Google Translate

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Circula pe net! Cat ADEVAR? Cata MINCIUNA? “UN NOU TUN MARCA PONTA&BASESCU. CE REDEVENTA CREZI CA PRIMIM DE LA CEI CARE VOR EXPLOATA GAZELE DE SIST?!! DISTRIBUIE, SPARGE CENZURA!”

 
UN NOU TUN MARCA PONTA&BASESCU. CE REDEVENTA CREZI CA PRIMIM DE LA CEI CARE VOR EXPLOATA GAZELE DE SIST?!! DISTRIBUIE, SPARGE CENZURA!            
 
ATENTIONARE!!

Jaful de la Rosia Montana a fost mic copil pe langa ce urmeza! Va avertizam ca urmeaza informatii ce pot produce o stare de rau sau de furie!

Daca in cazul tunului de la Rosia Montana tara pierdea cam 10 miliarde de dolari (adica profitul asazisilor canadieni) (vezi AICI detalii), dar castiga – totusi -  vreo 500 de milioane de dolari direct din redeventa, ei bine, cu totul alta poveste se petrece in spatele gazelor de sit, daca ne putem exprima asa. Am aflat motivul pentru care contratele cu firmele care vor exploata zacamintele sunt trecute la secret – aproape toate – si anume redeventa jenanta…! Acum stim de ce Ponta ii ameninta pe protestatari cu bataia!!!

 

Actul tradarii nationale continua fara nici un fel de jena. Pentru a forta acceptarea acestuia Ponta, asemeni unui dictator versat si dupa ce a primit lectii serioase de la basescu, ilici si bombo, ameninta cu utilizarea fortei impotriva celor care vor protesta. Amenitarea se produce din teama, iar tov. ponta stie ca poporul este impotriva si se opune si ii poate incurca socotelile serios. Crede el oare ca amenintarea pulanului ii va opri pe romani sa ii ceara socoteala pentru acest JAF!?

Redeventa in cazul gazelor de sist este de 3.5%. (sursa1: Realitatea tv) Adica tot ce primim noi din toata cantitatea de gaz exploatata va fi 3.5% (la sula, am putea sa o parafrazam pe Stoiceasca de la ANTENA 3) (sursa2: AICI). UN DOLAR PE CAP DE ROMAN, IN TIMP CE EI CASTIGA TOTUL ADICA CAM 2 MILIARDE DE DOALARI PE AN!!!

SA INTELEG CA:
1. Asa se vrea obtinerea independentei energetice?
2. Ce va castiga tara asta din moment ce, cu siguranta firmele care au luat rezervele in primire, vor vinde gazul la pretul pietii, ca doar nu face nimeni acte de caritate.
3. Merita distrugerea definitiva a rezervelor de apa si otravirea pamantului ?
4. Cat ai luat ponta?

PS: DACA ASTA NU MAI ESTE TRADARE ATUNCI, CE DRACU ESTE?
….
PE CAT PUNEM PARIU CA PRETUL GAZELOR VA CRESTE ANUL VIITOR?!
>>>>>

VIDEO DRAMATIC! Gazele de sist pot aduce apocalipsa! Atentie, imagini incredibile! (click pentru a vedea adevărul)



  1. SLAVU IOAN on said:
     
    4
     
    0
     
    i
     
    Rate This

    Quantcast
    OPINIE: Tunurile Roşia Montană la fel ca şi gazele de şist, au fost “proiectate şi confecţionate” de Băsescu prin relaţii internaţionale aşa zis “de excepţie”, în scopul bunăstări unor firme transnaţionale de sorginte canadiană (cu ceva rădăcinuţe româneşti) şi americană (pur sânge) în defavoarea bunăstării cetăţeanului furnică, românul.

  2.  Dacă la tunul Roşia Montană au mai participat cu mult patos cam majoritatea guvernanţilor din 1997 şi până în prezent, la tunul gaze de şist putem vorbii concret doar de Băsescu, Boc, Ungureanu şi Ponta, cu un larg sprijin al breslei politice.

  3.  Aşa că ATENŢIE CETĂŢEAN FURNICĂ!!!… la ce vei vota în viitor, sau dacă mai are rost să votezi ceva, pentru că de ales nu poţi alege decât RAPANDULE.

  4.  Pentru o mai bună înţelegere a opiniei mele, cititorule!… îţi fac trimitere la panfletul lui Tănase, atât de valabil azi, după 70 de ani plini de sacrificiu pentru cel puţin trei generaţii de români (bunici, copii şi nepoţi).

  5. “Şi cu asta ce-am făcut?”
    Ne-am trezit din hibernare
    Şi-am strigat cit am putut:
    Sus Cutare! Jos Cutare!?
    Şi cu asta ce-am făcut?

  6. Am dorit, cu mic, cu mare,
    Şi-am luptat, cum am ştiut,
    S-avem noua guvernare?
    Şi cu asta ce-am făcut?

  7. Ca mai bine să ne fie,
    Ne-a crescut salariul brut,
    Dar trăim in sărăcie?
    Şi cu asta ce-am făcut?

  8. Ia corupţia amploare,
    Cum nicicând nu s-a văzut,
    Scoatem totul la vânzare?
    Şi cu asta ce-am făcut?

  9. Pentru-a câştiga o pâine,
    Mulţi o iau de la-nceput,
    Rătăcesc prin ţări străine?
    Şi cu asta ce-am făcut?

  10. Traversăm ani grei cu crize,
    Leul iar a decăzut,
    Cresc intruna taxe-accize?
    Si cu asta ce-am făcut?

  11. Totul este ca-nainte,
    De belele n-am trecut,
    Se trag sforile, se minte?
    Şi cu asta ce-am făcut?

  12. Se urzesc pe-ascuns vendete,
    Cum nicicând nu s-a văzut,
    Ţara-i plină de vedete?
    Şi cu asta ce-am făcut?

  13. Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
    E sloganul cunoscut;
    Iarăşi am votat ca proştii.
    Şi cu asta ce-am făcut?

  14. Dacă vorbim de SCOP, atunci ar cam trebui meditat mai mult şi transpuse în practică, vorbele filozofului şi patriotului nostru Octavian Paler, citez “România este patria mea, restul sunt doar ţări.”
  15. =================================================================
  16. ========================================================
  17. =======================================

  18. =======================================


  1. =========================================================
  2. ==================================================================

31 de comentarii:

  1. Gazele de şist, un pericol controlat.
    -----------------------------------------------
    Explozii în subteraran şi maşini care provoacă mici cutremure. Deşi sună rău, metodele prin care specialiştii caută petrol şi gaze în România se folosesc de zeci de ani. Dacă sunt corect făcute, nu reprezintă niciun pericol, spun specialiştii. Aceleaşi tehnici le utilizează şi americanii de la Chevron care desenează harta subsolului din Constanţa şi Vaslui.

    După ce au făcut radiografia solului în apropiere de Pungeşti, americanii de la Chevron şi-au mutat toate utilajele în Dobrogea, unde au concesionate trei perimetre. Aici, utilajele întinse pe 1.100 de kilometri vor face harta subsolului.

    Aparatele înfipte în pământ captează unda seismică produsă de explozii sau de mașinile uriașe.

    „Greutatea maşinii este în jur de 22 de tone acesta este modelul frantuzesc, evaluat la jumătate de milioan de euro”, a explicat Romel Blindu, tehnician.

    Scopul este realizarea unei hărţi detaliate a structurii subsolului. În câteva luni de prelucrare digitală a datelor americanii de la Chevron vor afla dacă găsesc gaze de şist în Dobrogea. Abia apoi vor instala sonde cu ajutorul cărora vor afla şi volumul zăcământului de gaze.

    „Această primă fază, cea de explorare, va dura aproximativ cinci ani. După ce vom trece la faza următoare, cea de producţie sau de exploatare, aceea va dura 25 până la 30 de ani”, a explicat Thomas Holst, director general Chevron Romania.

    Petroliştii spun că fracturarea hidraulică va fi folosită abia când se va începe extragerea gazelor. Şi nici atunci nu ar avea de ce să se teamă oamenii. Exploatarea gazelor de şist poate duce la poluarea pânzei freatice şi la apariţia în zonă a unor microseisme numai în cazul unor accidente sau a unor situaţii excepţionale, spun specialiştii. Dacă operaţiunile se fac ca la carte, riscurile sunt minime.

    „Se teme toată lumea este că se infestează apa. Ea nu se poate infesta cu lichidul care se introduce pentru a se face fracturarea hidraulică pentru că de la zona de fracturare şi până la acquiferul respectiv am o succesiune de roci, de 500 de metri minumum”, explică Cornel Dinu, prof. dr. la Facultate de Geologie şi Geofizică.

    Un alt posibil efect, dacă fracturarea nu este făcută corect, este apariţia unor mici cutremure de o magnitudine de cel mult 2,8 pe scara Richter.

    http://ro.stiri.yahoo.com/gazele-şist-un-pericol-controlat-171154692.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Primarul din Pungeşti se teme pentru viaţa lui.
    ===================================
    Dispariţia primarului din Pungeşti: Edilul ţine legătura doar cu Consiliul Judeţean. Mircia Vlasă "se teme pentru viaţa lui"

    Au apărut primele posibile explicaţii privind dispariţia primarului localităţii Pungeşti, judeţul Vaslui. Consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean spune că Mircia Vlasă se ascunde pentru că se teme pentru viaţa lui, după ce şi-a dat seama că protestatarii care se opun explorării gazelor de şist au aflat că terenul pe care ar fi trebuit să înceapă lucrările îi aparţine.

    Între timp, primarul ţine legătura doar cu şefii Consiliului Judeţean, prin telefon, cărora le-a spus că a primit ameninţări şi că se teme pentru viaţa lui. Iar angajaţii primăriei nu ştiu unde se află contractul semnat cu Chevron pentru explorare.

    Compania Chevron a concesionat trei suprafeţe de teren de aproape patru hectare pe care urmează să se facă explorarea: de la Mănăstirea Mălini şi din proprietatea primarului două părţi aproape egale, dar şi o suprafaţă de numai câteva zeci de metri pătraţi de la o localnică.

    Reprezentanţii Chevron au venit în Pungeşti în toamna anului trecut. Cel mai probabil, tot atunci primarul Mircia Vlasă le-a pus la dispoziţie terenul de aproape două hectare. Potrivit unei discuţii între reporterul Digi24 şi un angajat al primăriei, filmată cu camera ascunsă, primarul ar spune că documentele au fost semnate în 2012, între compania americană Chevron şi proprietarii terenurilor din Pungeşti.

    „Angajat primărie: Nu-şi aduce aminte, dar e în 2012 făcut!
    Reporter: Contractul e încheiat în 2012?
    Angajat primărie: Da.
    Reporter: Între dumnealui şi compania americană?
    Angajat primărie: Între toţi!”

    „Reporter: Pe terenul acela al primarului de acolo din luncă, cine a plătit impozitul până acum?
    Angajat primărie: Nu-i plătit.
    Reporter: Nu-i plătit? De cât timp nu este plătit?
    Angajat primărie: Nu ştiu, nu-i plătit.

    Reporter: De cât timp?
    Angajat primărie: Niciodată poate.
    Reporter: Din 2005 adică, de când l-a luat?
    Angajat primărie: Nu-i plătit.
    Reporter: Deloc?
    Angajat primărie: Din 2006, 2007 e luat terenul acolo.
    Reporter: Dar cine ar fi trebuit să plătească impozitul?
    Angajat primărie: Proprietarul.
    Reporter: Adică primarul.
    Angajat primărie: Păi da.”

    Informaţia ajunsă abia recent la urechile localnicilor a provocat o revoltă în comună. Primarul nu mai e însă de găsit de luni, de când au început protestele, dar a vorbit la telefon cu şefii de la Consiliul Judeţean. Ei susţin că este o simplă coincidenţă că Chevron şi-a instalat sonda pe terenul primarului. Companie ar fi făcut asta pentru că studiile ar fi arătat că de acolo pot scoate cea mai mare cantitate de gaze.

    „Primarul - şi putea fi orice altă persoană -, nu are nici o vină. Am analizat această situaţie vis-a-vis de acuzele care i se aduc. (...) Din păcate nu ştiu unde este sigur, am vorbit cu dumnealui să văd dacă este teafăr, dacă sunt probleme, dacă lucrurile de acolo sunt în regulă, şi mi-a spus că dumnealui se teme pentru viaţa lui, că a primit ameninţări”, a declarat într-o intervenţie telefonică la Digi24 Valeriu Caragaţ, consilierul preşedintelui CJ Vaslui.

    Protestatarii aşteaptă explicaţii de la primarul pe care l-au ales. Dar cum Mircia Vlasă nu apare în faţa consătenilor, iar consilierii locali au recunoscut că au votat proiectul pe genunchi, oamenii din zonă sunt decişi să continue protestele.

    http://ro.stiri.yahoo.com/dispari%C5%A3ia-primarului-din-punge%C5%9Fti-edilul-%C5%A3ine-leg%C4%83tura-doar-220414608.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, muciciacios merci ca m-ai inbelit la oaua!

      Oamenii au dreptate.

      Ștergere
  3. 'Mneatza !
    Greatza !

    Si hop, si hop !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neaţa uăi! Eşti cam scump la vedere. Ori ţi-ai făcut şi tu u ONG pentru maidanej? Io îţ recomand să-ţ faci unul pentru maimuţî maidanezî, aşa cum ie Cezar belitu".

      Ștergere
    2. Fusei la o inmormanciune, bre, p-aciulea p-aproape !
      Neprogramata, asea briusc !

      Ștergere
    3. Uai, eo cred ca rumanii istia nu-i sanatosi la dibla !
      Cu mortul pe masa, de nu s-a ras, fro 3 zile, pe viata si pe moarte !
      Feri doamne sa te pui cu niste babornite in stare de semi-muci, cu cateva tuici bune in glanda !

      Oameni nebuni bre !
      Imi refac acusica testamentul ! Decat sa se intample si la mine fro circareala, mai bine la cuptior, derect de la morga !

      Ștergere
    4. Pese: de cate ori ma bagam si eo in seama, ca sa faca ciocu mai mic, ca se aozea dreaq pana la capatul satului, ma si luau hoastele la shto !
      Una ni-o spus ca ar hi bine sa mai fac schimb cu decedatul, sa se mai odihneasca si el, ca oricum nu-i nicio diferenta si nu se observa ! Cica mai fac si eo un ban cinstit, la priveghi !

      Babe nebune !

      Ștergere
    5. Pese: alta ni-o spus cacand umblu prin casa sa fluier tot timpul, ca prea seman cu racoritul si se sperie ca o inviat ala !

      Ale dreaq hoaste !

      Ștergere
    6. Pese: uai, nici cand venea popa cu dascalu, spre seara, ca sa-i cante nush ce linistitului, babele astea nebune nu puteau hi serioase ! Noroc ca parastasul s-o facut pe la nush ce multinationala de asta speciala, din sat, in organizarea de nunti, botezuri, mormanciuni !

      Ștergere
  4. Uai, vad ca merge treaba p-aciulea ! Ceas !

    Ia-n sa vad si eo ce s-a mai produs ieri, alaltaieri...

    RăspundețiȘtergere
  5. Muei oIo, cind mai pleci la mormintarea altuia, lasa un belet, sa nu stam cu inima-n git, molie ce esti!

    RăspundețiȘtergere
  6. tonti rozatorii..stau si molfaie dim ..reparatia data de PONTA !
    ...se vaita unul...ba muream de foame ! Aveam 2500 lei ..rata la banca ! ..acu imi ajunge si de un wisky !
    Pentru alocatia copiilor nu s-a gasit nici macar un leut in plus ! LasViurel Victoras Ponta ca vin ele alegerile uite ..acusica...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai mare greseala a lu PONTA !

      Ștergere
    2. Da muei, la urmatoarele alegeri cistiga detasat ,,miscarea poponara,,. Ori cacat in limba turca impreuna cu otv si huoOprea.

      Ștergere
  7. Suji ojo! Dupa ce ca ai tras statul in piept din prima zi de liceu pina in ultima zi se serviciu, acum faci pe sfintul pacnutie. Fa cerere sa-ti ia pensia pe care ai primit-o dupa 4spre10 ani de meditatie in felatie, tu fiind la capatul deschis al tevii.

    RăspundețiȘtergere
  8. AICI RADIO EREVAN. TRANSMITEM MELODIA PREFERATA A LU' CEZAR MUCI PE FATZA CE-I HALESTE CU DULCEATZA:

    "CEZARIKA, HOP, HOP, HOP
    SA TI-O DAU MAIKA LA CIOK
    SI-N FINAL MUEY CEZARIKA
    SA MA PUPI IN GAURIKA!"

    RăspundețiȘtergere
  9. Jiagaaa- jiagaaaaaaaaa! Bagati mare cu ,,relaxarea'', ca de muine o luam iar in brate.
    Gogonica, gura mica, ca o ei la... mestecatoare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Gogonica, hop, hop, hop,
    La muian sa-ti punem dop,
    Si de-o fi si-o fi sa fie
    Ti-o vom da cu alifie...

    RăspundețiȘtergere
  11. CEZARIKA,BIET NEBUN
    SUGE-MI TEAVA DE LA TUN!
    IARA BIS-URI DE-O SA VREI
    SUGE-I SI LUI MP3!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt pe F-Labuci..tzaranilor cu baligar supt unghiute si -o militianca in curul gol da cu pulanul in mana ! Veniti de va tin puterile..intelectuale!!

    RăspundețiȘtergere
  13. ..si pe Ro Army 230 cand ma plicti..

    RăspundețiȘtergere
  14. Orasan de mahalaia mai sari in o,o mea!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buei copii, lasati maimuca in pace, ca acu face recrutari pentru PPPPPPDDDD-ul lui Huoprea!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cercetare: Maimuţele aşteaptă răspunsul interlocutorilor înainte de a continua o conversaţie
    -----------------------------
    Saguin, o specie de maimuţe mici din America de Sud, cu smocuri de păr la urechi, "vorbeşte" într-un mod asemănător cu cel al oamenilor, aşteptând ca interlocutorul să termine ce are de spus înainte de a continua o conversaţie, au constatat oamenii de ştiinţă americani, potrivit bbc.co.uk citat de Mediafax.
    Cercetătorii au înregistrat sunetele maimuţelor în timp ce strigau unele la altele, din spatele unei cortine. Fiecare animal striga, după care aştepta ca celălalt să răspundă, înainte de a striga din nou. Rezultatele sugerează "un traseu evolutiv alternativ" pentru modul de conversaţie al oamenilor.
    -----------------------------
    Muei, asta, babuinul de saguin ie sigur Cezarika Putza Mica, alias Petrika!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.cotidianul.ro/cercetare-maimutele-asteapta-raspunsul-interlocutorilor-inainte-de-a-continua-o-conversatie-224840/

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri