Google Translate

duminică, 27 octombrie 2013

Hidrolectrica. Este o NEBUNIE!!! Cum se negocia şpaga... "Sunt dispuşi, în loc de şapte sute cincizeci, să dea nouă sute de mii sau poate, cum negociem, chiar un milion"... Euro, băă... euro!

 
STENOGRAME.
Cum se negocia şpaga la Hidroelectrica:
"Sunt dispuşi, în loc de şapte sute cincizeci, să dea nouă sute de mii sau poate,
cum negociem, chiar un milion"

În refereratul prin care DNA solicită arestarea preventivă a lui Ioan Mihăilă consilier al ministrului delegat pentru Energie şi a lui Eugen Brădean, director în cadrul Hidroelectrica, au fost inserate stenograme care arată cum se negocia mita de 1,4 milioane euro pentu un contract de 260 milioane euro.

În discuţii Eugen Brădean l-a pomenit şi pe ministrul pentru Energie, Constantin Niţă. În acest dosar Remus Vulpescu, directorul de cabinet al ministrului de Finanţe, Daniel Chiţoiu, este cel care a denunţat actele de corupţie de la Hidroelectrica cercetate de DNA.

Stenogramele din dosar sunt între Remus Vulpescu şi Eugen Brădean. Cel din urmă încerca să îl convingă pe Vulpescu să voteze pentru contractul de 260 milioane euro de care urma să beneficieze ENERGON POWER&GAS S. R.L din Cluj, al cărei reprezentant este omul de afaceri Rareş Criste. Stenogramele redau o discuţie din data de 19 octombrie, la nouă zile după ce Remus Vulpescu sesizase DNA în privinţa mitei.

Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventivă a a lui Ioan Mihăilă consilier al ministrului delegat pentru Energie şi a lui Eugen Brădean, director în cadrul Hidroelectrica.
-------------------------------------------

BRĂDEAN EUGEN: Ziceam că ăla e, într-adevăr, contractul …(neinteligibil)…uită-te şi tu, să vezi. Eu am făcut nota draft. Mai rămâne ca să răspundă la solicitarea  aia…pe care am făcut-o. Ai văzut cum arată?...Că ei au venit cu o altă…contra-ofertă, ca să zic aşa, în sensul că, la fel putem şi noi să ne facem că plouă, cum ar fi, că fac pe treaba aia,… ştii?...dau avansul şi dup-aia au surpriza neplăcută că nu se face…au venit cu contra…răspuns,… ştii?...că de unde au garanţia că se fac, că nu e vorba de bani, aicea e vorba că de unde….că dup-aia rămân ei. Că ce fac, ne aleargă pe noi doi, …(neinteligibil)…nu ştiu cealaltă persoană, …(neinteligibil)…că niciodată n-au făcut, n-au dezvăluit cine, identitatea…., mă refer la mine, ştii?....Să m-aleagă pe mine?...Şi au făcut altă auto-ofertă, în sensul că au plusat încă o sută cincizeci de mii de euro, vis-a-vis de …(neinteligibil)… din ţară. Adică să… au zis domne,  sunt dispuşi în loc de şapte sute cincizeci, să dea nouă sute de mii sau… poate, cum negociem, poate chiar un milion. Dar nu probase. Şi eu m-am ţinut…şi eu m-am ţinut cu avansul, şi urma să ne mai auzim peste trei zile, adică duminică, adică mâine. Vedem…!

VULPESCU DUMITRU REMUS: Asta e pe încredere, aşa, pă ce?
 BRĂDEAN EUGEN: Ştiu eu, eu ţi-am zis …(neinteligibil)…cu părerea . Numai că şi ei au venit cu aceeaşi chestie, de unde …(neinteligibil)…facem, şi dup-aia…(neinteligibil)…au venit cu aceeaşi…n-au zis nu categoric, da’…nu…nici… da’ nici da…, ştii?
 VULPESCU DUMITRU REMUS: Bun, şi?
 BRĂDEAN EUGEN:… în clipa aceasta…(neinteligibil)…mai bine că nu sunt…că dă banii…

VULPESCU DUMITRU REMUS: Şi când vor să facă….? Bun, hai să presupunem….
BRĂDEAN EUGEN:…imediat, imediat….au zis că în câteva zile…
VULPESCU DUMITRU REMUS: Păi care, băi, imediat, că trebuie şedinţă de Consiliu de Supraveghere…
BRĂDEAN EUGEN: Nu, mă refer…nu, am crezut că te referi la plată…nu, când vor să facă, e pe douăş’nouă licitaţia, şi eu vreau să o bag în şedinţă, na, pe douăş’doi…pe douăş-doi …
 ……………………………………………………………………
BRĂDEAN EUGEN: Nu, ştiu…eu, ca să mă înţelegi tu pe mine, eu de ce nu am zis…eu, personal…(neinteligibil)…tot la fel m-a …(neinteligibil)…şi pe mine, …(neinteligibil)…şi e vorba de încredere, tu n-ai, normal, cum să ai încredere…poate-l cunoşti, poate nu-l cunoşti….eu cunoscându-l de foarte mult timp, am încredere, dar n-am cum să-ţi cer ţie şi…nici eu, dacă aş fi în locul tău, n-aş…probabil aş gândi la fel…(neinteligibil)…
VULPESCU DUMITRU REMUS: …cinci zile de convocare…
BRĂDEAN EUGEN: …cu atât mai mult…da, şi dacă se convoacă de luni, pot să convoc de luni, douăş’unu, pentru…
 ……………………………………………………………………
VULPESCU DUMITRU REMUS: Dă-mi-l, na!
 BRĂDEAN EUGEN: L-am printat, dacă-l vrei!
 VULPESCU DUMITRU REMUS: Da. Dă-mi-l, că nu l-am printat.
 BRĂDEAN EUGEN: Da’…ţi-am zis, e foarte echilibrat…foarte bun…(neinteligibil)…nu e nimic…(n.n. referirea lui Brădean Eugen la mapa de culoare roşie cuprinzând documentele antemenţionate, mapă pe care a înmânat-o numitului Vulpescu Remus)

 VULPESCU DUMITRU REMUS: Mai e altceva înăuntru?
 BRĂDEAN EUGEN: Îhm?
 VULPESCU DUMITRU REMUS: Mai e şi altceva înăuntru?
 BRĂDEAN EUGEN: Ţi-l las…Eu, făcând nota asta draft, l-am abordat pe …(neinteligibil)…Stănculescu din fairplay, nu….fără nici o altă chestie, ştii…(neinteligibil)…spunându-mi că este ok….uite, îţi dau această notă, de fapt pagina mea…(neinteligibil)…tu eşti plecat din ţară…
VULPESCU DUMITRU REMUS: Stănculescu ? Unde a plecat el? A, e în America…
Sursa:
http://www.gandul.info/stiri/stenograme-cum-se-negocia-spaga-la-hidroelectrica-sunt-dispusi-in-loc-de-sapte-sute-cincizeci-sa-dea-noua-sute-de-mii-sau-poate-cum-negociem-chiar-un-milion-11555594
======================================================================
=======================================================
======================================


Vasile Burcu  ///  Ma intreb daca astia isi PERMIT spagi de MILIOANE euro, cu cat s-ar IEFTINI curentul electric [pe care an de an il platim tot mai SCUMP], DACA s-ar STOPA spaga/mita? Ce trebuie facut? Simplu! Arestati si bagati in puscarie ani grei, toti BĂIEŢII DEŞTEPŢI din Energie. INSTAURATA rigoarea Legii, fara CULOARE politica!
=========================================

Cine sunt noii BĂIEŢI DEŞTEPŢI din Energie,
care beneficiau de contractul cu Hidroelectrica
 

Grupul de la Cluj este cel care urma să beneficieze de contractul de 1,5 milioane de euro din energie. Dezvăluirea a fost făcută sâmbătă, la emisiunea Panorama, de la Antena 3.

Grupul de la Cluj este format din fiul unui fost şef de serviciu secret, fiul fostului şef al Poliţiei Cluj, fostul şef de cabinet al lui Videanu şi o fostă angajată a DNA.

Aflaţi, din videoul de mai sus, mai multe informaţii despre "băieţii deştepţi"

 
 

Cei doi au fost denunţaţi la DNA de Remus Vulpescu, membru în consiliul de administraţie al societăţii. Acesta ar fi urmat să primescă 1,4 milioane euro pentru a vota un contract de peste 260 milioane euro, în defavoarea Hidroelectrica. 

Mita a fost negociată la restaurant, arată interceptările făcute de anchetatori. 

Potrivit procurorilor DNA, Remus Vulpescu a fost abordat pentru prima oară în 8 octombrie de Eugen Brădean, director de furnizare al Hidroelectrica. Acesta i-a propus ca în schimbul unei şpăgi să fie de acord ca societatea să încheie mai multe contracte cu o firmă din Cluj.

VIDEO
 

==============================

==============================================
===================================================================
 

Băieţii deştepţi din energie, la un pas "să factureze" statul cu 400 milioane de euro. Efectele contractului cu Hidrolectrica în care şpaga era de 1,4 milioane euro
 
Publicat la: 30.10.2013

Dosarul DNA privind şpaga de 1,4 milioane euro denunţată de Remus Vulpescu, consilierul ministrului Daniel Chiţoiu(PNL), are pe termen lung o miză de cel puţin 400 milioane euro. Un consilier al ministrului Constantin Niţă (PSD) şi un fost director al Hidroelectrica sunt acuzaţi că au vrut să-l mituiască pe Vulpescu pentru ca Hidroelectrica să aprobe un contract de 260 milioane euro, despre care DNA spune că ar fi fost păgubos pentru statul român. Dacă acest contract era aprobat, Energy Holding, Alpiq Romenergie şi Alpiq Romindustries puteau să câştige procesele cu statul român căruia îi cer daune de 400 milioane euro pentru că au fost debranşate de la conducta de curent ieftin.

”Acest contract reabilita, legitima contractele băieţilor deştepţi. Şi acum suntem în litigii cu ei. Acest contract le venea ca o mănuşă. Puteau spune: <>”, a explicat pentru gândul Remus Borza, fost administrator special al Hidroelectrica.

Schema băieţilor deştepţi
Ioan Mihăilă, consilier al ministrului Energiei, Constantin Niţă şi Eugen Brădean director în cadrul Hidroelectrica au fost arestaţi preventiv după ce DNA i-a acuzat de corupţie. Cei doi doreau ca Hidroelectrica să încheie un constract de 260 milioane euro cu un intermediar de energie electrică din Cluj.

Traderul, un băiat deştept din energie, urma să cumpere 7 milioane de megawatti la un preţ preferenţial de 165 de lei/MWh faţă de 175 de lei/MWh, cât este preţul mediu al pieţei. Procurorii spun că paguba minimă ar fi fost de 125 milioane lei. DNA susţine că pericolul cel mai mare era ca Hidroelectrica să intre din nou în insolvenţă.

Pentru această afacere, Ioan Mihăilă, consilierul ministrului Constantin Niţă, s-a angajat să obţină toate aprobările. DNA spune că vânzarea de energie ieftină trebuia aprobată de Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica. Mihăilă, membru în acest consiliu format din şapte persoane, avea deja asigurate patru voturi, inclusiv al lui. A vrut însă o majoritate mai mare. L-a contactat pe Remus Vulpescu, director de cabinet al ministrului Finanţelor, Daniel Chiţoiu (PNL), membru, de asemenea, în acest consiliu. Acesta nu a luat şpaga, ci l-a denunţat la DNA, care l-a reţinut pe Mihăilă şi pe Eugen Brădean , implicat şi el în această "afacere".

Din acestă afacere păguboasă statul pierdea după estimările lui Remus Borza, fost administrator special al Hidroelectrica, nu mai puţin 290 milioane lei.

La rândul său, Remus Vulpescu a declarat la DNA că pierderea putea ajunge chiar şi la 400 milioane euro. Trei intemediari de energie, debranşaţi anul trecut de la conducta de curent ieftin, puteau să câştige de la stat despăgubiri de 400 milioane euro.

În 2012, după ce Hidroelectrica a intrat în insolvenţă, administratorul special al companiei a decis să denunţe contractele cu companiile Energy Holding, Euro-P.E.C., EFT AG, EFT România, Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie. Cele patru companii fac parte din categoria băieţilor deştepţi din energie. În esenţă aceste companii cumpărau curent electric foarte ieftin de la Hidroelectrica şi apoi îl revindeau cosumatorilor din România la un preţ mare. Practic, curentul era achiziţionat mult sub preţul pieţei ,astfel producând prejudicii de sute de milioane de euro statului.

Cine sunt băieţii deştepţi din energie şi cum acţionau ei
Între 2001 şi 2004 Hidroelectrica a încheiat contracte cu 10 companii: Alro Slatina, Elsid, Electrocarbon şi Electromagnetica, Alpiq RomEnergie, Alpiq RomIndustries, Energy Holding, EFT AG, EFT România şi Euro P.E.C. Aceştia sunt cei 10 băieţi deştepţi despre care vorbeşte administratorul special al Hidroelectrica. În esenţă aceste contracte prevăd că Hidrolectrica vinde energie ieftină, sub preţul pieţei, către cele 10 societăţi. Aceşti 10 băieţi deştepţi revindeau energia de la Hidroelectrica altor consumatori la un preţ mult mai mare, astfel realizând profituri substanţiale. Presa a arătat că acest tip de afacere care este în mod clar păguboasă pentru stat are un caracter transpartinic. Contractele păguboase fiind semnate ori prelungite de reprezentanţi atât ai PSD, PDL sau PNL.

După ce statul a denunţat anul trecut contractele cu Energy Holding, Euro-P.E.C., EFT AG, EFT România, Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie au urmat două tipuri de litigii în instanţă. Unele procese erau cele în care statul solicita despăgubiri de la băieţii deştepţi şi altele în care băieţii deştepţi solicitau despăgibiri de la stat considerând că întreruprerea contractelor este nelegală.
Astfel că trei dintre companiile afectate de deconectarea de la curentul ieftin, Energy Holding, Alpiq Romenergie şi Alpiq Romindustries au dat în judecată Hidroelectrica. În cadrul proceselor deschise în intanţă aceste companii au solicitat daune de 400 milioane euro.

Aici intervine contractul pentru care consilierul ministrului Constantin Niţă a vrut să-l mituiască pe Remus Vulpescu cu 1,4 milioane euro.

Un trader de energie din Cluj, ENERGON POWER&GAS S.R.L,  al cărui reprezentant este omul de afaceri Rareş Criste, a apelat la un consilierul ministerial Mihăilă ca să-i faciliteze semnarea unui contract de 260 de milioane de euro. Traderul, un băiat deştept din energie, urma să cumpere 7 milioane de megawatti la un preţ preferenţial de 165 de lei/MWh faţă de 175 de lei/MWh, cât este preţul mediu al pieţei. Procurorii spun că paguba minimă ar fi fost de 125 milioane lei.

Pentru această afacere, Ioan Mihăilă, consilierul ministrului Constantin Niţă, s-a angajat să obţină toate aprobările. DNA spune că vânzarea de energie ieftină trebuia aprobată de Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica. Mihăilă, membru în acest consiliu format din şapte persoane, avea deja asigurate patru voturi, inclusiv al lui. A vrut însă o majoritate mai mare. L-a contactat pe Remus Vulpescu, director de cabinet al ministrului Finanţelor, Daniel Chiţoiu (PNL), membru, de asemenea, în acest consiliu. Acesta nu a luat şpaga, ci l-a denunţat la DNA, care l-a reţinut pe Mihăilă şi pe Eugen Brădean , implicat şi el în această "afacere".

Contractul de care urma să beneficieze ENERGON POWER&GAS S.R.L  era în valoare totală de 260 milioane euro. Remus Borza, fost administrator judiciar al Hidroelectrica şi membru al Consiliului de Supraveghere al companiei, a declarat că, dacă acest contract era încheiat, băieţii deştepţi puteau să folosească acest document drept probă în dosarele lor în care cer despăgubiri de 400 milioane euro. ”Acest contract reabilita, legitima contractele băieţilor deştepţi. Şi acum suntem în litigii cu ei. Acest contract le venea ca o mănuşă. Puteau spune: <>”, a explicat Borza pentru gândul

Potrivit acestuia, băieţii deştepţi solicită despăgubiri de 1,9 miliarde lei, adică peste 400 milioane euro. Această concluzie a fost reţinută şi de către DNA în referatul în care au solicitat arestarea lui Ioan Mihăilă şi Eugen Brădean. ”Impactul generat de încheierea unui astfel de contract asupra dosarelor aflate pe rolul instanţelor de judecată în litigiile pe care Hidroelectrica S.A le are cu traderii de energie electrică pentru contractele denunţate de către administratorul judiciar în cadrul procedurii poate determina respingerea acţiunilor formulate, în condiţiile în care Hidroelectrica susţine că încheierea unor astfel de contracte este profund păguboasă pentru viitorul companiei”, se arată în documentul DNA

Cine apără interesele Hidroelectrica
Unul dintre litigiile dintre Hidroelectrica şi SC ALPIQ ROMENERGIE SRL, unul dintre băieţii deştepţi din energie al cărui contract a fost denunţat, se află cum pe rolul Tribunalului Bucureşti. În acest dosar statul cere daune companiei. În cauză, Hidroelectrica a decis să o angajeze pentru a-i reprezenta interesele pe avocata Paula Mihăescu.

Pe 23 septembrie Directoratul Hidroelectrica din care făcea parte şi Eugen Brădean a decis angajarea a trei case de avocatură pentru a reprezenta Hidro Electrica în procesele din instanţe. Cele trei case de avocatură sunt: Denton, Dragnea şi Asociaţii, Paula Mihăescu, Vilău şi Mitel.

Acum, Paula Mihăescu este avocata care îl apără în intanţă pe Ioan Mihăilă, cel care împreună Eugen Brădean a propus Hidroelectrica încheierea contractului cu ENERGON POWER&GAS S.R.L şi cel care în prima fază a negociat cu Remus Vulpescu o posibilă şpagă pentru aprobarea contractului.

Contactată de gândul, avocata Paula Mihăescu a declarat că se gândeşte să renunţe la contractul de asistenţă judiciară cu Hidroelectrica. ”Nu pentru că ar fi vorba de un conflict de interese, ci pentru că acel contract de reprezentare cu Hidroelectrica nu a fost aprobat de Consiliul de Supreveghere. Din acel consiliul face parte domnul Vuplescu care este denunţător în dosarul în care eu îl apăr pe Ioan Mihăilă. Eu nu am curajul să mai reprezint o companie care este condusă în acest mod”, a precizat Paula Mihăescu pentru gândul.

Avocata a precizat că nu poate aprecia efectul pe care l-ar fi avut aprobarea contractului cu ENERGON POWER&GAS S.R.L  asupra litigiului dintre Hidroelectrica şi  SC ALPIQ ROMENERGIE SRL
Sursa:
=====================================
==========================================
===============================================================

39 de comentarii:

  1. LA MULTI ANI !

    27 D +) Cuviosul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Miticilor din Miticia

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceausescu i-ar fi impuscat pe loc, pe derbedeii astia ! Daca ei discuta despre un milion spaga, asea cum dau eo doi lei la ala din benzinarie, ca mi-a facut plinul si mi-a mozolit geamurile, imi inchipui cum discuta despre milioanele pe care le devalizeaza, acolea, intre ei !
    Pe schinarea poporului, care cica-i ocrotit de sfintele boase !

    RăspundețiȘtergere
  3. Neatza Buna la Zoo + 9! Cezare, merci beaucoup ca inbelitu-m-ai la oaua!

    Buei, nu se mai poate!!!!!!! Astia trebuie barbieriti cu Drujba, tu-le muma-n kur de hoţ- Cezar trege-m-ai de moţ!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tara derbedeilor institutionalizati !
    ========================
    '' (...) V-aţi dat seama, sper, că după lovitura de stat din România, nu s-a mai construit nicio grădiniţă de copii, nicio şcoală, niciun teatru. S-a dărîmat tot! Iar ce-a scăpat nedărîmat sau nevîndut a fost lăsat în paragină! Mai rămăsese gardul de la Casa Poporului, şi poc, hai să dărîmăm încăpăţînatul ăla de gard, doar pentru că pare comunist. Oare gardul ăla ne ţine în starea de sclavie, de sărăcie şi de cobai ai organismelor internaţionale? Să fim serioşi! Credeţi că dacă dărîmăm Casa Poporului scăpăm de dictatorii democraţi mai comunişti decît comuniştii? Nu, nu! Prea-cinstiţii destrămători şi traseişti sînt o specie inexpugnabilă. Zgonea, ştiţi cine e uimitorul purtător al numelui, a luat repede ciocanul în mînă să lovească simbolic Casa Poporului, o extraordinară creaţie arhitecturală a poporului român din fostul regim - a doua ca mărime din lume, după clădirea Pentagonului -, dar nu s-a gîndit să facă acest gest faţă de abuzurile care au acaparat scena politică şi instituţiile fundamentale ale statului. (...)"

    http://manifestscmd.blogspot.ro/
    =============================
    Articolu-i lung si-adevarat.
    Furt, jaf, devalizare si tradare, pe fata, la vedere !
    Numai militarizarea de indata, interzicerea partidelor politice si desfiintarea creatiilor hilare ale acestora- Parlamentul si Guvernul, infiintarea urgenta de tribunale militare si curti martiale pe sistemul divanelor ad-hoc si revitalizarea Sumanelor Negre, ar repune lucrurile in fagasul normal !
    La roman, pana nu pui mana pe par, ca sa-i dai la cap, ca sa nu mai fure, sa nu mai tradeze si sa nu mai vanda avutul national ca pe-al lui ma-sa, nu-i valabila vorba sau amenintarea cu amenda, ori cu puscaria !

    Ii doare in epiderma de pe pula pe derbedei de puscarie: dupa un tun de cateva milioane, cativa ani de parnaie sunt un mizilic !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ia-n sa ma pregatesc eo, asea usior-usior, ca zghiara hoasca ca tre sa mergem la nush ce Holi Mitica The Niu si Fresh !
    Tre sa-mi pun crivata, jiletca, ciorapii aia buni, pe care ii am de la drepturile de echipament loate prin anii 7zeci...Numa pantofi nu prea am, ca aia de la tinuta de gala, de la promotie au crepat, tot. Cred ca ma incalt cu gumarii de la Dragasani, ca am vazut ca se poarta acusica, la costium ! Nu cred ca se baga de seama ca nu-s de firma !

    RăspundețiȘtergere
  6. Mii de secui iredentisti si revansarzi marsaluiesc prin HarCov pentru autonomie !
    Si nu vad de ce nu ar marsalui si ei, ca si romanistanii, cand egsagt acu o saptamana, idiotii astia de mitici marsaluiau prin capitala pentru unirea R Moldova cu Colonia Romanistan !

    Lasa ca-i bine ! Nea cotreanta kiorila si cu dottore-plagiatore privatizatore n-au timp de treburi de genul ista. Ei trebo sa se mascareasca pe toate televiziunile si n-au timp de mizilicuri de astea alde autonomie teritoriala. Ca doar nu se intampla in Romanica, ce dreaq !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: iar halitorii de clisa si jumari dorm pe ei ! Oricum, in caz de ceva, or sa treaca batalioanele romane Carpatii, la fel ca-n 919, ori in 44 !
      Si ce daca l-or spanzurat, asea simbolic, pe craisor, in mijlocul pietei !

      Ștergere
    2. Doar RESAPATII SA TREACA!!

      Ștergere
    3. Da uoai, la arme cu frunze si flori...
      Muei Gogonica, tare-n buci o vrei si de o,o sa ne ei!

      Ștergere
    4. Astia mustaciosii zice ca, cica, ei nu vrea sa ne fure Ardealul, ci numa oleaca de autonomie vrea muskii lor ! De parca acum n-ar fi autonomi !

      Ștergere
  7. FINCA DRAGASANI, conversi pentru cei sarmani!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vasile,
    Strege rapid acest indemn la instaurarea unui regim de dictatura militara. Pana nu vine politia google peste matali.
    Nu arunca vina pe cel cu plosca. Nu te crede nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca n-a venit politia goagal cand ne-or pus astia matele in pari, la Moisei, la Ip, la Traznea !
      Sterge-te la gura, uai putzoiule, inainte sa ragai !

      Ștergere
    2. Treceti ,,resapati " Carpatii ,
      Cu mapa de la DS sub brat !
      Sa luati si guma-sa luati si hartia,
      Sa nu uitati scaunelul si masa de birou....

      Ștergere
    3. Sianii pupi in... sfincter!

      Ștergere
  9. Gata uai, plec la paranghelie ! Ce aligant is, cu crivata ! Numa diagonala imi mai lipseste ! Iar hoscaita zici ca-i virgina, asea de bine arata dupe ce si-o tras un glet pe muie de frun centimetru !

    Hop, si hop ! Poate o pun si de-un pinguinu !

    RăspundețiȘtergere
  10. CEZAR CU AI LUI AMICI SA NE SUGA DE CARICI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RESAPATI - treceti ,,Carpatii
      Nadejdea ii doar in ..voi !
      V-asteapta si Pista ,
      V-asteapta si Csobo,
      Laaa..trecatori...!!!

      Ștergere
  11. Ùai, numa ce veniram de la paranghelia de Sf Miticu ! Uai, ce destrabalare mi-am tras ! Cred ca am dat peste cap cel potin doua pahare de apa plata ! Daca nu chiar fro doua juma !
    Aunare de mosnegi basinosi ! Pe unul l-a apucat motaiala, dupa o juma de pahar de vin si a adormit intr-un fotel, gazda pana ajungea la bucatarie, ca sa aduca nush ce cafele, ori painea, uita dupa ce a plecat !
    Numa hoscaitele s-au tinut verzi si proaspete ca stejarul din Borzesti ! Ale dreaq babornite, de nu si-au descusut, unele altora, familiile si vecinii, pana la os !

    Ioi, ce fain o fo ! Daca mai merg la fro sueta de asta, sigur intru in depresie !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: mai bine stateam dreaq acasa, sa vad cum ne fura bozgorii Ardealul !
      Ca asea am aozit ca vor sa faca salbaticii astia de mongoloizi, veniti din pusta, calari !
      In loc sa hie ca ai nostri prostodocsi, la pupat de moaste, asa cum ii sta bine unui popor civilizat, pe astia ii apuca furatul Ardealului !

      Ștergere
    2. Pese: da eo nu cred ca ni l-or furat, ca s-a micsorat ziua si n-or avut timp...

      Ștergere
  12. SEARA BUNA ASCULTATORILOR RADIO EREVAN, ZOO UND 9 ETC!
    TRANSMITEM MELODIA PREFERATA A CELUI MAI MARE GUGUMAN!
    E CEL MAI NETOT SI TOTI DE PE NET IL FAC ID-OT!
    ---------------------------
    CEZARIKA, HOP, HOP, HOP,
    SA TI-O DAU MAMA LA CIOK
    PE NAS SA ITI PUN IO BLANA
    LA KUR SA MA UNGI CU SLANA
    CA MI-S BUCILE-OPARITE
    SI MUSAI TREBA CLATITE
    DECI TE ROG SA IEI MASURA
    LA LINDIK SA-MI PUI TU GURA
    DAR PE SFIRLA SA TE SPELI
    CU CEAIURI DIN FLORI DE TEI.

    RăspundețiȘtergere
  13. RESAPATI - ,,VA ORDON"-"treceti ,,Carpatii
    Nadejdea ii doar in ..voi !
    V-asteapta si Pista ,
    V-asteapta si Csobo,
    Laaa..trecatoooori...!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Comisare! - mai schimba dracului cularile de pe margine ca dau dureri de dinti si infurie dobitoacele!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. 'Mneata ! Greata !
    Ioi, e gata si octombre !

    RăspundețiȘtergere
  16. Ioi !
    Iara or avut simpozion cultural, azi-noapte, clanurile de borati din Miticia !
    Cutite, bate, capatani sparte, mate, urlete...
    Militienii si cap de creta, de la cercolatie, or stat cuminciori, pana s-or hacuit boratii, dupe care cica i-o'nsfacat, ca sa-i ia la intrebari !

    Da, ma intreb eo, oare di ce nu i-o insfacat pana acusica, ca sa-i ia la intrebari preventiv, asea frumos, cu ghioaga ?
    De aia bre, pentru ca si ei e egali in fata legii !

    Las ca-i bine, eo zic ca ministerul inculturii ar treboi sa organizeze, laiv, cate o ciomageala de asta intre clanuri, lunar !
    Sa vezi ce s-ar dezvolta turismul in zona !


    RăspundețiȘtergere
  17. ''Combinatul chimic din Slobozia şi-ar putea închide porţile. Cel mai important angajator din Ialomiţa renunţă la 700 de locuri de mucă, adică 80 la sută din personal. Valul de concedieri va începe la 1 decembrie. ''
    =======================
    Acusica un an in urma, inainte de alegeri:
    -vom reduce somajul !
    -vom crea noi locuri de munca !
    -vom relansa !
    -vom scoate la suprafata !
    -vom creste si vom mari !
    -vom privatiza !
    -vom eficientiza !

    O pula ! S-au schimbat numai derbedeii si cei care se fac ca fac !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: mai ramane 20% din personal, totusi: cei 24 de directori, cam 50 de adjuncti si sefi de sectii, departamentul nresurse umane-integral, secretarele si arhivistul.

      Ștergere
  18. ''Astăzi încep lucrările de construcţie la baza militară americană din comuna Deveselu, judetul Olt.
    ................................
    Autoritățile locale s-au pregătit intens pentru ca americanii să nu aibă nimic a le reproșa. Au investit bani în lucrări de introducere a unui sistem de canalizare și alimentare cu apă, precum și a unei stații de epurare. Se estimează că baza militară americană va deveni deplin operațională până la finele anului 2015.''
    ====================================
    Fain !
    Ce o fo mai greu si mai important s-a finalizat: cacastoarea, cu statia de decantare aferenta si apa curenta !
    Vorba aia, niste cururi pretentioase ca ale amerlocilor, merita ! Poate se organizeaza o Ziua Portilor Deschise, ca sa vada si juvetii de prazari cum fac caca-pisu exponentii super democratiei mondiale !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: de n-or deveni amerlocii alcoolisti inraiti, in niciun an de zile, sa nu-mi spuneti mie oputza bleaga !
      Or sa-i roteasca in posturi, aia de la Uasinton, la cate 3-4 luni de misiune, ca la reactorul nuclear !
      Sa vezi de n-or invata urjent amerlocii sa vorgheasca olteneasca, dupe un bidon de zaibar ! Numa rachete or sa prinda, pe imasurile de la Deveselu !
      Ioi !

      Ștergere
  19. Pulă ziua!
    Hmmm paremi-se ca a "inviat"lupush- intercraci nepot'su lu pulano ics ala de-l stiam noi si care ne termina stocurile de ALUPIGUS de ziceai ca-i fomila
    Sa va fup!

    cucurezu s-a dus pulii de suflet:)

    RăspundețiȘtergere
  20. UPDATE. Cititi ca merita! - Băieţii deştepţi din energie, la un pas "să factureze" statul cu 400 milioane de euro. Efectele contractului cu Hidrolectrica în care şpaga era de 1,4 milioane euro

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri