Google Translate

duminică, 6 octombrie 2013

Despagubire uriasa pentru familia lui Becali! Statul le da banii. 65 de milioane de euro! Exista o decizie definitiva si irevocabila a ICCJ.


VESTEA care trebuie sa umple conturile Stelei! 65 de milioane de euro si REGHE isi face echipa adevarata de LIGA! Anuntul incendiar:  
Steaua are, cel putin teoretic, sansa de a-si mari bugetul substantial.


65 de milioane de euro va primit despagubire pentru un teren retrocedat nepotul lui Gigi Becali - Vasile Geambazi, cel mai de incredere nepot al sau.

Tanarul detine, alaturi de tatal sau, 93% din Steaua, chiar daca in mod normal toata lumea stie ca Gigi Becali e patron.

Este vorba despre un teren in Voluntari, de 21 de hectare, pentru care exista o decizie definitiva si irevocabila a ICCJ.


Chiar daca autoritatile vor sa-i dea banii in transe, pana in 2019, acesta a facut o cerere prin care solicita suma pe loc, in cel mai scurt timp. Pana la o decizie privind modalitatea de plata mai raman doar cateva zile si o simpla sedinta de judecata.

Pare greu de crezut ca banii sau macar o parte din ei vor ajunge in conturile Stelei, insa Reghecampf si jucatorii pot sa viseze frumos la o infuzie de capital care ar garanta un parcurs european fara precedent pentru Steaua in sezoanele urmatoare.

Sursa:
http://www.sport.ro/liga-1/vestea-care-trebuie-sa-umple-conturile-stelei-65-de-milioane-de-euro-si-reghe-isi-face-echipa-adevarata.html
==================================
====================================================
=================================================================

Ca o curiozitate!
Cine ce mai stie despre cele aparute in presa pe la inceput de 2013?
Aici ce or mai fi facut INSTANTELE? Dar "organilii"?
=======================================
==========================


INTERCEPTĂRI. Puiu Popoviciu voia să-i ia Palatul lui Gigi Becali. Fostul şef al DGIPI: „Nu vreau şef, nu mai pot să f...t!”

Saturday, 19 January 2013. 13532 vizualizări, 95 comentarii, 14 voturi

Omul de afaceri Puiu Popoviciu era într-un război de durată cu Gigi Becali. Motivul: finanțatorul Stelei l-a denunțat la Parchet, în 2006, atunci când a pus mâna pe aproximativ 224 de hectare de teren în nordul Capitalei. Prejudiciul: 1.000.000.000 de lei

Palatul lui Gigi Becali din strada Aleea Alexandru era una din țintele lui Puiu Popoviciu: o lovitură de imagine dată adversarului său.

Arestarea lui Gigi Becali a fost un prilej de bucurie pentru omul de afaceri Puiu Popoviciu. Becali a fost reținut pe 1 aprilie 2009.

Milionarul Puiu Popoviciu (54 de ani) ducea un război, prin intermediul oamenilor săi din serviciile secrete, împotriva lui Gigi Becali (55 de ani). „Evenimentul zilei” dezvăluie detalii inedite din interceptările DNA, în dosarul „Agronomie”, în care Popoviciu este acuzat că şi-ar fi însuşit ilegal mai multe zeci de hectare din Băneasa, prejudiciul adus fiind de un miliard de lei. În discuţiile pe care le avea cu Cornel Şerban, fostul şef al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, şi cu Petre Pitcovici, şeful Diviziei Operaţiuni din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), omul de afaceri se interesa de situaţia lui Gigi Becali.

„Este chelit rău”
Ţinta sa era să pună mâna pe palatul lui Gigi Becali de lângă Guvernul României. „Este chelit rău, foarte fricos”, explica Puiu Popoviciu într-o discuţie telefonică. Motivul: Gigi Becali s-ar fi împrumutat cu suma de patru milioane de euro, cu o dobândă de 8-9%, iar banii i-ar fi folosit în campania electorală pentru europarlamentare. Pentru această sumă a pus garanţie palatul său.
Puiu Popoviciu nu şi-a ascuns satisfacţia atunci când a aflat că Gigi Becali a fost reţinut, în aprilie 2009, pentru sechestarea unor interlopi din clanul „Geamănu’”. „O să ne îmbătăm ca porcii!”, îi ţinea hangul un amic. Cu doar o săptămână înainte, la sfârşitul lunii martie 2009, chiar Puiu Popoviciu fusese reţinut în dosarul de corupţie. El a stat o noapte în arest. „I-am lăsat o conservă de fasole în celulă”, se amuza acesta.

*** Puiu Popoviciu se lăuda cu relația sa cu Traian Băsescu. Administrația Prezidențială: discuțiile din dosar, ”regretabile invenții”
Lupta pentru Băneasa
Omul de afaceri era supărat că Becali s-a dus cu reclamaţii la mai mulţi procurori, printre care şi Eugen Cojocaru- implicat în dosarul examenelor trucate de la Institutul Naţional al Magistraturii. Miza disputelor dintre Popoviciu şi Becali au fost cele 224 de hectare deţinute de Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti. Atunci când Popoviciu s-a asociat cu Universitatea, prin intermediul rectorului Ioan Niculae Alecu, Becali s-a dus cu denunţul la Parchet.

„Frauda făcută de profesorul Alecu, în cârdăşie cu Puiu Popoviciu, constă în faptul că, deşi era ilegal, au făcut asociere şi au subevaluat terenul. Valoarea de piaţă la evaluare era aproximativ 500 de euro/metru pătrat şi ei l-au evaluat la aproximativ 7 euro/metru pătrat, deci un prejudiciu de aproximativ 1.000.000.000 de euro adus statului, cel mai mare din istoria României”, explica Gigi Becali, pe 14 iunie 2006.

„Nu vreau şef, nu mai pot să f...t!”

Fostul şef al DGIPI, Cornel Şerban, explica ofiţerului DNA, Ion Motoc, pe 15 ianuarie 2009, de ce nu vrea să fie numărul 1 în serviciul secret al Ministerului de Interne.

Cornel Şerban: Ei, foarte bine, să fie! Ideea care este că…mi-au propus să mă duc…numărul unu şi n-am vrut să mă duc pentru că nu mi-am belit viaţa...
Ion Motoc: Colo...
Cornel Şerban: Nu mai pot să f...t, să mă duc la un f...t. Nu mai pot să...
Ion Motoc: N-ai! Acolo eşti legat de mâini şi de picioare.
Cornel Şerban: Nu, da’s flash-uri de-ţi ia viaţa dinspre, că ai f...t-o p-aia, ai f...t-o p-aia şi face seriale cu de-alea şi n-am nevoie!
Ion Motoc: Corect.
Cornel Şerban: Aşa... numărul doi e relaxant. Ei...ai apucat ceva să vezi cu ăsta?
Ion Motoc: Da! ţi-am zis! Deci, mai mai am să fac eu, să cer nişte adrese

*** Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost trimis în judecată în dosarul ”Afacerea Băneasa”

„I-am lăsat o conservă de fasole în celulă!”

27 ianuarie 2009
Puiu Popoviciu: A luat de la Chinezu’ înainte de campania electorală patru milioane, cu opt nouă la sută pe lună.
Cornel Şerban: De la Chinezu’?
Puiu Popoviciu: Chinezu’!
Cornel Şerban: A, de la...!
Puiu Popoviciu: Paul Chinezu’! Pârvu, cum îl cheamă!
Cornel Şerban: Îhî, la...
Puiu Popoviciu: Care are Vitan-Bârzeşti!
Ion Motoc: Da,da. Şi la ăla trebuie să-i dea bani. Dobândă, bani.
Puiu Popoviciu: Şi gurile rele zic că ar fi pus gaj casa asta de pe Aviatorilor, garanţie.
Ion Motoc: Ce, Palatu’! Şi el la „Palat” (râde)
Puiu Popoviciu: Nu ştiu cum să aflu dacă e aşa, că aş cumpăra şi aş...(râde)
Cornel Şerban: Da (râde), nu e complicat

2 aprilie 2009
Domn: Te-ai trezit...te-ai trezit bine dispus?
Puiu Popoviciu: Da!
Domn: Îm.. (râde)
Puiu Popoviciu: Da!
Domn: Voiam să te întreb dacă ai făcut curat acolo în celulă, că uite, că mai vine un musafir acum...
Puiu Popoviciu: I-am lăsat o conservă de fasole în celulă.
Domn: Aoeleu, păi s-ampuţit aia mă, aia....Da, da,...(râde). Am vorbi cu…
Puiu Popoviciu: Da.
Domn: ...o prietenă de-a mea, de la Investigaţii.
Puiu Popoviciu: Aşa.
Domn: Mi-au zic că au probe...au probe împotriva lui.
Puiu Popoviciu: Serios?
Domn: Da...Pe lângă interceptări au şi o filmare.
Puiu Popoviciu: Ei, na!
Domn: Da, da,da! O cameră de când i-au luat pe ăia de pe stradă, de i-au băgat la portbagaj.
Puiu Popoviciu: Da’ pe cine a luat că, nu, nu ştiu amănunte, eu abia am deschis televizorul.

*** INVESTIGAȚIE EVZ Puiu Popoviciu, DEMOLATORUL din Kiseleff 39. Cum a ajuns RECHIN imobiliar GINERELE TEMUTULUI prim-vicepremier comunist "Dincă-te-leagă"

Sursa: INTERCEPTĂRI. Puiu Popoviciu voia să-i ia Palatul lui Gigi Becali. Fostul şef al DGIPI: „Nu vreau şef, nu mai pot să f...t!” > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/puiu-popoviciu-voia-sa-i-ia-palatul-lui-gigi-becali-1019982.html#ixzz2gwUWxYTD
EVZ.ro
=====================================================================
=====================================================
=======================================

7 comentarii:

  1. "Statul LE DA BANII" !
    Si, de unde pula mea cea bleaga le da, STATUL, banii ?
    Are statul ista romanesc, asea, un cont propriu si personal ?

    Eo cred ca mai urmeaza o taiere de salarii la bugetisti, maine-poimaine, ca sa dea statul banii lu' alde Jiji Fekali !

    Pentru penziile alea de 390 de lei...pula bani ! Da-o dreaq pe tzatza Leusteanca, ca ei nu-i trebo echipa de fotbal, ca lu Jiji Fekali !

    Eo prepun ca, pentru a-i da banii pe loc, saptamana iasta care vine, statul sa nu dea penziile in octombrie !
    Ca nu-i niciun bai. Romanake intelege, ca e buni la suflet !

    Numa afaceri de afaceri o facut STATUL asta al Romanistanului, de fro jde ani, de cand a inceput marea ciordeala nationala - o opopee fara de sfarsit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iaca, iaca !
      Nici n-am terminat bine de molfait despre marea ciordeala nationala, ca adminu a si mai pus un episod !

      Ștergere
    2. Pese: si ce ma mai bucur ca o sa am o echipa de fotbal, de nivel mUE !
      Eo cred ca nu agricultura, si nici economia subterana scoasa la suprafata vor scoate Romanistanul din criza iasta interminabila, ci Steaua lu Jiji Fekali !

      Ștergere
  2. Ioi, ce-mi mai place !
    ===================
    COMUNICAT NR. 260 Data: 02.10.2013
    Control privind selecţia militarilor care pleacă în Afganistan
    Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a dispus efectuarea unor verificări amănunţite ale Corpului de control şi inspecţie şi Direcţiei de prevenire şi investigare a corupţiei şi fraudelor din M.Ap.N. Controlul a constat în verificarea unor posibile nereguli în organizarea şi desfăşurarea selecţiei militarilor pentru încadrarea detaşamentelor ce vor fi dislocate în teatrul de Operaţii din Afganistan în perioada următoare. În urma cercetărilor, din totalul celor peste 850 de militari chestionaţi, niciun militar nu a afirmat ca i-ar fi fost solicitate sau că a oferit foloase necuvenite, sub formă de sume băneşti sau diverse cadouri ori avantaje. 18 militari au formulat observaţii şi sesizări privind unele aspecte tehnice ale derulării selecţiei. Fiecare din aceste cazuri a fost analizat punctual, a fost soluţionat şi comunicat celor interesaţi, neinfluenţând, însă, rezultatele procesului de selecţie deja încheiat. În urma concluziilor rezultate, ministrul apărării naţionale a dispus ca, pe viitor, în procesul de selecţie să fie prezent şi un reprezentant al Statului Major General. Totodată, ministrul Duşa a luat în calcul şi unele măsuri de îmbunătăţire a comunicării dintre diferite eşaloane şi comisiile de selecţie, pe de o parte, şi militarii participanţi la selecţie, pe de altă parte, în sensul unei mai bune explicări a criteriilor, baremelor şi standardelor de selecţie. Biroul de Presă

    http://www.mapn.ro/cpresa/14304_Control-privind-selec%C5%A3ia-militarilor-care-pleac%C4%83-%C3%AEn-Afganistan#sthash.utJqoebI.dpuf
    =============================

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioi !
      Deci, ciuciu nereguli, n-asa ? Pai in ce tara traim noi aciulea ?
      "Nereguli" ie numa' in capul unor rau-voitori, care vor sa scada nivelul de incredere in armata !

      Si, cu asta, Inspectoratul Armatii, ori Corpul de Controale, cum ii zice acusica, a rezolvat problema !
      Iar ministru se bucura, tare de tot ! Ca a mai fost fraierit, inca o data, de niste dinozauri, care manaresc toate afacerile astea cu selectiile !

      1. Uai, pai cine dreaq e bou sa se dea singur in gat ca a dat spaga ?
      Din totalul celor peste 850 de militari chestionaţi, niciun militar nu a afirmat că a oferit foloase necuvenite ! Pai si normal, ca de altfel ti-ai futut norocul ! Te baga procororii cu biblia supt brat derect la dare de mita ! Coleg cu Jiji Fekali ajungi !

      2. Idiotii astia de la Controalele Armatii, specializati in scormonit cacat si luat de declaratii, au impresia ca "foloasele" astea se dau, asea, de-a'npulea, ca la taraba, in piata de legume !
      Nu teotea, fiecare bastan de asta instelat, cu coaiele mari in izmene, are cativa baieti de baieti simpatici, ori neamuri directe, ori pretini de familie, ori soferii personali, ori stranepotii nevestii, ori pretinu' lu pretinu din scoala, ori fostii subordonati de cand ierea pe la regiment, etc, pe care-i "sustine" la selectie ! Si, aciulea, e vb de marimea coaielor: cine le are pana la genunchi, ii pleaca toti la miziune ! Numa da un telefon, de genul "Ba, vezi ca am si eo 4 baieti acolea, la selectie. Ai grija de ei !" iar treaba-i ca si rezolvata ! Si, tot asea, in functie de ce ai in pantaloni si pe umar ! Ca in cap poti sa ai si vid, ca nu conteaza !
      Iar baietii de baieti, care au reusit instant la selectie, stiu din generatie in generatie ca trebo sa hie atenti cu sefu', ca de altfel mai pupa o pula la misiune ! Chestiile astea-s puse bine la punct, numa Roby Horvat Pozitiv ar putea sa le destructureze, cand o iesi din spitalul din Niu Iorc !

      3. Ministrul a ordonat sa participe si un reprezentant al MStMeului !
      Extraordinar ! Pai, daca nu stie domnu' de la Dezbinarea Nationala, se cam dau lupte grele cand vine vorba de participarea la astfel de evenimente ! La un moment dat se cam adunau toate esaloanele, si superioare, si mai superioare, la selectiile astea ! Toate structurile aveau reprezentanti bagatori de seama si adunatori de...concluzii !

      4. Si chiar de s-ar fi descoperit ca frun pulete mai prostalau si-a dat singur muie si a recunoscut ca a dat spaga, Meapeneul tot cacatul asta de comunicat l-ar hi dat !
      Doar nu crede cineva ca onor ministerul si-ar hi dat, public, de unul singur automuie si ar fi recunoscut ca s-au dat spagi, si ca valoarea lor depaseste jde mii de euro, si ca jde cadre cu fonctii bla-bla sunt in curs de cercetare, si ca Deneaul s-a autosesizat si s-a bagat si el la o miutza, etc ! Pai cine-i idiot sa scoata in presa, ori pe sticla asea ceva !
      Texte de adormit copchiii si bani tocati de pomana, cu misiunile astea contrafacute !
      Sireacii controlori, s-au dus cu temele facute si au venit cu concluziile altora !

      De curiozitate, vreti sa-l intreb pe vecinul de la parter, care are o misiune in Bosnia, 2 in Irak si una in Afga, cu cat a cotizat ?

      Ioi !

      Ștergere
  3. ....hai lasa plosca ! ..baga mare ..!

    RăspundețiȘtergere
  4. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP
    SA TI-O DAU MAMA LA CIOK!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri