confirmarea colegului meu însă, pentru a debloca cât mai repede situația existentă și pentru a asigura reprezentarea membrilor dvs de sindicat, voi începe să asigur împreună cu colega mea Mara Moga Paler (din partea d-lui Gâlcă), prin intermediul colaboratorilor reprezentarea în instanță conform planificării atașate.

    Totodată vă aduc la cunoștință faptul că vor trebui semnate acte adiționale la contractul de asistență juridică în care se vor consemna și numerele dosarelor pe care urmează să le instrumenteze fiecare parte, pentru a nu exista confuzii viitoare.

    Totodată vreau să imi exprim regretul pentru pentru eventualele neplăceri cauzate până în prezent.

    Atasat puteți găsi Hotărârea de dizolvare a societății precum si propunerea de impartire a dosarelor.

    Cu stimă,
    Av. Răzvan Vasiliu"
    =======================
    Zurza: revista Ariciu Pogoniciu a lu' Cariciu

    RăspundețiȘtergere
  17. Pese: gata, chiar ca o tirez !
    Din momentul ista, CIOCU' MIC !
    Jur, uai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: da am oitat sa-l intreb, totusi, pe Huhu Roz, ori Caca Rez, ori cum il cheama, daca alternativa mea de informare este obectiva si decenta !

      Acusica chiar ca am plecat, ca incepe sa mi se umfle plosca ! E la supraplin, deja, si face spume la garlici ca atunci cand bag motorina la rezervor, si da pe dinafara !

      Ștergere
  18. Si iata cum statul fura din nou !
    Nu zic eo, ci unul mai dastept decat mine !
    Am mai "importat" aciulea, ceva asemanator, insa nu strica !
    Poa sunt unii care n-au cetit !
    Iar daca nu sunt, mare branza ! De parca ar hi prima oara cand mi-as fura o muie !
    ==============
    duminică, 6 octombrie 2013
    Cum se calculeaza valoarea neta a pensiei reintregite?



    Fiecare rezervist militar care se incadreaza in prevederile Legii 241/2013 va primi o noua decizie pentru punerea in plata a drepturilor de pensie.
    Valoarea neta a pensiei reintregite se stabileste conform algoritmului publicat in ultimul numar al Observatorului Militar ( http://www.mapn.ro/publicatii/2013/obs/37.pdf) astfel :
    1. Din cuantumul brut al pensiei din decembrie 2010 se scad 740 de lei;
    2. La suma ramasa, se aplica 5,5% pentru CASS (contributia de asigurari sociale de sanatate);
    3. Valoarea CASS rezultata plus 1.000 de lei se scad din cuantumul brut;
    4. La suma rezultata, se aplica procentul de 16% pentru impozit;
    5. Valoarea neta a pensiei (ceea ce se va primi pe card sau direct de la postas) se obtine prin scaderea din cuantumul brut a sumei rezultate prin adunarea celor doua retineri – CASS + impozit.
    Pentru pensionarii care, au realizat stagii de cotizare dupa trecerea in rezerva, la cuantumul brut al pensiei din decembrie 2010 se adauga cuantumul aferent perioadei de cotizare,apoi, pentru obtinerea cuantumului net al pensiei, se urmeaza algoritmul descris mai sus.

    Si iata cum statul fura din nou.Pe cei care au realizat stagii de cotizare dupa trecerea in rezerva si au inca o pensie.Asta insemnand de la cateva sute pana la maximum 1000 lei ,care nu ar trebui impozitate.Dar “prietenii” de la Casa de Pensii adauga acest cuantum perioadei de cotizare dijmuindu-l la gramada.

    Col.r.Dan Moraru"
    ======================
    Zurza: scmd de Iasi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, Cucu Roz, ori Huhu Cretz, ce zici ?
      Ii bine, au ba ?

      Na, tu zi-mi, ca daca nu-i bine, eo imediat fac ciocu mic !
      Indicatiile tale-s ca si rugaciunile de seara si de dimineata, pentru mine !

      Ștergere
    2. @m/t
      Noroc cu tine ca pe admin nu-l intereseaza comentariile.
      Nu e bine!
      Pensia pentru stagiile ulterioare nu este o alta pensie ci o recalculare a pensiei initiale

      Ștergere
    3. Cred ca ai dreptate ! Conu Moraru de la Iasi, bag sama ca a facut o confuzie cu sestemu' amerloc ! Ala din SU ale A !

      Na, zic si eo, ca oricum nu am niciun habar despre spekeriile astea !
      Eo numa clampanesc, asea ca pulea, ca sa ma sitesc bine ! Ca o mai nimeresc cateodata...

      Ștergere
  19. Gata, inchid, ca s-a zborsit baba la mine !

    RăspundețiȘtergere
  20. A plecat nebunul pe bune ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. numai cat sa ia o ..pastea!!

      Ștergere
    2. Uai, n-am plecat, uai !
      'S aciulea !

      Numa mi-am clatit oleaca plosca, cu zoda caustica !
      Ia-n sa vedem, ce s-a mai produs in tarisioara !

      Ștergere
  21. Ai di capu mieu! Se pisa chiorete din balcon derect in capu nost.

    RăspundețiȘtergere
  22. Chioretele se pisha pe bune? L-a scos pe Viurel din prohab?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri